Snart panik!

Jag börjar få smått panik. Jag kommer inte kunna betala knappt några räkningar denna månaden och ännu mindre ha pengar till mat! Ingen nära att låna pengar av, soc lär inte ge mig nåt bidrag och jag har inget att sälja. Jag får panik! 3000kr fattas det för att jag ska kunna betala alla mina räkningar plus lite mat. Jag HATAR att vara så här fattig. Det går mig på nerverna. Jag var fattig redan innan och nu när jag gått över till Aktivitetsstöd så kommer jag ha ännu mindre att röra mig med den här månaden tack vare att jag hade 2veckorslön från Akassan. Shit! Nej jag kan inte ringa min hyresvärd för att betala halva. Dom har gått över till annat bolag så det är inte dom som bestämmer över det där längre. En enda fucking månad och jag kan bli vräkt. Lust att bara lägga mig under täcket och sova bort tiden tills jag får en månadslön igen. Blä!

Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Hahahaha, Tack! ;P



Ska vi slita sönder våra kläder, måla oss sotiga i ansiktet och sätta oss på stan med var sin skylt?

2009-05-21 @ 14:47:25
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Malin´s Humorblogg

HAHAHA är det så illa?!

2009-05-21 @ 15:25:03
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Sill-Britt

Jo, jag tycker du går till soc- gör det! Prova.

Sedan går tex elräkningen att dela upp, förklara läget för dem så brukar de vara förstående. (I krisfall skiter man i att betala den och betalar dubbelt nästa månad. Det enda som hinner hända är att man får en påminnelse, inget mer.)

Gå redan nu med i free-food, där får man 10:- per person man värvar. Jag kan lägga upp värvningslänken på min blogg också (kanske blir nån tia där med). Jag är osams med dem så jag har hoppat av därifrån, men man får verkligen checkarna och det fungerar.

2009-05-21 @ 17:39:00
Postat av: Schill-Fritt med länkar och allt på plats

Hm, jag tjänade ihop alla pengar på free-food genom att värva folk, gjorde inget annat. (750:- i checkar på cirka en månad fast då körde jag nåt inlägg för dem i bloggen också.) Länka till dem på bloggen. Ge mig värvningslänken så lägger jag den på min blogg också.



K:s dator sparar inte länkar och jag är för lat för att orka skriva in det varje gång. Vilket är osmart, egentligen ska man väl vara glad varje gång man får chansen att lägga sin länk nånstans.



Jag är offline från msn så en person inte vet att jag är hemma.s

2009-05-21 @ 18:48:26
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sill-Britt

Det ska gå att gå in nånstans där det står "samla poäng" och "värva vänner". Jag minns inte riktigt.

2009-05-21 @ 18:55:56
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback