Blåmärke

Imorse såg jag nåt blåsvart på min kind i höjd med käkbenet. Tog lite vatten och försökte få bort det men det gick inte och det gjorde ont. Det är blåmärke! Vete sjutton vad jag gjorde i lördags hos Ewa men nåt var det iallafall. Jag trodde inte jag hade minnesluckor men tydligen. Iofs så har jag lätt för att få blåmärke men att jag inte sett det förrän idag liksom. Jag fick även tbx mitt körkort idag av Ewa. Jag hade tappat det mellan sätena i hennes soffa. Jag som trodde jag hade tappat det och kollade runt vad det skulle kosta och skaffa nytt. På mitt körkort har jag långt hår och det var ju några år sen jag hade det så jag var nästan lite glad över att kanske få ett kort där folk slipper titta 2 gånger för att se att det är jag.

Idag fick jag ett sms av min käre far. Gammelfolket är inte så vana vid att smsa men jag citerar:"Hälsning   från oss på    rhodos   28 grad er          o full sol." Undrar hur lång tid det tog för honom att få ihop det där. Det är nog det andra smset jag fått av honom på ca 3 år eller nåt. Jag skrev tbx:"Hälsning från Sverige, 2 grader och mulet. Snart är vintern här så njut!" Det mår dom nog gott av att en annan sitter här med fårullsmössa och lovikavantar medan han springer därnere i bara badshorts med lejon på.
Tog ett nytt kort idag. Hur jag än gör så ser jag förjävlig ut så skitsamma.


Kommentarer
Postat av: Nina

Jag får också lätt blåmärken! Som tur är har jag sluppit i ansiktet osv, är livrädd varje gång E dunkar till mig i ansiktet. Vill inte ha medlidsamma blickar och sneglanden mot sambon, haha.

Men på BENEN- där ser jag alltid ut som Pippis prickiga häst. Inte snyggt men skitsamma, jag i kortkort händer liksom inte ändå.

2009-10-06 @ 19:57:21
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback