Majbrasa

Det var meningen att jag och en kompis skulle spela minigolf idag men när vi kom dit så hade dom inte ens lagt på mattorna på banorna! Dom brukar öppna i samband med majbrasan som bara ligger några meter därifrån men inte i år bara för att jag var så sugen på det och inte gjort det på flera år. Vi gick ner till brasan istället och släppte Josefine ur fångenskapet i vagnen. Sen började vår riksdagsledamot för Västra Götaland babbla om våren och hur underbar den är och hur växterna kommer ur jorden och alla medmänniskor och fan och hans moster. Jag hörde inte ens häften. Stod och babblade med folk istället sen började dom skråla såna där sånger som sig bör en sån här dag. När ska dom förnya dom då? Varför inte låta AC/DC få komma med nyare versioner?

Brasan tändes till slut, det var inte säkert att den skulle få göra det för det var så torrt i högen. Varför dom inte gjorde nåt åt den redan igår då är för mig en gåta eller sprutat vatten runt om. Nu brann den iallafall och det blåste så det brann bara på ena sidan så folket som stod där dom fick snällt flytta på sig. Sen kom det nån gubbe med brandslang och släckte elden redan innan det ens hade brunnit ner. Sånt slit för så lite. Nåja, jag hade inte varit därnere på säkert 12 år, nu dröjer det kanske 12 år till nästan gång, eller när jag får barnbarn.

Arbetsprövning i 8 veckor!

Åååh jag är så lycklig, så glad, känner mig så behövd! Var iväg till ett ställe för att kolla lite om arbetsprövning och när jag kom dit så tog dom emot mig med öppna armar för dom behöver verkligen någon som kan hjälpa till på kontoren med det administrativa. Jag ska arkivera, skriva fakturor och dyl. Ska antagligen vara lite på lagret också där jag ska vara med och blanda färger bla.

Min handledare var pratglad och visade mig mer än gärna runt och presenterade mig för personalen. Tack och lov är dom inga kostymnissar och tjejerna har inga direkta fina kläder heller. Jag ska få prova ett par arbetsbyxor på måndag så jag inte får färg på mina privata kläder. Just det, jag börjar på måndag klockan 7 och jobbar till kl 16, alla dagar ser ut så förutom fredagar då dom stänger 15 och det bästa av allt, det ligger ca 500 meter från där jag bor!

Nu hoppas jag bara att min rygg och kropp orkar med att jobba 8 timmar för det fanns kanske kanske en chans till att få in en fot där om jag har tur och om jag är duktig. Det ska bli så underbart att få in rutiner, gå till ett arbete och känna att jag behövs någonstans och slippa att bara gå hemma. Nu ska jag fylla mina dagar med liv, inte livet med dagar!

Flås i örat

Jag har varit kreativ idag minsann. Först ringde jag ihärdigt till IBD för att få ut journaler angående min Ulcerös Kolit och tack och lov att det inte var Gunvor som hade pratat in där utan det tutade upptaget.. i 45 minuter! Jag fick iallafall prata med en kvinna som skulle kolla om jag kunde få ut mina journaler för ingen av dom gamla läkarna fanns kvar sen jag var där sist, (det är 3 år sen). Sen ringde jag en kille angående praktikplats om dom kunde tänka sig att ta in ena kärrring med arbetshinder. Han skulle ringa tillbaka. När jag hade stått 8 minuter på min crosstrainer så ringde han, jesus vad jag flåsade honom i örat. Jag var tvungen att ursäkta mig varför jag flåsade och han skrattade bara. Jag ska gå dit under dagen innan 15 så får vi se om det finns nåt! Håll tummarna nu alla för att jag får komma in där och göra nåt åt mitt trista liv!

Återkommer med mer information när jag har varit där, nu duscha!

Pippina pippar igen

Det där taket mittemot verkar vara ett tillhåll för skräniga fiskmåsar med sexlust! Satt på balkongen och hörde samma läten som förra gången. Den ena lät hela tiden medan den andra lät lite ibland. Är det likadant för fåglar som det är för människor tro? Tjejen låter mest och mycket medan killen slinker in med ett stönande lite då och då? Får nog googla på det där tror jag.På den här bilden på två gråtrutar så verkar det faktiskt vara så att hanen låter mest medan honan mest önskar att det ska ta slut. Ja det har man ju vart med om några gånger i sitt liv. Legat och tänkt på morgondagens shoppinglista eller nåt

Bilden är tagen här

Haru bååuarn?

Ni har säkert sett Mia och Klara någongång? Det hade inte jag då det begav sig men det har jag nu, ja nu var det några veckor sen men jag har fått en ny favorit i burken. Jennifer! Mitt nya favvouttryck är nu därför "Haru bååuarn?"
Sen är det ett annat uttryck jag har "Jag har fått kli", för det är en annan person Mia föreställer som heter Tabita som är motsatsen till Jennifer. Nedan följer två klipp.

Rehabträning

Jag var på Rehab idag på morgonen och jag kan säga att det var tur att jag bytte om från jeans till träningsoverallsbyxor innan jag gick hemifrån för idag har jag tränat och jag måste säga att idag var min coach eller vad man ska kalla henne, mycket bättre. Jag har cyklat, kört crosstrainer, suttit på en boll och försökt hålla balansen medan man ska föreställa att man har en dammsugspåse i magen som blir utsugen och legat på golvet och tränat magen! Allt detta för att få en stabilare rygg. Det låg en tjej på mattan brevid mig och flåsa så dant att jag nästintill blev anfådd bara jag hörde och tittade på henne.
Min coach hade pratat med farbror ortoped och han blev först arg för att hon ifrågasatte hans beslut på intyget jag hade fått men lugnade ner sig sen. Min coach är tuff som fan och det är nog det man måste vara om man ska få bukt med tjockisar och latmaskar som jag. Nästa gång ska jag inte ha en vit t-shirt på mig helt klart. Genomskinlig så tom naveln syntes. Men detta ska jag fortsätta med helt klart. Bara sån träning som inte tar stryk för ryggen. Hon frågade mig vad jag skulle göra för träning hemma om jag fick bestämma för att träna magen. Jag svarade situps, det visade sig att det är livsfarligt för ryggar som min. Så det kan jag glömma!

Fick sitta på en boll framför en gigantisk spegel som jag skulle titta in i för att se att jag gör rätt. Jag hatar helkroppsspeglar och särskilt när andra ser på. Man skulle föreställa sig att man hade ett rep från näsan ner till mellan benen och det fick inte röras och näsan och benen skulle vara mittemellan repet så därför fick man inte luta åt något håll. Det var inte lätt ska jag säga er! Att sen ta upp båda benen och styra bollen med rumpan och luta bakåt var ännu svårare. Men med bra träning ska det nog gå, november 2012 eller nåt.
En sån här boll har jag suttit på idag fast min var orangeEn del av rehabs redskap

Jag är inte kvinnlig någonstans

Jag gjorde ett quiz på Facebook idag igen.Då kan jag fortsätta mitt race och vara som en man då. *Gul smiley med ena handen innanför byxorna*

Datorkvittot hittat!

Min dotter var här idag och betalade sina räkningar, min lägenhet verkar vara ett tillhåll för folk som vill betala sina räkningar och har trasiga datorer. Kanske ska sticka till dom mina också nästa gång? Lägga dom i mitten av deras högar så dom blir betalda av bara farten?

Min dotters bärbara dator har varit trasig i flera månader och hon lämnade in den på en databutik här istan. Kvittot har varit borta lika länge och utan det kunde dom inte göra så mycket. Idag när jag letade efter ett 3 år gammalt presentkort på Cervera som min dotter fick på sin 18årsdag på 1000kr av sin moster så hittade jag det. Jag hittade kvittot och jag nästan hoppade av glädje och min dotter blev jättechockad för hon satt här och tittade på nya datorer på nätet. Hon ringde databutiken med en gång och vi fick gå dit och visa upp kvittot för att han skulle titta på det. När han fick se kvittot så blev han tveksam över att HP skulle godkänna det för att det var ett kvitto från en privat säljare. Va fan! Han skulle faxa över det till HP så får vi se. Det är ju det enda kvittot vi har fått. Killen vi köpte datorn av är återförsäljare för just HP så jag hoppas ju att dom ska känna igen hans namn som står på kvittot. Han är förövrigt känd i innerkretsarna i Stockholm tydligen för jag hittade honom på Finest.se. Jag har även hittat honom på Facebook och har skrivit ett meddelande till honom för att se om han kan göra nåt den vägen. Har inte fått svar än, får se om jag någonsin får det! Håll tummarna för att HP godkänner kvittot och att dottern ÄNTLIGEN kan få tillbaka sin dator.

TheCritics

Gillar du att läsa andras bloggar? Vilken blogg som helst? Då tycker jag att du ska besöka sajten TheCritics. Det är en sajt där skribenter recenserar olika bloggar och sätter betyg på dom. Man kan själv kommentera både bloggarna som recenseras och skribenterna. Du kan få tips på bloggar du inte visste fanns. Det är inte bara bra bloggar som recenseras utan även skräckexempel. Skribenterna går inte bara efter innehållet utan även helhet med design, skrivspråket och mycket annat.

Nu i veckan kommer tex en intervju och en recension med Trollhare, vet inte när men den kommer. Den får ni bara inte missa!

Jag har lagt in TheCritics på min Bloglovin för att jag är nyfiken på vad nästa recension handlar om. Gör det du med vetja! Kanske finns det nån blogg som du vill fortsätta följa som har just det som intresserar dig. Det recenseras bloggar flera gånger i veckan och dom har hur många som helst på lager så vad väntar du på? Gå nu in på TheCritics och läs dom som redan finns och vänta på nästa och du, kommentera gärna!

Det undermedvetna

Det händer säkert så mycket i vårt undermedvetna som vi inte vet om.
Jag vaknade 4.16 och solen började så smått att gå upp så det var inte helt svart i lägenheten. Jag låg så att jag såg vardagsrummet. Jag ser min katt sitta på bordet något hon aldrig brukar göra. Hon satt med ryggen mot mig och råstirrade in i väggen. Jag låg och tittade på henne säkert 2 minuter för att försöka fokusera på vad det är jag ser. Jag vänder mig om och tar hörapparaten från nattygsbordet och satte i den i örat. Utan den är jag nästintill döv så jag kan inte ha vaknat av att hon jamat för det skulle jag inte höra när det är flera meter emellan oss. Det är så mycket i vårt undermedvetna som vi inte vet eller känner till. Varför vaknade jag just då hon satt på bordet? VAD vaknade jag av så tidigt? Så tidigt brukar jag inte vakna. Jag var rätt pigg vid den tiden, piggare än på länge, då hade jag sovit 5 timmar.

Johannes Brost, Teliapappan och dotterns goda tårta

I ett tidigare inlägg skrev jag ju att jag satt på samma uteservering som både Martin Björk, Johannes Brost och Teliapappan. Jag kunde inte med att ta kort men det gjorde min dotters kompis Oskar. Han tog ett kort på Johannes Brost och närmast kameran lite på ett hörn sitter teliapappan. Han var på kalaset igår och han förde därför över det kortet till mig via Bluetooth!

Den här tårtan fick vi på kalaset igår hos min dotter. Hon hade egenhändigt bakat den och det är hennes ABSOLUT första bakverk någonsin! Den smakade precis som den där Allmondetårtan man kan få i olika smaker i affärerna. Jättesmaskens!

Inte ett skit gröna fingrar

Ingen kan någonsin beskylla mig för att ha gröna fingrar och nu förstår ni kanske att jag är inte den första folk ringer och frågar om jag vill vattna deras blommor medan dom är på semester. Dom här blommorna åkte just i soporna.

Stark mat och fisar

Idag blir det nån stark mat hos nån av mina grannar. Kanske nån gryta,  (sniffar) med inslag av vitlök skulle jag tro.

Min bloggvän Babianmorsan skrev nåt igår som jag har tänkt på. Om jag nu känner dofter från mina grannars lägenheter. Vad känner dom då inte från min? Det innebär alltså att jag nog inte kan släppa en fis utan att dom vet om det! Jaa dom luktar, jag har ju Ulcerös Kolit for gud sake och dom flesta av mina grannar vet nog att jag är den enda som bor i den här lägenheten! Hädanefter blir det till att ha solbrillor på mig redan INNAN jag går utanför dörren alltså.

Allergisk

Idag har jag ringt vårdcentralen för att få svar på om jag är allergisk mot kvalster eller nåt annat. Dom ringer mig runt 13.35.
Jag misstänker nog själv att det är nåt nu för det har börjat klia i ögonen och jag är täppt varje morgon. Man behöver inte ha dammigt eller vart slarvig med att byta sängkläder för att få den här allergin så tänk inte på "Rent hus" när ni läser det här *s*.

Sen har jag nog beslutat mig för en sak, en jobbig sak men som säkert måste göras. Jag får inte vara egoistisk mer. Det kommer bli jättejobbigt ett tag men som sagt, detta gör jag inte för min egen skull utan för den det berör. Återkommer senare i veckan vad jag beslutat mig för.


Tillägg: Har pratat med vårdcentralen nu och mina värden var normala både för utomhus och inomhuskvalster. Det var väl bra det då för det är nog rätt jobbigt att vara kvalsterallergiker. Får väl testa och ta nya prover på andra allergier då kanske.

Sune...the girl

Många kanske har funderat på mitt namnval till bloggen? Ett gubbnamn och är tjej? Har jag opererat mig? Är jag shemale? Ska jag operera mig?

När jag skulle fylla 7 år så gick min mamma bort i nån mysko  sjukdom vi inte riktigt vet än idag vad det var. Året efter träffade min pappa en ny kvinna som han så småningom gifte sig med, rättare sagt -88 då jag bara 2 månader tidigare hade fått min dotter. Den här kvinnan som han fortfarande är gift med har en systerdotter som har samma namn som mig. Av någon anledning blev hon kallad för Sune och det nådde mina klasskompisar i mellanstadiet som började kalla mig för Sune också. Så jag kallas kort och gott för Sune av mina vänner. Tyckte att bloggnamnet var ett bra namn då det kanske drar till sig en del blickar av just det namnet.

Nu vet ni det. Min familj och släkt däremot kallar min kusin för Sune och nåt annat till mig för det hade jag redan vid 2 månaders ålder och har fått fortsätta heta det. Så jag har två smeknamn.

Nu fick ni förklaringen till mitt namnval!

Ny header

Idag har jag fått en ny header av en urgullig läsare vid namn Chris! Tack gulliga och söta du!

Jag ville ha en ny just idag för imorgon är jag inte sjukskriven längre, idag blev jag utförsäkrad så därför passade inte den gamla headern längre eftersom det står halvt sjukskriven i den. Jag tycker headern är riktigt snygg, vad tycker ni?
 Tack igen Chris! Kram

Besök och kaffedoft

Nu har min underbara vän åkt hem igen. Trist men sant.

Imorse kom hon upp rufsig på bara ena sidan av håret, hon måste ha sovit väldigt gott inatt för hon låg still hela natten. Hon tittade på mig som hade varit vaken ett tag och utbrast:

-Åh söta, du har redan kokat kaffe?
Jag tittade på henne och undrade om hon fortfarande sov och gick i sömnen.
-Näe, men jag kan sätta på om du vill?
Nu var det hennes tur och tro att jag var i sovande tillstånd.
-Men söta, du har ju satt på kaffet redan det känner jag ju på lukten.
Jag är lite täppt såhär på morgonen så det hade jag inte känt men nu kände jag ju, det doftar kaffe i hela lägenheten! Kom på sen att det nog var ännu en doft som trängt in hos mig från mina grannar. Kan tro att väggarna här är gjorda av hönsnät!

Cybertools.se

Jag har haft flera olika besöksräknare uppe i vänstra hörnet från Cybertools men nu har jag tröttnat. På den tjänsten kan man blockera sitt eget IPnummer för att det inte ska skena iväg en massa siffror i onödan eftersom man som bloggare besöker ens egen blogg rätt många gånger om dagen, iallafall gör jag det. Trots att jag har blockat mitt ip så släpps det iallafall ibland igenom och det är störande för jag har ju flera olika mätare lite överallt både synliga och osynliga och dom ändrar sig inte när min besöksräknare gör det. Jag har mailat dom om detta ett antal gånger men får inget svar. Bedriver man en tjänst på nätet ska man också vara mån om sina användare anser jag. Jag har därför tagit bort min besöksräknare och mailat ett argt mail till dom så jag vill bara varna alla som nu tänkt att ha en besöksräknare på sin blogg, ta INTE nån från cybertools.se! Det kan släppas igenom om ens ipnummer ändras men jag har samma ipnummer jämt så det är inte det som är felet!

Raderar

Hädanefter så raderar jag kommentarer som enbart går in på bloggar för att göra reklam för sin egen blogg och inget annat. Jag är verkligen inte intresserad av mode, smink, pråliga halsband, armband, örhängen eller handväskor så gör er inte besväret att ens skriva i kommentarsfältet för det går i soporna direkt!

Susan Boyles förvandling

Ni har säkert hört om Susan Boyle, kvinnan som alla hånade och skrattade åt på den amerikanska motsvarigheten till Talang. Jag har sett klippet flera gånger och jag ryser av välbehag av hennes enorma röst varje gång.
Nu har hon fått en förvandling av sitt yttre. Varför? Varför kunde hon inte fått se ut som hon gjorde? Det var ju det som gjorde henne till kändis över hela världen!Innan förvandlingen..
..och efter

Båda bilderna är tagna på Aftonbladet.se och läs mer om artikeln här

Aftonbladet.se

I några dagar har jag märkt att Aftonbladet på nätet inte har så mycket nytt att komma med jämfört med tidningen man köper. Det första man läser är oftast alltid något nytt och kanske det andra men sen är det sånt jag läste igår och i förrgår! Har dom tappat tidningsförsäljning? Är det meningen att vi ska gå ut och köpa oss en tidning för att få ta del av fler nyheter? Eftersom klockan är nästan 11 borde det finnas en hel del nyheter som faktiskt trycktes redan inatt i tidningarna och det borde vara ännu mera på Aftonbladet.se eftersom det uppdateras ofta. Jag har ju nästan skippat att köpa tidningen just för att jag lika gärna kan läsa den på nätet men nu vete sjutton.

Besökinen av Josefinen och hennes päronen

Så har jag då haft besök av mina vänner Carro och Magnus med lilla Josefine. Det märks att det går fort i den där åldern. Josefine var överallt och ingenstans och fort gick det också. Dom hade även med sig världens snällaste hund som är nyfriserad nu när det blir varmare ute. Vi fikade och drack saft. Bullarna var nog godkända för Carro tog två! Alltid lika trevligt att få besök. Jag försökte ta kort på yrvädret Josefine som har lärt sig att gå och gärna gör det hela tiden, jag lyckades inte ta ett bra kort men det gjorde pappa Magnus och skickade över kortet till mig. Thanx dude!


På hennes tröja är det ett DIF-tryck som hennes pappa köpt
tack och lov skyler byxorna detVärldens snällaste Bamse som jag faktiskt tog kortet på

Kändisar i stan

Nu är det ju så här va alla Stockholmare, jag bor i en liten håla och ser inte så hemskt mycket kändisar som landar i den här stan. Jag stod i duschen och hade fått ett sms från min dotter:
Sitter brevid Martin i fråga Olle på fiket hehe.
Sen kommer nästa sms:
Och Johannes Brost och Teliapappan.
Jag slänger mig på mobilen och skrev:
Jag ska ju till stan, jag kommer dit! Inte alls kändisnyfiken, nej då. Jag på med kläderna, fixade lite med håret och hojade ner. Gick till fiket och låtsades bara gå förbi när jag fick se min dotter sitta på uteserveringen, och DÄR satt dom! Alla 3! Jaja några andra också som jag inte kände igen och som är utan betydelse. Jag fick minsann ögonkontakt med alla 3 (helt lyrisk). Sen kom en fd jobbarkompis och hon skulle fika där så jag satte mig med henne och brevid mig satt då Martin Björk och JA han ÄR lika snygg irl som på tv, teliapappan är ju inte snygg nånstans men ändå en person som jag tyckt synd om ända sen dom börja sända dom där teliareklamerna om den ensamma pappan som är ett offer i alla lägen. Dagen är räddad! Solen skiner och den värmer nåt fruktansvärt. Snart kommer mina vänner Carro och Magnus med lilla Josefine som jag tidigare har skrivit om, deras dator har ÅTERIGEN gått sönder, den här gången hamnade den i golvet av nån anledning. Bättre information får jag nog om den senare. Dom ska alltså hit och låna min dator till att betala räkningar antar jag och jag får gosa lite med Josefine. Gött mos!

Betapet

För 3.5 år sedan visade mitt ex mig en sida som heter Betapet. Det skulle hon inte ha gjort. Det är beroendeframkallande och du kan sitta där dygnet runt om du vill det. Det är som Alfapet fast på nätet där det finns flera olika spelplaner som Normal (60min), Snabb (30min), Stress (20min), Hets (12min), Panik (6min) och Obegränsat där du kan spela som sagt var, obegränsat med tid. Det finns 12 olika rum varav 2 rum är för ord där man kan böja ord vilket du inte kan i de övriga. Ett rum är där IT-ord blir godkända så är du duktig på IT-ord så är det ett rum för dig fast det är nästan aldrig nån i det rummet längre. Det finns forum med flera olika trådar där man kan skriva. Det finns admins, forumsvärdar och spelvärdar. Jag uppmanar inte dig att bli beroende för det kanske inte gäller alla bara att jag är väldigt lättpåverkad. Men det är en sida som jag har fått en del vänner på iallafall och det är ett tidsfördriv om man inget annat har att göra.
Det är gratis också! Länken har jag lagt in under Betapet i första meningen ifall ni är nyfikna på vad det är för nåt. Lycka till!

Qruiser

Häromdagen bestämde jag mig för att ge QX en chans. För er som inte vet vad detta är så är det ett community för HBT-personer. Jag raderade mitt andra konto för att jag blev så förbannat trött på att killarna envisades med att ha sitt könsorgan som ansiktsbild och som dessutom besökte min sida med ballen upptryckt i fejjan på mig.
Nu har det gått några månader och jag tänkte att jag kunde ge det en chans till. När jag hade fixat lite med min sida därinne så kom den ena killen efter den andra och stod det inte kåt som status så stod det sugen med den där manicken som är det fulaste gud någonsin har skapat. Han hade inte tid att göra nåt snyggare, helt klart. Förstår inte varför en homosexuell kille ens går in på en flatas sida. Jag går inte in på deras om jag inte tycker mig känna igen människan ifråga. Ja nu snackar vi personer UTAN ballen upptryckt i den lilla bildrutan då alltså. Alla dom här killarna som besökt min sida med den där saken framför mig har blivit ignorerade och det kommer jag fortsätta med!
Heterofolket är naturligtvis välkomna men det ska vara utan att ragga på HBTfolket. Glöm det! De raggar hej vilt som om det inte redan finns hur många andra sidor som helst för de personer.

Bara en blödning och skränande fiskmåsar

Fick ett sms av min dotter förut. Det var inget brutet, ingen spricka eller inget stukat, bara en blödning i armen så hon slipper vara gipsad. Kan andas ut nu då.


Satt på balkongen förut och hörde ett jävla ljud och trodde att det var nån bil som verkligen behövdes gå till slakt a lá skroten. Tittade upp mot hustaket mittemot mig och där står det en skränande fiskmås med vingarna utbredda över en annan lika skränande fiskmås. Jaha då får man snart ta fram störthjälmen igen då så man inte får herr eller fru fiskmås i huvudet när man är ute och går. Det var ett läte som jag aldrig hört förut så nu vet jag hur två fiskmåsar låter när dom har sex. Get a room!

Letar snart ihjäl mig

Har ni nångång vart med om att ni letar efter en grej hemma och ni ser den framför dig ligga just där du letar men att det är samma sak på alla ställen ni letar? Så är det för mig nu! Letar efter kattens kam men hittar den inte! Jag ser den framför mig hela tiden men ligger ingenstans, undrar om jag slängde den när jag flyttade, varför skulle jag göra det? Kan varit stressad. Hade en månad på mig att flytta så det kan i såfall hamnat bland soporna av misstag. Har använt en borste till hennes päls men såg igår på "Rent hus" att det ska vara en kam och att dom ska kammas varje dag och min katt hårar nån fruktansvärt. Måste ha den!

Saida, kan du ge mig ett tecken på ditt moln däruppe tro?!

Gipsad armbåge

Ni har nog alla samma skräck för att bli väckta mitt i natten av telefonen och att det har hänt nånting med någon anhörig som jag? 03.07 ringer telefonen och jag svarar sömndrucket:
Ja hallå?
En manlig röst:
Hej det är NN och din dotter ville att jag skulle ringa dig för vi sitter på akuten i Skövde.
Jag sätter mig snabbt upp och bara vrålar VA??! Det var min dotters pojkvän som ringde. Hon hade trillat inne på ett disco och slagit i armbågen så pass att hon var tvungen att gipsa. Min dotter tar telefonen:
-Hej mamsen, jag är fattig nu! 300 spänn för att gipsa den jävla armbågen. En sjuksköterska och en undersköterska mamma! Jag ska aldrig bli undersköterska och suga folk på pengar så!
Jag: Är du full?
Dottern: Jag har druckit vin men när undersköterskan frågade om jag hade druckit mycket så svarade jag nej.
Här ska tilläggas att jag ser min dotter framför mig och hennes röst och det passar nog rätt bra ihop att hon druckit en del.
Dottern: Jag frågade undersköterskan hur länge hon hade jobbat som det och hon svarade i 20 år, 20 år mamma!
Jag: Har du ont?
Dottern: Nåt jävulskt ont! Jag har druckit massor och ändå gör det ont! Men nu ska vi åka hem. Sov gott älskade mamsen.
Jag
: Detsamma och vi hörs imorgon. Älskar dig. Puss

Jösses säger jag bara. Skräcken som skar i mig innan jag lyfte luren är obetalbar. Nu var det inte så farligt men man blir livrädd när telefonen ringer så här mitt i natten och nu kan jag inte somna om, det kan jag sällan när jag blir väckt.

Segaste Blogg.se

Jösses vad blogg.se är sega på att uppdatera numera! Jag har fått mail om att jag fått en kommentar i senaste inlägget men jag ser det inte än och det har gått 10 minuter nu! Snacka om att snart ha en kraschad server! Jag kan ju läsa mailet eftersom kommentaren står där men jag envisas med att vänta med att läsa det när det står på min blogg!

Ooops I did´t again!

Osså har jag gjort det igen, att jag aldrig lär mig! Jag skulle göra den goda såsen.. undrade varför det aldrig började puttra men osade bränt. Shit! Jag hade återigen glömt att ta bort spislocket på stora plattan! Det är 4e gången på 2 år. Jag brukar alltid önska mig nya spislock i julklapp eller när jag fyller år för folk vet att jag är en klant. Men jag fyller i september, inte kan jag vänta tills dess? Och dessa finns bara att köpa på Järnia. Det vet min storstadsvän för hon är en av de som köpt!

Inget hum om dagar!

Jag kom på att jag skulle leta efter pengar i hela min lägenhet. Brukar lägga enkronor lite här och var. När jag hade fått ihop 22kr så gick jag in och duschade och gjorde mig iordning för att åka till banken för att sätta in dom för att få ut lite mer pengar från automaten. När jag stod och fixade med håret så slog det mig, vad fan! Det är ju onsdag idag, inte MÅNDAG då banken stänger 17.30. Ingen bank alltså utan jag fick åka till affären och handla för det lilla jag hade. Jo jag tog med mig lite pantflaskor och en påse med ciderburkar från tyskland som mina vänner från Sthlm lämnade kvar, det var tyvärr ingen pant på dom trots att det stod Pant 1kr suck. 22kr blev det iallafall för mina pantflaskor. Man är ju inte rikast precis. Men god mat får jag iallafall ikväll. Kyckling, ris och sås på extrakt från svamp och nån krydda och jag ska ha lite Sambal i som i de flesta maträtter jag lagar.Skitgod som sås och Mildas matlagningsgrädde 4 % i

Kvalsterallergi

Jag tänkte att jag skulle läsa lite om kvalsterallergi och hur det uppkommer. Det skulle jag inte ha gjort. Nu vill jag inte ens sova! Tänk att vi sover kring tusentals såna här och jag fick veta att man ska inte bädda direkt man går upp på morgonen utan lufta det för att det ska bli lite bättre.


Bilden hittade jag på Naturhistoriska riksmuseets hemsida

Vill ni läsa om det iallafall efter att ha tittat på den här bilden så är adressen här

Det finns inget som heter Dammallergi, kolla här

Våren, var är den?

För några dagar sedan trodde man att våren faktiskt var här men den retades bara. Förkittlade våra sinnen för att sen gå och gömma sig igen för det är banne mig ingen värme ute men jag envisas med att gå i shorts inne, ja såna där som boxare har som går ner till knäskålarna ungefär. Köpte in dom på Tradera förra sommaren för 40kr, helt oanvända Nike (reklam). Sköna som satan är dom iallafall.

Dottern med pojkvän var här igår för att fika lite på hennes födelsdag. Hon vart nöjd med presenterna (sa hon iallafall) men ska få nåt mer när jag får pengar. Detta är första året som hon fyller år och inte bor hemma och säger också att detta är sista året hon kommer fira sin födelsedag! 21 år och redan tycker det är trist att ha kalas, jösses jag har inte slutat vilja ha kalas än trots att jag i år fyller 40! Pojkvännen hade smusslat in en smörgåstårta i kylen hemma hos henne som hans mamma hade gjort som dom åt kl 7 på morgonen till frukost. Känns ju lite sådär att en annan mamma rycker in när jag själv inte har råd att överraska men det var nog mer en present från pojkvännen.Förstår inte varför jag aldrig får några spontana kort på min dotter, det ska alltid vara lite posékort!
Hennes dator är sönder sen några månader så hon tillåts sitta vid min dator när hon är här.

Min älskade dotter 21 år idag

Så har min lilla bebis blivit 21 år idag. Minns det som igår. Tryckte ut henne på 2 timmar från det att värkarna startade. När vattnet gick satt jag hemma i soffan och spelade tvspel. Det blev väldigt blött men 18 år och förstod inte vad det var. Ringde ner till MVC och frågade och jag skulle komma ner så dom fick titta. Jag bodde inte så långt från sjukhuset så jag tog cykeln och cyklade ner.

Barnmorskan: Nu är det inte fixerat än så led cykeln hem, packa och ta taxi in till KSS.
Jag: Okej, tack så mycket.
Jag gick ut till cykeln och hoppade upp på den och cyklade hem. (koko ja då). Packade och ringde doteras pappa, han jobbade som bonde och på den tiden fanns det inga mobiler. Fick inte tag i honom så jag ringde taxi. Jag var inte så stor om magen så när taxichauffören frågade mig när vi kom fram till Skövde vart jag skulle och jag sa förlossningen så tittade han nervöst på mig och sa

Chauffören: Men herregud varför sa du inte det tidigare?!
Jag: Äh, det är bara vattnet som har gått!
Han körde lite fortare och in kom jag. Men det hände inget mer förrän vid 20 på kvällen då doteras pappa hade hunnit dit och det var IshockeyVM på tv, naturligtvis! Jag gick av och an i korridoren medan han tjoa och hade sig i tvrummet. Karlar!
Iallafall, jag hade bara lustgas och den fick dom dra ifrån mig. Fick ryggmärgsbedövning men den hann inte att verka innan hon ploppade ut  kl 21.49.

Tiden går fort minsann!


Dottern 1 dag gammal på BB och den urfula kaninen har moster gjort


2år, blonda lockar och napp i truten som hon förövrigt var tvungen att ha 7 stycken av när hon skulle sova.20 år men fortfarande mammas bebis ;)Lik far men söt ändå

Sjukhuset

Var ju idag då till sjukhuset för att få remiss till sömnenheten, det blev mycker mer än så. Hon skickade en remiss så jag får en lungröntgen för att jag har ont i bröstet, en remiss till Ortopediska  verkstaden för att få inlägg i mina skor och hon skrattade åt att jag var så plattfotad! Komma här och komma och skratta åt det liksom, åk hem till Tyskland med dig! Hehe skoja lite, hon är den bästa läkaren jag haft och hon har även hand om min rygg. Sist men inte minst så skickade hon mig till labb för att kolla om jag är allergisk mot kvalster (!) eftersom det låter lite i mitt bröst när jag sover. Lyssnade på lungorna och det lät finfint.
Storvinst!

Igår köpte jag en andel i V65 för att kanske höja värdet på en födelsedagspresent till min dotter istället för nåt i matväg till mig och vi fick 5 rätt av 6! Verkligen storvinst! Fan vad glad jag blir, nu kan dottern få en riktigt fiiin present. Jag har bevis!
Scrolla nedåt


Offrar man inget så vinner man heller inget!Välkommen till bla bla, vi är tyvärr upptagna just nu

Arbetsförmedlingen vill ju ha ut intyg på att jag har arbetshinder som hörselnedsättning och Ulcerös Kolit så jag skulle ringa Öron-Näsa-Hals och Medicinmottagningen. Jag ringde först Öron.

Släpig och trist röst:
Välkommen till Öron-näsa-halsmottagningen. Vi är tyvärr upptagna med annat samtal just nu men väntar ni kvar så tar vi emot ditt samtal så fort vi kan.

Eftersom jag bara har mobil så lägger jag på för det tickar på rätt bra om jag ska vänta. Jag ringer upp Medicinmottagningen istället:

Släpig och trist röst: Välkommen till Medicinmottagningen. Vi är tyvärr upptagna med annat samtal just nu men väntar ni kvar så tar vi emot ditt samtal så fort vi kan.

Det innebär alltså att det är samma människa som har pratat in det här meddelandet och det innebär kanske också att hon har pratat in samma meddelande för ALLA mottagningar på detta sjukhus och det är många kan jag upplysa er om. Det är inget litet sjukhus utan Skaraborgs STÖRSTA! Hur trött var inte hon på just den meningen efter 511 inspelningar?! Eller tog dom in en arbetslös för dagen för att ingen annan ville?

Ams ringer Gunvor 63år: Hej Gunvor, vi har ett jobb till dig imorgon på KSS. Det är en tjänst på en dag som tar 6 timmar.
Gunvor: Ja men vad roligt, vad ska jag göra? Operationsassistent går inte för jag tål inte att se blod. Barnmorska? Nej jag tål inte barn.
Ams: Nej, du ska spela in att det är upptaget på mottagningarna.
Gunvor: Jaha men det ska jag nog klara av.
De lägger på.
Dagen därpå kommer Gunvor allert och med nylagt hår till jobbet.

Efter en halvtimme ångrar sig Gunvor och ångrar också att hon inte tog med sig sin kudde för att hon själv märker hur trist och släpig röst hon har, hon söver sig själv till sömns. 5.5 timme senare är hon så trött på KSS att hon aldrig tänker besöka det mer.

Nu ska jag ringa och flirta med Gunvor!

Kattungen älskar toapapper och min katt ser spöken

Hur vet man att man har en 9månader gammal kattunge hemma? Jo toapappret får inte vara ifred. Hemma hos min dotter kan hon ta rullen och slita isär i 1000 bitar, hos mig nöjer hon sig med att ta tassen och få ner det mesta på golvet i en hög. Tacksamt verkligen.

Häromdagen så öppnade min katt en garderob (i vanlig ordning) satte sig ner och råstirrade rätt in i garderoben i säkert 5 minuter utan att röra en fena. Vad såg hon? Har jag spöken därinne? Jag har inte så mycket därinne men tydligen nåt som jag inte ser. Kattungen tittade upp i taket förut och råstirrade hon också och började pipa. Jag tittade upp och såg inte ett jota. Bara inte min storstadsvän läser det här för då lär hon aldrig sova hos mig mer. När jag tog kortet på min katt så rörde hon sig precis på sekunden.


Bakat bullar

Jag är inte en mamma som genom åren stått med huckle och förkläde och bakat bullar när min dotter kommit hem från skolan, jag bakar kanske en gång om året om ens det, det har vart på min och dotterns födelsedag. På tisdag fyller min dotter 21 år och jag har lovat att hjälpa till så nu har jag bakat bullar. Dom blev jättelyckade om jag får säga det själv.Jästa bullar som täcker hela formen och de färdiga bullarna

Glömda solglasögon

Igår kom jag äntligen ihåg att ta på mig solglasögonen när jag var ute. Jag skulle cykla till Karlsson för att köpa batterier till laserpennan, tänkte cykla i bara t-shirt men tog på mig en luvtröja. TACK o LOV för det var fan ingen värme ute när jag kom ut och blåste gjorde det också så jag cyklade till stan istället. Några timmar senare var jag hemma igen. Hade handlat lite och satte mig framför datorn nån timme senare och tog ett kort. Vad fick jag se på kortet? Jo att jag fortfarande hade solglasögonen på mig! Ja alltså, på huvudet, jag var så ovan vid att ha dom att jag inte märkte att jag fortfarande hade på mig dom. Jag lovar, hade jag inte tagit kortet så hade jag fortfarande haft på mig dom.Solen sken igår och det kanske märks?

Vad gör jag när jag sover egentligen?

I två dagar i rad har jag haft ont i strängen under tungan när jag vaknar. Vad gör jag i sömnen egentligen? Hur sover jag? Vanligtvis så har jag ont i strängen efter andra aktiviteter, tänker inte gå in mer på det. Viker jag in tungan på något sätt när jag snarkar? Och nu vet jag att jag snarkar väldigt högt för inatt sov min dotters katt hos mig i andra sängen (har dubbelsäng) och hon är lika trött som min katt brukar vara när hon vanligtvis sover hos mig. Får dom inte sova nånting? Stackarna har ju faktiskt så mycket bättre hörsel än oss människor. Är det därför min katt sover hela dagarna för att hon inte får sova på nätterna? Jag spelade in mig själv på mobilen en gång när jag skulle sova. Har inte orkat lyssna på hela för det var över en timme långt. Ska kanske göra det för att höra hur jag låter ordentligt. På tisdag ska jag till vårdcentralen och förhoppningsvis få en remiss skickad till sömnenheten. Jag måste få hjälp med det här. Jag hade inte vetat något att jag har andningsuppehåll och tar små korta andetag om inte min storstadsvän hade sovit över och märkt det för ett tag sen. Tack kompis!

Omröstningsruta 2

När Bloggdesign ligger nere så funkar tydligen inte bloggen heller eftersom jag hade många länkar dit så tyvärr fick jag ta bort min omröstningsruta och länkbilden till dom. Det kommer nog tillbaka inom 3 dagar hoppas jag så inga nya frågor förrän Bloggdesign funkar igen alltså.

Fattigsidan.se

När nu Fattigbloggen är stängd så har en ny sida öppnat som en fortsättning. Den heter Fattigsidan och där kommer det bli mycket tips och råd för de som har det knapert. Bli medlem idag. Det är alldeles gratis. Den är fortfarande bebis men dom håller på att fixa den mer och mer och beräknas bli klar helt nästa vecka!

Snabba fingrar?

Har fått tips på en kul sida där du kan testa hur många ord du hinner skriva på en minut. Testa gärna det och kopiera och lägg in som kommentar hos mig. Vore kul och se hur snabba ni är. Jag fick:

You type 320 characters per minute You have 45 correct words and you have 1 wrong words

Gör testet här

Laserpenna

Jag var iväg och köpte batterier till en laserpenna som mina vänner från Sthlm glömde kvar här för några veckor sen. Det är inga vanliga batterier utan klockbatterier. Tänkte testa den på min katt men hon var ju inte intresserad överhuvudtaget! Tur att min dotter ville att jag skulle ha hennes katt här över natten för HON tyckte att det var jättekul och det var jag bara tvungen att spela in. Dålig kvalité kanske men ha överseende ;)
Vårstädat datorn

Igår vårstädade jag min dator. Har ju en temperaturmätare i min dator och den går upp skyhögt om fläktarna är för smutsiga eller om det är för mycket flash på nån hemsida, kan tex inte spela Bowling buddies på Facebook längre för då hackar datorn som sjutton och temperaturen stiger. Men igår gjorde jag nåt som man absolut inte ska göra med sin dator om man inte har råd att köpa en ny. Jag tog fram hårfönen och blåste i den och sen dammsugaren och sög upp dammet, ja jag vet, jag har en skruv lös men den funkade faktiskt efter som ni märker.

Nåt jag inte kan förstå är varför det ska så fruktansvärt mycket sladdar och skit i en dator. Tog kort på innehållet och det ser mer ut som ett skatbo tycker jag.Detta är min dators innehåll. Det är en vän från Göteborg som har byggt den åt mig för en billig penning. Han skickade den till mig första gången, då funkade den inte, då kom han och hans pojkvän upp till mig, det är ca 17 mil enkel resa. Han höll på och trixade och hade sig men hårddisken hade tappat minnet eller vad han nu sa. Efter 7 timmar gav han upp och tog med sig den. 2 veckor senare kom dom upp igen med en hel dator. Helt otroligt vilket engagemang killen har.

Fattigbloggens sista dag

Så har dagen kommit, dagen många har bävat för. Jessica Ritzén på Aftonbladet har gjort sin sista dag som socialbidragstagare och kommer antagligen att imorgon storhandla allt gott hon har längtat efter och saknat. Hon har gjort ett otroligt jobb under den här månaden och jag tror inte NÅGON som följt den bloggen nånsin kommer att glömma henne och hennes enorma engagemang för de fattiga i Sverige. Hon gjorde det alla politiker borde gjort för länge sen. Levt på socialbidrag för att sen se om det går att leva på. Men inte en enda politiker har kommenterat på alla dom inläggen Jessica har skrivit i sin blogg. Fegisar! VEM som helst kan hamna däruppe,du behöver inte ens ha slarvat med ekonomin. Du kan ha råkat ut för nåt som gör att hela ditt liv rasar, så snälla, blunda inte för hur Sverige ser ut idag och att det faktiskt finns fattigdom!Bild tagen på Jessica Ritzén från Aftonbladet

De 3 gröna bockarna Drule

Nån som ser på Talang 2009? Såg just några killar som var nakna sånär som på några runda knäckebröd som dom likt ballongdansen höll på med. När dom var klara så fick dom stående ovationer...ja av publiken alltså, OCH av Charlotte Perrelli. Det slutade med 3 bockar, alltså godkänt av hela juryn. Snacka om de 3 gröna bockarna Drule!

Omröstningsruta

Nu har jag äntligen fått en omröstningsruta på min blogg, den kan ni bara inte skita i tycker jag och heller inte missa när den sitter längst upp. Denna funktion har Krille på Bloggdesign gjort, tack så mycket! Det kommer bli en fråga varje dag som jag själv hittar på, så kom igen, rösta på nu vänner!

Ingen klämdag idag inte!

Kom nyss från Rehab. En halvtimme kan gå väldigt långsamt ibland faktiskt. Jag fick komma till en tjej som heter Ulrica, hon såg bra ut och jag såg verkligen fram emot att bli klämd av henne men icke! Jag fick sitta på kanten på en brits och hon började tjöta hål i huvudet på mig redan innan jag knappt hade satt mig ner. Ortopeden som hade skrivit ett intyg på att jag bara kan lyfta 5 kg var inte vatten värd för han kan minsann inte bedöma så bara genom att känna på min rygg. Hon skulle ringa honom. Hon tyckte att kan jag bara lyfta 5 kg så är det inte ens att tänka på att försöka rehabilitera mig på nåt sätt! Hon tyckte inte att jag skulle se mig som ett offer utan gör nåt själv, som hon sa. Jaha men vad ska jag tro när en ortoped säger si och så tyckte jag då? Nej, nu ska jag skriva ner en lista på vad jag VILL göra och vad jag TROR att jag klarar av och sen ska jag ut och cykla och försöka låna någons stegmätare, känner ingen med sån hurtighet faktiskt så vi får se vad det blir med det. Sen måste jag ställa mig på crosstrainern minst 4 gånger á 15 min i intervaller med uppförsbackar, nedförsbackar och vanligt. Jösses, jag blev inte klämd på men däremot en massa pickande på mitt knä!

Dagens sanning

Jag har fått mig dagens riktiga skrattattack nu på morgonen. Jag gjorde ett quiz på Facebook som heter Snyggingskalan 1-10. Motiveringen till mig lyder: "Du är inte snygg, Du är inte skitful, du är halvful. Du kan kolla dig i spegeln utan akut ångest men det är fan precis." Jag skrattade så jag höll på att trilla av stolen här. Det stämmer ju, dagens sanning japp!

Fredag igen

Är det någon som tycker att veckan har gått sakta? Inte jag iallafall! Det var ju inte länge sen som det var söndag och min storstadsvän åkte hem och det är redan fredag idag! Jösses, jag trodde dagarna skulle gå långsamt när man är arbetslös och mest sitter på röven tills den domnar bort men icke!

Ska då till Rehab idag, är det inte hutlöst med 80kr för en halvtimme? När jag kommer igång sen då, då hinner jag väl ställa mig på nån cykel, cykla lika långt i fantasin som runt hörnet hemma så är tiden ute! Jag som alltid har drömt om att cykla jorden runt, det kan jag ju inte göra nu, vem har cyklat jorden runt på en halvtimme liksom?! Tror du att man får thaimassage där? Hoppas! Fast vad hinner dom göra? Knåda axlarna kanske. Massera min röv? Den har blivit så stor sen jag blev arbetslös att det skulle ta 30 minuter att bara komma runt den i massagesyfte!

Jag skriver mer sen när jag varit där. Take care så länge.

Ketchup och köttsoppa?

Jag och Mia var ju hos min dotter och åt lunch som jag berättade i mitt tidigare inlägg. Jag har en tendens att äta med hela ansiktet när det gäller ketchup varav min dotter påpekar och jämför med sina senila vårdtagare:

Dottern: Mamma, du ser ut som våra intagna på jobbet.
Jag:
Jasså vadå, lika rynkig eller?
Dottern:
Näe, du ser ut som dom i ansiktet när dom har ätit köttsoppa
Jag:
Eh jaha, konstigt att dom inte gillar maten när ni har ketchup i soppan!
Dottern:
Näe, dom är också brunorange runt munnen när dom är klara.

Om jag inte kan äta ordentligt nu hur ska det då bli när jag blir gammal? Hua

Vem är mamma och vem är dotter?

Jag var och handlade med min dotters pojkvän förut, han har bil och han har nyss fått körkort och kör gärna svärmor till Coop. Dom har inte vart tillsammans så länge, kanske 3 månader eller nåt och visst jag har träffat honom några gånger, väldigt trevlig kille. När vi hade handlat och  jag hade kommit hem så smsade min dotter:

Dotter: Var han snäll mot dig nu då? Hehe
Jag:
Ja, jag ville ge honom lite pengar till bensin men han ville inte ha.
Dotter:
Du sa väl tack och sådär?
Jag:
Ja, jag sa tack så mycket och att ni är välkomna på tisdag på din födelsedag!

Efter det kom det inget mer. Alltså, vem är mor och dotter av oss egentligen? Bara för att hon jobbar med senila så behöver hon väl inte tro att jag redan är det? Eller tro att hon är vuxnare än mig? Blir nog till att köpa dasspapper istället för hennes födelsedagspresent, japp så får det bli! ;)

Harar och lyxig lunch

När vi hade vart på sjukhuset åkte vi hem till min dotter som inte bor så långt därifrån. Mia ville se hur hon bodde. Det var minsann nystädat så jag behövde inte skämmas. Vi lagade mat tills min dotter kom hem på lunch. Hon praktiserar nu sista veckan av 5 och hade en timmes lunch. Det blev lite lyxmat idag. Spagetti med bacon minsann! Min dotter har hela frysen full med mat men kan inte laga mat så det blir minsta möjliga. På vägen hem så såg vi tre harar skutta omkring och leka och bråka med varandra, var bara tvungen att fota men som ni vet med min mobilkamera, det blev skitdåligt kort så det är inte ens värt att lägga upp här.

Tillägg: Dom ringde förresten från Rehab Center förut och hade fått ett återbud. Äntligen kanske jag kan få lite hjälp med min rygg då. Ska vara där kl 11 imorrn. Hela 30 min! Jösses, hinner gå dit, slå ner röven i stolen för samtal och hem igen. Men alltid en början!Cellprov och annat smått och gott

Vi var lite tidiga till MVC så vi satte oss ner utanför där en mamma till en liten bebis satt med honom i knät. Han började skrika och utan tvekan slängde hon ut sin ena mjölkförpackning och jag och Mia visste inte vart vi skulle titta till slut, vi blev generade men tydligen inte mamman. En stund senare blev jag uppropad, betalade min hundring som jag såg stoppades under en musmatta bland många andra hundralappar. Undrar om dom förstår det komiska i det hela. Jag ska göra ett cellprov i muffen och dom stoppar pengarna under en MUSmatta. Jag och Mia funderar på att köpa ett kassaskrin till dom.
Sen fick jag gå ut igen och vänta. Sen kom det en tjej med stora runda glasögon och hästsvans, tog mig i handen som hälsning och jävlar vilken stöt vi fick, båda ryckte åt sig handen och skrattade till. Väl inne i undersökningsrummet möttes jag av lugn avslappningsmusik och insåg att varje gång jag nu kommer att höra Enya så kommer jag påminnas om den här stunden, jag liggande i stolen, särade ben med ett inte längre kallt skohorn utan en kroppsuppvärmd bomerang och Enya i bakgrunden. Hon har förstört min avslappningsmusik! In med bomerangen och efter en borste som faktiskt kändes som den var på väg därbak! "Don´t do this at home" säger jag bara, det var lite obehagligt.  Men nu är det gjort!  Får svaret hem i brevlådan om sisådär 3-5 veckor! Vill samtidigt uppmana alla kvinnor att faktiskt göra det här provet. Det finns ingen symtom på Livmoderhalscancer förrän när det är långt gånget. Det är en billig livförsäkring, blir ni kallade, GÅ!

Besök och kallt skohorn

Igår kom ju en av mina bästa vänner som förövrigt får sova lite till innan vi åker iväg till MVC. Det var mycket trevligt, vi åt tacos (mums) till "Rent hus", jaa jag veet jag ska inte äta till det vidriga programmet men vi satt och babblade samtidigt så det blev inte så äckligt som dom andra gångerna. Efter det så satt vi och babblade i flera timmar. Vi har alltid så mycket att prata om när vi ses trots att vi hörs i telefon minst en gång om dagen men hon var i Tyskland över påsk då blev det inte mycket pratande av.
Idag ska hon följa med mig när jag får ett kallt skohorn inkört i härligheten, nej hon får inte följa med in utan snällt stanna utanför. Det räcker med att en läkare på akuten en gång när jag åkte in för magsmärtor och jag hade mitt ex med frågade om det var min dotter. Vet inte vem som blev mest generad när jag sa att det var min flickvän, hon eller jag.
Det står på pappret jag fick från Barnmorskemottagningen att man ska undvika samlag? Samlag enligt dom antar jag är man och kvinna, inga problem det har jag undvikit i snart 4 år! Samlag säger man nog inte om två i samma lag liksom. Vi säger rakt av "Knulla"! (Och däär fick jag två prenumeranter mindre).

Dags att gå in och väcka vän av ordning, jag skriver mer när hon har åkt hem. Tjiiiiiiing!

Namninsamling

Ni har säkert läst eller hört om våldtagna Sophie Lohede som bara några dagar innan rättegången mot hennes våldtäksman tog livet av sig. Nu läggs åtalet ner mot honom bara för det. Nu har det skapats en namninsamling för att rättegången ska återupptas och känner ni att ni vill delta i att rättvisa skipas så skriv på, det har jag gjort!

Namninsamling

Ringa praktikplatser

Så har jag då varit hos min jobbcoach, en mänsklig handledare på AF (det finns faktiskt såna). Vi satt och pratade i en timme om mina arbetshinder och vad jag skulle kunna tänka mig att jobba som. Jag ska ta kontakt med öron och få ett utlåtande från en läkare vad för skador jag har i öronen och även få ett läkarutlåtande för min ulcerös kolit ifall jag kan komma in nånstans och praktisera så arbetsgivaren kanske kan få bidrag för att dom kan anpassa sin arbetsplats som passar mig. Jag fick med mig några papper hem om praktikplatser som jag ska ringa i veckan. Jag kände nog till skillnad mot många andra arbetslösa att dom tog sig tid och var intresserade av att få ut mig i arbetet men det kanske var för att jag sa att jag inget hellre vill nu att komma ut, jag ska få arbetspröva i 4 veckor och se om jag kan jobba 8 timmar eller inte eftersom jag snart blir utförsäkrad från FK (idioter). Rätt lyckat tycker jag!

Långväga besök ikväll

Ikväll kommer det en annan av mina bästa vänner. Hon far långt, ja inte bara för min skull men hon kommer oftast till mig när hon är häromkring och det är alltid så underbart att ha henne här. Hon är verkligen en vän uti fingerspetsarna. Lyssnar alltid, tar mig alltid för den jag är och låter mig också vara den jag är utan att kritisera mig. Hon ska sova här inatt och följa med mig till MVC när jag ska ta cellprover. Känns tryggt att ha någon att bolla detta med. Så ikväll kommer jag vara upptagen med sällskap och god mat men jag skriver nog något innan hon åker vidare imorgon eftermiddag. Men nu in i duschen och sen till AF!

Jobbcoach

Idag ska jag då till en jobbcoach och planera (förhoppningsvis) min framtid och vad det är för uppgifter jag kan tänkas ta pga mina arbetshinder. Jag har en del hinder som gör att jag inte kan ta vilka jobb som helst. Jag har då skadade disker i ryggen som gör att jag inte får sitta länge, stå för länge och heller inte lyfta mer än 5 kg. Jag är hörselskadad med hörapparat så jag kan inte ha för bullrigt då kan hörseln försämras och få värre ljud som tinnitus. Jag har Ulcerös Kolit sen 24 år tillbaka och det är kroniskt, obotligt så jag kan inte ha för stressigt jobb för då pajar magen ihop. Japp det var mina arbetshinder det, det räcker väl? Får se vad hon säger men jobba vill jag göra nu för det är förbannat trist att gå hemma hela dagarna. Jag vill kunna blogga om nåt nytt, om nåt roligt som hänt på jobbet och få ett socialt liv, känna mig behövd och  roligare siffror på kontot är inte helt fel heller då jag verkligen lever för att överleva just nu.

Läste en text någonstans och det stämmer så bra!


Kräsen katt

Jag måste ha jordens absolut kräsnaste katt. Vad hon äter är lätträknat, kattmat och tonfisk. Jag köpte kattgräs förra veckan för att försöka få igång hennes mage, näe då hon gör nr 2 så bra så men hon har nog lite ont efter varje gång hon har ätit så jag tänkte jag skulle hjälpa till och få upp hårbollar som kanske har trasslat in sig i magen men tror ni hon äter det eller? NÄE! Hon äter verkligen ingenting annat än kattmat! Det ska vara kattmat i burk dock inte med fågel i för då kräks hon, likaså med torrfoder. Min dotters katt däremot hon äter ta mig sjutton allt. En morgon vaknade min dotter av att katten stod på bordet och åt chips direkt ur skålen och lät som en hel karl när hon tuggade, spelar ingen roll vad man ger henne så äter hon. Min katt är nog inte en normal katt. Har aldrig vart med om någon som stretar emot så med tassarna när man ska krama henne, hon är kelig på hennes villkor, dvs man får inte klappa henne utan att hon vänder röven till och hoppas att IDAG ska matte stoppa in ett finger därbak på mig, glöm det! Hon är speciell verkligen. Litet huvud, stor kropp och minimal svans, vete sjutton vad hennes pappa är för nåt.

Fika och vaktmästare

Jag var på stan med Josefine och hennes mamma Carro som förövrigt inte ville vara med på bild (tråkmåns) så Josefine fick vara själv och hon är van att tant Sune tar kort på henne. Hon var 10 månader igår och kan redan gå! Och jag har tingat att vara barnvakt nästa gång hennes föräldrar vill ladda batterierna, hoppas att det blir snart! Vi fikade och pratade lite småskit, mycket trevligt sen tog jag sällskap hem med en av min dotters kompisar, när hon fick höra att jag inte fick bära mer än 5 kg för min rygg så tog hon påsen med två kattmatsburkar i åt mig, sött gjort tycker jag men tror nog inte dom där burkarna vägde mer än 1 kg ihop faktiskt.

När jag kom hem så märkte jag att vaktmästaren hade vart här, yeeeeeeees! Kåpan satt tom fast och betongbös nedanför, gör inget för nu funkar ju kontakten och jag kan ställa tillbaka min golvlampa på sin ordinarie plats igen. Thanx dude!


Vinsten har anlänt

Titta, jag fick presentkortet idag och ett gulligt meddelande till det. Tack gulliga Evelina och JA jag ska till Coop imorrn och inhandla lite mat!

Sen fick jag även hennes visitkort också men fotade det inte men vill ni gå in och kolla i hennes blogg så är det den här adressen

Tisdag kl 10

Så har jag då fått en tid till vårdcentralen och jag fick min läkare som jag haft nästan ett år för mina ryggbesvär! Kanon så det inte blev nån utländsk som jag inte förstår och han inte förstår mig. Det finns faktiskt läkare därnere som hävdar att man har nagelbandsinflammation istället för förfruset finger! Det hände min dotter för några år sen. Hon hade vart ute i 25 minus utan vantar och skrek som en stucken gris när hon kom hem för att fingrarna tinade upp då. Ena fingret var kritvitt och vi åkte ner till vårdcentralen dagen efter och han såg att hon bet på naglarna och fick då för sig att det var just nagelinflammation (ska sägas med indisk brytning). Spelade ingen roll vad jag sa så var det inget förfruset finger. Jag var så arg när vi gick därifrån så jag sa till i receptionen att dom minsann skulle skriva i min dotters journal att den där pissläkaren som antagligen fått sin läkareutbildning genom att titta på "Doktorn kan komma" på tv inte får komma i närheten av att undersöka henne igen! Helt inkompetent. Kan sägas också att det fingret är fortfarande vitt och gör ont när det blir för kallt ute!

Snarkningar och Darth Vader

Idag fick jag tummen ur bakhålet och ringde till vårdcentralen för att få en remiss till öra-näsa-hals så jag kan göra en sömnregistrering. Man får en datoriserad sömnregistreringmaskin med hem och dom kollar hur jag sover och hur mycket jag snarkar, om det är normalt eller åt helvete för onormalt. Jag kanske får en sån där snarkmaskin och får ha en mask likt Darth Vader. Kanske ska vara singel ett tag till då för vem vill ligga brevid nån ser ut och ha en snopp mitt i fejjan?
"Ett långfinger smekande över armen och..."
-Älskling ska vi mysa lite innan vi somnar?
Jag vänder mig om mot henne med värsta masken med snopp i fejjan och hon:
-Näe kanske inte, kom på att jag nog inte är så sugen.
Så kommer det att bli så jag förblir singel och orörd de närmaste 10 åren.

Vårdcentralen ska ringa mig strax efter kl 10. Får se vad dom har att säga.

Bloglovin

Wihooo det finns faktiskt 4 stycken som har mig på Bloglovin. Som vill följa min otroooligt underbart roliga och underhållande blogg. Helt otroligt. Måste ju firas. *Hämtar lyxig is till mitt vatten i form av läppar*. Och jag har märkt att det är flera som inte skriver nån kommentar som faktiskt återkommer flera gånger om dagen som säkert inte är en av de 4 som har mig på just bloglovin. Vore kul om alla kunde skriva en kommentar så man fick lite hum om vilka ni är *ler*. Som jag skrivit förut, jag har ingen aning om vilka som har mig på Bloglovin, vet bara ATT jag har prenumeranter, that´s it.
Kul att fler följer den på fler än ett sätt. Dvs har satt min blogg som bokmärke. Kanonkul *tummen upp*.

Tråkradar

Jag verkar ha en radar som letar upp tråkiga bloggfolk som inte kommenterar tillbaka eller också kommenterar dom i sin egen blogg. Hur ska jag veta om dom har svarat då? Hålla koll på 511 bloggar och gå in IFALL dom har svarat? Näe fy vad trist. Då tappar jag intresset direkt och går inte in igen. Sen retar jag mig på folk fortfarande som kommenterar i min blogg men bara att jag ska gå in på deras blogg och glo, bara för att. Hur gör dom? Tar dom alla i typ Toppen.nu och skriver samma sak? Såna har jag heller inte så mycket för faktiskt. 

Den här veckan har jag nåt att göra varje dag tror jag. Imorrn fika med en kompis och hennes 10 månaders dotter, på onsdag ska jag till AF och prata med en jobbcoach som har hand om personer med arbetshinder och på torsdag ska jag göra cellprov på Mödravårdscentralen. Jättekul och stoppa upp ett kallt skohorn  och gräva lite där. Men man får ta det man får, inte vara knusslig.

Bättre på undersidan

Jag vände på den, den såg något bättre ut på undersidan tack och lov. Vadå fattas en bit? Hm, min katt gillar just sockerkaka och kan skära själv. Duktig, funderar på att ställa ut henne på cirkus.

Gör sig inte bra på kort

Det är uppenbarligen inte bara jag som inte gör sig bra på kort. Jag bakade en sockerkaka till min dotters kalas som äger rum om 2 veckor och på kortet ser den ut som om den är jättebränd men det är den inte ett skit. Som sagt, jag behöver en bättre mobil eller en digitalkamera! Men jag och min vän från helgen har kommit fram till att jag nog ska önska mig en hel madrass till min dubbelsäng istället när jag fyller 40 i höst. Det är inte så skönt att hamna i "skrevet" om man råkar somna i mitten, det har vi båda fått erfara så en hel madrass vore underbart. Lägg det på minnet nu alla som kommer på min fest!

"Skrevet" heter det numera då en vän till mig råkade säga att det är inte skönt att "sova i skrevet" när hon menade skarven, efter det så får det heta så.Orättvist behandlad i bild


Udo´s choice

För några år sen dejtade jag en tjej som hade med sig en olja till mig som hon tyckte jag skulle testa. Den hade tydligen hjälpt flera som hon kände bla en faster (eller hur det var) som hade svår värk i sin kropp och inte kunde ta på sig själv men efter några veckor med Udo´s choice i kroppen kunde hon en morgon ta på sig strumporna. Och en annan med Psoriasis var mycket mycket bättre av den här. Det är en olja som har både Omega 3,6 och 9 i sig. Den drack jag då och kände mig mycket piggare. Den tog slut och jag tänkte inte på den på ett tag. Förra året köpte jag den på en hälsokostbutik i Örebro när vi var på IKEA och har kvar den än. Den är dryg som sjutton men smakar kattpiss (nej jag har inte smakat det men kan tänka mig)om man inte blandar ut det med något, så jag har alltid nån fruktdryck i ett glas och en matsked av det här. Jag glömmer det allt som oftast men tar upp det här nu för att jag ska kolla om jag blir piggare av det. Man kan tydligen ha det i sallader också. Man ska ställa den upp och ner en stund för att få upp alla viktiga näringsämnen som ligger i botten till ytan. Så har du ont i leder, är trött, har eksem eller nåt annat roligt så köp den här i närmsta hälsokostaffär. Jag garanterar inget men det kostar inget att testa iallafall. Joo flaskan kostar, närmare 300kr men den är jättedryg så den håller länge.


Skratta inte, jag är nyvaken!

Ny bakgrund

Titta vad snygg bakgrund jag har fått va? Det är Chris som är en av mina hängivna "fans" haha som har gjort den, tycker den är klockren! Tack snälla Chris för hjälpen, supersnygg verkligen :)

Jösses jag har vunnit igen!

Förra veckan chansade jag och slängde in en liten andel på tjejernas v75 på ATG, det fick bära eller brista, antingen pasta igen eller potatis och nån köttbit tänkte jag. Spelar man inte så vinner man heller inget tänkte jag. Nu kollade jag raden. Shit vi hade 6 rätt igen precis som för 2 veckor sen. Bara det att denna gången gav det 351kr! Jag är riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! Fast det kom rätt lägligt för dottern fyller år om 2 veckor så jag ska lägga undan dom annars hade hon fått en sketen blombukett som högst, nu kan jag köpa två :D. Tänk att så lite kan göra så mycket. Och tack och lov igen då att jag inte har socialbidrag annars hade dom väl tagit dom för mig. Ja, det är väl som dom säger, har man inte tur i kärlek så har man tur i spel. Men vetefan vad jag helst vill ha av detta, vill ju ha en kärlek också. Kanske finna en kärlek MED pengar :D

Så du kvinna med lite hull och pengar på banken som gillar butchtjejer, hör av dig. Jag bjuder på pasta med ketchup på första dejten.

10kr var

Jag läste nånstans att en kille hade börjat med en blogg och uppmanade folk att skänka honom 10kr var så han kunde starta ett företag. Han har nog fler läsare än vad jag har så skulle jag uppmana folk att skänka mig 10kr så hade jag kanske fått 50kr på en månad, åh vad rik jag skulle känna mig, 3 rullar skithuspapper och en burk kattmat, nej kattmaten är INTE till mig utan till husdjuret som är hårigare än vad jag är.

Ny hobby

Jag är inte bara mamma, jag är donator också. Jag virkar allt själv. Va sägs om en gul njure med inslag av angora? Eller ett rött hjärta som det står "I love Sune" på? Jag virkar alltså inre organ, just for fun. Och för att jag inte ska få indraget bidrag från A-kassan så kan jag säga att nej, jag får ingen förtjänst på det här, jag vill bara fördriva tiden innan jag dör av tristess och spyr på alla jobb som kräver den utbildning jag inte har. Jag har varken nån läkarexamen i kirurgi, narkos eller gynekologi även om det sistnämnda hade vart hur nice som helst. Tanterna här i huset har beställt massa inre organ men Svea på botten har fått  en maska i sin mjälte. Ska fixa den nån dag när jag virkat klart Siv-Marits halsmandlar som förövrigt går i rosa och vitt, ska vara så realistiskt som möjligt tycker hon. Det vita är beläggningar. Utmaningen blir nog att virka urinrör för karlar. Ståltråd river kanske lite väl mycket men måste ju ha styrsel annars blir det väl bara en enda röra alltihop därinne på stackars peternicklas. Häromdagen fick jag en förfrågan om att virka en hammare och städ. Det fick jag avsäga mig för det är ett väldigt pilljobb och jag är lite darrhänt, det märkte jag när jag skulle dricka kaffe, jag fick sumpen hos en kompis, lite på botten men jag skvalpa ut alltihop så nån hjärnkirurg förstår ni kanske att jag aldrig blir.

Påsken är över

Så har min vän återigen lämnat mig och nu vet vi inte när vi kommer att ses igen, det är trots allt 30 mil emellan oss och i sommar blir det ännu längre då hon flyttar ännu längre upp suck. Hon kom hit i förmiddags och hämtade sina grejer som hon lämnade kvar i fredags för att fira påsk i grannstaden. Saknar hennes sällskap redan. Vi åt fläskfilé och klyftpotatis som hon gjorde själv med bearnaissås till, så gott! Det var det godaste jag ätit den här helgen. Igår blev det potatismos med överbliven köttfärssås från i onsdags. Det var min påskmat det men det var gott, det var ju mat iallafall.

Har blivit erbjuden en ny bakgrund som en kille ska göra, om han bara kunde lämna en liten länk där jag kan skicka förslag så vore det underbart! Ska bara funderar ut hur jag vill ha den. Om ja ens ska fortsätta blogga. Känner att jag inte levererar något, har inget intressant liv, händer inget nytt. Får se hur jag gör.

Sjunga snett

När jag var liten bodde jag granne med en klasskompis, vi var bästisar och enligt henne tog folk fel på oss, vilket jag aldrig hörde men. Vi tyckte båda om att sjunga bara det att hon sjöng fruktansvärt falskt. På den tiden hade jag faktiskt sångröst, beviset fick jag när mina föräldrar alltid på deras fester bad mig sjunga och syrran spela piano som hon faktiskt är duktig på även idag. Iallafall min granne, när jag hade genomlidit hennes falsksång ett antal gånger kunde jag inte låta bli att säga till henne en dag:
-Snälla, kan du inte sjunga ordentligt, du sjunger ju snett! På den tiden visste jag inte att det hette falskt och när jag berättar det än idag för folk så garvar dom.

Jag stod just på balkongen och någon någonstans har fest och öppen balkong eller fönster med hög musik men nånstans i den här musiken hörde jag någon sjunga just SNETT! Det skar lika mycket i öronen som en stringtrosa storlek S skulle göra i en flodhästs anus. Jag har lite svårt för folk som skrålar för full hals och tycker att det låter underbart. Se bara på "Idol". Hur kan folk verkligen tycka att dom kan sjunga? Jag kan inte sjunga bra men jag ställer heller inte upp i sångtävlingar.


Balkongen

Har suttit på balkongen en timme nu och försökt att sova en stund men det sket sig. Det kör så mycket bilar utanför att jag inte får ro och stänger jag av hörapparaten så ringer säkert telefonen som jag då inte hör. Jag vill förövrigt ha en badenbaden så jag kan ligga och sola och inte få nackspärr. Funderar på att sova en stund så jag inte somnar runt 21 ikväll, vore inge kul!

Bli blind på bakgrundsbilder

Jag letar SNYGGA bakgrundsbilder till min blogg. Letar och letar och hittar visserligen bakgrundsbilder men den ena är fulare än den andra och en del blir man ju totalt blind av. Varför envisas folk med att ens lägga ner tid på att lägga ut tips på FULA? Hittade en sida som jag näst intill spydde på bara jag såg miniatyrbilderna. Ursäkta mig nu om nån verkligen valt de här bilderna till sina bloggar men jag tycker de är SKETFULA!  Bakgrundsbilderna jag menar finns här. Jag vill inte ha nån som ser ut som en tapet från 50-talet eller gardiner som nån satt upp i en sommarstuga där det kvittar vad det är för nåt för den blir iallafall aldrig besökt. Nån som har något tips på SNYGGA bakgrundsbilder? Lite diskreta och inte göra att mina besökare blir blinda så fort dom besöker mig.  Tack på förhud

Ps. Det ska vara en HEL bild inte samma bild 511 gånger i rutor. Jag har ju gjort min bakgrund fast så den stannar när man scrollar. Ds.

Glad Påsk!

Vaknade första gången vid 4tiden av att mobilen blinkade till. Min vän från igår hade smsat godnatt. Jag vaknade i samma ställning som jag hade lagt mig. Det innebär att jag hade sovit mot en blinkande mobil i ca 3.5 timma utan att vakna. Snacka om trött men har ni läst de föregående inläggen så förstår ni varför. Jag somnade iallafall om igen och sov till 7 ungefär. Strålande solsken ute och 8 grader varmt redan nu, helt underbart, bara att jag nu känner att jag måste köpa en rullgardin till mitt sovrum för solen skiner rätt in tidigt och det blir vrålvarmt!

Idag är det Påskafton. Vad jag ska göra? Inte ett skit tror jag. Sitta på balkongen och få lite färg kanske, har solen på min balkong om cirka en timme och hela dagen fram till klockan 18 ungefär. Känner nu att min lägenhet kommer bli vrålvarm i sommar då jag bara har fönster åt ett håll förutom i sovrummen som är på gaveln. Men iallafall..


Klicka på bilden så kommer du till sidan jag lånade den ifrån

I made it!

Runt 14tiden tänkte jag att jag skulle sova några timmar innan jag skulle tvätta, lade mig till rätta, ställde mobilen på 16.30 och hade precis slutit mina ögon DÅ piper mobilen. Tog den i handen och läste:
-Hej får jag komma till dig? :)
Det var min dotter och naturligtvis kunde jag inte neka henne, ville ju träffa henne så jag smsade tillbaka:
-Javisst när?
-Jag vet inte, jag hör av mig, kom det tillbaka. Tänkte att det skulle bli rätt snart så jag pallra mig upp och började göra iordning här lite, dötrött var jag och sen väntade jag. Det kom ett sms
-Då kommer jag nu då.
Jag smsade inte tillbaka och hoppades att hon inte förväntade sig det. När man skriver så där så tror man ju att människan ifråga ska komma rätt snart om man har en pojkvän som precis fått körkort och fått låna pappas bil. Jag väntade lite till och 16.30 smsade jag henne.
-Vart är du?
20 minuter senare.
-Hos Nils mormor.
What? Skulle hon inte komma nu stod det? Då hade ju jag kunnat sova en stund suck. Jag hann tom ner i tvättstugan och upp igen. 17.15 dyker både hon och pojkvännen upp. Det första hon säger:
-Åh mamma har du tagit på dig finkläderna? Det var naturligtvis en pik då jag hade joggingbrallor som tillhört min bror som är ett huvud längre än mig och naturligtvis har längre ben så dom här joggingbrallorna får jag snällt sätta strax under tuttarna för att dom inte ska hänga ner och agera vuxenblöja a la sumo. Som tur var hade jag tagit på mig bhn annars hade han fått se nåt han aldrig sett förut. Gissa vad jag har på båda sidor av naveln lixom.
Vi satte oss på balkongen och eftersom jag har en väg utanför precis och dom här två väldigt intresserade av bilar så satt dom och kommentera allt som gick på 4 hjul. Dom var kvar en timme ungefär och sen var jag tvungen att gå ner till tvättstugan, som jag förövrigt just kommit ifrån och tagit upp all tvätt och hör och häpna, ALL tvätt var torr! KORS i taket!

Besöket har åkt vidare

Så har då min vän åkt iväg till grannstaden för att fira påsk med släkten men kommer tillbaka senast på söndag förmiddag då hon åker vidare härifrån och hem. Det har vart trevligt med hennes sällskap och igår skulle vi gå och lägga oss tidigt för att hon inte skulle vara så trött idag när hon ska träffa släkten, jovisst, tidigt gick vi och la oss, men somnade inte förrän runt kl 7 imorse haha. Vi körde 20 frågor bla, det var skoj för trots att vi känt varandra i snart 4 år så fanns det massor vi inte visste om varandra. Jag blev väckt 10.34 av att älskade pappsen ringde och önskade oss glad påsk. Jag försökte att inte låta trött och jag skulle aldrig tala om att jag bara hade sovit  3.5 timme där. Men det roligaste var ju att för första gången på mycket länge nästan var vaken i ett dygn. Jag som annars brukar sova på dan och vara skittrött ändå hela dan, men har man bara sällskap så funkar det nog och jag ville inte somna eftersom det var sista natten tillsammans på mycket länge.

Jag ska tvätta kl 17 så jag hoppas att jag inte är helt död innan dess. Kl 22 ska tvätten upp och då lär jag nog däcka rätt snart efter det.
Jag vann!

Jag var för nån vecka sen med i en utlottning av matcheckar som en annan bloggare som vanligtvis lottar ut smink hade. 15 matcheckar á 200kr stod på spel och vi skulle kommentera i hennes blogg så var vi med i tävlingen. Vi var hur många som helst som var med och jag var en av de 15 som vann! :D Jag som nästan aldrig brukar vinna nånting. 200kr mat är mycket för någon som lever på existensminimum och jag blev sjukt glad när jag fick mailet om att jag hade vunnit. Helt otroligt.
Ska till Coop nångång efter påsk om jag får tag på skjuts för det ligger utanför stan. Tack snälla du som lottade ut om du läser det här!

Jag har även fått ryggmassage idag, gjorde skitont men skönt ändå. Tack kompis!

Elektriker och bh

Jag vaknade runt 9, somnade väl runt 2 och har vaknat flera gånger då jag antingen fått ett knä i magen eller blivit väckt för att jag snarkat. Mitt besök sover vidare såklart. Jag kom på att vaktmästaren kanske skulle komma hit med en elektriker då han var här förra veckan och pillade i en kontakt så det inte gick att tända lampan sen. Kåpan har vart lös och jag  ville att han skulle fixa det och nu funkar alltså inte kontakten alls och jag fattar verkligen inte varför inte vaktmästare har elberhörighet! Varför krångla till det och ringa en elektriker varje gång hyresgästerna behöver hjälp med något sånt. Över mitt förstånd. Mitt besök har visserligen elbehörighet men jag vågar nog inte att hon ska börja pilla på saker och ting, hon är ju inte utbildad än helt. Så nu sitter jag här och väntar på vaktmästaren som KANSKE skulle komma idag, i bh, ja inte vaktmästaren utan jag. Jag är inte bekväm med bh hemma, den åker av så fort jag kommer hem när jag vart nånstans. Släpp fångarna loss det är vår!! Hoppas dom kommer snart för jag vill till affären och fixa en grej ;)En timme senare har dom fortfarande inte vart här och jag behöver snart gå på toa, det slår aldrig fel att det ringer på dörren just DÅ när jag sitter med byxorna nere, nr 1 går väl an men nr 2 är svårare och eftersom jag vet att vaktmästaren har nyckel och går in om jag inte öppnar efter 2 signaler så tror jag att jag försöker hålla ut ett tag till. Dom jobbar halva dagen idag, det borde innebära till kl 12 så japp, knip knip!


Tillägg: Jag hann både på toa och till affären för dom dök inte upp. Jaja GLAD PÅSK på dig me vaktmästarn!

Ett ljus gick upp

Jag satt och kollade igenom mina mail som jag läst. Jag letade efter inloggningsuppgifter till "Min sida" på Folksam. Letade och letade men hittade det inte. Såg att jag hade 1488 mail som var lästa. Jag tittade överallt vart jag kunde markera alla för att slippa slänga ett och ett. Såg inget sånt så jag började bocka av en och en och förbannade mig över Hotmail att dom inte kunde fixa en sån funktion. När jag hade raderat cirka 400 mail för hand så såg jag en ruta och efter stod det "Sortera efter". Bockade i rutan och vips så bockades alla på den sidan också och jag tryckte på "Ta bort" Åh shit! Där var ju den funktionen, mitt snille att jag inte tänkte på det tidigare bara suck. Så nu har jag rensat alla mailen och även i "Borttagna", gött! Förresten så hittade jag inte mailet från Folksam, konstigt..för jag hade inte fått något för det kom hem som ett brev såg jag i en låda i skrivbordet! Men jag hade fixat nytt lösenord och det minns jag inte så nu har jag beställt ett nytt. Det kommer hem på posten, kan ni påminna mig om det till nästa gång jag ska ha tag på inloggningsuppgifterna tror ni?!

Annika Östberg i Sverige

Tidigt imorse kom då äntligen Annika Östberg "hem" till Sverige igen. Vilken lycka för hennes mamma som inte träffat henne på flera år. Vilken omställning detta måste vara för alla inblandade men främst för Annika själv. Självklart blir hon sittandes på ett kvinnofängelse utanför Örebro först. Istället för över 2000 interner får hon nu vara på ett fängelse med 97 platser. Idag tror jag inte att hon bryr sig vart hon får sitta, bara hon är i Sverige. Hon är inget hot för någon här och jag personligen tror egentligen inte att hon någonsin har varit det. Hon hamnade i fel umgänge, med fel substanser i kroppen. Återstår bara att säga: Välkommen "hem" Annika, välkommen "hem".

Kommer inte till Himmelriket

När jag vaknade för 20 minuter sen så kollade jag mailen. Hade fått från Sankte Pernilla. Jag får inte komma till Himmelriket. Jag får alltså inte jobba med dildosar, uppleva fnittriga och generade tjejer och cykla runt med en stor väska med 50 produkter i:

Hej Sune,

Som säljare hos Himmelriket AB behöver man bil då man ibland får åka till kunder som bor en bit bort.
Då du inte har tillgång till bil kan du ej bli anställd hos oss.
Om du framöver införskaffar dig en egen bil så är du välkommen att höra av dig till oss igen.

- -

Med vänliga hälsningar

Sankte Pernilla
RekryteringKanske var tur att kravet var en egen bil. Tänk om man hade en tjänstebil, en rosa bil som det står "HIMMELRIKET" på med stora bokstäver och massa bilder på dildosar och glidmedel. Det hade inte vart okej för mig, jag kör inte rosa bilar, hade den varit svart hade det vart bättre. Så var det med det jobbet. Nöjda nu Arbetsförmedlingen?
Ännu ett jobb att stryka över alltså.

Himmelriket
Hovnarr
Bananplockare
Gitarrist i AC/DC
Elefantskötare på cirkus
Städerska hos Oprah Winfrey

Storstadsbesök

Imorrn kommer min bästa vän. När jag sa till min katt att NN kommer imorgon så började hon gnida hela fejjan mot mitt ben. Jag smsade NN och skrev det och frågade vad dom har ihop. Fick till svar att det är mellan henne och katten. Jävla schnuskosar. Hade katten börjat slicka sig mellan benen när jag sa att NN skulle komma så hade jag smsat henne att hon får hålla sig borta från både mig och katten. Får se hur många armbågar och nävar jag får i fejset den här gången, brukar bli en varje natt när hon är här. Men jag har saknat hennes sällskap, blir inte lika ofta som förr tyvärr.

Pasta med skinksås

Jag var hungrig, jag lagade mat, jag åt och fy fan vad mätt jag blev. Pasta med skinksås, gott var det men efteråt kände jag mig så här. NU borde väl någon bli intresserad av mig?

Ingen artikel i tidningen för mig

Ni kanske minns att jag i ett tidigare inlägg skrev om att det ringde en tjej från en tidning och intervjuade mig? Hon sa då att dom kanske hör av sig beroende på hur många det var som mailade dom om samma problem. Nu läste jag på nätet att artikeln är tryckt och jag var inte med haha men här har ni länken till vad jag blev intervjuad för. Kropp & Hälsa

Jag har inte fått tummen ur och ringt vårdcentralen för att få en tid och sen en remiss till en sån där vad det nu heter. Ett ställe som man får sova över på och som mäter min sömn och hur allvarliga mina snarkningar är för min kropp och bla bla. Ska göra det efter påsk tänkte jag.

Bloggdesign

Jag måste bara få lyfta fram en sida som har hjälpt mig en hel del. Bloggdesign. Det är en kille som heter Krille som har den här sidan. Han svarar alltid på frågor, han försöker hjälpa en så gott han kan, han är alltid tillmötesgående, han lyssnar alltid på oss medlemmar och tar till sig allt vi säger och det känns som om han vore en vän i det privata. Han brinner för den här sidan och vill så gärna att alla ska ha förtroende för honom och för det han gör. Han gör hela tiden nya grejer och tar till sig våra önskemål. Han är verkligen en kanonkille och det vore skam att inte lyfta fram hans sida. Krille, om du ser det här...du är verkligen KANON!

Nu till alla som läser det här med egen blogg, gå in och bli medlemmar, där får ni mycket råd och tips av både Krille och medlemmarna själva. Vi ses väl därinne? ;)

Bilden har även länken dit


Drömt massor

Igår däckade jag isäng tidigt, vaknade en timme senare av att telefonen blinkade, ett missat samtal från en kompis. Jag hör den inte längre men tydligen så är blinkandet nåt jag vaknar av. Smsade henne att jag låg och sov och skrev natti och somnade om. Jag har drömt massor och har ett svagt minne av att jag faktiskt pratade i sömnen, eller ja, mellan vaket tillstånd och sömn. Så har jag drömt massor så innebär väl det att jag inte har snarkat så mycket inatt då om man ska tro det där forumet jag hittade för ett tag sen men trött ändå det är jag verkligen. Vaknade runt 6.30 och hade snoront i ryggen och upptäckte att jag nog måste ha rört mig väldigt eftersom jag hittade lakanet nere vid fotändan haha.

 Imorgon kommer min vän från storstan och ska vara här till fredag kväll då hon åker vidare och firar påsk. Ska bli trevligt och träffa henne igen, var ett tag sen och då var vi inte själva.

Annika Östberg är på väg hem ÄNTLIGEN!

Ryktet går att hon är på väg hem. Hon släpptes ur fängelset i Kalifornien för 1 1/2 vecka sen. Vore ju helt underbart om ryktet är sant. Äntligen kanske efter 28 år!

Pappersinsamling och bh-lös

Jag rensade lite papper här och la i påsen med tidningar och dyl. Då kom jag på det, PAPPERSINSAMLING idag! Tittar på klockan, tar påsen och öppnar dörren. Därute står min granne mittemot och skulle precis låsa upp sin dörr. Vi hejade och sen slog det mig. Jag måste ha sett väldigt rolig ut. Shorts som grenen är ungefär mellan knäskålarna, en tajt t-shirt, ingen bh under och håret på ända eftersom jag har sovit en stund! Jag förbannade mig hela vägen ner att jag inte kom en minut senare när hon hade hunnit in. Brukar inte möta mina grannar ofta och tänkte inte på hur jag såg ut haha

Himmelriket

Jag var inne på AMS hemsida och tittade lite på jobb. Fastnade på ett Homepartysäljarjobb. Dom vill ha en säljare i min stad. Ska man söka? Fast kruxet är att man måste ha egen bil och det har ju inte jag.
"Som säljare för Himmelriket åker du ut på inbokade partyn och har med dig en stor väska som innehåller ca 50 av våra mest populära produkter som kunderna får känna, smaka och lukta på. Du har även informationsblad och produkt kataloger." Smaka? Det är väl ändå typ på glidmedel och sånt då hoppas jag så dom inte stoppar in hela dildon i käften? Vem vill köpa den efter? Nu är jag verkligen inte  nån expert på såna här grejer men det skulle vara kul att komma hem till ett gäng tjejer som fnissiga och generade kollade in dildosar i alla dess storlekar och former. Det är nog ett roligt jobb det tror jag. Kan ju söka iallafall så får vi se vad dom säger om bilen. Får väl cykla runt stan med väskan med 50 olika produkter. Bara jag inte cyklar omkull och grejerna trillar ur haha. Vilken syn. Alla vibratorer startar på en och samma gång utanför ICA.

Klicka på bilderna så blir dom större om ni nu är nyfikna på hur dom ser ut på närmare håll ;)

Vill du se fler produkter så kan du gå in på deras hemsida Himmelriket


Den nästsista bilden är en Tuttvärmeflaska och den sista är en partyvisselpipa haha
Den andra bilden ser onekligen lite mysko ut tycker ni inte det?

Tillägg: Jag har nu sökt tjänsten haha ;p


Cykeltur och strumpbyxor

När jag kom ut ifrån Pomona så tänkte jag ta en cykeltur ner till hamnen och kanske hitta nåt kul att fota. Letade efter nån stackars blomma men jag hittade istället två på strumpbyxor bakom vår musikteater. Fråga mig inte hur det kom sig att dom låg där men nån var väl varm eller nåt. Jag fotade även under teatern för att visa att det var där man låg och tryckte i flera timmar när det var uppträdande i parken i min ungdom. Man gick in före innan dom tog betalt och sen låg man där och drack sitt pissiga vin tills nån gick upp och kollade att det var grönt att gå upp. Det kunde vara fullt därinne med ungdomar, ja inte bara ungdomar, spindlar fanns det gott om men det var bättre än att bli ertappad och bli utslängd haha. Det var tider det.

Andra kortet tog jag för att visa att det är stadens dyraste lägenheter och inte är dom vackra heller.
Klicka på bilderna om du vill se dom större
Trött, tröttare, Sune

Godmorgon! Jag är så trött så jag skulle kunna somna framför datorn men jag får inte sova mer. Ska träffa min handledare på Pomona idag för ett samtal kl 9. Har jätteont i ryggen, kanske för att jag sov i min egen säng inatt och i gästsängen dom två föregående nätterna, hoppas att gördeln gör sitt nu innan jag ska iväg. Vet ni förresten att jag är en hejare på att jonglera? Joo jag uppträdde tom på vårt torg här istan inatt. Jag fick stående ovationer. Ibland har man verkligen konstiga drömmar. Jag som annars blir hyperstressad av att ha många bollar i luften samtidigt. Jag önskar ibland att jag verkligen var en drömtydare som kunde analysera mina drömmar varje morgon. Ja dom jag minns vill säga för som sagt, man drömmer inte när man snarkar och snarkar det gör jag så det står härliga till! Nu ska jag hoppa in i duschen, om jag nu kommer över badkarskanten utan att trilla baklänges.

Länge leve Fattigbloggen!

Jag har ju tidigare skrivit att jag följer Aftonbladets fattigblogg där en medarbetare (Jessica Ritzén) på Aftonbladet "leker socbidragstagare" i en månad för att se om det går att leva på socbidrag. Hon ligger just nu i topp bland Aftonbladets bloggar. Många har skällt på henne, gett henne gliringar, elaka kommentarer osv. men också väldigt många som lever på socialbidrag har fått lyftas fram. Dom har fått sina röster hörda och nu har många reagerat på att socialen faktiskt inte följer lagen när det gäller bidrag. Dom verkar hitta på efter hand, allt för att spara pengar. Jag själv har hela tiden trott att dom räknar 3 månader bakåt om du ska få bidrag eller inte, FEL det är EN månad bakåt om du inte har fått massa bonusar o annat men då hamnar man knappast på soc. Det är jurister som har kommenterat och skrivit hur det egentligen ligger till med dom där lagarna. Nu uppmanas folk att överklaga för rätt ska vara rätt. Det är väl så, vi svaga och fattiga gör som soc säger och vad vi tror är rätt. Jessica Ritzén ska ha en STOR eloge för det hon gör för syftet med det här tror inte jag är att hon skulle se om det gick att försörja sig på ett sånt bidrag utan just för att saker och ting skulle komma fram och hur gör hon det bäst? Jo genom Internet och på en känd kvällstidning! Många har berättat om deras eget livsöde och nu börjar det nog snart hända saker.

Här har ni Jessicas blogg om ni vill plöja igenom en del av det. Fattigbloggen

Bloglovin

Jag har märkt att det är flera stycken som återkommer till min blogg varje dag och ibland flera gånger om dagen. Vet ni hur Bloglovin funkar? Den uppdateras varje gång jag skriver ett inlägg och du får ett mail när det sker. Bli medlem och följ min blogg så får du veta exakt när du kan titta in igen. Självklart så får du titta in ändå men det kanske är frustrerande om det inte står något nytt när du tittar in. Så vill du följa min blogg så tryck på Bloglovinknappen i min meny och bli medlem. Jag ser inte vem det är som blir prenumerant, ser bara antalet. Nu vet ni det!

Stockholmsbesöket åkt hem

Så har nu Marie och Sussi åkt hem. Helgen har gått väldigt fort och det har vart trevligt att ha lite liv i luckan här. Dom hade sovit jättegott i mina sängar och dom kommer snart tillbaka igen.

Inatt vaknade jag av att jag hade sendrag, gjorde jävulskt ont. Fick det ofta när jag var gravid med dottern men nu kan jag garantera att jag inte är det den här gången, annars går jag längre än elefanterna haha. Hade svårt att gå på morgonen tack vare det. Nu ska jag nog sätta igång att städa, diska och byta sängkläder. See ya later!

Stadsbo ut i bushen

Säger bara en sak. Anlita aldrig mig till att hämta dig ut i bushen när det är mörkt! Jag skjutsade ju mina kompisar till ett kalas när det var ljust ute, jag blev dirigerad och det var väl inte så svårt...trodde jag ja! När jag skulle hämta dom runt 23 så irrade jag runt som en yr höna bland hus och smågator. Jag ringde Sussi och frågade mig fram, jag hörde massa folk som pratade i bakgrunden och trodde att dom var inne och jag sa att dom skulle ta på sig och gå ut. Men dom var redan ute, hela högen! Så när jag väl kom fram så fick jag både gliringar och asgarv. Kul! haha.

Det blev ingen utgång. Vi började titta på en film på 4an som visade sig vara en skitfilm, alla tre satt i soffan och gäspade och tillslut så gick dom och la sig. Dom ska fixa Sussis förråd ganska tidigt och äta lunch hos hennes föräldrar innan dom far hem till Stockholm igen. Helgen har gått fort men nu ser jag fram emot onsdag istället :D

Godnatt!


Solning och billiga jeans

I förmiddags så gick vi till vår lilla by, ja tydligen enligt stockholmarna så har vi en liten by och inte en stad, för oss infödingar så heter det " vi går ner till stan" och har alltid gjort, så det så! Vi gick in på en relativt nyöppnad affär där dom säljer allt möjligt. Tjejen från min stad hittade ett par svarta jeans för 99kr, inte illa alls. Vi fattiga är inga märkesslavar utan bara det är kläder så köper vi vad som helst, om det passar vår smak vill säga. Sedan bjöd dom mig på lunch, korvmojjen på torget. En kokt korv med mos, smakade himmelskt. Dom är nu på kalas så vi gick in på systemet och när tjejen, äh, dom heter Sussi och Marie. Sussi är från min stad medan Marie är infödd stockholmare. Iallafall, när Marie skulle betala så ville kassörskan se hennes legitimation, smickrande såklart, Marie fyller 28 i sommar haha.

Sussi skulle till sin bror och tvätta bilen så jag och Marie satt på balkongen och solade i det underbart fina vädret. Vattenflaska för att kyla ner oss behövdes. Vi satt säkert därute i en timme eller längre sen orkade vi inte sitta där mer utan gick in. Man blir så slö efter man vart i solen. Sussi kom en stund senare och nu har jag skjutsat dom till kalaset och ska hämta dom om några timmar igen för då blir det utgång igen, samma ställe som igår. Men jag tänker inte låta dom bjuda mig idag igen, jag behöver inte dricka alkohol när jag är ute. Nu ska jag laga mat och sedan se Robinson. Ha en underbar kväll alla!

Stockholmsbesök och Färjestadsfans

Igår kom då mina två kompisar från Stockholm. Dom är förlovade och bor ihop. Den ena tjejen kommer härifrån och dom ska iväg till ett kalas ikväll men det är så trångt överallt så dom bor hos mig när dom kommer till stan. Dom bjöd med mig till en krog, jag protesterade och sa att jag kunde vara utan nåt att dricka men nehe det gick inte det. En Piggelin med tomtebloss i tog vi alla 3. Det var mysigt. Sen träffade vi två av ena tjejens syskon och 3 till. Dom kom med bussen från Karlstad där dom hade sett Färjestad spöa HV71 och det var verkligen high life på dom. Bra i gasen och dom ville inte åka hem så vi beställde pizza och tog med oss hem till mig och fortsatte dricka nån cider. Ja, en fick en halv cider i sig för den andra halvan hamna på min matta! Skickar räkningen från kemtvätten sen Robban! ;) sen tog dom taxi hem och vi gick och la oss sen. Här är lite kort på folket, ja okej jag är med på ett kort, ser hellycklig ut där jag sitter med cider i ett drinkglas haha.
Behöver verkligen en bättre kamera! Men det syns iallafall att det är folk va? haha
Blondinbella - hackad och malen

Jaha så har Blondinbella och 35 andra bloggar blivit hackade och raderade inatt. Alla dessa låg på ett och samma bloggnätverk, Spotlife. Hoppas att dom hade sparat alla inlägg nån annanstans, man vet aldrig när folk får för sig att
-"Hörrö Lennart, vad ska vi hitta på? Jag har trist!"
-"Vet inte, Konsum har stängt annars hade vi kunnat gå ner och köpt nåt att äta eller nåt."
-"Ja, men DU vet du vad vi kan göra istället?"
-"Näe vad då? Kolla på Pokemon en gång till?"
-Näääe, vi hackar oss in i Spotlife och raderar alla deras inlägg! Gud vad förvååånade dom ska bli när dom ska försöka blogga"
-Ja men duuu, DET gör vi!"

Japp, ska nog själv spara min blogg på ett säkert ställe. Bankfack kanske?
Nu fick jag ett sms av ena polarn som sitter i bilen på väg hit. Jag ska fixa is tydligen. Sure thing!

Lyckligast!

Wihoooo!! Ännu ett besök kommer på onsdag, nämligen min bästa vän! :D Ska bli kul och umgås med henne några dagar, var ett tag sen. Men nu måste jag rusa in i duschen. Blir hämtad om en halvtimme och ska fixa lite saker innan Stockholmsbesöken kommer hit! Tjing!

Envis!

Japp det gäller att vara envis och ha stort tålamod när man grejar med sin design minsann. Nu har jag gjort en slideshow av mig själv i menykolumnen, kolla gärna och är du tjej och flata och tycker att jag ser helt underbar ut så hör av dig. Jag finns för just dig hela helgen trots Stockholmsbesök! Du kanske kan komma redan ikväll? Jag bjuder på korv i papper och en klick ketchup i ena änden..ja på korven då, inte pappret.Städning på schemat

Ikväll runt 18tiden kommer då Stockholmstjejerna så idag blir det till att städa. Nej jag har inte så stökigt eller skitigt men fröknarna är lite pedantiska så det ska vara tip top här och det ska bytas med sängkläder i alla 3 sängarna, har ju inte gjort det sedan i julas så. Haha skoja, det var långt innan dess, skoja igen! Det var 2 veckor sen faktiskt! Så jag kommer vara lite frånvarande här under dagen och kvällen. Ha en bra dag alla som tittar in!

Detta kan vara jag idag. Stressad och tusen saker samtidigt.


Chocka kroppen

Jag somnade runt 5-5.30 imorse och vaknade igen runt 9 så nu ska jag chocka min kropp med att krypa till sängs. Har massor att göra imorrn eftersom jag får hit två tjejkompisar från Stockholm imorrn och ska vara hos mig hela helgen, nåja, nästan. Dom ska på kalas på lördagen och jag ska vara chaufför dit och hem. Så jag säger


Iza

Jag har ju skrivit en del om min dotters katt Iza, har ju en hel del kort på henne så jag gjorde ett collage med några stycken. Det i mitten är hur hon ser ut idag, dom andra när hon var liten bebis. Hon älskade att ligga vid datorn hos mig och man fick inte flytta på sig för då hängde hon med. Musmattan var hennes sovplats. Saknar henne när hon var så liten! Men hon är så söt ändå.

Dille på crabsticks!

Idag var jag så fruktansvärt sugen på crabsticks, köpte det igår. 6.80kr på ICA, som hittat! Så jag gick ut i min blomstrande trädgård och plockade ärtor, paprika och majskort och kokade ris och hade i massor med curry! Nja okej då, jag har ingen trädgård! Det var extrapris även på Kinamix faktiskt, stekte det och hade i crabsticksen, gott!
Här kommer beviset för att jag inte BARA äter pasta och ketchup.


Har det inte gått för långt nu med A-kassan?

Läste en artikel på nätet nyss om att en fd volvoanställd som bloggar på en smålänsk tidning kan förlora sin ersättning från A-kassan. Han får ingen ersättning för att han bloggar där. Ska man bli straffad för vad man gör på fritiden också? Han tränar även ett pojklag och undrar om han får sluta med det med. Det är ju helt sjukt! Att blogga är ju att skriva dagbok fast folk får läsa den istället öppet. Vad kommer härnäst? Slänga i mig maten på 18 minuter som på en matrast på en fabrik?
Vad spelar det för roll vart han bloggar när han ändå inte får betalt för det?


Glas i falukorv!

Jaha,det blev inte bös och skorv från ålderdomshemmet i falukorv som jag skrev om i ett tidigare inlägg utan glas där också! Vart ska det sluta? Hur ska det sluta? Vad är det för idioter som håller på med sånt här? Vill dom att nån ska dö innan dom sätter stopp? Tror dom att folk kommer sluta köpa köttvaror? Men bra att polisen är inkopplad för det här är verkligen inte en slump! Och nu läste jag att dom även funnit glas i kycklingklubbor nära mig. Glaset i falukorven var ännu närmare mig. Ska man kolla igenom allt man äter nu så det ser ut som om nån stått och trampat ut skiten på tallriken? Hur gör dom på restauranger? För folk vill väl inte ha mat som ser ut som nån ätit det och spytt upp det igen? Usch otäckt som sjutton är det iallafall.Kontaktannons

Nu när våren är här, fåglarna kvittrar och flugorna surrar omkring en vore det mysigt med nån tjej som vill uppleva den med mig. Du får inte bo för långt bort från mig men heller inte granne. Jobbigt om du är FÖR nära liksom. Är du inte plattfot och är högerhänt så är det ett plus för jag är både det ena och det andra. Du bör ha väldigt mycket humor och kan ta mig som jag är (plattfot och vänsterhänt). Kunna skoja och inte vara så pryd och spyr om jag råkar släppa en fis. Jag är hörselskadad men hör med hörapparat men när jag sover så är jag som en döv sill, hör inte ett skit. Så går krigslarmet så väck mig fort, gärna med en puss eller två. Du ska helst inte gilla kryssningar för då kan jag inte följa med (sjösjuk till tusen). Klart du kan gilla det men då får du åka utan mig. Du ska helst gilla currydoft, det är det som ofta kommer in i min lägenhet från grannen. Eller ja, det mesta kommer in i lägenheterna här. Du ska inte ha ont av gamla tanter för det finns det gott om i det här huset och då menar jag inte mig. Du får inte vara för kvinnlig för jag är rätt otålig och vill inte stå i flera timmar och vänta på dig när vi bara ska gå ut med soporna. Jag är heller inget bra smakråd när det gäller kvinnliga kläder så vänd dig till någon annan. Jag själv går ofta i hellyhansentröja och mysbyxor med hål i grenen.

 Du ska älska att diska, städa och laga mat, för det gör inte jag. Du ska visa känslor öppet för mig dock inte storböla var o varannan dag bara du ser mig naken. Du får inte vara för smal för annars hade jag ringt vägverket och fått en lyktstolpe. Blyg får du vara men inte så blyg så att du inte vågar släppa till på första dejten. Och mormortrosor går fetbort, då vänder jag mig om och fortsätter läsa tidningen.
Pengar vore bra om du har för det har inte jag. Snusar du får du inte snusa lössnus för jag vill inte ha det i min mun vid eventuella pussar. Du ska inte vara för kräsen när det gäller mat för jag äter bara blodpudding och korvkaka.

Är du intresserad så maila mig på: [email protected]

Även här är det svar med bifogat foto som gäller, eller en bil går också bra för det har jag ingen.
Nu är det väl vår ändå?

Jag var nyss ute och gick en sväng. Jag hade tshirt, lite tjockare tröja och en jacka och svettades! Nu är det väl ändå vår? Har suttit på min balkong också och det värmer nåt fruktansvärt redan nu. Om man skulle ta och ta av sig till bh? Nääe, gästerna på restaurangen mittemot skulle nog tappa aptiten och restaurangen gå i konkurs så jag avstår nog. Men helt underbart väder och inte en snöfläck så långt ögat når!


1 april

Så var det då 1 april igen och det luras hej vilt. Jag blev lite lurad på Facebook inatt. Hade fått ett mail från Pointshop. Jag öppnade och läste igenom. Dom vill värna om miljön så pass att man skulle skicka sina batterier till dom så kommer dom återanvända dom. Man skulle då få 1000 poäng för varje batteri och man kunde byta ut poängen mot hygienartiklar, dvdfilmer och dyl. Jag klickade där det stod: Kom igång.. och upp kommer en gigantisk text med: APRIL APRIL!!.. och text följer med:"Vi här på Pointshop anstränger oss mycket för att skydda miljön, men tyvärr måste vi meddela att du precis blivit offer för ett aprilskämt ;) Du kan därför inte tjäna några poäng på dina begagnade batterier (men glöm inte att lämna dom på en återvinningscentral)".. och bla bla bla. Jag är inte med i Pointshop och inte kommer jag bli det heller efter det här! :(

Sol i nyllet

Jaha idag vaknade man 6.52 av att man hade solen i nyllet. Nej, jag har inga persienner i mitt sovrum, har liksom inte haft råd och har det inte än. Jag vände mig om och och försökte somna men då blev det så varmt på ryggen att jag inte orkade ligga kvar. Det ser ut som om det skulle vara dags att putsa fönstren igen. Det gjordes i november sist då jag flyttade in. Men den här gången får jag nog försöka göra det själv för min budget är alldeles för skral för proffsfönsterputsare!