Vart fan är Sverige på väg?!

Varenda dag läser man i tidningarna att folk blivit mördade, gamla som unga. Ofta helt oskyldiga personer som bara var på fel plats vid fel tillfälle. Har folk inga spärrar längre? Man föds med spärrar och man vet också vad som är rätt eller fel och handlar därefter. Ja iallafall normala människor. Jag fattar bara inte vart Sverige är på väg. Nu sker det nästan ett mord om dagen, iallafall ett i veckan! Det är nästan så det borde vara tvång på skyddslarm på varenda kotte och det ska gå direkt till polisen! Vad är det för sjuka jävlar som kan ta död på en människa utan att blinka och ofta utan motiv. Vem och vad ska vi skylla på?

Nu får det fan vara nog! Återigen har en ung person blivit mördad, en nätkontakt som lovade den 17-åriga tjejen att bli berömd genom att fota henne. Han hade redan från början sagt fel namn till henne, var detta uppsåtligt det som skedde? Och snälla alla föräldrar, berätta för era tonåringar vad dom inte ska gå på när det gäller nätet. Det finns sjuka människor i varenda liten by i detta land.




Kommentarer
Postat av: Ja, va fan heter ja eller?!

"Vart är Sverige på väg"



Ja du. Jag vill bara poängtera att mängden våldsbrott har minskat markant idag om man jämför med tex 90-talet. Vill bara poängtera detta, eftersom alla verkar ha fått dille på att det tydligen är mer brott nu än förr... vilket är helt fel. Om du inte tror mig kan du gå in på Brottsförebyggande rådets hemsida och läsa statistiken där.

2010-08-22 @ 05:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback