Uppe före tuppen

Godmorgon! Jag brukar inte använda "riktig" grädde i min mat men jag hade kvar det från i söndags då jag var tvungen att ha det till min dajmtårta. Jag hade i det i min mat igår, kan säga så här, att vakna klockan 5.45 av världens sura uppstötningar så tårna krullar sig är ingen hit! Upp fort som sjutton för att ta en Samarin och sen kunde jag inte somna om. Jag satt framför datorn, kollade runt lite och tänkte att jag nog skulle vara vaken till kl 8 då jag var tvungen att ringa IBD-mottagningen pga ett papper jag fått i veckan som jag inte riktigt förstod. Dom har bara telefontid mellan 8-9. Åh käre värld vilken snacksalig människa. Hon lever nog ensam som jag och har inte fått prata sen igår eftermiddag eller nåt för det bara rann ur henne eller också får hon betalt för varje bokstav hon säger, ingen aning. Jag ska iallafall åka ner till labb och ta prover. Samma prover som jag tog i våras men den här mottagningen har inga uppgifter på det så då får jag snällt åka och ta dom igen.

Idag är det underbart fint väder ute men kallt. Folk skrapar rutor och förbannar sig samtidigt att dom inte tog på sig vantar det ska nog jag ta på mig för idag är det fullt upp. Färga håret, (här behövs inga bomullsvantar) ja precis, jag skrev ju det i det HÄR inlägget att man måste göra det ganska ofta med den färgen. Iofs så klippte jag mig igår och jaaa det behövs färgas igen om man säger så! Jag ska till banken och hämta ut pengar till mobilen, möta upp ägaren till crosstrainern och ge henne pengarna (ska nog begära pengar till en cider för besväret). Jag ska till systemet för att inhandla nåt drickbart och sen är det bara att slappa!

Kommentarer
Postat av: Frogprincess

fniss nä, jag sitter inte inne hos grannen. Deras dator gick sönder helt så de behöver inte modemet så vi har fått låna hem det men jag misstänker att de snart vill ha tillbaka det...

2009-10-02 @ 08:27:18
URL: http://www.metrobloggen.se/frogprincess

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback