Hm..vem KAN det vara??

Aftonbladet får nog se över sin pixelhantering tror jag bestämt. Den här bilden ser ju bara löjlig ut, kunde lika gärna ha skitit i att försöka lappa över ansiktet på karln!


Hm.. vem KAN det vara tro? *kliar mig i skägget*


Jippie ballonger till mitt kalas!

Jag har fått ett mail från Poinshop igen. Så snälla, tänker på att det snart är min födelsedag och allt. Jag ska sätta upp ballongerna överallt i lägenheten. Svarta, knottriga, små, stora..ballonger med banan, jordgubb, kola, citron och blåbärssmak(finns det?). Sen ska gästerna få ta med sig varsin hem. Tack snälla Pointshop!Lagerslav

Så är jag i stort sett tillbaka där allt började. Idag har dom fått för sig på jobbet att dom ska numrera alla hyllor. Ja så långt är ju rätt enkelt..om det inte var för att jag fick en pärm med 150 sidor fulla med artikelnummer! Ja det hade ju också vart lätt...om det inte var för att jag ska gå från sida till sida i hyllorna (artikelnumren står varken i ordning på hyllorna ELLER i pärmen) och leta och skriva sen A 11 eller tex B 33 osv. Det hade ju vart jävligt lätt om det också var det artikelnumret på produkten som står i pappret men DET gör det inte! Har kutat som en illbatting fram och tbx till datorn för att söka på namnet eller en del av artiklnumret för att slutligen hitta det jag skulle ha. Som jag skrev i ett tidigare inlägg (tror jag)..lagret är stort, fulla med hyllor, fulla med artiklar och 2 våningar! Jag har en månad kvar av min arbetsträning, detta är vad jag har att se fram emot resten av dom veckorna kan jag tala om. Lagerslav? Jepp that´s me!

Botemedlet är hittat?

Om man skulle tro på vad den här kvinnan säger, varför i HELVETE har hon då inte envisats med att få uppmärksamhet på att alla ska äta denna form av diet för att slippa all cancer?
Det är ju bara löjligt att komma och säga att folk som äter den där dieten inte blir sjuka.

Jaja läs själva vad jag skriver om HÄR

Detta är SKRÄMMANDE!

 


Jag hade ett liv...sen kom BREDBANDET!

Tillhör ni den gruppen som sitter mycket vid Facebook? Tillhör ni då också den gruppen som har Farmville? DET GÖR JAG!
Andra sätter sig vid datorn när dom vaknar...för att kanske läsa nån nättidning, läsa sina eventuella mail, logga kanske in på MSN. Vad gör jag? Jo jag loggar in på Facebook! Inte bara för att få läsa vad folk äter till frukost, vad dagen har att erbjuda eller för att säga godmorgon till mina vänner. Det första jag gör är att ta fram Farmville, kolla om något behövs skördas, mjölkas, säljas eller hjälpa mina "grannar" med att kratta upp löv eller skrämma skiten ur kråkjävlar. För er som inte vet vad jag pratar om ett skvatt kan glo på Youtubeklippet HÄR.
Det värsta är att jag är inte ensam i världen om att göra så här. Hålla koll på klockan så inte grödorna på Farmville dör. Det är nutidens Tamagochi mina vänner.
Jag spelar spel därinne också. Jewel Puzzle är ett av det. Nu har jag legat 1a bland mina vänner ett bra tag så det är inte så där jättekul längre men det är tidsfördriv.

Jag säger en sak...Jag hade ett liv...sen kom bredbandet!


 


Mindre risk för svininfluensan nu?

Svin finns det gott om, både i djur och människoform. Vildsvin finns det också gott om men kanske inte alla är så stora som en norrman sköt i fredags. 200kg tung, mycket mat där. Har någon ätit vildsvin? Gott? Smakar skit?
Nåja, resten av artikeln kan ni läsa HÄR!

Avsked för en vecka

Nyss åkte min dotter och hennes pojkvän härifrån. Dom var här för att säga hej då. Imorgon åker dom till Turkiet och är borta en vecka. Det är första gången som dom båda åker utomlands ihop och det är också andra gången någonsin som min dotter åker utomlands. Första gången var hon 10 år och vi åkte ner ett gäng på 15 personer till Mallorca. Min familj och mina fastrar med familjer. Den resan levde vi länge på efteråt.
Jag kom på idag att jag är nog ganska nervös över att hon åker utomlands. Handen på hjärtat är hon inte riktigt den där personen som har koll och glömmer lätt saker. Som nu i en veckas tid ungefär när jag skulle ta hand om hennes två blommor eller Izas egen bädd. Den bädden har jag nog tjatat om i flera månader men hon har alltid glömt den.
Igår kom hon för att lämna Taxifreekatalogen som jag skulle beställa lite ur och jag påminde henne flera gånger innan hon åkte hemifrån.

Jag: -Glöm inte blommorna och bädden nu då
Dottern: -Nej det ska jag inte göra
-påminner henne ytterligare flera gånger-
Dottern plingar på dörren.
Jag: -Vart har du blommorna??
Dottern tittar på mig, illröd i fejjan, flinar och säger:
- Dom glömde jag och det regnar ju ute så jag tog inte med bädden.

Idag kom dom då igen för tredje dagen och KORS i taket, både blommorna OCH bädden var med. Halleluja säger jag bara.

Små händer fattar glest kanske?


Och vinnaren av DVD-filmen är......
Med en lott tog hon hem vinsten! Tack till alla som var med och tävlade, bättre lycka nästa gång.Barnvakt och mobilhelvete

Igår på kvällen var jag barnvakt åt lilla Josefine några timmar för hennes föräldrar skulle åka och titta på Speedway. Hon hade med sig en sats med några liknande hinkar i olika hinkar som skulle läggas i varandra i olika storlekar, utan att ens tveka lade hon i alla i rätt ordning och jag bara gapade. Tösen är lite över året! Dom lär sig fort dom små liven. Sen hittade vi några bollar som är till Iza som vi sen la i mina burkar från köket och det var extra roligt att lägga i och ur den sk plingbollen för det lät ju lite kul...tyckte Josefine då. Jag gick till datorn, satte på Spotify och hittade Smurfarna och Josefine tyckte om dom små rösterna så hon sken upp och dansade till nästan varenda sång. Att jaga Iza var också en rolig aktivitet så till slut sprang Iza under sängen och låg mest där hela kvällen. Barn har ju så otroligt gott skratt. När jag skulle byta på Josefine så kittlade jag henne lite på magen sen bröt det loss, hennes skratt var så underbart att jag bara var tvungen att filma, ville dela med mig men jag är så otroligt trött på min mobilkamera att jag spyr. Hoppas att jag får ihop lite pengar när jag nu fyller år snart så att jag åtminstone kan köpa en begagnad Nokia 5800! Bättre med en mobil än att jag hela tiden måste ha med mig en digitalkamera, bättre att ha allt i ett. Så filmen är inge vidare men håll till godo.

Fläsk med löksås

VARNING,SITT INTE OCH ÄT!

Igår hade jag hemma min dotter på middag. Fläsk med löksås. Det har jag fått fan för inatt och idag kan jag säga. Vaknat flera gånger av att jag har såna sura uppstötningar att hela min mage förvridit sig i smärtor. Samarin och mjölk brukar hjälpa men icke inatt. Det började redan igår när dottern var här, fick magknip och satt på toa flera gånger och inatt har jag haft så mycket gaser att jag skulle kunnat ha haft ihjäl en hel elefanthjord. Hm Iza brukar ligga under sängen ibland när hon sover, gjorde hon det inatt? Därför hon går zickzack över golvet nu? Är det så? Stackare.

Trevligt hade jag och min dotter iallafall. Båda är nästan beroende av Farmville på Facebook så hon visade sin farm och jag min. Hennes var mycket större och jag fascinerades över att hon hade rosa staket och rosa traktor! Har man inte ett spännande liv så säg. Dottern blev mätt iallafall och det är huvudsaken. Mammas mat är den bästa när man har flyttat hemfrån och lever på pasta eller pizza typ.

Snart dags att ringa jobbet och säga att jag inte kommer idag, vågar inte åka nånstans, jag vill inte förpesta deras underbara kaffedoft som oftast sprids i hela byggnaden. Imorgon är det inventering av två våningar lager så jag är hemma och kurerar mig tills dess istället.Hemma hos mamma blir man så mätt att man måste ligga ner i soffan en stund

Världens bästa onsdagsmorgon..

Jag drömde om att Iza gjorde high five med min dotter, och igen och igen sen skrek jag. Jag vaknade 6.30 (hade ställt klockan på 8 ) av att kattskrället körde alla sina klor på en av tassarna rätt under foten på mig, jag drog undan foten fort som sjutton under täcket och tänkte somna om, det tyckte inte Iza som lekte spindelmannen på spjälorna under sängen! Min fulla blåsa gjorde sig påmind så jag gick upp. Man riktigt hörde Iza säga "YYYYYEEES, jag vann". Hur konstigt det än må vara att en katt gör high five så hade jag föredragit det. Med 4 timmars sömn i kroppen gick jag till köket för att ge henne färskt vatten, när jag ställde ner skålen så var hon där och buffade med huvudet på min hand så hälften skvalpade över och ner över golvet. Jag funderade på om jag skulle ringa kinarestaurangen och fråga om dom ville ha en gratis katt men lät bli. Med tunga steg och lite huttrande skulle jag gå tillbaka till sovrummet när Iza fullkomligt kastade sig från ena kanten av dörrposten till andra och fick mig att nästan trampa på henne men sträckte mig istället i baklåret får att jag nästan gick ner i spagat (damn att det inte finns bildbevis till Gymnasternas riksförbund). Jag gav upp och satte mig framför datorn, då hör jag ett evigt krafsande från badrummet och kände sen stanken. Iza VET att jag tar upp skiten så fort jag känner doften, hon VET att jag då måste gå upp från min datastol och göra detta och hon VET att jag är seg på morgonen. Jag går upp från datastolen, går ut i badrummet, tar upp skiten och spolar ner i toaletten och är på väg ut igen. Ut från köket kommer då fartvidundret i rasande fart och fäller mig nästan. Jag är nästan säker på att katter är till för att irritera människan så MYCKET som möjligt!

Godmorgon på er, hoppas att er morgon börjat i ett mera lugnare tempo.

Återigen TACK till besökarna på Tjuvlyssnat.se!

Idag nådde jag toppen för några timmar. Tack vare Tjuvlyssnats besökare och min kommentar så har det alltså hänt igen! Jag fick besöksrekord.. var uppe i 260 unika besökare på 12 timmar! Tack igen!

Här är beviset på att jag en gång var i toppen! En av Sveriges mest besökta topplista

Filmsugen?TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Nu ska jag göra lotter av alla tävlande och skriver sedan ett inlägg om vem som vann! :)


Då var det dags igen med en liten tävling! Den här gången lottar jag ut DVD-filmen Drömtjejen (Whirlygirl).
Är det värt att riskera allt för en natt med 'drömtjejen'? Walden Academy är en skola för de rika. Reglerna är stränga och eleverna väluppfostrade. Men nu har killarna bestämt sig för att ha en fest och ringa in "The Wirlygirl", en läckerbit som strippar för de med lite mer stålar i fickan. James tvekar dock då han är en av de mest respekterade eleverna på skolan, men han går dit och faller pladask för henne...


För att det inte ska bli så fasligt dyrt med frakten för mig så är det en tävling enbart för personer som bor i SVERIGE!Jag lägger in denna länk på en sida som gör att det kan bli mer tävlande men då får det inte lottas ut en grej bara sådär så därför så kör vi en fråga också:

Hur många var dom i gruppen ABBA?


Här är reglerna för tävlingen:

1. Lämna en kommentar med mailadress och svara på frågan ovan om ni vill vara med. (1 lott)
2. Vill ni ha större chans att vinna?  Lägg in länken till tävlingen från min blogg till er och skriv sen er egen länk tillbaka till mig så jag kan gå in och kolla (2 lotter)
3. Ni skaffar just en sån flickvän som jag är ute efter (10 lotter) Haha skojade.


Tävlingen avslutas fredagen den 28 augusti kl 20.00 och inte en sekund senare!

Sjukt rolig lördag

Mia hade ju då med sig sin gamla kompis Malle som också visat sig vara flata. Lite mer feminin än Mia men jättetrevlig, söt och rolig. Det visade sig att hon och jag tydligen varit på samma fest en gång för lääääänge sen. Världen är bra liten eller hur? Chipslådan var uppskattad även av henne och hon tog receptet så snart är det där receptet spridd över hela Sverige. Jag själv fick det av min första flickvän som bor i Småland (hon är lite hemlig med att hon har haft en flickvän därför hänger jag inte ut henne) . Vi spelade Geni och i vanlig ordning tog jag nästan alla sportfrågorna, sen behöver vi inte prata mer om hur det gick i övrigt tycker jag. Vi drack vin och Mia spillde ut en halv vinflaska över hela bordet och Iza var där och slickade lite men tyckte inte det var så förfärligt gott utan gick och lade sig under sängen, kanske blev full på det där lilla vad vet jag.
När Mia blir lite berusad så ska hon alltid sjunga och det gjorde hon även den här gången varav både jag och Malle gick till datorn och satte på bättre musik. Ut från högtalaren (har bara en, köpte två på tradera för 40 kr men bara en funkade) kom istället Beyonce och vi diggade loss till "Single Ladies" för det stämde på oss så jävla bra.

Malle testade spikmattan jag har, det hade säkert vart skönt om hon inte hade ålat sig så förbannat.

Malle: -Sune! Det gör ju för fan ont! Hur kan du ligga på den här nästan varje dag?
 Jag: -Jag ligger still som vissa andra inte verkar göra!
Malle: -Hur kan man ligga still när 6000 piggar samtidigt plågar dig på rygg och häck?!
Jag -Tänk på nåt kul!
Det går 1 minut sen hör man hur Malle asgarvar därinne i sovrummet.
Jag och Mia tittar på varandra och går till dörren.
Jag och Mia till Malle: -Vad är det som är så kul??
Malle: -Iza råkade slicka mig i handflatan och när jag tänkte på det så skrattade jag...handFLATAN tjejer (osså skrattade hon ännu mer).
Efter det fick inte Malle något mer än vatten att dricka.

En helkul kväll och stackars Malle som låg i skrevet (skarven egentligen men skrevet är lite internt och orkar inte skriva om det nu). Hon klagade inte för alla 3 var helt slut när vi somnade imorse.

Tack för en underbar kväll/natt tjejer! Puss på er.

-

Besökinen x2

Igår kom min allt-i-allo Mia. Hon hade med sig en kasse med mat som vi skulle laga som förövrigt blev skitgott! Receptet finns här men vi hade även en köttbit till och drack vin till. Jag är nog fan mätt av det där än. Idag vaknade jag runt 8, det är ju rätt kul när man inte somnat förrän runt 4 men Mia har åkt hem några timmar och ska ha en gammal kompis till henne med sig så vi ska ha lite rajraj här tänkte vi. Det blir nog skitkul tror jag. Jag ska göra chipslåda (alla måste smaka på den där maträtten och än så länge är det INGEN som inte tyckt om det så vill ni ha receptet så lämna en kommentar med en mailadress så får ni det).

Eftersom jag inte sovit många timmar så ska jag sova några timmar nu när Mia inte är här och röja upp lite också. Sängkläderna ser ut som om nån knölat ihop allt för att sen tro att det går att göra en snögubbe med dom eller nåt! Disk är det också så det finns att göra tills dom kommer. Himla skoj ska det bli att träffa Mias kompis som man hört så mycket om. Hon verkar vara på vår nivå så det ska nog gå finfint.

Tjing nu ut till köket och röja!

Izas första bad

Eftersom Iza hårar så förbannat så sa tjejen på Zoo att man kunde bada henne ordentligt. Sagt och gjort. Jag tog i lite vatten i badkaret, hämtade Iza, satte ner henne i vattnet och började. Det gick över förväntan men hon är nog ganska pissed på mig nu verkar det som. Det var hår i hela badkaret. Jag satte ner henne på sängen för att torka henne ordentligt men det fick jag inte. Hon skulle tvätta sig först...och tvätta...och tvätta..och en halvtimme senare är hon fortfarande inte klar! Detta är nog första och enda gången som hon nästan frivilligt badade, hon har tappat förtroendet för mig totalt. Matte är en pina i arslet. Matte och bajshögarna är samma sak, matte är en elak människa som inte borde ha blivit född. Japp jag ser nog hur hon tänker!
Både surkart och surkattNybadad surkart


Första fem minutrarnaEfter en halvtimmeKan flika in med en bild på enda stället hon klöste mig på så länge...
...för det där tvättandet verkar aldrig ta slut33 år sen

Jag och min syster satt i sommarstugan framför teven och tittade på "Sommarmorgon". Black Beauty visades när vi såg vår pappa komma upp på trappan till stugan med tårarna trillandes på hans kinder. Han som aldrig brukar gråta. Jag som 6åring (skulle fylla 7) och syrran som 9åring satt helt förstelnade. Pappa öppnade dörren och lugnade sig lite och funderade väl på hur han skulle säga det. Han kramade om oss och sa sedan att vår mamma nu hade kommit till himlen. 31 år gammal och vi hade mist vår mamma. På sommaren hade hon lovat mig att hon skulle bli frisk för att komma hem och fortsätta sy klart min klänning som jag skulle ha på min 1a skoldag, det blev inte så. Ingen vet riktigt vad hon led av, fanns inget namn på sjukdomen. Allt jag minns var att hon sov mycket innan hon kom till sjukhuset, syrran lagade mat när pappa jobbade. Ingen trodde att det skulle vara så illa som det var. En vecka innan min 1a skoldag försvann hon alltså från oss. Jag var den enda som höll en pappa i handen när vi kom till skolan. Det blev jag retad för.

33 år på dagen har gått. Om hon hade fått leva, hur hade mitt liv sett ut då? Hur hade min pappas liv sett ut? Han som träffade en ny efter bara 5 månader.
Hade jag fått barn så tidigt? Hade jag kommit på att jag var flata mycket tidigare? Senare? Inte alls? Jo jag tror att jag hade upptäckt det tidigare. Men halva jag är från henne och jag är glad över att just hon var min mamma, iallafall i nästan 7 år.
 
Tack mamma för att du gav mig livet.


Dödens timmar

Eftersom det igår fortfarande vara en tjej som hade semester (kom tbx idag från Grekland) så fanns det inte så värst mycket för mig att göra, det var dötrist. Förrän runt 11 då det var dags att stoppa 300 fakturor i kuvert (många till samma person). Det gick rätt snabbt. Frankering stod på schemat efter det.. den maskinen låter ungefär som att den snarkar så man blev ju inte piggare av det precis. Postöppning efter det, åh heja, endast 10 brev. Sprätta, göra hål och häfta ihop. KLART! Mm det tog 10 minuter. Då sa jag till min kollega att jag lägger in det imorgon (läs idag) eftersom det blir så mycket dötid och tog ledigt från lunch.

Imorse när vi kliver in så kliver också paret som kom hem från Grekland igår och säger:

-Vi var här en stund igår för att fixa lite då upptäckte vi att vi inte har något Internet!

Jaja tänkte jag, klockan är 7 och folket som har hand om det där börjar 8 sen kan vi börja jobba. Jo men tjena! Klockan 11 kommer det igång och då har jag nästintill somnat. Det jobbet jag har är väldigt beroende av Internet. Vi kan inte göra ett skit utan det. Tji fick jag för att jag gick hem igår. Tur att solen sken och vi har trädgårdsmöbler ute. Det kom även säljare från Göteborg och Stockholm så jag och kollegan städade lite här och var. Sen kom posten, jag gjorde samma procedur som varje dag, registrerade dom och sen var det klart. 1 timme efter att jag kom tillbaka från lunchen fick jag åka hem. Dödens timmar!
Det brukar vara mer kuvert men nu fick vi panikfaktureraDen snarkande frankeringsmaskinen (det dammet ni ser på maskinen försvann idag!)Vet inte hur många gånger jag såg den texten under förmiddagenSåååå jävla trött!

Är cirkeln sluten?

Jag vet att personen ifråga aldrig läser min blogg längre, därför kanske det känns lättare att skriva detta..

Jag minns den här tiden på året för några år sen, nyfikenheten, din envishet, din charm som fick mig att ändra mig. Du fick mig att totalt tappa allt jag hade byggt upp för mig själv. Mina tankar, kanske..kanske den här gången? Våra samtal som varade i flera timmar varje gång, ville inte lägga på nån av oss. Alla smsen som fick mig att le, alla gånger jag såg ditt namn i displayen när du ringde. Vi har haft så många turer fram och tillbaka på både gott och ont men jag har aldrig slutat att sakna dig, inte en endaste gång. Vi fortsatte sen att vara vänner när det hade tagit slut. En annorlunda vänskap som ingen annan förstod.

Nu vet jag att du är lycklig och fått den kärleken du behöver och jag är glad för din skull, verkligen men det går inte en dag utan att jag saknar dig, våra samtal, ditt skratt, dom gånger du har somnat i mitt öra för att du inte kunde sova annars. Det gör ont, förbannat ont att det blev som det blev men jag antar att cirkeln är sluten. Det slutade vid den tiden där allt en gång började.
Detta är väl inte rättvist??

Så kom man hem till lunch, eller ja, jag fick ledigt resten av dagen men iallafall så kollade jag mina mail som jag jämt gör och hade fått två erbjudanden som verkligen var tvärtemot varann. Hur kan man göra så här mot mig? Jag får ju ångest!


Jag som ÄLSKAR choklad!!Asså, ska jag ta chokladen först och banta sen? Den där gubben ser ut som jag fast jag har lite mer hår på hövvet

Min hemliga besökare

Som jag tidigare har nämnt så har ju jag en hemlig beundrare/beundrarinna/besökare som aldrig har kommenterat men som återkommer flera gånger om dagen. Tänk om man fick veta lite om den här personen, om det är en man eller kvinna. Vad det är som gör att h*n alltid kommer tillbaka. Om personen inte har vart hos mig på hela dagen så börjar jag fundera på vart h*n är och blir nästan lite orolig. I somras var h*n nog på semester några dagar för inte en enda gång på dom dagarna såg jag henne/honom och nästan saknade. Jag ler varje gång jag ser..äh jag kallar dig för Karl-Astrid eftersom jag inte har en aning om vem du är. Iallafall så ler jag varje gång jag ser att Karl-Astrid har besökt mig igen, känner mig trygg och lugn och att Karl-Astrid mår bra idag också och har tid att komma in för ett litet besök. Men jag blir nyfiken på vem h*n är. Om du har familj, arbete, bor i lägenhet eller villa. Vore himla skoj att få veta det men ändå vet jag inte om det kommer förstöra lite av spänningen. Du ska iallafall veta Karl-Astrid att du är alltid välkommen som besökare och tack för titten för en stund sen ;) .Puss vem du än är!

På torsdag sker det

På torsdag ska jag bada Iza. Det ska bli riktigt spännande och se om hennes päls blir bättre efter det badet. Ska man behöva ha ishockeyutrustning tror ni? När jag och min dotter skulle bada vår förra katt som bara hata allt vad vatten hette så tog jag på mig en dunjacka för att jag vet att hon hade klöst ihjäl mig annars. Det gjorde hon nästan ändå men värre var att hon rev dottern precis brevid ögat så vi gav upp. Hon förblev obadad i 10 år. Hoppas att Iza gillar det bättre.


Här ligger hon på mitt gamla täcke och vet inte vad som väntar henne. Ja täcket är sen jag var bebis så det har några år på nacken. Vill inte slänga det och det är inget fel på det heller, förutom färgerna då kanske. Det är ju 70tal!

Stockholm ligger alltså i Norrland?

Jag brukar läsa Aftonbladet på nätet flera gånger om dagen som ni vet. Nåt som fick mig att haja till. På startsidan står ju alltid vädret för Stockholm längst upp. Norrland har ju sol dygnet runt på sommaren, då ligger alltså Stockholm i Norrland också? Det är väl det jag har trott hela tiden!
Detta står på Aftonbladet.se just nuSå här dags?

Gratis mat

Är Du student? Har Du svårt att få pengarna att räcka till variationsrik mat? Använd våra erbjudanden och tjäna snabbt ihop pengar! Ta del av våra tips om gratis mat! Har Du kanske både familj och jobb? Spara pengar och tid genom att utnyttja alla våra erbjudanden. Ta del av våra matrecept och andra goda tips! Kanske har Du själv något gott recept Du vill dela med Dig av? Var lyxigt generös utan att det kostar Dig något! Ge bort ett presentkort på mat, dryck eller andra varor! Förutom det att Du kan tjäna pengar till mat hos oss ser vi till att sidan innehåller recept och annat matrelaterat innehåll. Anmäl Dig genom att trycka på knappen NU och registrera dig med mailadress och lösen. Jag ser inget av det.

 • Jag är med i en tävling...

  ..hos Sogay om en ring... här kan ni se den enormt fina ringen för oss HBT-are hehe  Här är tävlingslänken!

  Och det fortsätter...

  ..att trilla in folk från Tjuvlyssnat. Helt sjukt!

  Idag är det söndag, fy sjutton vad helgen har gått fort. Jag var på zoo igår för att köpa lite kattgodis till Iza. Det blev kattmynta som hon älskar. Jag pratade med en tjej som jobbar där om att Iza hårar så förbannat mycket och vad jag skulle göra för att det ska bli bättre. Eftersom Iza är 1 år och katter tappar päls en gång om året så är detta första gången för henne.

   -Du kan ta av dig alla kläderna, sätta dig i badkaret med henne, blöta, schampoonera och skölja noga efteråt.

  När jag berättade för dottern om detta och att hon kanske kunde komma och hjälpa mig så spärrade hon upp ögonen och utbrast:

  -Jag tänker då fan inte hjälpa dig om du ska vara naken mamma!

  Min dotter är bara för skön. Jag skrattade och sa ju då att naturligtvis tänker jag inte vara naken om jag får hjälp och dottern kunde andas ut och jag fortsatte.

  -Men du har ju sett nakna tanter hela sommaren.
  -Tanter ja, TANTER mamma!

  Det kändes gött att man inte är en tant i hennes ögon.

  Tack Tjuvlyssnat!

  Jag har sidan Tjuvlyssnat på Bloglovin och brukar kommentera där emellanåt och få några besökare men idag så vete sjutton om inte ALLA läste min kommentar och besökte sen min blogg efteråt! Från att ha 20 besökare från kl 11 så hade jag 37 en timme senare. Och nu har det ökat radikalt. Lite synd bara att INGEN kommenterade av 69 stycken.
  Vad jag skrev som kommentar? Inget märkvärdigt men tydligen så tyckte folk det.

  Det är inlägget på Tjuvlyssnat  Detta var kommentaren jag kläckte  Och detta är då from nu mina besökare tack vare Tjuvlyssnat

  Jag hade inte en tanke på att det skulle bli så många på så få timmar när jag skrev kommentaren, jag bara såg hur fler och fler ploppade in. KUL! TACK Tjuvlyssnat!  TILLÄGG: Klockan 23.59 innan klockan slog 00.00 och räkneverket sätts på 0 igen gjorde jag en screenprint. Jag som brukar ha ett genomsnitt på mellan 15-25 stycken per dygn har nu fått hela 152 besökare idag, UNIKA!
  Den räknaren jag har tar bara unika nämligen. Jag har nog samtidigt slagit ett rekord. 132 stycken som kom från Tjuvlyssnat och INGEN..verkligen INGEN kommenterade! Det måste väl vara rekord av något slag? Har någon blogg fått så många besökare utan att få en enda kommentar? Vad får jag för pris nu då?
  Nåväl..tack så mycket för titten.


  Se, detta är verkligen inte fejk

  Beauty is nothing without brains

  Jag skrattade så jag tjöt när jag såg den här videon och vill gärna dela med mig. Sätt på ljudet ganska högt och ta inte åt dig om du är blond.
  Tvätta

  Idag vaknade jag 6.50. Det är ju rätt kul när man somnade efter kl 2. Jag skulle egentligen tvätta kl 17-22 idag men eftersom jag och Carro ska iväg och spela minigolf ikväll (om min rygg tillåter) så tänkte jag direkt när jag vaknade... tvättid nu? Kanske? Tanterna i huset är säkert vakna men dom har nog redan tvättat i veckan. Jag tog på mig lite kläder, rafsade ihop det som skulle tvättas och gick ner. YES, ledigt i båda tvättstugorna så jag stoppade in tvätt och fotade lite.
  JA jag ser förjävlig ut men klockan är 7.15, vad begär ni?
  Oväntad linslus

  Tänk om man nångång kunde få nåt riktigt oväntat på sina foton. Det vore hur kul som helst. Men inte då. Tänk om jag stod på balkongen och tog kort på mig själv med ryggen mot balkongräcket och helt plötsligt så ser jag Katherine Moennig (Shane i Lword) ståendes på en plattform bakom mig. Jag skulle ju dö.

  Kolla in den här artikeln. Grymt söt ekorre!

  Stammar Facebook?

  Jag förvånas inte längre vad som skrivs eller hur det skrivs på Facebook. Antingen stammar dom eller också så har dom så dålig fantasi. Det finns väl många andra svarsalternativ än detta?


  Världens smartaste katt?

  Detta måste ju bara vara världens smartaste katt. Varje latoxes dröm att få äga en katt som kan ladda ner tusentals bilder åt dig till din dator utan att du behöver göra ett jota. Du kan lägga dig i hängmattan efter att ha beodrat din katt att ladda ner den och den bilden och sen efter tuppluren så finns just dom bilderna du ville ha prydligt i din hårddisk. Då har den smarta katten klickat på musen, laddat ner, lagd bilderna i en mapp i datorn och gjort allt grovjobb. En SÅN katt vill jag ha! Jag kanske skulle ta och försöka lära upp Iza att göra detta medan jag kan plocka svamp så är allt klart när jag kommer hem?

  Katter ÄR smarta MEN kanske inte så här smarta som den HÄR killen verkar tro.

  Lite mer att göra..

  Jag hade lite mer att göra idag...iallafall från 10 och en stund framåt innan min rygg skrek att jag skulle sluta med det jag höll på med. Att tömma knökfulla pärmar i säckar från golvet när man har skadade disker i ryggen är inte en hit. Jag hörde riktigt min dotters röst i mitt öra som skrek "Mamma..VET du hur många kilo du har på ryggen när du böjer dig framåt så??!!!.. 140 KILO!!" Ja min dotter har läst Ergonomi nu och nu får man höra en hel del. Jag gjorde dom flesta sen kom min kollega till undsättning och tog resten men då var skadan redan skedd. Kollegan hade skrivit en lapp och lagt på golvet "Alla stora starka karar (ja det var felstavat men jag sa inget) kan ta en säck när ni går ner för trappan!" Dom flesta gjorde det sen tog jag och kollegan trucken och la på alla säckar och åkte till containern för att sen hiva i dom. VÄCK! Tjejer kan dom också minsann.
  Ja jag VET! Jag är egentligen en Aftonbladetläsare men denna hade kollegan köpt och jag hade med all sannolikhet somnat om jag inte hade fått läsa lite emellan..visserligen så hade jag redan läst Aftonbladet, Expressen OCH GT på nätet på förmiddagen men man kan ju ha missat nåt eller hur? JA precis!

  Desperat eller bara dum?

  Hur sjutton kan man ens komma på tanken att använda sig av avmaskningsmedel för katten som drog? Hur tänker man då? Testar unga på allt idag eller vad är det frågan om? Undrar om min katt blir lite hoho i hövvet om jag ger henne samma sak? Det finns verkligen ingen hejd på vad folk experimenterar med idag.  Vill ni läsa mer så läs då för fan HÄR!  Tur jag är grabbig

  Har hört tjejer prata om HighLighter som man ska ha till ögonen? Jag hittade en Friendly HighLighter på jobbet idag men det är nog fan tur att jag är grabbig och inte använder sånt där.. tänk att ha gul, grön eller blå överstrykning i fejjan..hur snyggt är det? Hur vänlig nu den här må vara. Näe fattar inte liksom.


  Idag tog det nästan 4 timmar innan jag fick komma igång att jobba med nåt, jag höll på att somna flera gånger om men jag roade mig då med att fota lite som ni ser här ovanför och under. Givande dag må jag säga...eller inte.  På den här platsen gör jag det mesta. Just nu är det tomt. Ser ni klockan? På den är det en stor sol, den stämde då fan inte idag!

  Ännu ett mail..

  Kom hem från lunchen nu och fick ett mycket intressant mail från Poinshop som jag är medlem på. Vet dom överhuvudtaget om vilka som är kvinnor och vilka som är män som är deras medlemmar som dom skickar mail till? Ja ni kan ju själva räkna ut att jag inte tänker nappa på det här iallafall...


  Stjärnfall..

  Inatt någongång kan man se flera stjärnfall på himlen och då ska man önska sig någonting. Det har faktiskt slagit in för mig en gång. Inte något som var uppenbart att det skulle ske utan något som jag hade önskat länge men under just det stjärnfallet så hände det. Ja inte just då men dagen efter. Det var häftigt faktiskt så jag tror på det så nu ska jag nog stå på balkongen inatt och önska mig ungefär samma sak fast med en annan person. Detta är verkligen otippat om det skulle slå in men man vet ju inte. Så håll utkik inatt alltså!

  Vill ni läsa mer om artikeln så gå in och glo HÄR!


  Bild tagen från Aftonbladet.se

  Fick ett mail...

  Ville bara varna er med detta inlägg. Har ni tänkt att skaffa Payson eller har det så läs det här noga! Ni kanske redan har fått mail från dom men det skadar inte att få varningar från andra håll också.


  Min arbetsplats

  Är hemma på lunch, idag blir det rester från igår. Potatis, torsk med äggsås, SÅ gott!

  Jag fotade lite på jobbet förut, där jag brukar sitta och ha mig framför datorn. Ha mig betyder inte porra nu folk utan JOBBAR!

  Här har ni två foton som ni kan glutta på och tycka synd om mig ett tag tycker jag.  Ni ser att det finns en jävla massa pappersarbete va??

  Nyare version av filmen "Fåglarna"

  Igår kväll när jag stod på balkongen så fick jag uppleva nåt som jag tyckte var förjävla scary. Har ni sett filmen "Fåglarna" av Alfred Hitchcock? Detta var en modern version. Jag bor 2 meter från taket och just igår så verkade alla jävla kråkor ha haft "riksdag" där jag bor. Jag var bara tvungen att filma. Tom Iza sprang in när det kom hundratals emot oss. Sicken tur att dom inte flög fel och där vi stod. Jag har fortfarande en pissig mobil som jag filmade med så det ser inte ut att vara så många som det egentligen var. När jag hade stängt balkongdörren sekundrarna efter så kom det ännu fler.


  Tjosan i bingen

  Jaha nu är det dags för mig att skaffa mig en flickvän som vill ha en jävla massa sex alltså. Nån som vill ha det på alla dygnets timmar. Då kanske jag går ner några kilon i månaden. Ja ska man tro på vad Pamela Anderson säger om sin kropp så måste jag nu hitta nån som vill ha lite tjosan i trosan i bingen! Kom igen nu tjejer, jag sätter upp en sån där kölappsapparat utanför dörrn så börjar vi va? Vill ni läsa mer om vad sjutton jag skriver om istället så läs då för fan HÄR!

  Ullared
  Är du min medsyster/bror? Har du heller aldrig vart i Ullared? Nu menar jag den enorma byggnaden 3 mil öster om Falkenberg, GEKÅS. Jag har aldrig varit där och vet inte när jag ska få råd att åka dit heller. Jag har i flera år sagt till min käre far att när han blir pensionär så måste han gå med i PRO så han får gratisresor till Ullared. Självklart har han sagt som om det är högsta drömmen. Nu är han pensionär men än har han inte vart där. Ska jag få vänta så länge också innan jag kommer dit? Man ska ha pengar, tålamod, helst en minibuss, inga barn och inte ont nånstans (eftersom det verkar ta tid i kassorna). Gekås verkar dra in en förbannat massa pengar och ingen har sagts upp på 46 år! Det ni Electrolux, släng er i väggen nu när andra gänget snart blir uppsagda i slutet av augusti. 

  Läs mer om Gekås och Ullared HÄR!
  Sjukhuspersonal slarvar!

  Hur sjutton kan sjukhusen ha ett system som gör att man kollar i datorn vad man ska operera härnäst? Det kan hända förödande saker om det blir fel patient som blir opererad för fel grejer. Varför har sjukhuset inte ett system som tex Internetbanken har? Är man inte aktiv på sidan så loggas man automatiskt ut efter en kort stund? Vad ska hända härnäst? Kvinna ska operera bort halsmandlarna men får istället ena armen amputerad?? Skärpning nu va!

  Mer om vad som har hänt kan ni gå in här och glutta på.

  Historisk tidpunkt

  Det är idag det händer, plötsligt så händer det som aldrig har hänt förut nämligen en historisk tidpunkt. Håll koll på klockan 12.34 idag. Tänk på något som du vill ska hända just vid den här tidpunkten. Folk lär nog göra det ändå även om dom inte tror på det. Vill du läsa mer om varför just denna händelse är så speciell så gå för fan in här då och fortsätt och läs för i mitt inlägg lär du inte få läsa mer om det! Så schaaas HIT!

  Sol och städa

  Jag skulle städa idag. Ja det står det även på min MSN...ni ser ju själva att jag inte gör det. Gick till affären och trängdes lite med folket där först sen var jag så trött att jag inte orkade städa. Kanske imorgon? Solen är ju för sjutton här nu vem fan orkar då städa? Näe jag sätter mig på balkongen istället.


  Försovning

  Jag försover mig sällan, jo det gör jag ibland men aldrig så att jag kommer försent till jobbet, jag är där några minuter innan jag börjar så också i morse. Börjar kl 7 och i vanlig ordning går jag då upp och startar kollegans dator så den är igång när hon kommer, också AC:n så det inte är en bastu. Min kollega brukar komma strax efter mig...men icke idag. Jag satt i 20 minuter och väntade på henne. Gick ner och frågade dom andra på lagret om min kollega hade ringt vilket hon hade, försovit sig. Jag gick ut och satte mig för jag trodde hon skulle komma strax efter det. Men inte idag. Hon kom 1.5 timme senare och när hon kom fräsch och fin på sin moped (44 år) så hade jag nästan somnat. Hon hade tagit det lugnt. Ätit frukost i trädgården och läst tidningen...eh okej. Jag hade tråkigt och fotade lite istället.


  Skittrött

  Uttråkad


  En av mina två skor. Champion, storlek 39 för er som undrar


  Tur andra har jobb iallafall  En timme efter att min kollega hade kommit så var det dags för frukost och den åt vi såklart ute i det fina vädret. Ingen ville vara med på bild och limpan hade inget att säga till om  Det var ett gott bröd. Alltid ny sort varje dag


  En parkarbetare som plockar skräp kom med den här blomman till mig


  Hela dagen har vart helt seg bara för att jag fick starta den så sent och att jag nästan höll på att somna och imorgon är jag ledig!
  Två dagar i rad

  Oj oj, har sommarn kommit tillbaka? I två dagar har nu solen kommit till min stad. Naturligtvis när man har börjat jobba igen. Snart är vi ikapp jag och min kollega, då är 4 veckors fakturor registerade, betalda, insatta i pärmar och mycket mer. Vi har jobbat på som två dårar hela veckan. Det vi har gjort nu på några dagar brukar ta en månad för min kollega. Tack gode gud att jag fick det jobbet då så man får att göra hele tin då. I slutet av augusti är det inventering av hela lagret. DET blir ingen rolig historia. Lagret är stort och två våningar och vi börjar kl 6 på morgonen och håller på till eftermiddagen. Usch det ser man inte fram emot för fem öre. Dags att sätta sig på cykeln och cykla den lååånga biten till jobbet (300 meter). Ha en förbannat bra dag alla!

  Barn är härliga!

  Om Djur

  Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten.
  LARS 6 ÅR
  Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de både värpa och ryta.
  KATJA 6 ÅR
  En del kor är svarta. De är invandrare.
  KARIN 5 ÅR
  Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar.
  SOFIE 5 ÅR
  Mamman heter höna, pappan hane, ungarna killingar och barnbarnen heter ägg.
  STEFAN 6 ÅR
  Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet.
  HANS 6 ÅR

  Om yrken

  Bonden är en väldigt lycklig man, först och Främst för att han har traktor, men också för att han slipper jobba
  HÅKAN 7 ÅR
  Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar.
  ANDERS 8 ÅR
  En psykolog är en galen man som slår tanter.
  EMELIE 6 ÅR
  En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk.
  ERLAND 6 ÅR
  Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde, hans familj heter Victoria, Madelena och Adam och Eva.
  MARCUS 7 ÅR

  Om kroppar

  Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att Tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändar.
  MIKAEL 6 ÅR
  Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj.
  BJÖRN 7 ÅR
  Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
  SIRI 6 ÅR
  Männen har fler framdelar på kroppen.
  JULIE 6 ÅR
  Mannen slutar aldrig att göra celler, men han kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern.
  STINA 9 ÅR
  En kropp är något som tar slut i skorna.
  ALLAN 5 ÅR
  Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös.
  HILDA 7 ÅR
  Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna.
  JOHAN 5 ÅR
  Det finns många sorters hud. Förhud är till exempel huden som man har framtill medan bakhuden är huden som man har på baken.
  THERESE 6 ÅR

  Om far- mor & svärföräldrar

  En mormor är en som hela släkten har kommit ut genom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet.
  KRISTINA 7 ÅR
  En mormor är en tant med godispåsar i fickorna.
  ANDRÈ 5 ÅR
  Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lösaktiga.
  STINA 6 ÅR
  En svärmor är straffet man får när man gifter sig med någon man inte känner.
  PÅL 7 ÅR
  Morfar är så gammal att han inte längre kommer ihåg varför han tycker om kvinnor.
  TORE 7 ÅR

  Aldrig lycklig

  Varför ska det alltid vara nåt som fäller krokben för mig? Varför ska man jobba och slita men ändå inte få det att gå ihop ekonomiskt? Inte nog med att pengarna kommer sent, nu har jag inte till alla räkningar heller. Varför kan man aldrig få vara lycklig?? Ska det alltid vara så här för mig? Kan jag inte bara få gå omkring med ett lyckorus i kroppen nångång? Näe då, jag ska även få magsår ovanpå alla andra sjukdomar jag har för att jag hela tiden tänker på hur det ska fungera i mitt liv med ekonomin! Varför kan inte jag vinna nångång? Varför kan inte jag ha nån bekant som har vunnit och gärna vill hjälpa mig när jag så många gånger tänkt att om jag vinner så ska jag hjälpa mina vänner för jag vet själv hur det är. Jag klarar inte mycket mer, min kropp och psyke klarar inte så värst mycket mer. SUCK!

  Borttappad lott

  Vad skulle ni göra om ni vann 3.7 miljoner? Jag skulle göra en himla massa. Vad skulle ni göra om ni tappade den här lotten på vägen när ni skulle hämta ut den då? Skrika i högan sky? Slita ert hår? Idiotförklara er själva och självmant sätta er på hispan? Med min otur så skulle jag nog tappa lotten på vägen jag också. Det hade vart för bra för att vara sant att just JAG skulle vinna så mycket. Den här mannen tappade just sin lott på vägen och vet ni inte vart den är men hoppas på att få ut pengarna ändå. Tills dess att jag fick beskedet om pengarna var mina eller inte hade jag nog antingen fått magsår eller dött av oro. Här är resten av artikeln.

  ...Och igång igen!

  Nu har det varit en liten bloggpaus så jag har fått rensa tankarna men inget blir bättre av att man grubblar och har sig så nu är jag igång igen. Vad sägs om det?

  Idag började jag att jobba efter 5 veckors ledighet. Vilken omställning! Från att inte ha gått och lagt sig före 2-3 varje natt till att tvinga sig i säng redan runt 23-23.30 och det var jävligt svårt att somna också. Jag vände och vred på mig flera gånger om och jag var död när klockan ringde imorse 5.45, tungt tungt TUNGT! När jag och min jobbarkompis kom till jobbet och såg den enorma högen med post ville vi bara vända på klackarna och gå hem igen. Det samlas en hel del på 4 veckor, ja hon hade 4 veckor. Detta mina vänner brukar hon få ta själv efter varje semester men nu hade hon lilla mig till hjälp då. I vanliga fall tar det en hel vecka bara genom att öppna posten och dela upp fakturor för sig och annat skit i en annan hög. Vi öppnade posten idag så imorron blir det till att registrera allt för mig i datorn och sätta in alla i en pärm i väntan på betalning. Det var rätt lugnt med folk annars på jobbet, 5 pers av 10-11 nånting. Dom gör sina sista semesterveckor nu sen är ordningen återställd. Såå detta var min dag. Hur har er dag varit? Har ni saknat mig? Lite? Mycket? Inte ett skit? Ska jag ta paus igen?