Klösträd

Jag har både hört och läst att tyska E-bay har jättebilliga klösträd för katter. Jag gick in och hittade ett exempel. Kunde inte fatta att det var så billigt. 1.00 euro, vad jag fattar det som så är det runt hundringen och frakten på denna är då 16.90 euro vilket då är omkring 169 kr. Du kan inte få ett klösträd billigare i Sverige med alla grejer som finns på den. Nu förstår jag kanske varför den är så billig.

Massa grejer på

 

Kruxet är ju att jag inte riktigt har så högt i tak här då

 

 

Jag har inte mätt upp till taket men skulle det nu funka så innebär det att katterna kommer att slå i taket varje gång dom kommer längst upp. Eller också kommer dom lägga sig däruppe, hånskratta åt mig för att jag inte kan få tag på dom. Ligga där och räcka ut tungan åt mig alternativt peka finger. Och tänk om helvetet välter och jag får hela skiten rätt i faster Sigrids handmålade tavla, det vore ju... underbart! Jag köper den banne mig!

 

 


Malin ger mig en bok

Jag är nog lyckligt lottad som får varken bajspåsar i brevlådan alt hatkommentarer av mina bloggläsare.

Malin upptäckte min blogg förra veckan tror jag eller om hon hängt här i smyg det vet jag inte men förra veckan kommenterade hon för första gången eller nåt.

Idag när jag skrev om att jag hade köpt en bok på Bokia så frågade hon vad jag helst läser. Verklighetsbaserade böcker skrev jag tillbaka och hon skrev 3 titlar på böcker hon hade liggandes hemma till ingen nytta. 2 av dom har jag läst, den tredje höll jag i min hand idag men valde bort den. Nu säger människan att hon vill skicka mig den. Till mig? Är hon inte snäll så säg! Jätteglad blev/blir/blidde/bidde jag. Tack för det Malin!

Du får en puss till påsk för det, det är ju snart så håll till godo :D

Hon har humor tjejen också så gå gärna in och läs hennes blogg.


Ärligt alltså

Nu är jag allvarligt oroad över Google och deras sökmotor. Jag får liksom inte ihop sökningarna dom tar fram ibland.

Någon från svenska kyrkan sökte på grå collagetröja och fick fram en bild på familjen Hallström-Olin. Ser ni någon av dom som har just en grå collagetröja på sig? Inte jag heller.Nedan söker någon på Fleksnes. Ni vet den rolige norrmannen som var aktuell på tv i början av 80-talet. Alltså. Ser det ut som han på bilden som kom upp på sökningen? Detta är nästan lika roligt som att läsa annonser som är med på "The best of Blocket".


DETTA är Fleksnes. Ser ni likheten någonstans?
Det kunde jag ge mig fan på

Jag var och lämnade igen en kamera till Carro och Magnus som jag hade lånat. Josefines faster Jennie var där och lämnade ett stort påskägg till Josefine. I var det en tygapa, en docka som olyckligt hade keps och underbyxor som inte gick att ta av. Josefine försökte men tyvärr dom satt som berget. Tröjan däremot gick och ta av...och på...och av och på, ja man var ju sysselsatt ett tag ska väl nämnas.

Jag gick in på ICA på hemvägen för att köpa påskmust. Jag köpte tre flaskor och ställde mig i en kö som hade en människa framför med enbart lite i botten på sin korg medan kön bredvid hade en gubbe med en kundvagn med vad det såg ut som en helt månadsinköp. Peace of cake tänkte jag tills jag en kvart senare upptäckte att gubben hade plockat upp sina varor medan jag fortfarande stod kvar på samma ställe och stampade för helvetet framför hade en mixer som det inte stod något pris på och som inte verkade finnas i registret heller! Kassörskan fick ringa runt till nån och fråga. Det tog tid vill jag lova.

Jag riktigt såg gubben stå och hånflina mot mig medan jag hade lust att trycka ner tulpanerna han tänkt ge till frugan i halsen på honom eller slänga den fula lilla porslinskycklingen han tänkte stoppa ner i påsen i golvet. Det är så fruktansvärt jävla typiskt att man hamnar i fel jävla kö! JÄMT!

Jag fick iallafall tag på en bok på Bokia eftersom jag läste ut min bok inatt.


Min sochandledare har fört över för lite pengar till mig för medicinerna jag hämtade ut förra veckan och läkarbesöket jag var på. Jag har mailat honom men inget svar. FUCK!


 

 


Lindsay Lohan

En del är väldigt diskreta med att dom sysslar med droger andra visar det mer öppet, ja som Lindsay Lohan tex.

Antingen har hon gått förbi en cementsäck eller också har hon varit så hög/full när hon skulle ta sin dagliga dos att det kom lite utanför eller nedanför kan man väl säga.

Jag tycker att det är tragiskt att man måste ta till såna här substanser för att klara av sitt vardagliga liv. Hur många gånger har inte dessa kändisar tänkt att det hade vart bättre att inte vara känd tror ni? Självklart finns det ickekändisar som också nyttjar droger men dom syns ju inte på bild.

Jag har alltid tyckt att Lindsay varit en söt och underbar skådespelare men detta? Det är bara tragiskt.

Jag är glad över att jag inte gått ut med att det var jag som uppfann Post-Itlapparna. Jag skulle inte vilja ha kokain på mina nya Adidasskor liksom.

 

 Flera medier har redan skrivit hennes dödsruna och jag kan inte annat än hålla med när man ser dessa bilder.Bloglovin

Jag har skrivit ungefär samma inlägg som jag gör nu förut men gör det alltså igen.

Jag ser att jag har flera besökare här som flera gånger om dagen kutar in här men som googlar på mig först eller har mig som bokmärke. Är det inte lite frustrerande att kolla in och sen att det inte är något nytt inlägg uppdaterat?

Jag har ett bättre förslag till er som kanske inte vet om detta med Bloglovin. I menyn har jag en stor vit knapp det står Bloglovin på. Tryck på den och registera er och följ min blogg. Du kan göra så att du får ett mail nästa gång jag uppdaterar min blogg. Är inte det något enklare för dig? Vill ju inte ha frustrerade läsare som kanske kastar ägg på mig om ni nångång träffar mig. Jag ser bara antalet personer som följer min blogg that´s it så var inte rädd för att jag ska börja mailbomba dig för mailadressen ser jag alltså inte.

Nu så, gå nu till knappen nedanför till vänster i menyn och registrera er så är alla nöjda och glada.


Iza goes Dracula

Jag började att damma och jag tyckte att katthåren aldrig tog slut då båda katterna nu byter päls. Jag tog Iza ut på balkongen och kammade henne järnet, det tog aldrig slut så jag tog henne in i badrummet. Ner i badkaret och på med vattnet.

Jag började gnugga henne fram och tillbaka, hon vände sig om mot mig och var så sur att hade hon vart mjölk så hade hon bara varit klumpar nu.

Hon försökte smita och jag drog henne tillbaka och lugnade henne då bröt helvetet lös. Hon spände ögonen i mig, på min arm, på mig igen och högg! Hon släppte inte, jag skrek, viftade hejdlöst på armen och försökte få bort henne men då verkade hon låsa käkarna. Jag öppnade badrumsdörren, blodet forsade, höll på att gå ner i spagat för att det var blött på golvet. Jag drämde Iza i dörrposten i tron om att hon skulle släppa men det gjorde hon inte. Nogger jamade hejdlöst nedanför fötterna på mig. Jag skrek av smärta och råkade sparka till Nogger så hon flög in i golvlampan.

Nu hade Iza dragit sina ben runt armen för att låsa den ytterligare. Jag väste att hon minsann skulle bli mat på kinakrogen om hon inte släppte. Hon tittade på mig och ett tag trodde jag hon skulle släppa men sen smalnade ögonen som att hon hånlog mot mig och greppet hårdnade. Jag tog fram Radar som jag hört är bra mot odjur eller om det var flygfän är inte helt säker. Jag sprutade det på henne. Hon blev galen! Hon tog den där flaskan ifrån mig och gjorde igen. Mina ögon sved, jag skrek, Nogger vrålade, höll för sina ögon med tassarna och flög in under sängen.

Jag drämde Iza och armen i bordskanten så träflisor flög, hon gnydde lite men släppte fan inte. Då ringde det på dörren och jag sprang och öppnade. Därute stod det två äldre herrar med en bur. Iza vrålade till, spärrade upp ögonen och såg ut som E.T , släppte min arm och sprang in i buren. Pekade på mig och väste:" Du är så jävla dum i huvudet, tror du inte att det var detta jag ville? Jag ringde dom här herrarna när du låg och sov förut"

Nogger tittade på mig, på Iza, på herrarna och smög in i buren hon också. Satt bakom Iza och väste med pipig röst: "Så det så!"

Detta var Izas plan när hon nu satt sur som ättika i badkaret men tänkte också på kattgodiset jag brukar slänga till henne då och då och stod ut lite till.En nybadad Iza

 

 Ricky Martin har ÄNTLIGEN kommit ut

Varför inte detta har skett tidigare är ju för mig en gåta men nu har alltså Ricky Martin öppnat garderobsdörren på vid gavel och kommit ut som homosexuell. Det var banne mig på tiden.

Han har velat komma ut tidigare men i alla år har folk avrått honom till att göra det för att det skulle förstöra hans karriär.

Det många har vetat i åratal är alltså nu officiellt och Ricky själv skriver på sin blogg: ""Jag är stolt att säga att jag är en lyckligt lottad homosexuell man. Jag är väldigt lycklig över att jag är den jag är".

“Ricky Martins beslut att föregå med detta exempel på öppenhet och ärlighet kan leda till större acceptans för homosexuella i USA, i latinamerika och resten av världen,” säger Jarrett Barrios, ordförande i stora amerikanska gayföreningen GLAAD, i ett pressmeddelande.

Ricky Martin, 38, uppger också att det är hans roll som tvillingpappa till två söner som fått honom att komma ut ur garderoben.

– Att fortsätta att leva som jag gjort fram till i dag vore indirekt att förminska den glans som mina barn föddes med, skriver han.Så sorry alla tjejer, ännu en hunk är oåtkomlig.

 

 


Påsk

På torsdag ska jag åka bort. Jag ska åka långt. Jag ska åka till Blåkulla! Jag har strukit min rosaorange kjol som jag annars använder när jag vill skrämma iväg folk jag inte vill ha här, tex Jehovas. Jag har gnidit in min kvast med lavendel så jag blir lite tilldragande och jag har även polerat min kittel. Katterna är höjdrädda så dom får stanna hemma. Jag är en modern påskakärring så jag kommer ladda min mobil med bra låtar så som Vikingarnas greatest hits, Carolas senaste julskiva, Ebba Grön och naturligtvis Sarah Leander.

Jag har skrivit ett stort plakat jag ska sätta på dörren: "Fula teckningar föreställande kycklingar och annat trams kan ni stoppa upp därbak. Ringer ni på dörren kommer det att larmas direkt till snuten så don´t even go there!. Godiset ska jag ha för mig själv på min resa".

Jag hoppas att jag träffar på Ingegärd. Hon var så het förra året där hon struttade omkring i sina nyinköpta graningestövlar att jag höll på att ramla av kvasten. Hon hade ihop det med Kerstin från lapphelvetet då men hoppas att Ingegärd förstått att Kerstin bara har ögon för Mona från Kittelfjäll. Det var därifrån jag köpte min kittel. En jättefin virkad kittel av plast.

På påskafton är jag tillbaka och ska till min syster och hennes familj till deras sommarstuga och äta påsklunch. Bjuder dom inte på omelett så tar jag kvasten och flyger hem direkt.

Vad ska ni göra i påsk?


Träningsvärken är väck!

Inatt när jag skulle lägga ifrån mig boken hade jag så ont och att gå upp och släcka lampan var som att bestiga Mount Everest eller åtminstone gå upp en våning och då skulle jag bara ta mig ur sängen liksom. Jag tog sats och höll på att trilla ur sängen för att farten var så hög. Hade jag tagit mer sats så hade jag suttit som ett frimärke på elementet.

När jag vaknade var träningsvärken totalt borta. Hur kommer det sig? Musklerna vilade ju inatt när jag sov. Helt otroligt men jag kommer nog inte spela Wii på ett tag nu. Det kommer sluta med att jag kommer gå som om jag blivit tagen av en lyktstolpe.

Idag är det Måndag och det innebär.... ingenting planerat idag heller. Kanske ska försöka mig på att gå ut en sväng eller bara gå ut med soporna. Det får jag se.

Vad ska ni göra idag?


Det står stilla

Det verkar inte som min utveckling i musikväg går framåt. Jag är uppvuxen med Smurfarna. Jag köpte små fula smurfar i alla kategorier. Man tog med dom till skolan och hade dom längst fram vid bänken. Och i bänken var det ännu fler. Råkade man glömma dom där på fredagen och kom hem utan så var man bara tvungen att åka tillbaka. Muta nån städare med kola som man hade köpt på BP (en mack på den tiden för dom som inte var med) för att hon skulle öppna klassrummet så var den helgen räddad.

Min dotter är född -88 och lyssnade också på smurfarna. Jag hade kvar några av mina avlagda små fula smurfar som kanske inte helt var intakta. Kunde fattas ett halvt tennisracket, ena benet var sönderbitet dock inte av mig utan av min hund.

Nu har dottern flyttat hemifrån och smurfarna är mögliga men då har Alvin & the Chipmunks kommit. Jag såg den andra filmen igår och jag måste säga att helvete vad roliga dom är och musiken, jösses. Ni som har mig på MSN ser ju vad jag lyssnar på på Spotify och hm ja, hela dagen idag har det då varit just Alvin & the Chipmunks. Jag diggar musiken för sjutton och jag är 40!

Jag lovar. När jag sitter på hemmet 87 år och får höra gamla godingar på radioprogrammet "För oss med rullatorer" så kommer jag sitta där och digga då också till både smurfarna och the chipmunks, ja iallafall tills den nyopererade höftkulan säger ifrån eller tills hörapparatens batterier börjar ta slut, men då tar jag Camilla 92:s apparat och ger hon mig den inte så slår jag sönder hennes plastikopererade överläpp eller sticker hål på hennes F-kupa gjord av silikon med en potatissticka.


 

 Stolpiller

Jag köpte penicillin i fredags, jag ska ta 2 kapslar 3 gånger om dagen. Jag började imorse, tog ur dom ur förpackningen och såg säkert ut som en tjej som för första gång får se sin pojkväns styva snopp som har massa cm i omkrets och undrar hur i hela friden hon ska kunna njuta av den mellan benen eller få in den i käften (sa jag att jag är flata?).

Dessa kapslar är HUGE! Jag har irrat omkring i lägenheten för att leta efter ett måttband men hittar det såklart inte när jag som bäst behöver det. Det hade säkert tjejen gjort också när hon fick se den där dolmen. Men jag kan uppskatta kapslarna som kanske 3 cm långa och 1 cm i omkrets. Jag ska göra detta 6 gånger om dagen!

Det går att jämföras lite med stolpiller som man stoppar upp därbak för fan! Första kapseln jag tog höll jag på att få upp. Och för att få bästa effekt ska dessa tas en halvtimme före måltid. Måltid? Jag äter en gång om dagen liksom men nu har jag tvingat i mig två mackor och oboy bara för att just få bästa effekt då. Jag höll på att få upp den frukosten också ska jag säga.


Kortet på mig nedan har inget med effekten av penicillinet att göra ska tilläggas.


3 cm

 

Vadå bad hairday?

 

 


NU kommer träningsvärken

Som ni vet så spelade jag Wii igår. Jag vaknade imorse och hade ingen träningsvärk överhuvudtaget och blev lite besviken.

Sen i eftermiddags började det ömma lite i armarna och nu, NU mina vänner har jag ont i hela kroppen typ. Släpper jag en fis så lär jag få ont i båda skinkorna . AbsolutJohan har erfarenhet av träning OCH träningsvärk och kläckte ur sig att man får den värsta träningsvärken 48 timmar efter. Jamen du Johan, ät bajs!

Det innebär alltså att vid den här tiden imorgon lär ni inte se mig varken här, på Facebook, på De blindas förenings hemsida där jag letar nån dejt, på sajten Fat and single och förstås på Viktklubb.se. Jag kommer inte få upp armarna till tangentbordet. Att torka sig i arslet kommer vara en omöjlighet så antingen ska jag sluta att äta redan nu och inte äta förrän träningsvärken är över eller också får jag helt enkelt fråga grannen om hjälp.

Ska bli intressant och se vilket av det det blir.Ja men grattis då för fan

Jaha så har den då gått ut. Sveriges genom tidernas största lottovinst har ikväll gått ut och inte fan gick den till mig. Den gick till en ensam stackare i Skåne som kammade hem hela 214.5 miljoner. Vad gör människan just nu? Ligger han/hon fortfarande avsvimmad i soffan? Slagit pannan i glasbordet, kraschat allt han/hon ägde, hoppat ut genom balkongen i tron om att miljonerna nu ska göra honom/henne odödlig?

Ja det är bara att gratulera. Hoppas att du var i stort behov av pengarna så inte nån pamp fick dom för det är inte lika kul. Maila mig så ska du få mitt kontonummer *blink blink*
Papillonvalpar

I förmiddags gick jag in på en av mina besökares blogg. Jag fick se ett klipp där hennes Papillon födde 4 valpar. Mina tårar trillade både en och två gånger under klippets gång. Jag har aldrig i hela mitt liv sett när ett djur har fött någonting. Det är helt ljuvligt. Nu är jag helt övertygad om att det finns fler därute som inte fått uppleva det så jag frågade Saija om jag fick skriva om det på min blogg och länka till hennes sida och det fick jag.

Gå nu in på hennes blogg och få se klippet du också så får vi se om ni är lika blödiga som jag.

Saijas blogg.


Victoria Svensson Sandell gravid

Fotbollsspelaren Victoria är gravid och i augusti ploppar det ur en fotboll ur hennes mage. Det är Victorias och hennes frus andra barn. Förra gången var det frugan Camilla Sandell som var gravid eftersom dom visste att barnet skulle komma ut före OS 2008 där Victoria spelade.

Hon dansade i Let´s dance ikväll med den gravida magen om det nu var nån som missade det.


Wii

Kommer det inga inlägg från mig i morrn så är det varken för att min dator har lagt av, har annat att göra eller att jag har dött. Jag ligger antagligen kvar i sängen och kan inte komma upp bara.

Att spela Wii är ju fan jobbigare än att gå i 1 meters snö i förstora skor!
Jag var hemma hos min fd jobbarkompis Sandra som har införskaffat sig Wii med olika sporter.
Jag tror att mina filmsnuttar på mig och boxning talar sitt egna lilla språk. Klaga inte på min stil bara och japp jag är FET! Därför önskar jag att jag hade råd med ett eget Wii. Varför betala dyra pengar på ett gym när man kan stå hemma och vifta hej vilt med armarna? Jag skulle vilja ha träningsspelet. Det har jag hört att det är effektivt.

Sandra spelar bowling

 

 

Jag spelar bowling

 

 

 

Ännu mera bowling

 

 

 

 

 

Boxning och jag

 

 


Himmelriket

Jag har ätit nåt himmelskt gott idag, nyss, tuggar sista tuggan i skrivande stund. Jag har inte kunnat köpa mat från nåt uteställe sen kriget tror jag. Idag åkte jag till Shell och köpte mig detta.

 

Allt detta för 35 kr på Shell, tyckte jag var rätt billigt faktiskt och som jag åt. Jag njöt av varje tugga, torkade bort tårar som rann ner för mina rosiga kinder, snöt mig i tröjan, hulkade med västkustsallad i mungipan.

 

Näe inte riktigt så men nästan. Jag kan inte minnas när jag sist köpte mat ute. Jag har en pizzeria på andra sidan vägen, jag har en annan pizzeria 30 meter ifrån mig och jag har kinakrogen ett stenkast härifrån men jag har inte kunnat köpa. Så idag njuter jag i fulla drag. Jag måste ju ha energi om jag ska vinna över Sandra i Wii eller hur? Precis!

 

 

 

 


Horribelt

Det är så skrämmande, så horribelt, så otroligt ofattbart hur vårt samhälle har blivit.

Att förfalska ett läkarintyg för att få en sjukskriven människa till att inte få rätt att få sin sjukdom klassad som arbetsskada. Det är så sjukt! Vem sjutton ska vi lita på i det här landet? Försäkringskassan jagar fuskare med blåslampa och får alla att bli misstänkta men vad gör dom själva?

Jävla missfoster! Skicka in dom på bröd och vatten ur en pissoar.
Elvis

Jag har nyss kommit hem från Ewa. Hon har skaffat en liten kattunge vid namn Elvis. Ägaren sa att han är 13 veckor vilket verkligen inte kan stämma för han var så liten att jag nog inte tror att han är mer än 10 veckor, hans bror var tydligen hälften så stor så Elvis ska nog vara lika glad över att ha kommit ifrån det sjaskiga hemmet som Nogger var. Har skrivit om Noggers fd hem här.

När Ewa visade honom maten första dagen åt han som om han aldrig sett mat förut, han jamade samtidigt som han åt och det var ungefär som när vi äter nåt som vi tycker är riktigt gott "Åh vad gott det här var". Hans syskon var näst intill utmärglade. Grattis säger jag till Elvis att han slapp ifrån det.

Här är kort och en film på lille sötingen som piper så fort han blir själv i ett rum.

Nästan lika stor som skålen med mat

 

Så här låg han på mig i en halvtimmeNyfiken som få
 

 


Varför?

Varför frågar vi folk saker när vi redan vet vad svaret blir för att vi ser det eller fått veta det tidigare?

Jag var på ICA för att hämta ut ett paket förut, stod i kö och hörde detta från två som stod lite vid sidan om:

-Hej, hur är det med dig?

-Jo det är bara bra.

-Ja jag ser det!Alltså, varför frågar man för då? Vi människor är ett släkte för oss själva tror jag bestämt.

Sammanslagning

Jag har en syster som är min riktiga syster, vår mamma gick bort i augusti -76. Vår pappa träffade sin nuvarande fru året efter. Hon har en son som är ett år yngre än mig.

1988 då min dotter föddes gifte sig våra föräldrar och vi gav dom en bröllopspresent som skulle visa att vi nu var sammanslagna. Vi gav dom då detta fotot av oss alla tre. Det var trixigt eftersom brorsan fortfarande bodde hemma. Att smuggla ut fina kläder utan att det såg misstänkt ut var nog inte så lätt. Men det blev en överraskning och jag tycker nog att vi var allt riktigt fina på kortet.

Det är jag längst ner till vänster om ni undrar. Jag hade fått min dotter 1 månad tidigare.

 

 


Ewa "spökade" ut mig

Jag och min kompis Ewa blev polare i mitten av 80-talet då vi var runt 16-17 år nånting. Jag har ju alltid varit mer eller mindre grabbig men hon kände för att måla och klä upp mig en dag när vi inte hade nåt att göra. Sagt och gjort. Efter det här kortet togs sprang jag in och tvättade av mig sminket och rev av mig kläderna som jag hade lånat av henne.

Men jag bjuder er på detta. Jag skrev om det i Juni förra året men ni har väl inte orkat att plöja igenom hela min blogg så jag lägger ut kortet igen då.

Kolla den rosa klockan, den var min *hua*

 

 


Sagt och gjort

Jag lyder läkarens råd.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Jag hade bara en kylklamp men isbitar i form av läppar är inte fy skit det heller

 

 

GODNATT!

 

 


Kylklampar

Läkaren jag träffade idag tipsade om att jag skulle kyla ner mina utslag. Nu ser ju jag direkt mig gå på ICA eller vart som helst med kylklampar under byxorna.

Jag kom på och fick lite smått panik att det snart är sommar. Då kan jag ju fan inte gå ute i shorts om jag ser ut så här! Folk kommer ju kasta sig handlöst åt sidorna när jag kommer för att dom tror att har spetälska. Eller också drar jag nytta av det. Ställer mig i en lång kö nånstans, hostar till, personen framför mig tittar  bakåt och jag pekar nedåt låren till och sen blev kön helt plöstligt väldigt mycket kortare. Helst ska ju kassörskan säga att jag får varorna gratis bara jag försvinner därifrån.

IKEA får det bli då helt enkelt eller Ullared? Där kommer jag med en kundvagn med innehåll värda 6000 spänn och jag får det gratis bara jag springer fort som attan därifrån och aldrig mer får komma tillbaka. Kanon ju.

Sen en annan sak. Jag är ju singel. Jag vill ju inte ha nån när jag ser ut så här eller hur? Hur skulle ni reagera om tjejen/killen klär av sig och ser ut som en livs levande prickekorv? Skulle ni ursäkta er och säga att ni hade glömt att ni skulle ut med grannens hund alternativt putsa fönster hemma fast klockan är mycket och solen gått ner för länge sen?

Näe jag måste bara få bort detta innan sommaren kommer helt enkelt. Hur mysigt är det när det blir klibbigt när man ligger ihop? "Ursäkta mig men kan du flytta på dig? Jag måste ta rivjärnet och riva lite, dä ä ju så gött!"

Kylklampar får det bli.


Skev sökning

Ja då var vi där igen då. Folks sökningar på Google och kommer till min blogg. Ser ni bilden på handen? Det är min hand och här är det inlägget

Här är sökningenTjejer knular nakna. Det säger jag inget om, dyslexi är ett handikapp men själva sökningen var rätt kul.
Undrar om människan blev besviken när den inte fick upp en naken tjej som då knullar.
Stackare.

Fortsätt sök du.Klia inte

Jag har ju som bekant utslag på lår, baklår, smalben, vader, mage, armar och partier av ryggen. Det har jag haft sen i oktober och jag har fått tagit många prover och jag är inte allergisk mot något speciellt, då är det liksom inte lätt att veta vad man ska undvika.

Jag träffade en kvinnlig läkare som man nästan skulle kunna tro att hon jobbar på antingen ett bibliotek eller Apoteket, jag kanske har fördomar men jag tycker att dom som jobbar på såna ställen ser extra tråkiga ut.

Jag tog iallafall av mig och direkt "Oj oj det ser ju inte bra ut" Nähä? För det har jag ju inte vetat i ett halvår. "Du måste lära dig att inte klia för annars läker det aldrig". Jamen det är ju skitlätt när jag gör det i sömnen och inte vet om det. "Ha vita bomullsvantar" Jamen gud så snyggt. Jag kommer klia ändå fast hårdare då.

För min svullna fot och vad har jag fått penis-elin som dom dessutom inte hade hemma idag utan ska beställa tills imorgon.

När jag satt på bussen hem tog jag fram kvittot som min "sockärring" ska ha såg jag, jaha jag har för mig att jag är född 1969 men enligt det kvittot är jag född -32 och heter Gunnar. Great liksom. Nog för att jag ser grabbig ut men jag är då fan inte född -32. Har folk ljugit för mig? För jag har hört av många att jag ser mycket yngre ut än 40. Jag ringde iallafall VC igen och dom skulle skicka mitt kvitto till mig. Men nu undrar jag, bryter inte detta mot sekretesslagen? Jag hade inte velat att nån annan fick mina uppgifter. Detta är inte första gången. För 2 år sen fick jag ett läkarintyg som var adresserat till en Raschan Alibaba eller nåt sånt.

Ja se denna sjukvård, snart kan man väl få tid för läkarbesök på Buttricks.


Adam Lambert

Var jag än tittade såg jag Adam Lambert. En kompis på MSN skickade en länk till Youtube, jag lyssnade och blev fast. Vilken röst, vilken snygging, vilken bög! Jag verkar ha en förkärlek för bögar, kanske för att vi ligger på samma våglängd, vet inte, jag har många bögar som vänner på Facebook som jag fått via QX. I början var det bara två som puffade på mig på FB, det var just bögar. Dom gjorde det säkert för att det är riskfritt. Vi vet båda vad som gäller.

Iallafall så tog jag ner Adam Lambert på Spotify som nu går dagarna i ända typ.

Här är en av favoritlåtarna.

 

 


En bra dag på ICA

Man kan tro att jag bor på ICA men nöden har ingen lag eller hur? Är man nödig så är man.

I samma veva smsade jag BajsMalin och berättade vad jag gjorde på ICA, hon kan intyga det.

Nej jag ser inte riktigt så nördig ut i vanliga fall när jag är nödig.

 

 

Man ska gå på ICA på måndagar för det är då dom lyser, det är då dom är som flest, som billigast, som godast.

En bra dag helt enkeltDet finns mänsklighet <3

Om ni har läst DETTA inlägg så kommer nu en uppdatering om läget.

Nu ringde killen på soc och ja vad säger man. Hade jag inte vart flata så hade jag sprungit (jag som inte ens kan springa utan att få ont i ryggen) upp och hånglat upp honom mot skrivbordet. Det finns mänsklighet trots allt, även på soc!

Inatt låg jag i min säng, utan att ha något att läsa då jag läst ut min bok och tänkte på mitt liv, min situation och min ekonomi och grät, ja gott folk jag må vara en pajas, en hobbyclown som jag blivit kallad men jag grät över hela mitt sketna liv. Jag sa till mig flera gånger att jag förtjänar inte detta liv jag lever, jag har inte bett om att bli uppsagd och heller inte att få dom olika åkommor som skadar min kropp. Jag kunde inte sluta att gråta, ju mer jag tänkte på det desto mer grät jag.

Min handledare på AF satt nästan och grät när jag berättade min livssituation förra veckan och sa till mig att hon beundrar mig att jag står upp, att jag verkligen orkar. Jag var så van att jag inte hade tänkt så men när hennes ord gick in och jag tänkte detsamma, det var då som allt kom ikapp mig. Ja detta är verkligen inte ett liv, detta är ett försök till att överleva och inget annat.

Tillbaka till samtalet från soc. Han hade kollat över min ekonomi 3 månader tillbaka och även om jag fick låna pengar av min dotter för att överhuvudtaget kunna betala alla räkningar så såg han att jag har haft det krisigt ekonomiskt en längre tid så det gjorde ingen skillnad så imorgon kommer det in en slant. Inte mycket men mer än vad jag hade haft utan dom.

Jag har nu gått över till Aktivitetsstöd nu då mina Akassedagar snart tar slut så nu får jag vänta till den 25 april innan jag får pengar igen så utan dom här hade jag haft 400kr att leva på tills dess.

Jag var övertygad om att jag inga pengar skulle få från soc så dom hade jag inte räknat med men nu har en stor sten fallit från mina axlar och mitt hjärta. Jag känner mig inte rik för jag ska ha dom i 5 veckor men jag kan iallafall kanske äta något godare än skitmat som jag annars fått äta för att det är det billigaste alternativen. Det har hänt att jag gått ut från ICA utan att ha kunnat köpa nåt för att det inte funnits röda lappar på varorna, ja röda lappar som innebär att datumet går ut idag eller om någon dag. Det är sånt jag får köpa.

Nu har jag bajsat ur mig lite så ni fått veta hur det gått. Kanske går jag förbi ett kondis för att köpa mig en chokladboll för att fira eller nåt.

Tack för allt stöd ni gett och fortfarande ger mig mina underbara läsare.

PUSS på er alla!


Trött som en urholkad bakpotatis

Så har Josefine åkt hem och jag är trött. Hon är inte jobbig att ha för fem öre men jag sover inte riktigt på nätterna när jag har henne här. Eftersom jag är hörselskadad är jag rädd att jag inte ska höra henne om hon vaknar. Jag har därför i hörapparaten och det gör att jag hör ljud jag inte annars brukar ta notis till på nätterna då jag inte har den i. Jag är också rädd att hon ska vända och vrida på sig så pass att hon ramlar ur sängen på andra sidan och det vill jag ju inte. Jag har väl sovit 3 timmar sammanlagt inatt för att hon vid 5 då gnällde och grät lite efter det halvsov jag fram till hon väckte mig vid 7.

Jag sov visserligen en timme på soffan när hon sov förut men det räcker inte. Jag skulle nog kunna somna nu och sova resten av natten men risken finns att jag vaknar vid 4-5 imorgon bitti och vad gör man vid den tiden när alla andra sover? Kan ju inte direkt börja städa här.

Tur att jag inga småbarn har själv för då hade jag säkerligen somnat före Bollibompa.

Här är ett klipp på Josefine och Nogger som äntligen har fattat att Josefine inte är farlig.

 

Här är även några fina kort på Josefine. Jag ser alltid ut som ett åkerspöke så mig slipper ni se på nya kort idag.

 

 

Bus i sängen är alltid kul

 

Att leka tittut bakom gardinen är också rackarns roligt

 

Taget genom katternas ena tunnel

 

Här poserar hon så fint så, i bakgrunden ligger Nogger med två ficklampor till ögon

 

Från det vi kom hem till mig igår fram tills hon satte sig vant här tog det 2 minuter

 

 

 

 

 


Josefine och Kalle Moraeus

Igår tittade jag och Josefine på Körslaget. Ja tills det kom till Kalle Moraeus alltså sen tyckte hon att vi skulle se på fotboll eller egentligen vad som helst utom Kalle.

 

 

 

 

Jag kände ingen som inte gillar glass innan, NU gör jag det.

 

 

 

 

 

 

 


Hon kan säga Sune!

Detta är historiskt och jag fick med det på video! Ja, ursäkta min hysteriska glädje men jag har försökt att lära Josefine att jag heter Sune gångerna innan jag haft henne men nu hade jag gett upp men nu så, nu jävlar sa hon det av egen maskin! Det är i den andra videon.

Ja ursäkta mig att jag har två olika sorters sängkläder men det är för att jag bara sover på en sida av sängen och byter oftare där. Det finns alltså två par av samma men inte just idag. Och ursäkta mig för min röst men ni måste ha på ljudet för att verkligen höra att fröken Josefine faktiskt säger mitt namn. Det ska firas med ett glas Oboy!

 

 

 

 

 

 

 


Vadå otränad?

Jag har ju varit arbetslös sen december -08 och då har jag haft praktik i 16 veckor förra året. Ni som läste min blogg då vet vad jag fick göra.

Jag slutade i september med det och sen dess har jag typ använt mina fingrar till att knappa på tangentbordet, ja iallafall mycket av det. Jag har aldrig hängt på gym och såna fitnessgrejer. Jag har gått och cyklat väldigt mycket men nu när jag inte har nån cykel längre och har två fötter som gör ont bara jag tittar på dom så blir det inte så mycket motion.

På fredag eftermiddag ska jag iallafall använda min vänsterarm, ja jag kommer säkerligen använda hela min kropp för det gör man när man spelar tennis och bowling. Bowling har jag tävlat i så jag vet.

Jag ska väcka upp muskler som näst intill har vart döda sen, ja sen sist dom användes helt enkelt. Jag ska nämligen göra nåt som jag länge velat men aldrig har gjort. Jag ska spela WII! Jajjemensan. En fd jobbarkompis skrev på FB att hon har köpt WII och jag var där direkt och ville komma dit. Så på fredag alltså, släng dig i väggen Johan med din träningsvärk efter dina 9 km på crosstrainern, benträning i en timme, jag kommer ligga DÖD nästa lördag.

Det enda jag har kvar efter all mitt idrottande är mina starka fotbollslår och mina armar (jag vann i armbrytning över släkten redan som liten knatte) men det finns muskler som har legat vilande LÄNGE!

Men det ska bli kul, förbannat kul att spela WII.

Imorgon kommer jag däremot att mest sitta på golvet och bygga med klossar, läsa samma bok 511 gånger och skratta. Japp jag ska ÄNTLIGEN få ha lilla Josefine (1 år och 9 månader) och hon ska vara hos mig till söndag eftermiddag då hennes föräldrar ville få sova ut. Det ska bli rackarns kul som min morfar skulle ha sagt. Hon är en rolig och charmig liten dam. Skulle dom renovera efter mig då jag flyttar så hade jag banne mig köpt hem fingerfärg så vi kunde måla på väggarna här för det är också rackarns kul.

Japp jag ska ta massa kort och jag ska filma henne och oss. Ska fråga Josefines mamma om jag får låna deras kamera så det blir lite bättre kort och videos.

Adios!


VSIHAHH

Igår satt jag återigen med Utlandsmamman på MSN och på något vänster kom vi då in på Farmville igen. Det är nog Facebooks största spel tror jag.

Hon berättade att nu kan man köpa en osynlig katt. WTF? Det finns vad det verkar INGA som helst gränser på hur vrickade folket som gör dessa spel är. Men dom som är mest vrickade är nog VI dom som köper den där fula katten.

 

Det roligaste är nog att man kan harva den. Eh hur ska man se den då? Trycka hej vilt och hoppas att man haffat den? Men hur ROLIGT är det att ha en osynlig katt? Snacka om skev raggningsreplik..

 

Står på krogen med en nyinköpt cider, ser HON med stort H, hon kommer fram till mig, ler. Vi småpratar, cidern ger mig mod. Jag stryker henne lite förföriskt på armen, plutar med läpparna (förutsatt att jag inte har snus inne då för annars flyr hon nog rätt snabbt med den inviten), lutar mig fram och viskar i hennes öra:

 

"Du, du vill inte hänga med hem till mig och titta på min osynliga kattunge jag har köpt?"

 

Där och då skulle hon bjuda in mig på ett VSIHAHH-möte (Vi Som Inte Har Alla Hästar Hemma).

 

 

 

 

 

 


Sune från vildmarken

När jag skulle gå till AF för att fylla i en blankett om att jag idag går över från A-kassa till Aktivitetsstöd gick jag som vanligt förbi ICA. Jag fick syn på denna skylt utanför.

 

Hungrig som jag var gick jag naturligtvis in. AF fick vänta. Jag skevade iväg till charken och fick syn på detta.

 

Jag tog en sån liten sketen tallrik, tog allt i en tugga. Det var för mig en aptitretare. Jag tittade på kallskänkan framför mig, tittade mig omkring. Såg mest snåla pensionärer som moffade och åt som om det gällde livet. Just då vände sig kallskänkan om. Sune från helvetet flyger i mig. Jag tog tag i brickan med smörgåstårtan, just då vände sig kärringen framför mig om och hann vråla "VA GÖÖÖ.." jag spände ögonen i henne, visade tänderna och saliven som rann ur min käft, smörgåstårta blandat med snussubstanser. Hon skrek till och jag sprang.

 

Folk drog mig i jackan för att försöka stoppa min framfart, med ena handen under brickan sprang jag vant mellan hyllorna. Fick tag på ett paket Ballerinakex, slet upp den och kastar kex efter mig, välte ner brödlimpor, öppnade en äggkartong, log och kastade hej vilt på dom som försökde att ta brickan ifrån mig. Mina ögon har nu ändrat färg, från mörkblå till mörkröda som blänkte likt två ficklampor. Nån slängde sig handlöst på min ena fot, jag harklade mig, spottade och träffade en snusloska på denna någon som nu hade en brun prick i pannan. Jag skrattade och vrålade "Are you from India?!"

 

Sparkade till människan så han flög och krossade glaset som omger dom olika salladerna i charken. Såg honom hamna med fejjan rakt ner i räksalladen och jag skrattade hysteriskt.

Jag sprang förbi kylavdelningen, slet åt mig flytande margarin, hällde över hela golvet så folk halkade och skrek till.

Min framfart fortsatte förbi godiset, slet till mig en påse Non Stop och kastade även det på golvet. Folk kom från alla håll, skrek och hade sig.

 

Med brickan fortfarande i min ena hand var jag nu framme vid kassan. Jag vrålade "DET BRINNER FÖR FAN..UUUUT!" Folket slängde sig handlöst ut. Kassörskan tittade på mig och tänkte säga nåt. Jag tog en kundkorg och slängde över huvudet på henne. Tittade på henne mellan gliporna i korgen och väste "Skriv upp smörgåstårtan på Fredrik Reinfeldt!" Skrattade så dubbelhakorna dallrade värre än vanligt och jag sprang hem. Efter mig var det bara en fartrand.

 

Detta tänkte jag när jag stod där och tuggade i mig den sketna mängden smörgåstårta i den lika sketna tallriken. Men hey det är tanken som räknas va?

 

 


Skön låt!

Ja som jag skrev tidigare idag så satt jag och en kompis på Facebook och tog fram 80-talsmusik. Hon tog mig på MSN och skickade låtar hej vilt och jag fick den här. Jag lyssnar sällan på såna här låtar men ibland får jag guldkorn av mina vänner.

Denna är så jävla skön. Hon berättade att hennes morsa (!) brukar lyssna på den här gruppen när hon kör bil och att hon själv kör den när hon tränar. Tacka för att hon har snygg kropp. (Snygg hela hon förresten).

Skruva upp volymen och rocka!

 

 


Vuxenpoäng vid 40 års ålder

Igår när jag var på ICA (nej jag bor inte där) så gjorde jag nåt väldigt vuxet i mina ögon. Jag skaffade ett ICAkort! Jag gick till förbutiken för att köpa snus och fick syn på bladet där bredvid och tänkte att ja va fan det är ju gratis så jag fick en penna och gick till spelhålan för att fylla i det. Kände mig lite som Mr Bean faktiskt.

Jag fick ett tillfälligt kort tills mitt riktiga kommer och jag gick in för att handla lite kattmat, jag hade sett nån ny smak därinne som jag tänkte testa köpa till katterna. När jag kom fram till kassan så sa jag stolt att jag precis skaffat ICAkort och kände mig ännu mer som Mr Bean. Jag fick dra det rödvita och blanka kortet och det kändes nästan som att jag hade ett guldkort eller nåt.

Idag var jag återigen på ICA (hm bor jag verkligen inte där?) och i kassan satt hon som fixade kortet åt mig igår och frågade om jag inte skulle dra ICAkortet och log. Jag fort som fan upp med det och dröjde kvar lite extra för att alla skulle få se att jag var vuxen (det var endast en person bakom mig i kön men va fan). Och kassörskan informerade om att handlar jag för 2500kr så får jag hem en check på 25kr. Wow liksom men hey det är vuxenpoäng eller hur? Även om jag är en av dom få vuxna kvar på jorden som fixat ett sånt. Skit i om det kommer dröja ett halvår innan jag har skrapat ihop 2500kr.


Har man en enda önskan

Självklart tycker jag att någon som verkligen vill dö ska få göra det. Där ska ingen annan få bestämma. Har man då som denna kvinna varit bunden vid en respirator sedan 6 års ålder och hon nu är 30 och länge önskat om att få dö så ska det inte finnas några som helst hinder. Det är min åsikt.

Finns det inget hopp om ett drägligt liv ska man då leva för andras skull? Näe jag har sagt till min dotter att är det så att jag någon gång hamnar i den sitsen att det inte finns något hopp för mig till att leva ett så normalt liv som möjligt, att jag inte kan lyfta ett handtag eller leva för egen maskin då vill jag ha hjälp med att avsluta mitt liv.

Hoppas att det ska vara en självklarhet för alla i framtiden.
Det ljuva 80-talet

Jag och en kompis har suttit på Facebook och letat sköna 80-talslåtar. Hon är visserligen bara 29 och jag 40 så medan hon dansade med sin mamma i vardagsrummet till dom här satt jag i en lägenhet med hembräntsdunkarna och slödricksen bredvid. Man tog ju en mun hembränt och efter drickat såklart! Många minnen kommer upp med dom här låtarna. Så jag tänker bjuda er på några.

Sätt nu på er hockeyfrillperukerna och fram med dunkarna för nu kör vi!

 

 

 

 

 

 


Vad vill Niclas och Laila?

Alltså, förra helgen gifte sig Niclas Wahlgren och Laila Bagge, dom blev uppmärksammade i media så det stod härliga till. Där kunde det ju ha slutat förstås tycker man men icke sa nicke. Dom ser till att media följer med dom på smekmånaden också för jag tror KNAPPAST att det finns så lite att göra för kvällstidningarna att dom åker ner till Västindien för att fota det nygifta paret frivilligt? Vad tror media att dom är kända för? Att dom har uppfunnit Post-itlapparna eller? Niclas må vara min bardoms idol med hela väggarna täckta av honom efter att ha sett filmen "G". Jag var till och med på ett uppträdande han gjorde i Halmstad då han var soloartist (har 6 fastklistrade foton därifrån i ett album). Han är son till en gammal skådespelerska, han har en syster som varit med i Melodifestivalen, han har spelat med i nån såpaserie. Men sen då?

Jag har funnits med på ett vykort, ska nog ta och ringa media när jag gifter mig och be dom komma till min smekmånad på Skara camping så kan dom fota mig och min tilltänkta när vi sitter och dricker vargtass i pappersmuggar och slår ihjäl flugor med det fula och rosa sportbladet!
Från mes till Goliat

Nogger har alltid varit livrädd för dammsugaren. Så fort jag tagit ut den ur städskåpet så har hon varit borta på två röda. Man såg enbart morrhåren på henne under soffan. I flera månader har hon peppat sig själv för att inte vara en sån mes. Idag kom hon fram under soffan, petade lite på sladden som sträckte sig över hela vardagsrummet då jag dammsög i mitt sovrum.

Jag dammsög längre in och det resulterade i att sladden flyttade på sig och DÅ. Demonerna i Nogger kom fram, modet kokade i henne och för att få död på sladden en gång för alla tog hon sats och tog tag i sladden, slängde sig handlöst till marken och brottades med sladden och bet som om det gällde livet. Jag såg detta och tänkte jag skulle spä på hennes självsäkerhet så jag stängde av dammsugaren och då släppte hon. Tittade på den, tittade på mig, gjorde high five med Iza som satt bredvid med ögon som bowlingklot och gick iväg.

Man får skoja med katter va? Visst?
Ännu ett kort till portfolion

Nyduschad och kammad säger jag godnatt.

 

 


Ibland undrar man ju..

...hur Google får ihop sökningarna.

Nån kom till min blogg, ja det är ju inget konstigt för jag får alla möjliga som sökt på nåt men jämför texten med bilden och min blogg.Det är alltså en bild på en gravt anorektisk tjej. Stämmer det överhuvudetaget med sökningen tycker ni?
Inte jag heller.


Eh ja

Vadå en dålig hårdag? Blir det längre än 2 cm är det omöjligt att få det bra..
Sen kan jag lika gärna göra mig ännu fulare med en grimage också. Inte för att det blev så jävla stor skillnad men ändå.

Osså fick vi med en del av alla utslag jag har på kroppen då

 

 


Se upp!

Skulle någon från Dubai komma hit till Sverige och se två styckten stå och kyssa varandra skulle människan antagligen bli så chockad att hon/han antingen skulle falla ner död på marken eller släppa sina matkassar och springa till fots ända till polisstationen för att berätta vilket brott han/hon har sett med egna ögon. I Dubai får man nämligen inte kyssas offentligt för då blir det fängelse serru. Bara för det ska jag testa nån på besök i Sverige för att se reaktionen och eftersom jag då är flata (jo det är sant) så skulle det ju bli en dubbel chock för människan. Ja jag skulle inte hångla med besöket utan ja hitta nån frivillig eller efter en bit mat som kompensation för att hon får ställa upp på spektaklet.Inget att skriva

Egentligen borde jag inte skriva nåt alls men när jag ändå är här kan jag lika slänga in några kort på Nogger.

Hennes nya stil

 

Så här kan man ju också sova

 

 


Och Sverige har talat - Anna Bergendahl vann MF

Jag höll på Anna Bergendahl faktiskt, eller ja, hon av några till men dom får komma i skymundan nu. Jag har gillat Anna sen första gången hon klev in på Idolaudition 2009. Jag rös och jag vrålade lika mycket som hon nästan när hon gick vidare. Nu har hon vunnit Melodifestivalen men det såg mörkt ut länge. Salamin såg ut att vinna men tack och lov så vände det till Annas fördel.

Vi får se hur det går i Oslo. Lycka till Anna Bergendahl!


 

 

 Melodifestivalen

Ikväll ska det alltså ske. Ikväll får vi se om vi skickar en låt som vi kan vara stolta över att skicka till Oslo eller om vi ska sudda ut hela Sverige på kartan för att vi skäms över att vi inte kunnat åstadkomma nåt bättre.

Jag själv har inte riktigt bestämt mig för vem jag röstar på men antagligen Anna Bergendahl eller Andreas Johnson. Håller nog på båda.

Enligt Aftonbladet.se ligger Anna väldigt bra till men när det står så i tidningen brukar det bli rätt platt fall faktiskt så det är bara att hålla tummarna för att dom har rätt.

Timoteij laddar för ikväll. Tjejerna som läser på gymnasieprogrammet Music and Production i Skara (går i samma klass). Dessa tjejer kommer från olika städer i Skaraborg och nästgårds med mig så jag får heja lite på dom också då trots att jag inte tror att dom kommer så mycket längre än så här, tyvärr.

Och ni, idag kommer Dolph Lundgren tillbaka! Gött mos!Farmvillekonversation med Utlandsmamman på MSN

 

 

 

Sagt och gjort. Här ser ni två livs levande frågetecken sitta och prata om grejer på Farmville. Det är lite som Knoll och Tott över oss känns det som.

 

 

 

 

 

 

 Det finns grejer som inte gör sig bra på bild

Emmelist efterlyste en bild på chipslådan jag gjorde när dottern var här. Hon fick svaret att bilden, ja maten inte riktigt såg lika aptitlig ut på bild som den gjorde i verkligheten så för att inte skrämma er så tänkte jag inte lägga upp bilden men ja, jag gör det ändå för jag kan garantera er att det ÄR gott, det liksom som jag skrev till Emmelist KNULLAR i munnen! Nu fick jag en ganska hemsk syn framför mig från tiden då jag var hetero och bs men ja, det är helt enkelt ett bra ord. Chipslåda KNULLAR i munnen alltså så ja. Låt er inte skrämmas av bilden för det ser verkligen ut som nåt jag har hittat i kattlådan eller utanför krogen.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Nej det ÄR inte bränt, det ser bara ut så, det är osten som blev lite för länge i ugnen bara

 

 

 

 


Goooo i hövvet!

Runt midnatt tog jag återigen klådastillande tabletten. Runt 1 gick jag och lade mig, läste en stund och somnade strax efter. Jag vaknade 2.33 av vad jag trodde en förjävla obehaglig tinnitus. Det var mobilen. Tittade på den och svarade. Det var min dotter som inte allt bad om ursäkt för att ha väckt upp mig från dom döda utan bara frågade om jag kunde gå till datorn och föra över lite pengar. Jag som trodde att jag hade en dröm låg kvar en kortis och mumlade nåt om att jag låg och sov. Till slut fick jag klart för mig att jaha jag skulle gå till datorn kanske.

Hon hade beställt en hamburgare på Statoil och nu fanns det inte tillräckligt med pengar på kortet. Hon brukar föra över från ett annat så mycket hon behöver just då och eftersom hon nu hade vart ute och festat i grannkommunen så hade hon väl överskridit sin budget. Jag har ett svagt minne av att jag förde över pengar och hon frågade vad klockan var och sen skrek hon "GÖTT".. fattar inte varför men ja det var väl nån mening med det också.

Sen gick jag tillbaka till sängen och somnade om på 2 röda. Vet inte om detta har hänt men jag antar att jag får fråga henne sen när hon kommer för idag ska hon iallafall komma och käka chipslåda, bakis eller inte!

Den lilla sketna tabletten gör verkan iallafall..


Alexander Skarsgård

Det går bra för Alexander Skarsgård "over there" sen får folk säga vad dom vill, att han blev känd pga sin kända pappa Stellan eller för att han faktiskt är en bra skådis, det är nog både och gissar jag på.

Det man blir lite stolt över är att han inte låtit kändisskapet i USA stiga honom över huvudet.

"Den svenske stjärnan pryder också omslaget till det senaste numret av tidningen LA Times Magazine. I tidningens reportage berättar reportern Leslie Gornstein hur imponerad han är av den svenske skådespelaren.

Skarsgård dyker upp själv till intervjun, utan agenter eller följeslagare, parkerar sin bil på samma parkeringsplats som resten av personalen och kräver inte mer än en kopp kaffe. Reportern har aldrig varit med om något liknande."

Bra där, bra där!

Hans karriär har nog bara börjat och det är bara att önska honom lycka till.

 

 

 

 


Chipslåda

Nu är det flera som undrar vad Chipslåda är för nåt som jag ska bjuda min dotter på vad jag trodde ikväll men istället skiter hon i morsan och åker till grannkommunen för att svänga sina lurviga. Jag har också varit ung och vet hur det är så jag "bläjmar" henne inte.

Chipslåda kanske inte låter så gott, det tyckte inte jag heller när min första flickvän bjöd mig på det får 8-9 år sen.
Det är svingott och jag kan lova er att jag har bjudit MÅNGA på detta och INGEN har tyckt att det varit äckligt så okej jag skriver ut receptet så får ni själva avgöra om ni vill prova på det:

Recept för 2 pers:

Potatischips
2 burk tonfisk i vatten
5 dl Creme fraiche
1 burk majs
1/2 lök
Gratängost
Ketshup
Salt

Smöra en ugnfast form
häll lite majs i botten
ta en näve chips och knyt handen hårt så chipsen blir till smulor
över majsen

Rör ihop tonfisk, creme fraise, lök, ketchup och salt i en bunke

sen varvar du majs,chips, gojan men ha gojan sist och häll över gratängosten

Eftersom chipsen måste bli mjuk så får du känna med en potatissticka rakt igenom, får du motstånd så är det inte klart.

In i ugnen på 150 gr och är klart när du inte får motstånd längre. Det är kanongott.

Lycka till!

Jag ska göra det imorgon istället för då kommer min dotter, inte för att sova över men ändå.
Klubbad säl

Två nätter i rad har jag iallafall tagit dom där klådastillande tabletterna. Sist var jag ju så klubbad att jag sov 2 gånger till på dagen men vet inte vad det var för fel på mig då. Både förra natten och inatt har jag sovit som en klubbad säl. Imorse vaknade jag första gången runt 8 och hade en full blåsa. Jag försökte halvhjärtat ta mig ur sängen men märkte att jag knappt kunde röra mig då ryggen hade låst sig så jag blev utmattad av det lilla och somnade om. Vaknade igen runt 10 och somnade om och sov en kvart till. Jag tog nästan sats för att kunna lägga mig tillrätta för att kunna kliva upp. Hade jag tagit lite mer sats så hade jag nog rullat ner på golvet i en hög och i fallet hade jag nog både slagit i tinningen på kanten av nattygsbordet, benet i min lilla pall som står vid elementet och mosat boken totalt som låg på golvet!

Det är små jävla tabletter. Dom är så små att man blir faschinerad över att så små grejer kan däcka en hel människa. Men det bästa är, jag kliar mig inte på nätterna, hur jag vet det? Jag ser inga spår någonstans (ska inte gå in närmare på detta). Så om jag bara låter det vara då jag är vaken (går automatiskt ibland) så kanske det kommer läka till jul eller nåt.

Ikväll kommer min dotter hit och vi ska äta chipslåda. Det var ett tag sen jag gjorde det så jag hoppas att jag minns hur man gör. Det var iallafall önskemålet från dottern. Hon ska även sova över. Hon får passa på nu medan jag har ett extrarum och en extrasäng för i Juni blir det soffan om hon vill sova över men jag behållen dörren till vardagsrummet så den som sover över kan få lite privatliv både från mig och katterna.

Vad händer hos er idag då?
Svar nästa vecka

Med papper upp till öronen träffade jag då en "sockärring", fast det var lite fel benämning på en kille som var yngre än jag.

Han tittade inte på pappren där och då utan det skulle han göra och ha en vecka på sig och kommer då antingen skicka brev eller ringa mig för att ge mig klara besked. Jag hade tom min burk med tabletter för min magsjukdom med mig i fickan för att få ytterligare ett bevis på att allt inte står rätt till med mig. Vi får se helt enkelt hur det artar sig men han är nog den trevligaste och sympatiska "sockärring" jag stött på. Men systemet är som det är och hur mycket pengar han än vill ge mig så är det inte hans beslut...tyvärr.

Med detta upphörde också samarbetet mellan mig och min handledare på AF då jag nu slussas vidare till någon annan då jag bara har några enstaka veckor kvar av mina A-kassedagar.

Tack för att ni höll tummarna och fortsätt gärna med det till i mitten av nästa vecka.


Raka katterna?

Nu har jag dammsugat för 511:e gången på en vecka. Båda katterna verkar nu byta päls eller nåt för så fort dom har varit någonstans så ligger halva pälsen där. Jag kammar dom varje dag men likt förbannat är det lika mycket hår för det.

Jag funderar starkt på att raka dom. Kanske färga stubbet rosa? Gult? Risken finns ju då att dom inte känner igen varandra och det blir ett jävla liv på dom. Räcker med att jag badar den lilla så fräser den stora mot henne för att hon inte luktar samma som innan. För oss människor är det tvärtom. Vi fräser om partnern inte duschar och hyllar dom när dom luktar mumma. Luktar dom däremot någon doft vi vet inte finns i vårt badrumsskåp så fräser vi och slänger tallrikar när det uppdagas att doften kommer från nån annan tjej/kille.

Idag ska jag träffa min handledare på AF och gå gemensamt upp till soc. Jag ska se om det går bättre med henne i släptåg. Jag hymlar inte längre att jag sökt hjälp därifrån. Det är deras skyldighet att hjälpa folk i nöd och just nu är jag verkligen i nöd. Jag får inte stopp på mina utslag, jag har slut på salvor, jag kliar och det börjar om. Jag kliar inte medvetet utan gör det i sömnen.
Jag behöver komma till sjukhuset för många åkommor och särskilt för min rygg som har blivit sämre. Sen har jag någon infektion i kroppen som gör att mina fötter och smalben/vader svullnar upp och jag kan tex inte ligga på knäna med smalbenen mot golv för då gör det ont. Jag måste försöka få hjälp iallafall och jag har ju papper på allt. Det hjälper nog även till att jag har papper på att jag ska in i en annan lägenhet snart.

Vi får se. Detta är inte ett liv längre, det är ett försök till överlevnad.
Jag går in i detta med öppna ögon och vet att soc har ett system som inte är av denna värld så jag förbereder mig på ett nej igen.

Men håll tummarna iallafall!
Ååååh du ä så jävla schnögg Eriiiiik!

Ja okej, jag erkänner direkt då. Jag är med i gruppen på Facebook som heter "Erik Grönwall". Det är jag och alla fjortisar typ.

Nu har han en tävling där man kan vinna en mobil + ett samtal till just Erik.

Om jag nu skulle vara med i denna tävling och jag vinner ett samtal till honom. Vad gör jag? Vad gör han? Jag kan väl inte presentera mig som en 40årig kärring? Näe jag får nog föreställa rösten lite.

"Hääj Eriiik, ååh du ä så jävla schnögg! Jag heter Ellen, 14 år och har gröööönt hår. Gillar du tjejer mä
gröööönt hår Eriiiik? Alla i min klass kommer bli sketavis på mäj för att jag har pratat mä dääj Eriiik. Jag kommer inte att lägga på nu Eriiik, jag spelar in samtalet mä oss så alla får höra att jag värkligen pratar mä däj
!"

Så får det bli. Tänk om det registreras och han får upp mitt namn och hur gammal jag är. Ringer han psyket då tror ni? Ja inte får honom men för mig? Vågar jag vara med och tävla? Ska fundera på det minsann.

Taget på FÄJSBOCK

 


Tidigare inflyttning

YES! Det är nu officiellt känt att killen med sonen tar denna lägenhet. Jag satt nere hos min hyresvärd och pratade om allt mellan himmel och jord. Ja tom Ullared kom vi in på av nån anledning.

Hon som bor i 2an som jag ska in i får nycklarna redan 10 maj och jag vet att hon vill flytta snabbt så då har jag några veckor på mig att flytta in där. Då kan jag i lugn och ro gå mellan lägenheterna och flytta lite saker varje dag och sen bara behöva hjälp med möblerna sista dagen. Det tackar både jag och mitt "flyttfolk" för.

Killen som ska in här får tidigast flytta in en vecka senare så jag kan hinna städa också. Jag vill helst göra det själv men det kommer inte ta 3 dagar som det gjorde i den andra. Åh nej åh nej. En halv dag har jag räknat med eftersom jag hållt efter denna så pass bra efter erfarenheter från förra lägenheten. Jippie, det tar sig. Jag ska flytta, jag ska få fönster åt två håll, jag ska komma närmare "stan", jag ska bo lägre ner, jag ska bo i en lägenhet med ett rum mindre.

Det firar vi med ett glas påskmust tycker jag. SKÅL!


Falsk Eric Saade på Facebook - är en bedragare

Den riktige Eric Saade finns på Facebook men det går inte att göra några vänförfrågningar men den finns /fanns en falsk Saade som accepterar vänförfrågningar och uppmanar också folk att smsa till ett betalnummer. Barn huvudsakligen gör detta i tron om att redan nu rösta på honom.

Facebook är kontaktade men alla vet ju hur jävla sega dom är på att ta bort saker och ting som man vill ska tas bort så i skrivande stund har jag ingen aning om denna sida är borta eller inte.

Den riktige Eric Saade tycker att det är skitjobbigt såklart.


 

 Nunna ärvde bordell

Alla har väl drömt om att få ärva en avlägsen släkting. Nu vet ju jag att jag inte har någon avlägsen släkting med mycket pengar och skulle jag nu ha det så är vi många som ska dela.

Vad skulle du göra om du fick ärva en bordell? Hey jag är arbetslös så jag kanske skulle ta över stället fast ta in enbart tjejer som kunder istället. Snacka om att trivas på sin arbetsplats liksom.

Denna nunna blev lämnad på ett kristet barnhem av sin biologiska mamma direkt efter födseln. Hon var bordellmamma och har nyss avlidit. Denna nunna är nu ensam arvinge och har fått ärva en förmögenhet bla i form av bordellen. Hon vill sälja huset och skänka pengarna till svältoffer i Indien.
Det rimmar illa

Jag kan för mitt liv inte förstå att man kan sparka folk från sina jobb bara för att dom råkar bli gravida. Är man under 40 år och kvinna så finns risken att vi blir på smällen liksom. Inga konstigheter. Ska vi då inte få behålla våra jobb?

Både Anna och Helena jobbade på Babyproffsen men när dom kläckte för sina chefer att dom var gravida så fick dom en bjällra i röven. Dom fick gå ner i timmar och någon annan ta över deras jobb istället.

Nu är Diskrimineringsombudsmannen inblandad och hoppas på att det ska gå den vägen och självklart vill inte ägarna till Babyproffsen kommentera.

Jag är ju över 40, jag kanske ska ta reda på vart det är gravida kvinnor som arbetar på Babyproffsen och lägga in en ansökan. Det är ju liksom ingen risk att jag blir gravid menar jag.


 

 Visst är det typiskt?

Alla har ju en låda eller ett skåp där man lägger allt möjigt bråte. Jag har så i ungefär alla! Visst ser man papper man inte behöver just då men när man ska ha dom så är dom totalt puts väck! Jag har letat i alla lådor men någonstans ligger just dom här viktiga pappren nånstans och hånskrattar åt mig. Jag måste ha dom på onsdag. På onsdag är en viktig dag, inte för att jag tror att det kommer att gå vägen trots att jag har min handledare från AF med mig men ändå.

Pappren måste fram, nån sierska som kan se i sin spåkula vart mina viktiga papper finns någonstans? Om jag letar i denna låda, bränns det? Iskallt? Totalt dött? Ska nog skaffa mig en "viktiga-pappershund" som spårar upp alla papper som är viktiga. Ja jag vet att jag ska lägga viktiga papper på ett ställe men då man fick posten la man dom på ett ställe och tänkte att jag tar reda på det där sen, det där SEN infinner sig aldrig så blir det liggande på ett ställe iallafall, men VAR?!


Oscarsgalan

Jag har sett 3/4 av filmen "The hurt locker" men jag tycker den är seg. Visst det är så här det går till i ett krig men det är inte direkt nåt som är nytt. Det talas om att den kommer vinna över Avatar i "Bästa film". Det tror jag inte den kommer att göra.

Hade den varit lite tidigare än 2.35 så hade jag sett den men nu orkar jag nog inte. Det räcker att jag tittade på Oscarsgalan året då "Titanic" vann en massa Oscars och gick till skolan utan att ha sovit ett skit.

Jag hoppas på att Avatar tar hem det bästa priset. "Bästa film".


 

 


Innan 00.00

Igår vid 17 var jag trött så jag gick och la mig en timme så jag inte skulle somna rätt i maten och Melodifestivalen. Kl 21 tog jag en tablett som är för klåda då jag fortfarande har mina utslag lite här och där. Jag fick dom i somras så jag hade glömt vad det var för biverkningar.

Runt 23 satt jag vid datorn och kände mig så fruktansvärt trött och trodde att min kroniska trötthet var tillbaka sen kom jag på, tabletten! Gick och läste vad biverkningarna var: Vanlig förekommande biverkning, dåsighet! Jaha men naturligtvis liksom. Jag orkade inte hålla ögonen öppna så 23.17 gick jag till sängs, försökte läsa men fattade inte mycket så 23.20 sov jag som en stock och vaknade 8.35 nu på morgonen. Det var nog första gången på säkert 1 år som jag somnade så tidigt och särskilt på en lördag. Nästa gång ska jag ta tabletten när jag ska sova, påminn mig gärna om biverkningen nästa gång tack!


YES nån jävla rättvisa finns det iallafall

När Pauline åkte ut mot Crucified barbara så höll jag på att sätta påskmusten i fel strupe. När sedan Alcazar åkte ut mot Jessica så var jag övertygad om att tittarna missuppfattat hur man skulle rösta. När sen Orsa Spelmän slog ut Neo så höll jag på att gå i taket. Vad fan är det för miffon som röstar egentligen?

Men nu fanns det nån rättvisa iallafall. Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson är klara för finalen nästa lördag i Globen. THANK GOD!

 

 Äntligen midsommar!

..så heter filmen jag nyss tittat på. Den var så dålig att det är skrattretande. Det roligaste av allt är att dom har fått dit Luke Perry i filmen! Hur i helvete då? Antingen är han väldigt fattig eller fruktansvärt desperat. Luke Perry som är en känd amerikansk skådis är alltså med i en riktig B-film. Jag måste bara få reda på hur dom fick dit honom.
Filmen är så pinsam att jag nästan skäms för att vara svensk och jag såg hela filmen från Lukes perspektiv. Hoppas innerligt att han inte tror att alla svenskar är så eller att alla midsommaraftnar är såna.
Pinsamt var ordet!

 

 


Brunte x 7

Jag brukar inte spela på Lotto, Stryktipset eller på trav. Jag spelade på Stryktipset -98, då fick jag 12 rätt (man ska ha 13 för er som inte fattar ett jota). Jag var 5 minuter från att vinna 13 rätt, så istället för att vinna 663000kr vann jag då 15301 kr, det var rätt stort ändå tycker jag, jag kände mig rik och när jag skulle flytta över pengarna från en bank till en annan var jag livrädd att jag skulle bli rånad trots att jag bara skulle gå tvärs över torget.

Nedanför den första banken låg en leksaksaffär. Min dotter var med och hämtade pengarna och tjatade på mig att vi skulle gå ner till leksaksaffären, tror ni att ungen fick nåt eller? Näe just det, jag min snåle fan gav henne inte ens ett luktsuddigummi.

Jag gav lite pengar som jag var skyldig min pappa, jag köpte en video (-98 ni vet), min första mobil med kontantkort. En gigantisk tegelsten (162 x 60 x 17 mm ) med en antenn som man kunde döda folk med om dom kom för nära. Kom det ett sms så kom det utan förvarning rullande i displayen.

Jag köpte en kycklinggul skjorta också. Sen köpte jag lite dyrare mat bara. Jag som hade räknat ut att jag skulle klara mig ett tag på dessa pengar och eftersom jag också pluggade på Komvux så hade jag ju pengar från CSN, men näe efter knappt ett halvår var jag tillbaka på ruta 1 med en mobil som gick sönder stup i kvarten, skjortan som var alldeles för gul för att jag skulle ha den fler gånger än på påskafton. Videon funkade ju men maten var uppäten. Vad fick jag för det? Vad fick dottern för det? Jag kan inte ens minnas att hon fick nåt speciellt.

 

Så idag har jag spelat på V75, där jag hoppas att alla Bruntar ska springa in lite pengar åt mig så jag åtminstone kan köpa ett luktsuddigummi till dottern idag, hon skulle bli så glad tror ni inte?

 

Så håll tummarna nu för att dom springer in. Det är inte jag som gjort skiten utan nån Sofia eller Sofie. Får jag inte ett enda rätt så får hon ett suddigummi nedtryckt i halsen. Rättvist eller hur? Japp.

 

 


Andra chansen ikväll

Ikväll är det då "Andra chansen" i Melodifestivalen och välkomnandet till Örebro för artisterna blev rätt blött. Pauline Kamusewu är en av de tävlande ikväll och säger att hon vill bli nedsupen, hon vill festa hela tiden.
När jag läser detta så känns det inte så bra för Paulines skull. Kan det påverka tittarnas röstning om man läser om sånt här tro? Hoppas innerligt inte det för Paulines låt är bra.

Pernilla Wahlgren är också en av de tävlande och vi får väl se om hon flygs till sin brors bröllopsfest efter tävlingen eller om hon struntar i det helt.

Lycka till alla deltagare!Rösten från förr

Igår kväll/inatt har jag pratat med en vän från förr. Vi hade mycket kontakt för ca 6-8 år sen men sen upphörde det av någon anledning. För ett tag sen fick jag av en slump se henne som vän på Babiantuttars facebook. Jag blev jättechockad och fick då veta att denna vän från förr hade en blogg. Jag tog mod till mig och skrev en kommentar och frågade om hon kom ihåg mig och det gjorde hon till min glädje, det hade ju trots allt gått några år så man vet ju aldrig.

Vi har varann på Facebook och MSN och ikväll ringde hon...ja flera gånger för hennes äldste pojk vaknade några gånger så vi var tvungna att lägga på. Den rösten kände man väl igen eftersom det blivit många timmar just i telefon förr. Hon har bott utomlands i flera år och jag som kollat runt lite efter henne i några år förstår nu att jag aldrig hade hittat henne i Sverige för hon har nu flyttat till Åland från Madeira med sin man och sina två små söta pojkar och lär nog aldrig flytta tillbaka till Sverige igen för Åland är så mycket bättre i mycket. Främst är det en mer trygghet för pojkarna då brottslighet knappt existerar där.

Det var jättekul att prata med dig Utlandsmamman, din röst lär man nog aldrig glömma ;) (Jag vet att jag inte brukar sätta dit en smilegubbe men gör det denna gång).

Alltid kul att hitta gamla vänner som var betydelsefulla och som man var bra vän med, även om det aldrig kommer bli samma sak som förr så är det sjukt kul att ha dig i mitt liv igen, iallafall på nätet.
Inte orkat tvätta

Jag skulle tvätta kl 17, men jag gick och la mig 16.30 istället, jag var trött efter att ha tänkt på hur mycket tvätt jag har, flåsade när jag tänkte på att jag skulle ta upp den blöta tvätten hit upp upp för alla trappor. Det är många må ni tro, jag riktigt kände smärtan i ryggen efter att ha suttit på golvet och läst en bok i väntan på den där jävla tvätten.

Nu får jag överväga om jag ska tvätta upp lite för hand eller vända ut och in på underkläder, vända tröjorna bak och fram så man inte ser flottfläckarna efter chipsen jag åt i veckan, syltfläckarna på mina bästa gå-bort-mysbyxor kanske jag kan sätta en bit silvertejp över? Jag ska överväga ett tag till. Får jag besök så får jag väl ta på mig en maskeraddräkt eller nåt och ursäkta att jag ska bort. Jag har visserligen enbart en halloweenhatt som blinkar men det kanske funkar? Har jag enbart på mig hatten och inget annat så lär ju besöket iallafall bli väldigt kort. Dom skulle ursäkta sig och säga att dom glömt att dom skulle titta på vandrande pinnar. Välja den som är gosigast tar lite tid liksom.

Jag får tänka på detta. Tur att jag har att göra om dagarna liksom. Tänkande är jobbigt, måste nog ta och sova en stund till.


Gynning kvar resten av säsongen

Ingen har väl undgått att det har stormat kring Elisabeth Höglund och Carolina Gynning där TV4 hävdat att Gynning skulle bli en vikarie efter Höglund. Nu har Gynning fått en fast tjänst och stannar till Juni. Elisabeth ska få vara med på ett hörn men TV4 vet inte riktigt hur än.

Eftersom Carolina hoppade in med kort varsel kan det komma att kosta en del för TV4 och Gynning är sprudlande glad över beskedet att få vara kvar. Grattis till det!

Snodd lånad på samma sida

 

 

 


Tänk om man alltid hade den fördelen

Ewas kompis vill ha lägenheten och hon pratade med honom på MSN samtidigt som hon pratade med mig.
Han undrade om jag kunde fota lite i vardagsrummet, så jag bytte om till kjol och sminkade mig och började posera framför kameran, slickade av fingret så där skitsexigt ni vet.

Näe det gjorde jag inte. Men jag fotade varje rum i olika vinklar dock inte med mig framför kameran. Så nu vet han nog exakt hur han ska möblera. Tänk om man alltid fick såna fördelar. Men jag ska nog fråga tjejen jag ska flytta in efter om jag får komma upp och fota lite eller åtminstone ta lite mått i sovrummet så jag vet om jag får in skrivbordet med datorn för jag vill inte ha den i vardagsrummet.

Jag har för lite möbler för min lägenhet tror jag bestämt

 

Bäddat för en gångs skull

 

Där jag tillbringar väldigt mycket vaken tid

Teven som inte är på så ofta

 

 


Joråsåatteeee

Det ser ut som att jag blir av med lägenheten nu. Min hyresvärd ska bara gå igenom killens ekonomi imorgon innan hon säger ja till honom. Man får inte ha blivit vräkt en enda gång för att få nån lägenhet här, vet inte hur det ser ut i andra städer men här är det stenhårt. Men jag kan nog inte flytta före 1 juni tyvärr så 2 månader får jag betala 400 kr mer i månaden eftersom jag nu går ner till 65 %, det blir knapert som fan men jag är van så jag får väl stå ut. Det är inget spring till treor i den här stan tydligen så det bli svårt att bli av med hans. Hade han bara bott i samma bostadsföretag så hade det gått men nu gör han icke det sörrni.

Han hade sin son och pappa med sig. Sonen frågade sin pappa om dom skulle hämta grejerna med en gång för han ville bo här och blyg var han inte. Han hoppade runt i soffan och letade efter katterna som nästan blev ihjälskrämda av honom. Dom gick omkring 3 gånger och kollade runt så hoppas bara att hans ekonomi ser bra ut så han får flytta in här.

Det ringde en telefonförsäljare förut. Jag brukar ha koll på vad dom har för nummer eftersom man kan söka på numren på nätet men detta kände jag inte igen så jag svarade.

Killen: -Hej, jag ringer från en bokklubb bla bla och bla bla erbjudanden, jättebra, bla bla bla. Har du läst Camilla Läckbergs bok bla bla
Jag: -Näe det har jag inte.
Killen: -Okej men nu kan man få den och en annan bok gratis yada yada. Bla bla. Har du läst bla bla
Jag:- Nej det har jag inte.
Killen: -Okej den är jättebra..böck...
Här orkade jag inte lyssna mer så jag lade på. Ooooj batteriet "dog" visst, what a pity, or noooot!
Det sket sig rejält för karln!

Jag skulle ju ha en visning här kl 11, jo men tjena, karln dök inte upp. Min hyresvärd stod och väntade en kvart. No mercy at all. Dyker dom inte upp efter en kvart så är det kört. Jag ringde nämligen och kollade när hon skulle dyka upp. Visst det kan ha hänt nåt men då ska det till en allvarlig olycka om dom ska få en chans på min lägenhet tydligen så nu får vi hoppas att Ewas polare vill ha den men det vill han nog. Håll tummarna för det iallafall.


Var inte så nyfiken

Jag har haft Facebook ett tag, så pass länge att jag vet att man inte ska vara naiv och klicka på allt man ser och jag kan bli irriterad när man skickat ut varning efter varning men att vännerna ändå har klickat på länkarna eller gjort si eller så. Skyll dig själv säger jag då. Man är inte skyddad till 100 % därinne.

Nu figurerar en mask som kan stjäla hela din identitet genom att det ser ut som att en vän har skickat dig en länk. Har man erfarenhet av MSN och dess faror med länkar så tänk samma sak, fråga först om vännen har skickat en länk till dig innan du öppnar. Var inte så jävla nyfiken!


Jag gillar ju inte pepparrot

Igår stod jag vid en disk på ICA och stirrade på tuber med pepparrot. Jag gillar inte pepparrot men jag stoppade ner en tub med pepparrotvisp i korgen. Det kändes bra just då. När jag kom hem undrar jag i vilken hjärnhalva jag hade blivit knullad i.

Idag tänkte jag ge tuben en chans men efter min natt med halsbrännan från tårna och upp kändes det inte så lockande att ha just pepparrotssås till frukostkorven så jag tog vitsås istället men jag klickade lite pepparrotvisp bredvid maten, litegrann sådär på ena kanten. Det var faktiskt gott och jag undrar om inte denna visp är lite mildare i smaken. Får se om jag är tvungen att kasta upp inatt. Förövrigt var det inte frukostkorv utan ostkorv, den var rätt stark så jag vet inte vad jag ska skylla på om det brinner i halsen på mig inatt.

Imorgon är det visning kl 11. Håll tummarna för fan.


Hur pryda är brassarna egentligen?

När jag läser artikeln om Paris Hilton och hennes nya reklam som handlar om öl så såg jag framför mig henne nästintill ha sex med en ölburk men blev nästan besviken när det inte alls var något sånt. Hur pryd får man egentligen vara? Den har stoppats i Brasilien för att den anses som för sexuell *fågelholk*.
Vill ni se den och se om ni håller med brassarna eller mig?. Här är den isåfall.

 

 


Skönt väder ute

Idag skiner ju solen och eftersom jag inte nån kamera har så smsade jag Carro och frågade om jag fick låna hennes och det fick jag. Jag knatade dit och hämtade den och gick sen iväg med två onda fötter, inte lätt att ta sig fram när det är så mycket snö men det gick.

Tidan ihop med Vänern

 

Hamnbassängen

 

Isen är längre inte så tjock i hamnbassängen

 

Här är vattnet fullt synligt i Tidan

 

Det var mycket snö som sagt var och jag fastnade en stund

 

En parkbänk där ryggstödet bara syns

 

Solen syns mellan träden

 

Lite mer av framsidan av domkyrkan

 

Sen gjorde det så satans ont i fötterna att jag var tvungen att linka hemåt

 

 


Trekant är inget ovanligt

Det har ju blåst rejält på Charlie Sheen och hans fru Brooke Mueller och än är det inte över vad det verkar. Nu träder en kvinna fram och talar om att hon haft trekant med det gifta paret. So what? Det är inget unikt att man har och är man då bisexuell som det säg att Brooke är så är det verkligen inget ovanligt. Även kändisar har det liksom.
Är alla med på det så ska väl inte det hindra. Kom med något nytt.
Om solen ändå kunde skina 24 timmar om dygnet i 2 veckor

Inatt vaknade jag av en jävulsk halsbränna. Det var nästan så att jag höll på att kasta upp (finare ord). Jag stapplade upp till köket, fick med mig en Nogger runt benen som trodde att det var morgon och att hon skulle få mat. Nogger är en kompost med ett rör rakt igenom, det tar aldrig stopp i henne vad det verkar. Jag gjorde iordning ett glas samarin, jag skulle ha behövt en hel tillbringare på en gång kändes det som. Gick igenom vad jag hade ätit och konstaterade att en halv tesked sambal i min köttfärssås inte var en hit när man har problem med magen som jag.

Jag gick och la mig igen men hade svårt att somna om, min rygg värkte och jag kände mig som Agda 93 när det tog 30 sekunder att vända sig från ena sidan till den andra. Utanför lämnade jag en förvånad Nogger som fick bli utan mat.

Jag vaknade igen 5.03 att halsbrännan var ett faktum igen men jag orkade inte gå upp igen så jag tvingade mig att somna om.

Klockan 9 vaknade jag och solen sken från klarblå himmel. Tänk om den kunde skina nu varje dag, dygnet runt i 2 veckor så snön försvinner för solen värmer helt klart. När det är sånt här väder med snö och sol kommer jag alltid att tänka på sportloven varje år uppe i Sälen. Vi hyrde alltid stuga nära backen och det slog aldrig fel, det var oftast fint väder. Man blev solbränd när man åkte upp i liften och det var extra snyggt när man hade gigantiska slalomglasögon.

Jag och bror åkte oftast korgliften upp och i Hundfjället så går den liften över en backe med puckelpist. Det var lika kul varje gång när man skrek nåt däruppifrån till nån därnere och idioterna tittade upp. Ni kan ju tänka er själva att dom trillade varje gång, jag och bror låg dubbelvikta i korgen. Elaka som få.

Nu ska jag ta på mig och ta en promenad tror jag bestämt. Insupa värmen och hoppas på att snön snart är borta.


Socialsekreterare ofta hotade

Nu befinner ju jag mig i en situation där jag gott och väl skulle kunna blanda in soc även om jag inte är berättigad några pengar för att jag bor för stort (jag ska flytta snart till mindre). Dessa människor som går till soc är fattiga eller har lite att röra sig med. Kanske efter att ha blivit uppsagda som jag, eller utförsäkrad från Försäkringskassan. Det är två faktorer som man inte kan rå för, man kan aldrig förutse vad som ska hända om nåt år eller två. Många har kanske lån som då tog när arbetet gick bra.

Jag var på soc för några år sen då jag verkligen var i stort behov av pengar då allt hade gått åt helvete. Vem som helst kan hamna där, det finns inget fack där man stoppar in "socfolk" och andra. Många är desperata, många är deprimerade och tar till alla medel som finns för att få en bättre ekonomi. Jag skulle själv aldrig gå så långt att jag skulle hota nån för pengar. Det hjälper liksom inte och det blir oftast värre av det men jag kan förstå dom som gör det faktiskt. Det är bara folk som är i samma situation som förstår det. Jag kan tom förstå att folk gör bankrån. En sista utväg, en sista chans till bättre ekonomi helt enkelt.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Att jobba som "sockärring" eller på Försäkringskassan är två jobb jag absolut inte skulle vilja jobba med om det så var dom två sista på jorden. Jag skulle inte kunna sova på nätterna när jag ännu en gång har fått en eller flera att må ännu sämre än när dom kom och besökte mig för att jag inte gav dom pengar och hopp om en bättre framtid, och att få må bra. Man måste nog ha ett starkt psyke och ett starkt hjärta för dom jobben.

Jag är arbetslös sedan siste november -08 och går snart ner till 65 % på A-kassan, det är fruktansvärt kämpigt och jag skulle behöva komma till sjukhuset för flera åkommor och det blir bara värre men jag har inte råd. Jag är glad att jag inte är allvarligt sjuk.
Solen är här!

Idag är det underbart väder ute. Jag var ute en sväng när jag hade varit nere med några lådor till förrådet. Solen skiner och den värmer. Det är fortfarande lite kallt men i solen är det skönt.

Om 2 veckor är det vårdagjämningen, då ska ju helst snön vara borta men jag tvivlar starkt på det förstås.

Där jag bor finns det inte så mycket barn men jag har iallafall fått bevis på att det finns några eftersom jag hittade en snögubbe på gården.

På torsdag har jag en visning igen men igår kväll pratade jag med Ewa på msn och en killkompis till henne har letat efter en trea länge och han var mycket intresserad. Dom som bodde innan mig är kompis till honom så han vet mycket väl hur lägenheten ser ut eftersom han var här då. Det ser alltså lovande ut men tror knappast jag kommer ut före 1 april då hyrorna höjs men det ska bli gött att kanske bli av med snart ändå för vill inte karln ha den på torsdag så kommer Ewas kompis att ta den antagligen. Gött mos!

Den här gubben står i skuggan så han kommer nog vara kvar ett tag

 

 


Begagnad tv-bänk

Jag begav mig till second hand idag för att kolla runt lite. Jag ville förnya mig lite. Den tv-bänken jag haft sedan min fd sambo flyttade ut -95 hade han med sig när han flyttade in och var gammal redan då. Jag hittade en finare, bättre, större, bredare och tyngre. Jag ringde min käre far och frågade om han kunde hjälpa mig med att bära upp den till mig. Det skulle han göra. Han hade hämtat sin fru på nån kurs så hon var med. Eftersom min rygg är så pass i dåligt skick så fick jag absolut inte bära något så dom tog den själva, upp för 4 våningar utan hiss. Jag höll lite i ena kanten.

Så nu har jag en "ny" tv-bänk och den gamla tog pappa med och slängde på tippen. Hur begagnat det än är så är det alltid kul att förnya sig lite. Det var lite hummande från pappas fru som tyckte att jag skulle vänta till jag flyttade eftersom den då ska ner och upp igen snart men jag var rädd att den skulle försvinna. Den var så billig och jag drar hellre in på 3 dagar middag och unnar mig något som jag kanske aldrig kommer ha råd med.

Det finns tjänster och det finns tjänster liksom och den ena tjänsten är dummare än den andra. Varför uppmuntra till otrohet? Jag fattar inte riktigt. Läs mer här får ni se. Det löjligaste på länge tror jag bestämt.


Kvinnor kan bli åtalade vid missfall

"Den nya lagen kriminaliserar avsiktliga, medvetet vårdslösa handlingar som leder till missfall.

Att åka skidor under graviditeten är en av aktiviteterna som nämns.

Lagförslaget röstades igenom i delstatsparlamentet men ska nu godkännas av Utahs republikanska guvernör Gary Herbert innan den kan träda i kraft."

 

Detta säger jag inte så mycket om men att kvinnor inte ska gå på halt underlag när dom är gravida är för mig en gåta. Hur SJUTTON ska dom ta sig fram under vinterhalvåret? Ska dom ha en hink med grus med sig som dom ska slänga framför sig? Eller ska dom stanna inne ett halvår??

 

Två kvinnor möts varav den ena är gravid i 8e veckan (och det inte syns)

-Men grattis Hilda!

-Till vad?

-Ja till bebisen du har i magen.

-Hur vet du att jag är gravid?

-På hinken såklart dummer!

 

Eh..ska kvinnor bli åtalade om dom får missfall för att dom gått på halt underlag så är det ju lite skevt. (Skyll på AbsolutJohan att jag kör med ordet skevt).

 

 

 

 


OS är slut

Ja då var det slut på OS för denna gången och Sverige rodde i land med 11 medaljer, 7 av dom stod skidåkarna för. Det näst bästa OS någonsin sägs det så vi ska vara mer än stolta över vad våra landsmän har åstadkommit.
Nu kan man kanske få se annat på folk statusar på Facebook då, känns lite skönt faktiskt, det är genom dom jag fått uppdateringar om hur det har gått. Undrar hur många det är som har sjukskrivit sig under dom här dagarna.

Nu får vi vänta 4 år till nästa vinter-OS. Tack för den här gången.