Prydnadssaker är SÅ 80-tal

När jag var liten var vårt hem överbelamrade med prydnadssaker och jag vet också att pappas fru suckade över alla saker som skulle dammas varje gång det skulle städas. När jag flyttade hemifrån fick jag några av dessa saker. Saker som för mig var väldigt fula egentligen men ja, det skulle ju vara minnen tyckte päronen. Jaja hit med skiten då så slipper ni tjöta någe mer.

För varje gång jag har flyttat har det slängts en del av prydnadssakerna, en gran i glas tex som jag fick av nån släkting nån julafton, ja men jippie verkligen den finaste julklapp jag fått, ja efter mormors alla stickade västar och tröjor förstås. I min nuvarande lägenhet finns det nog inte en enda prydnadssak och ingen är gladare än jag eftersom jag inte gillar att städa och slipper då att spy på alla fula prydnadssaker också.

Prydnadssaker tillhör SÅ 80-talet enligt mig. Ner med skiten i en kartong och ner till förrådet, ut i garaget, upp på vinden eller helt enkelt hiva skiten ut på gatan. Inte en enda jävla prydnadssak kommer innanför mina väggar och det vet min familj om. Får jag sen nåt som liknar en bil i trä med 4 olika storlekar på hjulen av mitt kommande barnbarn så är det en annan sak. Den kommer nog inte att stå framme heller i och för sig. Men teckningar i massor på kylskåpsdörren vill jag ju ha såklart.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback