Tjejer som muskelberg

En tjej som bygger massa muskler kan aldrig få mig att bli attraherad av henne. Jag tycker personligen att det är väldigt fult med tjejer som har för mycket muskler. Jag sticker inte under stol med att jag gillar bröst, men en tjej med enbart bröstmuskler är ju som en karl. Vad ska man göra med brösten då? Pilla lite på bröstvårtorna? Näe tack.

Sen har jag ju inte sagt att dom ska utrotas från jordens yta, absolut inte men JAG tycker det är fult, det är min egna åsikt precis som folk inte gillar feta, smala, långa,korta eller vad det nu är.

Sen har jag lite emot folk som solar för mycket, det ser inte naturligt ut och man ser rynkorna mer också. Kanske därför som folk tar fel på min ålder jämt och ständigt? Jag solar aldrig solarium för att jag bränner mig lätt och fick 2a gradens brännskador för 18 år sen och bränner mig bara jag ser ett solarium.

Jag tycker inte heller att det är en talang, ALLA kan bli muskelberg om man lägger manken till.

Susanne Rydmyr i programmet "Talang" gick vidare för att juryn var imponerade av hennes kropp, alla utom Bert som jag håller med fullständigt.

Bilden är tagen på samma sida

 

 



4 månader sen

När jag vaknade imorse såg jag ut så här i håret.

Man kan ju tro att jag går i sömnen och jag har nog aldrig liknat Kurt Olsson så mycket som då.

 

Det var 4 månader sen jag klippte håret sist. Det var jag tvungen att göra nåt åt.

 

 

Och var tvungen då att även färga håret.

 

Igår sa min pappa till mig: "Jag måste säga att jag är väldigt glad att du har sparat ut håret, det är så fint". Jag svarade snabbt: "Men det ska snart bort det här". Han protesterade väldigt men vem har sagt att man måste lyssna på sina föräldrar vid 40 års ålder?

Jag hatade att mina lockar kom fram, jag trivs inte då håret växer på höjden liksom. Så nu är jag SÅ glad över att jag klippte mig idag. Min pappa ska nog inte träffa mig på 4 månader tror jag bestämt.

 

 


4 timmar

Jag somnade till slut iallafall men för att verkligen kunna sova bort klådan hade jag ingen mask. Jag kände att det skulle bli för mycket med att inte kunna sova  ordentligt och klåda på det.

Nu är jag vaken igen, efter 4 timmars sömn med flera avbrott. Det kliar men inte lika mycket men salvan kan dom stoppa upp i häcken.

För 10 år sen dog min mormor, hjärtat orkade inte med. Hon hade haft ständig klåda i 2 veckor och såg ut som en fjällande fisk hela hon. Hon hade fått för många mediciner som gav allergiska reaktioner. Jag och min dotter bodde med dom i syrrans sommarstuga medan syrran med familj var på semester. Mina morföräldrar var gamla och behövde tillsyn så inget hände dom. 3 veckor senare var min mormor död. Jag tänker inte stressa kroppen mer än den är redan är därför kommer jag nu avstå från krämen bara för det.

Jag ser fram emot ljusbehandlingen på tisdag istället och att ligga i Kalibad.


God morgon på er.


Klåda

Jag fick ju en kräm med mig på prov från Hudmottagningen idag. Den strök jag på innan jag somnade. En av biverkningarna för denna kräm är just klåda, det jag har krämen emot liksom. Jag vaknade efter 2 timmar och kliade halvt ihjäl mig. Jag har nog aldrig haft sån klåda i hela mitt jävla liv. Jag kliade och kliade och kliade hål på det mesta i utslagsväg (nytt ord?). Att ha en snarkmask + klåda från helvetet är ju inget vinnande koncept precis. Jag tog av mig masken och nästan sprang in i duschen för att få bort krämen från min sargade kropp och har nu suttit framför datorn i en timme för att få det att lugna ner sig så att jag kan sova igen.

Jag kan inte för mitt liv förstå att dom går med på att en biverkning är något som produkten ska hjälpa mot. "Klådastillande" står det att det är. I helvete heller kan jag skriva under på. Har god lust att hämta rivjärnet och låta det gå loss på kroppen. No way att jag tänker köpa den här krämen på Apoteket.


Pappa ska laga min cykel

Jag tog hit min cykel med punktering på båda däcken när jag flyttade hit för 1.5 år sen. Idag tog pappa med sig den när han skjutsade hem mig. Det ska bli skönt att få en cykel igen. Jag och Ewa ska cykla mycket i sommar har vi sagt.










Jag ska sitta i fram och Ewa trampa


Ingen diagnos satt

Jag träffade en överläkare på Hudmottagningen idag, dock inte svensk och tvinga mig inte att komma ihåg vad hon hette för det vet jag inte.

Hon tittade på mina lår, jag fick ta av mig byxorna och tröjan, satt där i bh och trosor och bad två andra sköterskor komma in. Kände mig lite som en apa i bur, bara bananen som fattades. Jag fick visa alla mina sidor och jag hörde många "oj oj oj oj" från alla damerna. Många frågor hur och varför det har uppkommit. Dom tog prover på om det var skabb men icke.

Nästa vecka ska jag få komma och bada i Kali vad det nu är och sen ska jag stå och få ljusbehandling. 2 dagar nästa vecka till och börja med. Jag fick recept på en fet kräm som jag ska stryka på överallt. Sen ska jag tydligen bli bandagerad (stavas det så?) på benen, känner riktigt redan nu hur det kommer klia. Tänkte fråga om dom inte kan söva ner mig i en vecka eller 2 istället. Får se hur detta går.

Jag skulle hjälpa pappas fru med lite grejer till Tradera, åh herregud vad människan har köpt på sig som hon ska sälja, (mycket skit om ni frågar mig).

Nu till något positivt. Idag är det varmt ute, jag hade t-shirt och jackan uppknäppt och jag flöt bort och jag som sällan har huvudvärk har det idag så det skulle inte förvåna mig om det åskar senare idag eller inatt.


1a natten

Godmorgon...eller nåt.

Jag gick och la mig 22.40, låg och läste i 20 minuter och satte på mig masken. Det tog mig 20 minuter att somna, jag vaknade, slumrade till, vaknade, sov nån timme, upp och gå på toa, somnade om, vaknade och somnade. Så där höll det på hela natten till kl 6 då det var dags att gå på toa igen.

Varje gång jag vaknade så hade jag munnen stängd. Masken jag har är till för folk som andas genom munnen när dom sover, nu vete sjutton om jag verkligen gör det.

Jag har drömt iallafall, om folk som jag inte tänker på längre. Varför måste dom då komma i drömmen? Stay away säger jag bara.

Ute pissar det ner, det regnade ju hela dan igår så varför inte fortsätta med det liksom.



Totally awake

Jag skulle sova en timme före tvättstugan i eftermiddags var det tänkt. I vanliga fall vänder jag mig om och stensomnar direkt. Nu hade jag satt på mig masken och eftersom det är ett sövande ljud så trodde jag att jag skulle kunna somna. Tji fick jag. Tjoflöjt så vaken jag var. Efter 40 minuter gav jag upp. Jag hoppas innerligt att jag kan somna snart för jag har massor att göra imorrn.

Tänk om jag ligger där i 2 timmar och har ögon stora som tefat. Håll tummarna för att jag ska kunna somna. Tänkte chocka min kropp genom att försöka att sova riktigt snart.

Godnatt!



Äntligen har jag fått den

Så har jag äntligen fått hem mojängen. Jag måste säga att fy fan vad man ser ut i den. Men jag har iallafall en ny raggningsreplik: "Du...du vill inte komma hem till mig och se mig i det sexigaste utstyrseln du kan tänka dig?"
Stannar hon kvar till morgonen så ska jag fan gifta mig med henne.

Själva apparaten



Här är en liten videosnutt med masken på mig. Japp det är fullt tillåtet att asgarva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


IdolEddie ute ur garderoben

Eddie och Rabih var hos Rix Morronzoo nu på morgonen och nu kom det ut att Eddie är gay, bög, homosexuell. Grattis till det.

Jag brukar ha en gay och flatradar men den här gången funkade den inte alls faktiskt.

 

 


Godmorgon

Så har man vaknat 2 timmar innan man skulle gå upp igen då. Dom få gångerna jag ställt klockan för att jag ska göra nåt så vaknar jag ALLTID långt före innan jag ska gå upp. Skulle jag nu nångång skita i att ställa klockan för att jag tror att jag ska vakna tidigare så ger jag mig fan på att jag försover mig.

Igår sparade jag två bitar av en grillskiva och gav katterna. Idag var det kvar på tallrikarna. Hur kan man vilja föredra kattmat framför fint kött?

Idag hämtar jag alltså snarkmasken för att se om jag vill ha den permanent i framtiden. Jag känner på mig att jag inte kommer att sova sådär jättemycket inatt. Kan dom inte fixa trådlösa masker?

Nåja. Jag kommer fota senare så ni får se.


Smeka grejer

På torsdag ska jag till hudmottagningen och skrämma skiten ur dom tänkte jag. Jag ser ut som om jag varit i slagsmål med mina katter alternativt en bäver. Det kommer bli långbyxor hela sommaren om dom inte gör nåt åt det där snart.

Efter det ska jag smeka massa grejer. Jag ska polera koppar bland annat. Ja inte koppar som i kaffekoppar utan koppar som i koppar. Såna där som äldre har uppsatta på väggen för att dom tror att det är snyggt. Äldre pratar vi om alternativt mina föräldrar. Ja dom är ju över 60 båda två så det räknas nog som äldre.

Dom ska sälja det på Tradera sen så jag som inget har att göra om dagarna kan ju hjälpa till tyckte dom. Naturligtvis. Jag älskar att polera koppar, det är mitt kall i livet...eller nåt. Ser verkligen fram emot det. Dom har en hel lokal full med saker dom ska sälja. Så där ska jag stå och sortera, packa och omringas av grejer från äldre människors hem som dom köpt på auktion. Man kan tycka att min pappas fru har tagit sig lite vatten över huvudet när hon köpt så mycket för att sälja vidare när hon inte hinner med det liksom men hey jag är ju arbetslös och kan ju bosätta mig bland virkade dukar med alla sommarens blomster på eller en plastbricka med fula fåglar på, japp.

Så på torsdag har jag nog rosa diskhandskar på mig för att inte få putsmedel på mig. Det vore ju en syn för gudarna att se mig i diskhandskar överhuvudtaget faktiskt.





Packad

Jag vet att det är 3 veckor kvar innan jag flyttar men jag vet också att det kommer bli stressigt om jag inte börjar redan nu.

Jag packade hela vas och krukskåpet, ja inte själva skåpet som ni förstår utan innehållet. Jag packade även tallrikar och formar men får nog ta ur en del för det får inte vara så tungt om jag ska kunna bära det själv.
Aftonbladets rosa och fula Sportbladet kommer till användning i detta nu, det och att döda spindlar med. Perfekt.

Jag har nu 3 tallrikar och 2 assietter att äta på, då slipper det bli en massa disk också, underbart.

Tänkte ta ugnen i veckan också. Det är ju egentligen den som är värst att göra men jag var smart redan från början då jag la folie i botten på ugnen. Jag har en bra frys också som man slipper frosta ur, det gör den själv. Enda fördelen med en Electroluxprodukt kanske, särskilt när man jobbat bakom kulisserna med skiten så att säga.

Det går sakta men säkert framåt och jag ser verkligen fram emot att flytta nu!


Mardröm

Inatt vaknade jag av en mardröm och vågade inte somna om förrän en halvtimme senare.

Det var flera som var på mig, kände inte igen nån av dom men dom hade en kniv och skar lite svagt lite här och var på mig, tjejen var jag lite attraherad av till en början minns jag. Kan ha att göra med att det är flera tjejer som skadat mig psykiskt som jag haft känslor för kanske.

Jag låg iallafall vaken men var så otroligt trött att jag nog slumrade till några sekunder för jag var då tillbaka i samma dröm men tvinga mig att vakna igen. Det är fruktansvärt när man har mardrömmar och man är verkligen livrädd att hamna där igen. Jag smsade Mia och frågade om hon var vaken men inget svar så antar att hon sov.

Det är mycket från det undermedvetna som händer när vi sover helt klart, gäller bara att tolka dom rätt och tänka efter psykologiskt.

Jag hade även sendrag igen i vänster vad, vet inte om jag ska ta upp det med en läkare nu men tror att jag har kvar inflammationen i det benet för det är svullet fortfarande.

Imorgon åker jag och provar ut sovmasken jag ska ha. Tror det var då jag skulle få ha den en vecka för att se om den hjälper och att det är sömnen som gör att jag är så otroligt trött jämt, vill jag sen ha den så får jag låna den på obestämd tid.



Mia är mer koko än jag

Mia har haft sin bil inne på verkstad några veckor och först nu har hon haft råd att hämta ut den. Vi kom in på det i samtalet mellan oss förut:

Mia: -Nu går bilen som den ska igen.

Jag: -Fan va bra, har du satt på sommardäcken än då?

Mia: -Det hoppas jag att dom gjorde på verkstaden (tveksamt)

Jag: -Ja sa du till om det när du lämnade in den så gjorde dom nog det ska du se.

Mia: -Sa till? Näe det gjorde jag ju inte, trodde inte det behövdes.

Jag: -Eh och varför tror du inte det? Tror du att dom skulle sätta in värsta stereon bara för att dom tror att du behöver det?? (Skrattar hysteriskt)

Mia: -Jag trodde dom gjorde allt som hade med sommaren att göra när man lämnade in den. Va fan det var första gången som jag lämnade in den. Inget undra på att det var så "billigt" då.

Jag: -Mia vet du vad? Ibland får du mig att framstå som rena rama Einstein. Tack gumman, försvinn ALDRIG från mitt liv är du gullig.

Vi skrattade gott och sen skulle hon gå ut med grannens hund, tror nog hon gick för att titta vad det var för däck hon har på bilen.

Det är min Mia det. <3 <3 <3





Crash and burn

"Lyssna på Erik Grönwalls första singel som är ny, så är den inte det ;pPpPpPpP"

Så skulle det kunna se ut i en grupp på Facebook faktiskt för Erik Grönwalls första nysläppta singel heter "Crash and burn" och är en 4 år gammal låt som Magnus Bäcklund redan sjungit in. Så Erik har alltså gjort en cover på denna låt. Visste han om det innan tro? Det är ju tveksamt förstås.

Gossarna finns på samma sida som artikeln

 

 

 

 


Kvinnor kan

Så har jag och Ewa då varit på tippen. Tur att hon har en kombi för bilen var knökad med tomlådor, en kaffebryggare, mitt gamla köksbord, en video, massa kläder, tidningar och papper (har inte orkat gått ner med kassarna till tidningsinsamlingen på säkert 3 månader). Det var underbart att få hiva skiten.



När vi kom till tippen så cirkulerade en helikopter över oss, ingen aning om vad dom letade efter eller om det är deras sätt att se att folk slänger i rätt container eller också var det en stalker för den var även där Ewa släppte av mig. Alla sätt är bra utan dom dåliga.

Jag fick några tomlådor som man ska fixa ihop själv, det står hur man ska göra men jag är bra på mycket men sånt funkar inte i mitt huvud. Får se när jag får ihop dom, säkert dagen innan jag ska flytta in eller nåt och då har jag stått i flera timmar varje dag och försökt.




Dagens måltid

Idag har jag ätit grynkorv, potatis med vitsås.

Grynkorv är en korv som bara verkar finnas i Västra Götaland eller tom bara i Skaraborg. Jag har bjudit några icke skaraborgare på detta, en del tyckte om det medan andra tyckte att det smakade nåt katten har gjort i lådan.
Själv tycker jag det smakar himmelskt.

nej det är inte tolvfingertarmen

 

Nån som ser potatisen? Jaaa jag är såsoman

 

 

 


Köksbordet

Mitt köksbord gick ju sönder lite i förra flytten så nu skulle jag då skruva isär det var det tänkt men förbannade mig för att jag inte hade verktyg till det. Kan säga så här, att jag behövde bara hänga lite på ena benet så gick det av, gjorde likadant med dom andra 3. Skrämmande att det var så skört. Tänk om hela middagen hade hamnat på golvet i en hög ihop med flisor av bordet. Jag höll även på att få ett helt bordsben mellan benen, det kanske i och för sig hade varit en erfarenhet. Jag la bordet upp och ner med alla benen i vädret (dock inte mina). När jag skulle resa mig upp så var det ett ben i vägen och hade jag nu varit naken så vete fan om det inte hamnat i härligheten. Men det är ju sällan jag går omkring naken i lägenheten tack och lov (det tackar grannarna mitt emot för också).





Prima

Gomedda!

Jag vaknade första gången 7.32, det snurrade lite i skallen men mer var det inte. Jag gick upp och drack 1 liter vatten eller nåt, glodde lite på Facebook och sen gick jag och la mig igen. Vaknade runt 11 och mådde hur bra som helst.

Det är så underbart att jag kan dricka hur mycket som helst kvällen innan men ändå må skitbra dagen efter. Nu blir ni avis va? Erkänn?! Men så har det inte alltid varit.

Det var helt okej igår faktiskt men jag bara hatar att livebandet slutar spela 20 minuter innan det stänger. Vad gör man då liksom? Jo man går hem såklart och det är väl det som är meningen antar jag.

Pratade med en tjej som tydligen näst intill hatat mig, hennes dåvarande pojkvän var tydligen kär i mig ett tag. Jaha varför får jag aldrig veta sånt när det beger sig? Fast det kvittar i och för sig för han var inget för mig ändå. Men kul att veta att någons hjärta skuttade till när jag visade mig. Ja det gör det nog hos en del nu också men av skräck eller nåt.

Idag ska jag röja lite här för imorgon åker jag och Ewa till tippen med lite grejer. Kanske ska ta med köksbordet då när vi ändå ska dit, det återstår att se hur jag gör med det. Det gick sönder när jag flyttade förra gången så man får inte luta sig mot det eller flytta det för då går ena benet sönder. Får vara utan bord ett tag. Jag äter sällan där ändå.

Så nu har jag uppdaterat lite. Vad gjorde ni igår?


kvällen utan något i magen

Jag kom till Ewa, människan flyttade in igår men har fått upp nästan alltihop. Jag är lite avis på det för jag skulle aldrig få upp så mycket på så kort tid.

Vi skulle festa och det gjorde vi. Jösses, jag fick i mig en flaska vin, två cider och 5 snapsar.

 

 

Det smakade verkligen bäver ärligt talat. Men vi kom iväg och det slutade med en

 

 

pizza. Fråga mig inte vad det var på den för jag är jävligt full  i  skrivande stund och jag har fått skriva om många gånger. Nu ska jag sova. God natt!

 

 


Hektisk dag

Inatt ställde jag klockan på 9, jag vaknade 6.34 imorse med en full blåsa plus en halsbränna som jag skulle kunna tutta eld på Gävlebocken bara genom att öppna käften.

Men det gör inte så mycket för då kan jag ta det lite lugnt innan dagen börjar på riktigt. Jag måste stryka jeans och en skjorta och kanske sticka till stan för att jaga nåt billigt att ha på mig till ikväll då jag och Ewa ska ut och sliska oss på krogen. Hon flyttade ju igår så idag ska vi fira att hon bor väldigt nära mig.

Klockan 11.35 ska jag med bussen till dottern för att hjälpa henne att förbereda inför kalaset då. Antar att jag får ta disken om hon även idag inte kan röra sina armar.

Efter det är det hem igen, byta om och sticka till Ewa.

Vet ni va? Nogger har nog tappat rösten eller också är hon inte kåt längre. Tack och LOV! Jag har haft balkongen öppen i 1 timme och inte ett enda ylande har kommit från henne. Thank god!

Men nu ska jag ställa mig och stryka. Solen skiner för fulla muggar så det blir kanske en kortärmad skjorta till kalaset och en lång till ikväll då. Tjo på er!




Så god att du kanske skulle ta 2?

Jag var på ICA förut, naturligtvis hade alla jävlar slutat jobbet och fått pengar idag. Det var knökat med folk, överallt!

Jag gick förbi ett litet bord där en dam stod i löjlig vit mössa och ett förkläde och delade upp chokladbitar på en sketen papperstallrik. Två olika. Jag som älskar choklad tog en bit från varje tallrik. Den ena var skitgod, jag använder nu ett uttryck som min pappa alltid sa som var lätta att tugga i munnen "Det smälter som skit i mun". Det där har jag fortsatt säga i alla år men så var det verkligen, det smalt som skit i mun. Den var inte så farligt dyr heller så jag unnade den, när jag var på väg bort hör jag lite högre bakom mig "Den är ju så god att du kanske skulle ta två?!" Jag svarar: "Haha ja kanske det" och fortsätter att gå. Ville inte känna mig åpen men jag hade inga pengar till två heller så.

Det smälter som skit i mun!

 

 


Inge kul

Klockan är snart 16 och jag har inte skrivit ett enda inlägg förrän nu. Varför då kanske ni undrar? Ni kanske tom firar för att jag fått ett liv igen? Ringt kvällstidningarna och meddelat dom om det? Inte?
Näe, jag har helt enkelt ingen lust att skriva bara.

Min dotter ringde förut och beklagade sig. Hon är sjuk. Feber, förkyld och en värk i kroppen från helvetet och jag vet att hon får en fruktansvärd värk när hon blir sjuk. Några tabletter hjälper inte eller också är hon den där enda personen som står på förpackningen att biverkningarna kan komma på. Det har varit så flera gånger. Citodon= 1/1000 (typ) får jävulsk magkramp, den personen är hon. Hon får alla dom där ovanliga biverkningarna som ingen annan får.

Hon har även någon slags reumatism som kommer oftast när hon blir sjuk och vid väderomslag. Nu vet vi inte om det har kommit för att stanna en längre tid som när hon var yngre, det återstår att se.

Hon skulle städa var det tänkt idag men hon kan inte lyfta sina armar för att hon har sån värk i axlar och rygg. Imorgon ska hon ha kalas i sin lilla etta. Vi är 10 stycken som ska få plats där och hon har inte tillräckligt med tallrikar så jag lovade att ta med. Hon skulle göra tacogratäng men vet inte om hon kommer att orka göra det. Nu blir det våfflor med grädde och sylt istället. Jag tar med mig ett våffeljärn och det andra får hon låna av ett ex.

Jag ska åka dit 2 timmar tidigare än kalaset börjar och hjälpa henne lite.
Det roligaste är att mina 3 brorsbarn kommer, mina föräldrar har dom imorgon tydligen.

Japp jag fick ihop ett helt inlägg ändå. Får se om det blir fler, beror på om något har hänt omkring mig, en meteor kommer flygandes i vardagsrummet eller så.




Så fel det kan bli

Jag och underbaraste <3 <3 <3 BajsMalin har varann på FB och nyss såg jag något som var förjävla roligt.






Det roligaste är att det är två OLIKA grupper hon har gått med i men det ser inte riktigt ut så. Vansinnigt roligt tycker jag men det tycker säkert inte ni. Jaja.








Hämnden kunde ha blivit ljuv för Nogger

Det är kanonfint väder ute så jag har haft balkongdörren öppen i några timmar nu. I ögonvrån ser jag en stor fet humla fara in i vardagsrummet. Mina två katter har nog aldrig haft så stora ögon förut. Iza hoppade upp på fönsterbrädan, nockade till den med tassen som föll till golvet men hann precis undan innan Iza åt upp den. Puh, kunde ha gått riktigt illa men det var nog Noggers hämnd för tidigare.


Samtal med Iza

Inatt somnade jag som en klubbad säl, vaknade runt 6 men tvingade mig att somna om, sov till kl 8 och då var jag så nr1nödig (nytt ord?) att jag var tvungen att gå upp.

Iza tittade på mig, på Nogger och följde sen med mig in på toa, tittade bakåt och stängde dörren lite mer och viskar:

-Du matte, har du inte alls haft en tanke på att Nogger borde kanske passa bättre i himlen?

Jag: -Men Iza, så frågar man ju inte och nej jag har inte haft en tanke på något sånt, vadå?

Iza lite lägre: -Ja men hon har ju inte alla hästar hemma, alla indianerna är inte i kanoten, hissen går inte ända upp där liksom.

Jag tvättar händerna och Iza hoppar upp på badkarskanten och fortsätter:

-Inatt öppnade hon kastrullskåpet och la sig i den stora kastrullen du har. Seriöst, hur normalt är det på en skala?!

Jag: -Men va? Varför gjorde hon det?

Iza: -Jag frågade och då sa hon att hon är kokt om jag talar om det för dig.

Jag: -Och det är därför du nu talar om det för mig eller?

Iza flinar och börjar vissla: -Jaaa för nu blir hon ju kokt. Ska jag ringa veterinären åt dig?

Jag: -Näe behövs inte för den kastrullen har jag inte använt på flera år och vet inte om jag kommer göra det heller så det är lugnt.

Iza som hade börjat garva högt satte det i halsen och blängde på mig, hoppade ner och smällde igen dörren hårt efter sig.




Mia och snarkmask

Pratade i telefon med bästaste Mia förut och kom in på det här med snarkmasken jag ska prova ut nästa vecka.

Mia: -Så nästa gång vi träffas kanske du har den där på dig när vi ska sova då eller?

Jag: -Ja kanske det.

Mia funderar lite och fortsätter sen:

-Men tänk om jag råkar drämma till den där masken i sömnen på dig, du vet ju hur jag kan fara och flänga i sängen.

Jag: -Ja men då tänder jag bara lampan så skrämmer jag skiten ur dig genom att du bara tittar på mig. Det kanske får dig att sluta med det?

Mia: -Säg inte det, jag kanske blir kär i dig igen.

Jag utan att tänka mig för: -Näe gud bevare mig väl, vill inte ha fler bekymmer känslomässigt, jag har blivit av med en och vill inte ha tillbaks det.

Mia: -Mäh va taskig du är!

Jag: -Oops flåt?


Sen gjorde jag massa pussljud och sa sen "I love you". Dottern hade en gång för några år sen en figur som man tryckte på magen och då gjorde den just pussljud och sa "I love you". Jag försökte bara vara gullig men hon var stenhård. Jag kanske har skrämt bort henne utan mask nu?



Visst ser det sexigt ut?

 

 




Kryssning i medelhavet?






















 

 

 

 


Dottern nöjd

 

Nu ska vi ta kort på dig och den nya tillbringaren sa jag till dottern. Tillbringaren som en blogg/FB och Betapetvän till mig har fixat från IKEA, en sån hon har önskat sig.

 

Dottern: -Men gud mamma, det är en tillbringare!

Jag: -Ja och det har varit krångligt att få hit den förstår du (att det var väldigt överdrivet behöver hon ju inte få veta eller hur?) Och hon som fixade den vill säkert ha ett kort på detta.

Dottern tittar på mig och just idag är jag VÄLDIGT pinsam men ett kort fick jag men ni ser säkert att hon tycker att det är väldigt pinsamt. Hon fick liksom inte en bil!

 

Hon fick även 2 armband från KappAhl (trodde hon ja, jag köpte det i automaten för en femma på ICA) och hör (läs) och häpna, hon önskade sig en tvättpåse för BH:ar så det fick hon.

 

Fika blev det med hemmagjord sockerkaka, Ballerinakex och ett wienerbröd. Hey jag är fattig!

 

 

 

 

 

 


Hela 22 år

 



För 1 år sen skrev jag ett inlägg om när min bebis fyllde 21. Det var ju ett tag sen så jag kopierade det och lägger in det igen.


Så har min lilla bebis blivit 22 år idag. Minns det som igår. Tryckte ut henne på 2 timmar från det att värkarna startade. När vattnet gick satt jag hemma i soffan och spelade tvspel. Det blev väldigt blött men var 18 år och förstod inte vad det var. Ringde ner till MVC och frågade och jag skulle komma ner så dom fick titta. Jag bodde inte så långt från sjukhuset så jag tog cykeln och cyklade ner.

Barnmorskan: Nu är det inte fixerat än så led cykeln hem, packa och ta taxi in till KSS.
Jag: Okej, tack så mycket.
Jag gick ut till cykeln och hoppade upp på den och cyklade hem. (koko ja då). Packade och ringde doteras pappa, han jobbade som bonde och på den tiden fanns det inga mobiler. Fick inte tag i honom så jag ringde taxi. Jag var inte så stor om magen så när taxichauffören frågade mig när vi kom fram till Skövde vart jag skulle och jag sa förlossningen så tittade han nervöst på mig och sa:

Chauffören: Men herregud varför sa du inte det tidigare?!
Jag: Äh, det är bara vattnet som har gått!

Han körde lite fortare och in kom jag. Men det hände inget mer förrän vid 20 på kvällen då doteras pappa hade hunnit dit och det var IshockeyVM på tv, naturligtvis! Jag gick av och an i korridoren medan han tjoa och hade sig i tvrummet. Karlar!

Iallafall, jag hade bara lustgas och den fick dom dra ifrån mig. Fick ryggmärgsbedövning men den hann inte att verka innan hon ploppade ut  kl 21.49.

Tiden går fort minsann!



Idag kommer hon till mig på fika och trots sina 22 år så vill hon inte öppna alla paket idag utan vill gärna ha några på lördag då hon har sitt eget kalas också. Vuxen blir man nog inte helt och hållet att man inte vill ha paket såklart!.

Älskade dotter du är det bästa som har hänt mig och det kan inte en lottovinst i världen slå.

ÄLSKAR DIG!





Jag fick 2 kommentarer

Ibland undrar man vad folk tänker med..

 

Ser ni nån URLadress? Inte jag heller

 

 


Tisdag

Godmorgon!

Jag trodde att jag skulle sova lite längre när jag inte drack något efter kl 21 igår men se där hade jag helt fel. Jag vaknade kl 7 iallafall och min blåsa var full igen. När ska jag behöva sluta dricka nåt för att kunna sova till 10 nångång? Inget alls på hela dan eller?

Inatt hade jag sendrag igen, jag trodde jag drömde om det men när jag vaknade så kände jag det i vänster vad så nej det var ju ingen dröm då.

Kl 11 ska jag upp till min "nya" lägenhet. Jag pratade med henne igår, hon som bor där nu och ville att jag skulle komma upp för hon skulle prata om lite grejer. Antagligen vill hon väl lämna kvar nåt och ska fråga om jag vill ha det. Synd bara att hon inte vill lämna kvar sin tvättmaskin. Men det ska bli kul, då kan jag kolla lite mer nu när solen skiner. Ca 1 månad kvar nu bara. Gött!

Jag ska iväg till stan och köpa något mer till min dotter som fyller år imorgon. Hon kommer hit på fika då och vill nog ha sina paket, helst vill hon nog ha både imorgon och på lördag då hon har kalaset i hennes lilla etta. Vi får se.

Vad händer hos er idag?


Here Wii go

Så har man då provat på Wii Fit plus hos Sandra.

Det började med rockringar som jag verkligen sög getpung på, jag var skitduktig på att ta emot ringar utifrån men att hålla igång 3-4 stycken samtidigt var jag ungefär lika duktig på som att gå i högklackat.
Sen skulle jag nicka fotbollar som kom från alla möjliga håll och kanter och det är inte bara bollar som kommer flygandes utan även fotbollskor! Jag fick nog mer dom i nyllet än jag fick in nickträffar. Hade min fotbollstränare från förr sett mig så hade han satt mig på balett istället.

Jag provade också på slalom, backhoppning, snowboard, jogging, step-up, fånga fisk som en pingvin (ja detta är för vuxna också men hey jag är Farmvillare så vad kan man förvänta sig?) och aerobics. Man fick se hur många kalorier man hade bränt och jag brände nog kanske inte mer än 60-70 eller nåt men det var kul och jag ska tillbaka till Sandra på fredag igen. Då blir det mer joggning tror jag bestämt.

Här kommer en trailer på olika moment i spelet.












Jodå så att..

Jag satt där i väntrummet till soc tillsammans med en kvinna som inte verkar veta vad schampo är för nåt. Hon tog fram en snusdosa ur bakfickan (trodde inte man la den där längre), stoppade hela överläppen full med den där bruna sörjan, slickade sig om läpparna och fortsatte att dricka nåt ur en vattenflaska, fråga mig inte vad det var i den. Bredvid mig satt en man som nog inte sett varken sax eller kam på ett jävla tag. Vi hade något gemensamt, vi hade varsin tid till att få ekonomiskt bistånd, en samhörighet oss emellan men ändå inte liksom. Om det skulle komma en till undrar hur då denna person skulle ha beskrivit mig. Jag som inte haft råd att klippa mig sen i julas och min frisyr som ska hållas i schack var 6e vecka liksom, har inte haft råd att färga mitt hår på lika lång tid ungefär.

Min handläggare skulle titta på mina papper och sen höra av sig. Han vet inte riktigt när pengarna skulle kunna tänkas betalas ut, han skulle prata med Försäkringskassan först då jag har gått över till Aktivitetsstöd nu och hey det är FK vi pratar om här, dom kan ju vara hur sena som helst liksom.

Jag och Ewa var och hämtade bananlådor, blev bara 5 stycken men jag har packat 2 av dom nu iallafall. Julsaker i ett skåp jag inte haft ork att gå ner till förrådet med. Men det blir väl fler om jag tar över hennes lådor när hon flyttat för hon flyttar denna eller nästa vecka.

Ska lägga mig och vila en stund nu innan jag far till Sandra för träning på Wiiplattan.


Händelserik dag

Godmorgon mina sötnötar!

Jag vaknade kl 7 imorse trots att jag hade ställt klockan på 9, sånt är så förbannat typiskt.

Idag händer det lite saker som tur är, vi får väl se hur deppig jag är efter 10.30.

10.30 ska jag återigen träffa min handläggare på soc, håll tummarna för att min handläggare ännu en gång tycker att jag får för lite pengar på kontot om inte han skickar över lite.

Efter det ska jag och Ewa åka iväg och hämta bananlådor. Hon köper sina på ÖB medan jag ska åka till Coop och Willys för att charma till mig några lådor så att jag idag kan börja packa. Har ju ett gäng skåp över garderoberna som jag stoppat in grejer som jag inte använder...just nu.

Kl 16 tar jag mig återigen till Sandra för hon har minsann fått hem Wii Fit plus! Här ska tränas. Vi ska bli snygga till beach 2012 är det tänkt. Hoppas att jag på onsdag kan röra mig för då fyller min älskade dotter 22 år och ska komma hem till mig på fika förstår ni och då måste jag ju kunna röra mig, ja åtminstone kunna peka på vart allt finns så att hon kan plocka fram till oss, är jag inte smart så säg.

Så ser min dag ut idag. Vad ska ni göra?



Samtal mellan Nogger och Iza

Nogger ligger i soffan och tvättar sina tassar när Iza sätter sig nedanför.

Iza: -Du vet om att du sitter jävligt löst till nu va?

Nogger slutar upp, spärrar upp ögonen: -Va? Vavava varför då?

Iza: -Matte upptäckte inatt att du hade kissat i hennes säng igen.

Nogger funderar och säger: -Nej nej jag har inte kissat i hennes säng, jag är stor nu sörrö.

Iza skrattar hysteriskt och elakt och fortsätter: -Det är vad hon tror fattar du la. Du är sååå körd!

Nogger
: -Men vadå, har du kissat i hennes säng och skyller nu på mig?

Iza skrattar högre: -Hahahaha ja precis, visst är jag smart?! Jag räknar dagarna tills du försvinner till nån som använder dig som mattpiska!

Nogger funderar, fortsätter slicka sina tassar och säger utan att titta på Iza:

Är det en stor pöl så är det du som är körd kattjävel för hon vet att jag bara kissar lite i taget.

Iza spärrar upp ögonen, morrhåren darrar, tittar åt höger där jag står och har hört allt.

Jag tittar tillbaka på henne, tar upp telefonkatalogen och slår upp kinarestaurangen på hörnet.

-Nu du Iza, vill du ligga på en pizza, istället för strimlad biff eller föreställa en friterad räka? Bestäm du!

Nogger skrattar så hon trillar ur soffan: -Hahahaha busted!






En ny drömvinst på Lotto ute

Igår var det alltså dags igen. En drömvinst på 82 miljoner går till en ensam vinnare i Norrköpingstrakten MEN personen har inte spelat med något spelkort så det gäller verkligen att han/hon inte slarvat bort kvittot som är det enda beviset på att han/hon vunnit.

Tänk om kvittot ligger i nån påse ihop med resterna av onsdagens middagsmat eller om det är den där ihopknölade lappen som ligger i fickan på skjortan som personen tvättade i fredags? Vilken mardröm liksom. Det där är väl något som skulle hända mig.

Jag upptäckte ett spelkvitto mellan mina två kokböcker (var nu iväg för att kolla på det igen men nu finns det inte där). Det är flera månader gammalt så med min otur är det säkert några miljoner på det men det är försent att hämta ut dom eller nåt. Varför det var mellan dom här båda böckerna har jag ingen aning om. Nu vet ni att jag inte använder mina kokböcker speciellt ofta alltså.

Hoppas innerligt igen då att vinsten gick till någon som verkligen var i stort behov av pengarna. (CALL ME!).


Och du, GRATTIS som fan!


Idolerna Eddie och Rabih har släppt en singel

Jag har nu lyssnat på denna låt ett antal gånger och jag diggar den.

Idolerna Eddie och Rabih har bildat en grupp som heter "Rebound" och nu har dom alltså släppt en singel som heter "Hurricane". Den kommer nog gå varm på alla uteställen i sommar tror jag, eller åtminstone på alla fjortisars discon.



 

 

 


Farmville

Läser nu en artikel på E24 på Aftonbladet att folk har tjänat storkovan på Farmville. Man kan rösta.



Här skulle jag vilja ha ett alternativ till.

"Ja jag spelar men eftersom det bara krånglar så känner jag att jag bara vill spy på helvetet!"

För krånglar gör det...HELA TIDEN!

Om man nu får in massa pengar på detta så borde man väl för sjutton också se till att det funkar som det ska?

Man är ju lite av en idiot som faktiskt sysslar med detta frustrerande spelet. Men innan jag kastar ut datorn genom fönstret så hoppas jag att jag haft vett att ta bort Farmville först.






Snart flytt

Om ca 5 veckor flyttar jag och jag har inte börjat än. Jag vet ju att det är mer än vad man tror men jag måste få tag på flyttlådor först. Utan bil är det lite svårt.

Jag slängde en hel del förra gången jag flyttade så jag inbillar mig att jag inte har så mycket denna gång. Jag har ju heller inte haft råd att köpa nåt speciellt så det har nog inte tillkommit nåt.

Mitt Internet kommer att vara borta i 2-5 veckor och jag måste verkligen ha en "dongel" under tiden. Inte bara för att kunna uppdatera min blogg utan också ha kontakt med myndigheter osv. Jag har inte råd att ringa dom utan det är bättre att maila. Så finns det någon här som skulle kunna tänka sig att låna ut sin till mig under dom här veckorna så är jag er evigt tacksam.

Maila mig isåfall. Min mailadress står i menyn.

Det ska bli så underbart att få flytta. Inte för att jag inte trivs här för det gör jag absolut men att ha 700kr mindre i hyra gör mycket när man inga pengar har. Det ska bli skönt att kunna ha två håll att titta ut mot också. Inte minst för katterna som är uttråkade som sjutton och jag hör inte allt ljud från vägen om jag sitter i vardagsrummet tex. Det har jag märkt stressar katterna ordentligt ibland.

Det kommer bli underbart på många sätt och vis!




Modern family

Innan Talang skulle börja pratade tv4-hallåan om att det skulle börja en ny serie eftersom "Solsidan" tog slut förra fredagen tyvärr. Men denna serie som skulle börja idag skulle vara minst lika rolig.

Jag såg fram emot detta hela "Talang" och väntade nästan på att klockan skulle gå fortare.

Jag sitter fortfarande och fnular på om jag ska skicka en påse nygjord hundbajs till den där hallåan eller om jag ska skicka henne boken: "Köp dig humor för fan!" Jag kan inte minnas att jag någonsin under dom här 25 minutrarna (5 minuters reklam såklart) ens log. Jag skrek att jag ville ha Solsidan tillbaka, jag grät för att den där hallåan gjort mig förväntansfull, jag slet mitt hår (det gör ju i och för sig inget för jag vill ändå klippa mig). Hon har förstört min fredag. Bajs på dig hallåa!

Nån som såg serien och skrattade hejdlöst? Du kanske också vill ha boken "Köp dig humor för fan!?"
Detta var inte humor.


 

 

 


Babysim?

Ibland undrar man ju hur dom som skickar spam tänker och om dom skickar till alla hotmailadresser i hela Sverige.

Det stämmer liksom inte med några av mina intressen eller hur jag lever.















Hur är man funtad?

Ni som spelar Farmville kanske känner igen er och jag är ju då glad över att jag inte är ensam.

Dom senaste veckorna har det krånglat rejält för mig. Alla saker kommer inte fram, man kan inte klicka så att gåvorna kommer fram och skörden förstörs för att man inte kom in alls. I förra veckan köpte jag en vovve till min farm för 300 000kr. Den här lilla hunden var man tvungen att mata en gång per dygn för att han inte skulle rymma och man då var tvungen att betala 2 såna där fula sedlar för att få tillbaka honom. Sedlar man får väldigt sällan.

Det hände mig häromdagen för att han inte ens kom fram i spelet. Hur ska man kunna mata nån som inte syns?
Man sitter där frustrerad. Ett jävla spel liksom. Men han är supersöt den där vovven och han var förjävla dyr så jag hoppas att han får mat varje dag.

Jag kanske borde bli veterinär? Kanske inte, jag skulle nog sitta där och stortjuta när en ful kråka som haft en gipsad vinge äntligen kan flyga igen eller nåt. Blödig var ordet.

Men tack och lov är jag inte ensam om att inte ha så mycket innanför pannbenet när man blir frustrerad över ett sketet spel. Det känns tryggt att veta.



3 nya böcker

Så är man hemma igen efter några timmar på stan med kvinnan från Stockholm.

Vi åt god lunch men jag glömde att fota den. Det var iallafall nån kycklingfilé med färskpotatis vart dom nu hade fått tag på den. Vi hade en trevlig stund sen gick vi vidare direkt till ett fik där jag fick en festis och en chokladbiskvi, mums.

På fiket satt vi en stund och gottade oss i solen som hade hunnit sig fram annars var det rätt kyligt. Hon sa till mig att gå och sätta mig på torget så skulle hon gå in på Bokia. Jag trodde först hon skulle köpa sig nån bok till sig som var så pinsam att jag inte fick se. Typ nån ny bok om sexställningar eller nåt.

Hon kom till torget och gav mig ett paket, till mig liksom! Jag öppnade paketet och där låg det 4 verklighetsbaserade böcker varav 3 jag inte hade läst, det var alltså möjligt att det fanns böcker jag inte hade läst. Den 4e var Alex Shulmans bok "Skynda att älska" som jag redan har och gav därför tillbaka den till henne och tyckte att hon skulle läsa den för den är en fantastisk bok. Sådan kärlek till en förälder i skrift är svår att hitta.

Sen följde jag med henne till busstationen där hon skulle ta bussen till grannkommunen för att hoppa på tåget hem till Stockholm igen.

En trevlig dag helt enkelt och nu behöver jag inte laga idag. Tack till DIG för allt för jag vet att du läser detta.




Bjuden på restaurang

Idag ska jag bli bjuden på restaurang och fika. Det händer kanske en gång om året eller vartannat.

Jag har nu strykt min volangkjol, kråsblusen och letar nu efter min 6 år gamla kajal. Man måste vara fin eller hur?

Funderar på att lägga håret också så det blir så där fluffigt sen.

Stödstrumporna får vara hemma för tänk om jag svimmar rätt ner i salladsbuffén för att blodflödet till vaderna slutar att fungera liksom. Inget bra intryck eller hur?  Det är nämligen första gången jag träffar den här kvinnan. Hon kommer ner hit för att träffa mig några timmar men åker hem i eftermiddag igen. Det var nåt med att hon skulle gå ut med grannens vandrande pinne eller nåt. Tror i och för sig att det bara var en bortförklaring men jag får väl tro på henne.

Solen skiner så jag får väl visa henne runt i stan (det tar högst 10 min). Vi kan sitta och se ut över det frusna Vänern eller nåt.

Jag återkommer när hon har åkt hem, om jag nu orkar vill säga. Jag kanske är så mätt att jag går till sängs vid 18 och sover för natten.



Idol-Erik singel

Nu kan alla tonårstjejer drömma sig bort då Erik Grönwall nu är singel.

"Det bara blev så" säger Erik när frågan kommer upp varför det tog slut. Det har alltså inte alls med karriären att göra men idoljuryn tyckte att hans förhållande inte var bra för karriären.

Så ni som söker till Idol i år: Va för sjutton singlar.

Jag var nog en av dom som inte fattade vad hans flickvän gjorde uppe på scenen genom hela låten då han vann. Det såg bara löjligt ut. Det är min åsikt.

Bilden är tagen på samma sida

 

 



Nahuatl

Jag har börjat gilla Avokado. Jag har i flera dagar blandat avokado, lök och creme fraishe, förra veckan hade jag även i räkor men dom är tyvärr slut.

Jag vet inte om jag verkligen ska äta fler då jag nu vet vad ordet Nahuatl betyder. Det är Aztekiska och betyder TESTIKEL!

Ska nog hädanefter äta meloner istället, det är liksom lite mer jag på något sätt.




Sömnapné

Så har man då kommit hem efter att ha vart i grannkommunen och fått sin dom.

Läkarn visade på datorn hur det ser ut när man snarkar, ja naturligtvis inne i mun och svalj och hur det ser ut när man inte får tillräckligt med syre. Det var häftigt men det allra häftigaste var när han tog fram min registrering.

Dom har verkligen koll via den där apparaten jag hade under natten. Man fick se olika vågor, klockslag och tom på vilken sida jag sov! Otroligt. Jag hade 20 störningar per timme, alltså inte så där jättefarligt eftersom en som har grav sömnapné har närmare 50 stycken. Jag fick se på vilket klockslag exakt jag bytte sida, vilka tider jag andades onormalt osv. Det var otroligt häftigt att se. Tyvärr glömde jag be om en utskrift så ni också fick se hur detta ser ut.

Om 2 veckor ska jag åka tillbaka för att få  masken. Så kanske jag får sova och vakna utvilad för första gången på flera år!



Onsdag och domen i eftermiddag

Inatt har jag vaknat säkert 511 gånger. Den 508:e gången gick jag upp för att ta ett glas Samarin.

Klockan var runt 3 och Nogger som vilken tid som helst på dygnet kan tänka sig att äta om jag häller upp mat kom nyvaken och pep. Jag hällde i mig innehållet från glaset, stapplade tillbaka till sängen och stensomnade men vaknade varje timme av att jag slängde mig handlöst på rygg. Varför jag vaknade av just det momentet vet jag inte.

I eftermiddag ska jag bege mig till grannstaden igen för att få ett utlåtande från en läkare på Sömnenheten. På något sätt hoppas jag faktiskt på att jag ska vara i sånt dåligt skick när jag sover att jag får hjälp för annars vet jag inte vad jag ska göra för att få en bättre sömn.

Solen skiner idag också och igår filmade jag blommor bakom tingshuset men eftersom jag har sån sketdålig mobilkamera så är det inte mycket för världen tyvärr.

Ha en bra dag alla så återkommer jag när jag kommer hem från sjukhuset.






Knepig natt

Igår fick jag en snilleblixt. Madrassen i gästsängen är något tjockare, något hårdare och typ 15 cm bredare. Jag tog den och bytte ut madrassen jag har i min säng till denna. Den var ju som sagt något bredare men jag lade den andra madrassen lite över bara, ja madrassen jag har in den andra sängen alltså. Alltså, jag har två stycken 90-sängar bredvid varandra så det blir som en dubbelsäng, nu har vi klarar ut det.

Inatt när jag skulle sova låg jag klarvaken en stund, vände mig om och stensomnade. Vaknade och kunde konstatera att jag inte hade somnat än, fast det hade jag ju men jag kände mig klarvaken, somnade igen och gjorde samma sak nån timme senare, trodde inte jag hade somnat. Hur kan man stensomna fast man är klarvaken och inte alls känner sig trött?

Imorse vaknade jag och kände inte alls den där otroliga tröttheten jag brukar, jag hade inget rivjärn i halsen som jag brukar ha, ja sånt där som kan bli om man rökt 511 cigg på en fest kvällen innan. Så känns det varje morgon för mig annars, trots att jag slutade att röka för 3.5 månader sen. Min rygg kändes inte som att den skulle gå av när jag reste mig upp. Ja att resa sig upp gick också rätt smärtfritt, annars har jag ibland lust att ringa en lyftkran som kan hjälpa mig.

Jag har nu sen jag vaknade haft på mig gördeln som jag fick låna förra året. Se detta inlägg. Bild på gördeln finns här

Vädret är underbart ute, solen skiner för fulla muggar och har gjort nu i några dagar. Räcker numera med en t-shirt under vårjackan.


14 år till salu

Jag har nu läst klart boken "14 år till salu" som jag fick av Malin förra veckan.

En skrämmande bok tagen ur verkligheten. Flera gånger fick jag lägga ifrån mig boken för att jag inte klarade av att läsa mer. Det gjorde så ont i mig.

Boken handlar om Tessan, en 14årig tjej som en kväll gick ensam hem från stallet då hon träffade på en kille hon kände från skolan, en kille som Tessan tyckte var snäll, till den här kvällen då han våldtog henne.

Som många andra tjejer som blir våldtagna tog hon på sig det hela, att det var hennes fel och att hon inte var värd mer. Hon började att sälja sig, tillät sig själv att bli utnyttjad, slagen och få saker uppkörda i sitt underliv.

Denna boken berör, denna boken är verklig och folk behöver få upp ögonen mer. Detta är en helt vanlig svensk tjej som prostituerade sig. Det sägs att svenska tjejer inte gör sånt, inte i Sverige och absolut inte av en så ung tjej. Vakna säger jag då, det finns...överallt!

Läs den säger jag bara. Boken har också en blogg som heter 14artillsalu.se.

Vet du någon ung tjej som prostituerar sig? Prata med en vuxen och gör det NU!

Vill tacka författarinnan Caroline Engvall som skrivit den här boken tillsammans med Tessan, en helt outstanding bok, tack!



Barn vid 47 års ålder?

Demi Moore är 47 år och är gift med den 15 år yngre Ashton Kutcher och nu vill dom ha barn ihop.

Kutcher är i och för sig ett barn i sig (nu menar jag inte åldersmässigt) så han skulle säkert orka med ett barn men Demi som är så pass gammal?

Jag vete fan om jag ens skulle VÅGA skaffa barn vid den åldern. Jag som tycker att 40 är lite gammalt för en liten.

Även om jag nu skulle träffa drömtjejen och hon skulle vilja ha barn så vet jag inte om jag skulle gå med på det. Jag hade ett samtal med ett av mina ex om det. Jag gick med på det om det skulle hålla mellan oss just för att hon ville ha ett barn men tack och lov blev det inte så. Jag kan vara barnvakt åt småbarn men vill inte ha egna. Vill inte börja om med blöjor, dagis, vällingflaskor och nattvak. No way!

Min kropp skulle inte klara av det heller. Jag skulle få anställa nån till att ta hand om den lilla då jag själv inte får lyfta mer än 5 kg och ungen skulle få springa fritt här då jag inte är så snabb och måste pusta ut varannan minut för att ryggen är från helvetet.

"Näe lille Sigrid, nu väger du 8 kg så mamma kan tyvärr inte bära dig längre, du får gå upp för trapporna själv lilla gumman, ta gärna matkassen på 6 kg också är du gullig. Mamma kan bära din hink och spade".

Bäst för Demi och Ashton att skynda sig då innan Demi kommer i klimakteriet.







Jag vaknade sen var den dagen förstörd

Jag har inte ens varit vaken i en timme i skrivande stund men ändå har dagen redan skitit sig praktiskt taget.

Jag hade ställt mobilalarmet på 8.30, hörde den inte och vaknade 8.57. Hoppade in i duschen, gick in på internetbanken för att föra över pengar så jag kunde betala sjukhuset idag och upptäckte då att jag hade fått min elektroniska faktura på bredbandet och trött som jag var betalade jag skiten UTAN att tänka alls vad det verkar. Jag har ju inte mycket pengar kvar sen och jag får pengar igen den 28:e! Klantarsel! Jag mailade mitt bredbandsbolag om återbetalning men nehe du, det betalar dom inte tillbaka så nu sitter jag här, sjukhuset på onsdag som kostar skjortan och nästan ingen mat i frysen. Bra Sune, du är SÅ jävla duktig!

Sen satte magen igång naturligtvis, vad hade jag väntat mig av den här dagen egentligen liksom. Medan jag satt där en stund så tickade ju klockan, jag skulle nämligen börja gruppcoaching på AF idag, ja men vad fint då.
Jag ringde min handledare och sa som det var och hon var förstående och jag skulle hoppa av gruppcoachingen och komma till henne imorgon istället. Jag har verkligen haft tur med både AF och soc.

Nu har jag fått springa på toa 3 gånger på mindre än en timme. Hoppas innerligt att jag är bättre till kl 13.15 då jag ska till Hudmottagningen på sjukhuset för mina utslag. Håll tummarna!



 

 

 


Mobilsockar

Jag var nyss inne på Hillevis blogg och läste följande:

"Igår fick jag veta av en vän att hans syster virkar mobilsockar för barncancerfonden, hennes dotter överlevde en ovanlig form av skelettcancer och när dottern var som sjukast virkade hon en halsduk till henne, nu virkar hon alltså mobilsockar.

Helt ideellt.

Hon tar 20:- (+porto) för dom och du får beställa vilka färger du själv vill.

Dom flesta har kanske råd med 25:- och har du inte det så kanske du kan bidra till garn till henne?"

Gör dagens goda gärning. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden.

Läs mer på hennes sida HÄR.

Sprid länken vidare är ni gulliga.







Jag har fått svamp!




Igår kliade det som fan när vi var på stan jag och dottern. Jag kunde bara inte hålla mig. Jag var bara tvungen...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






 

...att köpa mig en påse med chokladsvampar. Att dom sen smakade nåt som katterna gjort i sin låda hör inte hit. Jag äter ändå. Varför vet jag inte. Jag ryser för varje tugga jag tar, jag harklar mig för varje svamp jag tar. Påsen är snart slut. Vill nån ha?
















Det är tjockleken som spelar roll

Rå lök är ju inte bra. Rå lök för dåliga magar är ännu värre.

Magvärken kom molandes, sen sved det som sjutton och sen var det raka vägen in på toa. På vägen ryckte jag åt mig veckans JYSKblad. Den är ju tunn, hela 2 blad liksom. Jag glodde i 2 minuter i den sen satt jag och glodde i tomma intet. Tänkte smsa alla i hela telefonlistan att jag satt och sket men kom på att jag har viktiga nummer däri som kanske inte skulle vara lämpliga offer att skicka såna sms till.

När sånt här händer med min mage så släpper det i nån halvtimme sen kommer det igen. Denna gången tog jag ICAbladet. Mindre intressant men fick iallafall fokusera på nåt annat medan svettpärlorna blev synliga i pannan. Den här sortens magvärk är inge kul. Jag kallsvettas, det svartnar lite smått för ögonen och det susar värre av tinnitusen.

Tredje gången hade jag inget mer att läsa så jag tog fram hela jävla telefonkatalogen. Jag har nu kommit till en Frans i Hjo. Innan helgen är slut så kanske jag kommer komma till en Örjan i Skövde, vem vet.




Jag borde gå och klippa mig och skaffa ett jobb va?

 

 


Talangbluffen

Igår fick flera 100 tusen sen Bert Karlsson i tårar x 2 i programmet "Talang". Nu är det tydligen en bluff.

"– Jag fick order från TV 4 att se till att det ska bli bättre sångartister i år för det har ju inte varit några ordentliga med tidigare. Jag vill göra programmet så bra som möjligt, säger Bert Karlsson.

Den starka reaktionen tittarna fick se i går var både glädje och lättnad över sina nyfunna skönsångare.

– Det här var två artister som jag rekommenderat skulle vara med och när de då uppfyller det som man hoppas att de ska göra då gråter man, säger Bert Karlsson."

 

Bert hade alltså hört Stephen Hansen på en konsert i Vara innan Talang och rekommenderade honom att vara med.

Men likt förbannat fick både Stephen och Moa, en tjej från programmet "Mammas pojkar" Bert att gråta. Det var äkta, det var på riktigt och han var nog inte den enda som fällde tårar.

 

 

 

 


Jysk goes homo

Redan från tidig spädbarnsålder börjar vi klä våra små teltingar efter könet. Sigrid SKA ha rosa och lille Edvard ska ha blått. Det är det som avslöjar vilket kön barnet har eller hur? Tjejer kan sedan ha vilken färg som helst i alla åldrar uppåt medan killarna nog inte ska ha rosa enligt väldigt många.

Hur är det när vi väljer tapeter, golv, kakel, möbler och sängkläder? Om det nu är en ensamstående kille som ska välja helt själv. Vad väljer han för färger? Finns det någon kille som skulle välja rosa kakel i kök och badrum? Köpa rosa sängöverkast alternativt påslakan? Om man nu är heterosexuell alltså.

Jysk har tänkt annorlunda, iallafall när det gäller namnen efter färg på deras prylar.




 

Antingen tänker Jysk lite homosexuellt eller också är detta för att man kanske ska känna att man som man sover med en Fanny och som tjej med en Tommy? Jag hoppas ju på det första jag men.

Jag som flata skulle iallafall välja en Fanny, inte bara för att det är ett tjejnamn utan för att jag aldrig skulle välja påslakan som lyser av rosa nyanser. No way. Fanny får det bli!

 

 


Beslutsångest på hög nivå

Jag var på stan med min dotter idag. Hon skulle peka ut lite grejer hon önskar sig när hon nu snart fyller år. Vi gick ner till en billig affär med lite allt möjligt i. Där fastnade hon för en bikiniöverdel, en till, la tillbaka den första, gick tillbaka och tog upp den igen, la ner den andra, tog upp ytterligare en. Provade en som hon inte tyckte satt snyggt och hon började räkna pengar i huvudet. Hon hade egentligen inte råd, näe precis, hon gick tillbaka med den hon nyss provade.

Tittade på bebiskläder (hennes kompis har en dotter på 6 veckor), blev helt sjuk i två tröjor, hade fortfarande inte råd. Hängde tillbaka dom, tog en sjukt söt pyjamas, näe just det, råd var det ja. Hängde tillbaka det också. Trosor är ju bra att ha, det måste man ju ha. Ekonomin hade ju inte blivit bättre under dom här minutrarna så nej inte det heller.

Det blev inget i den affären ändå var vi där en halvtimme. Vi gick in i en spelbutik, köpte varsin läsk och gick till torget. Vi satte oss på en parkbänk och lät solstrålarna värma oss. I våra otroligt coola solglasögon.

Sen kom kompisen förbi med sin 6 veckor gamla Wilma och naturligtvis fick jag ta kort på henne. Hon sov tyvärr men här är två kort iallafall. Hon är så otroligt söt och näpen att jag blir sjuk. Kan inte min dotter träffa nån kille nu då? Behöver ju inte vänta tills nån advokat, läkare eller överläkare friar till henne liksom, räcker gott med en sopgubbe.



 

 

 


Samtal med Nogger

Klockan är 6.32 och min blåsa är sprickfärdig. Öppnar dörren där jag möter en förvånad Nogger.

Jag: -Godmorgon Nogger.

Nogger: -Va fan, vad gör du uppe NU? Låt mig gissa. Blåsan? Ryggen? Halsbränna?

Jag: -2 rätt av 3.

