Sommaren är nog över

Igår kom täcken fram igen efter 3 månaders frånvaro. Så nu vaknar jag utan att lemmar och kroppsdelar är kalla och nu är inte balkongdörren öppen mer än nån timme i taget innan det är svinkallt i sovrummet. Shortsen kommer inte läggas undan än på några veckor, långa jeans har jag haft en enda gång på hela sommaren och nu har jag glömt av varför jag hade det just den dagen.

Nu räknar jag dagarna tills jag får sovrummet omtapetserat, vet inte vilken dag men någon gång på hösten fick jag till svar när jag ringde hyresvärden i somras. Räknar också dagarna tills jag får ett köksbord igen, mina föräldrar har ett i ett förråd men har massa skit på det så än kan jag inte ta över det. Skit samma, jag äter aldrig i köket ändå men det vore ju kul att iallafall få ett. Samma är det att få upp lampan i taket i vardagsrummet, jag har försökt tro inget annat men jag får fan inte upp den! När omtapetseringen är klar ska hyllor och grejer upp i sovrummet och då kan jag äntligen få upp alla mina böcker.

Jag citerar min morfar, "Det vill gärna bli bra" och det kommer det att bli. Det förflutna är över och det är sällan jag tittar bakåt, det är mitt liv, mitt mycket bättre liv.



Kommentarer
Postat av: Karin

Men nu ska visst sommaren komma tillbaka står det på Aftonbladet i alla fall. :D

Härligt att blicka framåt mot ditt mycket bättre liv !

2010-08-05 @ 19:49:32
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback