17 år och 2barnsfarsa

 

 

Markus är 17 år (snart 18) och är tillsammans med Sophia som är lika gammal. De kunde ha varit som vilket tonårspar som helst men så är inte fallet.
5 månader efter att de hade blivit tillsammans så blev Sophia gravid. Det var långt ifrån planerat och en chock för dem båda såklart. Markus var nyss fyllda 16 år och när det visade sig att det var försent att göra abort, ja då var det inte så mycket att göra åt det.
Både Markus och Sophias föräldrar blev chockade men ställde upp till 100 % och är idag både glada och stolta mor och farföräldrar. 11 månader efter att lille Elliot blev till fick Markus veta att han återigen skulle bli pappa. Den här gången hade de gjort allt för att förhindra att det skulle ske igen, Sophia hade P-stav men en ynka 0.01 %:s osäkerhet gjorde att det återigen var dags att ställa in sig på att bli föräldrar. I Oktober 2008 föddes Wilma.
Han är ingen festprisse så han känner inte att han har blivit "snuvad" på sin tonårstid, han skulle aldrig vilja byta bort det liv han har idag. Fotboll är ett av hans största intresse efter sina barn och spelar själv. Inga problem.

Barnen Elliot fyller 2 år 10 December och lilla Wilma fyller sitt första år 30 Oktober.

Visst blev ni nyfikna och läsa mer om denna unika kille?

Ung pappa till Elliot och Wilma


Fotnot. Bild och information har jag själv fått från Markus via mail då denna artikel egentligen skulle hamnat någon annanstans.

Kommentarer
Postat av: Nina

Ghaa! Men det måste väl vara..normalt ändå att småkillar skvätter här och där? Väl?

Alltså, jag tror inte han menar att kissa på olika ställen, han föredrar att vara naken så han klär av sig och så helt plötsligt- skvätt och plask. Fast han är inne i en period då det är MYCKET intressant med kiss, ja vatten över huvud taget.

2009-10-15 @ 11:13:31
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sune...the girl

Sv till Nina: Hahahaha folk som läser din kommentar tror att du menar Markus i mitt inlägg. Det ser lite roligt ut haha. "Men det måste väl vara...normalt ändå att småkillar skvätter här och där? Väl?" Markus är 17 och anses kanske av många som en småkille och har två barn..skvätter? Haha.. Till er som inte vet vad Nina skriver om gäller det hennes 1.5åriga son ;)

2009-10-15 @ 11:31:26
Postat av: Frogprincess

Härligt med unga människor som känner ansvar :-)

2009-10-16 @ 18:58:42
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback