Jodå så att..

Jag satt där i väntrummet till soc tillsammans med en kvinna som inte verkar veta vad schampo är för nåt. Hon tog fram en snusdosa ur bakfickan (trodde inte man la den där längre), stoppade hela överläppen full med den där bruna sörjan, slickade sig om läpparna och fortsatte att dricka nåt ur en vattenflaska, fråga mig inte vad det var i den. Bredvid mig satt en man som nog inte sett varken sax eller kam på ett jävla tag. Vi hade något gemensamt, vi hade varsin tid till att få ekonomiskt bistånd, en samhörighet oss emellan men ändå inte liksom. Om det skulle komma en till undrar hur då denna person skulle ha beskrivit mig. Jag som inte haft råd att klippa mig sen i julas och min frisyr som ska hållas i schack var 6e vecka liksom, har inte haft råd att färga mitt hår på lika lång tid ungefär.

Min handläggare skulle titta på mina papper och sen höra av sig. Han vet inte riktigt när pengarna skulle kunna tänkas betalas ut, han skulle prata med Försäkringskassan först då jag har gått över till Aktivitetsstöd nu och hey det är FK vi pratar om här, dom kan ju vara hur sena som helst liksom.

Jag och Ewa var och hämtade bananlådor, blev bara 5 stycken men jag har packat 2 av dom nu iallafall. Julsaker i ett skåp jag inte haft ork att gå ner till förrådet med. Men det blir väl fler om jag tar över hennes lådor när hon flyttat för hon flyttar denna eller nästa vecka.

Ska lägga mig och vila en stund nu innan jag far till Sandra för träning på Wiiplattan.


Kommentarer
Postat av: Bajsmalins Oseriösa

Hahaha absolut :P Fast ibland kan jag vara lite elak :P

2010-04-19 @ 12:57:40
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Bajsmalins Oseriösa

Hahaha ja, det låter bra! Det kör vi på! :D

2010-04-19 @ 14:34:17
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Ka

Jag vet känslan....-hej e du här med? "ÅH" vad vi har gemensamt! not

Ser att du slängs emellan med ,jag ska slängas emellan den 27...har klarat mig 3 år men nu så får vi ÄNTLIGEN träffa varandra jag o soc igen jippii

2010-04-20 @ 16:26:41
URL: http://www.hanky.se/excessive

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback