Uttalandet från Joe Jackson

Istället för att sörja sin nyligen avlidne son Michael Jackson så verkar Joe Jackson, pappa till Michael banne mig rida på vågen. Här gör han reklam för sitt nya skivbolag, mitt bland Michael Jacksons fans. Det är ganska osmakligt där han går omkring och skrattar faktiskt. Ser han sin chans till att bli berömd? Glöm det! Se inslaget på Aftonbladet.se här

Parad utan kärlek

Det har varit Prideparad i Jerusalem. Det var nästan tomma gator och motades bort av poliser. En enad front där alla religioner samsades om att försöka stoppa det. Mer står i den här artikeln. Än en gång är jag fruktansvärt glad över att vara homosexuell i Sverige! Det måste vara förjävligt att vara det i dom länderna. Att inte få vara sig själv, att inte få visa hela världen vem man älskar och heller knappt våga tala om det för nån!

Okej jag erkänner..

Jag sökte på Michael Jackson på Spotify och sitter dessutom och diggar till låtarna just nu.. *digg digg*


Michael och pappan hade en nära relation...

..påstår pappan Joe Jackson i detta inslag. Hur kommer det sig då att Michael inte skrivit med sin pappa i testamentet som det står i Aftonbladet idag? Jag har då alltid läst att det var pappan som puschade Michael att börja den här sångkarriären, att det var pappan som gjorde att han missade hela sin barndom och att det också var pappan som var allt annat än snäll mot sin son. Då borde ju han isåfall vara med i det skrivna testamentet tycker man.

Är du född i en orgasm?

I den här artikeln på Aftonbladet.se kan man läsa att kvinnor kan få orgasm under sin förlossning. What? Det kan ju jag säga att jag INTE fick iallafall. Trodde ryggen skulle gå av, slet i lustgasmasken som om det vore mina sista timmar i livet och skrek åt sköterskan att få ut det onda! Så jag tror nog inte att det var en orgasm, hade man fått det så hade jag nog övervägt att föda några till men jag nöjde mig med att "träna" att göra barn efteråt, det räckte för mig. Frågar min dotter mig om hon är född i en orgasm så hänvisar jag till detta inlägg.

Ringt vårdcentralen

Eftersom det inte kom ett brev från min läkare idag heller tog jag saken i egna händer. Jag ringde Vårdcentralen och 5 minuter senare ringde dom upp. Den minuten innan hon hittade min journal var som en veckas väntan.
Beskedet blev... inga förändringar i varken lungor eller bröstrygg! Yeeeeeeeeeeeeees!! Det var alltså inget, för dom som hajar lite långsammare ;). Så jävla skönt! Nu återstår bara Darth Vader som jag skrivit om i tidigare inlägg för att få bukt med min kroniska trötthet. Helgbesöket köpte vitaminer åt mig. Mango, Ananas och broccoli, snällt så.

Men fatta vad glad jag är! Jag som gått och oroat mig för att jag säkert har kol eller nån annan trist lungsjukdom, jag är frisk!
Ska fira detta med att äta lite chips från helgen haha.

Homosexuella demoner

Man slutar aldrig att förvånas. Nu tror man att man kan driva ut homsexuella demoner ur folk enligt det här inslaget. Kan bara säga.. JÖSSES!

Ryktet om Michael Jacksons fejk

Jaha så har ryktet från Michael Jacksons fans spridit sig som en löpeld. Att han skulle ha fejkat sin död. Varför ryktet startat kommer från den här nyhetsvideon. Ska det bli som med Elvis Presley? Att folk fortfarande tror att han lever? Jo säkert. Han har säkert en blogg också!

Utspökad av en kompis -86

Jag hittade ett kort på mig där min kompis Ewa spökade ut mig lite med smink, smycken och hennes kläder. Detta var långt innan jag upptäckte att jag gillade tjejer. Då var det bara killar för hela slanten. 17 år och stämplad som slampa.

2 minuter efter kortet är taget rusar jag in på toaletten och fullkomligt sliter av mig kläderna och tvättar av mig sminket. Det var INTE jag! *s*

Så ni som tror att ni kan omvända mig till den heterosexuella världen igen kan stoppa upp nåt därbak för det lär inte hända. Jag har fått så det räcker och blir över när det gäller karlar *s*

Det blir inge bra om man fotar ett foto men det är det enda jag kunde göra tyvärr. Har ingen scanner.

Inget besked från läkaren idag heller...

..jag blir tokig! Varför dröjer det för? Drar sig min läkare för att kontakta mig om det är något galet? Har hon semester och inte kan öppna sin post som är adresserat till henne? Ingen annan som öppnar det då? Jag vill ringa och kolla men ändå så vill jag inte veta, fast egentligen vill jag ju..äh. Tankarna går runt runt. Vet inte ens om dom har rätt telefonnummer till mig i min journal, annars hade dom väl ringt? Eller? Hur gör dom om det är brådskande? Jag har ingen aning. På lungröntgen sa dom att det skulle dröja en vecka. Det var ju förrförra torsdagen! En dag till sen ringer jag och kollar. Vill inte gå omkring med en klump i halsen eller bröstet. Så får det bli. Det får bära eller brista.

Fem veckors ledighet

I fredags var då min första period av arbetsträningen över och har nu 5 veckors ledighet. Eller ledighet och ledighet, jag är arbetslös igen men fick jag inte jobb på ett halvår innan jag gick på praktik så får jag nog inget jobb på den här tiden heller. Det känns iallafall lite som semester för mig och om 3 veckor åker jag upp till Stockholm för att gå på mina två kompisars bröllop. Sussi och Marie. Dom brukar ju bo här när dom är i stan. Ska bli kul som sjutton. Nästa helg åker jag ner till Göteborg till tjejen som var här i helgen. Det bli bio i storstan minsann!

Idag ska jag till Arbetsförmedlingen och bara sticka in huvudet och säga att nu är jag arbetslös igen och sen ska jag nog ut och cykla lite. Måste försöka få bort några kilon för nu lär snart folk tro att jag är gravid! Det har hänt mig förr. För ca 15 år sen var jag, min dotter och min dåvarande sambo nere på något som hette Hamnfestivalen där jag träffade på en mamma till en tjej som gick på min dotters dagis varav mamman tittade på min mage, tittade på Emelie och sa med len röst:
-Nämen Emelie, va kul, ska du få ett syskon?!
Emelie tittade upp på mig frågande och jag fann mig snabbt och svarade att det skulle hon inte och att jag ser ut så här ändå. Mamman tog sin dotter snabbt därifrån och skämdes nog som en hund. Så nu ska jag få bort den här innan nån frågar mig igen!

Liten del av min helg i bilder


Besökinen hela helginen

Jag får besök om några timmar. Japp dejten från förrförrrörra helgen kommer tbx. Nu är vi vänner och trivs i varandras sällskap helt enkelt. Hon vill ta hand om mig nu när jag är sjuk fast just idag mår jag mycket mycket bättre. Har jobbat idag t.o.m. Det var riktigt nice att få komma ut i friska luften ett tag. Så i helgen blir det mys med film, god mat och lite vin för hela slanten. Men tappa inte bort mig nu över helgen, glo gärna lite till ni. Jag kommer ju tbx på söndag eftermiddag. Nej inga detaljer Babiantuttar, jag vet nog! Så ha en förjävla underbar helg alla och smörj för faaan in er om ni ska sola. Hörde du det Malin!
Nu undrar säkert ni varför jag gjorde så här? Att jag länkade just Babiantuttar och Malins bloggar? Jo för att dom är sketagoa båda och roliga så in i Sverige!

Hej svejs!

Michael Jackson död

Så dog han då, mannen med det sönderopererade ansiktet. Michael Jackson har väl egentligen aldrig vart en idol för mig men man har ju vuxit upp med hans musik och sett brorsans tappra försök framför spegeln då han försökte härma honom vilket aldrig funkade så värst bra. Jag har aldrig köpt en skiva med Michael men på den tiden då man satt klistrad framför teven där nån kanal (fanns ju inte många) hade videos så figurerade han ofta. Vem glömmer Thriller, Black & White, Billie Jean m.fl. Inte jag och heller ingen annan. Vem kunde göra en Moonwalk innan? Jag har aldrig försökt och kommer inte göra det nu heller. Detta ska väl egentligen inte vara nån chock, han har ju inte mått bra på länge. Men ändå så satt jag mest och bara gapade när jag läste Aftonbladet.se :s förstasida nu på morgonen. Får hoppas att han vilar i frid där han äntligen kan få ro.

R.I.P Michael Jackson

Bäst på att beskriva och tappa ord

Folk som känner mig vet att jag är expert på att tappa ord när jag ska berätta nåt. Roliga historier är ju bara ingen idé då jag förstör hela skiten med att inte hitta orden. Nyss pratade jag med en kompis på MSN och jag skulle berätta när jag och ett ex använde det rosa Sportbladet (det enda det duger till) för att döda spindlar. Jag hade flera svarta äckliga och stora spindlar i min förra lägenhet. Jag berättade då i min iver att vi då använde det där bladet och Revaxör.. eh, alla som vet vad man har Revaxör till kan ju skratta nu. Ni som inte vet vad det är kan ju springa till Apoteket under kategorin Öron och där läsa bak på förpackningen och då se att det används till att lösa upp vaxproppar med. Menar ju naturligtvis den där sprayen man har till insekter. Jag tappar ord och är bara bäst på att beskriva och berätta. Senare skulle jag då fortsätta berätta om när jag låg öga mot öga med en sån där spindel. Citerar: "en kväll när jag skulle lägga boken på golvet och sova låg jag öga mot öga mot en sån där jävel.. asg.. jag bokstavligen kastade boken upp i luften och hamnade i knät hos exet brevid mig.. livrädd!! Den va ju stor". Hur tolkar ni den här berättelsen? Precis, att JAG hamnade i knät hos mitt ex eller hur? FEL! Det ska vara att boken gjorde det. Ibland kan mina berättelser bli roligare än det var tänkt. Så nej jag kan inte skylla på att jag är sjuk den här gången nej nej.

Tjej, hetero och singel?

Då har jag hittat den perfekte mannen för dig. En man som visar känslor, en man som är bra på att dansa och gärna hjälper till i hemmet. Här är han. Lycka till och säg till mig när bröllopet blir av!

Söt som socker

Så här söt är jag när jag inte gjort ett skit med håret, har feber och försöker sitta uppe lite framför datorn.


Kan du stava?

Här är en länk som du kan testa dig själv hur bra du är på att stava rätt. Jag fick bara 81 av 89, trodde nog att jag var bättre förstås.Och ett fel jag hade var ordet "Tillfredsställa", hm trodde jag var bra på det men tydligen inte ;)

Gay och STOLT!

Nu på lördag hålls den årliga PRIDEparaden i Oslo. En parad som ska vara en höjdpunkt för alla HBTQ-personer, en dag då alla får känna att dom kan visa upp sig, visa vilka dom är utan att bli hånade, avskydda eller annat. Men nu har Oslo bestämt att dom inte vill ha halvnakna homosar på gatorna. Va?? Hur många tror ni hade kommit och kollat på paraden om alla gick omkring i jeans och vanlig tshirt? Inte många kan jag garantera. Det är ju det som är hela grejen med paraden. Att folk är klädda precis som dom vill. Just nu är jag glad över att bo i Sverige där det är tillåtet att klä sig som man vill eller bara ett skynke framför könet och små lappar på bröstvårtorna på vår årliga Prideparad.

Vill man inte se halvnakna människor på stan så stanna hemma då för sjutton, det finns alltid ett val!

Blogg på Pointshop

Ni vet väl om att man kan blogga på Pointshop numera? Det började jag med idag. För varje besök man får på bloggen där från en annan sida på nätet får man 1 poäng och man får 200 poäng för varje blogginlägg. Poäng som du sen kan byta in mot nåt roligt till slut. Man får även poäng för varje kommentar man lägger hos nån annans pointblogg. Här är min länk till den. Börja blogga där ni också, bara som ett komplement liksom.

Läs min blog på PointBlog.se

Äntligen en Endoskopiundersökning

Häromdagen fick jag äntligen tid för en ny Endoskopiundersökning. Jag pratade med en sköterska för ett tag sen som var rätt förbannad och inte bara hon utan hela vården! Regeringen hade bestämt att gamla patienter med Ulcerös Kolit ska vänta och släppa fram dom nya patienterna. Det är här det är så jävla fel. Vi som haft den länge (jag har haft den i 24 år) har ju större risk att tex få cancer och annat än en ny patient som är i förstadiet. Det är alltså regeringen som har bestämt detta trots läkarkårens alla protester. Vansinne! Men nu äntligen då har jag fått en remiss till sjukhuset. Den är inte kul att göra, har skrivit om den i ett tidigare inlägg. Att dricka 4 liter lavemang kvällen innan är nog bland det värsta jag nånsin kommer uppleva i mitt liv. Förr tryckte man ju upp små plastflaskor i häcken och tryckte till men nehe då, nu ska dom pina patienten ordentligt. Det smakar fan! 13 Juli ska jag iallafall göra undersökningen och hoppas då att dom inte hittar nåt. Jag greppar tag i alla möjliga möjligheter för att utesluta saker och ting. Jag måste ju få reda på varför jag är så trött jämt. Förresten så borde pappret från min lungröntgen komma idag eller imorrn. Hoppas att även det visar nada.

Jag är hemma idag, jag går ingenstans. Tror att jag har feber idag också men jag orkar inte kolla det.

Skyller på febern

Jag måste ju vara rätt sjuk när jag tänkte skölja av tallriken efter maten i handfatet va? Det höll jag på att göra förut. Jag skyller på febern. Jag stoppa upp termometern i häcken förut men glömde att ta tid och vet inte om jag tog ut den för tidigt. 38.1 grader var det iallafall, japp feber. Men nu har jag iallafall fått i mig 2 färskpotatisar, 2 falukorvsbitar och lite sås.
Jag kokar här men fryser samtidigt. Inge kul att vara sjuk. Lite empati kanske?

Nu har jag tagit febern igen och denna gång tog jag tid. Ja ni ser ju själva nedan.


Stoppat i munnen idag

När man är sjuk så har man ingen aptit. Idag har jag ätit 1 banan, 7 vindruvor och en jävla massa sötmandel. Jag har däremot druckit 3 koppar the och 1.5 liter vatten ändå så vaknade jag förut efter en tupplur och kände mig som Sunes pappa i Sunes sommar när han ligger på sjukhuset och överläppen har fastnat på tänderna i överkäken (ja det hade ju sett rätt roligt ut om dom fastnat i underkäken liksom) för att hans mun var kruttorr. Jag fryser och det är 22 grader varmt i skuggan på balkongen. Nej jag är inte döende, jag må vara flata men nån mjäkig karl är jag då rakt inte när jag är sjuk.

På jobbet noterade dom att jag var sjuk men sa inte så mycket om det utan det var bara att jobba på. 3 dagar kvar sen så har jag ledigt i 5 veckor!

Däckad

Jag testade att sova med två kuddar inatt för att underlätta den pipiga rösten. Det funkade, jag sov hela natten men vaknade med en hals som nån verkar ha täppt igen med sågspån eller nåt. Gör skitont att svälja och jag har nog början till öroninflammation. Det är vanligt för mig när jag blir sjuk, öronbarn som jag är. Farbror doktorn? Hell no, jag gör som jag gjort dom senaste gångerna. Skalar en vitlöksklyfta och lägger i öppningen i örat dock inte hela klyftan, täppa till med fetvadd eller bomull och sen sova för natten, det funkar varje gång. Värken har försvunnit på morgonen. Det är nåt i vitlökssaften som suger upp det onda. Så har jag ont i kväll så gör jag detta. Yes, try this at home!

Jag går och jobbar idag, får se vad dom säger på jobbet, antingen skickar dom hem mig eller också så förser dom mig med diverse varma drycker hela dan.

En helt underbar natt...

...eller inte. Lade mig runt 23, vände och vred på mig. Pep i luftrören, kunde inte sova. Smsade en kompis och frågade om hon var vaken runt 00.00. Inget svar, somnade strax efter, vaknade 3.30 och kunde inte somna om. Gick upp och satte mig vid datorn. Ingen vaken nånstans. Läste Aftonbladet på nätet, inget nytt som hade hänt. Gick och lade mig igen och låg och vred mig till 5.10, pep i luftrören, somnade väl däromkring. Vaknade av att klockan ringde 5.45.En sån underbar natt har jag inte haft på länge suck. Jag mår inge bra alls. Huvudet känns som en medicinboll, halsen känns som om nån tryckt in ett rivjärn och upp igen. Måtte jag åtminstone få ha mycket att göra idag så jag inte somnar med näsan i fakturor och att jag inte blir sämre. Detta är min sista vecka innan min "semester" på 5 veckor. Sen tbx den 3 augusti igen. Håll tummarna för att jag slipper att sjukskriva mig!

Bloggportalen

Nu fick jag se att jag är med på topplistan över dom mest länkade bloggarna på två ställen på Bloggportalen minsann. På plats nr 13 i kategorin HBTQ och nr 27 i kategorin Humor. Det tackar vi för. Länka mera från er blogg till min vetja ;p. Det firar vi med en kopp "Varma koppen, redd kyckling" tycker jag. Har ont i halsen fortfarande men har sovit i nästan 2 timmar.

Hur mås det?

Idag postade jag paketen till tjejerna som har vunnit i mina två tävlingar. När jag hade lagt påsarna på lådan så hörde jag ett jävla liv bakom mig. Tittade och fick se 3 skränande fiskmåsar i rad tittandes upp mot lampan på en lyktstolpe. Där stod det en ensam fiskmås och tittade ner på dom här 3. Hade dom inte setts på ett tag och pratade väder och vind? Kanske årsmöte? Eller kanske hade dom en diskussion vem som hade störtdykt flest gånger mot livrädda cyklister och gångresenärer? Just i det läget så hade jag gärna velat vara en mås, bara för att få veta vad det var som gjorde att dom skrek i högan sky!

Jag tror jag börjar på att bli sjuk. Hängig och ont i halsen. Blir lagom det till jag går på semester om en vecka suck.

AC/DC

Min dotter ringde nyss och sitter i grannstaden för att ta tåget till Göteborg. Det blev hastigt bestämt för 45 minuter sen att hon skulle följa med och se AC/DC ikväll för en av hennes pojkväns kusiner hade blivit magsjuk. Hon gillar inte ens AC/DC och det är hennes första stora konsert. Jag är faktiskt inte avundsjuk. Hade det däremot varit Scorpions så hade jag varit det. Dom gör/har gjort hårdrocksvärldens bästa ballader genom åren. Men hon såg fram emot att åka dit iallafall så jag har Iza tills imorrn. Hon har lärt sig att öppna skafferiet själv tydligen för det låg potatis över hela köksgolvet imorse när jag kom upp. Ska jag ge henne en kokbok också så hon kan laga sin egen mat tycker ni? Vore ju på sin plats att hon lagar mat till mig nångång nu när hon fått så mkt mat av mig lixom..japp så får det nog bli.

Jag är med i en tävling

Denna gången är det JAG som är med i en tävling. Kolla in den här länken. Tävlingen tar slut idag!

Visst är flaskan snygg?


På lotten...

...som min dotters katt Iza föredrog att först börja leka med av alla stod det... -TRUMVIRVEL- ...........................EMMA! Grattis i efterskott på din födelsedag som var igår och GRATTIS till det fina armbandet. Hoppas att du ska få mycket glädje och komplimanger för det.

Tack till alla som medverkade. En ren glädje att se sånt engagemang. Välkommen åter även när jag inte har tävlingar ;)

Mirakel KAN ske

Läste just i Aftonbladet om ett litet spädbarn som inte kunde andas själv efter en hjärnhinneinflammation och som låg med respirator helt plötsligt började andas själv igen när dom kopplade bort den. Läs mer HÄR. Underbar liten solskenshistoria. Mirakel kan ske!

PÅMINNELSE

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

Drar vinnaren så fort jag har fått ordning på pappren med alla namn, ni var många även den här gången, kul!

Ikväll kl 21
går tiden ut för min tävling jag har. Vill du inte vinna det till dig själv så kanske det kan bli till en födelsedagspresent?

Kom ihåg: 1 lott= Kommentera att ni vill vara med i tävlingen
                2 lotter= Länka från er blogg till min
                3 lotter= Tryck på GRATISMATknappen och registrera er!


LYCKA TILL!

Hämnas på någon som är död

Läser nu i Aftonbladet att en man hämnades på sin döda pappa genom att sälja sin fars aska på Ebay. Kan man verkligen hämnas på någon som är död? Vad tjänar det till? Och framför allt, vem sjutton KÖPER en annan mans aska?! Lite horribelt enligt min smak.

Hoppas att alla haft en angenäm midsommarafton. Jag har myst med att titta på filmen "Maria Larssons eviga ögonblick" som faktiskt var bättre än jag hade trott. Mikael Persbrandt gör rollen helt superb som i dom flesta fall. Se den om ni inte redan gjort det.

TREVLIG MIDSOMMAR!

Tidigare i veckan läste jag i Aftonbladet att om man ville ha sol på midsommarafton skulle man befinna sig på Gotland eller i värmland. Just idag så verkar vi då befinna oss just i värmland för här skiner solen som sjutton men blåser. Visserligen bor jag bara några mil från värmlandsgränsen men ändå. Kom tillbaka alla ni som bor i min stad! Ni har blivit luuuurade!

Idag blir det hur lugnt som helst. Jag ska äta senapssill, gräslök med färskpotatis och lite grädde. Tänkte köpa jordgubbar men kön utanför ICA till dom jordgubbarna var i samma stil som när det är REA på JC, hur lång som helst.
Ingen nubbe för jag kräks bara jag känner spritdoften. Har en cider i kylen sen förra helgen, kanske tar den då senare annars kommer jag imorgon bitti att känna, fy sjutton var mitt huvud mår bra idag!

Senare kommer även min älskling, dvs Iza (dotterns katt) och vi ska busa med alla hennes kattleksaker. Kommer bli hur bra som helst tror jag.

Hur ska ni själva fira?


Jag är med i en värvningstävling!

På Gratis Kläder! Den pågår i 2 dagar till. Vill ni vara med? Tryck på bannern nedan och registrera er då får jag 10 poäng för varje ny medlem. Gör samma sak ni vet ja! :)Om du är tjej...

...undrar du ibland hur många cm "snopp" du hade haft om du hade blivit man? Nu kan man kolla det sörrö. Jag hade fått en på 15cm enligt den HÄR sidan. Jag hade ju vart lite glad förstås eftersom jag då slapp att slå i botten varje gång och kanske stöta på en spiral (har hänt mig)..alltså, jag är inte kille men däremot tjej, och jag hade då spiral. Ni får gärna göra testet och skriva en kommentar tbx hit, det vore kaniners.

Upplysningsvis till alla killar: Det spelar ingen roll hur lång "snopp" ni har. Vi tjejer är iallafall inte djupare än högst 18cm och hur mkt ni än trycker på så lär ni inte komma längre, förvånade? ;)

Fläsk med löksås

Jag skulle ha fläsk med löksås idag. Säger bara en sak, sitt ALDRIG vid MSN när du steker fläsk och inte gillar när det blir knaprigt. Jag slängde skiten och fick ta upp ny ur frysen.Jag köpte även min första påse med färskpotatis idag. Kostade 3.90 kr på ICA men kunde inte ta kort för det var verkligen folk överallt! Jag skippade att ta kort på löksåsen för det såg ut som någon mått dåligt och lagt det på min tallrik ihop med allt det andra så därför lät jag er få slippa att se det. Jag är omtänksam! Eller hur??Japp då var det igång igen

Imorgon ska jag till röntgen eller till Bild och funktionsmedicin , Radiologi som det så fint heter numera. Jag ska röntga mina lungor och bröstrygg eftersom jag har ett tryck över bröstet och för att kolla om det är det som gör att jag ständigt är trött och aldrig utvilad nångång. Den där Darth Vader verkar vänta på sig. För er som inte suttit och plöjt igenom alla mina inlägg (Det finns faktiskt folk som läst precis allt som kom in som nya läsare nu i maj och juni) så kan jag hänvisa till detta inlägg. Svaret får jag på papper av min läkare om några veckor så jag får gå ovetandes ett tag. Den dagen jag har fått svaret på varför jag är ständigt trött (har gått så här i 1.5 år) hoppas jag att det går att göra nåt åt. Tänk er själva. Ni sover 7-8 timmar, är lika trötta när ni vaknar som när ni gick och lade er. Tröttare efter 3-4 timmar igen och vill inget annat än att sova. Måste sova mitt på dagen för att överhuvudtaget fungera resten av dygnets timmar, inte pigg nånstans när man vaknar och går och lägger sig dötrött 4-5 timmar senare för att sen börja om. Kroppen tar stryk till slut. Jag känner att jag inte orkar nånting, det är frustrerande. Jag är inte ens 40 år fyllda och känner mig redan som Aina 87, det är inte kul. Så nu hoppas jag att det rör på sig inom sjukvården så jag får komma till sömnenheten snart och få hem den där Darth Vader.

Blogg.se har strul sen i morse

Först gick det inte att kommentera och nu har det inte gått att publicera inlägg. Hoppas att det nu är löst så jag kan fortsätta att skriva dravel ;)

Ny beundrare/beundrarinna

Jag märkte igår att jag fått en ny beundrare/beundrarinna. Så måste det väl vara? Om man kollar en blogg flera gånger i timmen en hel dag? Kanske ska sätta in ett poseringskort där jag plutar med läpparna? Ja..dom i ansiktet då :D

Välkommen du hängivne/hängivna läsare. Hoppas att du ska trivas :)

Tycker du att denna sommaren är skit?

Registrera dig då på GratisBio så kan du mysa inomhus med flera andra som tycker samma sak som du!En annorlunda tävling

Min första tävling blev ju lite av en succé, undrar om den här blir likadan.

Jag lottar ut ett fint armband. Det är ingenting för nickelallergiker som jag. Det går att bygga på armbandet om ni vill det men det är även fint med bara hjärtat.1 lott:kommentera om att ni vill vara med i tävlingen.
2 lotter: (större chans att vinna) skriv om tävlingen på er blogg och länka till min.
3 lotter: (mycket större chans att vinna) tryck på GratisMatknappen nedan och registrera er. (Det räcker med en mailadress + lösenord, det gynnar er i slutänden och jag får en 10:a för varje NY medlem som registrerar sig)

Skriv med er mailadress så jag lätt kan maila vinnaren när namnet är draget!

Slutdatum är midsommardagen kl 21. LYCKA TILL!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!!

VINNAREN BLEV....


Nu har ett namn dragits ur högen av tävlande. Ni var många som var med och vinnaren blev -TRUMVIRVEL- ...... -MERA TRUMVIRVEL-.. går på toa först.....-tbx-

CLEA! Grattis grattis! Hoppas att du får mycket nöje med filmen :)

Tack till alla som var med. Snart kommer det en tävling till så kika in emellanåt!

Sista chansen att vinna en film är idag!

Klockan 20.00 PIP! är tiden ute för min tävling sen kommer ju min date ikväll och hon ska få hjälpa mig att skriva upp alla namn och sen ska vi nog be hennes hund att dra en lott *s*. Så håll utkik imorgon under dagen för då sätter jag in namnet på vinnaren!

Ha en underbar fredag, det tänker iallafall JAG ha ;)

Favorit i repris

I mars fick jag ett mail av min syster, hon skickade med ett klipp från Youtube. Det är ett av de mest underbaraste klipp jag någonsin sett på youtube.. jag har sett det 7 gånger och jag har tjutit varje gång.. hur är det med er?

Vilken kärlek!
En dag frågar en son sin far: ”Pappa, springer du en maraton med mig?”

Pappan svarar: ”ja” och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: ”Pappa, springer du en till maraton med mig?” och pappan svarar igen ”ja, min son”.

En dag frågar sonen sin far: ”Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?” (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen ”Ja”…

Och här kommer videon till denna historia:


KrutRut har en tävling!

Vill du vara med och ha en chans att vinna en underbar teckning? Tävla HÄR. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar om att du vill vara med. Du behöver inte ens ha en egen blogg. Var med du med vet ja!Blev en bh

Jag och dottern åkte till grannstaden igår. Hon skulle köpa skor på Din sko och jag en bh på HM. Som alltid så får jag följa med först dit hon ska och vara smakråd..smakråd? Jag? Till tjejskor? Jo men tjena, jag som ständigt går i gympaskor liksom. Men hon fick tag på ett par iallafall. Jag gick till HM medan hon var på Vero Moda. Jag hittade en bh direkt, provade den inte för vi var redan stressade så den köpte jag så nu har jag en helt rykande färsk bh till i helgen. Just det ja. Min dejt kommer till mig imorgon och ska stanna till på söndag. Ska bli så mysigt! Hon har hund med sig så den får vi stoja med.

Dags att göra sig iordning för jobbet. Jag längtar ju verkligen dit, varför? Jo men det förstår ni väl. Uppdateringarna på färgkartorna är FORTFARANDE inte klara! Suck.

Slavarbete

Idag har jag ägnat mig åt slavarbete. Trött i ögonen efter att ha glott ihjäl mig på siffror,bokstäver och bilmärken på färgkarttavlan. Varför kan inte bilar ha samma färg för? Vit? Vore ju underbart. 4 nyanser av brunt är bara lite av vad som finns. Det finns 150 olika röda och typ 511 olika gröna osv. Detta är vad jag har hållit på med idag, bland annat!

Bild 1. Ta ett förbannat kort överst i högen
Bild 2. Titta på den satans siffer och bokstavskombinationen + bilmärke
Bild 3. Hitta och stirra dig blind på det jävla bilmärket i bilmärkstavlan som kan bestå av 1-9 färgkartsmojänger
Bild 4. Och leta som FAN vart helvetet sen ska in och antingen slänga ett gammalt årtal eller lägg till i färgkartsmojängen!
KLART!

Hundägare/Djurvänner se hit!

Vill ni vara med och hjälpa Ona från avlivning? Deadline går ut redan imorgon så det är bråttom! Lussan har en sammanfattning här så ni kan läsa lite mer vad det handlar om. Många bäckar små?
Sprid detta vidare!Katt med humor

Jag har vart kattvakt åt lilla (inte så liten längre) Iza sen igår kväll. När jag för en stund sen gick på toa och skulle göra det som alla gör (tom kungen faktiskt) som kräver att man sitter ner. Jag satt och kollade igenom min mobil, nyvaken och trött. Rätt som det var kände jag hur det spolas i baken på mig, tittade bakom mig och där stod Iza och har trampat på spolknappen. Hahaha. Hon har humor det lilla livet!

Tävling om en bok

Hos Gunilla pågår det en tävling. Du kan vinna en bok. Lägg bara upp en bild på en ängel på din blogg och länka till hennes. Skriv sedan en kommentar hos henne och glöm inte mailadressen! Lycka till.Klicka på bilden så kommer du till hennes sida

Nyklippt igen
Så här såg jag ut i huvudet för några veckor sen......och så här ser jag ut idag! Så kort, så gött och ful!

Vattenfallet i Skene

Fick ett MMS av min dejt. Ett jättefint kort på ett vattenfall intill en väg i Skene. Tyckte det var så fint så jag var tvungen att sätta in det på min blogg och jag har fått tillåtelse till det också ;)Foto taget av Anna, den kollektiva luffaren ;)

Gillar du romantiska och sorgliga filmer?
Gillar du film? Gillar du romantiska filmer? Är du en person som har lätt att gråta till sorgliga filmer och skäms inte för det? Då tycker jag att du ska vara med i min tävling om dvdfilmen "PS. I LOVE YOU" som jag själv både grät, skrattade till och tyckte var så underbart söt.Vill du ha en chans att vinna den så skriv en kommentar om det nedan och skriv med mailadressen i fältet som ingen mer än jag ser. Vill du ha större chans att vinna? Sätt då in en länk till min sida från din blogg och skicka länken tbx så jag kan gå in och se om du gjort det. Då lägger jag en lott extra till dig.
Något oklart? Kontakta mig isåfall. Sista tävlingsdagen är fredagen den 12/6.


TILLÄGG: På Bli en vinnares hemsida fick jag inte vara med för att min tävling klassas som ett lotteri och det måste man ha tillstånd till såå jag har bestämt att en enkel fråga kanske hjälper:

FRÅGA: Vem har skrivit boken RONJA RÖVARDOTTER? Skriv svaret tillsammans med kommentaren nedan.


Lycka till alla!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!
Second hand en lysande affär

Jag satt på balkongen och såg hur mycket folk det gick ut och in i second hand så jag ville veta varför så jag gick dit. Fattar inte varför folket gick dit. Var ingen rea eller nåt så jag köpte mig en ficklampa för 15kr och gick ut. Kände mig genast lite upplyst.

Sysselsättning även till hösten

Jag arbetstränar ju som bekant och om 3 veckor är det slut med det. Jag sitter mest på kontoret och lägger in fakturor, öppnar post, sorterar dom, stämplar och skriver in summa och moms. Idag fick jag lära mig att bokföra det också. Den här tjejen jag hjälper har huuur mkt som helst att göra så jag frågade lite försiktigt om jag kunde komma tbx i augusti eller nåt och hjälpa henne efter semestern för dom stänger inte stället då utan hon lär ha papper upp till halsmandlarna. Jag var mer än välkommen tbx då så nu ska jag bara prata med min handläggare på AF om att få en förlängning så är saken biff sen. Tyvärr blir det ingen anställning men jag har iallafall nåt att göra på dagarna.

Mitt presentkort har kommit!

Idag fick jag presentkortet på 100kr som jag vann i Heylis tävling :)

Antingen köper jag mig en bh lagom till min dejt jag ska ha om några veckor eller också blir det en skidmössa som jag kan trä över huvudet när jag träffar dejten. Har inte riktigt bestämt mig än.


En händelserik helg

Den här helgen har vart mer händelserik än på länge. Både trista och roliga saker. Var ju barnvakt åt lilla Josefine lörd-sönd och det var nog evig tur det annars hade jag nog brutit ihop. Hon förgyllde både lördagen och halva söndagen. Har skrattat gott många gånger åt det lilla livet för att hon är så fruktansvärt rolig och så underbart charmig. Tack Carro och Magnus för att ni frågade just mig när ni ville ut och ha roligt. Det var rätt dag för mig. Jag hade ju även min dotters katt Iza här som Josefine var överförtjust i och skrek i höga toner så fort hon såg henne och sa vov många gånger trots att jag sa kisse, det var lönlöst efter ett tag, det hette vov och Iza låg mest under en stol för att undkomma "monstret" som drog henne i svansen och skrek vov efter henne.

Idag var min dotter och hämtade Iza fast hon frågad flera gånger om jag inte ville ha henne fler dagar så jag slapp att vara ensam men jag måste ju vänja mig nångång att vara utan katt. Det kommer inte bli så lätt men det måste gå. Jag kom på mig själv med förut att jag satt och tittade på kattungar på Blocket. Så söta, ska jag ha katt nångång så ska jag ha råd med en bra försäkring helt klart. Nu är det sommar då kan det vara skönt att bara kunna sticka iväg utan att känna dåligt samvete över att man lämnar en katt ensam. Det är väl det enda positiva.

Bajsmage

Som jag tidigare har skrivit i nåt annat jävla inlägg nånstans så har jag Ulcerös Kolit=Tjocktarmsinflammation. Fick det som 16åring som bröt ut när jag var på väg hem från skolan i 9an. Kan säga såhär, TUR att bruna byxor var inne i mitten på 80-talet!

Förut (6.45, reds anm) när jag skulle gå till jobbet så satte den igång. Jag vet när det är på gång. Det svider, det bubblar och tjoooosan, fort av med byxor och..japp. Kan bli sittande ett tag tills kallsvettningarna har lagt sig och smärtorna i magen har gått över. När det är som värst så är det tunnare än vatten, går inte att hålla sig.

Förr så fick jag göra  Endoskopi en gång om året och blev kallad. Nu har den nya regeringen bestämt att vi som haft Ulcerös Kolit i några år får vänta. Dom nya patienterna har förtur. Jag har pratat med en sköterska och alla säger att det är förjävligt. Det är ju vi gamla patienter som har större risk att utveckla något annat. Vi har större risk att få magcancer tex. Men jag ska ringa och begära att få en undersökning, måste kolla så att det står rätt till därinne. Att magen satte igång nu har nog med att allt jag vart med om i helgen släppte. Att stressa inombords är det sämsta tänkbara för den här sjukdomen.

När jag fick den då som 16åring så sa läkaren till min pappa att det var för att jag stressade, kan vara så i skolan, pressen är stor på eleverna osv. Vadå pressen är stor? Jag gjorde ju fan inte läxor, läste inte inför prov och ja, ett under att lärarna inte ringde hem för jag var ju inte så ofta där! Men jodå, inre stress var det. Kan också ha att göra med att man äter fel. Vadå fel? Jag fick lagad mat varje dag och jag var en av dom i skolan som kunde sitta en hel matrast och äta! Näe, jag åt väl inte så där jättemycket men jag åt sakta. Fick tidigt inpräntat i huvudet att man ska njuta av maten, tugga maten minst 511 gånger. Ja då fick man sitta där då, tugga tills det var flytande eller nåt. Jag vet fortfarande inte hur jag kunde ha varit stressad inombords. Innan jag fick min diagnos och tabletter för det så räckte det med att jag hade 4 meter till toaletten men ändå inte hann. Nån som har panikskitit i snön nån gång? Det har jaaaag! Nöden har verkligen ingen lag när det gäller sånt här. Man måste hela tiden ha koll på vart toaletterna är så man snabbt kan ta sig dit. Har oftast en 5a i fickan ifall jag måste rusa till en toalett som kostar när jag är på stan.

Mina tabletter är snart slut så jag måste ringa min läkare idag och få nya och ligga i för att få en undersökning. Det här är inte en undersökning som man vanligtvis längtar efter precis. Kvällen före ska man intaga 4 liter lavemang. 2dl var 5e minut. Japp man ska dricka skiten numera! Det får inte ens vara kallt utan ljummet, det är så det vänder sig i magen efter en halvliter! En gång när jag gjorde den där undersökningen så låg jag med röven bar och hela kroppen full med morfin när en sköterska frågade om det fick komma in några läkarstudenter och vara med. Jag var så omtöcknad att jag bara kunde nicka. Dörren öppnades och in kommer 7 (!) ungdomar och där låg jag då med röven i vädret och skulle visa upp mig när jag fick en slang med en kamera på där solen aldrig skiner!
Jag tror inte nån av dom där ungdomarna läste till tarmdoktor sen. Alla sitter la på psyket efter den där traumatiska upplevelsen!