Begravning

För 2 veckor sen gick min ena faster vidare. Det är pappas tredje syskon som är yngre än honom som avlider. Ingen av dom har dött en naturlig död. En i cancer, en i hjärtinfarkt och nu då en i någon blandning. Hon satt i rullstol i större delen av sitt liv då hon vid 22 års ålder blev förföljd och precis när hon skulle stänga sin dörr i lägenheten satte mannen foten emellan och hon fick panik, hoppade från 2a våningen med raka ben och blev då förlamad från midjan och nedåt. Komplikationer i form av sittsår och smittat blod med Hepatit C blev hennes död. Hepatit C blev hon nog smittad av redan för många år sen men läkarna upptäckte det inte förrän för 5 år sen.

Hon har bott 15 mil från mig i alla år och jag har inte träffat henne på 10 år men det var iallafall pappas syster så jag och syrran ska åka med och vara ett stöd. Begravningar är aldrig roliga att gå på men det är ett nödvändigt ont.

Så imorgon kommer det inte att komma mer än ett inlägg om ens det. Det ligger ju 15 mil bort och jag åker tidigt härifrån och kommer nog hem ganska sent. Ni får göra något annat under tiden om ni saknar mig menar jag.


Kommentarer
Postat av: Catrin

Hej. Inte kul med begravning. Ska tänka på dig.

2010-08-10 @ 20:37:59
URL: http://datagirl.blogg.se/
Postat av: Wiilow [ fotografi känslor & tankar ]

Hej!

Vad hemskt och att det började så och slutade så.

Beklagar sorgen.

2010-08-11 @ 15:51:19
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback