ÄNTLIGEN lön!

Jag är ju en av alla miljoner som betalar räkningar via nätet, jo det finns några enstaka som fortfarande betalar räkningar via bankgiroblanketter, jag är alltså inte en av dessa. Kl 00.00 inatt satt jag och betalade alla, så skönt att ha fått göra det och ha pengar över.
 
Imorse vaknade jag kl 7, herregud, det är jag och tuppen när åtminstone en av oss har semester och det är fan inte tuppen! Jag låg kvar några timmar (läs 2) och sen fixade jag iordning mig. Jag skulle bli hämtad 10.30 och hon var fan skitpunktlig. Där kom la hon i solbrillor och sken ikapp med solen liksom. Vi åkte först till Ö & B, där roffade jag åt mig lite saker, sen åkte vi till Willys där jag roffade åt mig en jävla massa, en hel kundvagn faktiskt. Sen vidare till Netto för att köpa lite mer, sen till mitt favvofik för att köpa barkis som idag kostade 6 kr styck. Jag köpte 2. Tur det för helvete vad fullt i frysen det blev, en halv jävla barkis fick inte plats så det fick läggas utanför. 
 
Hem med alla varor, kompisen hjälpte mig upp med alla kassar, det var pust och stön från oss båda..i trappan alltså. Sen var det ner med tvätthelvetet, slänga i två maskiner, upp och ta reda på all mat, dela sketmycket och ännu mer. Sen var det dags att gå ner i tvättstugan igen och hänga upp och lägga i tumlaren. (Att dela all mat och försöka få plats i frysen tog en timme). Sen upp, tvätta håret, gå till apoteket och köpa massa som är behövligt. Rosa piller tex..eller näe..dom är vita. Sen iväg och klippa mig en kvart, bolaget fick se min nuna bland hyllorna och jävlar va jag köpte, nu kan jag vara konstant onykter i en vecka..men det tänker jag ju inte vara. 
 
Hem och pusta ut, duschade, hämtade tvätthelvetet igen och sen kom dottern och vi gick ut och åt, massa mat i frysen men ingen av oss orkade laga mat så då fick det bli så.
 
 
Sen gick vi en promenad ner till hamnen via gamla stan och sen gick vi hem och drack ett glas rose´ på min balkong. Denna blev det!
 
 
Den var god men inte sådär så man.."åååååh jääävlar va god den va och ville häva i sig och slicka på insidan av flaskan", inte så men den var inte äcklig.
 
 
Där satt vi till typ 23 och eftersom hon skulle upp skettidigt för att jobba skettidigt så gick vi in och då..ja då kom jag ju på. Jag köpte mig en bok! En bok som många redan läst, japp jag är lite efter som ni vet.
 
"Femtio nyanser av honom" fick det bli! Får la se om jag som är flata tycker om den eller inte. Fick veta vad det handlar om, heterosex! Hallå eller? Kuk? Nej för bövelen! Men vi får la se, tur det inte är några bilder i alla fall.
 
Nu är det dags för sängen och öppna denna då.
 
En bra dag har det varit trots all stress! Och jag är förjävla korthårig igen, det gillas! *Båda tummar upp!*.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Du är ju helt bäst Sune på det här med att vara just Sune:)
Kram

2013-07-26 @ 01:54:40
URL: http://wiilow.blogg.se
Postat av: Martina

Blev allt lite förvånad när jag såg att du köpt den. HUR har du missat vad den handlar om?

2013-07-26 @ 08:30:46
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback