Nyårsafton 2012

Ja då var år 2012 över och vi välkomnar år 2013 då, vilket vi vill eller inte.
 
Igår skulle jag ju till en kompis och hennes dotter, under dagen fick jag veta att dottern skulle vara med kompisar så det var jag och min polare då. Skitskoj hade vi!
 
Jag satt på en stol i köket medan hon sprang omkring och stökade, nu höll jag på att skriva stönade men icke!
 
Jag drack en öl så länge och fotade såklart!
 
 
Mat åt vi också. 
 
 
Räkor, kräftor (som enligt polar´n smakade piss), jag har inte ätit det sen 1986 så jag minns inte vad det ska smaka, vi åt två var och sen högg vi in på pajen och räkorna istället. Vitlöksbröd och rån med ost på. Jättegott verkligen!
 
Sen satte vi oss i soffan och ...ja vi visste inte vad vi skulle göra. Hon tog fram ett frågesportspel och det älskar ju jag så det spelade vi. Vi spelade två gånger och...japp, jag vann båda! 2-0 liksom. T V Å - N O L L! Hon sa att hon skulle skriva ut på Facebook att man inte ska spela frågesport med mig men hepp det gjorde hon ju inte. Statusar det skriver hon väl 1 gång i månaden och det är då hon chockar alla hennes vänner så dom automatiskt trycker på gillaknappen och hoppsan, 53 gillningar på en halvtimme, dom klappar i händerna, dom gör vågen och dom ringer media.
 
Sen tog hon ett glas vin och jag tog den andra ölen.
 
 
Jordgubbar var hon ute på balkongen och plockade...eller näe, men det var gott vin! Det skulle inte vara nåt billigt vin på nyårsafton sa hon och det var det inte heller men gott gott! Jag tog en klunk.
 
Sen lyssnade vi på musik, dansade, drack och skrattade oss fördärvade.
 
 
Så här såg det ut. Det var gott!
 
Sen kom tolvslaget men någon champagne hade vi inte så vi fortsatte och drack öl och vin. Vi gick ut på balkongen och såg alla raketer.
 
 
Sen fortsatte vi och lyssnade på musik, pratade, dansade och jag skulle gå hem kl 2 men det sket sig kan man säga! Jag gick hem 6.30 imorse. Vaknade kl 10 och jag mådde hur bra som helst, jag minns allt och det var ju bra!
 
Hade ni en trevlig nyårsafton?!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Absolut, fullständigt kaos med vänner och barn, men väldans trevligt! God fortsättning!

2013-01-01 @ 20:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback