Hela 22 år

 



För 1 år sen skrev jag ett inlägg om när min bebis fyllde 21. Det var ju ett tag sen så jag kopierade det och lägger in det igen.


Så har min lilla bebis blivit 22 år idag. Minns det som igår. Tryckte ut henne på 2 timmar från det att värkarna startade. När vattnet gick satt jag hemma i soffan och spelade tvspel. Det blev väldigt blött men var 18 år och förstod inte vad det var. Ringde ner till MVC och frågade och jag skulle komma ner så dom fick titta. Jag bodde inte så långt från sjukhuset så jag tog cykeln och cyklade ner.

Barnmorskan: Nu är det inte fixerat än så led cykeln hem, packa och ta taxi in till KSS.
Jag: Okej, tack så mycket.
Jag gick ut till cykeln och hoppade upp på den och cyklade hem. (koko ja då). Packade och ringde doteras pappa, han jobbade som bonde och på den tiden fanns det inga mobiler. Fick inte tag i honom så jag ringde taxi. Jag var inte så stor om magen så när taxichauffören frågade mig när vi kom fram till Skövde vart jag skulle och jag sa förlossningen så tittade han nervöst på mig och sa:

Chauffören: Men herregud varför sa du inte det tidigare?!
Jag: Äh, det är bara vattnet som har gått!

Han körde lite fortare och in kom jag. Men det hände inget mer förrän vid 20 på kvällen då doteras pappa hade hunnit dit och det var IshockeyVM på tv, naturligtvis! Jag gick av och an i korridoren medan han tjoa och hade sig i tvrummet. Karlar!

Iallafall, jag hade bara lustgas och den fick dom dra ifrån mig. Fick ryggmärgsbedövning men den hann inte att verka innan hon ploppade ut  kl 21.49.

Tiden går fort minsann!



Idag kommer hon till mig på fika och trots sina 22 år så vill hon inte öppna alla paket idag utan vill gärna ha några på lördag då hon har sitt eget kalas också. Vuxen blir man nog inte helt och hållet att man inte vill ha paket såklart!.

Älskade dotter du är det bästa som har hänt mig och det kan inte en lottovinst i världen slå.

ÄLSKAR DIG!





Kommentarer
Postat av: Wiilow Foto-Tankar & Känslor

så underbart fint!



Grattis till din älskade dotter! Hälsa henne och ge henne en bamse kram!

2010-04-21 @ 01:51:06
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Så fint! Du får hälsa, gratta och krama från mig med!

2010-04-21 @ 07:28:02
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback