Böcker och Youtube

Idag var jag på stan och gjorde lite ärenden. Första stället jag var på hade ÄNTLIGEN fått in mitt headset som dom beställt åt mig..*lycka*! Sen bar det iväg till apoteket där ja skulle inhandla Revaxör eftersom jag hör så dåligt på vänster öra . tHoppas bara på att det är en vaxpropp och inte att jag har fått mkt sämre hörsel igen :( . Detta ska jag ta i 3-5nätter så hoppas jag att det löser sig av sig självt så jag slipper åka till vårdcentralen igen för att skölja ur skiten. Suga ut det får jag inte eftersom jag har så många skador och ärr därinne.

Jag var på bokrean på Bokia. Många böcker jag ville ha men till slut blev det två böcker. Mias systrar av den så omtalade Maria Eriksson och En tonårings resa av Richard Pelzer. Ni som har läst böckerna om "Pojken som kallades Det".. av David Pelzer vet kanske att han hade 4 bröder. Richard är en av dom och fick ta över terrorn och helvetet av mamman efter David som så lyckligt kom undan. Den har jag börjat läsa på och den är minst lika upprörande som böckerna hans bror skrev.

Jag åt en jättegod lunch idag. Omelett med räkor, skinka o lite majs. Var godare än det ser ut här haha






Sen låg jag och läste och åt lite choklad sen fick jag lite dåligt samvete och va tvungen och stå en kvart på crosstrainern. Ni som inte vet vad en sån är för något så kommer en bild nedan.





Detta är ett youtubeklipp av en pianospelande katt. Hon heter Nora och är 4 år och spelat piano har hon gjort sen hon var 1 men spelar bara när hon är på det humöret och inte på beställning :)




Här har vi ett klipp av nån som gör en underbar översättning av två katters konversation





Att katter är tacksamma objekt när det gäller att videofilma märks här. Alltid lika kul att se :)





Puss o hej!






Rösta på mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback