Dagens gourmémat

Eftersom restaurangpriserna inte håller min budget så lagade jag nåt eget. Det var gott trots att det ser ut som om nåt katterna har fått upp. Jag slängde ihop lite. Kokade ris, skar av svålarna på fläsket som blev över från igår. Skar sönder dom med en jävligt slö kniv dock inte smörkniv. Tärnade crabsticks, la några sketna små fula ärtor i blöt, gjorde samma sak med några stackars broccolibuketter eller va sjutton det nu heter. La ärtorna och broccolin i ett durkslag så vattnet försvann. Stekte hela skiten även riset, hällde över en förbannat massa curry så det skulle smaka nåt annat än ingenting. För att få den bajsbruna färgen tar man soja, det som sätter färg men ingen smak. Har ni en stekpanna som allt fastnar i så kan ni ta en skvätt vatten. Rör ihop skiten och servera. Drick vad ni vill till, själv drack jag cola direkt ur flaskan och det gick skitbra. Smaklig måltid.

Ps. Använd vilket underlägg ni vill, själv hade jag ett skrivbordsunderlägg med hela jävla världen på, går även bra med enbart Norge om ni hellre vill ha det


Kommentarer
Postat av: litentanta

Haha, helt underbart skrivet ju! Själv lider jag av akut mattorka, noll ideér och sällan barn hemma blir alltså inga middagar istället... Kanske skulle tänka i stil med hur du skriver i stället, blir ju fan så mycket roligare ivf ;-)



Ha det bra!

2009-10-15 @ 23:07:39
URL: http://www,litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback