Spikmattan sågas

Jag är en av dom som äger en shaktispikmatta. Jag har haft diskbråck och sömnproblem. Sen jag köpte den här mattan har jag både kunnat sova bättre och min rygg är mycket bättre plus att jag har fått bättre blodcirkulation så visst funkar den! Jag vet flera som har en sån som säger att den har hjälpt. Jag har fått vårdcentralen att lyssna på vad jag hade att säga om den och dom tog till sig det och rekommenderar personer att använda spikmattan för att lindra, än har jag inte fått några arga telefonsamtal iallafall hehe. Den kanske inte hjälper alla, beror ju på vad det är för åkomma man har men jag vet personer som har whiplashskador, ryggskador och väldiga sömnproblem och köpt spikmattan, efter är det mycket mycket bättre. Jag tänker iallafall fortsätta ligga på min oranga spikmatta för JAG mår iallafall bättre med den!



Här sågas mattan



Kommentarer
Postat av: Nina

NU får jag pengar! Det fixade sig (efter MÅNGA samtal och gråt). Jag kunde bevisa att de gett mig fel datum och ringde en telefonsvarare där jag gapade om Aftonbladet- det tog skruv.



Äntligen! Fy fan vilken lättnad, det är inte klokt.

2009-07-08 @ 11:20:08
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

Vi diskuterade dig såklart när du var borta, hahaha. Tror det var när du hade besök och svek oss.

2009-07-08 @ 11:21:40
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: vovve

så många spikar? botar allt från astma till impotens, sömn m.m. var försiktig kanske nån spik stimulerar en nerv som gör dig till hetero, folk är verkligen utsvultna på hysteri och spöken, en gyttje catfight skulle säkerligen bota dig bättre, du blir trött och sover som fan

2009-07-14 @ 03:59:40
Postat av: Sune...the girl

Tack vovve för din komiska kommentar, jag tänker iallafall inte sluta med spikmattan, den är bra för mig punkt slut :)

2009-07-14 @ 09:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback