Tur att dom är få!

Jag har haft en riktig pissdag idag faktiskt, tur att dom är få!
 
Värsta tänkbara är att det händer en fredag, så kan vi säga! Det började med att en kollega smsade mig och skrev att hon mår illa och spyr. Härligt..eller näe. Jag tog en annan kollega på Facebook och frågade om jag fick åka med honom, han svarade inte så jag tog mig ner till honom och tänkte vänta vid hans bil, hepp, den var inte där! Det blåste, det yrde snö, det var kallt för att jag glömde min fleecejacka i firmabilen igår, jag tittade på klockan och hade 3 minuter på mig att hinna med bussen på stationen. När jag var 50 meter ifrån stationen ser jag bussen stå vid hållplatsen. Håll i er nu...jag sprang! Och jävlar vad jag sprang!
 
Kinderna fladdrade, allt annat löst på min kropp fladdrade mer och jag knackade på bussdörren när han precis tänkte åka, jag höll på att tappa andan men jag hann! Jag hann för bövelen! Jag ska inte avslöja för er att jag i mina unga år både spelat fotboll och hållit på med friidrott va? I vad? Eh...löpning! Ja det går utför för mig.
 
När jag hade packat ihop till första stället som jag förövrigt skulle få jobba själv på så gick jag ut till bilen, när jag precis skulle ta tag i handtaget så halkade jag på en jävla isfläck, eftersom det hade snöat så såg jag den och på två röda låg jag alltså där öga mot öga med en jävla isfläck. När jag reste mig upp så hade jag ont i vänster lår, i vänster armbåge och höger fotknöl men vet ni vad jag gjorde först? Ni gissade rätt va? Precis! Eftersom jag har min nya mobil i vänster ficka så tog jag fort som fan upp den för att sen pusta ut för att det inte var en enda repa i glaset! Sicken tur!
 
Så här ser förresten låret ut, det ser inte mycket ut för världen men jag kan inte ens ligga på vänster sida för då gör det sketont!
 
 
 
Jag städade på första stället och OJ vad jag städade. En biträdande chef ville vara snäll och hjälpte mig att flytta stolar i deras personalrum till andra sidan av rummet, hon är..ja..hon är snäll. 
 
Sen åkte jag och en annan kollega till andra stället, där var folk glada, vilken tur! 
 
Sen packade jag om, insåg att jag kanske skulle hinna med 10 minuters rast..den enda på hela dan ska sägas! Jag tog en apelsinMer och sen for jag iväg för att städa.
 
Det är alltid att vara ensam på det stället för det är två olika byggnader och att släpa på allt själv är..ja inte kul.
 
Jag kom hem och sov nån timme och sen hade jag tvättstugan. Efter det tog jag nu ett glas Cola som jag är väl förtjänt av tycker jag!
 
 
 
 
Jag har förövrigt tagit semester på måndag,  min rygg måste få vila!
 
Det är helg mina vänner! En helg jag inte alls vet vad den ska innehålla. Kanske man får besök av raringen, vet inte om hon ska hitta på nåt annat men..ja..vi får se.
 
Ha en förbannat underbar fredag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback