Barnvakt

Jag hämtade Josefine igår runt 11. Vi gick till Ica och köpte bla två pixiböcker till henne. Hutlösa priser. När min dotter var i samma ålder så kostade dom runt en 5:a nu kostar dom 12kr styck! Men hon blev hur glad som helst och det är ju huvudsaken. Det var high life från det vi kom innanför dörren hos mig till hon somnade i mitt knä runt 22. Inatt vaknade jag av att hon gnällde, jag tittade ner på madrassen som visade sig vara TOM! Jag tittade under sängen och där låg hon i mitten, jag drog fram henne och la henne på madrassen igen. Jag somnade om, sov väl en timme tills jag kände att nån puttade på mig...UNDERIFRÅN. Jaha det var dags igen, Josefine låg på rygg på golvet under sängen och då gav jag upp, jag bullade upp sängen och lade henne brevid mig. Vaknade flera gånger av att hon ålade sig hit och dit och jag var naturligtvis rädd för att hon skulle trilla ur sängen så min sömn har väl inte varit den bästa.

Igår gjorde vi hemmagjord pizza och hon var lyrisk över att få ha tallriken med pizzabitar i knät och få äta med händerna. Hon är i en härlig ålder nu och skrämmer slag på båda katterna med sitt höga och gälla skrik. Att kasta bollarna dom har är inte att tänka på. Dom ska helst ha bollarna i munnen enligt henne. Ja jösses. Katterna kommer att sova konstant i 24 timmar efter att jag har lämnat henne.

Vad gjorde ni igår? Hade ni skoj?

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris/doje

Sicken underbar liten unge !!! Är så härligt när man får rå om sådana småttingar,man blir ju såklart helt slut ( speciellt en gammal tant som jag ;0) ) men man kan ju vila när de åkt hem ;0).

Läste att du börjat stänga in dig på nätterna, förnuftigt, men det är ju tråkigt att du inte får sova för klådan ...

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2009-11-01 @ 14:37:43
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback