En kanonlåt

Jag fick tips av Ewa om en jättebra låt. Det är hennes brorsdotters pojkvän som rappar. Lägg hans namn på minnet. Tony Rissla eller ja, hans artistnamn.
Lyssna på låten, den handlar om hans liv.Eric Saade en charmknutte i Europa

The Manboy - Eric Saade läste ju som bekant upp Sveriges röster i ESC i lördags. Det klarade han galant. Hans vackra leende, hans vita tänder och hans glittrande ögon (nej jag har inte blivit hetero) blev en hit bland folket ute i Europa. Nu har det kommit flera internationella fans runt om i europa och glott på hans hemsida.

Ska han nu ut och turnera i andra länder och få andra tjejer att skrika i falsett när han sjunger sina låtar? Kan bli, kan bli. Tur inte jag är där för då lär jag få dessa tjejers skrik som tinnitus i en vecka.

 

 Yeeees äntligen har jag mitt eget bredband!

Det ringde en karl till mig förut och förklarade att nu funkar mitt bredband. Vad det var som var fel? Dom hade kopplat fel på utsidan. Jävla tur att det inte var fel hos mig då för annars hade det kunnat bli dyrt. Jävla nötter.

Nogger går inte lika vingligt längre men Iza fräser åt henne och Nogger tog sig ner från sängen och under bara för att spy. Gulligt att hon tänkte på att det inte skulle vara så fräscht att ha en spya i sängen men det var typ bara gallsafter för hon har ju inte ätit något sen kl 20 igår kväll. Nåt vatten vill hon inte ha att gurgla med efter heller.

Här är en bild på en nedstämd och ynklig Nogger.

 

 


Stackars mattes <3

När jag kom och hämtade Nogger på Djurkliniken så tittade hon bara lite slött på mig och vinglade av och an i buren. På vägen hem kände jag att hon kissade i buren. Mycket riktigt, hela buren och hela hon var dyblöt av kiss.
När vi kom hem mötte Iza oss i dörren men kände inte igen Nogger och inte doften heller (det luktade desinfektionsmedel också), hon vände på klacken och sprang in under sängen.

Jag tog Nogger direkt till duschen för att få bort det värsta men är inte så lätt när man inte får röra magen, det fick bli som det blev. Jag hade tagit fram en filt och lagt på golvet i vardagsrummet, dragit ner alla persienner eftersom det kan bli en viss ljuskänslighet men där skulle hon ju inte ligga, hon stapplade iväg till köket och många vurpor på vägen. Väl framme vid vattenskålen välte hon lagom och välde ut hela skålen, blött igen alltså. Hon gick vidare till sängen och försökte att hoppa upp själv vilket resulterade i att hon blev hängandes i klorna så jag fick hjälpa henne. Hon kunde inte lägga sig riktigt till rätta för såret tog emot. Hela magen är bar och puppisarna syns. Det kommer kort på det senare men vill inte störa nu för just nu har hon lagt sig under täcket och sover eller förbannar mig för att jag varit så elak idag.

Iza har ännu inte kommit fram. Får se när hon kan tänkas göra det.


Nogger - min väckarklocka denna måndag

Jag hade ställt klockan på 7. 6.50 vaknar jag av metalljud. Jag stapplar ut i köket. Där står Nogger på diskbänken och slår två skedar mot varandra.

Nogger: -Men se där ja, det tog ju bara en halvtimme att få upp dig matte! Godmorgon!

Jag: -Men va fan! Vad sysslar du med? Jag sov ju!

Nogger: -Ja det märktes du, jävla dövöra! Jag och Iza är hungriga. Hit med mat!

Jag: -Tyvärr, du får ingen mat förrän i eftermiddag, du ska vara fastande i 12 timmar.

Jag har inte talat om för henne att hon idag ska kastreras och får inte äta något. Iza får tyvärr fasta hon också bara för det.

Nogger: -Va? Va då fasta? Vad är det för jävla skitsnack? Hit med mat innan jag hivar iväg skedarna i nyllet på dig!

Jag gick in på toaletten och efter kom Nogger med vattenflaskan.

Nogger: -Hörrö, mat mat mat mat!

Första strålen kom mellan mina ögon och jag vrålar att hon inte får nån jävla mat.
Iza hoppar upp i mitt knä och jag viskar till henne varför det inte blir någon mat och att hon får det när vi åker sen.

Iza börjar asgarva och vrålar mellan skrattattackerna.

-Hahaha Nogger, du ska åka till farbror doktorn och förlora rätten till att bli mamma idag, dom ska karva i dig, du kommer må spydåligt! Hahaha

Jag spände ögonen i henne och hon tystnade med en gång.

Ja precis, idag sker det, äntligen!

Godmorgon!Nogger är en svikare

Igår sa Nogger till mig att hon ville titta på Eurovision med mig. Sagt och gjort. Jag gick och lade mig i soffan. Till en början tittade hon och diggade med i dom flesta låtarna. Sen hoppade hon upp på kanten av ryggstödet...och somnade! Jävla svikare säger jag. Min hämnd kommer imorgon då hon ska kastreras. Det vet hon inte om som tur är annars hade hon väl hoppat ut från balkongen, åkt kana ner för grannens markis under och sprungit till skogs.

 

Vadå vig?

 

 


Mors dag 2010

Idag är det Mors dag och vi har återigen varit hos mina föräldrar på denna dag. Det var fint väder till råga på allt. God mat (som jag glömde fota), rabarberpaj och lite senare tårta.

Sedan skulle brorsbarnen bada fick dom för sig så sagt och gjort, vi gick ner till stranden.


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att kvalitén är piss och skit .

 

 

 


Min systerson i sin bästa utstyrsel (tydligen)

 

Rabarberpaj

 

Stugan, pappa och brors sambo (bror var på trav i Stockholm)

 

Gunde och Lennart Svan

 

Min present från min dotter var att hon följde med överhuvudtaget och var trevlig trots baksmälla från gårdagen.

 

 


Fattade noll men nu vet jag - Lena Meyer

Igår såg jag på Eurovision men jag missade första halvtimmen därför hörde jag aldrig Tysklands bidrag så när röstningen var fattade jag noll. Jag som hejade på Danmark, dels för att jag tyckte den var jättebra plus att låtskrivarna är från min stad och grannkommunen. Jag hörde Tysklands bidrag först när hon vann och hon var ju så chockad att jag knappt uppfattade hur låten gick men idag har jag lyssnat flera gånger och den är faktiskt jättebra den också. Hon påminner om en kaxig Amy Diamond, nån som håller med mig?

Jag skrattade hysteriskt när hon igår inte fattade att hon skulle sjunga låten när hon hade vunnit utan fick ytterligare en chock över det. Lite gulligt men man undrar ju om hon någonsin sett på Eurovision förut.

Jag gillar låten och den kommer att spelas åtskilliga gånger på radion runt om i hela Europa. Inte illa att komma som helt ny för alla och sen slå på stort i en så stor musiktävling. Grattis till Tyskland och Lena Meyer!

 

 
Glödlampan är lite seg

I en veckas tid har jag nu varit utan bredband och surfar och bloggar med en sk "dongel". Jag har varit i kontakt med Bredbandsbolaget ett antal gånger och dom har varit väldigt tillmötesgående så jag anklagar inte dom för fem öre.

Idag satt jag och fick för mig att jag skulle skruva bort locket till telefonjacket för att verkligen se att det var rättkopplat för första gången jag pratade med en anställd på Bredbandsbolaget så skulle vi checka att jag hade gjort allt rätt och det innebar också att kolla att det stod rätt till i jacket. "Går kablarna genom alla 4 skruvarna?" Jag glor och kunde konstatera att kablarna gick runt hela så det stämde nog. Idag kollade jag mer noga. Så är ju för fan inte fallet alls. Dom är bara i dom undre skruvarna för sjutton! Glödlampan lyser om än väldigt segt hos mig ibland. Nu vet jag bara inte hur jag ska kunna få kablarna genom dom övre för det finns inga mer ändar utan det är bara virat runt runt.

Jag har mailat dom och tom bifogat bilder på hur det ser ut och undrar om jag nu måste ta hit en telefonjacksexpert (fina ord jag sprider tycker jag). Dom skulle nämligen skicka hit en tekniker och det skulle jag få bekosta om det visar sig att det är fel hos mig och inte hos dom. Nu är det rätt uppenbart att det faktiskt ÄR fel hos mig men några ändar kan jag inte få till själv. Jag kan ju inte börja skala lite här och var liksom.

Får se vad dom svarar. Tur att jag hittade felet och mailade dom ifall nu Per-Gunnar, Lars-Sven eller Knut-Bertil kommer hit och lämnar en skyhög räkning för att jag är så urbota seg i huvudet.

Så här ska det se ut

 

Så här ser min ut över

 

Och under

 

Jag hoppas att det fixar sig i veckan nu utan en faktura på ett 4-siffrigt belopp

 

 


Dennis Hopper död

Så har ännu en kändis avlidit i cancer, denna gång blev det Dennis Hopper. En både risad och rosad skådespelare. Jag gillade honom mycket. Vem minns inte honom i filmer som Easy rider, Speed och Sleepwalking.

Hopper dog i sviterna av prostatacancer. Vila i frid! 

 
Sjötorp

Idag har vi vart och firat min syster i Sjötorp. Hon hade ingen aning om vart hon skulle utan hennes familj skulle bara ta med henne någonstans.

Hon visste heller inte att vi skulle komma dit. Det var våra föräldrar och min dotter som var stressad och uttråkad redan innan hon kom dit. Det är ju cruisin i stan och alla hennes kompisar började typ att dricka redan i förmiddags.

Det var väldigt god mat men också väldigt snordyrt men det ligger fint iallafall.

 

 

 

Jag glömde däremot att fota både syrran och resterande sällskap men ni överlever nog ändå va?
Nu läcker det!

Utanför vårt hus står det små fula röda nästan fallfärdiga stugor, det ska föreställa cykelförråd men det är överfullt med cyklar så jag tröttnade på att försöka baxa ut min cykel varje gång. Jag ställde den i cykelstället utanför.

När jag cyklade iväg förut kände jag nåt blött under vänster skinka, mina jeans tvättade jag igår och tänkte att det kan vara att dom inte blivit torra över natten. Ack så fel jag hade. Inne på ICA träffade jag på en gammal bekant som frågade lite på skämt om jag har läckage. Då visade det sig att jag hade en stor blöt fläck i häcken. När jag kom ut så kände jag på sadeln och jävlar i helvete vad det rann vatten ur den. Det får bli plastpåse hädanefter.

Idag är det Cruisin här i stan. Det innebär att jag nog inte kommer att kunna somna förrän vid 4-5 imorgon bitti då folket äntligen åkt hem. Jag bor ju precis vid vägen här och kommer ha mängder med alkoholbespridda människor nedanför på gatan, borta vid kinakrogen och i häckarna (bilarna) på vägen. Jippie liksom. Jo precis, jag har varit likadan...i mina unga år och innan min dotter föddes. Nu är jag bara gammal.


Ja du

Helt plötsligt från ingenstans tänkte jag tillbaka. Jag saknar dig inte för fem öre, inte som du är nu utan som du var då men den personen kommer aldrig mer igen då får det vara så här. Jag mår bra nu, bättre än på flera år faktiskt och det är nog ömsesidigt har jag en stark känsla av.

Jag citerar en text jag fick i ett brev från en kvinna som jag hade kontakt med -94.

"Vi kanske möts igen, i andra astralkroppar i en annan dimension eller så. Det är verkligen häftiga grejer det!"

Oansvarliga föräldrar

Hur är man funtad när man ger sin 18 månader gamla son en cigarett? Hur är man sen funtad om man låter honom fortsätta att röka? Ardi är 2 år och röker 2 paket cigaretter om dagen!

– "Han är fullständigt beroende. Om han inte får cigaretter blir han arg och skriker och dunkar huvudet mot väggen. Han säger att han känner sig yr och mår dåligt, säger mamma Diana enligt Daily Mail."
Ursäkta mig men, lägg in honom för avgiftning eller vad fan som helst, han lär ju inte få uppleva sin 10årsdag om han med dom små lungorna ska få fortsätta att röka.

Hade det varit i Sverige hade socialen varit framme för länge sen...tack och lov! Föräldrarna är skyldiga till sonens för tidiga död för det är så det kommer att sluta. Jävla nötter!

 

 


Vadå svulla?

Nu har jag kommit på hur jag ska kunna lägga in bilder från min mobil. Jag tar ut dongeln först såklart! Min mobil klarar inte av att det är fler usbkablar samtidigt.

Igår kväll var jag hos Ewa och tittade på floppen dvs Eurovision. Ewa tyckte att vi skulle äta lite gott, sagt och gjort.

Varmt toscakaka


Och med vaniljsås på såklart
Ewa tyckte inte att det skulle sluta där och hennes två söner hade vart nere på ICA och köpt smågodis. Skålen är STOR!Idag åt vi lunchbuffé på en Thailändsk restaurang. Det var första gången jag var där och absolut inte den sista ska jag säga.

Supergott!

 

 

Hemmabygge

Jag är grym på träslöjd. I högstadiet gjorde jag ett nyckelskåp på en hel termin. Men senare när jag gick verkstadsteknik gjorde jag en snygg skohylla i furu och smide, har även gjort ett bag-in-boxställ i smide och lite annat. Jag ville ha en bil men inte så stor och hade inte råd att köpa mig någon själv så jag byggde mig en egen..se nedan.

Jag och sötaste Rebecka från Sundsvall ska träffas nångång och då ska vi ha värsta baslådan i bak och spela 80-talsmusik, det har vi bestämt.
Erkänn att du är avis?

 

 

 

 

 

 


Smygbs?

Det finns flera kändisar som smyger med sin sexualitet men få visar det på öppen gata.

Daniel Craig är en av dom tydligen. Den nya machoBond gillar killar, iallafall om man ska tro Aftonbladet.

Han sågs kyssa franskt med en annan man utanför en bögklubb. Den heta scenen i Venice i Kalifornien inträffade den 15 maj utanför baren Roosterfish.

Innan detta hade dessa män tydligen haft kul på dansgolvet. Daniel för sjutton, släng upp garderobsdörren nu på vid gavel!

 

 
Äntligen sker det på måndag

Nu är det dags, nu ska det verkligen ske, nu ska det bli verklighet! På måndag kl 9.30 ligger Nogger på operationsbordet och ska förevigt bli steril och SÅ okåt det bara går att bli. Vi är många som kommer bli tacksamma över det inte minst Iza som fått stå ut med ylandet lite då och då i flera månader. No babies alltså och nöjda grannar. Förhoppningsvis slutar hon med att skvätta lite här och var också. Det ska bli SÅ skönt och kommer vara värt vartenda öre kan jag säga även om jag får leva på vatten och mögligt bröd resten av månaden.

Kastrering is the shit!
Klåda delux

Jag vaknade 4.15 av att jag hade klåda på ben och i ljumskarna, det var lite som i början av mina utslags karriär. Kunde inte somna om så jag gick upp och duschade, det sved på alla ställen jag hade kliat på. Jag låg ju i kalibad igår och vanligtvis brukar jag duscha på kvällen (får inte duscha tidigare) men var för trött och tänkte göra det när jag vaknade istället, det var tydligen väldigt ajabaja tyckte min kropp som hämnades. Jag fick med mig två nya produkter från hud som jag skulle testa. Nu har jag gjort det och jag blev förvånad hur bra det var, så Sune the tryrabbit (egen översättning) kan nu rekommendera dessa till sköterskorna som sedan ska tala om det för dom andra patienterna.

Igår stod jag 9 minuter i ljusbehandlingen, det var lite jobbigt för ryggen men det gick. Jag drömde mig bort att jag stod lite sexigt på en söderhavsö med solglasögon och det blåste lite lätt. Efter 6 minuter stod jag inte så sexigt längre utan försökte bara hitta ett sätt att härda ut i 3 minuter till. Det såg mest ut som att jag var enormt pinknödig om jag ska vara ärlig. Bytte ben varannan sekund typ.

Nu har klådan gett sig så kanske att jag nu ska försöka att somna om.


Lite av varje

När jag varit på sjukhusen så har det alltid legat ett julnummer av någon veckotidning, undrar om dom slutade att prenumerera på dom tidningarna runt jul. Idag när jag låg i kalibadet så såg jag vad jag trodde en ny tidning. Det var iallafall inget julnummer men däremot från den 3 Juli 2007. Jättekul att läsa saker som hände för 3 år sen tycker jag, verkligen.

Efter sjukhuset cyklade jag till Granngården för att kolla vad det kostar med riktigt kattfoder och inte sånt skit som finns på Ica eller någon liknande affär, det är alldeles för mycket salt,socker och fett i sån mat. Inget undra på att folk köper sån skräpmat kan jag säga. 10kg Royal Canin kostar 669kr..what?? Jag har två katter liksom, det skulle bli nudlar utan något till om jag skulle köpa nåt sånt.

Efter det åkte jag till Karlsson och köpte några dukar till vardagsrummet, en badrumshylla och lite annat. Jag cyklade alltså runt hela stan kan man säga. Det var skönt.

Nu ikväll gick jag, Ewa och hennes lille son till hamnen, han är inte så glad över att komma hemifrån men när han fick en glass blev han lite gladare. Ewas exman äger ett fik och mackor med massor goja på och i slängs om ingen äter upp det. Ewas äldste son åkte motorcykel med pappa och när Ewa kom hem hade pojken fått med sig massa mackor med sig hem till mamma. Ewa meddelade Sune att Sune gärna får hämta några mackor. Jo men visst. 5 mackor fick jag. En med räkfyllning, en med tonfisk, en annan med köttbullar på och ytterligare två med diverse goja i. Jesus jag har mackor hela helgen kan jag säga. Men gott gott!

Bäst att ta en Samarin innan läggdags annars har jag halsbrännan från helvetet igen.


Märken i ansiktet

Hade jag nu haft en dator som tog emot bilder från min mobil medan jag har en dongel i så hade ni fått se mina röda märken jag har i ansiktet efter snarkmasken. Jag tvingade mig till att ha den hela natten och resultatet blev att jag har ett rött långt märke i pannan och ett rött märke på näsan. Det ser ut som om jag vart i slagsmål eller gått på nån tjej som inte velat det och fått en lång nagel på samma ställen. Hoppas att det går bort snart för strax ska jag ut och cykla till hudmottagningen.

Det är mulet ute idag igen men nästa vecka ska det tydligen bli bättre väder. Det tackar vi för.

Mitt bredband är fortfarande inte igång och när jag ringer dit så får jag till slut höra en engelsk röst säga att det är något tekniskt fel. Trött jag blir!

Vad ska ni hitta på idag?


Superduperbra

Jag har nu på förmiddagen varit på sjukhuset i grannstaden för att jag hittade ett manligt könsorgan på mig igår när jag duschade. Jag som flata tål liksom inte att ens se en sån så det var väldigt traumatiskt. Jag har inte känt den där förut och ingen annan har sagt  nåt heller eller också tyckte dom om det jag vet inte vilket. Det blir iallafall operation på söndag kl 6 på morgonen.

Näe jag skoja om nu någon trodde på mig. Jag har däremot varit på samma sjukhus för att en sköterska skulle kolla läget med hur jag sover med "snarkmasken". Inte visste jag att allt registeras och då menar jag allt! Hon såg att jag inte hade haft på mig den varje dag sedan jag fick den tex. Jag drog till med att jag hade haft det bästa sexet ever och somnat strax efter, hon skruvade på sig lite generat men hon ska inget säga för hon ska ha bebis i november visade det sig så oskuld är hon ju inte.

Iallafall så fick jag mycket beröm, eller ja, kanske mer att masken nu gör att jag inte snarkar alls och inte en enda störning. Innan masken hade jag ju 20 sömnstörningar per timme och nu var det 0.0! Alltså ingenting, nada, nothing! Det ni. Nu ska jag använda den varje natt och HELA natten för att vakna mer utvilad för nu vet jag att jag inte har sömnapné så länge jag använder den. Mia kommer antagligen i helgen så då får hon ge er rapport på såvida jag snarkar eller inte, om jag nu inte har det bästa sexet ever igen då och somnar som sagt.

Ni kanske undrar varför det inte finns några som helst bilder någonstans efter flytten? Det kan bero på att datorn envisas med att inte vilja ta emot några bilder från min mobil så länge jag har en dongel installerad, helknäppt men hoppas få igång mitt bredband snart och då blir det bilder igen.

Här regnar det och är svinkallt. Hur är vädret hos er?
Ullared-Morgan

Ni som följde serien "Ullared" på tv i höstas såg säkert den blyge och försynte Morgan som var ett riktigt original. Nu kommer det trosor med hans autograf på. Hur många av er kommer att köpa dom? Jag köper nog hellre plastfolie eller trasor faktiskt. Hur kul vore det om man fick med sig nån tjej hem och Ullared-Morgan ligger närmast min vitalaste del av kroppen? I och för sig skulle jag kanske inte ha på mig dom om jag ska ut på krogen men ändå. Nej tack, jag skulle inte ens ha såna om dom så var gratis.


 

 Städningen blev godkänd!

Inatt sov jag som en klubbad säl. Jag somnade runt 00.00 och vaknade 6.50. Tio minuter innan klockan ringde alltså. Kl 8 skulle fönsterputsaren komma. Stans bästa naturligtvis och det blev så vackert så. Man skulle kunna springa in i fönstret i tron att det står öppet så rent är det. Han har hållit på sen han var 14 fick jag höra men nu har dom tre sönerna tagit över så på äldre dar har han fått lära sig hur det är att leva med en dator, innan var det bara papper och penna.

Jag ringde min hyresvärd för en tid för besiktning och hon kom upp och hon hade inga anmärkningar alls. Så jävla underbart! Jag har nu låst den där förbannade dörren för sista gången och kan fokusera på denna lägenhet nu. Fick också veta att under dom här parkettliknande golvet är det korkmatta så när katterna springer från ena sidan av lägenheten till andra så hör inte grannarna det utan bara jag. Det känns bra. Man vill ju inte ha upp grannarna första veckan liksom.

Ute är det underbart väder. Nu är sommaren här!


Brittany Murphy och hennes man ses i himlen

För bara ett halvår sen avled Brittany Murphy i sitt hem av en hjärtattack. Nu är det hennes mans tur, Simon Monjack. Är inte detta lite märkligt eller? Vilar det en förbannelse över det där hemmet eller? Isåfall är det nog bäst att Brittanys mamma flyttar ut för hon bor där också.

Folk dör som flugor men det är väl inte ofta två stycken i samma hem dör bara sådär? Med bara ett halvår mellan.

Vilar det en förbannelse så tycker jag mamman ska kasta vitlökar omkring sig eller nåt. Skrämmande är det iallafall.

Visst såg dom lyckliga ut?

 

 

 


Städningen äntligen klar

Imorse gick jag upp för att fortsätta städa i lägenheten och fy fan vad underbart, klockan 15 var jag klar!

Den känslan är obeskrivlig. Kl 9 ska lägenheten besiktigas imorgon bitti och får jag nån anmärkning så gråter jag. Jag är stolt över att ha gjort allt detta själv med min onda rygg. Jag är envis som få. Jag är galet trött så ikväll somnar jag nog gott.

Imorgon kan jag bara fokusera på den här lägenheten och i veckan kommer mina föräldrar och ska hjälpa mig med att få upp saker och ting på väggarna. När jag fått i ordning ska ni få se foton det lovar jag.

Det är verkligen sommar ute nu. Shorts och t-shirt är det som gäller nu. Så skönt!

Vad har ni hittat på för kul denna underbara söndag då?


En kul lördag

Idag känns det lite grann att man var ute igår tack vare EN öl. Jag är aldrig bakis annars, kanske för att jag bytte ut snapsarna mot ölen? Sjukt kul var det iallafall. Förfest hos Ewa, fick över grabbarna vid balkongen bredvid, dock inte balkongvägen. Det visade sig att killarna är kompisar med min dotter. Det ska drickas fint förstår ni när dom enbart drack whiskey. Ja iallafall tills Ewa hiva fram en champagneflaska, vad vi firade? Ingen aning med nån skrek Happy new year! Jag hävade att det bara var pingstafton och då firade vi det istället.

Ner på stan och in på krogen där världens bästa Jojje spelade. Han är en sjukt underbar trubadur och entertainer. Jag och Ewa sjöng och Ewa fick en låt tillägnad till sig. Eloise som hon dessutom vrålade med i då hon oftast sjunger den när det är Karaoke.

Jag träffade en kille där som är pappa till en fd kompis till min dotter. Han tyckte jag var lika snygg nu som för 10 år sen. Han var faktiskt intresserad av mig då och har tydligen i alla år trott att det var ömsesidigt, det slutade han att tro igår kan jag säga...för det sa jag till honom. Han undrar om jag är intresserad nu men jag berättade också att jag nu är "åt andra hållet" och ja, det var ju helt okej och han kunde inte fatta att jag ingen flickvän har. Kan ju tillägga att han hade glömt sina glasögon hemma..det är vad jag tror.

Idag blir det final i städning. Jag träffade killen som ska in i min gamla lägenhet på krogen igår och nåde mig om det var minsta ludd bakom badrumsskåpet, som om man monterar ner den då liksom. Besiktning och fönsterputsning imorgon bitti. Sen är jag klar och kan fokusera på min nya lägenhet. Gött!

Söndag och det är mulet här. Hur är vädret hos er?


Den yngsta att bestiga Mount Everest

När jag var 13 år hade jag inga särskilda drömmar eller saker jag ville uppfylla. Jag tog dagen som den kom i stort sett. Jag började röka vid den åldern och man tyckte man var skittuff. Andra bestiger Mount Everest vid samma ålder.

13-åriga Jordan Romero gjorde detta är är härmed den yngsta att klara att komma till toppen. Det måste ju vara en merit på alla papper iallafall eller hur.

Vad hade du för mål och drömmar när du var i början av tonårstiden?

 

 


Ska aldrig flytta mer

Nu är allt flyttat men det var verkligen ingen dans på rosor. Alla möbler tog dom/oss 1 tim och 20 minuter. Själv har jag nog lagt ner ca 36 timmar sammanlagt den här veckan med att packa, packa upp, bära skiten, upp och ner för trappor och nu är jag slut som människa. Min rygg gör sjukt ont och imorgon ska jag städa lägenheten själv. Jippie! Tack och lov har jag tagit det grövsta som ugnen, under badkaret och bakom spisen men det ska ju vara tip top också liksom.

Men jag trivs redan och Nogger ligger och sover i min säng. Mitt sovrum har dom inte fått vara i på flera veckor. Jag har datorn i mitt sovrum och mitt vardagsrum är väldigt rymligt, jo här kommer jag att trivas som fisken i vattnet. Imorgon ska jag städa alltså, jag har fått cider av grannen så det kan ju bli riktigt kul att städa.

Nu är jag helt slut så nu går jag till sängs. Förresten, är det nån som är haj på nätverk? Jag har fått mitt bredband inkopplat och det står att det lokala nätverket är anslutet men ändå kommer jag inte in på en enda sida. Skumt eller hur? Nu surfar jag på den lånade dongeln men måste ju fixa mitt bredband men att ringa support som kostar 19.20kr/min är ju rena rånet så dit kan jag ju inte ringa.

Jag återkommer imorgon med mer rapport nu vill jag bara sova. Godnatt!


Uppe före tuppen

Kl 4 vaknade jag och tog av masken samtidigt hörde jag hur Nogger ylade i vardagsrummet och för att grannen inte skulle ringa på i bara mässingen och skrika att jag skulle få tyst på min kåta katt innan katthelvetet hamnade nedanför som en blöt fläck gick jag upp. Genast var det mat som gällde...trodde Nogger ja. Jag gick på toa och satte mig framför datorn. Nogger letade killar i lägenheten och hade jag nu haft sängstolpar så skulle jag nog tro att Nogger genast skulle sätta sig på en sån.

Jag måste kastrera henne absolut men när ska jag ha råd med det då? Ingen som vet ingen som vet.

Idag flyttar jag ju om ingen har missat det. Jag har fått låna Ewas bil och ska iväg till tippen med skit jag inte vill/kan ha. Ja vet ni vad? Nu slänger jag min korta vita kavaj som jag hade på min student, ja precis jag har haft den i min garderob sen dess, släpat med den på alla ställen jag flyttat till, varför vet jag inte för jag använde den nog bara 1 gång efter studenten. Den är fin, den har guldknappar och kan ni tänka er, jag hade även vita pumps men dock ingen kjol, no no där gick gränsen liksom. Men jag var fin, hade jag bara haft kort (har jag säkert nånstans) så hade jag visat er.

Kl 19 börjar min flytt på allvar, 10 starka armar varav 2 armar är kapabla att flytta men inte hennes rygg, det vill säga..min! Men jag måste säga att jag har ju gjort min del på något sätt, jag har ju sprungit upp och ner för alla trappor ett 20-tal gånger men aldrig tomhänt. Det känns inte lika retligt att be om hjälp med möblerna nu.

Kanske dags att gå och lägga sig och sova i 3 timmar om Nogger och hennes ylande tillåter.


Värmen är här och mer kommer det att bli!

I stora delar av Sverige är ju faktiskt sommaren här, våren var inte långvarig utan vi fick sommar direkt! I helgen blir det högsommarvärme nästan överallt. Det är bara att prova ut bikinin,baddräkten, badbyxorna och blåsa upp alla tänkbara plastdjur och hoppa i plurret va?

Här vill jag dock att det ska bli åska för det är kvavt och åska gör ju luften mycket skönare så Tor Tor kom igen nu och släpa hit din vagn och mullra järnet!

Synd bara att jag ska flytta imorgon och städa hela lördagen men på kvällen kanske det blir någon cider och ut på krogen. Om jag inte ligger halvdöd med bruten rygg eller nåt.

 

 


Bilförsäkring på Insplanet

Har du ibland problem med att veta vilken bilförsäkring ni ska ta när ni köpt en bil? Du vet väl om att det finns en sida på nätet där dom jämför priser med olika försäkringsbolag? Då slipper du att leta efter det billigaste priset för din försäkring. Bra va?

Eftersom jag ingen bil har så har jag liksom inte varit den som har behövt leta bilförsäkringar men jag fick detta tipset av någon som känner någon som känner någon ni vet. Det heter Insplanet. Och nu har jag för nyfikenhetens skull faktiskt varit där och det verkar ju vara en riktig kanonsida faktiskt. Så är ni i startgroparna till att skaffa bil och kliar er lite i huvudet för att ni inte riktigt vet vart ni ska skaffa försäkringen så tycker jag gott ni kan gå in där och kolla och jämföra. Ni klickar i modell på bilen och lite annat så tar dom fram det billigaste alternativet åt dig. Låter väl kanon? Bra så gå då in på Bilförsäkring på Insplanet och gör slag i saken!

Tycker ni sedan som jag att sidan är kanon så tipsa gärna era vänner om detta också. Varför betala mer när man inte behöver? Bra onödigt eller hur? Precis!


Pizza

Jag var så sjukt sugen på pizza men har inga pengar och skrev ut det som status på Facebook och Ewa tog mig på msn och sa att jag kunde komma dit så lånar hon mig till en pizza för hon var också sugen på det och jesus vad gott det var. Jag tog en Capricciosa med pommes på och kebabsås bredvid. Till er som aldrig ätit en pizza med pommes på säger jag bara, TESTA för det är skitgott.

Ewas syster Nathalie var där en sväng och ställer mer än gärna upp på bild som hennes syster aldrig gör så här är ett kort på henne då. Nej det är inte Emma Anderssons syster som vissa tycks tro.

 

Nu är jag så där jätteproppmätt som man blir av fet mat. Det var länge sen. Jag har bara ätit 2 pizzor i år. Det ni!

 

 


Sommar!

Jag vaknade kl 7 imorse och jag gick upp direkt. Gjorde mig i ordning och gick upp med en låda till lägenheten. Där luktar det ljuvligt efter att jag hade hängt upp tvätten igår. Det var fortfarande lite fuktigt.
Jag gick upp igen och fortsatte att packa lite sen vid 11 ville Ewa att vi skulle till stan en sväng och eftersom vi båda bor nära centrum tog vi en promenad dit. Det var superduperasvarmt ute. Vi satte oss ute på en servering och Ewa bjöd på ett fik. Vi satt i skuggan så det var härligt. Sen fick jag följa med till Lindex för att hon skulle ha tag på en bikini. Det slutade i en överdel för henne och många skratt åt alla fula "mormorstrosor". Det finns väl inget fulare än trosor som man kan dra upp till armhålorna typ eller? Jag blir iallafall avtänd på såna underkläder.

Systemet nästa för Ewa och jag hängde bara på, jag stoppade ner burkarna i påsarna, det är mitt kall i livet. Sen följde Ewa med mig för att hjälpa mig med en låda till nya lägenheten så jag sparade in en runda. Tack för det liksom.

Imorgon stängs mitt internet av och "dongeln" jag har funkar inte riktigt som det ska. Jag testade det och det funkade typ bara på min blogg och inga andra sidor. Vill kanske inte sitta och bara råglo på min blogg, så trist har jag inte. Imorgon kommer också min kära dotter och vill ha hjälp med en uppgift till skolan. Det är ju perfekt att internet inte funkar då för annars vet jag hur det blir. Då sitter hon framför Facebook och Msn  och får iallafall ingenting gjort.

Vad har ni för väder?


Anna Ankas assistent

Serien "Anna Anka söker assistent" har final i kväll men den vinnande assistenten har redan sagt upp sig. Att vara tillgänglig 24 timmar om dygnet var inte personens grej.

Denna person stod ut i 3 månader, jag själv skulle inte palla en enda dag med denna människa. Hennes röst skulle säkert tränga igenom min tystnad som ingen annan lyckats med när hörapparaten är avstängd, lite som tinnitus liksom. Nej jag känner inte Anna Anka men det jag har sett på tv räckte gott och väl för att byta kanal.

Skulle du vilja vara hennes assistent?

Bilden har jag snott lånat på samma sida som artikeln

 

 

 


Satan i gatan

Det var länge sen jag kände så mycket energi i min kropp som idag. Jag har som bekant burit en del lådor och nu har det blivit ännu fler plus att jag har tvättat. Jag mitt smartarsle kom ju på den underbara idén att eftersom lägenheten är tom däruppe så kan jag lika gärna hänga upp den fuktiga tvätten där. Sagt och gjort. Första maskinen klart, upp med den och hängde så mycket det gick att hänga på. Jag har ju en klädkammare nu och den är ju än så länge ganska tom och där hängde jag kläder och lakan, i badrummet är det kläder och kanterna på badkaret är nu full med underkläder. Ner i tvättstugan igen och invänta nästa maskin. Upp med den när den var klar. Gick upp hit en stund och tog med mig två lådor upp till lägenheten för att packa ur.

Ner igen då för att ta upp 2 täcken och hänga över dörrarna och tog då med mig tomlådorna hit upp igen. Jösses, tur att det inte är sådär jättetunga lådor annars hade jag väl legat med både ishias och diskbråck igen. Nu har jag cirka 6 lådor kvar och sen är det bara möblerna kvar! Är jag inte så otroligt jävla bäst eller? Ja precis! DET är jag.


Nu så!

Idag var jag ju på hud i vanlig ordning när det är tisdag och vet ni vad det innebär? Just det! Frikort! Jag har äntligen fått mitt fucking jävla frikort!

 

Ser ni vilket datum mitt frikort går ut? Just det 23 mars nästa år! Jösses vad jag kommer att springa på sjukhuset nu. Jag ska känna efter i vartenda litet organ, i varenda liten kroppsdel om jag månne behöver besöka en läkare. Jag ska iallafall ringa öron om en vecka då jag kan fylla på min mobil för just nu är det SÅ tomt på det att jag inte ens kan ringa en signal till nån mer än till 112 då. Jag kan ju i och för sig ringa dit och försöka få dom att koppla vidare? Går det? Nehe inte det nej.

Idag fick jag en guldstjärna av sköterskan för att jag inte hade kliat på mina armar och det ser SÅ fint ut på ryggen också och hon sa också att jag kan öka dosen med klådastillande så ikväll ska jag ta två piller så kanske jag slutar att klia helt på låren. Så får det bli!

 

Tjosan i trosan vad jag har burit kartonger och packat idag. Jag ska tvätta idag också och nu blir det en hel del maskiner då jag verkligen vill ha allt rent. Täcken och kuddar står på schemat bl a.

 

Här är det mulet och regnet hänger i luften. Hur är vädret hos er?

 

 

 

 


Det vilar en bajsförbannelse över min lägenhet

På 2 dagar har jag varit i min "nya" lägenhet ca 8-9 gånger och 3 gånger av dessa gånger har jag blivit så där panikartat skitnödig där borta. Det liksom börjar när jag vrider om nyckeln och går in, det är då det sätter igång. Det måste alltså vila en bajsförbannelse över min nya lägenhet eller hur? Eller också tar jag i så med lådorna mot magen att det trycks hela vägen ner genom tarmen och näst intill ut. Har ni någon teori? Jävla tur att jag tog med mig en toarulle upp dit för det mjuka pappret hon lämnade tog ju slut första dan.

Nyss var jag uppe med en låda, den sista för i kväll jag lovar gott folk. Så nu har jag lagt på en liten duk på hallmöbeln jag fick av hon som bodde där innan mig och ställt två ljus på. Jag kommer säkert ändra mig tusen gånger innan jag blir nöjd men just nu ser det hemtrevligt ut så fort man öppnar dörren för det är då man ser den direkt. Imorgon ska jag nog ställa dit en bordslampa också. Undrar om jag även ska ställa dit en korg med egna tofflor? Kanske kex och ost på en bricka i hallen? Efter 2 veckor som brickan har stått där kan jag ju säga att det är mögelost..fast flera sorter. Eller montera en sån där myntautomat man har på toaletter just på toadörren? För att bekosta mitt toapapper? Eller?


Hur man förvirrar posten

Ja då är man helt plötsligt hyresgäst i två olika lägenheter. Hyresvärden har varit uppe och noterat skavanker i nya lägenheten och satt mitt namn på dörren. Så nu finns mitt namn på två olika dörrar. Snacka om förvirring för Posten. Det är lite som när två bögar sitter i ett badkar fullt med korvar på något sätt eller hur?

Jag har nu nästan packat ner allt som går att packa ner. Det känns skönt faktiskt.
Min bredbandsleverantör sa 2 till 5 veckor då jag frågade hur lång tid det skulle ta att flytta bredbandet till den nya adressen. Idag fick jag brev av dom och dom räknar med att få igång det den 21:e, alltså samma dag jag flyttar in. Snabba ryck eller hur? Inte ens en dag liksom. Kanonkul ju, så mig slipper ni inte en enda dag. Bra eller anus?
En sorgens dag

Ni som läst min blogg ett tag nu har ju läst att jag hyllat min sochandläggare. Jag träffade honom idag...för sista gången visade det sig. Han ska sluta! Hur kan han bara med? Hur kan han lämna mig och alla andra 39 han har hand om? Denna enormt sympatiske kille och socionom.

Jag tänkte börja hulka och låtsasgrina för att han skulle stanna för min skull, kasta mig om halsen på honom och viska att jag minsann kan hångla upp honom mot skrivbordet bara han stannar kvar! Jag offrar mig liksom. Men näe jag är ju blyg så det sket sig. Vad han ska jobba med istället vet jag inte men hoppas att han kommer trivas på sitt nya jobb. Jag önskade honom iallafall lycka till med det han nu kommer att syssla med.

I väntrummet ser man bara baksidan av en massa trista husfasader utan fönster, ja nästan. Idag såg jag något som jag inte reflekterat över förut. Någon har målat fasaden utanför. Så läckert!

Det är enbart den väggen där det gula är som är målat. Lyktstolparna nedanför och skorstenen däruppe är riktiga. Visst är det läckert?

 

Klockan 13 ska jag träffa min hyresvärd och vara med när hon kollar runt efter skavanker så att inte jag åker på det den dagen jag flyttar men får mina föräldrar bestämma så ska jag inte flytta så länge dom är i livet säger dom. Vi får väl se hur det blir med den saken!

 

 

 

 


Oh noooooo

När jag var yngre lade jag en del pussel och då menar jag inte dom med 3 bitar med knopp. Varje gång tänkte jag: Tänk om det fattas nån bit så har jag suttit här i flera timmar till ingen nytta. Nu var ju inte dessa pussel på 5000 bitar men ändå.

Jack Harris är 86 år och fick ett pussel av släktingar 2002. Det har tagit honom 7 år att få ihop det, ja iallafall det mesta av det, för att vara exakt: 4999 bitar av 5000. Det fattas EN sketen bit! Tillverkningen av detta pussel har upphört. Ni kan ju tänka er så retligt. Jag hade nog fått psykbryt milt sagt. Ni kan tänka er att göra en sak och det äntligen är färdigt...tror man! Fruktansvärt. Stackars Jack.

 

 


Tom lägenhet

Jag har inte kunnat låta bli. Jag vet att jag inte ska bära så många lådor men jag kan inte sitta här och glo på när lådorna skriker efter att få flytta in i nya lägenheten så jag har faktiskt varit uppe några vändor idag men har vilat emellan gångerna och lådorna väger inte så mycket.

Imorgon ska Ewa min underbara vän komma hit och hjälpa mig med fler lådor för jag har inga fler tomlådor så jag måste ha det för att kunna packa resten liksom.

Jag var uppe förut och tog lite kort. Det är ju tomt i varje rum men så här ser det iallafall ut.


Köket då med parkett som jag älskar

 

Sovrummet, parkett igen. Love it

 

Älskar att jag nu kommer ha färg i alla rum

 

Ser ni den grisrosa färgen på väggarna? Me NOT like

 

Jag tror att jag kommer att kanontrivas där. Att slippa ha en bastu till lägenhet en sommar till. Nu kan jag iallafall svalka mig i vardagsrummet när resten av rummen badar i sol. Och ni, nu är det bara 5 dagar kvar!

 

Ni räknar väl ner dagarna med mig va?

 

 


Alexandra

Alexandra <3 Du förgyller mina dagar, du får mig att må så bra, du får mig att vilja lyfta röven från datastolen och börja dansa. Din röst i mitt öra är som ljuv musik...sluta aldrig göra det du gör med mig!

Sen du kom in i mitt liv har livet blivit mycket bättre, jag vill aldrig sluta lyssna på din röst, den är så vacker, så innehållsrik och jag ler så fort jag hör din röst. Hoppas att jag får många fler underbara timmar och dagar med dig.


<3 <3 <3Mobilpengar

Jag stod och diskade, jag måste ju som bekant alltid ha musik i öronen när jag diskar. Jag hade Mix Megapol och hörde en reklamsnutt om mobilpengar. Om man skickade in sin gamla mobil så kunde man få pengar för den på kontot.

 

Jag gick sen in på deras sida och läste.

 

 

 

Läste ni vad som stod på nr 1? Det står att man ska söka och bläddra efter sin gamla mobil för att ta reda på hur mycket den är värd. Sen står det ju då i rött att man ska observera att listan med priser på telefoner inte är publicerade än. Eh nehe varför skriver dom ut först att man kan söka och sen funkar det inte? Är det då inte bättre att dom gör allt klart först innan dom gör reklam för grejer? Dålig planering? Nån som gjort detta och vet om det funkar? Har ju 2 mobiler som inte funkar som jag tänkt att slänga men funkar detta så kanske man ska testa det.

Mobilpengar

Där har ni adressen ifall ni vill gå in och glo själva.

 

 


Jag har fått nyckeln

Yeeeeeeeeeeeeeeeeees! Tjejen som bodde i lägenheten jag ska in i var här förut och talade om att hon nu var klar med lägenheten helt och hållet, städat och haft sig. Lyllos henne att hon är klar, då har jag nu allt kvar.

Jag fick nyckeln så att jag kunde börja ta upp lite lådor. Jag tog med mig den lättaste lådan och gick upp. Jättefint städat och det luktade Ajax citron lång väg. Hon hade lämnat kvar en halv rulle toapapper i hållaren och jag var ju tvungen att inviga toan och känna att jag trivs där liksom. Oj vilket mjukt papper, det är mina vitala delar inte så vana vid, jag köper oftast toapapper som river gött både i fram och bak. Detta papper får nu 10 bajskorvar av 10 möjliga.

Nu kan jag stå i fönstret och bliga på folk som kommer och går på framsidan, när barn står och kastar sand på varandra, när kärringarna på gården sitter och skvallrar om alla andra grannar, när folk sitter och grillar och jag får stå och dreggla i fönstret.

Jag ställde mig på balkongen och helt plötsligt var det som om jag kommit 2 våningar ner fast det bara är en. Så stor skillnad är det per våning tydligen. Men det känns underbart och den vita hallbyrån och den silvergråa teven stod så prydligt i sovrummet fast jag ska ju då flytta ut byrån till hallen såklart. Ska bara få tag på en vit helfigursspegel för det är det många som klagar på när dom är hos mig minsann.

Imorgon kommer jag bära lite fler lådor. Vill ju inte förstöra hennes fina städning innan besiktningen liksom.

Jag är på G gott folk, jag är verkligen på G!Förrådet överflyttat

Jag kan tacka min lyckliga stjärna för att jag kastade en jävla massa när jag flyttade förra gången för nu var det inte mer än 12 lådor att flytta över från det gamla till det nya förrådet för mig men 4 av dom var tunga så nu är min rygg helt slut. Det liksom brinner i hela nederdelen av ryggen men nu är det iallafall gjort!

Jag vet inte hur det är med er men jag blir iallafall nostalgisk varje gång jag ser grejer jag inte sett på ett tag i förrådet.

Som detta tex.

 

Det här dragspelet fick jag av min morfar på julafton då jag var 5 år. Han spelade själv dragspel och var en hejare på det och ville väl att jag skulle spela med honom när jag blev lite äldre eller nåt. Han fick en stroke ca 10 år innan han dog och hans ena arm blev aldrig riktigt som den skulle efter det men spelade dragspel gjorde han ändå fast med en hand då. Han åkte iväg till äldreboenden och spelade för dom gamla långt upp i åldern.

 

Jag började aldrig att spela något instrument men däremot var/är min syster en hejare på piano. Vi hade ett piano hemma i pappas sovrum som jag plinkade lite på. Jag spelar på gehör nämligen, kan inte noter överhuvudtaget men har lätt för att lära mig spela bara jag hör en låt.

Idag spelar jag bara idiot och det är jag nog en hejare på får väl sägas.

 

När jag döptes fick jag denna av någon jag inte vet. Vet bara att jag fick den på min dopdag.

 

 

Jo den har ögon faktiskt...någonstans

 

 


Nääää

Säg den lycka som varar länge.

Igår kväll tog jag den sketna klådastillande tabletten och inväntade tröttheten. Den kom väl en timme senare men inte den där däckande tröttheten som dagen innan. Jag tog på mig masken och somnade på stört. 5.30 vaknade jag och tog av mig masken och fortsatte och sova och jag har små svaga minnen av att jag kliade mig och mycket riktigt. När jag vaknade andra gången trodde jag att jag bara hade sovit en halvtimme men som i själva verket var 4 och såg och kände att jag hade kliat på mina lår så pass att det gått hål på några ställen. Undrar om det blir 7 resor värre efter att det varit bedövat kanske?

Idag står regnet som spön ner i backen och jag tänker på min stackars pappa som står ute och målar sin friggebod ute på landet. Ja dom har sovit där för första gången i år och då vill man ju helst att det ska vara bra väder men nej då, nu regnar det.

Det är tur att man är slarvig med var man lägger pengar och hittar så pass att man nu kan köpa toapapper och slippa ha Aftonbladets logga i häcken eller några roliga serier i musen. Det stoppar liksom upp mitt sexliv om ni fattar. Hur kul skulle det vara om nån asgarvade för att serierna var så roliga mitt i alltihop?
Jag och Ewa ska iväg och handla, eller ja, hon ska handla och jag ska hålla hårt i mitt toapapper. Japp så får det bli.

Vad ska ni göra i dag? Vad har ni för väder?


I koma på nätterna

Är nu hemma från hudmottagningen. Idag trodde jag att jag skulle få frikort. Nähä inte idag heller nä. Receptionen var stängd och på hud tog dom inte emot pengar så jag får snällt vänta till på tisdag med det.

Idag blev det inget kali i badet.

Denna känner ni igen från skolan va? Ja precis, den man fick på fingrarna om man inte kunde sina glosor

 

Men nu trycker man hål på plasten med den istället

 

Jag var iväg till min dotter på vägen hem (det är egentligen en omväg) och pratade lite. På väg hem därifrån fick jag syn på träd med blommor på. Ja jag vet att dom har kommit längre uppe i Stockholm och det är sagolikt vackert när hela trädet är fyllt av dessa men detta var ett jättelitet träd men har inte mindre fina blommor för det.

 

 

 

 

Jag cyklade ju dit och hem och jag flög med min cykel. Det gick supersnabbt MEN varenda liten förändring i gatan gjorde ont i min rygg så det var nästan så jag kan anmäla mig i cykelslalom om den sporten nu finns.

Call me!

 

Sköterskan sa till mig att bara ta den klådastillande tabletten på kvällen innan jag ska sova så kliar jag mig iallafall inte på nätterna. Näe precis, blir det en sån natt jag hade inatt så lär jag ligga i koma på nätterna! Vaknade inte en enda gång på 7.5 timmar.

 

 

 

 


Jo men tjena

Igår blev jag ju knockad av min klådastillande tablett. Klockan 21 vaknade jag ju och då trodde jag att jag skulle få vara vaken hela natten. Jo men tjena, jag lade mig 00.30 och somnade 10 minuter senare. Jag vaknade 2 min innan klockan ringde 8.30 och var så trött och jag tror nog att jag hade kunnat sova till middagstid eller nåt.

Jag har ju sömnproblem men för 1 år sen var det sömnproblem fast tvärtom. Jag kunde inte somna! Min läkare skrev ut insomningstabletter. Hon på Apoteket sa att jag skulle ta en 1/2 typ i sängen för jag kommer somna inom en halvtimme. Hur länge låg jag tror ni? T V Å timmar! Jag var så pigg och kände absolut ingenting. Nästa dag tog jag en hel för det sa hon att jag kunde göra. Jag låg återigen i 2 timmar utan resultat.

Nu tycker jag att dom kan byta plats på den klådastillande och insomningstabletten för det verkar ha blivit nåt fel i tillverkningen där på något sätt.

Idag ska jag cykla till hudmottagningen, dock inte på grannens cykel som lätt kan göra vem som helst steril utan min egen! Oj oj jag har nog inte cyklat på min egna cykel på säkert 2 år. Det har tydligen regnat i natt men jag hoppas inte att det vräker ner när jag nu ska ta en cykeltur till sjukhuset.

Idag är det en sån där klämdag. Ni som jobbar i vanliga fall, har ni fått/tagit ledigt?Knockad

I mars fick jag andra klådastillande tabletter utskrivna av en läkare eftersom dom andra jag hade gjorde mig alldeles för trött på dagtid och gjorde ingen verkan. "Dom här är inte lika starka som dom andra du hade, så du ska nog hålla dig vaken". Det var så läkaren sa till mig.

Jag har inte tagit dessa förrän idag och mitt på dagen. "Ta dom före varje måltid för att det ska bli full effekt". På tom mage stoppade jag i mig en och 3 timmar senare åt jag. Efter maten skulle jag se en film. Jag lade mig i gästsängen och såg 5 minuter av filmen tack vare att jag blev knockad direkt och dessutom med en snus inne. Det har aldrig hänt förut. Vaknade och hade hela käften full med saliv blandat med snus och höll på att kräkas. Fy fan vad äckligt det var!

Nu undrar ju jag då om jag ska åka och trycka in dessa tabletter i läkarens röv eller om jag bara ska acceptera att dom är starkare än dom förra. Jag ska alltså ta en på morgonen och en på kvällen. Yeah right! Hur sjutton ska jag hålla mig vaken med en sån i kroppen fram till kvällen? "Vanlig biverkning: Dåsighet och trötthet" I helvete heller, det skulle kunnat ha blivit både 3dje, fjärde och femte världskriget utan att jag skulle ha vaknat.

Så nu har jag sovit en timme och vaknade nyss liksom, grattis Sune till en hel vaken natt!Städ under badkaret

Förra gången jag flyttade så tänkte jag att jag städar allt på samma dag. Så tänker jag inte den här gången för fan vad jag slet den gången. Så sagt och gjort, jag ställde mig på alla 4 och började skura under badkaret. Tyvärr är handfatet ivägen så jag kan inte flytta på badkaret mer än kanske 30 centimeter så det var ett himla pusslande fram, i, under och tillbaka men nu är det iallafall rent därunder. Jag hittade Noggers gömställe. Jag trodde ett tag att hon åt upp sina bollar men nej då, därunder låg 3 stycken och hon klappade tassarna, log brett och gjorde en piruett när jag kastade dom in i vardagsrummet.

Jag gjorde rent avloppet där också och hade jag nu ätit något så hade jag antagligen fått upp det för jag trodde att jag stod öga mot öga med en mus men det var bara en hårboll, jag har aldrig varit så glad över att inte va nära en mus förut kan jag säga.

Det rann till ändå, massor! Svetten rann nerför ansiktet och det har nog bara hänt ett antal gånger i mitt liv förut men då var jag ju smalare och hade mer kondition kanske, nu fick jag anstränga mig en hel del för att min rygg inte skulle gå av på kuppen.


Vad gör ni denna Kristi himmelfärdsdag?
Äntligen har jag fått min cykel tillbaka

Ni minns kanske att jag skrev i nåt inlägg att min pappa hämtade min cykel för att han skulle laga punktering bak  och fram? Nu har jag fått den tillbaka. Han hade lämnat in den så nu är det nya innerslangar, kedjan smörjd och ny vajer till handbromsen! Så glad så jag var tvungen att ta kort på den. Imorgon blir det en cykeltur om det blir bättre väder än idag då det regnar och blåser hej vilt. Längre ner finns kortet.TADAAAAA! :D
En hundring kvar

Mellan onsdag-fredag förra veckan tappade jag mitt högkostnadskort någonstans och naturligtvis vet jag inte vart.

Igår fick jag ett nytt och dom stämplade alla gånger jag varit på Hudmottagningen och vårdcentralen men sen har jag ju varit i Skövde på sjukhuset där för min snarkmask och jag ska inte tillbaka dit förrän den 25e och då innebär det alltså att jag skulle vara tvungen att betala varje gång jag är på hudmottagningen fram tills dess och det hade jag ingen lust med så jag lånade Ewas bil för att ta mig till Skövde för att få "snarkmottagningen" att stämpla där också. Jag trodde att jag nu skulle få frikort denna gång men det sket sig! Första gången jag var på "snarkmottagningen" tog dom inte kort för dom skulle flytta så kortläsaren var urkopplad så dom skulle skicka en faktura som tyvärr inte kommit.

Så jag har alltså en sketen hundralapp kvar tills jag får frikort och det får jag på fredag då eftersom jag då ska till hudmottagningen igen.

Resan från Ewa började ju inte så bra. I stort sett precis när jag hade låst upp dörren och öppnat den. Då gick larmet igång. Jag som bara ägt en bil i hela mitt liv som dessutom kom ut på marknaden innan nån ens kunde stava till billarm fick lite smått panik när jag inte visste hur man fick skiten att sluta. Folk vände sig om och jag tänkte leka Mr Bean lite och visa upp att jag minsann hade bilnyckel. Det slutade men då började båda blinkerserna (nytt ord?) att blinka och jag rev fram instruktionsboken för att se om det stod där efter att jag tryckt på alla knappar som fanns i bilen i stort sett. (Jaaa jag har körkort). Efter ett tag slutade även det.

Jag åkte och tankade, jag hade hunnit 200 meter, då började skiten att blinka på samma sätt som förut och folket bakom mig blev nog väldigt förvirrade men jag avvek in på en gata och ringde en signal till Ewa eftersom jag inga pengar har på kortet. Hon ringde inte upp, jag ringde en signal igen och väntade. Tog fram instruktionsboken och såg då den röda triangeln blinka och tryckte där. DÅ slutade det, jag hade tryckt på knappen 2 gånger innan men det hände inget. Antagligen hade jag inte tryckt tillräckligt hårt innan.

Efter en kvart ringer Ewa upp efter att jag hade smsat i ren panik att hon skulle ringa upp men då var jag ju på väg.

Ja det ska ju aldrig gå felfritt för mig när jag ska iväg på nåt. I ett annat inlägg en annan dag ska jag berätta vilken otur jag har med bilar, spelar ingen roll om det är min egen eller en lånad bil. Det händer liksom bara mig!

Jaja här är ett kort på mig när jag kör bil. 

Nu ser jag också hur snott bilbältet är, aja baja mig.

 

 


Tänker på dig

Minns du första gången vi träffades? Minns du hur vi tittade på varandra första gången när vi var själva?
Du tog din mjuka hand i min, tittade in i mina ögon med dina vackara ögon. Ögon man kunde drunkna i, ögon som lyste kärlek lång väg. En kärlek för mig och bara mig.

Den gången du tittade på mig i smyg, då du inte trodde att jag såg och när du sa att du var kär i mig. Den första tjejen någonsin som du varit kär i. Äkta kärlek rakt igenom sa du. Jag ler när jag tänker på alla gånger du sagt till mig att du älskar mig. Jag hör din röst, jag hör ditt skratt, jag ser dig framför mig när jag framkallar dom tankarna. Din humor som fick mig på fall, din charm som fick mig att älska dig ännu mer.

Tänker du någongång på mig? Vad tänker du då? Kan du också framkalla saker om mig som får dig att le? Det har gått flera år nu sen sist vi sågs och vi kommer aldrig någonsin att ses igen då det är många många mil emellan oss.

Vi hade så mycket gemensamt. Började den ena att säga något så fyllde den andra i. Tankeöverföring på hög nivå. Det försvann, vi försvann och vår kärlek försvann på vägen. Var du verkligen kär i mig? Älskade du mig någonsin? Mina känslor för dig var iallafall äkta, rakt igenom.

Hoppas att du har det bra var du än är idag och hoppas att någon gör dig lycklig resten av ditt liv. Då är jag nöjd.

Kommer aldrig att glömma dig, aldrig någonsin...

Ta hand om dig...för gott.

 

 

 
Blogvertiser

Jag är medlem på något som heter Blogvertiser. Det är en sida på nätet där det gynnar både bloggare och företag.

 

Har du ett företag som vill bli marknadsförd?

 

Nu tycker jag både bloggare och företag ska gå in på Blogvertisers hemsida och registrera er. Det är 100 % lagligt då vi bloggare både betalar skatt och arbetsgivaravgifter på detta och det funkar!

 

Jag har skrivit 2 inlägg från två olika företag på nätet och kommer att få betalt den 25e. Du bestämmer själv om du vill neka eller acceptera om du vill skriva om just det företaget/produkten men kom ihåg: Nekar du för många gånger så är det inte säkert att du blir tillfrågad så många gånger till.

Lycka till!

 

 

 

 
Medelhavet

När jag låg i kalibadet drömde jag mig bort när jag såg detta.

 

Framför mig såg jag mig själv ligga vid strandkanten i Medelhavet, vågorna kluckade när dom nådde strand. (Jag viftade med armarna i badkaret). Jag förväntade mig att det antingen skulle dyka upp nån snygg tjej och springa i slow motion mot mig som man ser i filmer...eller också skulle jag bli träffad av en flygande freesbee i huvudet, det är liksom lite mer min otur på något sätt.

 

Sen kom jag tillbaka till verkligheten och jag fortsatte att stirra på dom här fula plastblommorna. Jag låg fortfarande i kalibadet som är mörklila, inte en tillstymmelse till att en krabba skulle bita mig i tån.

 

Idag stod jag i 4 minuter i "solariumet". Det var skönt men lite trist att bara stå rakt upp och ner på en pall. Hade jag hört barn i bakgrunden så hade jag trott att jag nu låg på stranden, solen gassade fast det blåste lite från alla möjliga håll. Kom liksom inte och säg att jag ingen fantasi har.

 

Förresten så cyklade jag till sjukhuset idag. Kan säga att det var en dag och aldrig mer, inte på den cykeln iallafall för imorgon lär jag gå som om jag haft sex 24 timmar utan stopp. Jag har så ont i ljumskarna så jag tror att jag nu hädanefter kommer avstå från sex också.

 

Min mus har aldrig vart så orörlig som idag kan jag säga.

 

 

 

 

 


Bingo!

När jag var liten fick jag och mina syskon ett Bingospel av våra föräldrar när dom hade varit någonstans. Det var väldigt uppskattat. Min pappas fru var alltid bingoutropare och gick verkligen in för det.

Senare fick jag även följa med till en Bingohall där 10 kg kaffe var den högsta vinsten har jag för mig. Skitkul för en tös på nyss fyllda 12 år tänker ni. Jo men det var det, det var verkligen jätteskoj, bara det där att få skrika "BINGO" även om jag inte drack kaffe och inte gör det idag heller. Alla blickar riktades mot lilla Sune och stoltheten lyste i mina ögon. Mina föräldrar var ju ännu gladare såklart eftersom det var dom som fick kaffet.

Idag finns det hur mycket Bingosidor som helst på internet. Nu finns det en sida där flera bingosidor är samlade på ett och samma ställe. Det heter Bingo bonus. Då slipper du leta ihjäl dig efter en bingosida som du känner för att ha lite kul på för en stund. Bra va? Vad är så bra med just denna sida då? Jo, för här får du bonus på första insättningen du gör.

Gör som många andra. Besök Bingo Bonus redan idag. Adressen i sin helhet är http://www.bingobonus.se ifall ni vill dela med er av sidan till vänner och bekanta.
Jag har varit på flera av dessa bingosidor och det är jättekul. Så gå nu in på Bingo Bonus och ha så underbart kul! Och du, lycka till!

I-landsproblem

Jag var nere hos grannen förut. Jag frågade henne på Facebook om jag fick låna hennes cykel imorgon då jag återigen ska iväg på ljusbehandling. Det fick jag och jag gick ner och fick nyckeln.

Hon har nästan en sån lägenhet jag ska in i om 11 dagar och jag var tvungen att kolla lite. Bland annat i sovrummet om jag kan få plats med en byrå mitt emot sängen där jag ska ha teven för det hävdade min pappas fru att jag fick. Kan ju säga så här.
Har man lår som är 10cm i omkrets så funkar det säkert att komma förbi men nu har varken jag eller nån av mina vänner det så.

Sen fick jag se vardagsrummet och insåg att jag nu har beslutsångesten Orvar. Tjejen som bor där jag ska in hade soffan på höger sida om fönstret och jag hade det klart för mig hur jag skulle möblera. Grannen hade tvärtom så nu vet jag inte alls. Sen såg jag också att jag har långt ifrån möbler som fyller ut det rummet. Funderar på att köpa mig en strippstång och ha vid den väggen det kommer bli tomt. Lite röd belysning och fluffig röd matta runt om? Kanske en plansch med nån snygg tjej på? Antingen det eller också köper jag ett högt klösträd till katterna. Får se hur det blir.

Sen är det ett annat litet problem. Det är ett mellanrum mellan golvet och dörren till klädkammaren på ca 15 cm. Där kommer Nogger in men inte Iza. Så jag ser framför mig att Nogger retar upp Iza, Nogger ålar sig under där medan Iza som inte kan stoppa i tid slänger sig handlöst in i dörren. Lite som Tom & Jerry ni vet.

By the way. Snart är det bara 10 dagar kvar. Jag tjatar? Näääe kan jag väl aldrig tro.


Wohooooooooooooo!

Jag är med i en reklamsnutt.


Klicka på länken.

Glöm inte att sätta på ljudet rätt så högt.


Ett fängelse ska inte bara vara frihetsberövning

Hur tänkte man i norska Halden när dom byggde ett fängelse som göra att fångar vill komma tillbaka för att det lyxigare där än på utsidan?

Ett fängelse ska vara frihetsberövande japp men det ska också verkligen kännas att man sitter i ett fängelse. Har man gjort ett grovt brott ska man må lika mycket skit som människan/människorna dom gjort illa anser jag.

En våldtagen kvinna är förstörd för resten av livet och måste leva med det. Fängelset i Halden är rena hälsohemmet.
Så förbannat jävla fel!

Det är ett rent hån mot alla personer som har drabbats av dom intagna.

"Vårt mål är att de alla ska ha ett meningsfullt liv innanför muren, säger Charlott-Renee Sandvik Clasen, som arbetar som musiklärare, till Time Magazine."

Åt helvete fel är min åsikt. Detta fängelse är inte avskräckande för fem öre. Platt-tv i varje cell?
Jag har inte råd med det och heller inte att gå på gym.

Vad tycker ni andra? Är detta bygge bra eller anus?


Mia goes tröttmössa

Jag satt och tittade på filmen på 3an förut när Mia ringde mitt i. Eftersom vi ringer gratis till varandra så gör det inget om vi sitter tysta.

Hon började titta på samma film och vi pratade lite emellanåt. Sen satt vi tysta i säkert en kvart då jag frågade:

Jag: -Du, när kommer du till mig nästa gång? Det får ju bli nångång efter jag har flyttat då vet du.

Det kom inget svar och jag igen:

-Mia, hallå? När kan du komma efter att jag har flyttat?

Inget svar den här gången heller men hörde att hon andades i luren så jag visste ju att hon var kvar iallafall.

Jag tog mig till datorn, satte på Spotify och satte på låten Halleluja med Amanda Jensen som hon bara hatar på högsta volym, satte mobilen mot högtalarn.

Mia: -Men va fan håller du på med?! Hostade till och jag hörde att hon surplade som om hon försökte få in dregglet i munnen som flytt.

Jag: -Erkänn Mia, du hade somnat i örat på mig?!

Mia: -Näe för helvete, jag tittade ju på filmen.

Jag: -Jaha men då kan ju du berätta för mig vad som har hänt under den här tiden det varit tyst då.

Mia tänkte lite men visste att jag skulle genomskåda henne:

- Ja okej, du vinner, jag somnade.

Yes yes yes yes! Jag älskar när jag får rätt!

Nu gäller det för mig att aldrig somna henne i örat för då är det kört.

Måste bara...

... upplysa er om denna underbara låt. Den har gått varm hos mig nu på repeat i 40 minuter. Katterna börjar protestera och grannarna står snart på rad utanför med varsitt knogjärn men den är bara SÅ bra!
12 dagar kvar

Rubriken är svaret på frågan hur många dagar det är kvar innan jag flyttar helt och hållet. Igår blev det klart vilka som ska hjälpa till och flytta mina möbler.

Själv får jag nog nyckeln den 19e då jag och dottern ska bära lådorna och lite smått & gott så den 21e är det bara möbler i stort sett. 5 bärare kommer det att bli antagligen. Själv kan jag hålla upp dörren eller se till att dom är försiktiga. Sist av allt tar vi katterna. Sen är det tänkt att pappa ska tapetsera i mitt sovrum där Nogger fått för sig att det inte ska vara nån tapet på några ställen. Städ i 1-2 dagar, beroende på min rygg och sen flyttar killen in i min gamla lägenhet den 29e. Då borde jag ju vara klar tycker jag.

Om någon gissar på att jag längtar nu så har personen/personerna gissat helt rätt!


Så har man firat Stockholmarna

Mina kusiner var på Lady Gaga i Globen igår, imorse åkte dom hem till hembyn för att bli firade.

Det var jättegod mat, god tårta och folk man inte träffat på minst 5 år. Jättekul.

Här är systrarna som fyllde år.

 

Jag hoppas att det inte tar 5 år tills nästa gång man träffar dom igen nu när dom båda bor uppe i El Stockholmo!

 

 


Vill du ha en burk vulkanaska?

Från och med den 15 april stoppade ju vulkanen Eyjafjallajökull allt vad flyg hette ett tag och satte många resenärer på pottan. Har du fått nog av vulkanen eller vill du ha en burk med lite av molnet? 160 gram av det blir ditt för 300 kr.

Mycket tokigheter har man ju hört om men detta? Ungefär som en person hade gift sig med en bit av berlinmuren hörde jag från nån radiokanal jag lyssnade på förra veckan.

 

 Yeah jag kan somna om

Kl 4.55 imorse vaknade jag och höll på att klia ihjäl mig. Jag gick upp och in i duschen. Svalkade av mig, smörjde in mig med en salva jag fick från hudmottagningen igår som svalkar. Somnade kl 6 igen.

Kl 8 vaknade jag igen av att mobilen ringde. Det var min dotter som satt på ett pendeltåg och just då hörde jag "Flemingsberg, Flemingsberg nästa". Jag låg och sov och hon ursäktade sig att hon ringde och väckte mig. Jag somnade om faktiskt, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jag vaknade kl 10 igen.

Hon ringde nyss och varför hon ringde var för att hon bara skulle tala om att hon nu åkte igenom Flemingsberg där jag brukade hoppa av när jag var hos mitt ex som bor i närheten. Fin upplysning...eller inte.

Dom står just nu i kön till Idol för hennes kompis/ex ska på audition däruppe idag. Det var svinkallt och mulet så hon kunde inte prata så länge. Det lär bli en lång dag för dom både helt klart. Men vi håller väl tummarna eller hur?

Heja heja Calle, heja Calle, heja Calle! *Viftar med en banderoll med samma text*Joråsåatt

Jag skulle vara uppe hos Ewa tills mina kläder hade torkat i tvättstugan. 2 timmar ungefär hade jag räknat ut. Jomen visst. 18.15 kom jag dit och kom hem nu.

Mycket trevlig kväll med Ewa och min granne under Annelie. Jag skulle ta en cider och sen gå hem typ. Jo tjena. Annelie hade sprit med sig. En till mig och en till sig själv typ, varje gång. 3 groggar blev det, Ewa hämtade snapsglas och vips så hade 2 snapsar flytit ner i strupen + en cider jag drack innan Annelie kom.

Vi satt och snackade massa goja tills Annelie fick för sig att ringa en gammal kompis som heter Håkan, han kom efter en timme. Sen när jag skulle gå kom Annelies man Patrik. Håkan tyckte han kunde hjälpa mig med min tvätt för han visste precis hur klädnypor funkade, bara det att jag har inte en enda klädnypa på mina kläder så det sket sig rätt duktigt med hans hjälp.

Kl 9 imorgon bitti åker Annelie och Patrik till Göteborg. Är det tänkt iallafall, får väl se hur det går då båda har druckit en del.

Men jag hade kul och imorgon blir det kalas 6 mil bort då mina kusiner från huvudstaden kommer ner och ska bli firade.

Godnatt och hoppas ni har haft en lika trevlig kväll.


Vill du kramas?

Nån som är sugen på att kramas men inte har någon att krama? Gå då på kurs där du kan bli kliad på ryggen, masserad i hårbotten och få kramar.

Tänk om man då får någon som har stora finnar fulla med var på hela ryggen som vill bli kliad? Alltså, det gör mig ju lite illamående förstås.

Jag tänker inte be någon göra det på mig med alla mina utslag, jag själv skulle tycka det var skitäckligt men en kram eller två kanske man kan ställa upp på?

Om det kom en sån här kurs i din stad, skulle du då överväga att gå då? 

 

 Aja baja

Så har man varit på ljusbehandling igen då. Att ha genomskinligt nagellack gjorde susen för naglarna.

Sen fick jag veta något som man absolut inte skulle göra. Man får inte sola i direktsol mellan behandlingarna. Oj, stryker genast dagarna då jag suttit på Ewas balkong och solat alltså.

Eftersom jag nu kommer få ljusbehandlingar i flera veckor så kommer detta vara som en solsemester tydligen. Ja för min hy alltså. Jag kommer bli lite brun. Det är jag inte van vid. Idag stod jag därinne i 3 minuter och sköterskan smörjde in min rygg med nån salva efteråt.

Idag upptäckte jag något i Kalibadet, jag som näst intill kände för att köpa ett simborgarmärke för ryggsim förra gången eftersom jag inte nådde till andra sidan med fötterna. Idag märkte jag att på varje sida finns det något som man kan stödja fötterna mot. Kunde dom inte ha kläckt det förra gången? Man ser liksom inget i det eftersom det är mörklila. Idag vet jag och jag sa till att jag inte ville ha så varmt denna gång. Så 33 grader var lagom.


Idag är det fredag och tvättstugan står på schemat i eftermiddag. Vad ska ni göra?


Speedway

Så är man hemma igen från matchen mellan Örnarna och Griparna. Det var första matchen för i år och Örnarna vann. Kul kul. Det var många avåkningar och nästan alla gånger i en och samma kurva. 850 pers hade hittat dit. Det var ganska lite för att vara första matchen.

Vi träffade en kompis till Ewa där och hennes manliga inneboende. Jag körde dit och hem och dom andra förtärde lite alkoholhaltiga drycker. Det var skittrevligt men när solen gick ner så frös jag som en hund.

Jag fick min Speedwaykorv! Så gott!

Här kommer det lite bilder och en video.

 

En mycket ung supporter

 

Gott gott

 

En tom bana

 

 Väldigt dålig kvalité men lyssna på ljudet då hehe
'

Speedway ikväll

Ewa är uppvuxen på en Speedwaybana i stort sett. Hennes pappa har varit lagledare och hennes bror har kört Speedway i många år. Hon skulle åka med sin pappa dit idag men något annat kom emellan för pappan så nu när hon hade planerat att åka dit och inte fick det blev hon lite deppig, vem hoppar in och räddar sin vän då? Just det, Sune!

Vi var mycket där jag och Ewa runt -86-87 innan min dotter ens var påtänkt alltså. Vi sålde matchprogram och fick en sk "Speedwaykorv" för besväret. Korven är samma man kan köpa på en hockeymatch men det finns nog inga godare korvar. Jag gillar även ljudet av cyklarna och doften.

Så nu ska vi återuppleva det hela, fast vi slipper att sälja matchprogram den här gången.

Solen skiner för fullt och hoppas att den håller i sig till ikväll!

Ska bli skitkul. Bilder kommer!

 

 


Skiter i det

Ett tips till alla bloggare som bara vill ha besökare till er blogg genom att kommentera hos andra. Skriv inte bara. "Hej, hur är det?" Eller "Kolla in min blogg snälla!" Eller nåt sånt. Det biter liksom inte på mig. Tvärtom faktiskt. Då sätter jag mig på tvären och skiter fullständigt att besöka era bloggar.

Man skriver nåt om inlägget man skriver kommentaren i annars är det SÅ uppenbart. Så nu vet ni det. Jag bajsar på bloggare som inte läser inlägg och bara skriver nåt i stil med det ovanstående och helst lägger in sin egen bloggadress flera gånger för att man inte ska missa att klicka där.

Oftast är det unga tjejer som fortfarande går i skolan. Det finns massa tips och råd på nätet hur man gör för att få fler besökare till sin blogg men inte så uppenbara kommentarer alltså.


Ugnen

Påminn mig om att jag inte bara ska lägga folie i botten på ugnen när jag flyttar in nästa gång utan överallt! Uppe i taket på ugnen var det värst och det är ett helvete att komma åt när grilltjofräset är i vägen och det går inte att ta loss heller men nu är den klar och hoppas att det blir godkänt i besiktningen.

Nu får jag inte laga nån mat i ugnen alltså. Hade jag haft råd hade jag tagit hela spisen nu och bara ätit micromat eller mackor men den ekonomin har jag ju inte och kan bli trist i längden också.

2 lådor till har jag packat. Jag som inte trodde att jag hade så mycket har snart 10 kartonger stående i sovrummet, dom måste stå där annars har jag hela golvet med kartongbitar då Nogger älskar att bita sönder kartong och annat bitbart. Känns lite som att jag sover i en etta med alla kartonger runt om mig.

När ni ska flyttstäda, vad tycker ni då är tråkigast att göra?


Vill du ha ett hus för 1 krona?

Vem vill inte ha ett hus på 100 kvadratmeter med kök, vardagsrum och toa på nedre botten och tre sovrum en trappa upp för 1 krona?

Det kan bli ditt men det finns ett krav - att du tar med dig det. Det kostar max 50 000 kr beroende på hur du forslar det.

Leta tomt fort som sjutton nu. Huset finns i Forserum i Småland och ser ut så här.


 

 Uppe i ottan
Ser ni klockan till höger? Precis, det är inte normalt någonstans men jag kunde inte sova längre.

"Du kommer att kissa oftare nu så att du vet det eftersom vätskan trycks uppåt". Så sa sköterskan till mig när hon lindade mina ben. Jag är beredd att hålla med om att hon hade förbannat rätt, vid den här tiden var det länge sen jag var tvungen att gå upp och släppa "vattenfallet".

Sen hade jag samtidigt halsbrännan från helvetet och kan inte bestämma mig riktigt från vad jag fick det från gårdagen. Köttfärssåsen med yttepyttelite Sambal, äppeljuicen med tranbär i som jag drack runt 22 eller från smörgåstårtsbiten hemma hos Ewa på eftermiddagen.

Jag tittade mig också i spegeln nyss och vet inte riktigt om jag har blivit lite brun i ansiktet eller om jag blivit bränd efter gårdagens solning på Ewas balkong eller om det är en kombination från gårdagen + 1.5 minuts ljusbehandling.
Idag blir det ingen solning iallafall för att vara på den säkra sidan. Min hy är lite känslig för solens strålar om jag inte smörjt in mig så jag tror jag låter bli. Så får det bli. Annars har jag inget planerat mer än att ta ugnen en gång till.

Vad ska ni göra denna underbart soliga torsdag?


Livet leker

Har nu vart på stan med Ewa, där köpte jag något för att skydda mina naglar till på fredag då det är dags att gå på ljusbehandling igen. Nu ser naglarna ut som om jag grävt i ett koarsle, för att undvika det så köpte jag genomskinligt nagellack. 

Hon i kassan sa att det var genomskinligt så det hoppas jag så jag inte kommer med rosa nagellack för då går jag och dränker mig tror jag.

Vi satt en stund vid fontänen som dom fått igång igen. Nu är det snart sommar tror jag bestämt.

Sen gick vi till systemet för att Ewa skulle dit. Där såg jag något nytt, nämligen den här cidern. Underbart god, somrig smak av päron, fläder och rabarber.

Den satt jag och drack på Ewas balkong tillsammans med en bit smörgåstårta som hon hade köpt. Tog dock inte kort på den. Sen solade vi, solade mer och solade ännu mer. Nu är jag trött och jag tror inte att jag kommer att få några problem att somna senare ikväll.

 

 

 

 


Ork int

Orkar inte tvätta idag, går på stan med Ewa istället. Mycket trevligare och roligare.

Ska bara stryka min volangkjol och kråsblusen så är jag redo sen.

Ha en underbar onsdag!


Det går framåt

Igår somnade jag med masken med en gång, vaknade dock några gånger av att jag kliade mig över hela kroppen typ men får för mig att ljusbehandlingen nu håller på att läka allt och att det är därför det kliar.

Jag vaknade dock kl 5 första gången och tog av mig masken, då hade jag sovit med den i 5 timmar. 4 timmar är minimum sa sköterskan till mig så jag somnade om och sov i 2 timmar då min blåsa gjorde mig påmind.

Sköterskan från igår sa att jag kanske kommer kissa oftare nu eftersom stödstrumporna pressar vätskan i benen uppåt. Tack för det liksom.

Solen skiner massor idag igen, tack och lov blev det ingen snö som i grannstaden, härligt! Tyvärr ska jag tvätta mellan 12-17 idag men jag slutar nog runt 13 eftersom jag tar upp tvätten direkt så kanske går jag bort till Ewa och sitter på hennes balkong efter lunch nångång.

Har ni några planer för dagen?


Livet på Internet

Läser en artikel på Aftonbladet.se där mannen i huset satt framför datorn ca 10 timmar per dygn när frun fick sköta hem och barn. Hon frågade vad han skulle välja, familjen eller datorn och helvetet väljer datorn.

Han lever sitt liv på Internet men detta är vanligare än man tror. Jag tror också att det finns familjer där både mamma och pappa sitter på Internet och dessutom pratar med varandra där också.

Många har det så och det är ju synd om barnen dessutom men att välja datorn framför sin familj är ju helt sjukt.
Då är det dags att söka hjälp fort som attan.
Bloglovin

Jag har sett att jag har en del nya besökare som återkommer flera gånger om dagen även om jag inte lagt upp nåt nytt inlägg.

Upplysningsvis vill jag säga att det finns en knapp som heter Bloglovin i min meny till vänster. Registrera dig där så kan du få mail om när jag uppdaterat bloggen. Jag ser inte vem du är utan jag ser bara om prenumeranterna ökar det är allt.

Det är ett smidigt sätt att få veta om nån skrivit nåt mer i en blogg. Sen finns det ju dom vägrar att använda Bloglovin, eller hur Malin? ;)

Så gör som jag säger eller som Malin vägrar att göra, det är upp till dig, nu har jag upplyst om det hela iallafall.


WTF!

Jag bor vid Vänern och nyss fick jag veta att 4 mil från mig är det snöstorm. WTF! 4 maj?! Igår satt ju jag och Ewa och solade på hennes balkong och det var nästan så vi behövde varsin vattenflaska för att duscha oss i fejjan och idag är det alltså snö på väg. Vart är världen på väg? Vaknar jag imorgon bitti med ett snötäcke på backen så rör jag mig inte ur fläcken i sängen på hela dan.

Jag har tvättid kl 12-17 imorgon, nån som känner sig manad att hjälpa mig med det? *Flirtar som fan och gör pussljud*I´m to sexy for your love

Så har jag då kommit hem efter att ha varit på hudmottagningen.

Så här såg sörjan ut i badkaret.

 

Det var brunlila, såg lite ut som om dom hade slängt i 50 liter blåbärssoppa eller nåt bara det att man blev brunfärgad efteråt. Naglarna ser ut som om jag stått och grävt i ett koarsle i flera timmar. Det kommer slitas bort sa hon. Tack och lov att jag inte skulle på något viktigt möte efter eller nåt. badkaret var lite för långt för mig som inte är så lång så jag låg där och bara vänta på att någon skulle komma med ett simborgarmärke för ryggsim. Där låg jag i 40.6 grader varmt en kvart. Det var lite jobbigt faktiskt.

 

Sen fick jag ställa mig i den här i 1.5 minut. Tack och lov blåste det från alla håll och kanter.

 

 

Jag var ju liksom inte därinne så länge men såg ändå ut så här när jag kom ut.

 

 

Supersnygg verkligen. Undrar hur jag skulle se ut efter en kvart.

 

Sen fick jag mina ben lindade men det räckte med att jag kom till stan så var dom lindorna nere vid fotknölarna. Jag och min dotter som jag träffade på bussen hem gick till Ewa en sväng och där fick jag låna ett par stödstrumpor av henne istället. Det sa sköterskan till mig att jag skulle köpa så det var ju bra att Ewa hade såna hemma då. Jag ser verkligen så fruktansvärt sexig ut i dessa. Ja I´m to sexy for your love helt enkelt eller hur?

 

 

 

Sen åkte vi till Ewas mamma och där bor ju numera Elvis eller ja, kissen som hon kallar honom numera. Här fick han äta bulle för första gången och det var ju hur gott som helst.

 

 

 

Detta var min förmiddag och middag, hur har er varit?

 

 


Märker stor skillnad

Inatt låg jag och vände och vred mig i över en timme. Fick lite panik då jag skulle upp kl 8. Hade masken på mig men den gör mig piggare redan innan jag ska somna. Jag blev förbannad och slet av mig den och somnade sen på 2 röda.

Jag vaknade 8.05 utan att jag hade hört alarmet på telefonen och var superdupertrött. Nu märker jag faktiskt skillnaden mellan att ha mask och utan. Inatt blir det mask tror jag minsann.

Det var sol igår, idag är det mulet så ingen solning på Ewas balkong idag alltså, trist.

Om 1 timme och 20 minuter ligger jag då i stålbadkaret. Jag ska tyvärr inte ligga i rummet själv utan har nån sorts sköterska med mig. Hoppas att hon inte kryper ner i badkaret för då skiter jag nog i min ryggont och springer iväg. Ingen dam över 50 i samma badkar som mig tack, och absolut inte naken.

Vad har ni för planer för tisdagen?


Ljusbehandling och Kalibad

Imorgon ska jag till Hudmottagningen igen. Först ska jag bada i ett stort stålbadkar med Kali i vad det nu är. Efter det ska jag alltså in i ett liknande solarium fast stående.

 

Hoppas att det är musik därinne för jag vet inte om jag står ut att bara stå rakt upp och ner länge. Vi ska starta med 2 minuter men sen öka, får se om min rygg pallar och nej, det blir inga kort därifrån. Jag ska ju stå i bara trosor för sjutton!

 

 


Ute i solen

Idag har jag varit i solen nästan hela dan. Solen har lyst för fullt. Jag var en sväng på AF och innan det gick jag en sväng. Tog lite kort.

Vårt fängelse där fångarna har en underbar utsikt över Vänern..

 

...och ut över mig

 

Jag la mig ner på en parkbänk en stund, det var skönt

 

Allen och Stadshotellet i bakgrunden

 

Sen satt jag på Ewas balkong i 3 timmar, ser ni björkarna?

 

Ja det var varmt där men underbart

 

Har ni haft sol idag? Vart ute i den?

 

 


Casino

Ni har säkert fått mail om att ni ska gå in på någon speciell sida om casinon va? Typ satsa så och så mycket så får du så och så många spel gratis?

Har ni någongång vunnit på det där? Har ni besökt sidorna? Någon som har någon erfarenhet av det?

När jag är ute på krogen så ser jag flera som spelar på Black Jack och Roulette. Själv står jag som ett levande frågetecken och fattar inget. Jag ser nog väldigt intresserad ut, gör jag det så har jag lyckats. Man vill ju inte se ut som ett ufo som inte fattar hur det där går till.

Jag hittade denna sida där man kan gå in och spela lite olika spel.

 

Jag har alltså ingen vidare erfarenhet av sånt här men skulle jag ha pengar så kanske jag iallafall skulle prova på det. Men man ska ju aldrig satsa så mycket att man inte har råd att förlora det.

Casinon kan nog vara kul att hänga på om man vet med sig om att man kan sluta när man ligger på topp.

 

Berätta gärna både om ni har positiv och negativ erfarenhet av såna här spel. Kan ju vara kul att veta menar jag.

 

 

 

 


Måndag

Då var det måndag igen då. Känns som om det bara är måndag och fredag på något sätt, däremellan är man liksom inte med. Men solen skiner för fulla muggar och det är underbart väder ute.

Inatt strök jag på lite av den där krämen jag fick på Hudmottagningen. Det kliade inte så som förra gången men när jag vaknade hade jag kliat hål lite här och var. Är förbannat trött på detta nu men imorgon ska jag ju på ljusbehandling så då hoppas jag att det blir lite bättre.

Idag är det sista dagen innan deklarationen ska in, ni har väl inte glömt att deklarera nu va?

Finns det något som ni tycker ska vara avdragsgillt?
Har tråkigt i tvättstugan igen

Ja då var det dags att återigen lägga in en video från tvättstugan kände jag. Jag har ju ingen musik och vill inte sjunga eftersom det är två tvättstugor intill varandra med bara en tunn vägg som inte går ända ner och jag visste inte om någon skulle vara där eller inte.

Så här trist har jag då i tvättstugan igen.

Jag skulle egentligen lagt den här videon i Videofy men jag testade 3 gånger utan att dom ville ta emot mig så jag la in den på en annan sida som resulterade i lite sämre kvalité men det gör ju inte så mycket eftersom hela videon suger getpung. Jag dummar mig ju bara så ni vet det.Wahlgren/Bagge säljer sig igen

Inte nog med att Niclas och Laila sålde sitt bröllop, nu ska TV4 bygga deras lyxvilla också. I 5 avsnitt ska man som tittare få se deras villa byggas upp.

Alltså, nu gör väl TV4 ändå bort sig eller? Stockholm har många många bostadslösa så varför i helvete bygger dom inte lägenheter för samma summa så det blir några bostadslösa mindre? Näe just det, enligt politikerna har ju Sverige inga uteliggare, förlåt glömde det.

Wahlgren/Bagge har nog råd att bygga sig en egen villa. Detta kommer sticka folk i ögonen som fan. Att man ens har samvete att gå med på att olika företag sponsrar med inredning när det finns folk som skulle kunna döda för att få mat för dagen eller ett varmt ställe att sova på för natten.

SKAM.STAVAS.DET!

 

 

 
Underbart väder

Jag var hemma hos Ewa för en stund sen för att hämta fler flyttlådor då jag inga har kvar. Hon har en balkong utan tak eller väggar och där blir det inte så instängt och skållhett som hos mig. Där satt vi och gottade oss i den gassande solen med varsitt glas Cola. Så underbart väder ute och björkarna har slagit ut över natten verkar det som. Tur att man inte är pollenallergiker säger jag bara. Det räcker nog att det är mycket annat jag är känslig mot tycker jag.

5 icke ihopmonterade flyttlådor fick jag med mig. Hade lite problem i början men kom på den lysande idén att ta alla på huvudet och det gjorde jag. Det satt massa folk på uteserveringen på Kinakrogen men det sket jag blanka fan i. Det var smidigt iallafall. Hade jag nu inte haft utslag på benen så hade jag även gått i shorts idag, så varmt är det.

Välkommen du underbara vår!


Söndag

Solen skiner för fulla muggar och har nog gjort det några timmar för tidigt imorse vaknade jag och fick solhelvetet i fejjan. Jag har ett lakan för fönstret för att det inte finns något persienn och mellan lakanet och gardinen var det en liten sketen glipa där solen alltså tittade in.

Jag har ingen aning om vad klockan var men jag hade iallafall sovit med masken i 4-5 timmar. Det tar sig minsann. Jag tog av mig den då och fortsatte sova. Jag hostade av den torra luften i masken och ögonen tårades.

Idag står det lite packning och tvättning på schemat. runt 17 dagar kvar tills jag flyttar nu. Längtar nåt grönjävligt!

Jag kan ju inte putsa fönster, när jag har gjort det har det nästan sett värre ut än innan och det har hängt över mig hur jag ska fixa det. Mina föräldrar är underbara så dom har nu sagt att dom betalar en fönsterputsare att göra det. Underbart! Tack tack tack liksom. Och jag tror att jag får min pappa till att tapetsera om på några ställen där Nogger fått för sig att det är snyggare utan tapet.

Det kommer nog bli bra till slut. Den dagen jag lämnar över nycklarna till min hyresvärd ska jag fira.

När ni ska flytta, vilket tycker ni är det värsta av allt? Själva flytten? Att packa? Packa upp? Flyttstädet? Fönsterputsningen?

Jag tycker helt klart flyttstädet men jag gör det oftast själv.

Godmorgon på er.


Vill du Plocka körsbär i min trädgård?

När jag var liten så hade vi en skiva med svenska godingar på. En av dom var "Vill du plocka körsbär i min trädgård" med Ann-Christine Bärnsten. Hon sjöng den på Melodifestivalen 1975.

Jag sjöng alltid med för glatta livet. För mig var det verkligen körsbär i en trädgård och inte nåt snuskigt. Idag förstår jag bättre faktiskt. Eller ja, det fick jag veta runt 2002-2003 då jag hade en flickvän som förföriskt viskade det där i mitt öra. Jag stelnade till och var tillbaka till 1977 då jag stod med ett grönvitt hopprep och sjöng med själv eller ibland med min syster.

Det förtäljer inte om jag plockade några jävla körsbär i mitt ex trädgård eller inte. Jag känner mig lite lurad på den där texten på något sätt. Det verkade inte som om någon fattade vad det handlade om egentligen i min närhet heller för ingen tystade ner mig när jag vrålade loss i sommarstugan i min hemmastickade baddräkt i väntan på att få åka till stranden med badringen uppblåst och runt min mage.

Det är ju egentligen många låtar som man vrålade med till när man var yngre. "Rulla runt bland mjuka kuddar", hur många gånger har man inte vrålat det? Knappast att man gjorde det när man var 11 år eller?

Men nu till överskriften. Vill du plocka körsbär i min trädgård?

Jag älskar min nya keps

Nu när jag äntligen hittat en keps jag passar i (skiter i om folk inte tycker det) så vill jag ha på mig den jämt. 
 

 

 

 


Marknad

Efter många om och men kom jag och Ewa ner till marknaden. Vi köpte gräddmandel, så jävla gott! Jag ångrar redan efter att ha tagit 3 stycken att jag inte köpte fler påsar.


 

Det ständiga är att jag alltid köper plastpåsar så också idag. 100 stycken för 25 kronor är faktiskt billigt.

 

Jag köpte mig även en "Emilkeps". Min pappas fru har en sån och jag testade den och hon sa att jag passade jättebra i den. Det var ju i och för sig innan jag klippte mig men jag har fått höra av en viss person att jag inte alls passar i keps. Nu skiter jag i vilket. Vad tycker ni?

 

 

 

Vi stod och väntade på Ewas store son ett tag och precis där stod det två indianer och spelade underbar musik. Älskar verkligen sån musik.

 

 

 

 

 

 


Var ärliga

Jag tänkte på det här som pappa sa till mig om mitt hår. Att jag är finare i längre frisyr.. vad tycker ni? Var ärliga nu.

Detta?..eller...

 

detta?

 

 


1 maj

Inatt kunde jag bara inte somna med masken på mig. Jag slumrade till några sekunder bara men vaknade strax efter. Eftersom det blåser luft i käft och näsa så verkar jag bli skitpigg av det där. Jag låg säkert i en timme och inte kunde somna. Jag ville ju sova så jag sov utan masken. Det tog 10 minuter innan jag somnade men imorse var det som vanligt. Trött som en gnu så jag har ju märkt en liten skillnad iallafall.

Idag är det 1 maj mina vänner, en röd dag fast det är lördag men visst känns det som en söndag? Det kan nog folk hålla med mig om som inte kommer in på systemet idag. Men skönt för folk som vanligtvis brukar jobba på lördagar att få vara lediga idag. Grattis till er!

Snart är det dags att gå iväg till marknaden med Ewa. Det regnar inte....än.

Godmorgon på er.Har du tålamod?

Jag fick tips om ett kul onlinespel häromdagen på ett forum jag är medlem på. Många av oss började att spela. Flera kom vidare, det gjorde inte jag. Jag hatar spel där man måste tänka för mycket, jag blir frustrerad, förbannad och sliter mitt hår om det inte går som jag vill.

Vill du testa? Skyll inte på mig om du hoppar från balkongen och haft ihjäl nån i fallet är du snäll. Det är frivilligt.

Bloxorz

Ett tips. Läs instruktionerna. Det gjorde inte jag från början och höll på att ha ihjäl båda katterna innan jag fattade.

Lycka till...eller nåt.

PS. Jag tyckte inte det var ett skit kul.
Valborg

Det var meningen att jag och Ewa skulle ner till majbrasan idag men jag tyckte att regnet hängde i luften sen har inte min mage vart 100 idag heller. Måste nog vara stressen från inatt med klådan som gjorde att magen ballade ur totalt trots tabletter.

Är den imorgon och det inte regnar så ska vi iallafall gå ner till marknaden. Det enda jag brukar köpa är plastpåsar. 100 stycken för 25 kr. Det är billigt. Det brukar räcka till nästa gång det är marknad och det är i september, nej jag är inte som pensionärerna som använder samma påse fler gånger. Kanske hittar jag nåt litet till nya lägenheten också, vi får se vad det blir. Vad jag vet är iallafall att det kommer vara fullt med folk eftersom dom flesta är lediga imorgon.

Ska du demonstrera imorgon? Jag har gjort det en gång i hela mitt liv. Det var 1994 då jag gick på ABF och jag har för mig att det stod nåt om att vi ville ha fler jobb eller nåt sånt. Vi la ner hela vår själ på den där jävla banderollen iallafall och jag har också för mig att jag gick bland dom första.

Idag är det exakt 4 månader sen jag slutade att röka och jag har inte tagit ett enda bloss trots att jag festat 2 gånger sen jag slutade. Det är starkt tycker jag. Jag tar däremot en snus emellanåt men suget efter att ha en cigg i käften är borta och det är så underbart! Jag har inga problem med att andra röker i närheten av mig heller. (Klappar mig själv på axeln).