Barn vid 47 års ålder?

Demi Moore är 47 år och är gift med den 15 år yngre Ashton Kutcher och nu vill dom ha barn ihop.

Kutcher är i och för sig ett barn i sig (nu menar jag inte åldersmässigt) så han skulle säkert orka med ett barn men Demi som är så pass gammal?

Jag vete fan om jag ens skulle VÅGA skaffa barn vid den åldern. Jag som tycker att 40 är lite gammalt för en liten.

Även om jag nu skulle träffa drömtjejen och hon skulle vilja ha barn så vet jag inte om jag skulle gå med på det. Jag hade ett samtal med ett av mina ex om det. Jag gick med på det om det skulle hålla mellan oss just för att hon ville ha ett barn men tack och lov blev det inte så. Jag kan vara barnvakt åt småbarn men vill inte ha egna. Vill inte börja om med blöjor, dagis, vällingflaskor och nattvak. No way!

Min kropp skulle inte klara av det heller. Jag skulle få anställa nån till att ta hand om den lilla då jag själv inte får lyfta mer än 5 kg och ungen skulle få springa fritt här då jag inte är så snabb och måste pusta ut varannan minut för att ryggen är från helvetet.

"Näe lille Sigrid, nu väger du 8 kg så mamma kan tyvärr inte bära dig längre, du får gå upp för trapporna själv lilla gumman, ta gärna matkassen på 6 kg också är du gullig. Mamma kan bära din hink och spade".

Bäst för Demi och Ashton att skynda sig då innan Demi kommer i klimakteriet.







Kommentarer
Postat av: pezze

hmm.. min morsan var gravid då hon var 40 år o nu e lillebrorsan 21 år idago det går alldelse utmärkt of öda barn vid denna åldern....

men så klart finns det åldergräns... typ vid 45 o uppåt...

Postat av: Frogprincess

Nä... håller med dig. är man 47 så får man nog ta och tänka om.

2010-04-13 @ 00:58:55
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Doris

En arbetskompis till mig fick en dotter när hon var 40 och även om hon såklart var mycket glad för sin lilla tjej erkände hon att det var rent för jobbigt ...

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-04-13 @ 02:27:14
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback