Idioter finns det överallt

Jag och min dotter skulle gå på stan och hon skulle visa mig allt hon önskade sig. Jag fick ett sms när jag var på väg ner till stan att hennes cykel är stulen. Hon hade haft den på skolan låst i en vecka eftersom hon antagligen blev hämtad i bil där av pojkvännen innan hon gick på praktik. Den här skolan ligger lite avsides men hela den sidan min dotter bor på är typ "ghetto", inte riktigt men nästan så vem vet vad för drägg det dräller därnere när skolan är stängd eller också är det en liga som åker omkring och bara hivar i cyklar på ett flak och sen säljer. Jag mötte henne utanför polisstationen men eftersom jag köpte cykeln till henne förra året av en gammal jobbarkompis utan kvitto så vet jag därför inte ramnumret så hon i luckan sa det inte högt men jag riktigt såg att hon tänkte "ni kan se i stjärnorna efter den jävla cykeln..suckers!" Och naturligtvis, inget ramnummer, inget från försäkringsbolaget. Så vi traskade iallafall ner till stan igen och nu vet jag EXAKT vad jag ska köpa, hon frågade mig flera gånger om jag nu kom ihåg vad det var hon visade mig. Det var så mycket att jag inte minns hälften så det kommer säkert ligga grejer som vi inte ens tittade på i paketen.
På vägen hem till mig ville jag ta kort på henne. Men min dotter är inte mycket för spontankort utan ska helst "posa", så har det vart i 10 år typ och vi kunde ju inte fota var som helst utan nej då, in i stadsparken och där kunde jag då få ett kort som hon sen påpekade att det inte var bra för hennes näsvingar är utvidgade för att hon höll på att garva. Äsch, ni har sett det mesta så det åker in i bloggen.



I 2 veckors tid, ja jag erkänner, i det hörnet brukar jag glömma att dammsuga. Men iallafall i 2 veckor har Noggers 5 bollar varit försvunna så jag har fått köpt nya. Idag hittade jag dom.





Mellan skrivbordet och väggen på min högra sida där jag har datorn!

Om katter ändå kunde prata

 

 

Bye the way. Jag bloggar ett tag till. Vågen? Spyhink? Tårar? Ett stort OOOOOH NOOOO?? Ja ni bestämmer.





Kommentarer
Postat av: Linda

Bra val, vi flator får ju stå upp lite. Bloggvärlden överhopas ju av 12 åriga mammor, fitnessgurus o modeiconer.

Vi kan inte ge upp, våra läsare kanske inte e så många som deras, men dom vi har är värdefulla =)

2009-11-13 @ 08:34:37
URL: http://www.metrobloggen.se/psykfall
Postat av: Nina

Asså hallå- klart du ska blogga! Så länge man själv tycker det är roligt och givande ska man göra det! JAG gillar din blogg och du har en till kommentar redan.



Ska man se det helt krasst kanske du inte ens har nåt att säga till om, jag menar, vi är två mot en nu. armkrokar Psykfall



Hos oss är det lönlöst att ha en cykel. Jag provade för ett par år sedan. Köpte en billig, ful och SKABBIG cykel. Målade den fult och skrev NINAS på den. Tro fan den försvann ändå..

2009-11-13 @ 09:49:52
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

Egentligen har nog ingen så värst mycket att blogga om, det gäller väl bara att SE allt som bloggbart? Engla tex, fotar en tidning och skriver rubriken "Vardagslyx" och så dividerar hon med sig själv om ifall hon ska läsa den idag eller imorgon. s



Modebloggare har det iof enklare, de kan fota ett jävla läppglans och skriva några rader om det. Finns nog ingen gräns för hur många gånger man kan skriva om samma heller. Dagens outfit (som typ ser likadana ut allihopa) osv osv.

2009-11-13 @ 10:04:13
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Doris/doje

HURRA !! Blev MYCKET deppig när jag läste att du funderade på att sluta blogga, du vet att du alltid får mig tills att le i allt eländet !!

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2009-11-16 @ 01:29:44
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback