Uppdatera era antivirusprogram innan klockan 00.00!

Det sägs att den 1 april kommer en ny virusmask vid namn Conficker C eller Downadup skada miljontals med datorer världen över. Men bara för dom som använder Windows som operativsystem. Men uppdatera era antivirusprogram idag för att vara lite säkrare! Bara ett tips. Resten av det hela kan ni läsa om här:

Virusmask

Det slår verkligen aldrig fel när jag äter!

När jag äter måste jag antingen titta på tv eller film och 8 av 10 gånger så är det alltid inslag av nåt som får mig att tappa aptiten. Är det inte nån som håller på med andras fötter (fotfobi) så är det operationsscener eller som nu då, den här filmen jag tittar på nu (har tagit paus för att kanske få ner nåt att äta iallafall)inslag av hundar som skiter och äter upp sitt eget bajs, elefanter som stoppar in en snabel i en annan elefants röv, katt som suger en hunds hm ja.. nu undrar ni säker vad för film jag tittar på va? Det är en komedi och heter "The Long weekend". Där den ena killen från det han kunde hålla i en videokamera hade den tryckt i nyllet för jämnan och filmade allt i sin väg. Men det slår liksom aldrig fel! Det är alltid såna här äckliga inslag när jag ska äta. Ska nog bara titta på Äntligen hemma, Rätt läge, Arge snickaren osv. Eller varför inte barnprogram! Men det går så tidigt och jag vill helst äta vid 8 på kvällen. Suck, i helgen får jag gäster iallafall från Stockholm och då blir det nog inte till att äta till en film. Nu så, nu har jag ätit upp och ska nog fortsätta titta på filmen om det nu är slut på äckligheter vill säga!

Ibland slår det väldigt fel

Den här sidan har inga som helst fel som jag kommer skriva om nu, bara att det är absolut ingenting för mig som inte är kvinnlig nånstans. Jag fick iallafall en kommentar från en tjej som tyckte att jag skulle titta in på hennes sida och titta på hennes smycken och kläder. Jag kliver in och börjar asgarva för mig själv här, ja förutom katten som gömt sig under täcket. Nej det var inte för att jag garvade som hon gömde sig.
Sidan var verkligen sååå fel för mig. Jag ser detta framför mig stå i spegeln med lila tröja med puffärmar tex eller glittriga ringar på vartenda finger. Det är lixom inte jag! Så här skrev hon i kommentaren:

"Hejsan:) spana in min galna outlet jag har :) Allt mellan himmel och jord och just nu har jag även lagt upp lite smycken.. Ta dig en titt och skriv gärna om du är intresserad av något :D"

När jag hade skrattat klart så skrev jag en kommentar tillbaka:

"Hej och tack för titten! Du mailade till helt fel person tror jag bestämt. Jag är butch och inte kvinnlig nånstans och min budget som arbetslös och halvt sjukskriven gör att jag inte ens kan köpa skithuspapper med mönster på numera utan får ta dom som river gött i röven. Men tack ändå :)"

Ni som är kvinnliga och vill titta på sidan så är adressen här:

http://lisettee.blogg.se/outlet/

Torka skit och höra samma visa 511 gånger om dan

Fick just sms av min dotter:
-"Jag blev inkallad till chefen nyss". Inget mer, bara det.  Hon praktiserar på ett äldreboende för senildementa sen 2 veckor tbx och trivs jättebra så jag fick en klump i halsen. Vad har människan gjort nu? Spolat ner Gretas löständer i toaletten? Klämt Bertils pillelille i gylfen? Tappat Sigrid i golvet? Många tankar for förbi och jag smsade lika kort tbx
-"Varför det?"
Efter 3 minuter kommer ett andra sms:
-"Sommarjobb hela jävla sommarn! Fan vad glad jag är! :D".. jag grattade naturligtvis men kunde inte låta bli att fråga vad lönen var, vad är det i timmen på att torka skit och höra samma visa 511 gånger om dan?. Det har gått en halvtimme nu. Hoppas att hon inte gick in till chefen och frågade om lönen. För det gör man väl inte? Eller?


Tillägg: Fick ett sms till till slut där det stod att hon inte har nån aning om lönen och att det inte är heltid men med helg och obtillägg så blir det iallafall bättre än hon får från CSN. Gött!


Obs! Namnen är fingrerade, har ingen aning om vad dom heter egentligen.

Ska man inte få kunna äta kyckling alls nu?!

För bara några dagar sen så var det larm om glasbitar i kyckling och 500 ton kyckling fick slängas bort. Nu är det ÄNNU ett larm om samma sak, i färska kycklingar! Vad är det som händer? Vilka är det som har tagit över kycklingförpackningen och styckandet? Har dom tagit in veganer som vikarier? Nej, detta är bara en fråga, inget påstående. Jag älskar kyckling i alla dess former (inte i katt och hundmat dock). Ska vi alltid få vara rädda för att vi ska få en glasbit i munnen så fort vi stavar kyckling? Skrämmande är det iallafall! Vad kommer härnäst? Hårnålar från ålderdomshemmet med skorv, mjäll och bös på i falukorvar?

Nils Karlsson Pyssling & Ole

Gjorde just ett quiz på facebook. "Vilken Astrid Lindgrenkaraktär är du?" .. Jag är Nils Karlsson Pyssling tydligen med motiveringen: "Du är den lilla söta typen som inte många märker. Du kan krypa i trånga utrymmen och äta goooda köttbullar, bada i tekoppar och sova i små docksängar!"

Hur ska jag tolka det? Ingen som märker? Krypa i trånga utrymmen? Nääe jag kan knappt röra mig snyggt i min egen trea ju! Bada i tekoppar och sova i små docksängar? Haha, jag sover själv i en dubbelsäng! Det där stämde inte alls men det som stör mig är att folk inte märker mig? Va? Hallå? Jag finns!

Jag gjorde ett till. "Vem i Sällskapsresan är du?"..Det visade sig att jag är Ole! Och motiveringen lyder:
"Du kan allt och du har allt! De du inte vet är inte värt att veta. Du är skojfrisk och tar gärna med din vän ut på äventyr. Många damer har du lyckas charma, men det är inte så konstigt med tanke på att du är en jävul på samba." Eh, jag kan ju inte ens dansa sånt tjofräs!

Nostalgi & gamla låtar

Sitter och lyssnar på gamla låtar via Spotify. Det är helt otroligt vad minnena går tillbaka direkt när man hör en låt. En händelse, en doft, en känsla, ett intryck. Spelar just nu gamla låtar av Ace of Bace (dom har nog inga nya va?). Jag slukade alla deras låtar med hull och hår i början av 90talet där. Jag fick alla skivor i present av min dåvarande svärmor, var det inte i födelsedagspresent så var det i julklapp. En del låtar sätter sig verkligen. Har även (utan att skämmas) lyssnat på The Pinks! Hade en skiva med dom i mitten av 80talet och den gick varm. För dom som inte har en aning om vilka jag menar kan ni glo på den här länken The Pinks.

Många har säkert en gemensam låt med sin partner, jag har slutat med det. Nästa gång jag går in i ett förhållande ska jag ha som krav att inte ha en gemensam låt. Det kan ta flera månader innan man kan lyssna på den igen efter att det har tagit slut. Inte bara gemensamma låtar förresten, utan låtar som förknippar med den personen. Jag har flera stycken i bagaget men nu går det bra, nu ler jag bara när jag hör dom på radion.

Har ni någon låt ni inte kan lyssna på idag pga att det smärtar för mycket?

Namnsdagar

Som ni kanske har sett så har jag namndagsbarn över mitt kort. Idag tex, Holmfrid? Hur många heter det numera? Om ca 20 år så är säkert nästan alla gamla namn borttagna. Då kommer det istället stå Kevin, Britney, Maxmillian, Månfare eller Novalee. Jag kommer kanske inte ha namnsdag alls när jag är 80 då? Hemska tanke! Iofs så firar jag inte min namnsdag längre. Det försvann med mormor i graven -99. Hon stickade alltid västar till mig, sticksiga, fula och slimmiga västar som jag enbart hade när mormor var på besök. Tacka gud för att hon inte var hemma oftare för då hade jag kliat ihjäl mig när den sen åkte av!

Dotter och Steps

Min dotter överraskade mig imorse (vid 10) och ringde på. Hon hade lämnat sin mormor på nåt ställe och fick låna bilen tills hon skulle hämta henne igen. Hennes dator gick sönder för 2 månader sen och vi hittar inte kvittot till den tyvärr. Det är negativt att ha en bärbar dator när nåt går sönder! Det är inte bara att byta ut skilda delar. Hon satte sig vid min dator och skulle sätta på musik.
-Ja sätt på Spotify, säger jag och lägger mig i sängen, tog 20 sekunder sen vrålade hon.
-Jaaaaaaaaa jag hittade den!
-Vadå? frågade jag slött.
-Steps! skrek hon och tittade på mig med leendet upp till båda öronen och satte på EN låt, EN låt..i 2 timmar!
Kan säga att jag spyr på den låten. Skulle inte förvåna mig om jag får just den som tinnitus också. (5,6,7,8)..då går jag antingen att tar livet av mig eller stryper grannens katt.

Marley & Me

"En hund har ingen nytta av fina bilar, stora hem eller designkläder. En lagom stor pinne räcker.
En hund bryr sig inte om du är rik eller fattig, smidig eller osmidig, smart eller dum. Ge den ditt hjärta så ger den dig sitt.
Hur många människor kan man säga så om? Hur många människor kan få dig att känna dig ovanlig, snäll och speciell?
Hur många kan få dig att känna dig extraordinär?"


Har sett filmen Marley & Me ikväll. Jag både skrattade och grät. Jaaa jag ÄR känslig jag vet men den var iallafall jättebra. Den går på bio nu så gå och se den, det är ett tips.

Jobb

Ingen som har nåt jobb åt mig? Jag kan gå ut med soporna, sålänge dom är välpaketerade. Jag kan diska, sålänge disken inte stått på diskbänken mer än 3 dagar. Jag kan gå ut med hunden, så länge det är en minihund som man kan ta med i fickan (är det en större ras så blir jag invalid pga ryggen). Jag kan laga mat, sålänge du inte vill ha blodig biff, rått kött, (nej det är inte särskrivning) eller nån afrikansk rätt jag inte kan namnet på. Jag kan göra lite kontorsjobb, sålänge jag inte är tvungen att sitta en timme i sträck eller behöva göra massa musklick i onödan (musarm).  Jag kan passa dina barn, sålänge dom kan sitta själva, äta själva och byta sina blöjor själva. Jag kan måla om ditt hus, Så länge stegen inte är högre än en halvmeter (är höjdrädd). Jag kan städa, sålänge det inte är så skitigt att jag måste använda slipmaskin för att få bort det (blir konstig av vibrationer). Japp.. med dom här kriterierna kanske du har nåt som passar mig? Maila mig på

[email protected].

Tacksam för snabbt svar,  mail med bifogat foto besvaras först.

Dom har nu en plats i eliten!

YEEEEEEEEEEEEEEEES!! Där satt den! Elitserieplatsen! Underbar match och stående ovationer dom två sista minutrarna..

Jag var där redan 13.45 och det började 15. Kan säga att det var tur att jag var där så tidigt för en kvart senare var det nästan fullt! Och jag ångrar att jag inte sket i mitt tidiga "uteliv" och insåg att Innebandy var nog fan en sport jag skulle hållit på med lite längre.. men jag är glad för att min dotter dök upp i mitt liv istället! (eller ur mitt underliv)

GRATTIS Lockerud!



Bluffnummer

Vad gör man om det ringer mitt i natten och man ligger och sover, tar man inte bara luren och svarar utan att tänka på vad det står i displayen? Särskilt som man kanske har släkt och bekanta som bor utomlands. Det kan iallafall kosta dig skjortan om du har abbonemang på din mobil!




Mer om artikeln kan du läsa här: Bluffnummer

Dimma & Innebandy

Godmorgon! Idag är det världens dimma ute, är det sviter efter att folk släckte ner sina lampor igår? Poff så blev det jätterökigt lixom. Nej då. Min bror åker till fjällen idag med sin familj, hoppas han kör försiktigt i det här vädret.
Idag kan det vara en avgörande match på hemmaplan för innebandytjejerna! En vinnande match till och dom är i eliten! Jag ska naturligtvis vara på plats. Jag ska vara där 1.5 timme innan det börjar den här gången så jag vet att jag kommer få sittplats. Vore kanon att delta i att lyfta fram tjejerna till eliten idag. Heja heja!

Osså är det omställning av klockan..

...inatt då kl 2 mina vänner! Den ska flyttas framåt för nu är det strax sommartid. Om ni tänker att trädgårdsmöblerna ska ställas fram på våren, då lär ni aldrig glömma hur klockan ska ställas nästa gång.








By the way

Mannen utan hund för några dagar sen, hunden är nu tillbaka på gatorna igen. Såg dom igår utanför här. Skönt och se!






Näe, detta är inte hunden i brevet som är med på kortet men jag orkade inte leta efter en svart pudel! Det är iallafall en hund eller hur? Precis!

Sådär ja!

Då har man vart lite duktig då och har haft släckt alla lampor + avstängd dator i en timme. Är världen bättre nu? Renare? Är alla krig slut? Inte? Å fan, då har jag slösat värmeljus i onödan då alltså. På tal om värmeljus, det är inte så miljövänligt det heller. Inte kommer dom per cykel inte, dom kommer med fordon som släpper ut en jävla massa avgaser. Men iallafall, jag satt med värmeljus och tittade på Robinson. Det har vart lite kluvet det där om det bara skulle vara belysning såsom lampor och dylikt eller om tvn var inräknad. Jag skulle ha haft väldigt trist om jag bara skulle ligga i soffan o glo i taket. Jag tittade ut några gånger och min stad var rätt duktiga på att släcka tycker jag. Iallafall på den gatan jag bor på.

Släcker ner datorn nu!

Återkommer efter 21.30

Det äckligaste godis på länge

Jag köpte lördagsgodis idag (får äta det på lördagar har jag bestämt).. en Plopp med saltlakritssmak, fy fan vad vidrigt! Det fastnar i gommen och jag har redan druckit en liter vatten efter det där och smaken är fortfarande kvar! Den rekommenderas inte! -2 av 100 vattenflaskor får den!



Nej denna bild har inte jag tagit, skulle aldrig välja den fula duken som bakgrund!

Man ska vara tacksam...

..över att man har tak över huvudet och mår relativt bra. Såg en länk på "Fattigbloggen" som jag förövrigt läser flera gånger om dagen.. det handlar om att hemlösa skriver i en blogg. Hemlös - Med egen blogg

Så söta bebisar

När man ser dom här bilderna så längtar man nästan efter..som i mitt fall då.. barnbarn!








Det här var ett litet urval. Vill ni se fler bebisar så kolla in den här länken.
Coola bebisar




Tråkig lördag, syns det?

Har städat lägenheten idag, tom dragit ut spisen och städat därbakom! Jaja, det gör säkert ni varje gång ni städar men jag gör det kanske en gång i månaden, får jag minuspoäng nu? :s. Jag har iallafall ganska tråkigt nu så jag tog lite tråkiga och fula kort på mig, är väl passande?





Lite roliga youtubeklipp



Det här skulle kunna vara jag om 30 år haha



Attans otur!





När jag var liten så hade pappa en papegoja i sin butik, en Jacko, vi fick ta hem honom efter att han hade vart hos min morbror ett tag som kunde en massa fula ord. Den här fågeln är mycket roligare och duktigare på andra ljud.

Musarm

För några veckor sen fick jag nog musarm, hade ont i hela handleden och armen och kunde knappt lyfta den. Jag letade efter en bild om musarm och fann den här, hm..den som utformade datamusen, vad hade den i tankarna då? Eller är det bara jag som har lite "sån" fantasi?








Ska nog inte skaffa mig nån ny flickvän än på ett tag, kanske blir musarm av det med!

Magnus Samuelsson vinnare i Let´s Dance!

Underbart! Jag har hållit på Magnus varje fredag. En 150kg:s klump med enorma muskler och 2 meter lång går och vinner hela skiten! Han har aldrig dansat och jag tycker att han är en värdig vinnare som har kommit så långt från ingenstans. Laila Bagge kunde dansa redan i första programmet. GRATTIS MAGNUS!


Rådjur inne på Coop i Liljeholmen

Ni vet dom där skyltarna på dörrarna med hund, glass, korv och cigaretter med ett rött streck över, nu kan dom även sätta upp en skylt med ett rådjur och samma streck över. Iallafall i Liljeholmen! Djuret hade tagit sig in genom lastkajen och var inne i butiken och stångade en kund på armen. En jägare tog grepp på det stackars rådjuret och ledde ut honom genom entrén igen. Mycket konstigheter händer i Stockholm helt klart! Resten av artikeln kan ni läsa här. Bambi på coop

Chokladsugen så jag dööör o kass i magen

Åååh vad jag vill ha choklad! Idag är jag verkligen jättesugen på godis, bara för man inga pengar har. Visst är det så? Visst? Mmm men jag är risig i magen också.

Det är modernt att ha sex med kompisar nuförtiden

Jag glodde runt lite på nätet, kollade lite lesbiska forum och dylikt och fastnade för ett inlägg en tjej hade gjort. Hennes tjejkompis hade börjat flirta med henne och kysste henne på fester emellanåt och med TUNGA dessutom.. (hua lixom).
Men var som vanligt andra dagar och visste inte vad hon skulle göra för hon ville inte mista henne men ändå inte att kompisen skulle fortsätta att kyssa henne. Längre ner i inlägget kunde man då kommentera och ge tips och råd, varav jag fastnade (igen) där en kvinna skrev på ett ungefär (hittar inte sidan nu):" Idag kan man ha sex med sin kompis, det låter konstigt men det är så det är nuförtiden". Det där inlägget lät som det kom från Svea 72 år eller nåt. Nu tror jag ju inte att man går omkring och har sex med alla sina kompisar bara för att lixom, man väljer bara ut dom bästa!

Earth Hour

Imorgon uppmanas hela svenska folket att stänga av allt som går på ström kl 20.30 för miljöns skull. Mitt under Robinson?!! Kan inte TV4 göra detsamma då och ha ett uppehåll den timmen så man inte missar nåt menar jag. På tv.nu så står det inget uppehåll, fyyy dooom som inte följer det här. Tittarsiffrorna kommer dala som sjutton.
Nja, skulle tippa på att inte ens hälften av sveriges alla hushåll kommer släcka ner. Många kommer att glömma av det medan dom sitter och tittar på tv och sitter vid datorerna. Här på ICA stänger dom 21. Hur gör dom? Fösa ut alla för att inte folk inte ska sno saker i mörkret? Det har jag vart med om faktiskt. Ja inte för att vi skulle sno men för att kassaapparaterna inte funka när det var strömavbrott i en timme i hela stan.

Vi får helt enkelt läsa om det på nätet kl 21.30 hur duktiga svenska folket har varit, eller bristen på den.

Snöyra och sammanträffande

Idag yr snön igen, så jävla trist väder! Har pratat med min dotter i telefon. Hon köpte sig ett par solglasögon, turkosa som hon hade tänkt att ha idag (det var sol igår när hon köpte dom). Vad fint sa jag, du kan ju ha dom för att inte få snöflingor i ögera iallafall. Sen pratade vi vidare om allt och inget. Hennes kattunge vill inte äta nåt än sen operationen i onsdags men hon ringde veterinären och han sa att hon kunde ge henne lite mjölk. Hon tog gräddfil och det åt hon, annars har hon inte ätit nånting, bara druckit lite vatten. Jag berättade ju om flaggstången i föregående inlägg, jag talade om det för min dotter och nu vet jag varför han tittade så på hennes kort på väggen hos mig. Han var hos henne i tisdags kväll! Hon är lite mer lättlurad än vad jag är så han fick henne att förnya sitt bredband men högre hastighet och billigare. Bara det att det var bara billigare i ett halvår sen gick det upp en hundring! Och hastigheten var inte så mycket bättre än innan så hon ska skicka in en ångerlapp. Sammanträffande verkligen att just han var där..

Surt sa räven

Jag hade inte somnat än när det ringde på dörren, trodde att det var vaktmästaren som efter en vecka fortfarande inte kommit och fixat mitt gardinstångsfäste som han så slarvigt glömde att fästa ordentligt för 3 månader sen. (Jag anmälde det för en vecka sen). Öppnade dörren och därute står en 2 meter lång flaggstång med ett sletet block framför sig. Han presenterade sig som.. hm det minns jag inte för jag hade fäst blicken på det enorma överbettet karln hade. Han var från comhem visade det sig. Och jag har ju comhem, han bad om att få komma in och jag tuggandes på en macka bjöd in honom.
-Jag ser att du har comhem, säger flaggstången.
-Ja, detta är ju ett comhemhus, tuggar jag vidare
-Jag hade det på förra stället jag bodde på också, i 8 år, fortsatte jag.
-Jaha okej, säger flaggstången och glor på mitt modem som står i vardagsrummet men datorn står i ena sovrummet och han fortsätter. Vad är det där för grejer du har där? Ett modem? frågar han trevande och släpande.
-Ja, det är ett modem från Bredbandsbolaget, säger jag lite retligt.
-Varför har du inte modem från Comhem? frågar han hoppfullt och hoppas säkert få mig att ändra internetleverantör.
-Dels för att jag inte får ha internet via er och sen så krånglade det så mycket, retas jag ännu mer och har nu lyckats tugga ur men har brödsmulor runt hela käften.
-Jaha, men du vet att du kan få det om du betalar för ett halvår i taget, säger han ännu mer hoppfull.
-Jag har inte dom pengarna och jag är jättenöjd med Bredbandsbolaget, inget att klaga på alls där, säger jag och tittar på hans framtänder som ser ut att vilja krypa in i käften men att det inte går.
-Jaha men du hade bredband från comhem förut?
-Japp men det var min dotter som stod för det och nu har hon flyttat hemifrån och tagit med sig det.
-Va taskigt, säger han och tittar upp mot väggen där jag har två foton på min dotter och han fortsätter.
-Är det din dotter på väggen där? frågar han och pekar med ett av de smalaste finger jag sett tror jag.
-Ja det är det, svarar jag och undrar vad som komma skall nu.
-Okej, tittar du mycket på tv? frågar han hoppfullt igen i tron om att kanske få sälja nånting iallafall.
-Näe, jag tittar inte så mycket, det kan gå flera dagar utan att jag ens sätter på den, svarar jag sanningsenligt och fortsätter.
-Jag är nöjd med det jag har och har inte råd heller att slänga ut mer pengar på fler kanaler.
-Nähä, svarar han nu mindre hoppfullt men fortsätter.
-Men du har fast telefoni genom BB med då?
-Näe jag har ingen fast telefon, jag har bara mobil, det kostar mer med fast telefon idag än det gör med mobil.
-Vad har du för mobilabbonemang då om det är så billigt? Frågar han kritiskt.
-Jag har kontantkort, svarar jag och undrar om han inte snart fattar att här har han inget att hämta.
-Hur mycket laddar du på i månaden då?
-75kr i månaden och det klarar jag mig på, svarar jag och börjar sopa upp brödsmulorna från bordet.
-Jaha då ringer du inte mycket, säger han och skrattar.
-Man ringer ju nästan gratis till andra comviqanvändare så det behövs inte mer än så.
Leendet försvann och han frågar efter en penna. Tar upp blocket och sätter ytterligare ett X på folk som inte köpte nåt. Ska avslöjas att hela sidan var full med massa X. Han tackade för sig och jag stängde dörren.
Inte lätt att vara försäljare idag!

Allt känns så jävla meningslöst!

Bara för att februari hade 28 dagar får jag bara ut 4600 imorgon. Bara min hyra är på 4413kr + 178 som dom missade att dra för att hyran hade höjts förra månaden. Hur länge orkar man leva så här? Bara för att man blivit varslad från ett fast och tryggt jobb och blivit halvt sjukskriven så ska man bli sparkad på ännu mer? Sverige är ett fattigt land, bara att inse fakta! Nu måste jag skjuta upp räkningar till den 2e april och då får jag ju inte mycket heller. Känner bara för att lägga mig ner och ge upp. Jag gjorde ett test om jag skulle vara berättigad socialbidrag, men nej inte det heller. Fattar ni hur meningslöst allt känns?

Nu vill jag inte veta av några syrliga kommentarer varken här eller privat, mår skit som det är ändå. Ska sova bort den här dan och hoppas att jag vaknar upp till ett bättre liv.

Drömmar

Hittade en sida på nätet som berättar lite mer om drömmar. Visste ni att man inte drömmer när man snarkar? Kan ju förklara varför jag oftast inte kommer ihåg mycket av mina drömmar, jag snarkar ju jämt. Visste du att man är förlamad när man sover? Jodå, under den sk REM-sömnen så är man det. Hjärnan stänger av kroppens viljestyrda muskler för att inte röra sig i sömnen. Här kan ni läsa mer om det hela. Drömmar

Stuffplug & Live Messenger Plus!

Inatt hittade jag då ett program som gör att man slipper öppna mailboxen via msn med Internet Explorer. Men man är tvungen att ha Live Messenger Plus! för att det ska funka. Länken till Stuffplug har du här: Stuffplug. Inatt krånglade det en del och jag loggades ut från MSN säkert 7 gånger på en halvtimme men nu har jag haft igång det i snart en timme och det verkar funka idag peppar peppar. Jag garanterar alltså inte att det funkar men se bara till att du har Plus! Jag har stört mig på att mailen via msn alltid öppnas i IE och jag hatar verkligen den webläsaren. Med Firefox kan man ju också göra så det mesta av reklamen försvinner. Länken hit är: Adblock Plus Filter Uploader. Där har du då just Adblock, ladda ner det och sen kan du välja själv hur mycket du vill se av reklamen. Aftonbladet tex har ju fruktansvärt mycket reklam på sin sida som gör att datorn kanske segar, idag har jag nästan ingenting. All reklam kanske inte går att ta bort, det märker du.





Men som sagt, jag kan inte så mycket om Stuffplug mer än att jag gjorde som det stod, funkar det inte för er så vet jag inte varför alltså *s*. *Tjöt* Men ha Messenger Plus! annars funkar det nog inte.



Satan vad jag hatar Explorer!

Varför i helvete går det inte att öppna med Firefox när man ska öppna mailboxen via msn för? Explorer låser sig nästan varje gång och inte tal om all denna förbannade reklamen på alla sidor. Med Firefox har jag tagit bort nästan all reklam men när jag går via msn till min mail och läser nya inlägg hos andra bloggare som jag får mail om när dom uppdaterat så blinkar det både på ett och tre ställen i en o samma blogg. Jag hatar det. Jag vill ju att Firefox ska öppnas även via msn. Jävla bajs.


10 minuter senare.. WIHOOOO!! Jag hittade ett program som gör att jag nu öppnar all mail via msn med Firefox också! Är jag bäst eller är jag helt enkelt superbäst! :D

Rent hus

Har tittat på serien "Rent hus" idag. Förstår inte hur man kan samla på sig så mycket skit och sen bo i det. Blir man blind eller blundar man för hur mycket det är? Det bästa med programmet är ju att man får en hel del hushållstips. Både miljövänligt och enkelt. Behövs inte massa rengöringsmedel och skit till allt. Vem visste förresten att vanligt mineralvatten i en kopp och ställa in i kylskåpet gör att det illaluktande försvinner? Inte jag. Vem visste att man kunde använda bikarbonat på madrassen för att det suger upp svetten som blir? Inte jag. Får gäster hela nästa helg så jag ska nog göra det där med madrasserna då. Dom får ta min dubbelsäng den här gången så slipper dom knöka ihop sig i en 105cm:s säng.  Många tips får man men återigen så skulle jag inte vilja hänga ut mig i tv och visa upp mitt hem om det såg ut som det gör i alla deras!

Jag har ätit havregrynsgröt till kvällsmat, bara för att jag jämt blir hungrig strax efter jag har ätit. Det är skitjobbigt och vara hungrig jämt så jag tror jag vet vart felet ligger. Jag äter för mycket snabba kolhydrater, eller var det snabbmakaroner? Hm, nåja det är samma skiten. Jag är inte så förtjust i den gröten men med lite äppelmos på så gick det ner.

Telefonintervju

Så har man då vart med på en telefonintervju för den här tidningen. Får se hur dom lägger upp det hela. Dom skulle höra av sig längre fram om dom ska komma hit och ta en bild och intervjua lite mer. Nån som känner sig manad att ställa upp på bild istället för mig? Haha. Jag får 2 biobiljetter för besväret iallafall. Inte illa pinkat det!

Nu kan Iza aldrig bli mamma

Idag var jag och min dotter iväg till grannkommunen för att kastrera hennes kattunge. Vi fick sitta i väntrummet och vänta ett bra tag . Före oss var det två kattungar, två syskon, Sixten och Elsa hette dom och dom satt helt stilla i sin bur medan lilla Iza pep och försökte krafsa sig ur buren. Det var helt lönlöst för idag skulle dom göra så att hon aldrig skulle bli mamma. På vägen tillbaka till bilen läste vi en lapp på en anslagstavla:"Har ni sett Måns? Han smet från djurkliniken i februari, vi saknar honom så". Herregud tänkte vi, vad gör dom med djuren därinne egentligen? Nån måste alltså precis ha öppnat dörren och han smet ut. Han ville nog bli pappa den stackarn. Men jag har pratat med min dotter nu och hon har varit och hämtat Iza igen med rakad mage och allt. Nån tratt har hon inte heller på huvudet för numera är det så modernt att dom syr igen inifrån. Lilla Iza vinglar och sover i badrummet. Min dotter hade fått med sig en lapp hem om att efter en sån här operation kan katten vara ljus och ljudkänslig, är väl därför hon sover på mattan i badrummet där det är det enda stället utan fönster. Lilla gumman då!

Hur kan man vara frisk när man känner sig sjuk?

Igår var jag då på labb och tog en helvetes massa prover och tänkte att nu ska jag väl äntligen få veta vad det är jag lider av, varför jag är så förbannat trött och hungrig jämt. Idag skulle jag ringa och få provsvaren via telefon.
Efter labbet igår cyklade jag hem till min dotter som jobbade men jag tänkte jag skulle överraska henne med att diska för det vet jag att hon slarvar med. När jag kom dit så var det bara två tallrikar, ett glas och två skålar i diskhon och hennes pojkvän hade bäddat sängen. Jag ville ju göra nåt medan jag var där så jag diskade upp det lilla som fanns och började dammsuga. Jag hade hela tiden i huvudet att när min bror flyttade hemifrån så gick min styvmor dit och diskade och tvättade och tänkte att det skulle jag ALDRIG göra hos min dotter, sånt fick hon sköta själv. Men som sagt, jag ville göra nåt som gjorde henne glad och jag vet att hon är trött när hon kommer hem. Jag städade toaletten också. Ja jag veeeet..värsta hönsmorsan haha. Men vid 13tiden så fick jag ett sms av min dotter:" Mamma är det du som har diskat och dammsugit här?" Jag smsade tbx:"Japp, syns det? :)" Varav min dotter svarade:"Jaaa det såg jag med en gång! Tack älskade mamma! :D".. då hade jag gjort dagens goda gärning och var glad hela dan åt det lilla. Nu åter till provsvaren. Jag hade nästan hoppats på att det skulle vara nåt fel på mig så jag kunde fixa till det men nej då, alla proverna var bra. Hur sjutton kan dom vara bra när jag är så trött då? Men iallafall. Jag berättade att jag snarkar väldigt mycket och högt om det kunde göra mig så här trött? Jag har visserligen alltid snarkat men kanske händer nåt när jag sover? Jag skulle ringa vårdcentralen imorrn och få en tid så dom får kolla upp det där med hur jag sover och hur mycket jag snarkar, om det är sjukligt eller inte. Jag har nämligen hört att jag ibland har andningsuppehåll när jag sover. Vi får se, sen tyckte hon att jag skulle prata med Livsstilsmottagningen. Hur jag lever och så. Vi får väl se hur det blir med det.

Medan jag väntade på att VC skulle ringa så läste jag en tidning på nätet och frågan var: "Är du kvinna och snarkar? Påverkar det din sömn? Maila och berätta". Jag mailade med en gång och berättade lite att jag är kvinna, snarkar och min sömn är åt helvete fel, varav jag fick ett mail tillbaka. "Är du intresserad av att vara med i ett reportage i tidningen?" Jag skrev att jag skulle tänka på det, bara att jag ville veta provsvaren också så det typ inte var alls av snarkningarna jag är så här trött. Jag ska tänka på det tills imorrn tror jag. Återkommer med svaret till nästa vecka så ni inte kutar iväg och köper tidningen haha.


Vatten- det enda tänkbara

Så har man fått dricka vatten sen klockan 18 då. 5 liter har jag nog fått i mig. Undrar varför jag måste vara fastande när dom bara ska ta prover på mig. Men jag är medgörlig för jag vill verkligen att dom ska komma fram till vad det är för fel på mig för nåt är det, det känner jag i hela kroppen. Ingen normal människa sover 6 timmar, vaken 3 timmar, sover 1.5 timme och går som en zombie hela dan ändå. Nej jag har inte sovit för mycket, det är inte den tröttheten. Nåja, jag återkommer när jag har vart på labbet imorrn. Ska bara göra ett stopp på vägen i några timmar. Nu är det dags att sluta sina blå igen. Tack till Mia för att jag fick prata av mig idag och för ditt enorma stöd, du är en klippa!






Äldre herre med rullator numera utan hund

Jag flyttade hit där jag bor nu i november. Nästan varje kväll har jag sett en äldre herre med rullator gå ut och gå med sin svarta lilla pudel. Kopplet hade han satt fast på rullatorn och hunden gick snällt brevid med lika små steg som sin husse. Den här hunden har väl varit hans hjälp att komma ut på promenad. Jag har träffat på honom på ICA några gånger och vi har småpratat. Nyss såg jag honom på andra sidan gatan, det regnar men hunden var inte med. Undrar om hunden har gått och dött men den äldre herren har nog det där som rutin ändå nu. Jag blev ledsen å hans vägnar att han inte längre får sällskap av sitt husdjur. Klockan är ju över 22 och han är ute och går så här sent. Han brukar annars vara ute runt 21. Kanske kan han inte sova och vill ha den här rundan som han säkert har gått i flera år. Många minnen på den här promenaden kan jag tänka mig.

Animal Glitter Graphics



Sjungande och dansande skelett

Jag fick ett mail idag från min kära syster. Det var ett klipp från youtube, verkligen skickligt och roligt gjort. Var tvungen att lägga in klippet här.


Hästen som är allergisk...mot gräs!

Hur gör man med en häst som är allergisk mot gräs? Man klär in den i kläder såklart.
-Hon ser lite löjlig ut men det är det enda som hjälper, säger ägarinnan Emily Pearce.
Resten av artikeln har ni i länken längst ner på sidan.










Pandora

Roliga historier

Den vackra blondinen kom till doktorn som gjorde undersökningen mycket noggrannare än nödvändigt. Han klämde på hennes bröst och frågade: - Ni vet väl vad jag gör nu?
- Jadå, svarade blondinen, doktorn letar efter tumörer.
Sedan klämde han henne på magen längre och längre ned.
- Ni vet väl vad jag gör nu? Frågade doktorn.
- Jadå sade flickan ni känner efter om blindtarmen är svullen.
Till slut kunde han inte hålla sig längre, utan kröp upp på magen på flickan och började knulla henne. Flämtande frågade han:
- Ni vet väl vad jag gör nu också?
-Jamen, svarade flickan, doktorn undersöker om jag har någon könssjukdom och det var faktiskt därför jag kom hit!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


En man gick in på apoteket med sin åttaårige son. Denne får syn på hyllan med kondomer och frågar sin pappa:
- Vad är det där?
- De kallas för kondomer. Män använder dom för att ha säkert sex svarar pappan.
- Jaha säger sonen, det har jag hört talas om i skolan.
Han plockar fram ett trepack och frågar pappan:
- Varför är det tre i dehär paketet?
- Den förpackningen är för gymnasiekillar. En på fredagen, en på lördagen och en på söndagen.
Sonen plockar då fram ett sexpack och frågar:
- Men vilka är dehär för då?
- Dom där är för universitetsstudenter. Två för fredagen, två för lördagen och två för söndagen.
- Wow! utbrister sonen. Vilka använder då dehär? Säger han och plockar fram ett tolvpack.
- De där är för gifta män, suckar pappan. En för januari, en för februari, en för mars.....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


En kille ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän. En dag blev killen så frustrerad så han gick fram till henne och sa:
- Jag ger dig tusen spänn om jag får ha sex med dig.
Men svaret blev nej. Killen sa då:
- Jag är snabb. Jag slänger pengarna på golvet, du böjer dig ner och jag är klar när du har plockat upp dem!
Hon tänker en stund och sa sedan att hon måste höra med sin pojkvän. Hon ringde honom och berättade historien. Pojkvännen tänkte till och svarade:
- Be om två tusen och plocka upp dem så fort att han inte hinner komma ur brallorna!
Så hon sa att hon sa att hon ville ha två tusen och killen sa att det är inga problem. Sedan gick en halvtimme och pojkvännen väntade på att hon skulle ringa. Efter 45 minuter kunde han inte hålla sig längre, utan ringde själv och undrade vad som hände. Hon svarade:
- Den jäveln betalade i enkronor!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den unga tjejen var på badstranden tillsammans med sin hund.
När hon skulle klä om sig för att bada upptäckte hon att hon hade glömt att ta med sig sin bikini-badräkt.
Hennes hund som var skärpt och vältränad skulle få visa sig på styva linan och springa hem och hämta den åt henne.
Innan hon släppte iväg jycken fick den nosa henne i skrevet för att ha något att gå efter.
Hunden sprang iväg och kom tillbaka efter en kvart med PORTVAKTENS HÖGRA FINGER! 




Labratoriet

ÄNTLIGEN fick jag tummen ur röven och ringde labbet på sjukhuset. Jag ska ta en massa prover och hoppas få fram varför jag är så trött jämt och ständigt. Jag har skjutit upp det för länge, min läkare skickade en beställning dit den 22 december så snacka om att jag är lite sen men dom hade kvar mig så imorgon senast kl 10  ska jag vara där och ha vart fastande i 12 timmar. Jag hoppas att det bara är vitaminbrist av något slag som snabbt kan åtgärdas så det inte är något allvarligare. Håll tummarna!

Felpippade öron

Jag har nog världens mest felpippade öron. Jag hör inte när mobilen ringer/alarmerar när den ligger 10 cm ifrån mig men när dom sätter igång och plogar snö utanför,  DET hör jag minsann! Jodå, när jag gick och lade mig inatt så hade det minsann snöat så nu är här alldeles vitt igen. Ingen höjdare när man trodde att våren varit på väg ett par gånger men det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera att så här är det varje år och skiten måste ju ner innan det gröna kommer igång. Så här sitter man nu, vart vaken en halvtimme och kan inte somna om, jag har FÖRSÖKT! Gördeln sitter på och katten har fått mat. Min katt ja, hon är en av dom kräsnaste katter jag känner. Hon fick mat inatt och sen delade jag lite vitamintabletter i men då skulle hon minsann inte äta skiten. Nä då får hon gå hungrig då! Men imorse såg maten allt annat än aptitlig ut så jag fick snällt slänga det där och ta upp annan mat, UTAN vitaminer men det kommer jag fixa senare var så säker.

Godnatt och sov gott alla

Efter några timmars samtal så är jag både trött i örat och i ögonen så nu säger jag godnatt till er alla och hoppas att natten ska vara felfri! See ya tomorrow.





Kan någon ge henne den rätta texten por favor?

Ni har säkert sett det här klippet förut och jag också men jag skrattar varje gång, hur kan människan verkligen tro att hon sjunger rätt? Ingen som kan ge henne den rätta texten och vem i herrans namn är Mariah Kerry?




Mycket trevlig lördag och söndag

Igår kom då min älskade vän Mia hit och gjorde mig sällskap. Hon hade köpt med sig tacos som vi skulle äta till Robinson. Så gott! Utom oliverna som hon snällt fick äta upp själv. Jag gillar varken gröna eller svarta. Jag fick lite massage med tillhörande kiwiolja. Luktade jättegott och min hy blev så len så len och hennes händer gjorde underverk måste jag säga. Jag fick henne att lägga sig på spikmattan och det var meningen att hon skulle ligga där i 20 minuter men vi låg och pratade och glömde av att hon låg där och kom på det när det hade gått en halvtimme, så kan det vara när man har mycket att prata om. Som alltid går tiden väldigt fort med henne och i förmiddags var det dags att säga hej då igen. Skittrist och jag saknar henne redan.

Nu i eftermiddags var jag och en annan kompis på Innebandy. Kvalserien upp till Eliten, det gick görbra och tjejerna vann med 6-5. Heja heja! Nästa match hemma blir den 29e, då ska jag vara på plats igen. Redan när vi kom dit kl 14 så var hallen näst intill full så när som på ett fåtal platser. 608 betalande var det + alla som var medlemmar i klubben som går in gratis. Håller tummarna verkligen att tjejerna går upp i eliten igen! Bra jobbat idag!!


Herrparfym i hallen

När jag gick till toaletten förut som ligger i slutet av hallen så kände jag stark doft av herrparfym. Nog för att pappa var här i onsdags men han tar inte på sig något sånt om han inte ska bort på fest vad jag vet. Och min dotters pojkvän var här för 8 dagar sen. Öppnade extradörren framför ytterdörren och då blev doften starkare. Det är ju helt sanslöst att doften ska tränga in i lägenheterna. Undrar om han hade sprutat ner hela kroppen i hopp om att få hem nån inatt. Kan säga att det finns inget så motbjudande som killar som dränker in hela sig i nån doft och tror att dom luktar gudomligt. Jag har vart sambo två gånger varav den sista gjorde samma sak varje gång han hade duschat och skulle sova. Axe Africa, doften glömmer jag aldrig. Det luktar inte ens gott, det luktar skit rent ut sagt med så mycket. Jag påpekade det flera gånger men han fortsatte. Ja billig damparfym i mängder på tanter luktar inte heller mumma direkt. Men som sagt. Det är inte bara fönstren som borde tätas till utan även ytterdörren!


Rösta på mig

Robinson 2009 ikväll

Jaha så var det alltså dags igen. Årets nya Robinson ska ha premiär ikväll. Vad kommer hända? Romanser? Viktnedgång? Intriger så det skriker om det? Och nåt som jag har hajat till för varje gång man får veta vilka deltagarna är att dom flesta är från Stockholm med omnejd. Varför? Jo det har jag kommit på tror jag. Dom vill ha ut betonginvånarna i djungeln så dom får se att det finns annat utanför tullarna! Självklart så är det så. Förvirrade Stockholmare som till sin fasa får se att det inte går några tunnelbanor, bussar eller heller inte finns det Seven-Eleven runt hörnet av den där palmen och sist men inte minst, dom slipper stressa! Istället får dom bygga sin egen flotte, leta sin egen mat och tillaga den! Så ligger det till såklart. Sen när stockholmarna kommer hem efter att ha blivit utröstade, berättar dom det för grabb/tjejgänget och alla häpnar och tycker synd om personen ifråga att det inte fanns nån matbutik i djungeln. Om jag tycker illa om Stockholm? Nej då, jag tycker bara att dom borde stressa av nångång. Dom går i taket om dom kommit 1 minut försent och får vänta 3 minuter på nästa tåg. Här i stan går bussarna varje halvtimme, JÄMT! Förlåt alla stockholmare som läser detta, ta det med en nypa salt ;)

Sen är det många som spekulerar i om dom får äta osv efter kamerorna stängts av. Om dom nu skulle få äta god mat efter det så undrar ju jag varför många är så utmärglade att dom tuppar av och får åka hem bara för den skull. Dom flesta går ju ner mellan 5-20kg ju. Kanske ska söka dit då? Vore ju kanon. Nej, tror inte jag har den konditionen och hälsan som behövs. Alla genomgår massa tester på Bosön innan dom får bli godkända. Jag skulle bli stoppad i dörr´n så fort dom såg mig efter att ha andnöd efter 2 trappsteg. Här är en länk där man får läsa lite om deltagarna, Robinsondeltagarna.


Nu ska jag sätta lite fart här, får hit min underbara vän Mia senare som ska hålla mig sällskap tills imorgon förmiddag :) Mysmys. Hej so long!



Rösta på mig

Godmorgon Sverige!

Idag har det hänt nåt mycket ovanligt. Jag vaknade 7.20, gick upp, tömde blåsan och gav katten mat, sen gick jag in och lade mig igen i hopp om att kanske somna och se på trissor, jag gjorde det! Jag sov till kl 10! Kors i taket, det har nog inte hänt sen jag låg på sjukhuset efter min blindtarmsoperation! Om jag var trött efter? Som sjutton, känner mig inte mer utvilad för det och hade så ont i ryggen att grannen 86 år på nedre botten ligger i lä med att gå dåligt. Men jag satte på mig min gördel och sen blev det mycket bättre. Den gör verkligen underverk med ryggen, jag kunde t.o.m bädda en hel säng utan att jag fick ta paus. Länge leve gördeluppfinnaren!



Rösta på mig

Kattens roliga dagbok och Googlo?

Rix FM har fått ett vandringsmail om en katts dagbok. Roger Nordin kan knappt läsa det utan att skratta medan Titti Schultz garvar så tårarna sprutar. Gert Fylking fattar inte riktigt vad som är så kul för honom hör man inte skratta så många gånger. Varsågoda!






Detta måste väl vara Googles mest misslyckade försök att få till Google i frukt? Står det inte Gogglo? Jag ser då inte att den sista frukten ska vara ett e!




Dags att sluta de blå om man ska orka med besöket imorrn till på söndag förmiddag! Godnatt.









Rösta på mig

Skämt om män


"Vad är mannens syn på att hjälpa till i hemmet?"
"Att lyfta på benen när frun dammsuger."

"Varför går en psykisk analys mycket snabbare för män än för kvinnor?"
"När det är dags att gå tillbaka till barndomen är männen redan där."

"Varför vill män gifta sig med oskulder?"
"De tål inte kritik."

Varför skapade Gud Mannen?"
"En massagestav kan inte klippa gräsmattan."

"Vad heter en av världens tunnaste böcker?"
"Vad män vet om kvinnan."

"Vad är en mans uppfattning om förspel?"
"En halvtimmes bedjande, bönande och övertalning."

"Varför blinkar inte kvinnor under förspelet?"
"De hinner inte."

Bara en man skulle köpa en bil för femtusen och sedan sätta i en stereo för tjugotusen...

"Varför får inte mannen en medelålderskris?"
"De är fast i tonåren."

"Varför är det så svårt för kvinnorna att hitta män som är känsliga, omtänksamma och snygga?"
"För de männen har redan pojkvänner."

Rösta på mig

Nacka i västernorrland?

Jag har en sidmätare, där jag kan se vart alla kommer ifrån som besöker min sida.  Fast ibland så lever den nog sitt egna lilla liv för det var en som var från Nacka och sen stod det som län:Västernorrland. Nu får alla stockholmare spatt och spader när dom enligt den mätaren tillhör norrland! Och häromdagen stod det att en var från Bromma, i Skåne län! Hur många mil som helst fel det. Det är en amerikansk mätare by the way.

Min hotmail är lite hoho idag. Ibland får jag mail att jag har en kommentar att läsa, bara det att det kan vara 2-3 timmar gammalt då jag redan läst kommentaren för länge sen. Internet är ett gissel!


Rösta på mig

Ta aldrig bort överbliven hårfärg från huden med en disksvamp!

Nu förstår jag varför folk tittade så konstigt på mig på ICA förut. När jag färgar håret så har jag en förmåga att inte bara få det där det ska utan helst lite överallt på det som tillhör huvudet. Jag gjorde som jag brukade. Tog fetvadd, blötte med vatten och tog på tvål och gnuggade, när inte det gick bort så gick jag lös med en disksvamp, det har jag också använt mig av förut och det har gått kanon varenda gång, tills idag! Det svider i nacken, i pannan och på höger kind. Det ser ut som om jag blivit överfallen av antingen en katt eller folkilsken iller! Det såg inte jag när jag gjorde mig iordning innan ICA. Men detta är ganska typiskt mig, jag råkar ut för de mest knepigaste saker. Men jag är iallafall inte värre än min dotter. När hon var 6 år så fick hon en sån där låtsastatuering man helst ska ha på armen men tösen hade satt den i... PANNAN! Vet ni hur svårt det är att få bort en sån? Inte så snyggt heller..hon hade också tagit en disksvamp och gnuggat och gnuggat, tills det blödde. Det såret gick väl bort efter några veckor och hon har aldrig haft en låtsastatuering efter det. Nu är det bara riktiga grejer som gäller.

Var ju bara tvungen att ta kort på mitt lätt sargade fejs och min nacke.




















Rösta på mig

Har man vuxna barn glömmer man lätt

Jag var och handlade lite mat förut + toapapper. Det jag inte tänkte på var att hela ICA var fullt med mammor med barnvagnar i alla dess storlekar, det är ju barnbidrag idag! Jag har inte fått barnbidrag på flera år så jag har glömt hur det är att få pengar just den 20:e. En liten kille i barnkärra i kön brevid mig tittade på mig, vinkade, tog ut nappen, räckte den till mig och sa med något sånär tydlig stämma: -Ha? Han syftade på om jag ville ha hans napp varav jag svarade: Nej tack behåll den du, log och han stoppade snabbt in den igen. Undrar vad han hade gjort om jag hade tagit den ifrån honom. Antagligen gallskrikit och fått en handväska i huvudet av hans mamma. Ikväll blir det en smal maträtt som jag gjort några gånger. Kyckling blandat med paprika,vitlök, mango chutney, sambal, curry och matlagningsgrädde på 4 % och in i ugnen med ris till det och en sallad. Jag har sallad kvar sen tidigare i veckan som min käre far hade med. Det är smal mat som viktväktarna rekommenderar och det är gott! Nu ska jag lägga mig och vila eller läsa. Jobbigt att vara ute bland alla barnvagnar!




Rösta på mig

Ung på nytt, iallafall i håret!

Sådär, då var man nyfärgad igen och man ser 10år yngre ut, iallafall i håret men varför får man aldrig till det som frisören fick innan jag gick hem? Mitt hår har 511 olika virvlar och då lägger sig håret lite som det vill men när han gjorde det igår så var det så fint så. Måste man ha magiska fingrar för att få till det? Magiska fingrar har jag bara..*biter mig i tungan*..vi stoppar där tycker jag.

Gördeln har jag fått på mig också och det är så skönt! Här har ni en bild på den, kortet är egentligen mycket mer men för att inte visa min röv så markera jag de delar jag vill visa!



Rösta på mig

Trött och gråhårig

Godmorgon! Vaknade alldeles för tidigt idag också av att blåsan höll på att sprängas. Det var bara att ta på sig och gå upp och i vanlig ordning så kunde jag inte somna om efter det för min rygg gjorde för ont så jag satte mig vid datorn. Kollade Aftonbladet.se och fastnade på en artikel om en miljonär som skulle sluta jobba. Blev nyfiken på hur många miljoner det var och läste vidare. 3 miljoner och han skulle sluta jobba? Då kan han inte ha långt till pensionen om han tror att han ska klara sig på futtiga 3 miljoner. Detta var iallafall nånstans i närheten av mig för han skulle sluta på Volvo i Skövde. Vad skulle du göra för 3 miljoner? Skulle du sluta jobba? Det skulle inte jag, om jag nu hade haft ett jobb att sluta på förstås.

Jag väntar på att mitt hår ska torka så jag kan börja färga håret för jag tänker då rakt inte gå utanför dörrn förrän alla gråa hårstrån har täcks, de flesta iallafall för en del har en förmåga att inte vilja bli unga på nytt och då pratar jag fortfarande om mina gråa hårstrån! Men nu 3 minuter senare så är håret torrt så nu försvinner jag ett tag.



Rösta på mig

250 visitkort och en visitkortshållare!

Fick just ett mail från Hanky. GRATTIS! Du har blivit utvald att få 250 visitkort gratis + en visitkortshållare gratis.

  • Beställ på under ett par minuter
  • Välj mellan 42 olika mallar
  • Nöjdhetsgaranti
Över 17 miljoner nöjda kunder, beställ NU!

250 visitkort? Vem ska jag ge dom till? Grannkäringarna i trappuppgången? Svea i sybehörsbutiken i hörnet? Till folk i kön på ICA? Vad skulle det stå på dom? Såklart! Sune...the girl. En arbetslös, halvt sjukskriven flata med för mycket fritid! Hur länge gäller den här nöjdhetsgarantin? Efter att jag delat ut alla 250 men fått upprörda folk i min telefon för att dom tycker att mallen är för ful? Mycket skit i mailen får man!




Rösta på mig

Gördel och grilliga badkläder

Så var det då dags att bege sig till grannstaden i buss och hämta hem min efterlängtade gördel. Jag var där 45 minuter för tidigt så passade på att gå till restaurangen för att få i mig lite lunch, jag hade inte fått i mig någon frukost och innan jag hade fått komma hem så hade jag hungrat ihjäl. Läste på menyn. Dagens rätt 1: Laxsoppa med kladdkaka och grädde. Dagens rätt 2:  pyttipanna med ägg och rödbetor 65kr. Nedanför i en monter var då dagens luncher på tallrikar. Laxsoppan bestod av 3 små sketna laxbitar simmandes i nån vit sörja med en liten liten persiljekvist i, såg ut som om nåt mormor hade hostat upp. Och på den andra tallriken låg det lite pyttipanna i ena hörnet, ett välstekt ägg med 2 rödbetsskivor till. Jag hörde min mage knorra som bara den och tänkte att jag nog inte skulle bli mätt på nåt av det där så jag gick till kafeterian och köpte mig en räkmacka och en festis istället. Sen gick jag då till Ortopedtekniska. Lämnade fram min remiss och fick sitta i 2 minuter tills en sköterska eller vad dom nu kallas på såna instanser och ropade upp mig. Följde med henne in i ett rum full med tantbehåar och grilliga baddräkter. Såg ut som dom baddräkterna som man fick låna på badhuset om man hade råkat glömma sina egna hemma, den ena var fulare än den andra och hoppades på att det inte var nåt sånt jag var tvungen att ha på mig! Hon tog måttet runt midjan och försvann ut genom dörren och lämnade mig med dom där fula sakerna. Jag satt och funderade länge på om jag skulle ta kort på dom men med min otur så skulle hon säkert dyka upp igen lagom när jag fotade så jag lät bli. Hon dröjde ett tag så jag tog fram min mobil och fotade. Skulle precis ta ett till när dörren öppnades, jag fort med mobilen ner i jackan igen. Hon satte på mig gördeln och nu vet jag på ett ungefär hur damerna på 20-30-talet kände sig när dom hade korsetter med snörning, detta var nog en moderna variant med kardborreband, men gud vad skönt det var för ryggen. Den hade jag på mig hela vägen hem men tog av mig den hemma för man fick tydligen inte ha den mer än en timme i början.

40 minuter senare cyklade jag ner för att klippa mig. Som vanligt blev det kort och fint, ska färga håret imorgon så det blir ännu finare.

Tjoflöjt nu ska jag göra lite annat.



Här är nog den grilligaste baddräkten som fanns i rummet.



Rösta på mig

Sol och bussresa

Idag ska jag alltså till Ortopedservice och få min gördel, tror jag om det inte bara är utprovning. Det är såna här dagar jag önska att jag hade bil. Bussen går inte ända fram till sjukhuset utan stannar 1km bort och jag som har så ont i fötterna om jag går för långt. Har kanske med att jag har gått upp i vikt och är kobent att göra. Jag kommer iallafall vara där 45 minuter innan utsatt tid. Men mina föräldrar tyckte att jag skulle åka med en buss som går direkt till sjukhuset och är då framme 11.45.. jag ska vara där kl 13!
-Ja men det är väl kul och sitta och titta på folk? Tyckte min käre far.
-Näe, inte i 1 timme och en kvart!
-Sånt tycker jag är rogivande, fortsätter min far igen.
-Jag tänker inte vara där så tidigt iallafall. Jag tar en senare buss och går av 1km därifrån då istället.

Så nu har jag laddat mobilen med låtar så jag får lite sällskap på vägen. Idag lyser solen här, så underbart! Hoppas den gör det i grannstaden också. Det brukar annars vara sämre väder där, alltid. Nu ska jag hoppa in i duschen och knalla ner till stan.




Rösta på mig

Hur kan två stycken vara lika "hoho"?

För ett tag sen fick jag se en tråd i ett forum som hette dubbelrum. Det handlade om ett youtubeklipp om ett par som åkt på semester och hade beställt ett dubbelrum. Vad som är så självklart för dom flesta är något som det här paret tar som att resebyrån har lurat dom. Ett dubbelrum för dom betyder två rum. Antingen har dom aldrig legat på hotell förut eller också spelar dom bara så förbannat dumma. Att en i sällskapet inte uppfattar att ett dubbelrum är ett rum med två sängar är lite ovanligt men fullt möjligt men att BÅDA i det här förhållandet har samma uppfattning är nog väldigt unikt. Nedan är ett klipp ur "Semestersvenskar".




Rösta på mig

Irritationsmoment

Om man inte gillar en blogg eller stör sig på den, varför då fortsätta att läsa den? Det måste ju vara som att äta blodpudding fast det är det vidrigaste du vet. Jag har kollat in många bloggar som inte faller mig i smaken och då har jag heller inte besökt den igen, bara att gå till nästa och se glad ut. Det finns tusentals andra bloggar därute så det är bara att  välja och vraka! Imorgon ska jag hämta min "strypa mina 3-magargördel". Får hoppas att det gör susen för min rygg.

Godnatt!













Rösta på mig

Inte napp, napp och pappabesök

Jag var ju då till AF för att förhoppningsvis få nån sysselsättning inom kort. Jag lämnade över mitt intyg från farbror ortoped, vi pratade lite och han sa att jag ska få träffa en coach som har med personer med arbetshinder att göra..men inte i dagarna utan efter påsk! Alltså ingen sysselsättning än på ett par veckor suck. Jag har fått en inbjudan från Pomona om att komma och lyssna på vad det finns för jobb i Norge. Hade jag inte vart så dålig i ryggen så hade jag nog gått och kanske fått jobb i Norge för det finns inte så mycket som hindrar mig. Där jobbar man kanske två veckor och är hemma två. Men som sagt, det stora hindret är att jag nog inte kan ta några jobb där heller och sen har jag en katt som jag inte vill lämna ensam. Det hade varit gott och få in lite mer pengar den vägen. Utanför AF träffade jag en fd jobbarkompis som fick gå samma dag som mig (vi var 129 st den dan) och hon hade fått vart tvungen att flytta för hon har inte råd att bo kvar där hon bor, lite synd för hennes lägenhet ligger precis i centrum.

Häromdan ringde jag till sjukgymnasten på sjukhuset för att få lite tider hos honom och hade tänkt nästa vecka.
-Bara så du vet så har vi ont om tider.
-Jaha men när finns det en tid då? (Hörde hur det prasslade i bakgrunden)
-Det finns en tid den 20 april kl 10, kan du komma då?
-Va?! Så lång tid? Finns det ingen närmare?
-Nä, det är många sjukskrivna som ska ha tider vet du.
Näehe? Tänkte säga till honom att dom kunde ta in fler arbetslösa då så kön kunde minska men höll käft.
-Finns det ingen annan sjukgymnastik i stan då? frågade jag.
-Jo vi har rehab i gamla stan, vi har ett avtal med dom.
-Men gud så bra, kan jag få numret till dom?
-Ja, vänta lite då (hörde hur han suckade och började prassla igen)
Jag fick numret, vi sa hej då och lade på.

Idag så gick jag upp till dom, ställde mig vid disken och sen kom det en dam i övre medelåldern och hon sa tyvärr så har vi lika fullt som dom på sjukhuset men jag kan sätta upp dig på en väntelista om du vill.
-Ja tack, bättre att sätta upp mig än att vänta.
-Ja det kan ju finnas återbud ibland, dom flesta brukar avsluta runt påsk.
Jag tänkte att, jaha så alla skador folk har upphör i påsk eller? Då kan jag ju lika gärna vänta och se om mitt går över också utan sjukgymnastik. Men jag skrev iallafall ner mina uppgifter och hon frågade lite vad jag hade för åkommor och hon tittade på mig medlidande och ojande, jag som inte såg ut och vara mer än 30, hon höll på och svimma när hon såg mitt personnummer. Hon trodde inte att jag var så gammal, då upphörde medlidandet. Personen ifråga tyckte väl att jag är snart 40 och då börjar kroppen förfalla på alla eller nåt, inget konstigt i det!

Ikväll kom pappa på besök. Han hade med sig en låda med varma mackor. Eller ja, dom va rätt fesljumna för dom var inte färdiga. Det var kantarellstuvning med gratängost över och kryddor och en låda med en himmelsk sallad med fetaost, tomat, groddar, honungsmelon, oliver och salladsblad. Jättegott verkligen. Tur att vi åt innan Rent hus för hade vi ätit till det så hade varken salladen eller mackorna varit så himmelska sen. Det här programmet. Vad är det för nötter som ställer upp i teve och visar sina vidriga, äckliga och skitiga hem egentligen? Hade jag haft så skitigt hem och visat upp det i teve så hade jag både fått flytta, blivit utan vänner och fått flytta till yttre rymden eller nåt för alla skulle ju verkligen råglo med avsky. Men men, bra teve är det ju men som sagt, äta till det där programmet gör jag aldrig.

Rösta på mig

Pappa kommer på besök

Klockan 19 är det far-dotterkväll för första gången någonsin tror jag. Hans fru ska nämligen ha sånt där sk "symöte", ett gäng kärringar som pratar om de senaste krämporna, rean på KappAhl och om Greta som blivit änka nyss. Istället för att bli stationerad i sovrummet med en bunt tidningar, förra årets "Broderier för dummies" eller korsordstidningar för åldrarna 6-10 år så ringde han i måndags och frågade om han fick komma hit och titta på tv. Jaha är det där skon klämmer! Han vill inte missa tv4-nyheterna eller Rent hus. Han skulle iallafall ta med sig nåt gott att äta. Bäst det för annars får han äta fiskpinnar med ris och det blir säkert en upplevelse för honom det. Jag sa till honom att det får inte vara för fett för jag mår illa då. Jag hörde att han försökte tänka ut vad det skulle vara för kaninmat då för dom har knappast nån maträtt utan minst 2 dl riktig grädde. Jag har inte haft riktig grädde sen den dagen då jag satt på toa i säkert en halvtimme. Jag har ulcerös kolit sedan 24 år tbx och min mage tål inte för mycket fett. Många tror mig säkert inte när jag talar om mina olika sjukdomar och krämpor. Jag är 39 men det låter som om jag är minst 70. Jag har opererat mig minst 11 gånger och fått en (som jag uppfattade det som) asfaltsborr i huvudet för att dom skulle sätta in en titanskruv med en hörapparat på. Hörapparaten gick sönder 4 gånger på en månad så jag hade bara skruven kvar i några år ifall det skulle komma fram nåt annat som skulle funka men den fick jag i näven en varm sommardag så jag fick åka akut in till kirurgen. Nu har jag en grop bakom örat. Förut kunde jag skämta om att jag inte hade en skruv lös för den satt fast *s*. Jag gjorde förövrigt ett stå-uppnummer för min "Informationstekniksklass" om det här ingreppet och dom skrattade så dom tjöt. Min lärare spelade in det på video och jag fick med mig bandet för att visa mina föräldrar. Dom blev glatt överraskade för dom trodde inte jag var så rolig. Ja, det är jag inte längre så jag har legat av mig.  Nu ska jag slänga mig i duschen för att sen åka till min handledare på AF. Håll tummarna för att jag får nån slags sysselsättning! Skriver mer senare.

Rösta på mig

Besökare och roliga bloggare

Jag måste tipsa er om två roliga sidor. Den ena är en tjej som skriver så förbannat roligt att jag skrattar varje gång och besöker hennes blogg minst 20 gånger om dan i hopp om att få njuta av ännu ett inlägg. Medan hon får ca 108 besökare på 10 timmar så har jag 2, orättvist? Nej varför det? Roligare att läsa om sperma i håret, oreganokorvar och en rolig mamma som ser fåglar som ufon än att läsa min blogg som är fruktansvärt innehållslös. Sen har vi Jacob Bengtsson som bloggar om en påhittad kille som är desperat i jakten på ett jobb. Hans ansökningar till olika företag som är så skruvade att man dör av skratt och sen svaren tillbaka till honom från dom. Dom här två får ni inte missa!

Babiantuttar och Jacob Bengtsson


Rösta på mig

Handikappad

Inatt tänkte jag att jag skulle sträcka ryggen lite och tar upp armarna allt jag kunde, pang sa det så sträckte jag någon muskel i vänster arm så nu är jag än mer handikappad och jag som är vänsterhänt. Hur ska jag nu få upp majsburken? Eller hur ska jag torka mig i arslet? Om det kommer att bestå, vilka jobb kan jag ta då? Ett rörligt jobb, ett jobb där jag inte får lyfta mer än 5 kg och inte behöver använda båda armarna? Jag som är så fruktansvärt vänsterhänt. Ännu ett handikapp jag kan ta upp till min handledare på AF idag. Nu måste jag leta fram intyget från farbror ortoped som jag ska ta med mig idag.

Rösta på mig

I klimakteriet vid 36 års ålder

Läste just i GT att en tjej har kommit i klimakteriet redan vid 36 års ålder men att hon har förlorat 1.5 år av viktig tid. En manlig gynekolog undersökte henne och sa att det kunde bli såna symtomer om man äter P-piller. Hon hade vallningar, humörsvängningar och oregelbunden mens och kände att något var fel. 1.5 år senare gick hon till en annan gynokolog som ringde upp henne en tid efter och talade om att hon hade kommit i klimakteriet. Hon och hennes sambo är barnlösa och vet inte om dom kan få barn nu. Den första gynekologen har anmälts. Artikeln finns här: Klimakteriet.


Det är ju fruktansvärt! Men hur kommer det sig att en så ung kvinna kommer i klimakteriet undrar jag. Ska man gå och kolla sig tro? Inte för att jag har vallningar eller humörsvängningar men man vet ju aldrig. Ska på cellprovsundersökning snart och ska kanske fråga om dom kan ta ett sånt prov? Jag har en vuxen dotter så jag är inte orolig över att jag inte kan skaffa barn för jag har gjort mitt för samhället och så ska det förbli.

Rösta på mig

Inget inbrott!

Idag skiner solen så underbart och jag har suttit på balkongen och fått känna solens strålar smeka mitt bleka och solfattiga ansikte. Jag gick ut och gick en runda på en halvtimme, hörde fåglarna kvittra så underbart men faktiskt så såg jag inte en enda hundbajs som jag annars hade tänkt att fota så hundägarna i den här staden är nog rätt så duktiga ändå! *applåder*! På vägen tillbaka gick jag in för att köpa en burk majs, jag är majsfanatiker..får jag inte majs till min kötträtt så smakar maten allt annat än underbar, helst måste jag ha gelé också eller nån sylt! Men nu har jag äppelmos hemma så det går lika bra det. På vägen hem från affären gick jag in till min hyresvärd för att fråga om det eventuella inbrottet i min trappuppgång natten till söndag och kollade om jag skulle behöva vara orolig. Men nej, det var en tant som istället för att trycka på sitt larm som går till hemsjukvården så ringde hon 112. Ambulans och polis hade tydligen varit här för några nycklar har ju inte dom så dom fick bryta sig in. Det är egentligen securitas som har hand om att öppna men dom tog för lång tid på sig så polisen ringde min hyresvärd mitt i natten och frågade om dom fick bryta sig in och det fick dom ju, tanten var ju sjuk och behövde vård right away! Nu känner jag mig betydligt lugnare, jag har inget av värde här så att göra inbrott hos mig är såååå bortkastad tid.

Det är vår nu hörrni! Då pippar alla djur i skogen!





Och ibland är tom djuren "moderna"








Rösta på mig

Färjestad skrämmer skiten ur mig!

Helvete vad rädd jag blev nyss. Satt i lugnan ro och kollade runt lite på nätet. Gick in på Färjestads hemsida..efter 5 sekunder började musik att spelas. Jag på mobilen..nehe det var ingen som ringde, tänkte om tvn hade fått mer liv och höjt sig själv men icke den heller. Då hör jag hejaklacksvrål och insåg att det var Färjestads hemsida som skrämde skiten ur mig! Ha aldrig högtalarn på när du går in på deras hemsida är ett tips! Hjärtat bultar fortfarande i 180..puh! Ska nog gå över till nåt annat lag istället. Japp IFK Mariehamn i div 3 blir bra! Heja heja! Jag kommer och tittar när ni kommer upp i eliten! Ska brodera en matchtröja tänkte jag och i bak ska det stå "Sune, fan of Mariehamn!" Ajjemen!


IFK MARIEHAMN i mitt <3


Rösta på mig

Speciell eller inte speciell

Gick nyss in på Facebook och hade fått en ros av en vän, ååh tänkte jag vad gulligt, vad speciell jag känner mig..log stort, tills jag såg att den vännen har skickat en ros till alla i hennes vänlista. Leendet försvann och känslan av att vara speciell också. Det är ungefär som att få blombud och på det söta lilla kortet med ett hjärta på så står det.. "Du är mitt allt, du värmer mig när det är så satans kallt. Mina läppar vill vara på dina, vill du resa med mig till Kina?.. Du får mitt hjärta att brinna och mina drömmar bli röda som rosor.. du är så fin där du står utan trosor. Ge mig din hand och låt mig för alltid stanna, jag vill ha dig nu och förevigt söta Anna. Massa pussar/ Din man Staffan".. Efter att ha stått där med tårarna rinnandes på kinderna och ett leende som bara blir bredare så stelnar man till och inser, what? Jag heter inte Anna, jag är inte gift, och speciellt inte med en man och kommer heller aldrig vara gift med en man! Det är inte till mig, den här söta lilla dikten är inte ämnad till mig. Det är inte från nån tjej som jag är speciell för, jag som aldrig vart i Kina! Dörrklockan ringer och grannen står där och undrar om jag fått blombud nyss. "-Ja..eller näe, han lämnade det här kortet..blommorna hade han glömt i affärn sa han, japp.."..ja lämnar stelt över kortet till henne och mumlar nåt om att nu kokar potatisen och föser ut henne genom dörren. Blommorna behåller jag!

Rösta på mig

Flytta Annika Östberg till Sverige!

Det här är min åsikt och åsikterna går isär över hela världen men nu har hon suttit i fängelse i USA i 28 år varför i herrans namn får hon inte komma "hem" till Sverige för då? Hon är fortfarande svensk medborgare och hennes mamma bor numera här. Hon kostar en förmögenhet för USA så VARFÖR måste dom hålla henne kvar för..för två mord hon inte ens har begått men har fått ta på sig då hennes jävla fegis till pojkvän hängde sig i sin cell. Jag har läst hennes egen bok och sett dokumentären i dagarna och kan inte förstå varför USA ska envisas med att hålla henne fänglad fortfarande. Visst hon tog på sig morden men det finns också bevis på att det omöjligt kunde vara hon som varken sköt polisen eller stack kniven i den andra mannen men USA vill ha fast någon för det här och dom vet väl att får hon komma till Sverige så är hon fri efter nåt år eller två. Men räcker det inte nu? Blir man en bättre människa i fängelset? Knappast. Hon är oskyldig så ta hem Annika Östberg NU! Har ni ingen aning om vad jag skriver om så läs den här sajten: Annika Östberg





Rösta på mig

Jaha antagligen inbrott inatt!

...på första våningen. Jag hörde nåt inatt runt 1-2 och katterna reagerade märkte jag..men tänkte inte mer på det än att jag trodde att mina grannar kommit hem från krogen eller nåt. Jag vet att jag hörde knackningar och kollade ut genom titthålet men såg inget sen blev det tyst. Tänkte inte mer på det, förrän idag när jag kom hem från affären och såg att på första våningen vid en lägenhet så var hela dörrlisten uppbruten..jävlar..inbrott tänkte jag! Jag har ingen aning men det känns lite obehagligt för förra året så hände samma sak i samma trappuppgång på ett annat område som jag bodde på. Fast då hade dom gjort inbrott på förmiddagen en vanlig vardag. Är jag otursförföljd och smittar av mig på mina grannar? :s.. det blir till att läsa i tidningen imorgon eller om det står på tisdag. Otäckt hur som helst!




Rösta på mig

Nystädat och Tinnitus

Min dotter och hennes pojkvän var här i fredags kväll och lämnade lilla Iza för att jag saknade henne så. Lilla Iza hoppade upp efter ett tag i mattes knä och där blev det dammtassar på hennes byxor. "Men mamma har du dammigt här?".. njaeja..mm tydligen *jädra katt*.. så idag bestämde jag mig för att göra ett ryck. Jag våttorkade överallt, dammsög och torkade golven. Lilla Iza har en förmåga att vilja vara under badkaret, bara det att hon växer ju så fort nu så för 3 veckor sen gick det hur bra som helst att ta sig ut under badkaret men nu.. "mjaaaao".. jesus hon kommer inte ut stackarn. Jag tog bort badkarskanten och släppte ut henne och såg då att avloppen nog skulle få sig en dusch den med, så jag rensade avloppen både där och vid handfatet. Puh, svetten rann överallt på mig så jag tog mig en behövlig dusch och Iza satt och tittade på. Kändes lite som på julafton när Kalle Anka badar och småfåglarna sitter på fönsterbläcket och glor fast jag hade ingen större lust att ha halva handduken i det blöta så jag lät bli. Som kanske inte alla vet så bär jag hörapparat sen 17 år tbx och jag får ofta Tinnitus, en gång hade jag svarvljud en vecka, mindre kul. När jag nu satte i hörapparaten så hm..vad sjutton är det som låter?? Letade överallt, kollade att jag hade stängt av duschen, jo det hade jag ju.. lät precis som att duschen var på. Jaha ja.. nu har jag fått duschstråleljudet som tinnitus, det är ju oxå rätt kul om man säger så. Jesus! Nåja.. nu ska jag hiva mig iväg till affären och köpa kattsand för har man 2 stycken som gör sina pölar så luktar det rätt snart så nu när jag har nystädat och fint så vill jag inte ha doften av ammoniak heller! Blä!

See ya!




Rösta på mig

Hyr min man!

Så står det på en skylt som en fru till en arbetslös make har skrivit. Hon tröttnade på att hennes man aldrig fick något jobb så för hennes skatteåterbäring köpte hon sig en dator och fixade en websida för att hjälpa till. Nu har han fått många erbjudanden. "Bakom varje framgångsrik man står en kvinna" sägs det..stämmer bra i det här fallet!



Läs hela artikeln i Aftonbladet här Hyr min man





Rösta på mig

Melodifestivalschock!

Jag är mållös! Verkligen MÅLLÖS! Hur sjutton kunde Malena Ernman vinna på tittarnas röster?? Vad hände med alla i toppen hela vägen? Jag trodde att Sarah Dawn Finer hade en chans där när hon låg tvåa men ALLA som hade fått höga poäng hela vägen fick känna sig snuvade på poängen när skrällen "La voix" plötsligt fick högsta poäng av tittarna. Kommer vi ha någon som helst chans med den i Moskva?? Kommer vi få kvala nästa år? Det snurrar i hövvet och inte minst Malena själv höll ju på att svimma, hon trodde att hon var chanslös och vem trodde inte det? Jag är i chock verkligen och såg ni Måns Zelmerlöws min när han hade fått sina sista poäng och visste att han inte skulle vinna, då tyckte jag synd om honom. Men okej Malena, visa dom i Moskva då! Grattis.. eller nåt.







men jag är iallafall glad över att "Snälla snälla" inte vann för den låten klarar jag bara inte av.. nu ska jag trösta mig med ostbågar, japp det är lördag idag och jag måste trösta mig med nåt!








Rösta på mig

Pensionärer, cykellås och spikmatta

Där jag bor finns det måååånga pensionärer och nästan alla pensionärer har varsin rullator. I min trappuppgång står det 3 stycken i rad. Vilket jag inte riktigt kan begripa är varför en rullator ska ha 3 cykellås?? För om rullator nummer ett ska gå ut med sin ägare så måste rullator nr två låsa upp sitt lås. För dom här låsen sitter ihop! Kolla bilden nedan, var bara tvungen att fota det för det såg så roligt ut.





Nu har både media och vårdcentralen fått upp ögonen för den sk "spikmattan". Tänk er nu inte en matta med rostiga spikar på. Den jag menar har 6000 piggar gjorda av hårdplast, naturligtvis inte sylvassa..men dessa små piggar kan göra underverk för rygg, nacke, sömnlöshet, stress och tom för folk som vill sluta att röka (har jag läst)
När jag var inne för några veckor sen till vårdcentralen för att ta bort en leverfläck på ryggen som jag har haft sen urminnes tider så sa jag att jag vill ta  bort den för att kunna ligga på min spikmatta för att jag har diskbråck. Dom frågade ut mig om än det ena och än det andra om den här och dom frågade om dom skulle kunna rekommendera den till folk, utan tvekan sa jag! Den är som akupunktur och massage i ett. All energi får liv, blodcirkulationen sätts igång och hela ryggen pulserar och man känner en harmonisk värme. Jag kan absolut rekommendera den. Första gången jag hörde talas om den var på ett forum och alla skrev så mycket om den och allt var positivt.. när jag fick min och jag skulle lägga mig första gången så tänkte jag ..hell no! Ni är ju för fan helt störda! Hur kan ni somna på den här? Det gör ju svinont! Men efter några gånger sov även jag. Smärtan försvinner och blir behagligt efter ett tag så vill ni spara flera hundra genom att köpa en sån och slippa gå till en massör,akupunktur så har ni en bild här.








Vill ni skaffa en spikmatta så kolla in den här länken: Spikmatta
Rösta på mig

Sicken klant jag är!

Jag såg en annan sorts besöksräknare i en annans blogg och tänkte att jag skulle byta ut min mot den där det stod både besökare för dagen, månaden, totalt och unika. Jag registerar mig och tänkte att det är väl lika lätt att klistra in som allt annat. TRODDE JAG JA! Men tji fick jag, efter flera mail till supporten av det där stället så tröttnade jag och skulle ta bort alla koder från alla ställen.. men det är VÄLDIGT viktigt att ta bort rätt koder... vilket jag inte gjorde! Hej o hå, jag uppdaterade min sida och min sida hade vit baksida, inga sidokolumnar, inläggen från vänster skärmkant till höger! Panik..men blev lugnare när jag visste att jag hade sparat kodmallen i ett dokument, letar fram det och klistrar över alltihop, men ååååh den hade jag ju inte uppdaterat på 3 dagar! Så mycket av det jag hade 4 minuter innan var nu borta, synd att man inte kan ångra i det här. Så jag började leta i koderna efter och först sätta in mitt nya kort igen. Letade och letade och letade men hittade det inte. När man håller på och glor på koder för länge så blir man blind, en enda gröt alltihop och kände att jag bara ville radera allt och gå och lägga mig! Så kom jag på att jag nog skulle göra en systemåterställning istället. Sagt och gjort det gjorde jag. Trodde allt skulle återgå till det normala men icke! Då gäller det ju inte dokument och sånt här. Så det var likadant som innan så jag fick snällt leta igen i koderna och började då hitta saker och ting och fick in mitt kort. Många av länkarna hade ju försvunnit så jag fick leta upp vartenda mail och koder för att sätta in dom igen. Nu har jag fått in en del och jag orkar inte ta in mer nu. Skulle nästan kunna tro att det är IDAG det är fredagen den 13e för mig. Min datalärare i html skulle ta mig i nackhåret och kasta in mig i väggen om han visste att allt han lärde mig för 10 år sen är som bortblåst. Förresten så har min dotter honom nu och han mindes mig mycket väl. Min dotter tycker inte om Excel och då hade han sagt..att det gjorde inte din mamma heller! En del lärare lär aldrig glömma mig med andra ord ;)

Rösta på mig

Lyrisk

Jag har i alla år sagt att David Beckham är den snyggaste karl´n som går i ett par skor men inte trodde jag att jag hade blivit sedd av honom! Men kolla.. *tårögd* han har inte bara sett mig utan även tatuerat in mig på sin mage och har mig i sin mobil! Helt otroligt..lilla jag lixom.. här är beviset!





Och det här kortet minns jag inte när det är taget, måste vart när jag va hetero och förvirrad eller nåt, se nedan!


Rösta på mig

Knepig dröm och vax i örat

VARNING! Ät inte dom kommande 20 sekundrarna eller skit i och läsa medan du äter!

Så nu har jag varnat. Förra torsdagen så köpte jag Revaxör, eller ja..nåt liknande..engångspipetter. Detta har jag hållit på med nu i en veckas tid..i med pipetten och stäng med fetvadd. Varje morgon så har fettvadden vart full med vax och nu undrar jag.. hur jävla mkt vax kan en människa ha i ett enda öra?!! En hel del om ni frågar mig. Det vill aldrig ta slut. All världens vax verkar vara i MITT öra..på söndag är pipetterna slut så jag hoppas att örat har fått sig en rejäl rensning och säger stopp nästa gång det smyger sig in i örat.. "STOPP.. du är portad men gå till grannen, dom är 4 stycken du kan besöka du.. "

Nu kan ni fortsätta äta. Min dröm jag hade innan jag vaknade, jag börjar undra vart allt kommer ifrån. En kompis till min dotter ringde mig och frågade om min dotter hade täckning för en julskinka hon skulle köpa.. han skulle tycka det var så pinsamt om dom i kassan sa att "köpet medges ej".. vadå för honom eller henne?? O varför en julskinka i mars?? Finns det överhuvud taget julskinkor ute i butikerna i mars?? Jag har dom mest osannolikaste drömmar som kan tänkas. Jag flyger ofta men ingen ser mig. Varför då? Jag är ju höjdrädd! Sen är jag fruktansvärt kass på att köra bil i drömmen..jag kraschar inte bara min egen bil utan andras bilar, jag vet en natt..att jag tänkte "det här är bara en dröm, så här kass är jag inte på att köra egentligen". Så jag var rätt lugn men varför är jag så kass i drömmen? Skulle vilja träffa nån som översatte alla mina drömmar så jag slipper vakna som ett frågetecken varje morgon för att jag drömt ännu en obegriplig dröm.

Puss o hej!

Rösta på mig

Det sket sig med våren

Jaha det som var så fint väder i förmiddags osså kom den där förbannade snön igen. Jag som var så mallig över att vi minsann hade bar backe här, synden straffar sig själv sägs det ju..ATT det gör!

Hörde av en polare att det va massor me snö i skåne.. är det detta dom menar då eller?




Jag fick en kommentar av en annan bloggare förut..att jag har sån charm och humor i det jag skriver att jag skulle kunna skriva om en snigel på picknick och få det till att bli kul.. bara för det så ska jag skriva om den där snigeln i helgen..vad den ska heta? Jaa du.. stenen runt på 3 dagar?.. ja vi får helt enkelt se!

Jag låg och sov förut, vaknade av mig själv och såg att jag hade ett missat samtal på mobilen, DOLT nummer igen men inte hade jag hört den där signalen inte och ändå låg mobilen precis brevid mig. Jag hör banne mig inte telefonen längre! Förut kunde jag sätta mig käpprätt upp efter en halv signal och hörde tom mitt ex:s mobil på hennes sida om sängen när hon sov fast det gjorde inte hon. Antingen sover jag så fruktansvärt djupt numera att jag inte hör nånting eller också så hör jag så förbannat dåligt. Det kan ju vara farligt. Kan ju börja brinna i trapphuset och folk stå o plinga på dörrn utan att jag hör det. Får helt enkelt kolla upp min hörsel ordentligt igen. Och jag har märkt nu att jag klarar inte av att äta för fet mat, jag mår illa och jag får såna sura uppstötningar att jag riktigt känner hur tårna krullar sig.. det är hemskt!


Puss o hej! Rösta på mig

Jösses vad allt ska hända på en och samma gång

Satt i lugn och ro här hemma och läste Aftonbladet på nätet, då ringer telefonen och jag hatar verkligen när det är dolt nummer så jag svarade lite slött.. "hallå!" I andra änden är det min handledare från Försäkringskassan som ville ha lite rapporter..shit! Jag skulle ju ringa min handledare på AF och få en tid med honom, jag skulle ringa medicinska ortopedtekniska och till sjukgymnasten! "Eh eh näe jag har inte fått tag på några av dom än och jag har inga pengar på mobilen".. Jag hörde ju hur jävla dumt det där lät, AF ligger typ 5 min från mig och jag har vart i närheten flera gånger men kommit på att jag har inte intyget med mig från farbror ortoped. "Nehe! Jag trodde du skulle ha den där gördeln på dig nu och berätta lite hur det känns med den".. huvudet snurrade "jag ska försöka få tag på dom igen då, åhh jag ser att jag nog ringt fel tid för dom har telefontid här" osså rabblade jag upp telefontiden. -"Jaha men då ringer jag ortopeden och får rapport därifrån".. *jag jätteglatt* -"ja men gör det"  -"ja så får vi utgå ifrån den rapporten sen".. -"mmm det gör vi" -Men då säger vi så, ha det så bra" -"Detsamma! hej då". *Klick*.. tjooofräs vad jag fick fart på mig. Letade fram alla telefonnummer och papper jag behövde. Tog fram ett annat mobilkort och satte i det. Var ju tvungen att ringa nu, kan inte vänta till torsdag nästa vecka då jag får pengar igen. Först ringde jag min handledare på AF.. -"Den personen ni söker är ute och kommer tillbaka kl 10".. suck.. lägger på och ringer upp mitt försäkringsbolag och hör vilka försäkringar jag har och om det gäller ett jävla fult ärr jag har som jag fick när jag opererade bort gallan för 3 år sen. Det är verkligen jättefult. Kan inte tuttarna hänga lite mer så dom täcker det där ärret? Då kan jag skrämma skiten ur nån tjej som jag vill bli av med.. tar av mig tröjan..hon ryggar tbx..fast än har hon inte sett ärret.. lyfter tuttarna och jääävlar där sprang hon ja.. se där ja! Iallfall så hade jag ingen sån försäkring för det var ingen olyckshändelse suck. Sen ringde jag "gördelmottagningen" Jodå, jag fick en tid..nästa torsdag ska jag dit och prova ut en gördel. Så schnygg jag ska bli! Är det en sån där i plast tro? Som min gamla klasskompis hade så man fick ont i nävarna om man råkade slå till henne i ryggen? :s. Sen ringde jag till min handläggare igen.. "den person ni söker sitter i telefon..vem vill ni ringa??".. men ååååh vem fan tror ni jag vill ringa när jag precis ringt till den personen??? Försökte att ringa kundtjänst.. inge svar.. va fan. Till slut ringde jag min handledare igen och han svarade.. Åhhhhhhh äntligen lixom.. så nu ska jag till honom nästa veckan på onsdagen. Puh! Och nu fick jag posten. Vad kul, har fått höjd hyra med 178kr! Som om jag inte redan har ont om pengar då lixom!.. Den här dagen suger verkligen..

Puss o hej!

Rösta på mig

Glömd tvättid

Jaha så var det dags igen då. Jag har återigen glömt av en tvättid. Snart får jag väl ett brev från hyresvärden med låskolven i och en tvättbräda så att jag får tvätta för hand hädanefter! Det står klart och tydligt därnere i tvättstugan.."kan ni inte tvätta på tiden ni har satt upp, ta bort låskolven!".. så.. snart så lär ja få det där brevet, men hur kan jag ta bort låskolven när jag inte ens kommer ihåg att jag ska tvätta? Kom på det idag, jag skulle tvättat 17-22 igår! Tur att man inte behöver vänta så länge på nästa tvättid. PÅMINN mig om att jag har tvättid på fredag. Fredagen den 13e kl 17-22..hur ofta är det förresten fredagen den 13e två månader efter varandra? Eller har jag missat nåt? Nåväl, jag har kläder tills på fredag och några dagar till så jag klarar mig men det är ju retligt särskilt när jag vet att det finns en del gnälliga pensionärer i det här huset som ser tvättstugan som veckans höjdpunkt eller nåt. Därför tvättar jag gärna senare så slipper man träffa på dom ;)

Rösta på mig

Pain in the ass för de ansvariga på Blogg.se

Jag har haft ett antal frågor som jag har mailat till kundservice angående den här bloggen och dess uppbyggnad.. dom har snällt svarat varje gång men jag riktigt ser framför mig hur dom sitter i fikarummet och beklagar sig över den där Sune som inte fattar ett jota och undrar hur i helvete dom kunde tillåta henne att ens börja blogga på just deras sida och på firmafesten är jag det stora samtalsämnet och alla suckar o spyr galla över mig. Och när sambon hemma hos dom frågar hur dagen har varit så lägger dom sig ner o storbölar för att dom har haft en fruktansvärt jobbig dag med en bloggare som är så urbota blåst att dom helst av allt vill säga upp sig och börja på vilket jobb som helst bara dom slipper den där Sune! Haha.. jag är deras pina, en böld i arslet som dom helst av allt bara vill bli av med ;).

Idag var jag och tog lite kort med min otroligt kassa kameramobil..(till de berörda som ska komma när jag fyller 40..jag vill ha en ny och mycket bättre mobil med skitbra kamera!) Här nedan kommer lite bilder som visar att jag faktiskt går utanför dörren och inte bara till ICA. Klicka på bilderna så blir dom större :)



Rösta på mig

Det här är ju fan skrämmande!

Läste just en artikel på Aftonbladet om att vår "kära" Försäkringskassa har mage att lägga beslag på massa pengar på ett skadestånd för en kvinna som suttit i koncentrationsläger. (Ur aftonbladet) "Försäkringskassan anser att det är pengar som ska ses som en pension för arbete utfört i gettot. Reglerna säger då att hennes svenska pension ska reduceras." Hon jobbade med att sopa gator i gettot. Det är ju för fan vansinnigt! Hon fick 80000 kr för att hon klarade sig undan förintelsen, pengar som är otroligt lågt för någon som har vart med om något sånt och nu har alltså Försäkringskassan återigen visat hur jävla omänskliga dom är! Så är det, man ska banne mig inte få en krona över förrän dom jävlarna är där o snor dom. Här är länken till artikeln:Sjuka jävlar.


Rösta på mig

Rörigt på viktklubb

Idag var jag så motiverad när jag för första gången gick in på viktklubb.se för att börja mitt nya smalare liv. Det gick bra att skriva i vikt och längd osv. Sen skulle man skriva i vad man hade ätit hittills o sen skulle datorn räkna ut själv hur mkt kalorier och skit min frukost innehöll..visst skitbra tyckte jag och började leta vart på sidan det skulle ske.. men.. wtf jag hittade det inte!! Ingenstans.. och sen skulle man ta midjemått, sprang runt i hela lägenheten och letade, hittade en tumstock men förstod med en gång att det skulle ju inte funka för kroppen är lixom inte konstruerad på det sättet som en tumstock vill att jag ska vara konstruerad! Letade lite till och wooow jag fann ett. Skrev i, när min profil var klar så fick jag reda på att japp det är fetma och mitt midjemått låg på 18 cm mer än vad en kvinna ska ha. Sen kom jag på att min mage är ju inte som den ska vara utan den kan vissa dagar va så uppblåst att vem som helst skulle kunna komma fram till mig, krama om mig och säga grattis..till att jag är gravid! Så det där med midjemåttsmätning det skulle inte funka för då skulle datorn få fram att jag är obotligt fet.. o sen förstår ni stod det på ett ställe hur mycket man skulle få motionera  om man hade ätit det eller det.. för skojs skull tog jag fram 100g chips och herreguuud..då skulle man vara tvungen att bädda sängen i 4 timmar! What? Jag som knappt kan bädda sängen snyggt efter EN gång i 3 minuter! Sen upptäckte jag en annan sak som har me den där påsen chips att göra, då var man tvungen att spela TROMBON i 1 timme och 55 min! TACK o lov att jag ingen trombon äger för annars hade mina grannar ringt hyresvärden och bett dom bygga en hydda långt in i skogen som jag kunde flytta in i med det där oväsendet. Nepp jag tyckte den var väldigt rörig den där sidan så jag bestämde mig för att jag ska inte vara med där. Jag skulle bara bli förbannad när jag inte hittar hur jag ska gå till väga. Hann iallafall se att en tjej hade enbart börjat äta frukost så gick hon ner 13 kg. Och det är ju det jag har börjat med..äta frukost. Sen läste jag även i en del forum att viktklubbs ansvariga uppdaterar sällan grejer såsom matprodukter och motionsredskap. Crosstrainer fanns inte med. Det är ju många som håller på med sånt idag. Nepp jag ska fixa detta själv och visa både mig själv och andra att man minsann kan gå ner i vikt utan att slänga ut massa pengar på sidor på nätet som ändå inte hjälper mig!


Puss o hej!

Rösta på mig

Skam den som ger sig banne mig!

Jag lyckades! Äntligen något jag har slutfört..att hitta dom rätta koderna för att ändra lite här och där. Jag gav mig fan inte och nu är menytexterna större och jag har bytt typsnitt! Jävlar va gött jag kommer att sova inatt haha.. Jag gjorde en ny blogg och testade och ändra typsnitt och dylikt för att se vad det var som ändrades och skrev upp allt på ett papper och förklaringar. PUH! Men jag ville verkligen gå till botten med det hela idag för annars fanns det risk för att jag skulle radera bloggen och det vill jag ju inte *s*



Puss o hej!

Rösta på mig

Lword

Som de flesta flator har jag följt serien Lword, enda serien i världen som handlar mest om homosexuella kvinnor. Så här beskrev siten Lovefilm Lword när den kom ut för första gången 2004 i Sverige.. "L Word är en vågad och banbrytande TV-serie om livet och kärleken i en kvinnlig vänkrets i Los Angeles." Stämmer bra och det är en av världens bästa serier enligt mig. Nu idag såg jag den absolut sista delen någonsin.. säsong 6 och jag har inte missat ETT enda avsnitt. Kommer sakna dom allihopa och jag tänker inte gå in på någon handling om den här säsongen för det är säkert många som inte sett alla avsnitt än. Det finns folk som kämpar för att Lword ska bli en film precis som Sex and the City blev, får hoppas på att det blir så för då ska iallafall JAG se den på bio ;)



Puss o hej!


Rösta på mig

Chicken Tikka Masala

Jag hade ställt klockan på 9.15 men vaknade redan runt 8 då jag inte kunde ligga kvar eftersom min blåsa var full till bristningsgränsen...ville inget hellre än att få ligga kvar eftersom ja va alldeles för trött för att gå upp egentligen men med kudden fortfarande i ansiktet och håret åt ett enda håll som om nån stått och blåst med hårfön i en timme åt ett enda håll..gick jag iallafall upp. Frös som en gnu eftersom den här lägenheten är förbannat kall! Tömde blåsan, tittade mig i spegeln o undrar vem fan det va.. jösses inget undra på att jag e singel.. med trippande steg för att inte nudda det kalla golvet för mycket i onödan gick jag tillbaka till sängen men då började jag att piggna till så det var bara att ta på sig. Jag började att bädda sängen, diskade, dammsög och damma lite ifall min syster ville träffa mig efter jag hade vart på kommunhuset..men det va ju rätt onödiga bestyr för hon hade inte tid.

Några timmar senare med frisyren lite mer på plats o en skön dusch cyklade jag till restaurangen där jag skulle träffa min syster och min dotter. Jag skulle ha premiär nämligen..hon skulle bjuda mig på lunch..en INDISK..har aldrig ätit indisk mat men efter den rätten lär jag göra om det. Jag och syrran tog varsin Chicken Tikka Masala..fint upplagt med två sketna smala moröttsstänger som dekoration över kycklingen som var marinerad i paprika eller nåt. Himla gott var det iallafall med ris till på ENORMA tallrikar..stackars fröken servitris som skulle bära flera såna i taget för bara en vägde en del.



Chicken Tikka Masala..visst ser det gott ut?!


Vi satt där och pratade om ditt och datt ett tag tills vi såg va klockan var. Halv två skulle jag vara på kommunhuset för att höra vad dom hade att säga angående jobb och vad dom har för uppgifter på själva kommunen. Det var förvånadsvärt många där och väldigt många ungdomar. Trodde jag aldrig att dom skulle ta sig dit. Träffade en gammal jobbarkompis som kom förbi och jag frågade om inte han skulle med in.. "neeee varför det?".. eh jaa för att du oxå är arbetslös kanske??...han bara flinade och gick.. undrar om han har några miljoner på banken  som kan gå hemma hur länge som helst? *s*.. Men jag höll på att somna i den där obekväma stolen och mina händer hade stickningar så jag kunde knappt sitta still. Dom där människorna som stod därframme o babblade sa inte så mkt som jag inte redan visste..nåja, kul att göra nåt annat än o traggla hemma.

Nu ska jag göra lite annat. Återkommer senare..

Puss o hej!
 

Rösta på mig

Jag blir snart tokig!

Nu har jag suttit o pulat *japp det är med ett L* i flera timmar med den här förbannade bloggen och jag hittar iallafall inte vart jag ska ändra storleken på mina underrubriker i menyn eller under varje inlägg och jag vill inte att mina läsare ska vara tvungna att åka o köpa ett förstoringsglas bara för den skull! Om det finns nån därute som vet exakt vart jag ska ändra i stilmallen eller om det nu va kodmallen innan ja raderar skiten så vore det himla gulligt. Jag spyr snart på alla koder *s*. Ett annat problem som någon redan försökt förklara för mig men att man kan tro att jag e väldigt blond för ja fattar verkligen inte mer än en guldfisk med andnöd.. är att min header inte syns i Explorer men i tex Firefox. Har hört att Explorer har många buggar när det gäller att se bilder mm men jag vill ju att mina läsare med Explorer *för dom envisas ju med att ha det osäkra före det säkra tydligen* ska se min snygga header som jag förövrigt då inte har gjort själv :) sååå OM det finns nån som även kan det där så vore jag mer än tacksam över om jag kan få lite hjälp. Men medan jag väntar på ett eventuellt svar från nån gulle så kan jag ge er en länk..tjuvlyssnat.se heter den... riktigt kul och läsa vad den här personen har snappat upp lite här o var eller om det är folk som får skicka in jag vet inte men många skratt får man iallafall.




Rösta på mig

Dansant gläjde

Haha jag hittade ett youtubeklipp på en blogg idag. Om den här killen känner för att lägga av med pingis så kan han alltid bli antingen clown eller varför inte bli kung på dansgolvet! Titta noga i slutet på poängställningen så förstår ni kanske varför han blev så glad eller ville sätta sin motståndare på plats *s*




Rösta på mig

Verklig kärlek mellan far & son

Vet inte hur det är med er men jag är väldigt känslig.. den 3e mars fick jag ett mail från min syster och en länk till youtube.. det här klippet gör att tårar faller.. det är ett av de mest underbaraste klipp jag någonsin sett på youtube.. jag har sett det 4 gånger och jag har tjutit varje gång.. hur är det med er?

Vilken kärlek!
En dag frågar en son sin far: ”Pappa, springer du en maraton med mig?”
Pappan svarar: ”ja” och de springer sin första maraton tillsammans. 
En annan dag frågar sonen sin far igen: ”Pappa, springer du en till maraton med mig?” och pappan svarar igen ”ja, min son”.
En dag frågar sonen sin far: ”Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?” (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar igen ”Ja”…
Och här kommer videon till denna historia:
 
 
 


Rösta på mig


Lycka

Godmorgon! Idag är den faktiskt god :D. Det efterlängtade telefonsamtalet kom inatt..från henne som jag trodde jag hade förlorat för evigt. Underbart! Men att hon fyllde i mina minnesluckor kunde lika gärna ha kvittat för det va inte så kul att höra och jag vet inte vad saker o ting kom ifrån. Sanningen kommer tydligen inte alltid fram i berusat tillstånd det är ett som är säkert. Men jag kan bara säga en sak.. FÖRLÅT för att jag sårade dig men TACK för att du vill vara min vän igen.. Älskade dig igår..älskar dig idag och kommer förmodligen alltid göra det!




Rösta på mig

Andra chansen och Sarah Dawn Finer

Det har ju stått så mycket i tidningarna att Sarahs röst inte håller och har fått sångförbud och diverse medicin och senast i eftermiddag stod det att hon fick ledas ut för att hon var för sjuk och hennes körtjej Britta skulle få hoppa in i Sarahs ställe om det inte funkade. Men älskade Sarah..du visade dom! Din röst höll och jag höll tummarna hårt att det skulle gå vägen och det gjorde det ju! Du är vidare till Globen! Grattis du underbara människa med den enormt underbara rösten.. lycka till i finalen nu tjejen. Nedan är ett klipp från Malmö, så mäktigt! Lyssna och njut.. o du Mia din lyckost som var på plats och såg henne live! *s*..




Rösta på mig

What the hell happend??

Förvirrad, ledsen, tom, minnesförlust.. grubblar..va fan hände? Varför? Minns inte.. :( .. men iallafall FÖRLÅT!


Stor förlust...





Rösta på mig

Böcker och Youtube

Idag var jag på stan och gjorde lite ärenden. Första stället jag var på hade ÄNTLIGEN fått in mitt headset som dom beställt åt mig..*lycka*! Sen bar det iväg till apoteket där ja skulle inhandla Revaxör eftersom jag hör så dåligt på vänster öra . tHoppas bara på att det är en vaxpropp och inte att jag har fått mkt sämre hörsel igen :( . Detta ska jag ta i 3-5nätter så hoppas jag att det löser sig av sig självt så jag slipper åka till vårdcentralen igen för att skölja ur skiten. Suga ut det får jag inte eftersom jag har så många skador och ärr därinne.

Jag var på bokrean på Bokia. Många böcker jag ville ha men till slut blev det två böcker. Mias systrar av den så omtalade Maria Eriksson och En tonårings resa av Richard Pelzer. Ni som har läst böckerna om "Pojken som kallades Det".. av David Pelzer vet kanske att han hade 4 bröder. Richard är en av dom och fick ta över terrorn och helvetet av mamman efter David som så lyckligt kom undan. Den har jag börjat läsa på och den är minst lika upprörande som böckerna hans bror skrev.

Jag åt en jättegod lunch idag. Omelett med räkor, skinka o lite majs. Var godare än det ser ut här haha






Sen låg jag och läste och åt lite choklad sen fick jag lite dåligt samvete och va tvungen och stå en kvart på crosstrainern. Ni som inte vet vad en sån är för något så kommer en bild nedan.





Detta är ett youtubeklipp av en pianospelande katt. Hon heter Nora och är 4 år och spelat piano har hon gjort sen hon var 1 men spelar bara när hon är på det humöret och inte på beställning :)




Här har vi ett klipp av nån som gör en underbar översättning av två katters konversation





Att katter är tacksamma objekt när det gäller att videofilma märks här. Alltid lika kul att se :)





Puss o hej!






Rösta på mig

En vanlig onsdag

Jag vaknade på tok för tidigt och sov alldeles för få timmar men min rygg klarade inte att ligga längre och inte min blåsa heller för den delen! Så jag klev upp runt 9, upp på toa som en zombie. På vägen höll ja på att dratta omkull för att mitt matvrak till katt va tvungen att springa runt benen på mig för att hon var ju såååå hungrig. "Kan man få tömma blåsan först kanske kattskrälle?" Hon vet mycket väl att jag är stel som en pinne på morgonen och jag kan med nöd och näppe böja mig ner och ta upp hennes matskål, ändå ska hon prompt va precis DÄR.. jag får fösa bort henne för att inte ramla omkull. Så är det varje morgon. Tittar ut..ååh solen är på väg att göra entré, underbart! Öppnade balkongdörren för att vädra och det var inte ens kallt ute. Är våren på väg nu då månne?? Hoppas det, man blir mycket piggare och gladare då :D. Drog på mig kläder och ställde mig på crosstrainern.. flås och ännu mera flååås *s*.. men ja ger mig inte förrän hjärtat typ sitter utanför kroppen! Gick in i duschen och gick ut o gick en promenad, på vägen hem gick jag förbi second hand bara för att jag vart så nyfiken på varför det vart så mkt folk i omlopp där hela veckan. Jahaaaaaaaaaaa.. klädrea halva priset.. ATT jag inte gick dit tidigare så kanske ja hade kunnat hitta nåt snyggt o ha på mig på fredag *s*.. ne då.. jag kollade runt, hittade ett litet kastrullock för 5kr för mitt lock saknar knopp sen flera år tbx o när saker o ting kokar måste ja fort ha tag på nåt vasst o bända upp skiten innan ja har hela spisen fullt me bös *s*. Sen gick jag ner i källaren och lulla lite. Fick syn på en ensam stackars stol där. 55kr.. hm.. ja har ju faktiskt ingen stol i sovrummet så jag får lägga mina kläder på golvet. Sitsen var grå me en stor blomma på. Den var helt klart omklädd.. i fint skick. Kände på den så den inte vägde 3-5kg för det får jag ju inte bära enligt doktor ortoped. Japp, jag köpte den och nu står den där så fiiin i mitt sovrum :D

På fredag ska jag iväg till en kompis och tjöta lite o dricka lite alkoholhaltig/a drycker. Kul att det händer nåt kul :D
Näe nu ska jag sova.

Puss o hej!



Rösta på mig

Tristess

Hej! Jag har fått en ny header *pekar uppåt*! Visst är den snygg?! Det är en otroligt snäll kille som lyssnar till namnen Crille som har designat den. Honom hittade jag på Filmfix *s*..

Att gå utan jobb börjar bli förbannat trist. Varje dag ser likadana ut. Jag var hos min handledare på Pomona förra veckan och vi spånade lite på vart jag skulle kunna jobba med de förutsättningar jag har pga min rygg. Hon tittade på mig och log "Sune, jag ser dig framför mig jobba som bibliotekarie, det är ett rörligt jobb!" Jag tittade på henne o skrattade.. jag har i alla år sagt att jobba på ett bibliotek är bohemernas jobb, tycker det ser ut som om det är ett slags folk och sen har vi ju min fd engelskalärare från högstadiet som var så pass mobbad att hon sökte jobb på ett tystare ställe..just på bibblan!! Jag ser mig inte alls stå där eller gå omkring med min högstadielärare som helt öppet berättade vilket sexliv hon hade med sin man. Jo det är sant, man kunde fråga henne vad som helst och hon svarade varje gång! Över till bibblan. Visst dom har ett rörligt jobb men jag får ju fråga varje gång i receptionen vart den o den boken finns trots att det står bokstavskombinationer och ska vara lätt att hitta i datorn! Så ja tror inte jag är rätt person för det där stället. Och om nån frågar mig "Vart finns boken om Bulgariens hemtextil?" What?? "Inte vet jag, gå o leta i nån hylla där det står Bulgarien eller nåt.. ja kommer göra bort mig första dan! Nja.. och min handledare igen"Men Sune! En bensinmack då? Dom har ju ett rörligt jobb!" Jag tittade på henne igen o började garva.."Jag kan ju inte ens sätta på nya vindrutetorkare eller ens få av dom gamla!".. det vet jag med säkerhet då jag och en till  försökte i svinkallt väder utanför Statoil i Skövde och fick be om hjälp av nån personal på just Statoil som glatt skuttade ut till oss och fick till sin fasa se att..vi hade ju inte köpt dom på Statoil! Näääe och? Vi hade åkt till ett mkt billigare ställe..det va inte det som va grejen lixom, han hjälpte oss iallafall. Tänk om nån skulle fråga mig om jag jobbade på ett sånt ställe! Näääe för sjutton fråga inte mig! Jag har ingen aning, jag är bara praktikant o kan inte ett skit om bilar, dom ställde mig här för att på en bensinmack har dom ett rööörligt jobb sörrö..japp! Ja jösses..ska till min handläggare på AF nån dag här så får vi diskutera saken lite närmare.

Jag träffade min granne nedanför mig, inte rätt under utan snett. En gullig tant som frågade hur jag hade det. Vi hade pratat förut och jag hade berättat att jag va arbetslös och hade diskbråck. Jag sa att jag tycker att alla dagar e likadana och tänkte inte på att hon faktiskt är pensionär och hade det likadant! Och nu ska jag ställa mig på crosstrainern ett tag till nåt roligt program på teven, OM jag hittar nåt vill säga. Puss o hej






Rösta på mig