Snubblar mig in i badrummet utan att stänga dörren. Nogger ilar efter men jamar inte.

Jag: -Vad tyst du är, är du inte så pratsam idag? Inget tjat om kuk?

Nogger: -Nej för sjutton prata inte om det. Usch nej, jag blev trött på det själv.

Jag: -Thank god för det! Inget mera ylande om kuk nu då alltså?

Nogger: -Näe, du kan vara helt lugn.

Jag: -Puh, tack Nogger!

Nogger mumlar för sig själv... inte på några veckor iallafall. Lättlurade jävla människa.







Årets ahaupplevelse!

Jag har ingen bil som alla vid det här laget nu vet kanske? Willys och Coop ligger utanför stan så dit tar jag mig inte så ofta. Igår fick jag ju låna mina föräldrars ena bil och då passade jag på att handla lite på just Willys och eftersom jag glömde köpa potatis så åkte jag till Coop som ligger några hundra meter därifrån. När jag skulle ställa mig i kassan så stod det en kyldisk där. I denna kyldisk stod det något i som jag aldrig sett förut men har hört talas om SÅ många gånger.

Har det inte varit andra bloggare så har det varit mitt ex, min kusin och andra vänner på FB. Det var inte billigt men jag tänkte, jag får dra in på nåt annat för detta måste jag ju bara testa. Nu eller aldrig liksom.

Och ja, jag förstår nu varför alla åker land och rike runt för just detta och jag förbannar ICA för att inte ha det. Vad jag "pratar" om? Jo, scrolla ner får ni se.




















 

Det fullkomligt knullade i munnen så fort jag tog första skeden. Det var som att ha kommit in i en helt annan värld, en värld jag aldrig varit i förut. Glass som glass säger en del. I helvete heller, detta är kungen av glass, en glass som borde finnas i varenda affär i varenda jävla liten byhåla!

Kanske är tur att det inte finns i alla affärer kom jag på. Den är både dyr och säkert skitfet. Jag som redan rullar fram skulle få en medicinboll att se smal ut men TACK till min dotter som talade om var jag kunde köpa denna ahaupplevelse.

 

 

Jag är bara bisexuell med Ben & Jerry. A wonderful threesome!

 

 


Ingen bra natt

Jag vete fan hur detta gick inatt alltså.

Jag fick på mig utrustningen, tog mig 20 min att somna, jag vaknade varje gång jag skulle vända mig om för att få med mig sladden till fingret. Den mätte pulsen på mig antar jag. Jag kan nog uppskatta min sömn som VÄLDIGT dålig men jag hoppas att det registrerade nåt "bra" under natten iallafall.

Jag vaknade 5.20 då halsbrännan från helvetet satte igång. Jag kan helt enkelt inte äta vitsås utan att få halsbränna som sträcker sig från lilltån upp till ögonlocket. Jag fick ta med mig allt som jag hade på mig.

Jag är enormt vänsterhänt och naturligtvis så hade jag satt mättjofräset just på vänster pekfinger. Jag gick på toaletten och att torka sig med höger var en ny upplevelse, tack och lov var det inte nummer 2!

Jag ska nog vara glad över att detta bara skulle ske under en enda natt. Hade det varit fler så hade jag sett ut som Titanic just nu. Precis, som ett vrak!

Godmorgon på er....eller nåt.

Det lyser rödrosa under tejpen

 

E.T phone hoooooome



Så här blir min utstyrsel inatt

Innan jag fick på mig allt detta som dessutom hänger ihop med apparaten på bröstet var jag nära att ge upp. Det var ihoptrasslat och helt plötsligt kändes det lite som när jag skulle sätta upp julgransbelysningen eller sätta papper på dotterns skolböcker. Då flydde hon till en kompis innan jag fick utbrott. Exakt så kändes det alltså med detta. Det är liksom inte lite grejer jag ska ha på mig. Kommer jag verkligen att kunna sova med allt detta?

Jag gissar på att när jag vaknar imorgon så är allt ihoptrasslat och jag kommer få åka till vårdcentralen sån imorgon för att dom får klippa upp skiten.

Jaja äntligen ska jag då få göra en registrering. Vi var 5 stycken i ett rum och en sköterska visade hur man skulle göra. Sen fick vi varsin (vad det såg ut som) dataväska med grejer i. Jag sa till sköterskan:

-Jag ser ut som en sån där..vad heter det...

Sköterskan: -Ja en direktör

Jag: -Nääe en självmordsbombare skulle jag ju säga.

Sköterskan: -Jaha ja (skrattar lite halvtaskigt)



 

 

 






Barmark överallt


Jag fick ta mina föräldrars ena bil till att åka till sjukhuset i grannkommunen själv. På vägen hem fick jag idén att filma när jag körde så alla fick se hur bart det är här nere. Det finns ju läsare som bor i lapphelvetet som har snö kvar (kväver ett hysteriskt skratt).

Jag tittar inte på mobilen hela tiden när jag filmar om ni tror det och jag säger inget så ni behöver inte ha ljudet på heller.

Ikväll lägger jag upp film eller kort då jag har utrustningen på mig. Det blev ingen Darth Vader den här gången utan det mesta sitter på överkroppen med olika grejer. Ni får se ikväll.





 

 

 


Samtal med mina katter och dom emellan

Jag öppnar sovrumsdörren och säger godmorgon till Nogger och Iza.

Båda i kör: - Godmorgon matte. Väckte vi dig?

Jag: -Näe min rygg vet ni och min blåsa.

Iza tittar åt Noggers håll, puttar på henne och viskar:

-Säg det till matte nu.

Nogger lika viskande:

-Näe jag väntar lite, hon är ju nyvaken och du vet hur matte blir när hon är nyvaken eller hur?

Iza skrattar till och fortsätter:


-OM jag vet.

Jag: -Vad? Vad är det ni ska berätta?

Båda katterna tittar på varandra och börjar vissla och fortsätter:

-Näe det är inget.

Jag: -Jo nåt är det ju, det hörde jag ju.

Nogger tittar på mig, på Iza och börjar jama som om det gällde livet.

Jag: -Jaha du har inte slutat med det där än alltså?!

Nogger: -Näe det går inte över så snabbt fattar du la?

Jag: -Det gjorde det ju förra gången eller hur?

Nogger: -Ja men denna gången är det värre, jag såg Frasse igår kväll utanför här och han är så otroligt snygg att jag inte kan sluta att vara horny på honom.

Iza: -Du och din smak! (Himlar med ögonen). Han ser ju fan ut som om han sprungit in i en vägg!

Nogger: -Vadå bara för att du kommer att dö oskuld behöver inte jag göra det okej? (Skrattar hysteriskt)

Jag: -Du kommer också att dö oskuld Nogger så håna inte Iza. (Här tar Noggers skratt slut väldigt fort)

Nogger: -Du menar inte på fullaste allvar att jag aldrig kommer att få kuk?

Jag: -Precis det menar jag sörrö och säg inte kuk, det låter så vulgärt.

Nogger börjar yla ännu högre:

-KUK, KUK, KUK, KUUUUUUK.

Här ser jag framför mig killarna i området omkring förhandla med sina ägare om att få gå ut alternativt komma upp hit och sätta på henne. Jag börjar också fundera på om nån inte ska få göra det snart.

Varför fick jag inte två flatkatter istället?


Ja precis, jag älskar Alex Schulmans samtal med sin dotter Charlie och tog efter lite.







14 år till salu

Det kom en bok på posten idag. En bok från min bloggläsare Malin, en bok hon har haft hemma ett tag och som hon inte har läst och inte vill ha. Tack snälla Malin, den ska jag läsa så fort min påbörjade bok är utläst.





 

 


På onsdag är det äntligen dags

Jag har ju flera gånger fått avboka mina besök på Sömnenheten för att jag inte haft råd. Nu på onsdag ska jag äntligen få komma dit. Min syster gick inte med på att jag ringde återbud ännu en gång så hon ryckte in och lånar mig till alltihop så länge. Min underbara syster som är så mån om sin lillasyster.

Mina föräldrars lilla bil fick jag inte låna för den har min pappas fru just då och jag har aldrig i hela mitt liv kört en bil med automat som det är i pappas bil så pensionär som han är och hade ett ledigt hål skjutsar han mig till grannstaden.

Nu äntligen ska jag få detta som jag skrev om i detta inlägg. (Jag vet att jag haft uppe det inlägget förut men hey jag har faktiskt nya besökare hörrni).

Det knepigaste är ändå att jag bara ska ha masken över EN natt. Hur normalt sover man om man helt plötsligt har en mask för munnen? Är rädd att det inte ska registreras rättvist. Borde ju iallafall få ha den i tre nätter men nej då, masken ska tillbaka dagen efter så det blir samma resa igen.

Jag återkommer naturligtvis både med foton och inlägg om det på onsdag var så säkra!


The real Lword

Många har säkert sett The Lword va? Nu kommer en realserie som heter "The Real Lword". Vi får följa ett gäng flator i Los Angeles och ta del av deras liv och jakt på kärleken.
När och om serien kommer till Sverige är oklart.

DAMN säger jag om den inte kommer till Sverige. Om den nu FÅR sändas här när det är på riktigt. Kanske kommer den att sändas på kanal 78 där ingen hittar den..eller nåt.

Här är iallafall ett litet smakprov av serien.










Joel Kinnaman till Hollywood

Så var det näste man till rakning. Joel Kinnaman ska spela in en amerikansk film i Moskva i juni. En film med aliens.

Jag såg bilder med Alexander Skarsgård och Joel för ett tag sen i USA, det var alltså inte bara kompisbilder utan Alexander kanske gav några råd till snyggingen Joel samtidigt?

Hoppas filmen blir bra annars har han nog hoppat på ett bottennapp för han gör ju rollen som Frank i Falkfilmerna bra och han är bra i filmen "Snabba cash" även om den filmen var ett bottennapp enligt mig.

Lycka till "over there" säger jag då.

 

 


Inga fasadklättrare

Jag trodde att det tog längre tid mellan två löptider för honkatter men ack så fel jag hade. Nogger började ju löpa för nån månad sen och jag läste på nätet att dom gör det några gånger per år. Dom första gångerna varar löptiden bara några enstaka dagar så jag höll ut och trodde att det skulle dröja ett tag till nästa gång. Idag började hon igen.

Hon går och letar, åmar sig och lyfter röven mot mig i tid och otid. Hon ylar och jag säger samma mening varje gång. "Det är ingen idé att du ylar för det kommer inga killar upp hit till dig ändå."

Jävla tur att katter inga fasadklättrare är för annars hade jag haft hela balkongen full med trånande hankatter som gnider sina pittar på varenda fönsterruta här. Dom skulle säkert stå där och jämföra sina pittar också. En och en annan skulle visa sina biceps för Nogger genom rutan, göra konster, göra helikoptern och sätta eld på sina fisar. Frans i huset bredvid skulle säkert göra "ring-migtecknet" med fingrarna.

Jag får stå ut en period till så hoppas jag att jag har råd att kastrera henne nästa gång för både jag och Iza börjar på att tröttna. Iza jagar henne runt hela lägenheten och väser "Sov med ett öga öppet inatt din kåta jävel!"

Jag kommer bara att stänga av hörapparaten, lägga den bredvid mig och somna till tinnitusen som vanligt, rogivande.







!!!!!!!!!!!

Jag kallsvettas, jag blir irriterad, jag har lust att slita av mitt hår och har också lust att ge människor en rak höger alternativt radera dessa ur mitt liv för evigt.

Varför?

Jag får verkligen krupp på människor som envisas med att använda sig av många utropstecken efter varje mening dom skriver. Det är inte när dom är arga som dom skriver det för det är en smilegubbe oftast efter. När ska dessa människor förstå att många utropstecken är som att skrika? Samma när man skriver med enbart versaler (stora bokstäver). Det räcker med ETT utropstecken om det nu nödvändigtvis måste användas.

Det är inget handikapp så jag kan klaga så mycket jag vill på det. Det ser bara så fruktansvärt ut när någon skriver tex.

"Idag har jag varit på stan med min bästa vän Lennart!!!!!!! :)". Ser ni? Människan skriker som sjutton i den här meningen. Det är INTE okej.

Jag skriver säkert också saker som folk stör sig på men jag skriker iallafall inte.

Så ni som läser detta och vet med er om att ni har många utropstecken när ni skriver, sluta genast upp med det för fan. Folk irriterar sig på det, folk som vet hur man ska skriva.

Nu har jag fått ur mig detta också. Tack nu känns det bättre.


Nakenbilder

Jag sänker min nivå lite för att få fler besökare.

Jag har letat igenom mina mobiler efter nakenkort på mig och nu har jag hittat några. Dessa är tagna då jag vägde ca 30 kg mindre än vad jag gör nu. Själv tycker jag att dom blev rätt bra. Men vill ni inte titta så klicka inte på länken nedan. Jag lägger inte ut dom direkt på bloggen i respekt för folk som inte vill se. Det är helt och fullt upp till var och en. Jag har även lagt till musik för att få den rätta stämningen så sätt på ljudet.

Mina nakenbilder







Påskafton

Så har jag då kommit hem från min syster och hennes familj. Vi var i deras sommarstuga. Det ligger uppe på ett berg med skog omkring. Mycket av snön hade försvunnit. Det var bara några snöhögar, snö som legat på taken som nu fallit av.

Underbar förrätt, otroligt god varmrätt och ännu underbarare tårta. Det blev ingen påskmiddag men det var otroligt gott ändå. Min syster är duktig i köket minsann!

Före tårtan satt vi ute i vårvärmen, solen värmde verkligen massor.


Min syster, hennes sambo och mina föräldrar

 

Påskris såklart

 

Min dotter och syrrans två barn satt inne för att dom bara väntade på att få åka hem. En skulle till sin pojkvän och dom andra två skulle ut och festa.

Jag glömde att säga till nån att ta kort på mig men ni är la så trötta på att se kort på mig ändå så det kvittar ju.

 

 


Detta händer inte så ofta

Jag hade vart på ICA och köpt blommor till min syster. Klart man ska ha med sig nåt när man blir bjuden på påsklunch.

Det händer inte så ofta att katterna befinner sig på och i denna kattjofräsmojäng samtidigt. Var bara tvungen att föreviga det. Hade Iza (den stora katten) däremot legat i så hade jag misstänkt att hon hade fått hjälp med att ta sig in. Typ av nån som tryckt in henne med våld och fastnat där.

 

 


...


Så kom då Påskafton. En påskafton med strålande sol utanför fönstret och jag hoppas att det får vara så nu hela dagen. Jag ska befinna på på landet från kl 13.
Jag har strukit min vita klänning med volanger och putsat mina graningestövlar.
Skitsnyggt alltså.
Så, hoppas ni får en förbannat bra påskafton.




 

 


Hur tänkte han här?

Angelina Jolie och Brad Pitt har kanske en förkärlek för livvakter som heter Bill eller? Så måste det ju vara för vem är så korkad att han uppger sitt förnamn men inte vill uppge sitt efternamn utan att tro att han ska bli avslöjad?








Google fortsätter att förvåna en

Så har vi då Google igen och deras relaterade sökningar. Men jag tycker väldigt synd om Inga Radziejewski som återigen kommer upp på bild. Jag hade med den bilden i ett enda inlägg och nu kommer hon upp överallt.
Tycker ni att sökningen stämmer överens med bilden?

Näe inte denna gången heller.








Fakta om ägg

Så här i påsktider kan det vara på sin plats att skriva lite om ägg eller hur?

Visste ni tex att man kan göra ett test om ett ägg är gammalt eller färskt? Man skalar och smakar såklart! Näe jag skojade.

Man lägger ett ägg i en skål med vatten. Är det färskt så ligger det kvar på botten annars ställer sig det gamla med den trubbiga delen uppåt.

Det här med att vi målar våra ägg och får faster Ulla att tro att hon gör ett konstverk är inget som kommits på dom senaste 40 åren om ni trodde det.

Ägget anses vara en symbol för liv och även för Jesu uppståndelse på påskdagen. Att äta ägg till påsk är utbrett över i så gott som hela världen, i alla fall i kristna länder. Ägg som färgats och dekorerats är dock äldre än kristendomen och fanns redan i det forna Egypten och Persien.

Jag har faktiskt inte ett enda ägg hemma just nu kom jag på och kanske är en av dom få som inte har det. Under påskafton beräknas det gå åt cirka 6 miljoner ägg i timmen i Sverige så jag behöver ju liksom inte vara den som förpestar luften med äggfisar eller hur?

Siffrorna på ägget står för: 0=ekologiskt, 1=frigående utomhus, 2= frigående inomhus, 3=burhöns. Jag som i alla år trott att det är siffran på hur gammal hönan är, ja precis som när man tittade i glaset och sa hur gammal man var. Sånt gör jag än och jag överstiger aldrig 10 år.

Om ägget är riktigt färskt kan det vara svårskalat. Sånt ägg har jag nog aldrig fått. Jag knackar en gång och sen ramlar skiten av av sig själv. Då är det rätt gammalt va?

Ät ägg med god aptit! Ja så länge äggen inte lägger sig med den trubbiga sidan uppåt då vill säga!







Mias sämsta aprilskämt någonsin

Jag pratade med bästaste Mia (eller klantigaste numera) förut i telefon. Hennes aprilskämt gick liksom inte riktigt som planerat om man säger så.

Mia: Vet du vad?!
Jag: Näe?
Mia: Jag har varit med vid ett bankrån idag. Jag var fan livrädd!
Jag: Va? Vad säger du?
Mia: Det var 2 rånare med svarta masker för ansiktet. Dom tog min mobil!

Här fann jag mig ganska snabbt.

Jag: Men om dom nu tog din mobil hur kan jag då prata med dig nu med det nummer du brukar ringa ifrån?
Mia blev tyst och jag riktigt kunde höra hur hon kvävde ett FAN.
Jag igen: Du, detta gick ju bra, du är ju verkligen bäst på att lura folk du.
Mia: Jag tänkte säga klocka först, fan att jag inte sa det!

Ja hon må vara min älskade Mia och bästaste vän ever men bra på att ljuga är hon då INTE!




Oväder

Jag var till ICA förut (nej jag bort forfarande inte där) för att köpa paprika och champinjoner till min Chicken a la king jag ska göra snart. Regnet pissade ner och det blåste halv storm så det var bara att ta fram sina kläder som jag köpte på loppis för ett tag sen. Kläder är till för att användas eller hur?


 

 

Detta tog jag ifall jag skulle bli blöt ändå liksom

 

 

 


Aprilskämt på Farmville

När jag spelade Farmville precis så hade jag fått en skithusrulle av dom. Funderade länge på vad jag skulle med den till men hey en toarulle tackar man väl aldrig nej till tänkte jag och tackade och neg fint.

 

 

Sen blev jag besviken för det visades att jag inte skulle få behålla den för mig själv.

 

 

 

Sagt och gjort. Jag gick in till Katja och gjorde lite bus. Det roliga varade väl i nån sekund för jag är inte säker på att hon ens kommer att märka nån skillnad.

 

 

Det är toapapper på taket på ladan till vänster om den vita ladan..eh

 

 


Prinskorvar goes lunchkorvar

Jag hade "pratat" klart med en kompis på MSN, jag la ner lite grejer i en skrivbordslåda och drämde igen den. Jag fullständigt vrålade! Varför? Jo för att jag hann inte få ur min högernäve innan jag drämde igen lådan! Jag skrek, katterna flög åt två olika håll. Jag hoppade omkring här och vrålade högre och högre. Såg på mina tre fingrar. Dom hade blivit rödblå till färgen nu och gått från prinskorvar till lunchkorvar. Det gjorde förbannat ont. Nu är bara "fuckyoufingret" svullet. Får se om det går ner annars blir det nog till att åka ner till farbror doktorn och peka finger åt honom. "Det är DETTA finger jag har ont i!" Hur tar han det tror ni?

Jag kommer nog inte ha lika ont som kvinnan som blev överkörd här istan utanför Swedbank i förmiddags. Hon hamnade under en lastbil. Mitt i centrum. Här är länken.

Jag dammsuger, vad gör du just nu?