Dottern på besök

Har haft min dotter på besök här idag. Vi åt potatisgratäng, kött och svampsås. Det var riktigt gott faktiskt. Hennes laddare till datorn hemma funkar inte så därför kommer hon hit. Idag skulle hon hålla på med ett fördjupningsarbete i skolan. Hon skulle fördjupa sig i plötslig sjukdom.

Jag läser en blogg som heter GMLT som är en förkortning av Ge Mig Livet Tillbaka som Malin 23 år skriver. Hon har fått diagnosen ALS och jag har mailat henne om hon vill berätta lite om hur det är att leva med ALS. Så det är detta som min dotter ska skriva om.

Det ser inte alls tvingat ut att hon lyfter upp Iza



Här läser hon Malins blogg

 

Förra året när min dotter fyllde 20 så fick hon en begagnad cykel av mig som jag köpte billigt av en fd jobbarkompis som bara cyklat på den 2 gånger. Sen träffade hon en kille som hade bil så det blev inte av att hon cyklade på den så jag har använt den. Idag tog hon tillbaka den för hennes pojkvän är på information i nån 9:a och pratar om hur det är att gå på lastbilsgymnasiet så istället för att hon skulle få gå hem som är en bit så tog hon alltså cykeln. Hon fick pumpa den först. Fick sms för en stund sen att hon nog aldrig varit så anfådd i sitt liv. Motion är farliga grejer vet ni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback