Nystädat och Tinnitus

Min dotter och hennes pojkvän var här i fredags kväll och lämnade lilla Iza för att jag saknade henne så. Lilla Iza hoppade upp efter ett tag i mattes knä och där blev det dammtassar på hennes byxor. "Men mamma har du dammigt här?".. njaeja..mm tydligen *jädra katt*.. så idag bestämde jag mig för att göra ett ryck. Jag våttorkade överallt, dammsög och torkade golven. Lilla Iza har en förmåga att vilja vara under badkaret, bara det att hon växer ju så fort nu så för 3 veckor sen gick det hur bra som helst att ta sig ut under badkaret men nu.. "mjaaaao".. jesus hon kommer inte ut stackarn. Jag tog bort badkarskanten och släppte ut henne och såg då att avloppen nog skulle få sig en dusch den med, så jag rensade avloppen både där och vid handfatet. Puh, svetten rann överallt på mig så jag tog mig en behövlig dusch och Iza satt och tittade på. Kändes lite som på julafton när Kalle Anka badar och småfåglarna sitter på fönsterbläcket och glor fast jag hade ingen större lust att ha halva handduken i det blöta så jag lät bli. Som kanske inte alla vet så bär jag hörapparat sen 17 år tbx och jag får ofta Tinnitus, en gång hade jag svarvljud en vecka, mindre kul. När jag nu satte i hörapparaten så hm..vad sjutton är det som låter?? Letade överallt, kollade att jag hade stängt av duschen, jo det hade jag ju.. lät precis som att duschen var på. Jaha ja.. nu har jag fått duschstråleljudet som tinnitus, det är ju oxå rätt kul om man säger så. Jesus! Nåja.. nu ska jag hiva mig iväg till affären och köpa kattsand för har man 2 stycken som gör sina pölar så luktar det rätt snart så nu när jag har nystädat och fint så vill jag inte ha doften av ammoniak heller! Blä!

See ya!




Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Jag fick en brusskada på öronen för något år sedan (var i badhuset med en skolklass, jag blev stationerad till en viss plats och där var jag 7 timmar i sträck. Det visade sig att jag suttit illa till- vid en stor fläkt, dessutom "ekade" badhusljuden bra just där). Det bara brusade i öronen och jag hörde knappt någonting på tre dagar, sedan började det släppa men långsamt.

Sedan fick jag influensa ett halvår efteråt, blev så sjuk och uttorkad att kristallerna i öronen torkade. Tappade hörseln igen.

Nu är jag extra rädd om hörseln, när man märkt hur sårbar den är.

2009-03-15 @ 17:01:31
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback