Så lägligt

Jag somnade runt 3 inatt då jag i vanlig ordning låg och fantiserade om vad jag skulle göra för alla miljoner jag vinner. Om jag spelar nåt? Näe men jag somnar utmattad varje gång iallafall.

Imorse vaknade jag för första gången på länge av smssignalen. När jag vaknade kändes det som om jag precis hade somnat fast jag hade sovit 6 timmar. Det var en vän i nöd. Hennes katt blev överkörd förra veckan och nu är dom i en annan stad i väntan på operation. Tydligen ett skitfint sjukhus med tv, eget rum, mackor med rysk kaviar på. Näe inte riktigt men iallafall ett fint sjukhus, det bästa i Sverige vad jag fattade det som. Nu ville hon ha hjälp med att få tag på viktiga telefonnummer och eftersom hon inte har tillgång till någon dator just nu så fick Sune rycka in.

Det var nog tur att jag vaknade av smssignalen just idag eller hur? Precis.

Idag pissar det ner ute. En sån där riktig inne-sittardag-med-godis-och-film-om-man-nu-fick-äta-godis-vilket-jag-snart-ångrar-att-jag-bestämt-att-jag-inte-får. Förresten så kom jag på att jag åt godis inatt. Världens färskaste Gott & Blandat! Får la suga på den smaken ett år eller nåt. Kill me please.


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Åååååå, hoppas det går bra med kissekatten.

2010-08-19 @ 11:50:07
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback