Hittade ingen lämplig rubrik till detta inlägg..

Just nu är det kaos i mitt huvud så jag tar ett break ett tag. Vete faaan när jag kommer tillbaka. Puss och Kram till alla mina faaaaaaaaaaaaaans!

Har Aftonbladet tappat stinget totalt?

Hur många gånger har man inte läst om att Aftonbladet leder över alla kvällstidningar både på nätet och som sålda lösnummer? Då finns det väl inget som säger att det finns nån annan tidning som lätt kan gå om? Varför då sätta rubriker som...
när det visar sig att det inte var så länge som han höll den hemlig! Har Aftonbladet tappat stinget totalt? Fantasilösa rubriker som ska göra allt för att folk ska läsa. Vad är dom rädda för?

Detta är hela rubriken:En HEL halvtimme förstår ni! Det var väl ingen hemlighet? Jag skulle också sitta i chock den första timmen innan jag verkligen var säker på att jag hade vunnit. Sen hade jag blivit så nervös att min mage skulle balla ur och bli sittandes på toa nån timme till, skulle jag ringa ett samtal mitt i skitandet då eller?? Jösses..ser nästan rubrikerna dagen efter: "Skandalmorsa! Väntade 2 timmar innan hon ringde sin dotter". Den enda jag skulle kunna ringa till mitt i mitt skitande är mitt ex och vi har ingen kontakt längre tyvärr så henne hade jag inte heller kunnat ringa.

Resten av artikeln kan ni läsa vidare på här..

Inget att oroa sig för

Idag fick jag det efterlängtade brevet från min läkare som gjorde Coloskopin på mig för några veckor sen. Jag citerar:

"Bästa Sune (egentligen annat namn)"

Du har nyligen genomgått undersökning av tjocktarmen som kallas för coloskopi. Vid undersökniungen såg det bra ut i tarmen. Trots det tog man några bitar från tjocktarmsslemhinnan som skickades för mikroskopisk bedömning. Svaret på den mikroskopiska bedömningen har nu kommit. Där man beskriver att även under mikroskop finns det ingen inflammation och det ser bra ut i slemhinnan. Alltså även under mikroskop ser det helt lugnt ut. Jag tog mig friheten att skriva remiss för ny kontrollundersökning av din tjocktarm. Tror inte vi behöver undersöka dig så ofta varför föreslås undersökning om 2 år.

Med vänlig hälsning

XX Överläkare
Medicin
Sjukhuset XX "

KANINERS!! :D

Då var inte all jävla äcklig lavemang förjäves. Det här är en bra dag!

Pridefestival

Är det någon mer homosexuell som är mätt på Pridefestivalen innan den ens har börjat? Ni heterosexuella vet jag är mätta på den för länge sen. Det är lite som när butikerna börjar julskylta med diverse julsaker redan i september-oktober. När julafton väl är här är man så less på skiten att man helst skulle vilja krypa under täcket och äta smågodis hela helgen. Så känner jag lite med Pridefestivalen. Jag var där förra året då det kallades för Stockholm Europride 2008. Jag skämdes å Sveriges vägnar. Det var tredje året jag var där och vad var det för skillnad på dom andra åren jämfört med ett Europride? Inte ett skit! Folk som stod på scenen och pratade..gjorde det på svenska, hur mycket Europride är det?? Hur många artister tog vi in som inte var svenska? Inte många alls! Det är samma år ut och år in i Tanto. Ja inte nästa år då för det är ju sista året dom har pride i Tanto. Jag lockas inte av att åka på priden längre. Det är lite som när man går på en vår eller höstmarknad i stan. Man vet exakt vad det är för utbud och man vet oftast också vart knallarna står nånstans så det bara är att stolpa dit och köpa det man vill ha. Jag säger inte att Pridefestivalen bara är skit absolut inte och jag håller inte med om att det är som en enda stor orgie i skog och mark runt om, faktum är att jag ALDRIG sett några ha sex när jag vart på pride. Det är bara bullshit. Jag vet många som är förväntansfulla för att det är första gången dom är där, dom får beblanda sig med folk som är där av samma anledning. Finns många som släpper loss den veckan som annars aldrig visar det öppet. I 51 veckor av 52 lider dom i det tysta för att inte våga stöta sig med nån, inte vågar berätta för nån. Ju närmare Tantolunden du kommer desto mer glada och "annorlunda" personer träffar du på. Dom ler med hela ansiktet, dom har väntat på att få visa vilka dom egentligen är. Det är en fröjd att se alla transor gå omkring i kläderna som dom annars har på sig i smyg hemma där ingen ser.

Det är synd att det ska vara på det viset. Att alla inte till 100% kan visa vilka dom är, visa öppet sin kärlek till en annan människa. Att vara homo eller bs betyder inte bara sexualitet. Vi är precis som vilka människor som helst bara att vi har känslor för någon av samma kön. Respektera att det finns människor av alla de slag och låt dom få vara exakt den dom vill vara.

All ömsesidig kärlek är BRA kärlek!

Underbara Mia

Så har man den bästaste vännen Mia på besök sen i måndags då. Hon är fortfarande här men står i duschen. Vi har haft sjukt roliga dagar hittills och hon åker hem på fredag. Med henne kan man vara sig själv, kläcka ur sig vad som helst utan att det blir ledsna miner eller att jag ska ha dåligt samvete för vad jag har sagt. Hon tar allt med en nypa salt och det är det bästa med henne. Hon är verkligen min bästa vän ut i fingerspetsarna. Det är till henne jag kan ringa när jag bara vill ordbajsa, höra en vänlig röst eller bolla mina bekymmer. Det har vart lite si och så genom åren för oss men alltid funnits där för varandra. Stöttat, skrattat, gråtit, förbannat och mycket mer. From i våras bor hon nu i närheten av mig, förr 40 mil ifrån. Hon ser direkt när det är nåt som tynger mig och tvärtom. Vi känner varandra nästan utan och innan. Det kunde ha blivit något mellan oss för några år sen men just då hade jag någon annan i mitt hjärta och kunde inte släppa denna någon. Önskar att jag kunde känna lite mer för Mia än vad jag gör för hon är verkligen perfekt för mig egentligen. Mycket söt, underbar på alla sätt och vis. Tack för att du finns i mitt liv när andra vänder mig ryggen. Du betyder oerhört mycket för mig. Ska göra allt i min makt för att få behålla dig. Älskar dig! Puss.

Men jag kan inte rå för att jag saknar denna någon något fruktansvärt!
Är också med på ett vykort

Jag läste en artikel på Aftonbladet.se om en kvinna som efter 17 år fick se ett vykort med sig själv på. Det har jag också varit. Jag var 12-13 år och satt på en handduk med shorts och t-shirt på mig på stranden för att jag strax skulle cykla hemåt igen. Bara baksidan syns men jag såg fort att det var jag när jag upptäckte det i ett vykortsställ nåt år eller 2 år efter det hade tagits. Jag märkte att det var en man som gick omkring och fotade men tänkte inte så mkt på det. På den tiden var det inte så vanligt att man hade tankar på nåt annat än turister. Min dåvarande hårfrisörska var också med på detta vykort. Hon syns framifrån med sin dåvarande pojkvän så hon är inte så jätteglad över att hon syns med honom. Vart det vykortet tog vägen vet jag inte. Tror inte nån har det idag. Men det var kul att ha vart modell för ett vykort från min stad.

Strykas eller stå kvar?

Det har väl inte undgått någon att Sverige och Sarah Sjöström tagit VM-guld i simning och dessutom världsrekord? Denna otroliga 15-åring som slog världen med häpnad förra året när hon tog EM-guld i Eindhoven i Nederländerna. Nu är hennes världsrekord hotat, det kanske måste strykas bara för att hennes simdräkt är förbjuden, eller ja, materialet i den. Varför inte ta bort dräkterna redan INNAN VM? Hur många världsrekord till kommer det inte att bli i år? Nej jag tycker helt klart att rekorden ska få vara kvar! Mer om detta kan ni läsa här.
En bild på Sarah Sjöström från Aftonbladet.se

Det tryter rejält i kassan

Eftersom jag har haft Aktivitesstöd fram till den 28e Juni och gått över till A-kassa därifrån fram till söndag så får jag inga pengar förrän nästa vecka och nu är det allvar, snart får jag torka mig med tidningspapper i röven, äta på en gammal brödskiva som från början var hård men nu är mjuk, dricka varma koppen från 2007 (tog med mig den när jag flyttade förra året och vet inte varför), tvätta kläderna med tvål från Euroshopper och mycket annat. Så vill ni hjälpa mig att få ett presentkort på ICA? Det enda ni behöver göra är att skriva er mailadress och lösen vilket jag inte ser nåt av det men då skänker ni även 10kr till min kassa på den sidan. Det kostar inte er något men ni måste trycka på knappen nedanför och att ni är NYA medlemmar, alltså aldrig vart reggade där med den mailadressen. IPnumret reggas bara en gång så ni vet det.  Då skulle jag bli superglad att slippa torka mig med tidningspapper och få Zlatan i häcken i svart, vill inte ha karlar i häcken, ja ingen i häcken om jag får bestämma alltså. Tack på förhand! 

 • Vem är chockad? Inte jag

  Var det NÅN som verkligen trodde att den norske killen Omer Bhatti skulle kunna vara son till Michael Jackson? Hade det vart Michaels son så skulle det ha kommit fram tidigare var så säkra. Nu finns det dom som är upprörda över att det inte är Michaels son har jag sett i bloggvärlden. Löjligt. Mer kan ni läsa om uttalandet från Omer själv här.


  Sant eller falskt?

  Man kan få sig en del riktiga skratt över skicket på grejer som folk säljer men hur är det med språket? Klickade på den här länken från ett forum jag hänger på och fick fram den här annonsen. Sann eller falsk? Det är jag som har målat över registreringsskylten så ni vet det så därför tror jag att den är äkta.  Här finns det fler roliga annonser som Blocket satt ihop. Best of Blocket

  Falska räkningar

  Nu äntligen har det här jävla företaget uppmärksammats. Jag har själv råkat ut för patrasket. Det var ingen falsk räkning men däremot så visste jag inte att det kostade när jag gjorde undersökningen. Länken lades ut på ett forum som jag brukar hänga på. Flera tryckte där och kom inte till startsidan utan direkt till undersökningen. På den sidan stod det inget om att det kostade. Det var en annan som uppmärksammade den som hade vart på startsidan och naturligtvis damp det ner en räkning på 299kr. Han som lade ut länken blev avstängd och vi dividerade fram och tillbaka hur vi skulle göra. Några skulle strida mot dom och fick tag på en kunnig person inom det juridiska. Jag orkade inte göra nåt. Mer om idiotföretaget kan ni läsa här.

  Carola står inte högt i kurs

  Eftersom ingen ville vara med i min tävling om Carolas Jubileumsshow så tog jag bort den. Kanske blir det en tävling längre fram. Håll utkik!

  Fint väder idag, äntligen!

  Har ju fortfarande besök, åker hem på söndag. Vi tog ut hunden och Iza och gick till en större gräsplätt för att dom skulle få leka lite. Visst, Kira älskar att springa efter en boll men Iza, ja hon stannade i reseburen, livrädd. En mes. Jag filmade Kira och Anna när dom hade kul och jag fick bara titta på. Ond fot, vänster, vänsterfotad, inte sparka, inte ett skit högerfotad, en mes, jag, japp.

  Sorry för den dåliga kvalitén. Det är med min pissiga mobil.

  Besök och Icas billiga torrfoder

  VARNING, sitt inte och ÄT när ni läser det här!

  Jag har besök från i onsdags. Det började bra på kvällen. Fick besök från Göteborg av min flirt och hennes hund. Hunden fick torrfoder från ICA och fes så illa att jag höll på att kräkas. Eftersom hon fes så illa fick hon vara i gästrummet över natten. På morgonen öppnade jag dörren och en fruktansvärd syn och doft slog emot mig. Hon hade både kräkts och skitit på mattan och det luktade fruktansvärt illa. ICAs hundmat är inget att rekommendera alltså. Mattan får jag slänga och hunden fick matte gå ut med. Hon fick ingen mat på hela dagen för att hon skulle få ut bakterierna ur magen. Vi hade vart på Zoo och köpt riktig mat istället så nu mår hon bra igen. Jag har svårt för fisande hundar. Kan man lära dom att hålla sig tills dom är ute som vi håller oss tills vi är på toaletten? Eller ja, det beror på vilka man umgås med alltså. Var noga med vad ni ger er hund.

  Min dotter hade en kompis vars pappa bodde på landet. Dom hade en gammal hund som hade sin plats i köket. Den här hunden fes också fruktansvärt illa. Familjen satt och åt i köket i den här fruktansvärda doften, inte nog med det dom hade även såna där flugfångare som är klibbiga, spiraler som hängde ner från taket ner över bordet. Fullt med flugor över maten och dom åt i det där. Fick för inte så länge sen reda på att dom även hade såna över spisen. Säger bara en sak, fy fan om jag hade ätit där och fått en fluga i munnen som kom från grytan.


  Nätbluffarna

  Alla som håller på att blogga och har lite koll vet ju att det härjar en hel del bluffbloggare där ute men alla dom har i stort sett startat såna bloggar för att få uppmärksamhet, få besökare, att toppa blogglistorna. Det har visat sig vara bluffingar allihop. Det är ganska harmlöst, lite oskyldigt, det skadar ingen lixom och det kostar inget mer än tiden vi tar oss att läsa alla dom här bluffbloggarna.

  En 14-årig kille skrev på sin Twitter att han hade en hjärntumör, många följde honom och hans kamp mot den fruktade sjukdomen, flera stjärnor skänkte pengar till honom och säkert många andra också. Det visade sig vara en bluff. Han existerade inte ens. Hans Twittersida är borta. Mer om det kan ni läsa här.

  Klösträd

  Jag har ju tagit över dotterns katt Iza nu och jag känner att hon skulle behöva lite mer stimulans så jag letar som en tok efter ett klösträd. Inte ett sånt där fjuttigt på knappt en meter, det är inte en utmaning för en katt som är 1 år. Jag har sett klösträd på Blocket till salu men tyvärr inte i min närhet och skulle jag köpa ett i en annan del av Sverige så skulle frakten bli lika dyr som leksaken och det har jag inte råd med. Trädet ska vara långt över 1 meter, med massor av grejer på och billigt. Min ekonomi är ju som bekant inte den bästa. Känner ni nån som vill bli av med sitt klösträd eller kanske har ett själv? Kommentera isåfall är ni söta. Vad jag menar för typ av klösträd är såna här.

  Klösträd 1

  Klösträd 2

  Klösträd 3

  Falskt dödsförklarad

  Nya bilder har läckt ut på Patrick Swayze och han ser fräschare ut än på mycket länge. Så sent som i maj hade han blivit falskt dödsförklarad på Internet och många trodde nog att det inte var så långt kvar. Men skam den som ger sig. Nu har Patrick fått håret tillbaka och även lagt på sig några kilon. Glad för din skull Patrick! Mer kan ni läsa här.

  Kolla leverfläckar på varandra

  Så har artikeln om leverfläckar och dess förändringar kommit igen. Det är nog så varje år när solen är här verkar det som. Nu uppmanar dom att ni ska kolla fläckarna på varandra så det upptäcks i tid och kan avlägsnas. Om man inte har en partner då? Ska man fråga första bästa på stan? "Du, kan du följa med mig hem och titta på min fläck mellan skinkorna tror du?" Folk skulle ju tro att det är nya och moderna raggningsrepliken. Hur romantiskt är det? Nej, skämt åt sido. Det är jättebra att dom går ut med det här. Mer kan ni läsa här

  Ibland har man tur

  Förbi här åkte vi 20 minuter tidigare. Det kunde ha vart vi. En annan bil från bröllopet kom dit 10 minuter senare och fick stå i bilkö ett tag. Ibland har man tur!

  Jag är med i en fototävling på Svenska spel...

  så gå gärna in och rösta på den nu tycker jag :) Första priset är en kamera, Nikon D90. Help me out here please, jag har ingen kamera och jag vill gärna ha en! Här är länken!

  Vicken jävla tur att jag har frikort!

  Då var det dags igen då. Igår kväll svullnade foten upp så pass att jag knappt kunde sova inatt. Den såg ut som en elefantfot och stramade. Imorse då var den likadan och jag kunde inte stödja på den. Det har vandrat och är inte längre på det stället det började. Nu är det mest foten. Jag fick komma ner till vårdcentralen nästan med en gång och fick samma läkare. Hon konstaterade den här gången att det antagligen var en inflammation på gång eller en infektion. Det kom in en sköterska och tog febern på mig och ett stick i fingret. Ingen feber och ingen infektion i kroppen men kanske på gång då som sagt. Eftersom jag kan stödja på den men får fan för det efteråt så begärde jag kryckor för jag tänker då rakt inte åka på bröllopet imorrn och inte kunna gå ordentligt och sen sitta i en bil hem i 4 timmar! Sagt och gjort, jag fick kryckor och penis-Elin som jag ska äta nu i 10 dagar. 3 gånger har jag vart på sjukhuset på en vecka, hur vanligt är det? Länge leve frikortet!


  Dålig skärpa men kameran är inte samarbetsvillig ibland


  Jaa jag vet, man får inte ha mobilen på men läkarn var inte där


  5 minuter senare hade hon fortfarande inte kommit


  Schnyggingarna i väntan på bussen


  Izas födelsedagskväll

  Kl 19 ringde min dotter och hennes pojkvän på dörrn, Iza gick halvvägs och skulle gömma sig när hon hörde sin mattes ljuva stämma, då kom hon tillbaka men inte för att pussa eller gosa med matte utan för att hon råkade ha godis med sig till henne.

  Jag fixade iordning tacos och behöver jag säga att det var helt underbart gott? Jag hade väntat hela jävla dan på att få äta.
  Sen spelade vi Plump i typ 2 timmar, det var kul, aldrig spelat förut.
  Iza fick en tunnel av mig som visst var väldigt uppskattad, hon sprang ut och in i den mest hela kvällen förutom en paus där hon fick sin älsklingsmat. Nån sommarmeny från nåt Sheba och dagen till ära fick hon äta den med oss i vardagsrummet, dock inte vid bordet utan nedanför. Sen la hon sig i sängen helt utpumpad. En lyckad första födelsedag alltså.  Tacos är aldrig fel


  Inte Sheba heller...enligt Iza


  Folk säger tydligen att Emelie aldrig ler på kort, därför var hon tvungen att ta igen det just på detta


  Iza vilar i den nya tunneln


  Så här ser den ut i sin helhet. Ett riktigt bra köp


  Att få en blixt i nyllet när man sover i ett annars svart rum är ingen hit
  Idag fyller ...  Jag, dottern, dotterns kompisar Oskar och Sandra åkte ner till Jönköping för att hämta henne. Vi passade även på att gå på IKEA eftersom dottern några månader senare skulle flytta hemifrån. Oskar är en bra bilförare då han jobbar i Norge och pendlar varje vecka mellan Norge och Sverige. Hem skulle Sandra köra, hon är inte lika bra på att hitta och läsa skyltar så vi hamnade i Borås när vi skulle till Mariestad! Här ser ni skillnaden i mil.

  Iza är den ljusgrå i mitten, här några veckor ihop med sina syskon


  Iza älskade att ligga på musmattan när jag satt vid datorn


  Eller helst på min arm


  Idag är Iza en stor kisse


  Och självklart får hon en öl!


  Iza visar att hon är både cool och gillar öl


  Kan tillägga att idag har jag tagit över henne efter att dottern har upptäckt att hon bor för litet för att Iza ska kunna bli en lugn och harmonisk katt.

  Hanna vann tävlingen!

  Tack till er som röstade på Hanna i tävlingen om en dator, hon vann stort! Vet att flera av er härifrån var inne och röstade på henne och grattis HANNA!

  Ja vad säger man?

  En del dom tänker inte innan dom svarar på frågor eller också så..ja, tycker dom barnarbete är behändigt eller.. dåligt gjort, som den här tjejen tex.  Stående ovationer TACK!

  Idag åkte jag buss ut till ÖB (ligger utanför stan) för att köpa nåt litet till Iza för hon fyller 1 år imorgon. Dom har tagit bort busshållsplatsen som ligger precis utanför ÖB och Coop och istället får man kliva av vid Jysk som ligger ca 300 meter från ÖB. Jag gick av, var inne på ÖB och såg på klockan att jag aldrig skulle hinna till busshållsplatsen innan bussen kom så tänkte att jag traskar väl då. Japp och det gjorde jag ända in till stationen där cykeln stod! Applåder tack! 3.4 km är det minsann! Det var mycket länge sen som jag gick mer än 100meter utan att få ont i mina fötter och nu dessutom med ett stort jävla blåmärkte vid kanten av skon. Men det gjorde inte ont, det gick hur bra som helt fast jag var lite varm, eller skitvarm rättare sagt. Det regnade när jag åkte dit och solen sken för fullt när jag gick hem. Jeans och luvtröja i det vädret var ingen hit. Jag tog även kort på några andra fårskallar som befann sig i en hage på andra sidan gatan lite längre bort från ÖB.


  Med massa musik i mobilen går allt!


  massa fårskallar


  2 fårskallar till

  Alla har inte lika rättigheter

  Nu har en morallag slagit hål i huvudet på alla homo, bi och transsexuella i Litauen. Nu får man inte uppmuntra att tala väl om personer med dessa läggningar där. Man får inte skönmåla eller främja homosexualiteten. För mig och för oss i Sverige låter det som en fruktansvärd sned lag. Än en gång är jag fruktansvärt glad över att vara homosexuell i Sverige!

  Aftonbladet.se kan ni läsa mer

  Vårdcentralen

  Sen i fredags har jag haft ett blåmärke på vänster ben lite ovanför foten som inte har gett sig än. Igår vaknade jag tom av att det gjorde skitont i benet och när jag skulle ställa mig upp så kunde jag inte stödja på den. Idag kände jag att det hade vandrat uppåt och jag gick ut på nätet och kollade symptomen på blodpropp i benet. Tyckte att det stämde skitbra med hur det var med mig så jag fick min dotter till att ringa vårdcentralen så att dom kunde ringa upp mig. Dom ringde en timme senare och jag fick vänta till 15.30 då istället. Sagt och gjort. Jag packade faktiskt lite kläder ifall jag var tvungen att läggas in. Väl på vårdcentralen så kom jag in med en gång. Läkaren kollade på benet, tryckte lite och vickade fram och tillbaka och sa att det är ett blåmärke! Jag började protestera lite och ifrågasatte varför det inte går över då? Varför det vandrar uppåt? Varför blodkärlen syns så väl? Varför det är svullet? Ja you name it. Hon hade svar på allt och sa att blodpropp inte syns så väl och när hon stramade lite på benet så såg jag att blåmärket var skitstort. Frågan är ju nu bara..va fan har jag gjort???!! Kan inte minnas att jag slagit i det nånstans, eftersom det gör ont så måste jag ju ha slagit i ordentligt nånstans och nåt sånt minns jag inte. Börjar undra om jag inte är sömngångare och gör saker och ting i sömnen? Jag får ta hit Anna så hon får kolla om jag går upp nångång. Anna, sweetie, det gör du väl för min skull? Men skulle jag gå upp och fram till kylskåpet och ta nåt gott så hindra mig inte! Deal??  Tråkigt att åka buss ju


  Här istan är dom snåljåpar på sjukhuset, ingen röd matta!


  Nej jag bröt mig inte in, det är rätt tomt ändå


  Lite roligare att åka buss hem då  Hur stora är oddsen..

  ... att man träffar på sin stulna cykel igen och dessutom att tjuvarna vill stuva in den i ägarens bil? Det hände den här taxichauffören som åkte raka vägen till polisstationen med både förövarna och cykeln. Klantarslen på hög nivå!

  Inte roligt alls

  Jag har längtat efter att regnet ska sluta att falla så att jag och Iza kunde gå ut i gräset här utanför så hon får komma ut lite. Det trodde jag Iza också hade men tji fick jag. Det var ju bilar som rörde sig överallt. Livsfarligt förstår ni väl! Vi var ute en kvart sen kom det en chopper och hon slängde sig handlöst i ett knippe brännässlor så det var bara att gå in igen. Men några kort fick jag ju då.


  Här kom det en röd opel kombi utan avgasrör förbi


  Här råkade en av mina grannar gå ut genom porten


  Kaksmulor hade tanterna som brukar sitta här iallafall lämnat, snällt!


  Här kom Choppern förbi och sekunden efter vände Iza sig om och sprang rakt in i brännässlor


  Inne igen och det var ju blött i gräset så Iza tvättar sina tassar


  Undrar om hon någonsin vill följa med mig ut igen, verkar ju totalt livsfarligt ute, enligt Iza då.

  Hjälpa en tjej?

  Jag fick det här lilla nödropet  som kommentar idag och jag har redan röstat på henne och får inte rösta igen men NI kanske vill hjälpa henne att vinna en dator? Klicka isåfall på länken och sen på den rosa snäckan så har ni gjort en god gärning sen! Tack på förhand.

  TILLÄGG: Hon leder nu men det skadar inte att göra så att hon drar i från stort va?!

  Hej!

  "Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!

  Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!

  Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan – det tar bara nån sekund)

  Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!

  Många kramar//Hanna"

  Diskret inflammation

  Så har man då kommit hem från sjukhuset. Det var sol när vi kom dit och spöregn när jag kom ut. Nu har jag tappat bort lappen där läkaren hade kryssat i vad det var för fel annars hade jag fotat det men det var iallafall "Diskret inflammation". Det gjorde satans ont i dag, vet inte varför. Jag skrek efter mer morfin men puckot till assistent tyckte att jag skulle andas in djuuupa andetag, jomen visst, jättelätt när det känns som dom kört upp en hel gaffeltruck i arslet! Allt såg bra ut, inga polyper den här gången men han knipsade av några bitar av tarmen för att sen skicka in på analys. Svar får jag om 3 veckor men han trodde inte att det var nånting farligt i det heller. Så, det såg relativt fint ut. GÖTT! Jag blev bjuden på pizza av syrran efteråt här i stan och pizza har aldrig smakat så bra som idag kan jag lova. Var utan mat i 28 timmar!

  Näe jag vet att man inte får ha på sin mobil på sjukhuset men kunde inte låta bli och fota lite  Röda mattan var utrullad


  Var livrädd för att nån skulle se mig så därför blir det darrigt


  En nål i armvecket där morfinet gick in


  Sängen där jag skrek av smärta


  Jag kom in 13.30 och kom ut den här tiden


  En trött men glad fetknopp


  En fullt påklädd fetknopp

  Dagen D

  Jaha så var det dags idag då. Solen skiner för omväxlings skull då det har regnat konstant i en veckas tid. Jag känner mig nervös inför undersökningen, vet inte varför, har aldrig vart det förut och vet inte varför det skulle vara annorlunda just den här gången. Kanske just för att det har gått 3 år sen jag gjorde den sist? Är det nåt galet i tarmen så kommer jag personligen att skicka ut en påse med hundbajs till Reinfeldt. Det är han och regeringen som bestämt att nya patienter med Ulcerös Kolit går före alla gamla. Rätt knepigt med tanke på att det faktiskt är vi som har haft sjukdomen i flera år som också utvecklar annat skit i tarmen. Därför har det tagit 1 år längre för mig att komma in och då har jag dessutom puschat på vårdcentralen att skicka remiss nånstans. Undrar hur länge till jag hade fått vänta annars. Jaja idag ska det bli gjort och jag kommer att skriva här på bloggen hur det gick. En sak är säker vad jag ska göra direkt efter iallafall... ÄTA! Hoppas ni alla får en underbar dag. Är tillbaka i eftermiddag/kväll. So long!

  Klar!

  Nu så, nu har jag fått i min den där jävla lavemangen och jag kan knappt sitta efter att ha rusat på toa 511 gånger, Malin du skulle ha kommit hit med din Idomin ju. Nu är det datarummet och toa som gäller. Varför blir man så sugen på gottiga saker när man inte FÅR äta? Drömmer mig bort till nån fet pizza, smulpaj med vaniljsås, Marabous chokladkaka Sommar, jordnötter.. och mycket mycket mer. Men jag får inte äta NÅNTING förrän runt 15 imorrn suck. Hoppas att jag slipper några läkarkandidater den här gången när jag ligger där med arslet i vädret och kroppen full av morfin.
  Here we go again! See ya! -rusar-

  Så var det dax!

  Här har jag laddat upp med det jag ska parta på dom närmaste 4 timmarna och sen blir det efterslängen i ca 4 timmar till efteråt! Sugna? SKÅL!


  4 liter lavemang och apelsinsaft

  Reklam på blödande pojke vid vägkanten

  På nya Zeeland har polisen kommit på ett knep för att få folk att sänka farten och minska dödsolyckorna. Det har kommit upp en reklamskylt på en pojke som blöder ur näsa, öron och ögonbryn när det regnar. Det tror polisen ska få folk att lätta på gaspedalen. Det visar sig att det faktiskt har funkat också. Men är det för att folk fått en tankeställare eller för att kolla in skylten? Skulle det funka även i Sverige? Det tål att tänkas på. Här ser ni i allafall reklamskylten.

  Inte hungrig men MÅSTE äta

  Vanligtvis så brukar inte jag äta nåt förrän på kvällen. Idag kan jag inte göra det, jag måste få i mig nåt före kl 12 nu men jag är inte hungrig så jag vet inte om jag kommer få ner nåt. Ikväll ska jag parta på 4 liter lavemang. Nån som vill joina? Det finns gott om lavemang i påsar. Näe, jag måste ha alla 4 och det kommer bli en pina för det får inte ens vara kallt utan fesljummet! Hur äckligt som helst men jag har köpt hem apelsinsaft som jag får dricka efter varje glas. Alltid nåt. Jaja får se om jag kan hitta nåt i frysen som går att äta och som jag får ner.

  Kass på kägla

  Idag var jag på 20årskalas ute i syrrans sommarstuga för att henns dotter har fyllt år. Varje år när hon fyller så ska det lekas. I år hade mina föräldrar tagit med sig nåt som dom ägnar sig åt några gånger i veckan i nån hembygdsförening där dom har sin sommarstuga, Kägla! Nån som har testat det? Det hade inte jag och det skyller jag på eftersom jag kom sist av alla! Vi var väl 20 pers eller nåt. Japp, den som vann var min dotters pojkvän och den som vann i damklassen var min dotter, dom fick varsin T-shirt där det står "Käglan -09" på. God mat och god jordgubbspaj med vaniljsås var det iallafall, får lixom trösta mig med det!


  Jaja, ingen kan beskylla mig för att inte vara koncentrerad iallafall


  Nej, riktigt så tjock är jag inte som det ser ut, hade kamerafodralet i fickan i luvtröjan!


  Så här ser käglorna ut och även vinnaren Nisse!


  Nyförlovade, min dotter och hennes Nisse, dom ser inte så lyckliga ut men det var för att jag nästintill tvingade dom att visa ringarna och min dotter hade jobbat sen 7 imorse

  Spöken kan ha mörkt långt hår

  När jag färgade håret förut så såg jag ett långt hårstrå på ena sidan av badkaret. Som ni ser så har jag allt annat än långt hår, inte ens i arslet har jag så långa hårstrån!  Anna min kompis har heller inte långt hår som var här för 2 veckor sen. Det är bara vi två som har duschat och badat här sen dess! Okej jag har ju dotterns katt Iza här men hon har definitivt inte så långa hårstrån. Vart kommer det ifrån? Det måste vara ett spöke som är här och duschar om nätterna, ja iallafall efter kl 3 för då somnar jag oftast numera när jag är ledig. Jag har gjort rent mitt badkar flera gånger om så detta är för mig en gåta som heter duga. Ska jag ringa Terry Evans, mediet från England tro? Han kanske har svaret och kanske kan mota bort spöket och inse att hon faktiskt får köpa sig en egen jävla dusch!  Nej jag har inte gult eller beige badkar men det syntes inte med blixten på

  Inga konstigheter hos Michael Jackson

  Efter att ha sett en snutt av polisens egen video från stormningen av Michael Jacksons hem i Neverland 2003 så tycker inte jag att den visar några som helst konstigheter om att han skulle vara pedofil. Detta är min egen åsikt och åsikterna går säkert isär. Ett hem fyllt med leksaker, barnfilmer och fina saker. Detta visar bara att Michael gav sina barn och andras barn ett lekfyllt hem som han själv aldrig fick ta del av när han växte upp. Han tog igen allt och fick säkert mycket glädje av sakerna själv tillsammans med barn. Er egen uppfattning kan ni se i det här inslaget från Michael Jacksons hem

  Razzia på fel grunder

  Jaha är det så här det ska bli nu med alla ip-numren som inte är giltiga och skyddade? Att polisen tar fel på ett ipnummer utan att kolla upp om det är giltigt eller inte innan dom stormar in hos nån i tron om att dom ska hitta brottslingar? Detta är inte första gången det händer vad dom än säger. Hoppas att samtliga oskyldiga kommer få ett fett skadestånd varje gång det händer för detta är heller inte sista gången. Det kommer säkert i slutänden kosta mera för staten att göra fel för att ip-nummer inte stämmer eller finns bevis för att det just är personen med ipnumret som är den skyldige än att få fast dom skyldiga och få dom att hosta upp pengar! Fler och fler har skyddade ip-nummer och fler och fler har en sk "Dongel" som gör att varje gång du loggar in på nätet får ett helt nytt ipnummer. JAG vet för jag lite koll på sånt där i och med min blogg här. Mer om vad jag syftar på kan du läsa här

  Maratonnatt och morgon

  Som alla vet så är jag kroniskt trött och vet inte vad det beror på. Nu i en veckas tid har jag inte sovit något på dagarna som jag har gjort i 1.5 år innan. Det känns jävligt skönt att jag kanske på något sätt fått bort lite av min trötthet. Inatt runt 00.00 ringde min bästa vän, vi har inte pratat på 2v och vi pratade och pratade. Upptäckte nya spel på MSN som vi blev helt sålda på. Hon skulle upp till ett möte imorse kl 10 och jag vet att hon har väldigt svårt att ta sig upp om hon somnar och bara har sovit nån enstaka timme och det var ett viktigt möte så jag höll henne sällskap fram till kl 9 imorse och somnade sen och sov fram till kl 15.10. Det är också ovanligt att jag sover 6 timmar och känner mig något sånär utvilad. Det har inte hänt på år och dar. Jag är banne mig imponerad av mig själv att jag höll mig vaken hela natten och inte kände den där fruktansvärda tröttheten som har styrt mitt liv nu nåt år. Kanske har det blivit bättre, vem vet. Jag fick också en remissbekräftelse från vårdcentralen idag att jag står i kö på Sömnmedicinska enheten för att kolla om det har med min sömn att göra, min trötthet alltså. Okt/nov/dec blir det nångång. Det låter som en väldigt lång tid och jag kan söka vård inom hela Västra Götalands region om jag tycker att det är för lång tid att vänta. Får se hur jag gör. På måndag efter endoskopiundersökningen får jag frikort så det blir isåfall bara resorna som kostar. Jag sover bättre och jag kan alltså vara vaken en hel dag utan en tillstymmelse till trötthet. Jag är glad att jag faktiskt var vaken med min vän för nu har hon fått mycket gjort idag som var väldigt viktiga saker för henne och det har hon tackat mig för. Kändes lite konstigt att vakna så sent och att hela dan gått ungefär men det var det värt!  Min blogg är publicerad på Gaybloggar.se

  För några veckor så fick jag ett nyhetsbrev från Gaybloggar.se som jag är medlem på. Det är en topplista för HBTQ-personer och nu hade Micke, ägaren av sidan alltså skickat ut att han vill publicera våra bloggar enskilt så folk hittar oss lättare. Man fick svara på några frågor och nu idag är det alltså min bloggs tur att bli publicerad! Ta en titt vet ja!

  Tryck på logon så kommer ni till sidan.  Paris Jacksons övertalning

  Många har spekulerat i om det var så smart att Paris Jackson, dotter till avlidne Michael Jackson höll ett tal om sin far på minnesstunden på tisdagen, att många har förbannat Michaels syskon att dom ställde Paris inför så många miljoner när hon inte vart van vid att synas utan skynken och dylikt. Nu har det kommit fram att hon faktiskt övertalade La Toya om att hon ville säga några ord om sin älskade pappa. Hon är nog starkare än vad man har trott för vem skulle annars ställa sig därframme och tittat ut över folkhavet utan att svimma? Mer kan ni läsa här

  Välkommen till mitt 180årskalas

  Hur gamla vill ni bli? Vill ni överleva era barn och barnbarn? Det kanske kan bli verklighet i framtiden vem vet? Forskarna har testat ny substans på möss och förlängt deras liv med mellan 28-38 % vilket motsvarar 60 år för en människa. Vilka ska man då bjuda på sitt 180årskalas? Ja om man nu i vanliga fall skulle leva tills man var 120 år som är den maximala livslängden för en person i dag. Jag vill då rakt inte bli så gammal men sen behöver man ju heller inte använda sig av den substansen om den nu kommer funka för människor vill säga. Det är väl helt upp till var och en. Det bästa är nog ändå att leva ett sunt och hälsosamt liv med kaninmat och låta bli giftpinnarna, dricka måttliga mängder av alkohol och motionera så gott det går. Men vem vet, alla kanske tar den här substansen om 20 år, hur ska då pensionen räcka till alla? Måste politikerna höja pensionsåldern till 100 år? Vem vet, framtiden får utvisa det hela. Jag vill iallafall INTE överleva min dotter och hennes barn!

  Mer kan ni läsa om det hela här

  Endoskopiundersökning på måndag

  Så har vi då snart kommit till dagen D som jag bävar för. Det är INTE måndagen då det ska ske utan kvällen före då 4 liter lavemang ska drickas. 2.5 dl var 10:e minut. Jag läser nu pappret jag fick med. "du får ej intaga någon fast föda efter kl 12 dagen före undersökningen. Flytande föda går dock bra. Du ska under kvällen dricka 4 liter av Laxabonet. För smakens skull kan man efter varje glas Laxabon ta en klunk saft (ej svartvinbärssaft)" Va?? Jag har ju för fan bara svartvinbärssaft hemma! Ska jag behöva gå iväg till affärn för att köpa annan jävla saft när min syster vart så snäll och gett mig en flaska av hennes egen skörd? Jävla folk. Jag fortsätter."Laxabon verkar effektivt om man rör sig så mycket som möjligt efter intaget". Jaha så jag ska studsa omkring här i lägenheten menar dom för att få fart på skiten? Ja jo. Det roligaste är att undersökningen görs 13.30 dagen efter. Jag får alltså vara utan mat i närmare 26 timmar! Ja jo vem kommer vräka i sig mat efter undersökningen tror ni? Just det.. JAG!
  Jag har gjort den här undersökningen många gånger och skrivit om den förut om ni nu vill läsa.
  Jag fortsätter mera. "Det är lämpligt att man redan innan drickandet av Laxabon smörjer in runt ändtarmsöppningen med fet hudsalva" Malin, kan du komma hit med ditt Idomin och hjälpa mig? Snälla?!

  Läsarna har sagt sitt om spikmattan

  40 % har blivit hjälpta tack vare spikmattan. Vad säger experten om det tro??

  Här är mitt inlägg om hur spikmattan har hjälpt mig

  Här har läsarna sagt sitt

  Att vinna pengar, en hälsofara?

  Läser idag i Aftonbladet.se att det är en hälsofara att vinna massa pengar. Att en karl söp ihjäl sig efter att ha spenderat 1.5 miljoner kronor av 22. Nu är det väl ändå långt ifrån alla som sätter sig och super upp pengarna va? Jag skulle då rakt inte gå in på systemet och köpa en jävla massa alkohol bara för att jag KAN. Man gör ju och köper saker som man vill ha? Själv skulle jag betala skulder, ge bort till familj och vänner och självklart också till välgörenhet. Kanske en stor fest men inte så folk ska supa ihjäl sig. Man får ju tänka sig för lite iallafall vad man lägger pengarna på. Skulle jag vinna pengar så skulle jag bli otroligt glad för då blir jag iallafall lite lyckligare, slipper oroa mig för ekonomin varenda månad som jag gjort nu dom senaste åren.

  Spikmattan sågas

  Jag är en av dom som äger en shaktispikmatta. Jag har haft diskbråck och sömnproblem. Sen jag köpte den här mattan har jag både kunnat sova bättre och min rygg är mycket bättre plus att jag har fått bättre blodcirkulation så visst funkar den! Jag vet flera som har en sån som säger att den har hjälpt. Jag har fått vårdcentralen att lyssna på vad jag hade att säga om den och dom tog till sig det och rekommenderar personer att använda spikmattan för att lindra, än har jag inte fått några arga telefonsamtal iallafall hehe. Den kanske inte hjälper alla, beror ju på vad det är för åkomma man har men jag vet personer som har whiplashskador, ryggskador och väldiga sömnproblem och köpt spikmattan, efter är det mycket mycket bättre. Jag tänker iallafall fortsätta ligga på min oranga spikmatta för JAG mår iallafall bättre med den!  Här sågas mattan  Pampig minnesstund

  Många fina tal från alla möjliga har det hittills blivit på Michael Jacksons minnesstund. En vacker guldfärgad kista med massor med rosor på. Vackert men ser ändå enkelt ut. Brooke Shields tycker jag har varit den som varit "normal" hittills. En vän och fd flickvän som knappt kunde prata men ändå gjorde det.

  Jag såg filmen om honom och hur allt började, "An American dream" där man såg pappan Joe Jackson som en allt annat än kärleksfull far. Nu förstår jag varför MJ betedde sig som han gjorde, nu först var han ganska normal i mina ögon. Han fick aldrig vara barn, han fick aldrig leka med dom andra barnen som han såg utanför fönstret och han fick aldrig uppleva den värld alla andra barn fick.

  Jag följer minnesstunden som miljontals över hela världen gör med mig.

  Elias sparar till en penisprotes

  Elias går från tjej till kille och sparar ihop till en penisprotes, därför stickar han vantar, raggsockor och gosedjur, riktigt bra dessutom. Vill du vara med och bidraga så gå in och läs mer på hans blogg och köp  :)

  Nina behöver hjälp med Alfa-kassan!

  Nina alias min bästa bloggkompis Babiantuttar behöver hjälp nu, hennes Alfa-kassa har skitit i det blå skåpet vad gäller hennes pengar, eller dom hon inte får! Gå in och läs och vet du hur hon ska få hjälp så skriv en kommentar till henne! Känner du nån som jobbar på Alfa-kassan eller nån som känner nån som känner nån? Ta reda på hur Nina ska gå vidare med det!

  Sprid hennes inlägg vidare!

  TILLÄGG: Nina ringde Alfa-kassan igår morse och efter gråt, tandagnisslan, hot om anmälan till polis och media så fick hon helt plötsligt sina pengar. Det tog eld i röven på dom vill jag lova efter det. YOU GO GIRL!!

  Ockelbovirus

  Jag sa just till folket jag bodde hos i helgen att jag knappt sett en enda mygga i år än. Kan det vara så att alla myggor stationerat sig i Ockelbo?
  Skämt åt sido. Den drabbade får feber, hudutslag över hela kroppen och smärta i leder. I mer än vart femte fall är värken långvarig eller kronisk. Hoppas innerligt att det inte kommer att döda nån, har vi inte fått nog av dödliga virus som härjar i världen? Ska man behöva vara rädd för alla myggor nu också? När ska vi få njuta av sommaren utan att vara rädda för att få än det ena och än det andra? Kommer det en mygga i närheten av mig så är jag beredd att kasta vitlökar efter helvetet eller ta fram ett kors.

  Aftonbladet.se

  Regn och åter regn

  Hade det inte vart så hett i föregående två veckor så hade jag retat mig på att det har regnat sen jag kom hem i söndags kväll men nu gör jag inte det. Det är behaglig värme inomhus, man kan andas det kunde jag knappt förra veckan. Var nästan så att jag ville ha en fläkt i fejjan ständigt. Det gör inget att det regnar ute, då har jag anledning till att ännu en dag skjuta upp fönsterputsningen. Jag kan verkligen inte putsa fönster. Det ser nästan förjävligare ut efter än det var innan. Jag förstår inte hur nån skulle vilja ha det som yrke!

  Idag ska jag bara ta det lugnt, bara vara. Städa ur lite lådor och slänga massa sketna papper, det är väl allt. Ja det kommer en vän hit också en kortis men det blir i högst 5 minuter.

  I lördags gick mitt antivirusprogram ut och jag installerade ett nytt men det tog så mkt på processorn att jag var tvungen att ta bort den och ta ner ett nytt. Nu låter inte min dator lika mycket, temperaturen går inte upp skyhögt när jag spelar Betapet eller läser Aftonbladet och den verkar inte låsa sig heller nu så det var antivirusprogrammet som var skyldig till allt ont!

  Särskilda äldreboenden för HBT-personer

  Det är ju iofs tragiskt att man ska BEHÖVA bygga äldreboenden för HBT-personer men det kanske är bra men det som behövs är ju faktiskt äldreboenden över lag. En trygghet för ALLA äldre. Ett HBT-äldreboende kommer ju långt ifrån att byggas på alla orter. Ska man då behöva flytta för att känna tryggheten på äldre dar? Min generation (60-talist) kommer vara mer öppna när vi kommer upp i den åldern att vi inte kan klara oss själva så några särskilda HBT-boenden behövs nog inte. Jag förstår den äldre generationen som smygit med sin läggning att dom vill känna sig trygga in i det sista men ska det verkligen behövas? Varför inte bara acceptera eller åtminstone respektera allas läggningar? Personal med särskild utbildning i hbt-frågor? Det kan nog låta så här:
  -Magnus, kan du gå in till herr Lindström, du kan ju det här med bögar. Eller så här kanske?:
  -Linda, går du in till Dagmar, hon vill bli tvättad idag och du vet ju hur besvärlig hon blir om Fredrik råkar se hennes tuttar, hon gillar ju inte ens karlar. Eller..
  -Monica, herr Molin vill ha hjälp med sin klänning han köpte igår, du och han har ju samma smak så du kan väl ta en sväng dit.

  Mer kan du läsa här

  En man mördad i Mariestad

  Jaha så var det vår tur att ha en mördad man i stan. Jag vet vem han var. Otäckt som fan att det hände och hoppas att det kommer fram vem det var som har gjort det. Han bodde bara några hundra meter från där det hände, i samma område som mina föräldrar har bott. Ett lugnt område med mestadels bara pensionärer. Mer kan ni läsa här och här om ni känner för det.

  Lottning av Michael Jacksons minnesstund

  1.6 miljoner hade vart med i utlottningen av att få biljetter till MJ:s minnesstund imorgon tisdag men bara 11000 släpps in. Det kommer bli kaos och polisen uppmanar folk utan biljett att hålla sig borta från arenan. Hade dom räknat med något annat? Helt fel system enligt mig. Det är bättre att storbildstvapparater riggas upp lite här och var istället enligt min personliga åsikt. Självklart kommer det bli KAOS som heter duga! Resten kan ni läsa här

  Hur mogen är Kjell Dabrowski?

  Vad är sanning och vad är lögn i detta då? Lena Ph påstår att Stina Dabrowski lurat henne i en direktsänd tvintervju där Stina lovat Lena att prata om Lenas nya platta men påstås bara ha pratat om Lenas privatliv och hennes föräldrarskap. Nu går Stinas man och producent Kjell Dabrowski till attack tillbaka och gör uttlanden som "Lena kanske har alzheimers" för att Lena sagt att hon inte inte skulle låta Stina intervjua henne igen 1993 men blivit intervjuad av henne 2007. Men att säga att en person har en allvarlig sjukdom är att gå för långt. Allt kan ni läsa om här.

  Höja skatten på alkohol?

  Nu vill Göran Hägglund höja skatten på alkohol enligt Aftonbladet.se. Ja men gör det vet ja, då lär ju inte smugglingen minska direkt. Han vill också stoppa alkoholreklamen som riktar sig till ungdomar. Jag tror ju knappast att ungdomarna blir mer sugna på alkohol för det. Vill ungdomar få tag på det så lär dom få det på andra sätt ändå. Ungdomarna blir smartare och smartare när det gäller att få tag på alkohol och det kommer alltid att finnas folk som köper ut hur dyrt det än blir.

  Hemma igen!

  Det har vart jättemysigt hela helgen. Bygden jag bodde på var en timmes resa från Göteborg, på landet med kossa muuu och totognäggar. Hela lördagen var vi inne i Göteborg och jag tror nog att jag har blåsor på hela högerfoten på undersidan. Så går det när man är barfota i skorna och dom simmar omkring i svett. Vi gick och gick och gick..och...GICK! Vi skulle komma till en biograf men Anna är inte så hemma i Göteborg än heller så vi gick som sagt, ja tror nästan det var runt halva Göteborgs innerstad. Vi hittade bion iallafall. "Män som hatar kvinnor" såg vi. Den var bra men trodde nog den skulle vara bättre. Vi gick även i affärer, massor! Jag tog lite kort men Anna vägrade ta kort på mig om jag gjorde mig till eller gjorde grimager så jag får se lika tråkig ut som vanligt då. Här är lite kort från min helg på landet och i Götebooooooooooorg!
                           
  1. Jag vid bäcken nån minut från där jag bodde
  2. Bäcken
  3. Totognäggmamma med hennes fölkille som bara var 6 veckor
  4. Anna som förgyllde hela min helg med många skratt och roligheter
  5. Annas hund Kira som älskar att hämta basebollbollar
  6. Dalmatinerhunden Wilma även kallad "Tanten". 12 år och älskar att rymma hemifrån
  7. Här äter vi kinesisk buffé som jag tyvärr bara kunde ta en tallrik av
  8. Den söta Lisebergsvagnen
  9. Anna smilar upp sig så nöjd och glad, brände sina axlar och nacke här btw
  10. Biografen Bergakungen
  11. Jag ville göra en grimage men det fick jag inte så här får ni ännu ett trist kort på mig inne på biografen
  12. Var bara tvungen att fota månen och den stora ängen där vi gick förbi till och från bussen. Ganska långt men charmigt.
  13. Anna plockar kaninmat, ja då inte till sig själv utan till sin egen kanin Kelis

  Adios

  Nu är jag borta över helgen till Sveriges framsida hehe.. Ha en förbannat underbar helg och passa på och njut av solen -puh- för nästa vecka pissar det ner igen.

  Tjosan i Trosan! -borta-

  Vill du se Michael Jackson i en guldkista...

  ..på plats? Ja men åk dit och punga ut 200kr så är saken biff sen! Smart drag vet ja. Många fans protesterar nu men tror nog dom betalar dom där pengarna för att få se sin stora idol en sista gång, liggande i en guldkista. Undrar hur mycket dom kommer dra in på det här. Kommer det täcka en del av Michaels skulder eller vart går pengarna? Skulle Michael ha tyckt om att hans fans skulle få betala? Tror inte det. På tisdag är begravningen, kommer den bli livesänt? Nån som vet?
  Här kan ni läsa hela artikeln förresten.

  Överhettade servrar

  Jag tror inte bara det är vi människor som lider. Servrarna på webben verkar också överhettade. Idag hade jag fått 4 nya mail om att bloggar jag följer på Bloglovin hade uppdaterats, när jag tryckte så brukar ju vanligtvis det senaste inlägget synas hos personen men nehe! Då var det nåt om att man skulle bli medlem först..wtf? Jag är ju medlem annars hade jag la inte fått mail?? Sen skulle jag pinga på Bloggportalen men nehe då funkade inte det för jag verkade inte ha nån blogg eller att jag inte hade nåt RSS-flöde.. what?? Jag pingade ju senast igår!
  Hela webben kommer snart att braka ihop. Vad gör man då? Vad gjorde jag innan jag fick Internet? Vad gjorde NI? Man glömmer fort.

  Jag hade ett liv, sen kom bredbandet!

  Ficktjuvarnas lönsamma tid

  Den här tiden på året då många har semester florerar det många ficktjuvar precis överallt. Dom är smarta, dom är många och dom är snabba! Watch out for pickpockets därute alla. Här är ett inslag om ett fall där en kvinna blir bestulen på sin handväska.

  Själv använder jag aldrig väskor. Tänker här inte berätta vart jag gömmer allt heller, jag är inte så dum som jag ser ut!

  Homosexualitet i Indien,inte ett brott längre

  Fick tips av Babiantuttar om en artikel i Eskilstuna-kuriren där en domstol i Indien förklarade att samlag mellan homosexuella inte längre är ett brott. Wihoo!! Läs mer i artikeln. Detta är historiskt. Kan kanske ha lite med att göra att Indiens prins faktiskt är homosexuell.  Indiens prins. Kortet tog jag själv på Priden förra året

  Ute på landet

  Min syster har två stugor och en stor tomt. Jag, min dotter och Iza (dotterns katt) var där idag. Första gången som Iza har fått vara utomhus ordentligt. En halvtimme innan vi kom var det stort skyfall med stora hagelbollar stora som pingisbollar. Det hade dock smält innan vi kom dit. På en halvtimme hade det kommit 3 cm regn. I dom här stugorna tillbringade jag varenda sommar tillsammans med min familj när jag var liten fram tills min mamma gick bort -76
  Den bruna stugan har pappa byggt och den röda hade min mormor och morfar.
  Jakten på "fuskare", dyrt fiasko för FK

  Försäkringskassans nya kontrollsystem för vabbande föräldrar ser ut att bli ett dyrt fiasko.Trots kontroller så har det inte synts till nån vabfuskare. Vab som står för vård av barn. Dom trodde det skulle vara mer svinn än det egentligen är. 50 miljoner per år i porto och administration. Pengar som mycket väl kunnat ha använts till annat. Till att ta in fler personal för att folk ska få sina ersättningar i tid kanske?

  Halvårsskifte betyder nya lagar

  Så var det dags igen då. Halvårsskifte betyder nya lagar. Lagar som både är på gott och ont. Vad sägs om fingeravtryck på dom nya passen? Apoteket mister sin monopol? Har du tummen mitt i handen? Från och med 1 juli innefattar nämligen skatteavdraget på hushållsarbete även reparationer, underhåll, byggnadsarbete, målning och tapetsering. Det sammanlagda Hus-avdraget uppgår till högst 50 000 kronor per person och år. YEEEEEEEEEES!  En del lagar var skit och en del mindre bra men det som är bäst tycker jag är ju att Partnerskapet har slopats och att homosexuella som gifter sig får kalla det Äktenskap! Skitbra. Jag ska ju på ett BRÖLLOP i sommar mellan två tjejer. Dom ska ingå ÄKTENSKAP med varandra. Smaka på det. Äntligen.

  Hela listan kan du se här