Ordning på torpet

Ja idag var då dagen då alla kom tillbaka från sina ledigheter. Ordningen var återställd och det var ordning på torpet igen. Jag är rätt glad över att inte varit ledig så mycket för det verkade jobbigt för flera att komma tillbaka idag. Ta inte 2 veckors semester nästa gång då för bövelen!
 
Det går som hejsan på våra ställen och när jag kom hem la jag mig i ett bad för att jag var liten frusen trots allt.
 
Dottern smsade och jag ringde upp. Då kläckte hon att hon kommer hem i 4 dagar den 31:e! Woho liksom! Hon sa sist hon var hemma att vi ses i mars och att tiden går så fort så, men nu går det fortare och jag ser fram emot detta såklart! Hon kommer själv den här gången och det innebär att jag får sova i min egen säng med min älskade dotter bredvid mig i 4 dagar..om hon inte får för sig att sova borta hos nån kompis och överge mamma!
 
 
Ett gammalt kort som ni säkert förstår va? Här är min dotter lite över året och får jag bestämma så är hon sötast i världen och eftersom det är min blogg så bestämmer vi det, japp!
Gladast i universum var hon nog som liten i alla fall.
 
Nån som inte är glad är min lille ettrige katt Nogger 3 år. Hon hatar allt vad kloklippning heter och gör allt för att försöka komma undan. Jag väste att hon blir kinamat om hon inte är still men det hjälpte inte.
 
 
Jag...ja jag tycker inte om Nogger, hon gjorde även två hål i min t-shirt. Nu kan ju hon försöka att klippa sina klor själv då eller fastna överallt om det inte passar. Enda fjäsket som biter på mig nu är om hon tar upp sin egen skit och spolar ner det!
 
Idag börjar äntligen "Sveriges mästerkock" igen, som jag har längtat! Det är även "Farmen" men herregud måste dom återuppta gamla koncept? Hitta på nåt nytt! Lägg även ner "Gladiatorerna" och "Fångarna på fortet" när ni ändå håller på. Sicken skit!
 
Imorgon är det tisdag och det är då jag utnyttjar mina vunna biobiljetter! Käka popcorn, skratta samtidigt som popcorn flyger ut och hamnar kletigt i nacken på personen framför. Det är min plan! För skratta kommer jag säkert att göra. Har ni sett "Mammas pojkar"?
 
Ja det var allt för denna lilla gång.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback