Pensionärer, cykellås och spikmatta

Där jag bor finns det måååånga pensionärer och nästan alla pensionärer har varsin rullator. I min trappuppgång står det 3 stycken i rad. Vilket jag inte riktigt kan begripa är varför en rullator ska ha 3 cykellås?? För om rullator nummer ett ska gå ut med sin ägare så måste rullator nr två låsa upp sitt lås. För dom här låsen sitter ihop! Kolla bilden nedan, var bara tvungen att fota det för det såg så roligt ut.





Nu har både media och vårdcentralen fått upp ögonen för den sk "spikmattan". Tänk er nu inte en matta med rostiga spikar på. Den jag menar har 6000 piggar gjorda av hårdplast, naturligtvis inte sylvassa..men dessa små piggar kan göra underverk för rygg, nacke, sömnlöshet, stress och tom för folk som vill sluta att röka (har jag läst)
När jag var inne för några veckor sen till vårdcentralen för att ta bort en leverfläck på ryggen som jag har haft sen urminnes tider så sa jag att jag vill ta  bort den för att kunna ligga på min spikmatta för att jag har diskbråck. Dom frågade ut mig om än det ena och än det andra om den här och dom frågade om dom skulle kunna rekommendera den till folk, utan tvekan sa jag! Den är som akupunktur och massage i ett. All energi får liv, blodcirkulationen sätts igång och hela ryggen pulserar och man känner en harmonisk värme. Jag kan absolut rekommendera den. Första gången jag hörde talas om den var på ett forum och alla skrev så mycket om den och allt var positivt.. när jag fick min och jag skulle lägga mig första gången så tänkte jag ..hell no! Ni är ju för fan helt störda! Hur kan ni somna på den här? Det gör ju svinont! Men efter några gånger sov även jag. Smärtan försvinner och blir behagligt efter ett tag så vill ni spara flera hundra genom att köpa en sån och slippa gå till en massör,akupunktur så har ni en bild här.








Vill ni skaffa en spikmatta så kolla in den här länken: Spikmatta
Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

En sån har jag funderat på att köpa till sambon, han har whiplash och får i perioder stora problem med rygg/nacke. Den var ju inte så fasligt dyr heller, billigare än att knapra smärtstillande i några månader!

2009-03-14 @ 19:35:55
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Ja, jag måste köpa en sån till honom. Han ska bara förtjäna den först. mohahaha

2009-03-14 @ 20:25:52
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Ah! Nu fick jag lite förslag, tack! gnider handflatorna

Nejmen jag ska se när det känns att man har råd, nu fyller jag år om några dagar och jag tror vi har ganska mycket räkningar osv. Då får man tänka efter ett par gånger extra innan man handlar något. (Och sedan kommer vårkläder, vårskor osv till tre barn. Jippie- not.)

2009-03-14 @ 20:36:37
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Exakt! Dessutom har jag fasiken inga stora krav, jag gör knappt av med pengar. Handlar väldigt lite kläder (följer man inte modet slaviskt är det ingen match), är inte beroende av smink osv och har inga hobbys som kostar pengar (däremot FÅR vi pengar för att jag bloggar).

Jag är inte så sugen på att bjuda över folk osv, tänkte mer att vi kan fira lite bara vi i familjen och så SKA jag ha en digitalkamera. Numera hör det faktiskt till standardutrustningen i ett hushåll, och absolut om man har barn (eller blogg).

2009-03-14 @ 21:03:23
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Men pingar du också? För att få lite fler läsare kan du kommentera hos personerna jag har i högerkolumnen, de är alla såna där trogna, goa personer som kommenterar tillbaka. Hade jag inte haft dem hade jag aldrig kommit nån vart! Myntdrottning, Frogprincess, Lady in black (som också försöker utöka läsarskaran), Stor i orden liten på jorden (JesMol) osv. De är supertrevliga allihopa så på dom bara! ler

2009-03-14 @ 21:17:51
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback