Skål!

Ja men då kom då kvällen, kvällen då jag ska festa med mina flickor! Så som vanligt. Don´t wait up. Jag kommer hem när jag kommer hem och kommer jag inte hem så..ja då kommer jag inte hem.

Skål ta mig fan!


Bilden är snodd tagen av mig

 

 


Prideparaden

Jag sitter och tittar på Aftonbladets webtv där dom sänder prideparaden live. Det jag konstaterar är att det är mycket roligare att stå och glo på tåget på en lite högre höjd än att glo på webtv!

Underbart att det inte regnar på dom iallafall. Det hade ju vart förödande om det var översvämningar på gatorna dom går på.

För 2 år sen var jag där då det regnade konstant från kl 11 till ca 02 på natten. Det var ingen höjdare vill jag lova.

Nästa år gott folk, nästa år ska banne mig JAG vara på priden och därmed basta.


SMHI ljuger

Igår läste jag att hela landet skulle få fint väder idag så när jag vaknade sken hela jag, jag gick och tog på mig bikinin, tog fram badringen och blåste upp en badelefant, öppnade balkongdörren och ...höll på att frysa ihjäl!

Vart är det fina vädret? Är det meningen att vi ikväll ska sitta på krogen med dunjacka, fårullsmössa och lovikavantar? Det där SMHI kommer jag aldrig mer lita på. Jaja det regnar inte iallafall...än.

Dags att ta på sig och trängas med A-lagarna på bolaget nu. Tjo på er.


Utgång imorgon

En vit helg hade jag och det var förra helgen. Idag pissar regnet ner så ingen av oss känner för att festa idag så vi tar det imorgon för enligt Aftonbladet blir det fint väder imorgon och på söndag ska det pissa ner igen.

Så här mycket regn har vi nog inte fått på länge. Synd bara att jag behöver köpa mer snus men jag har nog någon påse sen förra veckan som jag kan blöta upp och stoppa i truten.

Någon bordsfläkt behöver jag inte längre om nätterna och jag funderar på att lägga in täcket i påslakanet igen, kan vakna på nätterna med rumpan bar och fryser om den. Antingen täcke eller kanske tar jag på mig mameluckerna igen.

Ikväll är det en titta-på-film-eller-prata-bajs-med-folk-på-Facebook-tid. Ladda för i morgon liksom. Japp hånglet följer med ut också. Nice!


Nära skjuter ingen hare

Jag vet hur det är. För 11 år sen var jag 5 minuter från att ha vunnit mer en 1/2 miljon på Stryktipset. När det var 5 minuter kvar gjorde ett lag mål, ett mål som jag förbannat sen dess. Istället fick jag 12 rätt och 15.301 kronor rikare. Men det är liksom en förbannad skillnad på 15.000 och en halv miljon eller hur? Det var rätt deppigt ett tag men jag var sen glad att jag fick nåt iallafall.

I helgen som var kunde en ensam vinnare från Gullspång kammat hem 20 miljoner på V75, istället blev det "bara" 749.000kr. Det är ju mycket pengar men tror man att man ska kamma hem många miljoner så är det nog en besvikelse. Människan betalade tusen kronor för det där systemet och det var 2 millimeter ifrån att han hade blivit stormrik. Fel brunte tog hem vinsten.

Personen är försvunnen och Ferms spelbutik vill gärna komma i kontakt med honom. Dom vet inte vem det är men har sina misstankar.
Nogger goes pissnisse

Igår upptäckte jag att någon av katterna hade pissat i badkaret, kattlådan var ren så det var inte därför. Eftersom mitt duschdraperi är lite för långt så lägger det sig i badkaret och även på det hade nån av dom kastat vatten. Jag skurade det med duschcreme bara för att få bort den fräna doften.

För en stund sen tog jag Nogger på bar gärning i badkaret. Jag tände lampan och mötte Noggers stora ögon som var större än vanligt.

Jag: -Men vad fan gör du? Har inte du en låda att pinka i?

Nogger tittar på mig, tar sakta toarullen och torkar sig och säger sakta:

-Vet du hur mycket skönare det är att pissa i badkaret? Där får man inga sandkorn mellan trampdynorna, där slipper man skyffla över det, det rinner ner i avloppet ändå ju.

Jag: - Men vet du hur jävla mycket mer det luktar när du pissar på draperiet?

Nogger slänger ner pappret i toaletten och spolar, tittar på mig,  gör ögonen till streck och väser fram:

- Jag säger bara en sak matte, var jävligt uppmärksam på var du slår ner röven nästa gång, det kan ha hänt en olycka just där. Ooooops liksom.

Hon räcker ut tungan och springer in i vardagsrummet, slår på teven och zappar.

Jag står kvar och bara skakar på huvudet. Why? Why me??


Pappa är kvinna

Det är så viktigt att folk får mer kött på benen när det gäller transsexuella. Det kräver läkarutlåtande från en psykiatriker som utrett personen under vanligen minst två år innan det kan hända något mer. Allt för att verkligen se om personen verkligen är helt säker på sin sak. Så det är inget som sker i en handvändning.

Många tycker att det är själviskt att göra det särskilt om personen är en vuxen med barn men barnen lär inte må bra om inte pappa/mamma mår bra. Det är ju ett stort steg för alla inblandade naturligtvis men är man född i fel kropp så är man.

Jag som flata och väldigt grabbig har fått frågan fler än en gång om jag vill byta kön men nej aldrig i livet. Jag är "bara" flata och gillar tjejer.

"Rebecka" var man och pappa till två barn och berättar lite i klippet om sitt liv. Att vilja könskorrigera sig är inget snuskigt, det är att göra om, göra rätt.

Kan inte du heller sjunga?

Ni minns väl gruppen Milli Vanilli? Den kändaste låten dom gjorde var nog "Girl you know it´s true". 1990 vann dom en grammy men fick lämna tillbaka priset då dom avslöjades att det inte var dom som sjöng varken på scenen eller på skiva.

I klippet får man se fler som inte heller kan sjunga varför man vet det får ni själva se. Verkligen BUSTED!

Kan inte du heller sjunga men inte vill bli avslöjad att det inte är du som sjunger, ställ dig för sjutton inte på scen!


Så roligt

Det är lika kul att se att besökare som återkommer dag efter dag men det är nästan roligare att se hur dom kommer till min blogg. Istället för att lägga min blogg som bokmärke skriver en del in annat i sökfältet för att gå in den vägen. Är inte det jobbigt? En del har sparat mig som bokmärke men sparat ett specifikt inlägg.  Via inlägget "Slippa baksmällan" återkommer det en besökare lite då och då. En och samma person återkommer men hämtar min blogg från sidan "Bloggportalen". Några andra skriver "Sune the girl" på Google och går in den vägen. Lägg istället till mig på  Bloglovin så får ni mail om när jag skrivit ett inlägg. Urlätt och ni går in via mailen istället. Jag ser den såklart inte. Ser bara att det kommer från Bloglovin och inget annat. Ett tips som ni kanske skulle uppskatta?

Knappen har ni i menyn till vänster. Jag ser alltså inte vilka ni är. Ni gör såklart som ni vill, ni är lika varmt välkomna till min blogg ändå. Det vore i och för sig kul om fler kommenterade eftersom ni är ett stort gäng som återkommer dag efter dag, så trist är den väl inte då antar jag.

Idag regnar det, inte kul inte kul men jag har mina ljudböcker som jag kan försjunka mig i.

Återkommer senare!


Förbränna kalorier

För en timme sen la jag mig för att sova för natten. Jag hade i vanlig ordning stängt av datorn, satt i headsetet och lyssnade på en ljudbok i en halvtimme, jag var skittrött. Sen började jag tappa tråden i lyssnandet och gick istället till en tanke. Hur många kalorier förbränner jag när jag cyklar?

Jag slängde ifrån mig headsetet och satte på datorn igen. Googlade fram en sida där det bl a stod att cyklar jag 20km/h i 10 minuter så förbränner jag 125 kalorier. Det innebär att jag nu måste göra detta varje dag och inte bara till Ica som det tar 2 minuter att cykla till.

Sen hittade jag några saker som förbränner mer och blev glad..tills jag såg vad det var för aktiviteter, vad sägs om:

Löpning 20km/h= 230 kalorier
(jag skulle vara död om jag sprang 200 meter)

Hugga ved = 85 kalorier (jag skulle antingen hugga av mig ena benet, få ont i ryggen bara jag lyfte en yxa eller lyckas få en del av trät att flyga rätt in i ett fönster)

Skotta snö = 90 kalorier (jag skulle antagligen inte kunna räta ut ryggen på en vecka, få min ishias tillbaka eller få gul snö i käften)

Det ser inte så bra ut för min förbränning eller hur? Näe precis.
En säkring har bränt av

Min mage har varit skit idag. Ewa ville göra nåt idag men jag kunde knappt gå ner och tvätta utan att vara orolig att mina rödvita Nikeshorts helt plötsligt skulle få en färg till i sig.

Hur jag tänker när jag är dålig i magen är en gåta måste jag säga. Vad åt jag? Jo stekt rödspätta. Vad hände då tror ni? Jo precis, akut in och sprutmåla holken på insidan. Detta var vid 14-tiden.

Kl 21 var jag hungrig igen. Vad äter jag då? Jo 3 kokta ägg. Ägg? Vad luktar det då tror ni? Precis...ruttet!
Antingen har jag ingen hjärna eller också har en säkring gått i kontoret däruppe helt klart!


Den gravida mannen föder sitt tredje barn

Thomas Beatie som föddes i fel kropp är gravid för tredje gången. Han föddes som Tracy men gjorde ett könsbyte för några år sen. Frugan Nancy som har barn sen tidigare kan inte bli gravid igen därför behöll Thomas både livmoder och äggstockar för en familj ville han ha.

Nu är han gravid för tredje gången och ska få barn igen när som helst. Han blev inbjuden till Stockholm Pride för att hålla invigningstalet förra året men då fick han sitt andra barn, han blev även inbjuden i år och tänkte åka och föda dottern här i Sverige och åka hem senare men bestämde sig för att stanna hemma men kommer det en inbjudan nästa år så kommer han.Varit ute på landet

Idag är det fint väder, riktig normal sommarvärme, det andra som varit har vart Thailandsväder säger dom som varit där.
Ewa tog mig på MSN och frågade om jag ville följa med och titta på Beas schäfervalp. Självklart ville jag det, särskilt som jag är livrädd för vuxna schäfrar eftersom jag blivit biten av några stycken. Denna kunde man ju inte vara rädd för.
Vi hämtade upp Bea vid ridskolan där hon har två hästar och for iväg till henne och där var han då, besten från vildmarken. Låt mig presentera Lex 10 veckor.

 

Vi låg här i gräset en stund för att få Lex att sluta att bita men dövörat fortsatte

 

För några månader sen var jag och Ewa på Speedway och där träffade vi en kompis, Lotta, dom fick åka med oss till stan och hade två tältstolar med sig som lika lång tid legat kvar i bilen. Eftersom Lotta bor i närheten av Bea åkte vi dit och lämnade dom hos henne. Hon har 8 stora vita ulliga hundar som jag nu inte minns rasen på. En hanne var så stor att både jag och Ewa skulle säkerligen skita på oss om den hade varit lös och sprungit emot oss. Vi tror att det var en hund, kunde lika gärna varit en isbjörn.

Detta är inte hannen men två av alla dessa hundar

 

Vi satt i Lottas trädgård och fikade och babblade. Här kunde man gå naken om man ville, ingen granne så långt ögat nådde. Men Lotta var påklädd när vi kom iallafall.

 

När vi kom till stan igen bjöd Ewa på fläsk med löksås. Skitgott

 

 

 


Anders Bagge har gift sig

Medan Laila Wahlgren fd Bagge förvarnade hela världen att hon skulle gifta sig med sin Niclas valde hennes fd man Anders Bagge en mer tystare variant. Igår gifte han sig med sin Sarah Johansson på Gotland med ett blygsamt sällskap på runt 20 personer.

Efteråt blev det fest i en lyxvilla som vännen Robert Wåtz (ena halvan av Rob n Raz) fixade åt dom där det blev mat och lekar hela kvällen.

Jag citerar Anders när han skulle ge Eric Grönwall ris eller ros efter ett uppträdande i Idol...MÄSTERLIGT!


Bilden har jag snott lånat från samma sida som artikeln
Extreme exploding!

Jag och Ewa var ute och gick en sväng, vi hamnade i hamnen som vanligt. Där dansade dom salsa och lärde även ut, dom gick runt och frågade om någon ville komma upp då gick vi.

Vi gick in på Ica och där hittade jag dessa.

 

Titeln ljuger inte ska jag tillägga kanske. Jag har ätit två av dessa och det exploderade milt sagt. Min mage sved, mina fisar kunde döda en hel armé och katterna har flytt mitt sovrum.

Jävla tur att jag ska sova själv inatt för annars hade jag blivit åtalad för att ha haft ihjäl min sängkamrat.

Så har ni dålig mage och någongång inte vill ha sex med er partner, ät dessa. Lycka till!

 

 


Pridevecka

Idag börjar då årets pride. Jag är som bekant inte där. Jag är en fattiglapp som fick 2 pridebiljetter för att jag skrev om en tävling som Swedbank hade. Jag förbannar just denna vecka att jag är fattig för hade jag haft pengar så hade jag och Ewa varit däruppe nu men istället sålde jag biljetterna.

Hoppas innerligt att det både haglar, spöregnar blir drivis och -35 grader däruppe i El Stockholmo HELA veckan. Då kan jag lugnt sitta här nere ca 30 mil ifrån och njuta.

Hade jag och Ewa åkt upp så hade vi säkert gått vilse överallt i Stockholm, det skulle väl sluta med att vi sover på ett härbärge bara för att vi inte hittar dit vi egentligen skulle sovit.

Men en bild kan jag bjuda på iallafall. Lite prideaktigt liksom. Bara för att.


Nuppa utomhus inatt gott folk!

Jag skulle vilja se folk hålla på och jucka utomhus inatt. I vattenpölar, lera och i 10 graders värme som det är här omkring och vart det dom senaste 2-3 dagarna.

Inatt är det nämligen nationella orgasmnatten. Javisst ska alla dagar och nätter ha ett namn.

"– Mycket i naturen styrs av månen, bland annat den kvinnliga menscykeln. Och en sån här natt kommer vår instinkt fram bättre. Kvinnor kan agera mer hämningslöst, fritt – och vilt, säger Ylva Franzén."

Gå ut helt enkelt. Uppsök en plats i naturen – det kan vara en solglänta på ängen, uppe på berget under solnedgången eller nakenbad i sjön. Och passa på att njuta lite längre. Älska i naturen. Den svenska stämningen i naturen, det naturromantiska och erotiska kommer fram så bra här i Sverige.

Ser man sen folk som kliar sig på skinkorna, muttan, pitten eller på annat ovanligt ställe så vet ni vad dessa gjorde natten till den 27/7.
Got ya!

Jag var och klippte mig nyss, det var verkligen på tiden.

När han hade klippt lite så frågade han:

-Du ska färga det sen va?

Jag tittade på honom i spegeln och svarade
:

-Vad menar du? Behöver jag färga? Näe det ska jag nog inte göra.

Han stannade upp med saxen, tittade på mig i spegeln och utbrast chockat:

-Ne........he?!

Jag tittade på honom och började skratta:

-Där fick jag dig allt!

Han tittade på mig och skrattade lättat.

Den dagen jag slutar att färga håret kommer jag betrakta mig själv som tant men inte än...inte än.

Jag behöver ER hjälp!

Detta gäller inte mig men däremot en vän på ett forum som jag hänger på. Hennes sons flickvän tävlar med en bild som jag nog tror är hon själv. Jättesöt tjej och hon leder men behöver dra ifrån till sista tävlingsdagen som är den 31e juli! Hjälp mig att hjälpa henne att dra ifrån okej? Bra!


Rösta HÄR! Gå till porträtt och rösta på Ronja!


Grå dag

Redan när jag vaknade var det pissigt väder. Det regnade som fan ute, det studsade mot backen och upp igen. En riktigt innesittardag tyckte jag. Runt 11.30 frågade Ewa mig på MSN om jag ville vara lite chaufför. Hon var ute igår och vågade inte köra idag och hennes söner var på två olika ställen. Den lille var hos mormor några mil utanför stan. Jag som gillar att köra bil sa såklart ja så dit åkte vi. Fick fika och satt och snagglade lite.

I flera timmar satt vi och diskuterade vad Ewa och barnen skulle äta. Sönerna är två av dom kräsnaste i världen tror jag. Kan ni tänka er, lillen gillar inte pizza! Ewa orkade helst inte laga mat och tyckte att pizza hade vart det ultimata idag men nej då. Vi for iväg till Coop och vad hon köpte där vet jag inte riktigt. På vägen hem hörde den store sonen av sig och ville bli hämtad så vi for dit, han tog med sig en kompis hem.

Jag själv åt fläskfilé, potatis och bearnaissås idag. Det var kanongott. Klockan är strax efter 20 och jag vill helst bara gå och sova men somnar jag nu lär jag vakna runt 4 och vad ska jag då göra vid den tiden? Jo, jag kommer nog att spika upp lite tavlor bara för att få se mina grannar som jag annars så sällan ser, tror inte ens jag har sett alla än så det kan ju vara kul.


Samtal med Nogger

Jag ser sällan på teve och ser jag någonsin på teve så är det en kortare stund. Idag kollade jag på tv.nu vad det skulle vara på tv kl 21. En film med Nicole Kidman. Jag laddade upp med citronläsk och en halv påse jordnötter som jag haft i skafferiet i nästan 2 veckor. Satte mig i soffan och tittade.

In kommer Nogger, tittade på mig, på teven och satte sig ner på golvet framför mig.

Jag tittade tillbaka och frågade:

-Vad är det? Får jag inte sitta här?

Nogger skruvar på sig och ler spjuveraktigt och svarar:

-Jo absolut, är bara förvånad över att du sitter i det här rummet och förresten har jag sett den här filmen innan, ska jag berätta hur det går?

Jag blängde på henne och utbrast:

-Det gör du så fan heller och hur sjutton kan du ha sett den här förut, det har ju inte jag.

Nogger skrattar till:
-Vad tror du jag och Iza gör på nätterna egentligen? Står och visar muttan mot fönstret för förbipasserande? Vi ser på teve såklart! Den sätts på så sällan att vi måste göra den lite varm ibland.

Hon tystnar en stund men fortsätter:

-Den där bruden fixar hela skiten, hon gör så att alla människor blir normala igen bara så du vet.

Hon tar upp en jordnöt ur min påse, trycker in den i näsan, tar ett djupt andetag och fräser ut den så den fastnar i pannan på mig och springer ut.

Jag satt kvar aningen förbannad för att handlingen nu var avslöjad men tittade ändå.

Imorgon ska Nogger få soppa. Varma koppen från 80-talet. SÅ glad hon kommer att bli.

Angelica Bengtsson tog hem guldet

Jag såg inte en enda VM-match i fotboll, jag ser aldrig ishockey, varken på elitnivå inom Sverige eller när det är stora turneringar men den sporten som ligger mig varmast om hjärtat är friidrott. Tro det eller ej men jag har faktiskt utövat friidrott själv, ja det var många år sen och många kilos sen. Men jag var som en raket på banan. Jag var en sprinter alltså. Nu flåsar jag bara av att springa ner för trapporna för att gå ut med soporna.

Ikväll fick nya svenska stjärnskottet Angelica Bengtsson 17 år Sverige att hoppas på ännu en stjärna i stora sammanhang när det gäller friidrott, rättare sagt stavhopp. Själv har jag aldrig provat på det där, antagligen för att jag nog skulle skrikit i högan sky när jag kom högst upp av höjdskräck eller av farten ner, är lite farträdd också liksom.

"Guldet säkrade hon redan på höjden 4.25 då sista konkurrenten Victoria von Eynatten från Tyskland rev ut sig.

Därmed skrev hon in sig i historieböckerna i samma kapitel som Carolina Klüft, Susanna Kallur och Erika Johansson som är Sveriges senaste JVM-guldtagare (2002, 2000 och 1992).

Bengtsson har sedan tidigare ungdomsvärldsrekordet på 4.47." Detta finns att läsa mer om HÄR

 

 

 

 


Here I am

Jag har sett att flera av mina trogna läsare varit inne och vänt några gånger idag och ni alla har säkert suckat över att det inte funnits något nytt inlägg va? Vad kul!

Det har inte hänt nåt nytt idag mer än att jag har en vit helg, en helg utan en droppe alkohol. Det finns dom som tycker att det varit lite mycket sånt för mig på senaste tiden. Ni som följt bloggen lika länge som den har funnits (1.5 år) vet då att jag inte brukar festa särskilt ofta. Kanske 4 gånger om året och denna sommar har det blivit typ varje helg. Men vadå? Det är sommar och när det är sommar SKA man skölja strupen med annat än bara vatten, hemmagjord jordgubbssaft och iste. Jag mår bra, bättre än på flera år. Hade jag börjat blogga för några år sen så hade ni märkt skillnad nu och då. Jag är fri i både själ och hjärta! Så gött!

Ewa ska ut med en gammal kompis men jag känner inte ens för att gå ut. Hånglet från förra helgen ska inte heller ut då hon för en stund sen smsade mig och frågade om vi skulle ut nästa helg för då hänger hon på. Vad svaret från mig blev? Behövs det skrivas ner? Näe tänkte väl det!


Kommer inte visa mig ute

Varje dag i flera veckor har jag haft persiennerna nere i sovrummet för att stänga ute solen för att det blir så förbannat varmt.

Jag har det väldigt varmt i mitt sovrum och min dotter har fortfarande min bordsfläkt. För 4 timmar sen tog jag av mig tröjan och satt utan en tråd på överkroppen. Nu först efter 4 timmar ser jag då att..persiennerna är inte nere. Varför? Jo för att idag var det rätt behagligt ute så jag drog upp dom. Det innebär alltså att mina grannar rätt över antingen anmäler mig för pornografi, förargelseväckande beteende eller som galen.

Jag själv kommer inte visa mig ute förrän jorden fryser till is.

18 augusti ska jag gå på bio

Jag har sett 2 av 3 twighlightfilmer. Nu såg jag trailern på parodin på dessa filmer. Den kommer på bio den 18 augusti och fick trailern på 1 minut mig att garva så tror jag att hela filmen kommer att få mig att asgarva.

Jag är inget fantatiskt fan av Twighlight, undrar om dom fansen kommer garva lika mycket?

Se trailern själva härJag är en hejare på att laga mat

Idag kom dottern på middag, eftersom det spöregnade i går då hon egentligen skulle komma så kom hon alltså idag. Spenatsoppa blev det.
Nu är det så att hennes ex Johan är en verklig gourmékock i köket (han är golvläggare egentligen) och min dotter har umgåtts en hel del med denne hobbykock och jämför ofta min mat med hans:

-Johans spenatsoppa är SÅ fruktansvärt god.

Jag blängde på henne och fick lite ångest över mina prestationer. Maten blev färdig och hon tog en sked.

-Åh fy fan vad salt det var!

Jag: -Ja det kanske var lite salt, ska jag spä ut den?

Dottern: -Näe då det går bra.

Vi tittade på teve och pratade lite sen kom det:

-Näe mamma jag kan inte äta detta alltså.

Jag tog tallriken, hällde ut innehållet över huvudet på henne, stoppade skeden i ena näsborren och skrek.

Näe det gjorde jag inte, jag tog tallriken, gick ut och hällde ut det i slasken och det som var kvar i kastrullen spädde jag ut sen åt hon minsann.

Jag sa åt henne att inte säga nåt till Johan om mina färdigheter. Vi får la se om jag får höra det av honom nästa gång jag träffar´n. Han lär aldrig bli bjuden på mat av mig iallafall det är ett som är säkert.


Dags att gå tillbaka till enbart kontantbetalning igen?

Allt skulle bli så mycket enklare och säkrare både för kunden och butiken när man kunde betala med kort. Kortkapare är alltid ett steg före.

Denna gång är det några H&Mbutiker runt om i Sverige som råkat ut för tjuvarnas fula knep.

Personalen på H&M:s butik i köpcentret Mobilia i Malmö upptäckte i torsdags morse att någon installerat en extra kortläsare vid en kassa.

Kunder som drog sitt kort igenom läsaren fick alla sina uppgifter knutna till kortet kapade.

Tur att man sällan betalar med kort då och skulle jag göra det någongång och just den kortläsaren var kapat så skulle dom se i stjärnorna efter stora pengar. Tji får ni liksom!

 

 

 

 


Tog mig en cykeltur

Medan Ewa åkte på Speedway med sina pojkar tog jag en cykeltur. Jag lånade ju mina föräldrars minneskortläsare för några veckor sen. Jag cyklade dit med den. Passade även på att gå in på det beryktade Lidl. Säga vad man vill om den kedjan, billig läsk har dom iallafall. Jag köpte 2 stycken 2liters citrondricka. 6.99kr styck +2 kr i pant.

Jag ville inte cykla hem så jag cyklade en omväg. Tog lite kort på vägen.

Det gula huset är residensets baksida, eller en del av det iallafall

 

Vackra planteringar

 

Nånstans därborta finns fängelset

 

Okej okej jag erkänner, det blev en påse godis på Lidl, 4.90kr/kg, också kallat färdkost

 

 


Nogger vet hur man sover djupt

Jag såg en film, Training day förut. Jag har på volymen ganska högt. I den här filmen är det ganska mycket skjutande.

Det sägs att katter och hundar har mycket bättre hörsel än oss människor och framför allt bättre än mig som är hörselskadad.

Min katt Nogger verkar inte vara en av dom katter som hör bäst iallafall.Så här låg hon i en halvtimme utan att ens röra på sig en centimeter

 

 


Rötmånaden är här

Så har vi då kommit till den där tiden då man ska akta sig för vad man äter för att inte råka bli magsjuk.

"Campylobacter, den vanligaste bakterien bakom akut magsjuka, har ökat femfaldigt jämfört med i vintras, och på smittskyddsenheten vid Karolinska hade man i juni 112 fall som var så allvarliga att personen vårdats på sjukhus."

Gör det kallare i kyl och frys, ha gärna med en kylväska när du går och handlar för att lägga direkt där i.

"Man ska undvika mejerivaror, de är fuktiga och innehåller mycket protein. Det gillar bakterierna, säger Joakim Scott." säger han i artikeln i Aftonbladet idag och som är kockmästare på en restaurang i Stockholm.

Man ska tvätta händer, skölja av redskap man använder både före och efter.

Vad jag har hört ska man inte äta skaldjur så här års? Räkor är väl en bov i dramat när det gäller rötmånad? Vet flera som blivit sjuka av det när det får stå framme några timmar.
Ägg är väl också något man ska undvika?

Köksmästaren tipsar också den säkra picknicken så du håller dig fit for fight i magen i artikeln. Gå in och glo vet ja.

Ta fram den rödvitrutiga duken och njut!


"Ni borde kanske fundera över er livssituation"

Om man inga betalningsanmärkningar har och har fast jobb så ska det inte vara några problem med att få ett bolån. Det trodde Maria och Sara också.

Dom hade hittat en trea som dom ville köpa och gick till Swedbank för att få ett lån. Där var det tvärstopp. Kvinnan på banken tyckte att det var för mycket pengar (490 000kr) och att dom nog skulle se över deras livssituation.
Maria och Sara är alltså ett par och ville nu bli sambos eftersom dom bor på två olika orter. Precis som ett vanligt förälskat par alltså, kruxet var ju då att dessa är två kvinnor.

Vad trodde bankkvinnan? Att det är en fas att man är homosexuell? En sjukdom som går över? Hallå? 2000-talet är här! Homosexualitet finns, jag vet.

Tjejerna gick till en annan bank och där fick dom lån direkt.

Paret har nu anmält händelsen till diskrimineringsombudsmannen, DO, eftersom de funderar över om deras sexuella läggning kan ha spelat en roll i banktjänstemannens bemötande.

Grattis tjejer till att ha blivit sambos.

Tillägg: Om nu banktjänstemannen(kvinnan) hade sina egna värderingar i det hela är en sak, det ska inte drabba hela Swedbank för Swedbank är nämligen den största sponsoren när det gäller Stockholm Pride.Panic room

Jag såg en film igår kväll/natt. Panic room med Jodie Foster bl a. Den var bra men jag insåg ganska snabbt att det nog inte var ett så bra val att sätta på den så sent. Det är en thriller och jag som oftast bara ser komedier höll på att göra på mig flera gånger.

När jag släckte lampan och stängde av hörapparaten fick jag för mig alla möjliga grejer och jag hörde desto mer.
Katterna hade nog på känn att jag skulle bli rädd så dom krafsade på dörren lite mer än vanligt, ylade likt en dingo, kastade kastruller mot dörren, drog en klo på fönstret osv. Påminn gärna om att jag hädanefter ska se thrillerfilmer mitt på dan okej? Bra!I år ska det vara val!

Många drömmer om att få upp den där jättefisken som mäter nån meter  eller två. Vad skulle du säga om en val på 40 ton hoppar ombord på din båt?

En turist fick en underbar bild då en ungval hoppade ombord på en båt, som tur var var båten inte gjort av glasfiber för då hade det inte varit så mycket kvar av den. Masten gick av men motorerna funkade så det var med den passagerarna använde. Valen ålade sig ner i vattnet igen före avgången ska tilläggas.

Själv skulle jag nog dö självmant om en sån där dök upp, särskilt som jag aldrig åker båt.

Bilden är lånad från artikeln

 

 

 

 


Underbart är kort

Josefine går långa dagar på dagis nu och var redan när jag kom vid 18 skittrött, saken blev inte bättre av att hon såg mamma och pappa gå iväg och skulle ut och äta. Hon grät som bare den men sen gick vi till hennes rum och lekte lite, med betoning på lite.

Vi satt vid hennes dator en stund

 

Vi lekte med ballonger, den rosa tyckte hon att jag skulle blåsa upp igen, jag misslyckades som ni förstårJag fick henne att skratta några gånger iallafall, blunda för tomten i bakgrundenFörsökte få henne att tänka på annat genom att titta i en bok, det sket sig när vi råkade se en kjol och sa att hennes mamma idag har på sig en sån. Hon grät igen. Min stora trut ska vi tejpa igen nån dag tror jag bestämt.
När jag frågade Josefine om hon ville gå och sova sa hon ja, gick in i sin säng, tog av sig strumporna (som hon absolut skulle ta på sig en timme tidigare). Lade sig i sängen, drog påslakanet på sig. Jag gick ut och gjorde välling, en kvart senare sov hon och snuttade då på vällingflaskan i sömnen.

Skyll inte på mig om hon vaknar klockan 3 inatt och hennes föräldrar ställt klockan på 5.30. Osså fnittar vi lite fjolligt till det då.


Dottern på middag imorgon

Jag pratade just med dottern på MSN och vi bestämde att hon skulle komma på middag imorgon. Enligt henne ska vi äta spenatsoppa med ägghalvor men det hon inte vet är att det blir blodpudding istället. Människan måste få i sig lite järn liksom och hon kommer inte få gå ifrån bordet förrän hon ätit upp. Jag ska klä ut mig som en mattant från mellanstadiet och stå som en hök över henne. Varenda smula ska ätas upp och jag ska allt se till att hon inte trycker upp några hårda smörgåsar under bordet för det gjorde jag..har jag hört..läst om att eleverna gjorde, gör än i skolorna.

Hon kommer bli så glad på sin mamma efter det här. Näe nu ska jag stryka outfiten jag ska ha imorgon. Hej på er.Härmed bojkottas 118 800

Vd:n på 118 800 tycker att det är roliga svar folk får från dom. Enda gången jag skulle skratta i denna kråksång är när han själv blir sparkad, då ska jag nog till och med fira.

Uppmanar man folk att smsa 118 800 om vad som helst så skulle man ju tycka att en del svar är roliga men långt ifrån alla. Dessa som ligger bakom det hela har ju gått för långt många gånger. Dom får nog många löjliga frågor men långt ifrån alla smsar numret på skoj. För en del är det på ren och skärt allvar. Märker dom inte när en fråga är på allvar och när det är på skoj eller anställer dom bara idioter på det där företaget?

Det är liksom lite skillnad på humor och idioti.

(Smsar till 118 800) Hur många av er kommer vara arbetslösa inom ett halvår?


Jag ska tydligen kunna formatera om en hårddisk

Hånglet från i fredags och jag har smsat fram och tillbaka nu i några timmar. Hon är duktig på datorer och jobbar som IT-supporter och jag skrev att hon gott kan komma hit och formatera om min hårddisk, fick tillbaka:

-Men Sune, det kan ju du också, vi har ju gått samma kurs.

Jaha lärde vi oss sånt där? Var jag där den dagen? Var jag närvarande? liksom. Men vad gör man inte för att få hit henne? Precis, hon kommer hit någon dag och fixar min dator. Jag måste bara fråga om hon är allergisk mot katter annars är det rätt kört.

Har jag sagt att jag har läst data i några år? Men pst, säg inte det till nån. Tack!

Proppmätt ena stunden och nästa skithungrig

Jag har varit hemma hos goaste vännen Ewa och blev bjuden på tacos. Jag blev proppmätt som vanligt. Vi satte oss i vardagsrummet och glodde på nåt modellprogram, precis såna program som tilltalar mig....eller inte.
En halvtimme senare gjorde sig min mage påmind att allt inte stod rätt till. Eftersom jag oftast inte vill göra nr 2 hos andra och absolut inte när magen är så här så fick jag eld i röven och satte mig på cykeln hem, tur att det går på 1 minut hem säger jag bara. Ena skon hamnade i vardagsrummet medan den andra nuddade bordslampan på hallbyrån..det stavas också PANIK!

Jag behöver nog inte gå in i detalj men ja, nu är jag lika hungrig igen. Men jag är rätt glad ändå. Hånglet från i fredags smsade under tiden. Jag smsade tillbaka och nej jag skrev inget om att jag satt och sket samtidigt. Det är liksom inte det man skriver så här i början eller hur? Näe precis!


Finns det något värre?

Att vakna av mobilen på natten är en sak men att vakna av mobilen på förmiddagen med en ringsignal man inte känner igen dom första 5 sekundrarna.

Jag somnade 4 imorse och sov djupt när mobilen ringde förut runt 11.15, jag kunde inte för mitt liv fatta vad det var för oväsen och trodde det hade med drömmen att göra men med ens blev jag vaken, hade 2 missade samtal av min dotter. Hon har sovit över hos en kompis en bit utanför stan inatt och bussarna därifrån går ca 4 gånger om dagen eller så och nu skulle jag då i mitt sömndruckna tillstånd gå till datorn och inom 2 minuter föra över pengar till henne för att kunna ta bussen. Hur mycket fungerar en hjärna som nyss har vaknat? Näe inte mycket om ni frågar mig.

Bussen for iallafall förbi henne och hon fick gå och jag får nog ändra min ringsignal..vilken jag har nu? Skaka rumpa med Sean Banan såklart!

God förmiddag på er.Måns Zelmerlöw kan bli ny Allsång på Skansenprogramledare

Efter 7 år vill SVT byta ut Anders Lundin som programledare för "Allsång på skansen" mot någon annan. Det är nog helt rätt för dom gånger jag har tittat andra år (har inte sett på teve sen Victoria och Daniel gifte sig) så tycker jag inte riktigt Anders hör hemma där. Han har ingen inlevelse i det han sjunger, kanske för att han egentligen inte sjunger.

Måns Zelmerlöw är ett hett namn och han har tydligen blivit tillfrågad redan och han skulle säkert tacka ja så japp dags att byta ut Anders Lundin alltså.

 

 

 


Glömsk men inte hemma

Idag var jag och Ewa och handlade. I vanlig ordning skrev jag ingen lapp men visste på ett ungefär vad jag skulle ha ändå. Jag gick mellan hyllorna och stoppade ner det jag såg fattades i kylskåp och frys men på något sätt såg jag inte framför mig hur lite margarin jag hade eller heller inte att katterna inte längre hade nån blötmat kvar i skafferiet. Det har jag ju tänkt köpa många gånger men kommer alltid på det när jag väl är hemma igen utan att titta. Varför är det så? Man går liksom förbi hyllorna som skriker "ta mig ta mig ta mig" eller också har det med att jag är hörselskadad att göra och att jag inte hör ropen.

Men däremot fick jag med mig fläskfilé som kostade 48kr/kg, dom går ut i morgon men vad spelar det för roll när man kan frysa dom liksom? Näe precis så två såna "tjursnoppar" blev det. Dom vägde runt 300gr båda så det var billigt och äter jag själv så är det där 4 middagar.

Att jag aldrig glömmer choklad hör liksom inte hit förresten, dom skriker i en sån decibel att mina öron vibrerar.


Var kommer sopdoften ifrån?

Från och med igår kväll har det luktat sopor i mitt kök, kruxet är att jag inte ens har några sopor. Imorse stod Nogger och Iza och sparkade på sovrumsdörren för att få luft och när jag öppnade så slog doften av sopor emot mig och katterna flög ut på balkongen och där står dom nu och kippar efter andan. Jag hällde klorin i avloppet för att se om det ger med sig för jag vet ärligt talat inte alls vart det kommer ifrån. Jag har ingenting gammalt någonstans mer än en kartong varma koppen från 80-talet i skafferiet men det är ju inte därifrån det luktar.
Jaja det ger sig väl.

Jag somnade runt 4 imorse då jag hade svårt att sova sen råkade jag tänka på gamla tråkiga ex och det var nog det bästa sömnmedlet för jag somnade direkt. Så det är mitt tips ifall ni har svårt att somna, tänk på dom.
9.30 vaknade jag av att jag fick ett sms av Ewa som talade om att hon snart är klar för att åka och handla.
Nyvaken tog jag med mig enbart en bh in i badrummet. Vad hände med underkläder, en t-shirt och shorts då? Näe då, bh enbart skulle med in. Jag är nog inte vaken än men nu är jag iallafall fullt påklädd, till och med kepsen sitter på.

Återkommer senare. Tjo på er.


Skulle du sälja ditt barn för 100 mille?

Cristiano Ronaldo blev ju pappa till en liten son mitt under VM i sydafrika. Mamman är en servitris som dessutom är urfattig, C R betalade henne 100 mille för att få ensam vårdnad och att hon ska hålla sig i skymundan. Visst är 100 mille en hel del pengar men skulle du sälja ditt barn för den summan?

C R och servitrisen hade en tillfällig förbindelse förra året som då resulterade i den här sonen som så fantasilöst fått namnet Cristiano efter sin far. Men på pappret har han ensam vårdnad men har lämnat sonen hos mor och syster i Portugal. Vad är meningen med allt detta undrar ju jag då. Var han rädd att mamman senare skulle gå ut i tidningar och säga att det var den kände fotbollsspelaren som stoppat snoppen i hålet så det blev barn. Skulle han skämmas över att ha haft sex med en urfattig servitris?

Hoppas att det kommer en följetong på detta så man får veta lite mer.


Jodå jag lever

Ni är ju vana vid att jag skriver ett inlägg på natten när jag kommer hem och inatt gjorde jag ju inte det..varför? Jag var skittrött och fick nätt och jämt av mig kläderna innan jag likt en klubbad säl studsade i säng.

Jag gick till Ewa, det hade slutat och regna så vi satt på balkongen sen kom till och med solen. Vi satt och studerade en duva som försökte få sig en partner. Jag som har fantasi för sju satt och låtsades vara duvan och pratade ungefär som jag trodde att hon/han skulle göra om den kunde svenska. Vi vet inte om det är honan eller hanen som visar upp sig men den hade iallafall 2 stycken tilltänkta på en lyktstolpe, den åmade sig, visade upp fjädrarna, ner med näbben och höll på att trilla ner. Ingen av dessa tilltänka var intresserade. Den ena flög och sen blev den kåte nerputtad av den siste tilltänkte. Inte lätt att vara duva idag liksom men kul hade vi.

Vi satt och drack men eftersom vi även hade druckit på fredagen gick det väldigt segt. Vi satt nog i 3 timmar utan att det kändes ett skit, då tog Ewa i vanlig ordning fram Vodka päron och vi snapsade, det tog ju skruv. En kille från i fredags kom upp och vi pratade lite innan vi gick vidare ut i natten. Jag och hånglet från i fredags gick in på en krog och lånade toaletten bara sen gick vi vidare till nästa krog. Jag hade ju inte druckit ur mina flaskor så dom hade jag med mig i en ryggsäck. Kl 2 gick jag och köpte mig en hamburgetallrik och gick sen hem.

Idag känner jag att näe det blir nog inget dricka på ett tag nu, orkar liksom inte.

Vad gjorde ni igår då?Vad är okej och inte?

När jag var gravid var jag bara 18 år och hade inte en jättestor mage, allt kom i stort sett när jag var i 7e månaden. Tom taxichauffören frågade vart på sjukhuset jag skulle när vattnet hade gått och tog taxi in till förlossningen. Han fick lite panik när jag svarade att jag skulle till förlossningen för det hade han inte sett.
Att folk ville känna på magen var väl okej OM dom frågade först, lite obehagligt när folk jag knappt kände ville klappa på magen bara så där. Det hör till god ton att man frågar först tycker jag.

Jag kan inte minnas att jag någonsin ammade öppet utan gjorde det undanskymt, ville liksom inte ta fram mina Arlakartonger bara så.

Att folk tänker sexuellt när man ammar är ju hur vidrigt som helst, att dom vill vara bebisen och är avis på att bebisen får snaska tutte och inte dom. För helvete, tänk MAT nästa gång. Hur många tjejer är det som blir upphetsade av att ens bebis snuttar på bröstvårtan? Jag kan inte tänka mig att det är många.

När jag ser en tjej amma sin bebis så tittar jag inte ens, varför ska jag råglo? Jag må vara flata men nån måtta får det vara och jag vet ju att mamman som ammar bebisen helst inte att man ska glo heller så.

Här är en artikel om det hela i Aftonbladet.


Hej Alkmar

Igår var det en kille som jobbade på bolaget som jag aldrig sett förut. Nu låter det som att jag springer där ofta men så är det alltså inte.
Det var 4 kassor öppna idag och vart ställer jag mig tror ni? Just det, i den kön där samma kille från igår jobbade. Det upptäckte jag lite försent liksom. Han tänkte säkert "Hej Alkmar är det dags igen?". Lite pinsamt, särskilt som det var ungefär samma mängd flaskor idag som igår. Får hoppas att han har minne som en guldfisk eller åtminstone lite halvblind sådär.

Idag har himlen öppnat sig verkligen. Det fullkomligt öser ner och det ser inte ut att spricka upp ett skit men lite fest blir det allt idag också ändå, kanske inte kan sitta och glassa på balkongen hos Ewa idag men hon har ju faktiskt en soffa, 2 fåtöljer och ett soffbord inne så det blir la där vi kommer sitta. Hur kul är det att min cider blir utspätt med regnvatten liksom, inte så vidare kul om ni frågar mig.

Vad har ni för väder hos er?Klarar jag mig på detta idag tror ni?

 

 Wiilow och jag

Nu funkar det att lägga in en bild så här är då bilden på mig och goa Wiilow från inatt på krogen.

Det stod lite missvisande i förra inlägget, det var alltså inte Wiilow jag hånglade med men gå gärna in och titta på Wiilows alla underbara foton, HON kan fota den tösen!

Trevlig kväll

Jag fick hångla och åååh vad jag fick hångla..

Dock skulle det in en bild på mig och Wiilow här men jag fick inte till det så det blir ingen bild alls.

Jag är hemma och imorgon blir det en repris. Får se om jag får in några bilder då.

Puss på er! Dags för sängen.


Kommer vara snyggast i stan

Så har jag då lämnat ifrån mig pridebiljetterna, lite vemodigt nu när jag fick dom helt gratis men va fan. Jag och Ewa gick in på Lindex och jag hittade vad jag skulle ha på mig ikväll.Gå nu inte och köp samma som mig snälla

 

Nya trosor till också som jag kommer vara så het i


Jag kommer att vara snyggast i stan i detta och jag kommer få med mig SÅ många tjejer hem så om ni bor i min stad och ser detta, hold your horses säger jag bara!Alla 3 får gå från Förkväll

Då var det klart då, både Yvonne Ryding, Carin da Silva och Carolina Gynning får gå från Förkväll och antagligen kommer Agneta Sjödin få frågan att bli en av ersättarna. Hon har vikarierat tillsammans med Hans Fahlén där tidigare och fick mersmak. Det är väl bara att gratulera isåfall.

Har ingen frågat Elisabeth Höglund?

 

 


Vår fredag

Idag blir det en utflykt i det gröna med en rödvitrutig duk, kaffetermos (osäkert hur många procent vi häller i), hembakad mögelost (egentligen hushållsost som är 3 månader för gammal), solhattar, solbrillor (för att inte visa öppet hur full man är) och ett gott sällskap. Aaah sommaren är underbar.

Innan det ska jag träffa flatan som ska köpa mina pridebiljetter, till bolaget, fettsuga mig en halvtimme, vaxa hela ryggen (man vill ju inte att tjejen trasslar in sig liksom), kanske äta nåt som går fort typ varma koppen eller nåt sen kör vi och sen får vi se om vi är i stånd att gå vidare.

Sol sol sol!


Nu är dom sålda!

Bara för att jag sänkte priset på pridebiljetterna var det en flata från stan som hojtade att hon tar båda två så nu kan man andas ut ett tag till. Det är lite väl mycket månad kvar av pengarna liksom så det är gött!

Då blir det till att få i sig lite (läs några) cider på nån uteservering, pub med underhållning eller ligga i en buske antingen ensam eller med någon annan i helgen då. Underbara sommar!


Jag ska bli en cheerleader

Jag såg just en sån där ungdomsfilm, en film om cheerleaders och bestämde mig för att jag ska bli en sån.
Jag ska på mig en minikjol, benvärmare, ha tofsar. Kruxet är ju att jag har en ond rygg, vig som ett kylskåp, höjdrädd (om dom nu får för sig att kasta upp mig i luften), har en slapp fisring och fet som fan.

Men är det någon som vill ha med mig i sin grupp så hör av er ändå. Det kanske slutar med att jag blir en maskot, inte illa pinkat det.

2 pridebiljetter till salu

Jag har på flera ställen lagt ut att jag har två biljetter till priden till salu. Ordinarie är 800kr och jag säljer dom för 650kr styck. Hur kan man vara så dum att man köper till ordinarie? Är det bara folk som har hur mycket pengar som helst som ska till priden eller?

Jag trodde faktiskt att dom skulle gå åt som smör i solsken men tji fick jag.
Du som läser det här, kan inte du kolla runt om någon vill köpa veckopass till Priden? Göra mig en tjänst liksom? Please?

Priden är från 26-31 Juli och jag behöver pengarna snart, helst igår så kom igen. Sprid!


Eric Saade fick dildo uppkastad på scenen

Att tjejer kastar trosor, blommor och gosedjur upp på scenen till kändisar är ju ganska vanligt men att få en dildo är nog ganska ovanligt. Det har Eric Saade fått minsann. Det gjorde att han skrattade hela låten igenom.

Undrar om vibratorn var på och den där dildon låg där och lät. Det hade vart kul. Han har ingen aning om vems det var. Använd eller inte, han lät den ligga kvar....säger han iallafall.

Han säger också att det är precis hans typ av humor så vem vet, han kanske får fler nu när det gått ut i media.

Bilden är tagen från samma sida som artikeln så ni vet det

 

 


Hamnstad

Jag bor ju i en hamnstad och på kvällarna samlas typ alla stadens invånare där nere. Jag och Ewa var nere i några timmar. Träffade min syster med familj som skulle dit och äta. Solen stod högt på himlen så jag och Ewa gick ut till piren. Det blåste underbart på vägen ut och på flera ställen såg vi att folk hade grillat. Mysigt. Mycket båtturister var det som hade lagt till sina båtar. En båtägare hade med sig två hundar ombord varav den ena verkar ha blivit avlad med en "Gremlin" ni vet dom där figurerna som blev monster om dom fick vatten på sig eller hur det var. Genomskinliga öron hade den och hette Selma. Hon hoppade upp till oss och skulle hälsa, hon stannade till hos en kille som satt med en hamburgare. Inte blyg för fem öre.

Vi träffade även på en gammal barndomskompis och hennes man som förövrigt är med i punkbandet Aska Kask. Dom har en si så där 511 pudlar men hade valt ut en som fick följa med idag. Ingen aning om vad hon hette men var 2 äpplen hög och jättesöt.

 

Jag och Ewa har bestämt att vi ska köpa oss en engångsgrill och åka ut och grilla någonstans i veckan om vädret håller i sig. Eller också köper vi korv och stoppar in den i micron, vi får se.

 

 


Jag förstår inte riktigt

Jag slängde i två maskiner tvätt och gick till Ica för att fördriva tiden innan maskinerna var klara.

När jag hade betalat och skulle precis lägga i varorna i påsen kom Ewa och utbrast:

-Nämen Sune ska du ha fest eller?

Jag tittade på henne, jag tittade på varorna och förstår inte riktigt vad hon menar. Gör ni?

Skulle ni tro att någon skulle ha fest om ni såg detta?

 

 


Vågar man åka tåg i sommar?

Så har det då hänt igen. Ett tåg från Stockholm som skulle till Göteborg gick sönder redan efter 10 minuter. Folk blev fångar i tåget i många timmar. Dom kunde tydligen inte stationeras till andra tåg eftersom det stod så illa till. All mat och dryck tog slut som personalen delade ut i början och till slut gick också luftkonditioneringen sönder och det blev då ca 60 grader på tåget.

Sånt här verkar bli varje sommar. Hade nu någon blivit akut sjuk så visste ingen om hur dom skulle göra för att transportera personen till sjukhuset. Är inte det skrämmande eller?

Det är nog dags för att se över ett och annat och ha ett stort möte om hur dom ska agera i krissituationer som detta.

Jag hade kanske tänkt att åka tåg i sommar men nu vete fan.
Min underbara vän Ewa

Så har man suttit med sin underbara vän Ewa på hennes balkong i flera timmar och druckit några cider, öl och pratat massa bajs.

Ja jag vet, jag gillar inte öl men det kan vara gott efter cider


Vi har smidit planer, massa planer. Vi ska åka någonstans och träffa massa flator (Ewa är hetero). Vi ska ha skoj, vi ska göra något radikalt. Ni får nog veta tids nog. Tjata inte!


En trist tisdag som blev en kul

Ewa har fortfarande inget internet och efter åskvädret idag försvann även teven. Jag har internet och teve men har skittrist ändå. Så har det varit hela dagen tills nu.

Ewa: -Jag har skittråkigt, vill du gå och bada och dricka öl? :D

Jag: -Men jag tycker ju inte om öl att börja med.

Ewa: -Nej men ibland får man offra sig i sann kompisanda haha.

Så ja, om min mage blir bättre går jag dit, dricker öl och sen slänger vi oss i Vänern, bara så ni vet!Noggers konster

Jag vaknade första gången runt 7 av att Nogger gjorde kullerbytta i sängen bredvid mig medan Iza stod på golvet och applåderade.
Jag som inte alls hade lust att gå upp röt till att dom skulle lägga av.

Nogger: -Men hallå eller, kolla mig matte, kolla vad jag kan!

Jag: -Om du kan det där kan du också gå och lägga dig i vardagsrummet tycker jag.

Nogger: - Men fan vad tråkig du är! Det är ju morgon, en ny dag, nya möjligheter.

Jag vänder mig om, tar kudden över huvudet och somnar om, sov i en halv minut när jag känner nåt mot ryggen, i tron om att det är nåt odjur vänder jag mig snabbt om igen och viftar lite med handen.
Nogger skrattar och viftar med sin bebis (en rosa ful liten mjuk flodhäst som egentligen ska ha några syskon och en skitstor morsa men som nu är borta).

Nogger fortsätter: - Det var bebis som ville säga godmorgon! Bebis är också hungrig precis som jag.

Jag spänner ögonen i Nogger och väser:- Kan du och din förbannade bebis vänta några timmar, klockan har sina visare då matte ska fortsätta sova sörrö!

Nogger lommar iväg med bebis i munnen och jag somnar om.

En halvtimme senare vaknar jag av att Nogger låter som om jorden håller på att gå under:

-Matte matte kolla!

Där står Nogger i sängen med en fluga mellan tänderna och eftersom hon vet att jag avskyr när dom tar insekter och sen lägger det i min säng vänder sig lagom om när jag skulle ta tag i henne, hon vänder upp röven och släpper sig 5 cm från mitt nylle.

Det fick fart på mig och jag höll på att spy. Ja Nogger kan konsten att få upp mig på morgonen.Äntligen kommer min fläkt hem igen!

Min dotter har ju lånat min fläkt nu ett tag, egentligen skulle hon bara ha den en helg då hon åkte på partykryssning till Riga i juni men nu jävlar kommer hon hem till mig med den imorgon. Jävlar vad allt ska fladdra här hemma.

Jag kommer sova så gott efter det så.


 

 


Man orkar ingenting

Jag har försökt ligga och bara vara, det gick inte. Myror i brallan gjorde att jag gick upp efter 10 minuter. Har försökt se en film, den var så trist att jag höll på att skrika rakt ut. Internet börjar jag tröttna på och funderar på att slänga datorn och ta fram en skrivmaskin anno 1832 och skicka brev till folk jag både gillar och inte gillar alternativt skicka påsar med hundbajs till folk jag verkligen inte gillar.

Värmen tar kål på mig snart, jag har duschat 3 gånger idag och funderar på att sova i badkaret med ett isflak i, risk för att nån ska komma, skrika om att dom hittat en val i Sverige låter jag bli. Cykla och bada orkar jag inte.

Jag har lyssnat på 3 ljudböcker på lika många dagar och börjar snart tröttna på det också.
Undrar vad min hyresvärd skulle säga om jag gick lös med en slägga på väggarna här bara för att jag har så tråkigt.

Jag vill ha bläckfisken Paul så att jag kan vinna lite pengar så att jag åtminstone kan köpa mig en bil. Åka till folk jag inte träffat på länge.

Fattar ni hur jävla tråkigt jag har?

FETT trist!


Måndag

Efter att jag varit uppe på Arbetsförmedlingen för att lämna in aktivitetsstödet gick jag lite på stan.
Jag hängde undan ett par långa jeansshorts som det bara fanns ett par kvar av men också rea. Perfekt! Älskar såna shorts och det är också första sommaren som jag kunnat ha shorts utan att tänka på vad folk skulle säga om mina såriga smalben. Där finns det enbart ärr nu.

Jag hittade även en ny baddräkt. Jag kommer vara strandens snyggaste babe i den här eller hur?!

 

 

Jag smsade Ewa och frågade om jag kunde komma upp en stund men inget svar så jag gick hem igen. Ska nog lägga mig i badkaret en stund och testa min ursnygga baddräkt.


Karens om man säger upp sig

Om man avgår, är inte det samma sak som att säga upp sig själv då? Hur blir det med karens? Hade jag haft jobb och sagt upp mig så hade det blivit flera karensveckor, veckor utan en enda krona. Varför ska det vara annorlunda för politiker? Så jävla orättvist. Varför har politiker 100% istället som vi andra 80% när dom blir arbetslösa?
Det rimmar illa tycker jag.

Här sitter jag och får inte ens a-kassa längre eftersom dom dagarna är slut sedan april. Jag har aktivitetsstöd med 65%. Eftersom jag också var halvt sjukskriven då jag blev uppsagd fick jag inte ens 80% av min lön när jag gick.
Jag är inte sjukskriven längre men ekonomiskt är det som att jag är det. Förjävligt rent ut sagt.

Jag vet inte om Sven Otto Littorin är skyldig till att ha betalat för sex eller inte, det kommer väl fram förr eller senare men pengar får han från första dagen då han blev arbetslös och sagt upp sig. Livet är orättvist.
Regnet kom, åskan kom och försvann

På kvällen kom då det efterlängtade regnet och SOM det regnade. Det studsade mot backen. Det blixtrade några gånger och en stor jävla smäll, strömavbrott i 1 sekund och sen var det över. Det var nästan lika varmt efteråt. Det hade inte gjort något om det åskat lite till.

Ewa håller nog inte med för både hennes tv och bredband slogs ut. Hon har boxar i alla rum där tv finns (3 stycken). Hon har tele2 och jag har Bredbandsbolaget. Heja Bredbandsbolaget säger jag bara!

Idag är det skönare ute tack och lov. Blir bra det för jag ska till stan lite senare.

Jag fick ett sms från min syster igår: "Vi ligger vid sjön så ta cykeln hit och bada med oss, det är så hett att man inte kan göra annat än att bada!"
Eftersom min mage var som den var igår så gick ju inte det. Hur kul är det att komma dit, göra på sig och måste cykla hem igen liksom? Näe precis. Jag hade nog inte tagit mig hem heller innan regnet kom. Med min otur hade jag säkert blivit träffad av blixten också på väg hem.


hothothot

Jag tittade på termometern som vetter mot vardagsrummet där solen försvann redan imorse och har alltså inte vart där på länge. Vi har heller ingen sol knappt utan det är bara kvavt.

Jag är stationerad i badkaret då min mage är ur spel.

Ser det kallt ut?


Jag vill ha Paul!

Det är gott med bläckfiskringar men den här bläckfisken vill jag ha vid liv. Bläckfisken är ett levande stryktips! Tänk om man kunde använda honom varje helg då det vankades att tippa på stryktipset. Snacka om att få snabba pengar.

Under VM tippade han alla rätt när det gällde Tyskland. Undrar om han är lika duktig på svensk fotboll?

Nu vet ni det, jag vill ha Paul i födelsedagspresent! (Fyller i september).Ingen svalka här inte

Det borde rimligen vara skönt att öppna balkongdörren för att vädra eftersom balkongen går från sovrummet men inte idag. 9.30 öppnade jag sömndrucket dörren och förväntade mig åtminstone lite kallare än inne men fan heller. Det slog emot mig som en stor vägg. Det behövs komma lite regn inte minst för att minska brandfaran som nu är mycket stor.

Jag ska inte klaga, inte klaga på värmen som äntligen är här men någon måtta får det väl vara. Det kan regna idag och sen vara fint resten av veckan för då ska jag och Ewa till stranden, hoppas jag iallafall.

Förresten, hur länge ska bakfyllebajs hålla i sig? För mig är det nu andra dagen fast jag slutade att dricka runt 00.00 natten till lördagen.


Mästerfotografen

Det är alltid lika kul att gissa mig till vad jag har tagit på dagen efter jag varit ute och festat. Här är gårdagens/nattens kort. Fråga mig inte varför jag tog dom.

 

 

Detta är iallafall jag det vet jag

 

Det här är det bästa kortet jag någonsin har tagit

 

 

 
Hur är man skapt?

Jag har precis sett en film. En film som redan efter 1 minut sög getpung. Tror ni att jag stängde av trots att jag genom hela filmen sa till mig själv att gå och stänga av den? Näe precis. i 1.30 minuter låg jag och klagade på den men jag såg varenda minut av den och nu klagar jag över det. Men liksom...hur är man skapt om man genomlider en film så länge som man spyr galla över?
Jag skyller på att hjärncellerna söps bort igår/inatt jag. Det är tillåtet idag.

Ett tips. Se inte Long Weekend.

Såg båda i syne?

Jag har varit hos Ewa en stund och vi pratade om gårdagen.

När vi satt på balkongen igår så såg vi tydligen något som såg ut som ett Ufo. Både jag och Ewa tog kort men konstigt nog fastnade det inte på bild. Det var inget flygplan för hela farkosten lyste.

Ser ni något på den här bilden så säg till för det gör inte jag.
Sista festen med Ewa

Ewa har fått för sig att hon ska banta from måndag så hon fixade barnvakt i form av sin syster så att vi antingen kunde fira att hon skulle banta eller festa sista gången innan hösten.Så här glad var Bea över att sitta och bara glo på när vi andra åt chips (hon började med samma bantningskur i torsdags)

 

Sebastian, Ewas store pojk var glad över att vara med på kort

 

Jag festade, Ewa festade och jävlar vad vi festade. Jag vet inte om jag är nykter än ärligt talat. Jag vet bara att det inte blir krogen på ett tag iallafall. Kanske om jag gör en plastikoperation så ingen känner igen mig eller nåt.

Runt 3 fick gänget för sig att vi skulle bada. Ewa hade gått i förväg och jag har ingen aning om vart hon tog vägen. Det var långt iallafall och åt helt fel håll. Jag vände och gick hem.

Har någon iskallt vatten i närheten så antingen släng det på mig eller häll det i mig.

 

Hur somrig ser den här cidern ut eller?

 

Näe nu ska jag gå och dö en sväng.

 

 

 

 

 

 


Allt möjligt

Fråga mig inte vad jag gjorde här men här var jag 3.15 ialllfall. Strax efter träffade jag på 2 tjejer vid strandkanten som tyckte jag skulle hålla käft när jag frågade vad dom gjorde där.

Nu har jag huvudvärken från helvetet så jag skriver mer imorgon. OM jag kommer upp från sängen så är jag vid liv.


Stanna inte uppe

Det är sommar, det är sol och det är koskit i hagen, men inne i stan sitter Sune på en balkong med ett vinglas på magen.

Om en timme ska jag festa och senare blir det krogen. Det är allt gött att leva i dessa tider.

Så idag blir det ingen "Dagens låt" och ni behöver inte vänta uppe för jag kommer att bli sen om ens komma hem inatt. Tjo flöjt på er!


 

 


Paris Hilton stämmer Bingo Rimér

Förra året var tydligen Bingo hemma hos Paris Hilton och filmade lite här och var. Bl a filmar han Paris som ger en slängkyss in i kameran och är nu med i svenska gruppens Treadstones musikvideo och det gillar inte Paris utan nu har hon stämt Bingo för just det. Hon minns tydligen inte att hon gett tillåtelse till att medverka.

Jag kan i och för sig inget om sånt här men krävs det inga speciella papper om man ska ha med en person i en video som liksom inte har anknytning just till musikgruppen? Upplys mig gärna om detta.

Bilden är tagen på samma sida som artikeln

 

 

 

 Dagens outfit och mitt egenhändigt gjorda kamerastativ

 

Dagens outfit uppifrån och ner:

Grått linne från Diesel årgång nånstans runt 2003-2004, kostade inget. Har fått ärva det av exet för si så där 20 kilo sen.

Rödvita boxarshorts från Nike, används vanligen som badbyxor. Köpte det på Tradera för 2 år sen, 40 kr.

 

 

 

Jag har inget kamerastativ men däremot är jag väldigt påhittig och kom på att jag har ju mitt bag-in-boxställ som jag förövrigt gjort alldeles själv när jag gick verkstadsteknik. Jag har gjort varenda detalj på den med hjälp av diverse verktyg och maskiner.

Jag frågade min öronläkare en gång vad det är som skulle kunna göra mig helt döv. Han svarade att jag nog inte skulle bli plåtslagare. Aj då, jag som har knackat/hamrat på hela stället men jag hör fortfarande om än bara det jag vill höra numera.

 

 

Så här ser förresten kameran ut som jag är tvungen att sälja

 

Ja det var väl allt för idag. Godnatt!

 


Dagens låt

När jag var 14 år (1983) kom det ut en låt som jag diggade stenhårt. David Bowie med låten "Let´s Dance".
Jag var med en ett år äldre kompis till grannkommunen på fest där vi drack nån slags häxblandning som smakade nåt i stil med rävgift och en 90-årings piss men vi drack ändå.

Jag och Marika som kompisen då hette hade våra tunna långärmade t-shirtar med axelvaddar som skulle kunna bräda en rugbyspelares axelskydd stod och smådansade medan vi hävde i oss den där blandningen och tyckte vi var supertuffa. I bakgrunden spelades just Let´s dance.

Tillåt mig skratta

I lite mer än ett år har jag varit med i något som heter Pointshop där man ska tjäna poäng genom att göra undersökningar och skit. Undersökningarna är ungefär samma allihop. Man får mail flera gånger om dagen om att man kan göra det och det för att få poäng och bara man öppnar mailen får man 10 poäng. Wooow liksom.

Jag fick nog och raderade mitt konto där då kom det: PS, du vet väl om att du har 14000 poäng och nu kan få ett cola tuggummi kvitt och fritt? Jag skrattade så jag höll på att sätta saften i halsen. Ett sketet jävla tuggummi och jag har hållit på i ett år. Dom kan ta det där jävla tuggummit och stoppa upp där bak eller nåt. Jag tuggar inte ens sån skit. Nej, nu får det vara nog med såna här grejer. Det är inte värt det och jag spyr på alla likadana undersökningar.

Jag håller mig till Blogvertiser där man kan tjäna en hacka om än en liten hacka om företag på nätet vill ha lite marknadsföring för en billig penning.


Programledarbyte i Förkväll igen?

Jaha då var det kanske dags igen då. Till hösten kanske programmet "Förkväll" får nya programledare. Varken Yvonne Ryding eller Carin Da Silva har blivit tillfrågade att göra en ny säsong av programmet. Den tredje programledaren Carolina Gynning har inte kunnat nås för en kommentar så vem vet, kanske blir hon kvar eller också får hon också flytta på sig och göra plats för nya förmågor och kanske blir det denna gång programledare med mörkare röst, större adamsäpple och maskformiga bihang mellan benen.

Undrar vad Elisabeth Höglund har att säga om detta. Kanske sitter hon och hånskrattar åt alla 3?Dagens låt

När vi hade flyttat till det mindre huset där det också fanns ett gårdshus fick jag en kompis som bodde i huset mitt emot. Hon var 2 år yngre än mig. Hennes stora idol var Carola Häggkvist och dökär i min bror Michael. Ni kan ju tänka er hur många gånger "Hey Mickey" gick på repeat va? Året var 1983 och där stod hon i sitt rum och uppträdde precis som Carola. Till och med hennes autograf kunde hon göra efter att vi varit på Skara Sommarland där Carola uppträdde en gång och vi fick autografer. Men så här 27 år efteråt kan jag återigen lyssna på låten men det är knappt. Andra hatar korvkaka och jag hatar Hey Mickey. Tack för det Pernilla.

Det blev inget

Jag som stod med baddräkten och badringen på mig i flera timmar så smsar Ewa att det inte blir något. Pojkarnas pappa tog barnen till badet istället så då tog jag av mig baddräkten och satte på mig bikinin istället och begav mig själv till stranden. Foto nedan. 

Jag är van att bli fotad vid stranden

 

 


Strategispel

Är du som jag och spelar hellre slumpade spel än strategispel? Med strategispel menar jag spel där man vinner för att man är bättre än de andra och med kanske lite tur tex Schack, poker och Mahjong.

Jag suger verkligen på såna spel för att jag är så kass och min hjärna inte är utvecklad för att klara av sånt tydligen.

 

Det finns ju mängder med strategispel på nätet men är ni intresserade så har jag en sida här ni kan gå in på. Där står det lite fakta också om ni nu aldrig spelat det men vill lära er. http://strategispel.nu

Spelar jag spel på nätet så blir det mest Bejeweled blitz, Betapet och Uno men kanske att jag går in och försöker lära mig Mahjong. Har hört att det ska vara kul men vi får se. Gå in på länken du också vet ja, kanske får du ett nytt favvospel att slå dina vänner i.

 

 

 


Lindsay Lohan fick 3 månaders fängelse

Så har då verkligheten hunnit ikapp Hollywoodvärstingen Lindsay Lohan som fick sin dom inatt svensk tid. 3 månaders fängelse blir det. Varför? Hon fälldes för att brutit mot en villkorlig dom från 2007 för rattfylla. Hon har vid flera tillfällen ljugit om sina alkohol och drogmissbruk.

Lohan hävdade in i det sista att hon minsann hade följt de avvänjningskurser hon dömts till men ett vittne hävdade tillbaka att Lohan uteblivit vid minst 9 tillfällen.

Lindsay Lohan ska inte bara sitta i fängelse utan döms också till att betala 130 000 kr i böter. 

Ja det är inte lätt att vara kändis i Hollywood där stressen är stor, det straffar sig på mer än ett sätt.

 

 

 

 
Jag är förberedd

Idag ska kanske jag, Ewa och hennes båda söner åka och bada. Det var några år sen för mig kan man säga eftersom mina sår på smalbenen höll i sig i 18 år och jag inte visade mig bland folk i shorts just för den skull.

Nu har jag packat lite av det jag ska ha med mig.

Min snyggaste baddräkt ever

 

Som sagt, det var länge sen jag var och badade

 

Min handduk

Min badrockEn visselpipa ifall jag får kramp


Man måste ha något att tugga på såklart
Min hammock - ett måste att ha med


Sådär! Ni ser att jag är väl förberedd. Nu så, nu är jag redo att åka Ewa!


Dagens låt

1980 då jag var 11 år var det en grupp som jag älskade. Secret Service med Ola Håkansson i spetsen. Dom kom ut med en låt som heter "Oh Susie" och den var min absoluta favorit. Några år senare flyttade vi till ett mindre hus med ett gårdshus där vi ofta hade discon. Nu hade jag upptäckt killarna och man ville ju såklart dansa med en "snygging".

Fick jag bestämma över musiken så blev det såklart "Oh Susie".

Ni som sett mina "minidiscodanser" i tvättstugan kan nu tänka er ungefär detsamma fast utan snurr emellanåt och med mascara, kajal och långt hår. Jag var väl ingen pudding då heller men jag fick iallafall inte sitta ner ofta.
Skräckfilmer

När jag var runt 10-11 år köpte min kusin sig en videoapparat. Det var jättenytt då och han var antagligen den första i alla mina släkter som gjorde det. Han bodde hemma då och dom ringde ofta min familj och frågade om vi ville komma dit och titta på film och det ville vi ju. Vad för filmer tänker ni säkert? Det var inte tal om barnfilmer inte utan riktiga skräckfilmer, rysare och filmer som senare inte fick visas ocensurerade. Hur vi fick titta på sånt vet jag inte men vi gjorde det.

Idag vill jag inte titta på såna filmer om det inte är ljust. Visst är jag larvig? Men det ligger nog mycket i att jag just såg såna filmer när jag var liten och sen knappt kunde sova men titta skulle vi banne mig.

Min dotter har tittat på alla såna där nya skräckfilmer som både är hemska och psykiska men sen ligger hon och skakar i en vecka efteråt också.

Det är ljust ute därför ska jag nu titta på "Shutter Island" som hon säger är i samma stuk som "The Grudge" som jag förövrigt inte har sett heller men kan tänka mig.

Så nu har jag förberett mig:

  • Kuddar som jag ska ha framför ögonen
  • Stängt av ljudet på mobilen så jag inte skiter på mig om det ringer
  • Tejpat fast ringklockan på dörren så jag återigen inte skiter på mig om det ringer på dörrn
  • Satt på mig blöja så jag slipper röra mig 2 timmar senare för att gå på toa
  • Hämtat hink ifall jag får för mig att vara lite illamående och få upp nåt jag åt i förrgår eller nåt
  • Slängt ut katterna så ingen av dom klöser mig under foten mitt i filmen så jag blir så rädd att jag råkar sparka till dom så dom sitter som frimärken i väggen
  • Snusdosan i närheten ifall jag blir så rädd att jag stoppar hela överläppen full med påsar

Ja nu är jag redo. Vi ses senare...kanske.


Uppdatering: Min dotter har tydligen inte sett den här utan bara fått info utifrån och den människan verkar inte veta vad skräckfilmer är för denna var inte ett skit äcklig.
Jag fick ett sms

När jag vaknade hade jag fått ett sms av en tjej.

"Tjenare bruden! Ska vi ta en fika på torsdag? Vid 10-tiden?"

Jag gnuggade mig i ögonen och svarade tillbaka.

"Tjenare! Ja det kan vi göra. På fiket igen eller ska vi roa oss med tanterna på går´n? :)"

Jag gick på toa och fick ett svar under tiden som jag inte riktigt kan tolka.

"Ja det blir kanonbra. Då ses vi. Ha det bra så länge! :D"


Ehh..

Jag svarade inte utan tänker ta det med henne lite senare.Gudrun, bränn pengar på behövande istället!

FI bränner pengar. Pengar som har skänkts visserligen men ändå. Hur tänker man då? Syftet med detta är en manifestation mot lika löner mellan man och kvinna. Kommer det hjälpa tror ni? Det tror inte jag heller ärligt talat så då har 100 000 kr gått åt helvete. Pengar som kunde ha skänkts till bättre ändamål.

Fattar dom hur det svider hos många att se pengar brinna? Jävla tur att barnen i Afrika inte ser det där, eller folk som är i stort behov av pengar här i Sverige. Jag hoppas ju innerligt att det hjälper annars lär FI med Gudrun Schyman i spetsen bli hatade som fan!


 

 


Klibbigt

Om nu Han där uppe gjorde oss så perfekta och som små mirakel, varför i helvete tänkte han inte på att installera inbyggda fläktar lite här och var? Kom på det nu när jag försökte flytta musen. Handflatan satt liksom fast. Det klibbade! Jag vet nog allt vad ni tänker på snuskisar men jag menar såklart datamusen och inget annat.

Att duscha 511 gånger om dagen hjälper ju inte för så fort man stängt av duschen står man där och är lika schvettig igen. Så Han gjorde två misstag. Han gjorde mannen och han sket i att installera fläktar i oss. Slarv!

Jag hade öppet balkongdörren förut i en kvart. Under den tiden höll jag på att få 2 blomkrukor raserade av en katt storlek mindre. Det är gott om flugor utanför även i stan och inte en enda får vara i fred. Hade det varit min stora katt så hade jag inte haft några blomkrukor kvar så jag ska väl vara lite glad över att inget åkte i golvet men ändå. Dörren fick stängas igen.

Nej jag klagar inte på värmen, jag klagar bara på att det är klibbigt. Känner sig NÅN fräsch i det här vädret?
Hjärnceller kan koka va?

Min lägenhet är varm, ute är det kvavt och jag är helt snurrig i hela huvudet. Det märktes förut då jag inte kunde tänka normalt. Ska förklara varför.

Min dotter hade beställt någonting till någon på nätet (avslöjar inte vad eftersom människan kan läsa min blogg i smyg). Hon hittade inte sin dosa för att överföra pengar utan hon bad mig föra över istället tills imorgon då hon skulle till banken. Jag med min kokande hjärna förde över pengar till min dotter och kom på för sent att hon ingen dosa hade och kunde inte betala iallafall. Pengarna var fast på kontot och det där någonting till någon kunde iallafall inte betalas. Det var tabben nummer ett. Eftersom jag ville vara snäll betalade jag även människan som skulle ha pengarna och sen slog det mig helt plötsligt från ingenstans att eftersom min dotter bara skulle föra över pengarna till mig som hon hade på kontot så fick jag för mig att jag skulle förlora lika mycket eftersom jag även betalat människan som skulle ha pengarna.

Jag satt här och rev mitt hår och fattade inte hur jag skulle tänka för jag fattade ju att jag egentligen inte skulle förlora men kom fan inte på hur det skulle gå till att jag skulle få hela summan. Jag ringde tom min bank och frågade om man kunde stoppa betalningen eftersom människan inte har samma bank som mig men det gick ju inte. Jag började knåpa ihop ett mail till människan och sen stoppade jag upp, rev mig i huvudet igen och tänkte att jag måste fan kyla ner huvudet för att kunna tänka klart.

Medan jag stod med iskallt vatten över huvudet så klarnade det. Jag kom ju på det hela. Eftersom jag fört över pengar till min dotter så var det ju extrapengar och hon skulle ju inte heller förlora mer pengar än från början.

Nu sitter jag här och fattar inte hur jag tänkte men jag ger mig fan på att hjärnceller kan koka. Det är det enda logiska får jag för mig.

Har ni varit så förvirrade någongång?
Dagens låt

Jag vet att jag avslutade gårdagen med dagens låt och börjar med det idag men det skiter jag i.

Dagens låt är verkligen en klassiker för oss som är födda på 60-talet. Frank Zappa med "Bobby Brown".

Året är 1979 och jag gick i mellanstadiet. Vår folkets park fixade minidiscon som var just för oss som gick på mellanstadiet. Det var varje fredag från 17-20 och kostade 5 kronor att gå in.
Varje dag när jag kom hem från skolan låg mina kläder på sängen som jag skulle ha på mig och oftast var det en mörkblå collagetröja med tjockt ljusblått tryck "Non smoking generation" stod det på, jag kände mig så cool som hade en sån tuff tröja särskilt som jag 3 år senare började att röka liksom.(Jag har nu varit rökfri i lite mer än ett halvår). Tvärsöver hängde jag min turkosa discoväska som knappt var 10 cm bred och var av siden. Det var pärlor och paljetter på.
I slutet spelade dom oftast "Bobby Brown" och jag dansade såklart tryckare med min bästa kompis Magnus.

En gång kom det fram en kille från en by utanför min stad, han hade stort och ostyrigt lockigt brunt hår. Stirrade på mig, på Magnus och utbrast "Är ni två bögar eller?!" Vi tittade på honom och jag skrek tillbaka: "Näääe det är vi inte!" Ja så jag såg ut som en kille redan då alltså..med discoväska och allt.
Dagens låt

Julafton 1980 fick jag ett kassettband med gruppen Noice. Min kusin fick ett likadant och vi vrålade ikapp till låten "Du lever bara en gång" som verkligen är en kultlåt.

Morgonen efter då vi hade sovit över i hennes mormor & morfars sommarstuga satte vi på bandet igen och väckte hela huset där vi satt i våra nattlinnen och håret på ända.

Man skulle lyssna på antingen Noice eller Gyllene Tider och jag valde det förstnämnda även om jag gick på Gyllene Tider när dom kom till stan.

Systerdottern Angelica 21 år

Idag var det kalas för Angelica uppe i syrrans sommarstuga. Många som var där under dagen så dom köpte ett partytält size big.
Det bjöds på Kycklinggratäng och naturligtvis Klings glass till kaffet/läsken. Regnet höll sig som tur var borta, det hade kommit några droppar strax innan.

Här kommer lite kort

Min bror och Angelica

 

Angelica, hennes pojkvän Albin, min brorsdotter Maja och min syster

 

Min systers sambos brorsdotter Charlotte med Sandra i knät, min systerson Marcus med min brorsson Axel i knät

 

Min käre far

 

"Inte mig inte mig" sa brorsdottern Elsa när jag tog upp kameran. Skit på dig onge sa jag och tog ändå.

 

Man ska ju stå upp och sjunga när någon fyller år och den som fyller ska sitta. Sagt och gjort!

 

 

 

 


Don´t touch me Samantha Fox

Den forna sexsymbolen Samantha Fox var i Thailand med sin flickvän Myra Stratton och blev biten av en rabiessmittad katt som hon klappade och nu behandlas hon för det.

55 000 blir smittade varje år av rabies varav 10 000 av dessa dör, främst barn i Asien och Afrika.

 

 


Handikappad

Igår när jag gick hemifrån Josefine så fick jag helt plötsligt ont i knölen vid handleden och det blev bara värre. Jag vet att jag vred till handen på något sätt hemma hos henne men då gjorde det inte ont. Nu knäpper det och jag kan inte vrida handen hur som helst. Det är inte mys eller musarm iallafall för det smärtar inte om jag inte rör handen.

Jävla tur att det inte är vänster hand eftersom jag är så vänsterhänt. Jag hade fan inte kunnat torka mig i röven då ens. Blir det inte bättre så åker jag ner till vårdcentralen och får en remiss till röntgen för nåt har uppenbarligen hänt.

Idag är det min systerdotters födelsedag. Hon kom hem från Malta i fredags och idag firar vi henne alltså i deras sommarstuga. Underbart väder får hon också och det kvava är borta tack och lov.
Dagens låt

Denna låt är helt underbar än idag. Gruppen heter Men at work och låten är "Down under".
Låten kom ut 1982 då jag var 13 år.
Jag blev tillsammans med en kille som hette Fredrik på sommarlovet mellan 6an och 7an. Eftersom jag skulle tillbringa ganska många dagar i mina föräldrars sommarstuga och jag då tyckte att det var rätt trist så fick jag låna Fredriks freestyle och även ett band. Detta band var just Men at work så därför kommer jag alltid att förknippa låten med just Fredrik. Jag gick omkring där på landet i avklippta jeans, ett par gigantiska hörlurar, bonnabränna och tyckte jag var skitcool. Freestylen var storlek skitstor.

När jag nu lyssnar på det här klippet så svajar det en del i slutet och det var ju precis så det var. Man lyssna på banden tills batteriet höll på att ta slut och det svajade exakt likadant.

Ozzy Osbournes liv ska bli film

Ozzy med familj var ju med i en realityserie men nu blir hans liv film och vem ska spela huvudrollen tror ni?

Det är iallafall någon som säkert behöver en jävla massa smink för att gå från hunk till en hm ja icke hunk om ni frågar mig.

Tadaaaaa Colin Farrell har fått rollen som nu ska spela den legendariske Ozzy Osbourne.

Dom har några grejer gemensamt iallafall. Colin svär, röker och han är en kvinnokarl han också men likheten är ju inte direkt slående.


Äntligen!

Så kom det då äntligen..som jag njöt!


Jag vill bo i en pool

När jag gick hem med Josefine så var det så fruktansvärt varmt och kvavt ute att man knappt kunde andas. I deras lägenhet var det också en bastu trots att dom hade korsdrag och takfläkt i vardagsrummet.

Min fd jobbarkompis Malin, hennes sambo och deras lilla dotter Lova kom upp på fika och vi satt i Josefines rum allihop och flåsade. Malin och Martin har en pool i deras trädgård, avundsjuk jag? Som FAN! För det är precis vad jag vill ha nu. En pool som jag skulle sitta i hela dagarna. Tycker att att vår hyresvärd ska komma med det som förslag att ha på gården. En pool för alla boende. Vore ju underbart förstås.

En video blev det i Josefines rum.

Josefine

Några gånger inatt har jag fått flytta på Josefine på madrassen nedanför då hon antingen rullat mot elementet, lagt sig på tvären halvvägs in under sängen eller hela hon under sängen. 8.15 vaknade hon från att ha sovit från 20.45 kvällen innan. Jag hade varit skitglad om min dotter vaknat så sent när hon var 2 år. När vi hade ätit frukost och jag skulle byta blöja visade det sig att hon var näst intill torr. Är det normalt? Ska inte blöjan vara hur tung som helst? Jag bytte blöja och tio minuter senare började det osa bajs. Mycket riktigt, hon hade varit smart och skulle bara jävlas lite genom att få tant Sune till att få byta blöja igen. Sen ville hon leka med Nogger och försökte locka henne från balkonger med två bollar i näven.Flygande partytält

En trombliknande virvelvind uppenbarade sig på Eriksdalsbadet i Stockholm idag. Vattnet i bassängerna reste sig, grejer flög omkring och det var inte saker gjorda av papper vi pratar om här utan radioapparater, plaststolar och annat som besökarna hade med sig. Det mesta hamnade i bassängerna.

Något som nog flög högst och lägst var ett partytält. Ett tält med metallstänger och allt. En person filmade föremålet som flög högt högt på himlen i närheten av ett plan och följde det hela vägen ner. Det hamnade i en park och det var tydligen ingen som skadades. Jävla tur att det inte hamnade mitt i city på en starkt trafikerad väg. Då hade det säkerligen blivit seriekrockar i båda riktningarna.
Filmer på Josefine och min underbara röst till det

Timmarna med Josefine

I 33 graders värme cyklade jag och mötte upp min pappa för att få låna deras minneskortläsare så nu kommer det kort!

Kl 17 hämtade jag Josefine. Hennes föräldrar ska jobba imorgon tidigt och då ställer tant Sune upp.


Hon pussade mamma och pappa glatt och sa hej då och vi styrde vagnen mot sandlådan utanför mig. Den lilla damen har väldigt svårt att bestämma sig eller också tröttnar hon väldigt fort på varje grej för om ni tror att hon ville sitta ner och gräva i sanden trodde ni helt fel. Det var gunga på en gunga, gunga på andra gungan, gunga på en häst, gunga på andra hästen, den först igen, åka rutschkana, gunga, åka kana igen, okej vi sätter oss och gör en kaka, trodde jag men nej det var skittrist enligt den 2åriga bestämda damen.

 

 

 

Efter drygt en timme hade Josefine gett upp. Hon ville till vagnen och då slog det mig att hon trodde bara jag skulle ta med henne till lekparken och sen gå hem till henne igen. Det blev lite sura miner men när jag sa att mina två katter väntade på henne sken hon upp och ville genast följa med upp till mig. Hela Josefine var en stor skitgris efter timmen i sandlådan så bada fick hon göra och inga protester där inte. En petflaska fick agera badleksak och den hade hon skitkul med och det syns också på golvet i badrummet. Men jag lät henne hållas. Man SKA ha kul när man badar.

 

Efter badet blev det teve och en halv smörgås. Oboy brukar ju barn tycka om men inte fröken Josefine. Hon somnade sittandes i soffan, jag bar in henne då hon vaknade. Jag gjorde välling och hon hann dricka knappt en halv innan hon stensov igen. En hel dag på dagis och i den här värmen gör sitt till.

Sidan jag tar upp mina videos med är lite segt så jag lägger upp några filmer i nästa inlägg istället.

 

 

 

 


Fan också

Jag köpte mig en ny digitalkamera för en billig penning på Tradera i veckan. Jag var jätteglad, 12 MP är det på den och det här är den första riktigt fungerande digitalkamera jag haft. Nu visade det sig att jag fick långt ifrån så mycket pengar som jag trott så jag är nu tvungen att sälja den. Jag får köpa mig en annan kanske nästa månad men jag tänker behålla den över helgen så jag kan filma och ta bra kort på Josefine som jag ska ha from ikväll till imorgon.

Usbkabeln till kameran hade förra ägaren behållt och det skulle vara en speciell usbkabel till så först idag fick jag låna mina föräldrars minneskortsläsare eftersom dom ändå bor på landet nu över sommaren.

Här kommer lite kort.

Här sitter jag och väntar medan syrran provar en klänning

 

Jag tänkte köpa mig en handväska men hade beslutsångest vilken färg jag skulle ha så jag sket i det

 

Detta är min utsikt från vardagsrummet

 

och med en enorm zoom kunde man till och med se vad klockan var

 

Nogger var naturligtvis nyfiken på vad som fanns i kamerapåsen

 

 

 


Prince Michael

Nu fattar jag ta mig fan ingenting. Finns det några som helst bevis på att Michael Jackson var far till någon av sina 3 barn? Har jag totalt missat nåt eller?

Michael Jackson hävdade ju länge att han hade hudsjukdomen Vitiligo som gjorde hans hy blekare, eller ja, väldigt mycket blekare och nu sägs det att äldste sonen Prince Michael 13 år kan ha samma sjukdom för det är tydligen ärftligt.

Upplys mig gärna om det finns bevis för att Michael Jackson verkligen var hans riktiga pappa för nu fattar jag totalt nada.


Dagens låt

År 1979 kom albumet "Klasse Möllberg i Smurfland" ut och låten "Hallonsaft" är nog den som alla gått och sjungit på också vår familj. Ja jag skriver familj för det var ta mig fan hela familjen som gick och sjung på den där trots att vi alla nog gillade jordgubbssaft bättre. Pappas frus jordgubbssaft är nog den godaste jag har smakat och det var alltid lika kul att få vara med när hon gjorde den.

Tänk er mig, 10 år, smal, inga tuttar och hoppar upp och ner sjungandes på denna låt typ dagarna i ända. Skivspelaren var i vardagsrummet där en superlåg, väldigt gul och mjuk soffa stod vid väggen. Korgmöbler som stod lite här och var i rummet och pärldraperiet i dörröppningen.

Att jag inte tänkt på det tidigare

Jag fick ett tips om att Katarina Ewerlöf är en väldigt bra uppläsare till ljudböcker/MP3böcker.

Jag hade aldrig i hela mitt liv lyssnat på en ljudbok och ville testa. Sagt och gjort. Jag fixade 3dje boken av Carin Gerhardsen "Vyssan lull". Jag blev väldigt förvånad över hur bra Katarina läste. Det blev mer verkligt så. Hon läste ju med inlevelse och att vara skådespelare är nog ett stort plus då man vet hur man ska agera vid olika tillfällen. Jag har näst intill lyssnat färdigt på den för jämfört med en vanlig bok så lägger man den ifrån sig när man ska göra lite annat. Nu tar man med sig mobilen, sätter i headsetet och ställer sig och diskar tex.

Jag satt i tvättstugan förut helt avslappnad med Katarinas ljuva och behagliga röst i örat var underbart.

Detta ska jag banne mig göra om fler gånger.


Katarina Ewerlöf

 

 


Paul Bristow Storbritanniens mest generöse miljonvinnare

2004 vann Paul Bristow tillsammans med sin fru Thea 195 miljoner på Lotto.

Han gjorde inte som många andra skulle ha gjort. Medan andra skulle köpa flera bilar, hus och resa jorden runt skänkte Paul pengar till för honom viktiga ändamål.

86 scouter fick åka iväg på en resa värd 6 miljoner, räddade sin favoritklubb Torquay United ekonomiskt och gjorde så 86 scouter fick åka iväg på en resa värde 6 miljoner.

Han och hustrun firade genom att åka på en sju dagars semester i husvagn i brittiska Cornwall.

Han blev enbart 59år men hann att göra storverk med sina pengar och folk sörjer honom något oerhört.

Tänk om fler kunde vara som han. Då skulle det nog inte finnas någon svält i världen för han är verkligen inte ensam om att ha så mycket pengar.

Påminner om Swedbanks pridetävling!

Pridefestivalen går av stapeln om 25 dagar!


Sedan 2003 har Swedbank sponsrat pridefestivalen då de arbetar med jämnställdhet och mångfald. År 2010 är inget undantag. I år anordnar de en tävling där man kan vinna 2 veckopass. Så här ser det ut.

 

Gå in på http://www.swedbankkampanjer.se/pride/ och tävla du också vetja! Det ska vara pridetema på kontokortet.

 

Varför jag marknadsför detta är att det kommer bara marknadsföras på HBTQ-sajten QX och på sociala medier.

Sprid ut att Swedbank har tävlingen alltså. Hurry up!

 

 

 

 

 

 


 
Dagens låt

Jag är ju uppvuxen på den tiden då naturligtvis ABBA var stora. Synd att jag inte kan föra över vanliga filmer från vår barndom till datorn för pappa filmade mig, syrran, brorsan och syrrans kompis när vi var Abba.

Jag hade en liten hockeyklubba och jag var naturligtvis Björn medan brorsan levde sig in i rollen som Benny vid pianot (soffbordet fick agera piano). På den tiden fanns det inte ljud på filmerna så jag vet inte vilken låt det var men vi var alla ett stort fan av Abba så det spelar ingen roll vilken låt jag nu kommer att spela men det blir iallafall "SOS".

Året då låten kom ut var 1975 men vi gjorde nog vårt framträdande runt 1978-79.