Semestern från bloggen är över!

Godmorgon!

Nu har tankarna satts på plats i mitt huvud och jag kör igång den här bloggen igen. -stående ovationer...eller inte-.

I måndags började jag då min första dag på min arbetsträning, hade ställt klockan på 5.45 men vaknade redan 5.15. Studsade upp och hoppade in i duschen. 6.40 gick jag dit men det visade sig vara alldeles för tidigt, inte en människa kommer dit så tidigt, ja tidigt skriver jag för det är just vad det är för dom, den förste kommer inte förrän 6.52 ungefär sen ramlar de övriga in runt prick 7 eller gärna nån minut eller två över.

Det hade ju varit fakturering och jag fick i uppgift att bocka av alla räkningar som hade betalts och stoppa in dom i nummerordning i en av 511 pärmar, nu pratar vi ett företag här och inte några fjuttiga 4 räkningar. Detta har jag hållit på med i 2.5 dagar. I tisdags var jag på rehab och tränade. Hon lindade min högerfot för att det kan vara så att jag har benhinneinflammation på båda benen, därför jag har svårt att gå. Det var crosstrainer, cykling, step-up och den berömda bollen. Attans vilken tur att det var lunch efter för jag var högröd i ansiktet som jag alltid blir vid ansträngning och svetten rann. Sen tillbaka till jobbet och fortsätta.
Igår fortsatte jag återigen med det jag hållit på med de senaste dagarna men efter frukost ville en av killarna ha mig på lagret för att skriva upp en del produkters artikelnummer, diameter osv på ett papper för att sedan sitta vid en dator och lägga in allt och skriva ut det på etiketter. Det var ett schå vill jag lova. Efter det satte jag upp varje liten lapp på hyllan där respektive produkt var så nu är det uppmärkt. Lagret är stort och det är allt för många produkter som inte har fått sin hyllplats uppmärkt så det blir min uppgift direkt när jag kommer dit. Idag blir det rehab igen och efter lunch ska jag hjälpa en av tjejerna att vara med och fakturera.

Dagarna går fort, jag känner mig behövd och jag uppskattar mer att det blir helg än när jag bara gick hemma och tragglade dag ut och dag in. Så jag kan skriva som många andra, imorrn är det fredag, gött!

Kommentarer
Postat av: mammatezzan

Yeey, välkommen tillbaka!!!!!!!!!!! Jag har saknat dig, vilken tur att du trivs och har ngt att göra :)

2009-05-07 @ 09:06:32
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: Sill-Britt

Ja det ÄR härligt att ha någonting att göra! Att vara slut för att man har "gjort något" och att längta till helgen. Imorgon är det fredag!

2009-05-07 @ 09:42:55
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback