Min son Oscar

Igår kväll somnade jag runt 22.30, sov hela natten och hade tänkt att sova till 6.30 eftersom jag hade sovmorgon idag..tji fick jag när jag vaknade 4.45, en kvart efter den vanliga tiden alltså, den är fin..eller näe.
 
Jag var lite vimmelkantig och funderade på vad jag just hade drömt. Då kom jag på det. Jag hade en son förstår ni, en söt liten kille på ca 4-5 månader. Han hette Oscar (tydligen) och när jag skulle ta av honom mössan när vi hade kommit in så var det en annan mössa under..en annan mössa under den och så höll jag på, jag gav upp för mössorna tog aldrig slut förstår ni! Han bara skrattade, precis som att han själv hade satt på sig dom och agerade lite som dom ryska gummorna som bara blev mindre och mindre, fast dessa mössor var inte mindre för då hade dom ju inte passat hans huvud...liksom.
 
Helt plötsligt sprang jag i bar överkropp på KSS (Skövde sjukhus), helt normalt! Sen var jag helt plötsligt i Skövde stad, på en balkong och tänkte flyga som jag ofta gör i mina drömmar, nej då kändes inte det säkert längre så jag fortsatte att springa med pattarna som bara..ja..bara hängde med åt alla håll, tur att dom hängde med ju.
 
Sen vaknade jag ju då. Ingen son i sängen och inte en enda mössa, dock var jag jag ju naken och pattarna var på plats, som det skulle vara alltså! PUH! Jag vet inte vart allt kommer ifrån faktiskt. Drömmer ni normala drömmar jämt? Det gör ALDRIG jag! Raringen drömmer att vi är utomlands och äter frukt..det är mer normalt, hade jag drömt att vi var utomlands så hade vi säkert tältat ute i havet, käkat orm och haft andra..DET hade varit helt normalt i mina drömmar.
 
Jag har tvättat, så skönt!
 
 
En tom "tvättkorg"!
 
Fredag imorgon, det är också skönt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Ha en härlig fredag! Full fart mot helgen!

2013-01-17 @ 20:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback