Dom på företaget 3 kan stoppa upp nåt därbak!

Jag är så arg, så förbannad så jag vet inte vad jag gör snart. Imorse ringde jag 3 och frågade lite om hur jag skulle göra när jag skulle köpa en mobil nu då som är låst till 3. Inga problem sa killen i luren, bara du har kvitto så hjälper vi dig om du ringer oss. Skitbra tänkte jag. Jag träffade killen som jag köpte mobilen av och gick hem för att ringa 3. Tvärtstopp! Nehe då kunde dom inte låsa upp eftersom jag inte var kund hos dom utan det var han som köpte mobilen göra..vad sjutton han köpte den ju med kontantkort! Näe för då kan dom inte debitera mig på nåt sätt. Jag ringde upp igen för att se om nån annan kunde ge mig bättre service. Då säger människan i luren att man kan gå in till en 3butik..vi HAR ingen 3butik här! Jag fick prata med nån annan näe då var det BARA dom på 3 som kunde hjälpa mig om jag ringde. Jag ringde en 4e gång och..ja herregud, dom rekommenderade mig att gå till nån annan butik istället som låser upp mobiler, höra med kompisar om dom visste nåt ställe istan eller om jag kunde googla lite för det skulle vara likadant som att 3 skulle låsa upp. Vicka miffon! Har dom inga informationsmöten alls innan dom anställer folk?

Så nu sitter jag här, med en mobil som är låst till 3 men som jag vill ha upplåst! Nån som vet ett seriöst företag på nätet som man kan få hjälp av? Jag vill verkligen ha igång min nya mobil!

UPPDATERING!
Jag har nu gått in till den lokala databutiken som skickar iväg mobilen till Göteborg och jag får den om ca 1 vecka, lite dyrare dock men jag orkar verkligen inte kämpa mer med den telefonen så nu får det bli så. Jag får inte en bättre mobil. Så välvårdad och inplastad som grejerna var kan man tro att jag fått en helt ny. Inte en skråma på den. Så nu kan ni sluta att fundera åt mig om ni nu gjort det ;)

Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Fy fan när det börjar stula... Tyvärr så har jag ingen aning om var man kan vända sig.

2009-10-02 @ 15:15:19
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
Postat av: M.-som i mamma

TACK! Det där var en av de finaste saker någon sagt, det gav mig nu extra kraft att kämpa vidare mot mitt mål - livet: )



Fin blogg du har förresten, hit kommer jag definitivt tillbaka:)



massa kramar!

2009-10-02 @ 15:45:15
URL: http://waytolife.blogg.se/
Postat av: Nina

Det är inte ofta man hör någon som är NÖJD med 3. De är nog som Acer, hahaha, "alla" har dem- ingen är nöjd.

2009-10-02 @ 17:59:20
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback