Lugnet före stormen

Iza (dotterns kattunge) har ju varit här sen i fredags och jag har tyckt att hon varit så lugn och beskedlig, till imorse runt 4-5. Vaknade av att det var ett jävla liv under sängen, tittar sömndrucket under och får se Iza hänga upp och ner i träbalkarna. Säger åt henne att hon ska sluta så jag får sova. Det var tyst nån minut och jag kände hur jag började somna om, då börjar hon igen, likadant men nu drar hon sig upp mot sängen och under madrassen samtidigt som hon verkar låtsas att hon är jagad eller nåt och det gäller liv och död! Jag blir sur för att jag återigen blev väckt. Gick upp och gav henne mat och tänkte att det skulle få henne att bli lite slö så jag kan få sova några timmar till. Det visade sig vara helt lönlöst för i min katts matskål var det så renslickat så det bara kunde bli. Min katt slickar aldrig den ren så Iza hade naturligtvis ätit upp hennes mat också i vanlig ordning så inte var hon hungrig inte. Jag in under täcket och försöker sova igen, varav Iza dyker under hon också men inte för att sova utan för att utforska mina tår med sina sylvassa tänder. Hade jag inte haft nåt samvete där så hade jag skickat iväg henne över golvet så det stod härliga till men jag var både trött och hade ont i ryggen så jag tog henne och lade henne i andra sängen, spände ögonen i henne och sa med bestämd röst att där skulle hon minsann ligga i några timmar till tack! Antingen blev hon avskräckt av min morgonandedräkt eller också tyckte hon att min frisyr var så groteskt ful så hon gjorde som jag sa. Duktigt!

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Ja fy fan, skulle jag ha tid hade jag skaffat en MYCKET oseriös blogg. Tex en som bara horlänkar (som jag gjorde nyss). Kolla statistiken på min blogg om ca en halvtimme får du se.. s Skulle man göra sådär ett par gånger per dag, alltid skulle man få stora pengar.

2009-05-10 @ 10:20:52
Postat av: Sill-Britt

Det var jag som klantade mig nyss, blev nog en tom kommentar!

Äh, fullänkandet gick inte så bra som jag tänkt. Jag var nog för sent ute (man ska börja kl 8 när folk läser morgonnyheterna).

2009-05-10 @ 10:46:19
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: emma

kattungar är så tokiga ibland. dem kan verkligen knäcka en haha

2009-05-10 @ 19:55:51
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
Postat av: Doris/doje

Jag måste ha stängd dörr på nätterna annars väcker katterna mig rent för tidigt ...

2009-06-10 @ 01:59:24
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback