Gravid och man

"För två år sedan genererade Thomas Beattie från Oregon rubriker över hela världen när han, som förste man i världen, gick ut offentligt med att han var gravid.

Nu följer Scott Moore, och hans man Thomas, från lilla Weed i North Carolina i pionjärens fotspår.

Scott Moore föddes som flicka, men insåg redan i puberteten att han egentligen ville vara pojke och som 16-åring började han äta manliga hormoner.

Något år senare gjorde han en könsoperation, men valde att behålla sina reproduktionsorgan."

Mer kan du läsa HÄR

Om fler transsexuella män har sparat sina reproduktionsorgan och kommer göra samma sak i framtiden så kommer det heller inte bli lika konstigt för barnen som växer upp med dom här föräldrarna. Det är bara att gratulera!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: marianne

äckligt!

Och de är ju eg kvinnor,

2010-01-27 @ 11:24:40
Postat av: suck

Män kan inte och kommer aldrig kunna föda barn. Det lär man sig i grundskolan. Hon är fortfarande biologiskt sett en kvinna. Det är skandal dock att andra länder låter dem behålla sina sk reproduktionsorgan när de nu "blivit män" och säger sig vara det i själen sen födseln...

så tyvärr...det är inte en man som är gravid. Hur gärna skandalpressen än må vilja...

2010-01-27 @ 12:37:49
Postat av: Monica

Egentligen borde det heta: en manlig kvinna med skägg GRAVID.. Hon är ju inte en man. Lika lite som partnern - trots skägget.



Partnern verkar förresten också vara gravid. Så egentligen borde rubriken lyda: TVÅ skäggiga kvinnor väntar barn!



Själv har jag lite svårt att förstå varför man å ena sidan strävar efter att bli en "man" - men sen ändå inte. Så var det väl redan från början. Är man inte helt säker - då ska man inte få börja behandlingen.



2010-01-27 @ 16:18:16
Postat av: Sune...the girl

Sv till Monica: Jag tror att den gravida mannen kommer operera sig helt och hållet sen efter dom är färdiga med att vara gravida. Att vilja känna sig som man ligger nog inte bara i vilket kön man har utan allt annat. Vi vet ju inte hur han tänker eller känner inom sig heller.

2010-01-27 @ 17:31:55
Postat av: Gealach

Jag tror inte att det spelar någon roll vad en förälder har för kön, och de barn som föds av dessa personer är ju verkligen önskade, och det är inga ogenomtänkta graviditeter. Att vara en bra förälder sitter i annat än vad man har för kön.

2010-01-27 @ 18:34:04
URL: http://gealach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback