Sömnapné

Så har man då kommit hem efter att ha vart i grannkommunen och fått sin dom.

Läkarn visade på datorn hur det ser ut när man snarkar, ja naturligtvis inne i mun och svalj och hur det ser ut när man inte får tillräckligt med syre. Det var häftigt men det allra häftigaste var när han tog fram min registrering.

Dom har verkligen koll via den där apparaten jag hade under natten. Man fick se olika vågor, klockslag och tom på vilken sida jag sov! Otroligt. Jag hade 20 störningar per timme, alltså inte så där jättefarligt eftersom en som har grav sömnapné har närmare 50 stycken. Jag fick se på vilket klockslag exakt jag bytte sida, vilka tider jag andades onormalt osv. Det var otroligt häftigt att se. Tyvärr glömde jag be om en utskrift så ni också fick se hur detta ser ut.

Om 2 veckor ska jag åka tillbaka för att få  masken. Så kanske jag får sova och vakna utvilad för första gången på flera år!



Kommentarer
Postat av: Ka

Fick du någon hjälp då?

2010-04-14 @ 18:47:21
URL: http://www.hanky.se/excessive
Postat av: Sune...the girl

Sv till Ka: En del av texten hade fallit bort. Svar Japp :D

2010-04-14 @ 18:50:10
Postat av: Hillevi

Vad skönt!! Har några vänner som har "mask" och den/de första nätterna är det lite jobbigt, men sedan kan de inte vara utan den, sover som barn. Men varför ska det behöva ta två veckor innan du får den?

2010-04-14 @ 19:39:24
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Linda

Samma som mamma har det där. fast hon låg värre till dock hennes låg på 40. Men hon får hjälp och sover bättre så jag tror på bättre sömn framöver för dig vännen :)

2010-04-14 @ 21:06:25
URL: http://blogg.mustica.se
Postat av: Doris

Ska du få en sådan maskin då ? Grattis !

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-04-17 @ 21:03:45
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback