Godmorgon..eller inte

Det dröjde länge innan jag kunde sova igårkväll/natt. Jag var ju inte trött, det hör inte till vanligheterna vill jag lova. Jag började tänka på vad jag skulle ge folk i julklapp. Ja jag sa förra året till mig själv att nästa år ska jag banne mig vara tidigt ute och det är jag ju nu. Kruxet är ju bara att folk kanske hinner köpa detta själva eller inte alls vill ha det då står jag där med ett kvitto som är 7 månader för gammalt eller ska jag ge julklapparna redan nu? Inom 8 dagar så det inte hinner gå ut? Då kan jag lalla runt på stan bland skållade råttor dagarna innan jul och är klar sen länge. Om folk frågar mig:"Har du köpt alla julklappar än?" Och jag svarar:"Ja herregud det är färdigt sen länge". Ska jag då berätta att det var jag i somras och min familj har redan fått dom. Vi delade ut dom på mors dag liksom? Eller också ber jag grannen ta ett poseringskort på mig i bästa gåbortklädseln (sleten t-shirt, hål på strumporna och jättetajta jeans så magen hänger över) och förstorar upp dom och ger det till min familj. Ett foto per familj, rättvist så tycker jag. Detta går ju inte att byta menar jag, men å andra sidan så vill jag ju inte hitta mina foton i något soprum. Vad ska dom säga när jag frågar varför mitt kort inte är uppsatt? "Vi hade inbrott och det enda dom tog var just ditt foto". Ska jag då tro på dom? Vi får se, jag kanske bara virkar en grytlapp, en sån lär ta ett halvår för mig ändå. Ska fundera på det där över dan.

Dags att sätta lite fart!

Kommentarer
Postat av: Sill-britt

Haha! Ja, visst fan vore det praktiskt att vara färdig. Jätteenkelt egentligen, till de vuxna, med barn är det annat. Deras önskelistor är liksom inte färdiga innan mitten av december- det är då reklamen som berättar för dem vad de mååååååste ha kommer ut.



Mitt bästa julklappstips du kan hålla utkik efter redan nu är en fin pajform. Sedan gör man ett paket som innehåller recept på någon kaka OCH de torra ingredienserna.

2009-05-13 @ 08:04:40
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: CT

HAHAHHAHA ja guuud

2009-05-14 @ 04:42:19
URL: http://letshavecoffee.blogg.se/
Postat av: Joakim

2009-05-14 @ 04:48:26
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: Joakim

har inte ens lagt mig än (a)

2009-05-14 @ 04:48:32
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback