Vädret från helvetet

För en timme sen bröt helvetet lös i form av totalt spöregn och åska. Jag låg och tittade på film, ett strömavbrott gjorde att jag fick starta om datorn igen. En halvtimme senare var det dags igen, en sekund visserligen men allt avbryts ju, en kvart efter det var det återigen dags för strömavbrott. Regnet och åskan hade bestämt sig för att stanna så i en timme höll regnet i sig.

Jag har vänner över hela Sverige och speciellt var det två tjejer som skrattade så dom höll på att dö, en av dessa tjejer än en bloggkompis som är mer känd som Emmelist. Hon bor uppe i lapphelvetet och hade 40 grader på sin balkong och hånade mig för det. Hon ger igen för gammal ost då jag hela vintern hånat henne för deras enorma kyla och när våren började komma här så hade dom ungefär 3 meter snö kvar fortfarande. Den kommande vintern är det jag som ska hålla käften alltså.

En annan är en tjej från Varberg som jag träffade för 9 år sen, hon höll på att göra på sig av garv när jag skrev som status om ovädret bara för att dom därnere hade skitfint väder. Me don´t like her anymore. Synd att hon är så snygg bara.

Nu har det lugnat ner sig men jävla tur att vi bestämde oss för att inte gå ut idag.

Hege om du läser det här, du kan fortfarande stoppa upp din paraplydrink i fisringen.

Och nu kom fjärde strömavbrottet, när ska det ta slut?

Tillägg: Fick nu veta att det var 300 blixtar/min över min stad då det var som värst. Det är en del.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback