Snart går jag och lägger mig för natten vid lunchtid

I sommar har jag haft grymt svårt för att somna. Blivit trött runt 20 men piggnat till 2 timmar senare och inte somnat före 3 nån natt. Klockan har varit både 3,4 och 5 innan jag har kunnat somna. Nu verkar det äntligen vända. Igår somnade jag 1.20 och snart ska jag gå och lägga mig och ni ser ju vad klockan är. Om en vecka lär jag somna för natten redan runt 12, vid lunch alltså.

Det är nog alla vakna timmar hela sommaren som tar ut sin rätt kanske. Men det är skönt för när jag har varit vaken på nätterna så har det inte vart många vakna själar så jag har fått roa mig själv för det mesta. Hittat massa spel som visserligen sög getarsle men ändå.

Den 24e ska jag träffa nån på Arbetsförmedlingen så jag hoppas innerligt dom har något att göra för mig för nu har jag tröttnat rejält på att gå hemma. Visserligen har jag bestämt mig för att ge mig ut för att cykla långa sträckor nästan varje dag för att skynda på min viktnedgång. Jag har inte druckit läsk eller ätit sött godis sen förra veckan nångång och jag måste säga, jag var nog beroende för nu känns det precis som i början då jag hade slutat att röka. Sötsuget är detsamma! Men jag dricker bara vatten, det stillar en del men inte så länge. Kanske skulle ta och sätta in en kateter för att slippa gå på toa efter alla dom liter jag kommer häva i mig.

Så, nu ska jag sätta på mig pymamasen med fötter och lucka därbak och gå och sova. Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Det ÄR lätt att vända på dygnet. Det gör jag också om jag får. Det räcker när jag jobbar min sena vecka så sitter jag gärna uppe till ett /halv två. Inte mycket kan tänka men med tanke på att följande vecka ska jag upp vid senast fem så blir det aningen rörigt...

2010-08-17 @ 10:04:34
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Jonna

Tugga tuggummi? Det hjälper också, och det finns ju massa goda smaker. Nackdelen är ju att tuggar du för mycket och länge så får du ont i käken, som jag gjort. Många gånger.



Äh, det är inga konstigheter att vända på dygnet! Tänk på mig som jobbar natt varje vecka och sedan måste jobba kväll eller morgonpass! Det är inte kul, men det är inte omöjligt heller ;)



Kram Kram

2010-08-17 @ 11:59:38
URL: http://daqueen.webblogg.se/
Postat av: Jonna

Oj, din mage är inte att leka med tydligen!



Men om du inte somnar så ska du vara vaken. Jag kan vara vaken i 36 timmar bara för att få rätt rytm. Man känner sig nästan berusad i slutet, allt snurrar och man hänger inte med, men man vaknar garanterat utvilad och i tid! :)

2010-08-17 @ 12:05:06
URL: http://daqueen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback