Skam den som ger sig

Jodå det blev 1 mil på cykeln idag med hur trött jag än var. Jag hade ojat mig i mina mardrömmar om jag inte hade gjort av med lite kalorier annars men jävlar vad det gick trögt, det var som att cykla i motvind mitt i en orkan eller cyklop eller vad det heter, snorkel kanske. Svetten rann som aldrig förr men jag cyklade. Nogger låg i sin bädd och hejade på medana Iza låg på mattan nedanför mig och läskade med rester av kladdkaka, riktigt såg hur hon njöt av att jag kämpade medan hon låg och bara blev tjockare men jag har rent samvete nu iallafall för på sin födelsedag SKA man äta onyttigheter så det så!

Jag lär sova som Snövit, Askungen, Törnrosa, Mupparna eller vem fan det nu var som sov i 100 år så trött är jag. Imorgon är det fredag och då fyller min älskade pappa år. Javisst fick han världens underbaraste födelsedagspresent för 41 år sen? Tycker jag med!



Kul och mycket trevlig födelsedag

Ja då blev man firad i dag i allafall trots att vi sa att vi skulle ha kalas efter mina föräldrar kom hem från Rhodos. Jag, min dotter och min syster var på marknaden. Vi trodde det var kallt ute så syrran som är från Skövde där det alltid är kallare än i min stad hade tagit på sig som om hon skulle åka till Sibirien, näe inte riktigt men tre tröjor, benvärmare och jacka. En tröja tog hon av sig i bilen innan vi gick in, jackan tog hon av sig inne på marknaden och nästan resten hemma hos mig. Det var varmt!

Jag köpte mina jävla fryspåsar och gräddmandel, två påsar denna gång. Jag köpte även jättevarma och mjuka sockar med halktassar under, 2-pack! Skitbra med mina kalla och hala parkettgolv, jo eller hur, dessa är så jävla varma att jag gott och väl kan gå ut i dom utan skor!


Hungriga blev vi också så vi gick till en restaurang där vi inte riktigt vet om vi nånsin kommer att komma tillbaka till. Kycklinggrillspett som var så torra och brända att man lätt kunde slå ihjäl nån. Dottern fick ett presentkort på summan, jag åt upp mitt ändå. Efter det skulle jag till soc så dom gick tillbaka till marknaden igen. Jag gick hem och förberedde fikat lite och sen kom dom, ingen sång men väl kuvert, yes pengar! Precis vad jag behöver. Tack snälla.

Nu är jag så trött att jag överväger att skita i att cykla men jag har ju faktiskt vräkt i mig massa onyttigheter så vi får väl se hur det blir med det.

En skitbra födelsedag blev detta i allafall och tack alla för gratulationerna, gulle ni! <3 <3 <3



Jag fyller år idag!

Ja jävlar i havet vad fort tiden går. Bara för att visa hur fort åren går sätter jag därför in ett av dom få tillfällen jag haft klänning på mig. Gissa vem som spökade ut mig då i mitten av 80-talet? Just det, EWA!

Japp jag hade faktiskt en rosa klocka på den tiden, den hade jag så länge att bandet blev slitet och föll av av sig själv typ. Dom andra smyckena är Ewas och även klänningen. Håret som är uppsatt var dock mitt.

Idag ska jag på marknad med min dotter, kanske Ewa och kanske mina föräldrar. Sen blir det till att gå hem till mig och äta kladdkaka som herr Frödinge bakat, han var så fiffig att han till och med hade lagt den i kylen på ICA. På marknaden blir det till att inköpa fryspåsar och naturligtvis gräddnötter! Shit vad goda dom är, i våras köpte jag en påse den här gången blir det två!

Hoppas solen skiner på oss bara, det brukar vara blask och slask varje år när det är marknad, håll tummarna för att det är sol, blå himmel och vindstilla!

Tack för alla gratulationer som ni under dagen kommer bombadera mig med eller hur? Precis!


Det sket sig rejält

Idag när jag äntligen fick en potatispress så gjorde jag mig till och kokade potatis, pressade den i pressen, stekte en kycklingfilé, gjorde min egen sås och kokade morötter. Jättegott verkligen...om jag bara hade fått behålla det mer än 40 minuter alltså. Det svartnade framför ögonen, gjorde ont i magen, sved och sen var det bara att besöka skithuset 3 gånger sen var jag lika hungrig igen.

Nu vet jag inte vad det var i maten som min mage inte riktigt går med på att jag äter för jag har kunnat äta kycklingfilé förut, nog för att jag hörde den pipa men ändå, den borde ju vara död eller? Vanlig potatis tål jag, sås har jag ätit förut och morötter har jag ju levt på varje dag i 2 veckor eller nåt. Kan vara att jag idag fick skithuspapper som var supermjukt. Var det så undermedvetet att jag helt enkelt ville torka mig med detta mjuka papper istället för att slita upp hela fisringen med det  vanliga sträva och billiga papper? Ja jag har inga svar på vad det var den här gången, min mage lever sitt egna lilla liv helt enkelt.

Ikväll har jag haft en sjukt kul kväll på FB då jag har skrattat så jag fått ont i magen. Jag har så roliga vänner där som verkligen var på hugget idag. Framför allt Hege, hon var ta mig fan överallt, kommenterade allt och gjorde det på ett roligt sätt. Tack schnygga Hege för att du gjorde min kväll men attans att du inte ville scheeeda med mig eftersom jag inte bytt sängkläder sen i julas. Jag gillar dig ändå vet du...fast du är norska och tack även till Jessi, som i En till jävla blogg som är så härligt blåst ibland att man inte annat kan göra än att garva åt dig.

Vet ni förresten, om en stund fyller jag år, ja precis 25 fyller jag, det ni!



Sänkte tiden med 3 minuter

Oj oj vad jag har cyklat, 1 mil idag med men på kortare tid, hela 3 minuter för att vara exakt. Jag cyklade genom snårskog, genom indiantält, myrstackar och ormgropar. Vinkade på folk vid vägkanten som plockade granris till jul, greker som gick på pilgrimsvandring, jag körde över en älg som låg och solade, höll på att krocka med en dalkulla och... näe just det jag satt på motioncykeln och glodde på USA:s unga mödrar i t-shirt och boxarshorts i vardagsrummet.

Hege och Rebecka på Facebook föreslog cykelhjälm och vadderade cykelbyxor men nepp, den dagen det blir lag på cykelhjälm säljer jag cykeln. Ja min cykel som går på två hjul och som jag kan ta mig till Netto på alltså, motioncykeln behåller jag tills jag själv inte kan röra mina ben alternativt får sån tantröv att det tar emot i tramporna.


Vill du handla billiga glasögonbågar på nätet?

Då var det dags igen för ännu ett inlägg om ett företag på nätet, denna gång handlar det om glasögonbågar både till dam,herr och barn. Tycker ni att bågarna i vanliga optikerbutiker i din stad har hutlösa priser? Då ska ni absolut gå in på en sida på nätet som i allafall jag tycker har billiga sådana. Jag använder själv inte glasögon men skulle jag någon gång behöva det så skulle jag nog överväga att anlita killarna som ligger bakom Optikbutiken.

Deras hemsida är stilren, lätt att hitta det man är ute efter och helt klart prisvärda.

Vad sägs om denna fina båge? Dessa får du för priset 495 kr och då inkluderar det enkelslipat glas och allt är fraktfritt. Du kan få hem dem idag för att känna dig för och det tillkommer inga extra avgifter. De finns i flera färger.

Något som kanske inte är riktigt lika bra är att man bara ser glasögonen som dom är inte hur dom sitter på. Därför hade det varit bra om det hade varit en glasögonmodell med dom olika bågarna annars är sidan väldigt behaglig.

Jag mailade dom och jag fick svar inom en halvtimme så snabba är dom också.

Nu uppmanar jag dig att gå in och titta runt lite på deras sida för att se om det finns något som tilltalar dig och sen är det bara att beställa. Lycka till!





En riktig höstdag

Jag öppnade balkongdörren när jag vaknade och höll på att frysa ihjäl efter 5 minuter. Nogger vill vara därute och glo på allt som rör sig. Efter en kvart var jag tvungen att stänga igen då jag frös så pass att tårna ville krypa uppåt och värma sig i nåt varmare klimat. Nogger protesterade genom att skrika nääääääääääääääääääääää men det sket jag i. In med dig kattskrälle bara, matte fryser.

Jag såg att Ewa fick skrapa sina rutor på bilen i morse då hon skjutsade sin yngste son till skolan. Solen skiner från en klarblå himmel så nu är det höst mina vänner. Löven har ändrat färg, folket har röda näsor (kan vara för mycket alkohol också i och för sig) och snart får folk se sig om efter nya vinterdäck eller om dom gamla håller måttet.

Idag kommer mina föräldrar igen med resten av grejerna jag ska få. Jag ska även få min andra fasters gamla teve. Jaaa det är en tjockteve men lite mer modern än den jag har som enhart har ett uttag och det är till scartkabeln. Sen måste jag fota och lägga ut grejer på nätet och sälja för att få ihop till brödfödan, kan hända att jag stoppar in Nogger i nån grej också som får följa med till en ny ägare. Sen byter jag mobilnummer så den nya ägaren inte kan höra av sig. Sune smart japp.

Ja det var allt för nu.



Ett STORT jävla asgarv!

Skulle du tatuera in en radiokanals logga i panna om du har chansen att vinna ett sexsiffrigt belopp? Det gjorde iallafall David Winkelman och hans styvson Richard Goddard. Förjävla otur att det bara var ett skämt då. Efter att ha tatuerat sig åkte dom tillsammans för att hämta sin nyvunna förmögenhet – men möttes av den bittra sanningen:

DJ:en hade bara skojat och radiostationen hade inga planer på att betala några pengar. Herrarna skulle stämma radiostationen men det blev inget av med det.

Winkelman blev haffad för ett mindre brott förra veckan så kortet är ett sk "mugshot" och då uppdagades historien med tatueringen för tatueringen gjordes redan år 2000.

Det är här jag bara måste asgarva. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Så nu var det gjort.

 

Bilden är tagen på samma sida

 

 


Ja då var jag igång

Att cykla i sig är egentligen inget nytt eller heller ingen utmaning för mig. Jag skaffade motioncykeln för att jag i vinter inte kan cykla och på vintern kan man heller inte gå särskilt långt utan att vara livrädd för att trilla och jag har redan en skadad rygg och vill inte att den ska paja mer.

När jag var liten/yngre var man lite mer aktiv i benen. Det var sällan jag frågade om mina föräldrar kunde skjutsa mig någonstans. Hade man cykel så tog man den. När jag spelade fotboll var träningen en bit bort och inte alls nästgårds men man cyklade, jag hade glömt fotbollsskorna en gång vad gjorde jag? Jo just det, jag cyklade hem och hämtade dom såklart! När jag höll på med friidrott var inte arenan heller nästgårds, det var bara att cykla på det. Jag har förresten mina fotbollslår att tacka för att jag fortfarande har musklerna kvar där, min dotter undrar hur jag fortfarande kan ha det efter så många år men så är det. Dom får jag inte bort helt enkelt.

När jag gick i femman hade jag en "pojkvän" som bodde 1 mil utanför stan. Mina föräldrar jobbade och han hjälpte sin pappa på gården. Vad gjorde jag? Just det, jag cyklade och inte bara cyklade, jag cyklade på stora vägen bland alla långtradare och skit. 1 mil tog 2 timmar med motvind. Kan tilläggas att pappa fick hämta mig sen för hem tänkte jag då rakt inte cykla.

Jag och min fd sambo tog med oss 4 polare och cyklade något som heter "Viken runt". Det är 7.3 mil och det cyklade vi på runt 4 timmar.

Idag var det något annat. Jag cyklade 1 mil utan uppehåll en enda gång. Det hade aldrig funkat om jag var rökare. Men jag är en stolt ickerökare som snart varit det i 10 månader. 27 minuter tog det och det är nu tänkt att jag ska cykla 1 mil varje dag och öka om en vecka. En sketgo cykel är det dessutom. Tack snälla Micke för den.

En skitdålig bild men jag har ingen lampa i taket

 

Lite lätt rödflammig i fejjan efteråt. Tur ni inte ser dom sällsynta svettdropparna som rinner ner för kinden





Min födelsedag på torsdag

Ja på torsdag blir jag ännu äldre och ni som har mig på Facebook vet exakt hur gammal jag blir och ni som läst min blogg sen förra året kanske minns vad jag fyllde då.

På torsdag är det marknad här i stan och min älskade dotter smsade mig i helgen och undrade om hon fick gå med mig då och det tackar man ju inte nej till eller hur?

Hon var på partykryssning till Riga i somras


Det händer inte så ofta att man träffar henne då hon både har pojkvän, jobbar mycket och dessutom har egen lägenhet så denna dag ser jag fram emot. Att det sedan är min födelsedag samma dag gör ju inte så mycket. När man blir äldre ser man inte lika mycket fram emot dagen och nu är det ingen som sjunger för mig på morgonen med rådjurstofflor, håret på ända och slänger paket i sängen till mig. Ingen bricka med fika på som förr. Nu är det grattissms, grattiskort, grattissamtal, grattishälsningar på Facebook och på bloggen.

Jag firar min dag när mina föräldar behagar komma hem från Rhodos som dom sticker till på lördag istället. Utav dom önskar jag mig en grekisk gudinna som dom kan ta med hem till mig!








Fått motionscykeln!

Woho! Jag har fått motionscykeln nu! Micke och hans 08polare Henke kom hit med den på sin lunch, just det på sin lunch! Hur gulligt är inte det? Precis. Displayen gick sönder när dom flyttade på den men jag som är så påhittig tejpade fast den. Jag tog faktiskt kort på mig när jag satt och cyklade men det slog i fönstret så det blev mörkt. Ni får kort på det när det är mörkare ute istället.


 

 

Jag skulle egentligen satt fast den med silvertejp men just nu hittar jag inte den så detta får duga så länge. Nu ska jag banne mig försöka cykla åtminstone 1/2 mil varje dag. Tittar man på tv så tänker man inte så mycket på vad man gör.



Bloggidétorka

Nu tänkte jag att ni skulle få bestämma vad jag skulle skriva ett inlägg om. Är ni sju stycken som har ett önskemål så tar jag ett önskat inlägg om dagen i en vecka, är ni fler så lottar jag ut mellan er. Är det inga alls så skit på er.

Så kom med idéer nu. Finns det nåt ni vill veta om mig? Vad som helst. Finns det inte det så nehe så intressant är jag. Japp jag vet att jag är öppen av mig och ni säkert vet det mesta men nån jävla grej finns det väl? Kom igen nu, gnugga geniknölarna ordentligt och kom med förslag!



"Och så vill jag betala för den trasiga dildon tack"

Berns i Stockholm har i en månad haft utbudet med dildosar och handbojor i minibaren på hotellrummen.

Men min fundering är då. Blir det inte lite dyrt att byta ut dildosarna efter varje övernattning? För jag hoppas innerligt inte att dom bara tvättar av dom med antibakteriell medel och sen lägger tillbaka den till nästa kund? Och om den går sönder? Då borde det ju inte göra nåt eftersom dom ändå ska slänga den? Då kan man ju till och med ta med den hem kanske. Får nog ringa upp Berns och fråga hur det ligger till med det där ja.

Då vet ni det alla tjejer, ni behöver inte ta med egen dildo och var livrädda för att den ska trilla ur väskan på tåget, bussen, parkeringen eller i hotellobbyn!



Hujedamig

Jag gick ut för att möta mina föräldrar och få grejer ur bil och kärra. Jesus säger jag bara. En knökfull kärra plus en knökfull kombibil. Det var verkligen hur fullt som helst. Det jag fick med mig upp nu och utan att hela skiten skulle rasa var detta.

En skrivare som även innehåller scanner och kopiator. Man kan även skriva ut foton på den så ja jag kommer vara givmild. Jag kommer lotta ut massa bilder på mig själv till er läsare. Det är ju det absolut bästa pris ni någonsin kan få! Gud så många hurrarop jag hör runt om i landet nu. Sånt gillas!

En dator som jag inte har en enda aning om vad som finns i den. Förhoppningsvis funkar den med den gör den nog men är det mindre kapacitet i den än den jag har så tar jag istället saker ur den och sätter i min för att utöka eller också säljer jag det. Vi får se helt enkelt. Varför jag inte vet är för att faster hade lösenord till sin dator men jag ska ta hit Micke så han kan gå in bakvägen och formatera om den.

I den här påsen ligger det hur mycket sladdar som helst till alla grejer. Det kommer bli lite som ett pussel på 1000 bitar, funkar det inte så trycker jag in skiten så ATT det funkar med andra ord. Där låg också en mus som ser ut att ha varit modern på 1600-talet eller nåt. Den tror jag att jag tar och slänger. Det är inte ens usbmus liksom.

Jag fick även ett tangentbord som säkert kom ut samma år som musen.

Jag ska få lite andra grejer senare i veckan innan mina päron sticker till Rhodos och flirtar med greker!





Fallande 90-åring

Andra 90-åringar skulle då kanske sitta på ett ålderdomshem vid ett bord och vänta på att få kaffe och tårta, barn, barnbarn och barnbarnsbarn kanske dyker upp. Joan Harding fyller 90 år och inte sjutton ville hon sitta där och glo och bli uppvaktad. Hon ville hoppa fallskärm och det gjorde hon. En dröm hon haft länge tydligen.

Jag fyller 41 på torsdag och jag skulle inte ens drömma om att göra en sån sak, jag skulle dö innan jag ens satte mig i planet, jag är fruktansvärt höjdrädd så alla mina släktingar som ser det här, ingen fallskärm för mig tack!





Visst fan

När min pappas fru skulle ha kalas så var jag så dålig i magen att jag inte kunde följa med. Detta var den 8e och nu är det snart slut på månaden. Jag hade köpt presenterna men oj då inget presentpapper hemma men skitsamma, jag hade annat.



Man tager vad man haver sägs det och yes det gjorde jag precis. Julpapper går minst lika bra eller hur.

Jösses vad jag har städat här, jag ska bara torka golven här men det gör jag när dom smsar. Dom ska smsa när dom är i Skara så vet jag ungefär när dom är här om dom inte glömmer av att höra av sig vill säga. Mina föräldrar har inte alltid minnet med sig om man säger så.

Snart fylls min lägenhet med diverse saker från min fasters dödsbo. Mycket ska jag sälja men en fin golvlampa ska jag allt behålla. Så vet ni med er om att ni behöver en skrivare eller en dataskärm så hör av er. Inga hutlösa priser eller nåt.

Jag höll på att få en bränd katt plus en dammsugare med trasig sladd förut. Nogger högg in på den så fint så medan Iza hejade på men när jag röt till att hon skulle ge fan i sladden hörde jag bara "DAMN" från Iza och hon gick och surade.



Stressad imorgon

Varför väntar man alltid till sista dagen med att städa när man vet att man ska få folk hem? Så är det iallafall med mig.

Jag vet att så fort jag vaknar imorgon så kommer jag hoppa ur sängen, håret på ända, mysbyxor nästintill bak&fram och vet inte var jag ska börja, jag kommer stå i hallen, klia mig i huvudet och gapa rakt ut och förbanna mig över att jag inte började tidigare. Nu är det bara mina föräldrar men ändå. Jag kommer rensa klädkammaren för min pappas fru har aldrig varit här och hennes ord ekar i mitt huvud "Nu vet du det att det där ska inte bara bli ett skyffe som du slänger in allt som inte ska synas i resten av lägenheten". Vad har jag gjort tror ni? Precis, piskan väl synlig, alla kedjor i taket måste gömmas, lackskorna, lackbh:n med hål för bröstvårtorna måste absolut gömmas undan, alla analpluggar i alla möjliga storlekar och inte tala om alla gamla använda falukorvar som dräller överallt. Ni förstår va? Jag kommer få fullt upp men det ska vara klart vid 15-16tiden och då ska jag ha varvat ner så pass att det inte syns på mig att jag en halvtimme innan hade svettpärlor ända in i fisringen!

Sen ska dom komma in och säga nåt i stil med "Oj vad fint du har, har du städat precis innan vi kom eller", och det är då jag ska säga "Nehe du, det är så här fint jämt nuförtiden". Ska jag kanske lämna två glas i diskhon? Släppa mig strax före dom kommer så dom inte känner Ajaxdoften? Ja det tror jag fan att jag gör. Dåså, planen klar och stressen börjar så smått komma redan innan jag har gått och lagt mig. Fint Sune, du är bara bäst!

Bäst att gå och lägga sig då för imorgon bitti är det jag som står med huckle, städrock och en dammvippa i näven!


Inte helt oväntat

Nu finns det bevis på att flera myndigheter bryter mot flera lagar. Endast hälften av dom 322 myndigheter som testats får godkänt enligt en undersökning i "Dagens Nyheter". För Försäkringskassan tog det över fem veckor att svara på ett mejl – trots att det enligt lagen ska ske inom 1–2 dagar. Men FK är långt ifrån ensamma, enligt undersökningen ska även riksdagen och regeringskansliet bryta mot flera regler. Justitieminister Beatrice Ask (M) uppmanar nu vissa av myndigheterna att se över rutinerna.

Ja det var ju inte helt oväntat eftersom vi som varit involverade i dessa myndigheter faktiskt vart med om det. Hoppas att det blir ändring nu då bara.




Söndag

När jag gick och la mig inatt var jag taggad till att städa idag. Jag vaknade 10.45 och var så jävla skettrött att jag mest bara låg i sängen och glodde upp i taket. Sen skulle jag "bara" titta lite på nätet och sen städa. Jo men tjena. 6 timmar senare har jag fortfarande inte tagit till i det och nu kan jag skylla på att det är mörkt ute nästan. Ser inte och ser man inte så är det heller ingen idé att städa eller hur?

Jag och Ewa åkte iallafall iväg till Willys för att handla så nu är frysen iallafall lite mer fylld än innan och det är ju gött! Jag köpte nygrillad kyckling, mimosasallad och potatis. En halvtimme efter jag hade ätit upp var det ute igen och jag är lika hungrig som innan. Kul sånt är tycker jag, lite bortkastade pengar dock.

Imorgon ska jag städa och oj vad jag ska städa, jag måste ju göra det för imorgon eftermiddag kommer mina päron på kaffe och lite grejer från Borås. Eller också tömmer jag hela dammsugarpåsen över golvena här och ser vad reaktionen blir. Vi får se.


Vad har ni gjort idag då?



Det finns flera sätt att tillbringa lördagsnatten på

Medan Emmelist och Maria hänger på Blog awardsefterfesten sitter jag här och glor igenom en hel hög med reklamblad som dimper ner på mitt hallgolv som jag sedan bara slängt åt sidan. Jag använder tidningar och reklamblad till att lägga i botten på soppåsen, det blir därför aldrig blött i botten av diverse saker som kan bli i soporna och man slipper då också en våt pöl när man ställer den ifrån sig för att sätta på sig skorna när man ska ut med skiten i soprummet, skitbra tips faktiskt.

Ja det finns flera sätt att tillbringa sin lördagsnatt på eller hur? Precis!


Yes Alex Schulman fick pris!

Jag har ju flera gånger skrivit om en stor bloggfavorit men nu måste jag även delge er att Alex Schulman tog hem guldpennan på Blog awards ikväll för sin blogg "Att vara pappa till Charlie Schulman" som tyvärr är nedlagd men detta var för hans säregna sätt att skriva det på och enligt mig även för kärleken han skrev om både sin dotter Charlie och numera fru Amanda. Man såg verkligen fram emot varenda inlägg som kom från honom så det är himla synd att han la ner bloggen men han började skriva när Charlie föddes och nu fyllde hon 1 år i somras och är ingen liten bebis längre.

Grattis Alex!


Bilden är tagen på samma sida




Samtal med Nogger

Jag låg i sängen och tittade på film när Nogger hoppade upp och som vanligt kom hon upp och skulle pussa mig på munnen men denna gång backade hon och utbrast:

-Men fy helvete matte så du stinker ur käften! Vad har du ätit, harlortar eller??!

Jag tittade på henne och skrattade lite och svarade:

-Näe det är nog ångor av alkohol från igår.

Nogger grimaserade, låtsas köra ner två fingrar i halsen på sig och fortsatte:
-Kan du vara så gullig och sluta med att dricka sån skit så man slipper och spy tack! Förresten, vad gjorde du ute i regnet utanför porten inatt? Jag såg dig allt och du var då fan inte ensam!

Jag fortsatte att titta på film men svarade:

-En kompis som ville se vart jag bor, han har aldrig varit här förut.

Nogger gjorde flörtgester med ögonbrynen och gjorde pussljud.

-Du är ju knäpp, jag gillar bara tjejer vet du, sa jag.

Nogger fortsatte att åma sig och låtsas krama och pussa nån osynlig figur. Iza tittade på Nogger och fällde kommentaren:

-Dream on Nogger, det där lär du aldrig i hela ditt liv få hålla på med så lägg av.

Jag tittade på Iza och svarade i Noggers ställe:

-Näe och hon lär inte vara ensam om det.

Nogger la sig på rygg och asgarvade sen spelade dom plockipinn.





Nu är jag människa igen..gött!

Det var länge sen som jag var bakis och länge sen som det höll i sig hela dan efter men denna dan har vart en riktig bakisdag men nu börjar jag på att bli människa igen känns det som. Jag cyklade iväg och köpte godis förut och nu har jag halsbränna istället. Ja det hade jag innan också i och för sig, det är ölens fel, ja från igår alltså. Idag känner jag inte alls för att gå ut. Åldern tar ut sin rätt helt klart.

Jag har legat och glott på tre avsnitt av "Ullared" och nu blir jag ännu mer sugen på att åka ner. Nästa år SKA jag ner och då kommer det en kompis från Sundsvall ner och hämtar upp mig med hennes mamma och en väninna till henne. Japp galningar kör ända från Sundsvall bara för att åka till Ullared. Jag har aldrig träffat tjejen från Sundsvall men har haft kontakt i säkert 2 år nu på Facebook, msn och per sms. En riktig snygging faktiskt MEN upptagen, ja med en kille alltså. Men hon är supergo så jag hoppas det blir av.

Jag känner på mig att jag kommer somna innan midnatt och det vore ju rekord på en lördagskväll.



Latmasken har flyttat in

Att jag var ute igår har känts hela dan idag. Inte orkat gjort många knop här inte. Mest legat i sängen och glott på film och gamla tvprogram på play. Lagat mat har jag gjort men som mest smakade aparsle. Känner dock för godis eller chips och har varit sugen på det i flera timmar men jag vet inte om jag orkar masa mig iväg till ICA faktiskt. Dom stänger om 3 timmar så än har jag tid på mig att besluta mig för vilket det blir.

Iza har varit ovanligt gosig idag, måste vara min dagen-efterandedräkt hon tycker om. Skulle behöva städa men orkar fan inte. Får göra det imorgon för på måndag kommer mina föräldrar från Borås där dom har varit och tagit hand om min fasters lägenhet i en vecka tillsammans med min andra faster och hennes man. Mycket att göra då detta är ett dödsbo. Mina föräldrar kommer denna vägen med saker jag ska få och sen kunna sälja en del.

Nu säger latmasken och jag hej då på en stund.



Håkan Hellström:De ska ha stryk

I nya numret av "Filter" går Håkan Hellström till attack mot både årets jury i svenska "Idol" och den tidigare. Enligt honom mördar trion alla deltagares drömmar psykologiskt. Visst till viss del kan jag hålla med om det men sen är ju "Idol" ett program som funnits skitlänge och varenda människa vet hur det funkar. Har man gett sig in i leken får man leken tåla eller hur? Det kommer ju inte som en chock för någon hur juryn uttrycker sig och hur många är det som sätter sig framför teven första avsnittet för att lyssna på musiken? Man sitter där och väntar på att få skratta helt enkelt. Tittarsiffrorna skulle inte ens vara hälften så bra om juryn var mjäkiga miffon som satt där. Inte jag iallafall och jag är då fan inte ensam om det.

Sen tror inte jag att ens Håkan Hellström hade fått gå vidare efter första audition, hade vart kul och se vad juryn hade att säga om hans sång faktiskt.



Statt

Herregävlar vad kul jag har haft och herrejävlar vad kul att en del känner igen ens blogg.  Jag träffade en tjej i garderoben hem som frågade om jag ar Sune ..the girl, ja men visst är jag det och hon sa att hon läser min blogg ibland. görkul verkligen! Bara för det länkar jag till hennes blogg från min. http://lifeofamaniac.blogg.se/. Den är kul att läsa.

Jag har haft skitkul, ja jösses vad kul jag haft. Hade vart roligare om hon som jobbade i garderoben var singel och flata men nehe ingetdera. Skit också! Dags att sova! Godnatt!





Fredag och rajraj

Ja då är det klackarna i taket ikväll då kanske. Den nya skjortan är struken som visserligen var lite knepig. Jag upptäckte att det är en svart skjortliknande sak under skjortan som sitter fast! Så har jag båda uppknäppta så ser det ut som om jag har två skjortor på mig. Får la se hur det ser ut på sen för provat den har jag inte. Nyklippt och nyfärgad är jag också så nu ska vi kanske rocka röv då vi ska iväg på disco för folk över 28 +, gött då slipper man "småglinen". Först lite tjejfest innan så får vi som sagt se om man har ork, tid, lust och hur många hjärnceller det är som vill hänga med ut.

Tjo på er!



Oj vad jag har sovit

Ja jag kan tydligen sova när jag inte har en fylld blåsa. Somnade runt 2 och vaknade 10.39. Visserligen lät jag som om nån tryckt ner en atombomb i halsen på mig och väldigt täppt men ändå, jag har sovit nästan 9 timmar. Det hör inte till vanligheterna när det gäller mig.

Ska strax gå iväg och möta Ewa så ska vi gå i den stora staden. Staden där du kan stå på torget och typ se alla affärer. Det tar 5 minuter att gå igenom alla affärer men hey man kan alltså sitta på en bänk och glo på folk eller hur? Precis.

Ikväll kanske det blir utgång, vi får se. Vi kanske ska hem till en väninna så får vi se vad som händer därefter. Trevlig fredag blir det kanske ändå. Hepp nu på med stilettklackarna och slå ihjäl sig fram till Ewa.



Ungdomspiller

Vill du leva längre med ett ungdomspiller? Den ryske biokemisten professor Vladimir Skulatjev vid Universitetet i Moskva har uppfunnit ett ungdomspiller som kan förlänga livet med tiotals år, skriver Daily Mail.

Medicinen hindrar oxidationen i kroppens celler, och stoppar därmed delvis åldrandet. Professorn har i 40 år försökt komma på en lösning på detta och nu verkar han ha lyckats. Shit vad rik han kommer bli på detta om det visar sig funka.

Skulle du köpa det? Ingen skulle ju kunna gissa på varandras åldrar. Sune 82 går in på systemet och glömt körkortet hemma och får därför inte köpa nåt för hon ser ut som 17.


Äntligen pengar på kontot

Ja då är det lön idag då, eller ja, aktivitetsstöd som jag får eftersom mina A-kassedagar är slut sen i april. Pengarna sågs, en del räkningar betalda och nu blir det till att tända värmeljus resten av månaden, tugga gamla brödkanter, sälja gamla och använda trosor på blocket, rota i soporna efter gammal kattsand, stå på bakgården och spela på triangel och förhoppningsvis få några kronor och inte bara blomkrukor i huvudet.

Näe så illa är det inte, trosor äger jag inga, bara mummelbyxor (läpparna rör sig men man hör inget).

Det är fredag idag mina vänner, ovänner, bekanta, obekanta och anda fän. Veckan har gått fort och kanske det blir utgång i morgon, ska bara leta fram min turkosa discoväska från -83 som är så liten att det på sin höjd får plats en slickduk i den. Ni som inte vet vad det är kan ju googla. Ett billigare alternativ är vanlig plastfolie. Två tjejer vill ju inte bli gravida så då är slickduk väldigt bra, eller om det var mot sjukdomar, ormbett, bistick och röda hund, är inte helt säker.

Ja det får väl bli natten för mig nu då. Godnatt eller godmorgon.





Idolerna sjöng som en potta med bajs

Ja herregud som det lät på "Idol" idag, en del undrade man om dom sjungit playback förut och att det nu inte funkade med den bandspelaren eller nåt för helvete vad en del sjöng dåligt.

Juryn satt och grimagerade till var och varannan låt. Då ryckte Andreas Carlsson in och gick och pratade med deltagarna och citerade Tore Skogman, Lasse Kronér, Bert Karlsson eller om det var Lill Lindell, Lindström, Linnros, Lindfors eller vad fan hon nu heter. "Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man ett hus, liv, skatbo eller musik" eller vad det nu var för jävla text han babblade om. Då jävlar i havet lossnade det för flera. En del sjöng för kung och fosterland fast dom var så hesa att dom säkert sträckte stämbandet så dom får gå med kryckor resten av livet eller nåt.

Vi får la se hur det går imorgon. Nu ska jag iallafall spela mungiga för mina katter, dom jamar så fint i kör då.



Fail!

Ja då har det hänt igen då. Sidan jag omvandlat min header, bakgrund och en del bilder i menyn funkar inte så ni inte tror att det är er dator det är fel på. Det ser ut så här hos alla som har sina bilder hos dom och det är inte första gången tyvärr. Jävla skitsida. Det må vara gratis men det är ju himla bra om det funkar också tycker man.

Ni får helt enkelt rita med en tuschpenna på skärmen om ni vill rita dit min header för klart ni vill ha det överallt sen eller hur? Bra, hängivna besökare som ni är och allt, blir så rörd så. Tack!



Sänk farten och få stålar!

Alla vet att i Stockholm kör dom som dårar överallt. När folk från Sthlm är och hälsar på mig här i stan så blir dom helt förskräckta över att jag går över gatan hur lugnt som helst när dom själva står kvar och väntar tills det helst inte är en bil i sikte åt nåt håll.

Mellan den 28-30 september sätts en fartkamera upp i vasastan. Den som hållit farten när ni blivit fotograferade ska då smsa in och svara på en fråga. Sedan lottas 20 tusen ut till dessa som svarat rätt på frågan.

Bakom försöket står biljätten Volkswagen och Nationalföreningen för Trafiksäkerhetens Främjande, NTF.

Hoppas att det blir så överallt, klart att alla strävar efter att få mer pengar i fickan eller? Precis!

Lycka till alla 08:or!



Jaaaa jag fick!

Jösses anåda, tror inte mina öron men det är helt sant! Äntligen! Ni vet ju att jag umgås mycket med min goaste och bästa vän Ewa men att hon fullkomligt hatar att vara med på kort så därför har jag aldrig fått lägga upp kort på henne men nu, idag, för några minuter sen sa hon äntligen ja! Jösses. Jag var hos Ewa tidigare idag och plåtade henne massor, hon tycker att hon ser ut som en potta med skit därför sparade hon bara ett jag tog. Så taskigt men jag fick även ett annat kort hon tagit själv, jag fick lägga upp båda. Så här har ni då min underbart goa och absolut bästa vän Ewa!

Detta tog jag (Jaaa hon är helsvensk om ni undrar)




Förstår inte att hon inte vill vara med på kort, hon är ju skitfin eller hur? Precis!



Läs för sjutton karljävlar!

Jag blir så innerligt trött på dessa karlar som inte läser ens presentation eller heller inte vad det står vad man har för läggning på hbtq-sajten Qruiser.

Kolla här:
Det står klart och tydligt vad jag har för läggning.










Här är meddelandet jag fick:




Kan karln inte läsa??




Oh my god!

Varför väntar folk som kan sjunga med att förverkliga sina drömmar? I det här klippet får man se Alice Tan Ridley 58 år som sjunger i tunnelbanan och har gjort det dom senaste 20 åren. Varför? Denna kvinna kan verkligen sjunga. Hennes dotter är förresten känd som Precious med samma namn, ni vet den svarta lite överviktiga tjejen som blev mobbad.

En annan kvinna i klippet är Janey Cutler 80 bast som har en enorm sångröst, varför har inte hon gjort något av sin röst tidigare? DET är för mig en gåta!

Vill ni höra deras framträdande i respektive talangjakt så gå in på Alice och Janey



Trist att tvätta

Som så många gånger förut satt jag kvar i tvättstugan. Idag tog det längre tid eftersom jag tvättade ett täcke som Nogger fått för sig var hennes kattlåda eller om det var ren lathet ingen aning.

Jag fick med mig några lokala morgontidningar från Carro och Magnus i måndags och jag tog med mig några ner i tron om att det skulle få mig sysselsatt till maskinerna slutade att gå. Så fel jag hade, dessa tidningar är så fyllda med skit att jag var klar med alla på 20 minuter. Istället tog jag lite kort.



Ja jag ser ju inte normal ut i vanliga fall heller men ändå.


Snart ska jag hem till en kompis och agera fotograf. Vad jag tar för det? Ett glas vatten blir bra.



Än är det inte över

De utlands– och förtidsröster som kommit in efter valdagen får räknas först när de sista godkända rösterna kommit in till de kommunala valnämnderna. Så än är det inte över mina vänner!

Det är efter detta som Fredrik Reinfeldt och hans polare kan jubla och korka upp ännu mer champagne eller inte då hela Alliansen kan få makten men också om Sverigedemokraterna puttas ut från att få en vågmästarroll.

Detta gäng som räknar dessa kort borde få skadestånd då dom både blivit torra om händerna och fått sår på dom, ont i fingrarna är ett annat dilemma och inte snacka om alla mardrömmar om kort och siffror dom kommer drömma om. Jösses, en veckas semester minst efter detta alltså för sjukskrivna blir dom då rakt inte.

Lånat från samma sida


Dagen då jag blev lite gladare

Jag var hos min handläggare på SIUS idag, jag skulle egentligen säga att jag nog inte kan ta den där praktikplatsen som hon hade mig i åtanke för, programmering är nog inget för mig men hon övertalade mig för att det var inte bara programmering utan mycket annat. Hon pratade kryptiskt om vad det var för praktikplats, fick bara veta att det är krypavstånd från där jag bor och det kan ju inte bli mycket bättre liksom. Nästa gång ska jag antagligen få veta vart det är och jag är SÅ nyfiken. Det var ju glädjeämnet nummer 1. Nr 2 var att jag idag fick en laddare från en kompis på FB, det kom hur lägligt som helst på eftermiddagen eftersom mitt batteri varnade för att det var lågt i flera timmar.

Nr 3 var att jag köpte ny tandkräm idag. Jag kan nog likna den vid himmelsk, ja allt hade ju varit himmelsk mot den jag köpte igår eller hur? Den här var fräsch i käften, den liksom knullade sig i munnen. Lite som vicks blå ni vet, reklamen med isbjörnen (den ska ses på bio). Underbart.

Jo men vi har en nr 4 också faktiskt. Jag inte bara får låna motioncykeln av Micke utan jag får den i födelsedagspresent! Kan ni tänka er vilken toppenkille va. Så oj oj oj vad jag ska cykla. På den kan man se både hur många kilometer jag cyklar, kolla pulsen och kaloriförbränningen. Ska testa att äta en fet bakelse samtidigt som jag cyklar får vi se om det gör någon verkan. Detta var en bra dag!



Äntligen..

Jag har i flera dagar vart sugen på chokladpudding. Jag får pengar på fredag och jag köpte chokladpudding för mina sista pengar. Jag sket i att köpa kattmat, jag har några gamla fiskpinnar i frysen, jag sket i att köpa skithuspapper, jag har några gamla Aftonbladets jävla rosa sportblad som går utmärkt att torka sig i röven med, jag sket även i att köpa schampoo då jag istället kan ta Yes diskmedel, hela huvudet kommer lukta citron men va fan, chokladpudding slår allt!


 

 

 


Halens

Nuförtiden är det ju nästan var och varannan person som köper kläder via nätet.
En sån sida ska ju inte vara för rörig och det ska vara lätt att hitta det man söker efter.

Halens har en sådan websida. Inga hårda färger, heller inte massa olika färger. Man kan lätt se på startsidan var man ska ta vägen så man hamnar rätt direkt.
Du kan lägga sidor från sidan i favoritmapp till nästa gång du går in. Kläderna är både för henne, honom och barn, perfekt eller hur? Priserna är helt okej till och med för den fattige.

Det bästa av allt enligt mitt tycke är att man kan zooma in plagget och flytta runt bilden för att komma till just det stället man vill kolla lite mer på på plagget.

En annan sak är att de har så att man kan följa dem både på Facebook, Twitter och Youtube, då kan man ju få tips på reor, kampanjer och allt som hör till just på Halens.
Trots att Halens är känd för sina kläder och har funnits väldigt länge så har de inte bara just kläder utan även hushållsmaskiner, telefoni, ljus & bild och hudvård.
Du hittar även en fyndsida som man kan hitta massor med billiga varor och den har en egen flik. Vad väntar du på? Gå in och shoppa kläder idag, billigt, bekvämt och snabbt. Länken finns i första meningen längst upp, lycka till!






Det äckligaste jag smakat på länge

Idag köpte jag ny tandkräm. Inte den vanliga utan den billiga. Rättare sagt Euroshoppers egen tandkräm.

Det var verkligen nåt i hästväg äckligt. Det slår nog allt jag fått in i käften tror jag, japp det där manliga också eller jag vet inte, dom delar nog 1:a platsen tror jag bestämt.

Jag fick lite flashbacks faktiskt. Ja inte det där manliga nu utan när jag skulle sova över hos mormor och morfar när jag var liten. På den tiden var det mesta på tub. Jag skulle borsta tänderna och eftersom jag inte kunde läsa så jättebra så tog jag en tub, smetade det på tandborsten och stoppade i käften. Jag höll på att få upp både det och dagens middag. Jag läste på tuben: "Rakkräm". Det var morfars alltså, hur jag vet det? Ja men hallå, på 80-talets början rakade sig inte kvinnor...någonstans!

Var ungefär som när jag följde med en tjej hem efter krogen för några år sen. Hon hade en extra tandborste och jag tog på tandkräm, en sån där flaska med 2 in 1 ni vet. I fyllan trodde jag det iallafall. Tvi vale heller att det var. Läste på: "Ansiktsvatten". Jaha ja hon klagade inte iallafall vad jag minns.





Motioncykel

Yes! Jag ska få låna en motioncykel av min goe vän Micke, ja ni vet han som bjöd mig på en rosa shot på krogen.
Så himla glad liksom. Nu kan jag önska mig annat istället för ett löpband. Detta blir kanoners. Snacka om att få motion på den här cykeln.













Ett kultradioprogram går i graven

När jag var yngre satt jag varje lördag klockan 14.03 med bandspelaren redo. Då var det "Tracks" på radio. Kaj Kindvall har varit programledare under alla år. Man satt där med play och den röda knappen redo när man hörde listan komma. Varje låt hade lite tal från Kaj för dom spelade aldrig hela låtar kanske just för att man inte skulle spela in men det sket la vi i. Jag hade nog ett hundratals band med låtar från "Tracks" och "Upp till 13".

Efter 26 år läggs alltså detta kultprogram ner. Jag har inte lyssnat på det på många år, jag försökte för ett tag sen men glömde av tiden, kom på det ungefär när det tog slut. Nu vill Kaj Kindvall göra annat innan pensionen och det kan man ju förstå.

Lånad från samma sida


Laddad mobil och bjuden på kaffe

Efter att ha sovit 5 timmar klev jag upp för att duscha. Operation jaga laddare alternativt begagnat inte urladdat batteri stod på schemat. Jag kom till ICA där jag träffade Josefine och hennes pappa Magnus. Jag berättade om min jakt efter laddare och se på fan, han hade en sån hemma till sin egen mobil, jag skulle bara in på en data och allt-i-allo-affär för att kolla om dom hade begagnade batterier sen skulle vi ses på torget och jag skulle följa med dom hem.

Jag satte lyckligt i laddaren och sen ville Josefine titta på fiskarna, jag såg ut som ett frågetecken men enligt Magnus är det "Hitta Nemo", jag har aldrig sett denna tecknade film då jag inte är så mycket för tecknade filmer. Jag fick tag på dagens tidning och bläddrade lite förstrött i den. Hitta Nemo tog slut och sen ville Josefine att vi skulle dricka kaffe. Jag kunde inte med att säga att jag inte dricker kaffe men så kan man ju inte säga till en 2-åring eller hur? Precis så vi gick till hennes rum och drack och oj vad vi drack.

-Vill Sune ha lite socker osså? Frågade Josefine och lät hur lillgammal som helst.
-Ja tack sa jag som om det vore det självklaraste i världen.
-Vill du ha mölk osså? (Felstavat med flit)
-Ja tack det vore gott, sa jag och lät mig serveras.

Där satt vi i godan ro och hade det mysigt. Ja tills hon fick för sig att tomten också skulle ha kaffe. Tomten är en ljusstake som hon gott och väl skulle kunna sova med om nätterna, dock lite hård att krama. Men okej tomten fick vara med.

Mobilen var nästan färdigladdad, jag hade ont i magen av allt kaffe så jag sa hej då, tackade för kaffet och åkte hem.

En trevlig början på en måndag förmiddag eller hur?


Josefine och pappa Magnus som är helt inne i det lokala ishockeylagets hemsida



Josefine och tomten vid kaffebordet, tomten verkar vara lite skakig tycker jag



Så här ska ett äkta kaffebord se ut minsann med plats för 5 droppar kaffe i kopparna


Maria Wetterstrand

Jag gillar Maria Wetterstrand, det är en tjej med klös i och så är hon lite het också.

"– Skulle jag sätta mig som miljöminister och administrera bygget av tio nya kärnkraftverk? Nej tack, fortsatte hon."
Tillåt mig asgarva här. Näe det skulle kanske rimma illa med ett språkrör för Miljöpartiet förstås.

Me like Maria! Ska nog ta och sätta in hennes kort i plånboken, måste bara köpa en först.

Snott lånat från MP:s egen hemsida


Säger bara skit skit skit

Det har vart val, valet är över, folket har sagt sitt och mesta delen har jag tillbringat kvällen på toa. Jag vet inte om det började när jag såg att SD hade kommit in i riksdagen eller om det var när jag hade slutat att äta kyckling med currysås. Det har gjort så ont i magen att jag bara velat skrika rakt ut. Jag läste Icas egen tidning "Buffé" säkert 3 gånger men är jag satt där så var jag inte direkt sugen på nya maträtter.

Ja då har det blå blocket vunnit igen då. Dom rika tar återigen från dom fattiga för det är så det är. Mycket vill ha mer. Det är som att jag skulle vinna en massa miljoner och inte dela med mig av en endaste krona! Så vinner jag nångång så ska inte en enda moderat få ett korvöre. Alla dessa människor som har skrivit om sina så kallade snyfthistorier är inte bara påhitt. Det finns faktiskt folk som inte kan jobba, som faktiskt har arbetshinder precis som jag. Ska vi då bli sparkade på och bli kallade lata? Visst det finns folk som hellre går hemma och lever på bidrag men vi andra då? Jag hatar att vara så här fattig som jag är och jag försöker faktiskt och jag är ju naturligtvis inte ensam om det. Dra inte alla över samma kant för sjutton. Det är inte ett bidragssamhälle vi vill ha utan en chans att få hjälp tills vi klarar oss själva och inte helt stå på bar backe. Men även om jag får ett fast jobb i framtiden så tänker jag då rakt aldrig rösta blått. Jag är inte en sån egoist att jag bara tänker på mig själv och att jag ska få mer pengar. Jag har varit i samma sits som dom som kommer efter mig så självklart kommer jag fortsätta att rösta rött!

Godnatt!





SÅ typiskt min otur

Den här dagen började ju bra men sen har det bara gått utför.

Nogger har tuggat på min mobilladdare så pass att jag nu aldrig mer kan ladda en mobil med den. Mitt batteri är kasst och är snart urladdat. Inte nog med det. Nogger har även haft ner en lampa som gick i tusen bitar. Det hade väl inte varit så farligt om det inte var ett minne som jag hade tänkt att ha lite längre. Min dotter var med mina föräldrar när hon var liten på en auktion. Istället för att ropa in något som skulle vara till hennes fördel tänkte hon på mamsen. Hon betalade denna lampa för sina egna pengar och nu är den ett minne blott. Hela kupan var gjort av dimmigt glas, jättefin verkligen. Jag var så arg, så förbannad på kattskrället att jag hade lust att skicka ut henne över balkongräcket men gjorde det inte. Detta är nackdelen med att ha två unga katter som trissar upp varandra. Då kan det gå så här tyvärr.

Det var inte bara dessa bitar som syns på bilden utan över hela vardagsrumsgolvet, under soffan, fåtöljerna och ända bort till dörren.


Partiledarnas respektive

Jag tänkte på en sak (jo faktiskt). När man träffar en partner så går man ju inte efter vilket parti denne röstar på eller hur? I allafall inte vi vanliga dödliga. Men hur är det med partiledarnas andra hälft? Är dom tvungna att rösta på samma parti som sin man/fru? För jag antar att det är så för alla partiledare att deras andra hälfter inte röstar på annat parti? Då måste dom väl ändå ha gått efter hur han/hon röstar på? Medan en annan kanske frågar den man vill veta mer om "Vad jobbar du med?, Hur gammal är du?, Har du barn?". Partiledarnas första fråga måste ju då bli: "Vilket parti röstar du på?" Eller också träffas varenda partiledare sin partner på sina egna partipartyn. Det är lite som på ett homställe alltså. Man kan aldrig ta fel och man kan inte göra bort sig om man råkar stöta på en hetero.

Fast det vore ju himla kul om Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin fångades på bild där dom bytte saliv med varandra och med tungorna långt nedtrycka i varandras halsar eller hur? Snacka om rubriker världen över.



Valsöndag!

Ja så har då dagen kommit. Dagen då Sverige går till val. Vädret kunde inte vara mer perfekt för folk att ta en promenad till sina vallokaler. Solen skiner för fullt.

Jag kommer ihåg första året jag fick rösta. Jag var 18 år och min dotter var 5 månader. Jag gick till vallokalen på den närmsta skolan från där jag bodde. Mina föräldrar var med mig för jag hade ju som sagt aldrig röstat förut. Det var stort. Jag hade rösträtt, jag gjorde min plikt och jag var stolt över det!
Vi har alla rösträtt i Sverige, utom dom som inte är svenska medborgare men är man bara det så har alla rätt att få rösta. Det är inte alla länder som har det så. Därför ska vi alla ta vårt ansvar och gå och rösta.

Ni får säga vad ni vill men röstar man inte så ska man heller inte klaga på hur Sverige ser ut, håll käften helt enkelt. Jag förtidsröstade redan för 2 veckor sen så jag har mitt avklarat.

Jag lyssnade på Mix Megapols nyheter och nu varnar dom för att Sverigedemokraternas valsedlar kan förväxlas med Socialdemokraternas så ska ni rösta på sossarna så SE UPP! Kolla mer än en gång att det verkligen står Social innan demokraterna och anser ni att ni har röstat helt galet tidigare så kan ni ändra er idag, säg bara till.

Idag händer det, idag får vi se hur Sverige ska leva 4 år framåt.


Ja det var allt för nu.




Ja då var det söndag igen då

Och vart tog den här helgen vägen då? Ingen aning men söndag har det gått över till nu iallafall.

Nu har jag iallafall kommit på vad jag jag ska önska mig av min familj. Snart är vintern här och då kan jag ju inte cykla så jag ska önska mig ett löpband som jag kan ha inne. Nej jag har inte råd att gå på gym, med min ekonomi funkar det inte. Jo kanske om jag äter nudlar varje dag i en månad och det kan jag få skörbjugg av så nej tack.

Det skulle ju vara perfekt och glo på tv samtidigt som jag går på det där och samtidigt gå ner massa i vikt och kalorierna flyger åt helvete. Ska försöka få med mig Iza också, det kan behövas. Det finns ju begagnade och billiga på blocket så det ska jag minsann önska mig och hoppas att dom tycker det är en lika bra idé så fan ta dom om jag får nåt jag inte önskar mig. Finns väl inget värre. Typ ett kuvert med en miljon i eller nåt. Det är ett löpband jag vill ha för helvete. Läser du detta min dotter så vet du det nu! Mamma vill inte vara ett fetto mer. FettoSune vill bli FinikroppenSune, japp! Annars bygger jag ett för hand och så får du komma hit och veva för hand!



Behöver ju inte vara en sån här dyr, finns mycket billigare och mindre avancerad



Lite av varje

Jag har latat mig massor idag. Tittat på film, suttit framför datorn en del och faktiskt sovit en stund nu på eftermiddagen. Så skönt!

Jag läste Aftonbladet för en stund sen och vad fick jag se? Jo herregud vad stort det har blivit. Jag pratar om Emelie Holmqvist och hennes inlägg om hennes mamma. Det har nu spridit sig över till andra sidan jorden och hamnat i Washington där Washington posts bloggare Greg Sargent skriver om hur "ett ensamt blogginlägg förändrar det svenska valet". Det har även kommit ut en tecknad film på Youtube om detta. Nu berör det inte bara oss svenskar utan även folk på andra sidan jorden. Emelie Holmqvist kommer aldrig att gå ner till sina 20 besökare igen det är en sak som är säker.



Noomi och Ola Rapace skiljer sig

För inte alls så länge sen gick paret Rapace på röda mattan tätt omslingrande efter att ha medverkat i den gemensamma filmen "Svinalängorna". Nu har Noomi lämnat in en skilsmässoansökan. Men det kommer tydligen inte oväntat för många eftersom det varit rätt stormigt i ett par år.

Hallå Noomi, jag vet att du blev "Årets hetero" på Pridegalan men va fan call me!



Tidernas värsta mugshots

Det är nog inte många som ler mot kameran inne på polisstationen när man åkt fast för både det ena och det andra. Men det är ju lite humor hur en del ser ut också och då menar jag inte bara utseendemässigt.

Kolla in det HÄR




Jag i sjuan

Jag hittade ett kort när jag letade efter en sak i klädkammaren. Kortet är från skolkortet i sjuan. Håret var verkligen inte som det är nu kan jag tala om. Jag fick nog inte iordning på håret alls den dagen och det syns. Jag ska ta och fota av det där kortet en dag så får ni se själva. Varenda kotte har garvat arslet av sig så det kommer ni nog också att göra, antingen det eller också kommer ni att sluta läsa min bogg. Antingen eller liksom.

Ja det var allt för nu


Jag som hade tänkt..

Inatt när jag skulle sova bestämde jag mig för att idag skulle jag ut och cykla stan runt, ja oj vad jag skulle cykla och var peppad till tusen innan jag hamnade i drömmarnas land.

Imorse när jag vaknade var jag mindre bestämd kan tilläggas. Det var mulet och nu är regnet snart på G. Jag har ingen större lust att cykla i hällregn där varenda droppe letar sig in på min nakna hud som sen resulterar i att jag ligger sjuk en vecka till. Det är inte direkt min planering kan jag säga. Jag har ett viktigt möte med min handläggare på SIUS på tisdag så no no inget ligga-i-sängen-och-tycka-synd-om-sig-självvecka alltså.

Jag ska istället se reprisen på "Hell´s Kitchen" som jag missade i veckan. Fast jag måste också ge mig iväg till ICA för att köpa morötter, fast det är ju typ runt hörnet bara så det tar högst 2 minuter dit sen kan jag sitta och njuta av kokta morötter hela dan.


Orkan över Mexico

Något som jag har undrat över när det gäller namnen på orkanerna. Vem/vilka bestämmer dessa? "Karl har vi inte haft förut va? -Näe det tror jag inte men jag känner en Karl och han var rätt stormig så vi döper orkanhelvetet till det då". Ja det måste väl vara kvinnor helt klart som bestämmer dessa då antar jag. Eller också har männen erkänt sig själva.

"När Karl slog in över land vid 19.30-tiden på fredagskvällen klassades den som en kategori 3-storm på Saffir-Simpson-skalan, med vindar på 54 meter per sekund. Kraftiga vindbyar, regn och översvämningar väntades följa." Detta hände alltså i Mexico.

Men Karl är inte ensam, hans älskare Igor kommer strax efter längre ut i Atlanten och det tar inte slut där. Efter kommer orkanen Julia med brödkaveln i högsta hugg, osäkert vem av killarna hon vill slå den i huvudet. Ja jösses alla dessa triangeldraman!

Undrar när orkanen Sune kommer men Sune är inte långsint så det går nog över fort och kommer inte skada en enda!


Återanvända snuspåsar

Jag snusar ju portion och slänger alla påsar när jag har använt dessa en stund. Nu när jag tänker tillbaka så vet jag flera som återanvänder gamla påsar. Hur äckligt är inte det? Gammalt slem, kanske en och en annan matrest som fastnat på vägen, ett majskorn (ja okej det är ju gott så den påsen kan jag ju använda då). Kan man inte dränka dessa påsar i tandkräm istället? Så om man har en under läppen en timme så måste väl tandköttet må bra av det? Eller nehe inte det näe.

Jag tänkte göra egna påsar. Kanske av såna där saftdukar man har när man gör egen saft? Det rinner ju igenom bra, kanske smaksätta med olika smaker. Som morot, majs, blodpudding för dessa äckel som äter det, smak av Mariannekaramellen? Eller varför inte lägga en hel jävla karamell i en av påsarna? Jag har patent på detta nu så ni vet det. Kom ihåg vart ni läste det först!



Fredag

Jag somnade 4 imorse tack vare Fia med knuff på King.com. Jag spelade med folk som bor på andra sidan jordklotet och där var ju inte klockan alls lika mycket, men kul var det. Jag vaknade 9 imorse och hade i vanlig ordning en välfylld blåsa. Jag måste nog fan kolla om den inte blivit mindre.

Några timmar senare låg jag i ett oljebad eftersom mina utslag på benen börjar på att ge sig till känna. När jag låg där i godan ro så  kom Iza inrusande efter att ha blivit jagad av Nogger i vanlig ordning, Iza kopplade inte att det inte var ett tomt badkar men försent hade hon hoppat över kanten och med världens mest uppspärrade ögon hamnade hon i plurret (får nog lära henne dyka nästa sommar) och lika fort var hon uppe igen. Nogger stod en bit ifrån och pekade och skrattade glatt.

Jag fick ett sms av min dotter som frågade om jag ville ta en pizza med henne. Jag trodde att hon ville umgås med mamsen lite men hon hann knappt tugga ur förrän vi skulle gå för hon skulle börja jobba 1.5 timme senare. Hon skulle ha ett sånt där jobbigt pass. From idag kl 16 till imorgon kl 17 på en avdelning som hon inte jobbat på sen första terminen i skolan.

När jag kom hem hade jag fått ett paket. Jag vann ju nytt headset till min mobil och herregud, lyckan var fulländad. Från att ha lyssnat i ett headset som verkligen sett sina glada dagar för länge sen och som hade så svagt ljud att jag helst av allt velat stoppa in hela snäckan inne i hörselgången till att nu kunna lyssna på musik ordentligt. Japp jag är beroende av att lyssna på nåt åtminstone 18/24 om jag inte umgås med någon vill säga för det är ju inte direkt socialt.

Hörapparat igår, headset idag, 13 rätt på stryktipset imorgon kanske? Vore ju inte helt fel!


Verkligheten

Inatt grät jag. Jag var inne på en blogg som länkade till en tjej som skrev om sin mamma och hennes kamp mot Försäkringskassan. Det här blogginlägget var det mest rörande jag läst på länge. Inte bara rörande utan man blev så förbannad på hur sjuka blir behandlade och hur jävla skrämmande vårt samhälle ser ut i dag. Det kan hända vem som helst, när som helst och hur som helst. Fredrik Reinfeldt flyr intervjun om bloggbomben. Men det är så underbart att just hennes inlägg uppmärksammades. Från att ha runt 20 besökare per dag var det igår 70 000 besökare och det har också gått runt på Facebook. Ett bevis på att folk är nyfikna och inte bara nonchalerar det alltså.

Här är blogginlägget och jag vill bara tillägga, det har INGET med klamydia att göra. Bloggen heter så bara.



Morötter

Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag vet en sak, jag är fan näst intill beroende av kokta morötter. Jag längtar varje dag tills jag får äta och jag har för det mesta morötter till vad det nu är för mat. Igår åt jag ärtsoppa. Vad hade jag i en skål bredvid tror ni? Precis, kokta morötter! Ja gränsen går väl vid att ha dom i ärtsoppan kanske.
Gravid vet jag ju med all säkerhet att jag inte är så varför är jag så sugen på morötter jämt? Är det nåt i dom där jävlarna som gör att man bara vill ha mer?

Nu sitter jag här likt en rökare när ciggen är slut, mina morötter är snart slut! Måste cykla till ICA för att inhandla en påse till så jag klarar mig i helgen annars kommer jag gå lös på inredningen här, kasta kattskrällena genom rutan, skriva KUK på tapeten i sovrummet och får sen skämmas när tapetkillarna kommer och ska tapetsera om sovrummet snart, leta i soporna i soprummet efter gamla och överblivna morötter. Ja ni ser ju, jag är beroende. Men en fråga. Kan det blir för mycket? Får jag stora bölder, alternativt dåliga lungor och njurar av det här? Tell me please!


Fia med knuff

Jösses, jag är kär! Jag hittade ett spel på King.com som heter Ludo, det är Fia med knuff men mycket sötare och roligare.

För er som inte är medlemmar där kan jag berätta att dessa färglada figurer gör ljud ifrån sig och det är olika ljud för varje grej. Första gången jag hörde det höll jag på att skratta ihjäl mig. Så sött!

Tex säger dom "Jippie!" när man får en sexa och har figurer i boet, likaså om man får en kungakrona som är som en etta, puttar man någon så faller denna framlänges, dom muttrar och kvittrar. Ja herregud. Man kan chatta med varandra också och från olika länder.

 

Det var två tjejer från Spanien som pratade med varandra, jag fattade inte ett jota kan jag säga. Men kul var det. Nu tvingar jag mig själv till att lägga ner för inatt så jag får sova några timmar. Imorgon hoppas jag att jag får nytt headset till mobilen eftersom mitt är trasigt och det låter så svagt att jag nästintill måste stoppa hela skiten inne i örat. Jag vann det på Tradera för 41 kr som egentligen skulle kostat mycket mycket mer i affären och detta är helt nytt. Man kan verkligen fynda!

Godnatt!

 

 


Det finns folk till allt

När jag skulle åka till sjukhuset i förmiddags stannade jag till på Ica för att ta ut pengar, det visade sig sen att jag glömt Visakortet hemma. Jag ställde cykeln utanför och när jag skulle gå in på Ica så upptäckte jag en jävla massa småfåglar runt en cykel.


 

När jag gick förbi så flög dom flesta men en satt kvar på cykelkorgen som ni ser. Jag tittade närmare och fick syn på en ostmacka i korgen helt öppet! Käkade pippifåglarna upp dennes lunch eller hade hon lagt dit den med flit för att mata dessa små söta stackarna? Ingen aning men kort blev det i allafall.

 

 

 

 


I can heeeear yooooou!

Yes så kan jag höra igen. Så fucking underbart! Min gamla skickar dom iväg för att se om den går att laga. Man ska nämligen ha en i reserv när sånt här händer fick jag veta. Jaha ja, jag har bara haft en i minst 7 år. Jag fick låna en likadan som jag hade innan eftersom min snäcka är hel och att jag var tvungen att ha en apparat idag. I oktober ska jag till Öron och kolla upp om jag kan ha en apparat i vänster istället för då ska jag få en mer modern efter det. Vore ju gött att ha en som inte syns så väl eftersom jag har kort hår. När jag satte på den här och när jag hörde, jösses jag höll nästan på att ta till lipen. Shit vad jag har längtat efter det här trots att det bara var 6 dagar sen som min apparat gick sönder.

Efter åkte jag till min dotter, hon skrev ett sms om att hon skulle bjuda på mat. När jag närmade mig henne fick jag ett till "Jag bjuder på maten och du lagar :D". Så ja, det gjorde jag. Pannbiff direkt från Dafgårds fabrik, skruvmakaroner och gräddsås. Jättegott verkligen, dock var det Knorrs sås för hon hade inte grejer hemma till att göra en egen så då fick det bli detta.

Ewa ligger hemma och är jättesjuk så hon smsade och frågade om jag kunde komma och hämta hennes bil och åka och hämta hennes yngste son på skolan och snäll som jag är gjorde jag naturligtvis det. Han kom hem från Turkiet i måndags där han var med pappa och storebror. Jag frågade i bilen om dom hade haft fint väder, han tittade på mig och sa "Klart vi hade!" Ja tydligen av hans färg så var det det hela veckan. Han är ju brun innan eftersom pappa är från Libanon men nu var han ännu brunare.

Nu hör jag också Noggers pladdrande igen, vet inte om det är bu eller jippie.



Dagen D är här!

Jag höll på att inte somna alls inatt. Jag låg och grubblade på olika saker men jag förstod att jag iallafall somnat då jag umgicks med ett ex och vi gick och handlade i Göteborg. Det är liksom 6 år sen jag träffade henne så det var ju inte en normal dag direkt.

Imorse vaknade jag runt 8 men tvingade mig att somna om trots en välfylld blåsa. Vaknade 9.15 igen och gick upp. När det gick upp för mig att det är idag det händer så blev jag nervös och blir jag nervös så blir min mage ännu mer nervös och får för sig att protestera iform av löst nr 2. Men nu har jag lurat den att nej det är ju inte idag så nu är den lugnare.

Ska hem till min dotter efter. "Det är stökigt men det får du ta" fick jag som sms från henne förut. Och? Jag skiter i hur det ser ut hos folk. Det är dom som bor där inte jag. Folk får ta det som det är här också så det så.

Håll nu alla tummar och tår ni har att jag kommer hem med en apparat som fungerar alternativt en hörsel som är tillbaka efter 18 år, inte troligt nej men ändå.


Ohly friade till sin Åsa

Jag har nu sett ett klipp där Lars Ohly i slutet av utfrågningen friade till sin Åsa. Programledaren avbröt honom men det gick ut i webtv, det visste han kanske inte då. Kunde han inte valt ett annat tillfälle i programmet så det verkligen kom med ordentligt? Men som Åsa säger, han är inte så romantiskt så detta kanske är likt honom, att det haltar lite menar jag. Han hade ingen aning om vad hon svarade eftersom han var i många intervjuer innan han greppade mobilen och hade fått ett sms av Åsa där det stod JAAAAAA!

Om han får fler röster tack vare detta är oklart men det påverkar nog kanske inte. Hoppas han inte åkte hem till henne utan en blomsterkvast i näven vart han nu ska hitta den mitt i natten, får la bli ur grannens trädgård om han bor i hus eller också får han helt enkelt ta luktgranen ur taxin som han åker hem i för nåt måste han ju ha som luktar med sig hem!



King.com

Ja jag vet att jag är sen av mig men jag har för mig att jag varit medlem där för många år sen eller nåt. Pratar om King.com. Det är som en hel djungel av grejer därinne och jag fattar hälften. Jag blev medlem enbart för att mitt favoritspel från King.com inne på FB hade slutat att funka så jag blev frustrerad.

Ewa som varit medlem där i flera år försökte att förklara vart allt var men jag är ju lika smart som en fiskbulle så det kommer nog att ta lite tid för mig men kul är det, absolut!

Scrabble därinne är mitt favoritspel, inte så konstigt kanske när jag hängt på en annan sida med ordspel på nätet i flera år, Betapet rättare sagt.

Är man på King.com så försvinner tiden oerhört fort, den bara rinner iväg och det är ju bra för jag vill att tiden ska gå så klockan kan bli 11.30 imorgon eller helst kl 12 då jag förhoppningsvis har en hörapparat som funkar i mitt öra. Oj oj vad jag ska fira, jag ska köpa mig en hel banan på Netto när jag kommer ut från sjukhuset, kanske två, en att äta också. Så får det nog bli. Om dottern är hemma kanske jag tar en tur dit bara för att få höra hennes röst, jag kan ju alltid blunda liksom. Japp.



Gamla stan för grå för David Fincher

Nu börjar man ju undra hur filmen "The girl with the dragontattoo" kommer att te sig. Det är den amerikanska versionen av "Män som hatar kvinnor". Daniel Craig som spelar Mikael Blomqvist kommer att vara mer åt Bondhållet och regissören David Fincher har tankar på att måla om hela Gamla stan eftersom han tycker att det är för grått och inte alls passar in i hans bild av staden.

Drottninggatan i Uppsala kommer förvandlas till 60-talsmiljö och i Hälsingland byggs det kulisser för fullt.

Kommer man över huvudtaget känna igen filmen? Varför göra om den så förbannat. Ge Noomi Rapace en Oscar istället!




Hur blåst tror han att jag är?

I förrgår var det ju som bekant svårt att fylla på mobilen lagom när jag skulle ringa hörcentralen ni vet. Då mailade jag min bank här i stan om att det inte gick att fylla på. Jag fick till svar: "Jag ser att du är ansluten, kan det bero på att du inte har några pengar på ditt konto kanske?" Hur dum trodde han att jag var? Att jag försökte fylla på från ett konto jag inte har pengar på? Så var inte fallet iallafall utan det var från ett annat. Jag mailade tillbaka till honom om det, fick inget svar. Detta var i förrgår alltså.

Imorse vaknade jag kl 8 av att jag fick sms i mobilen. Det var från banken att jag hade ett meddelande att läsa på internetbanken. Jag somnade om och så fort jag vaknade igen slog jag på datorn och gick in och tittade och hade fått svar, från samme person som i förrgår, svaret löd: "Vad jag kan se så har du fyllt på mobilen med 75 kronor". Alltså men hallå eller, jaaa jag har fyllt på för det var ju för 2 dagar sen liksom! Och det mailade jag tillbaka också. Man känner sig lite som en snorunge när man får såna mail.


Glöm inte av 50-öringen!

Som ni säkert alla vet så försvinner ju 50-öringen den 30 september efter 148 års trogen tjänst. Alla insamlade 50-öringar går tillbaka till Finland där dom faktiskt tillverkas.

Jag använder aldrig 50-öringarna. Jag har haft för vana att alltid stoppa ner dom i dom där bössorna som står vid kassorna och lite överallt men har ändå en del här hemma så innan den siste ska jag alltså till banken och växla in dom för sen slutar dom helt att gälla så glöm inte av dom innan utan gör en god gärning för dom eller nåt. Mitt kontonummer är.......




Tröttheten är total

Efter 4 dagar i nästan total tystnad har min trötthet tilltagit. Antagligen för att jag försökt att höra ljud som jag annars inte haft några problem att höra. Det har sugit energin ur mig tror jag. Sen har jag ett pulserande i öronen som är jobbiga också. Därför har jag på något sätt dragit mig undan lite. Inte orkat sitta vid datorn så mycket för att jag inte vart på humör just för detta. Säger bara en sak, var rädda om era öron för en dag kan ni vara i min situation.

Jag har ju inte alltid haft hörselnedsättning. Det började när jag var liten med återkommande öroninflammationer med "rör" i öronen som resultat som trillade ut varje gång. Har gjort 8 operationer sammanlagt i öronen men nu skiter dom i det, det går inte att göra nåt åt det. -92 var jag 23 år gammal och hörde så pass dåligt att jag fick min hörapparat. Det var en befrielse. Jag hörde inte riktigt så dåligt som jag gör nu så visst har det blivit värre med tiden. Men läkarna säger att jag inte blir helt döv iallafall. Jo om jag hade tänkt att bli plåtslagare. Men det har jag ju inte tänkt.

-95 fick jag inflammation i innerörat på vänster. Då flyttades apparaten till höger och det var tänkt att jag skulle ha ett hörselbensförankrad apparat. Det innebär att dom borrar in i skallbenet, sätter dit en titanskruv som sen ska ge ljud till en apparat som sitter på denna skruv. Jag hann ha det i en månad och den gick sönder 4 gånger under den korta tiden. När dom borrade var det en enkel lokalbedövning och hela jag kände mig som att bli attackerad av en asfaltborr och i och med att det var i huvudet ekade det grymt mycket. Efter att vi bestämde att jag inte skulle ha den där apparaten (jag var en av 24 i Sverige som hade den) fanns iallafall skruven kvar och den hade jag i 6 år tills den en sommar bara trillade av, det var en het sommardag och det blev väl så fuktigt runt hålet att den bara lossnade. Nu har jag ett hål som delvis har växt igen därbakom örat men inte helt, det syns än idag.

Jag är väldigt beroende av en hörapparat och jag får alltså ingen ny förrän på torsdag. Förjävligt att dom inte har ett ställe som man kan åka akut. Tänk om jag nu hade haft ett arbete som jag var tvungen att höra allt och alla? Hade jag då varit tvungen att sjukskriva mig? Bajs på dom alltså!



Mask i ögat

Tänk dig att ha en levande varelse i din kropp i 6 år utan att veta om det och då menar jag inte en bebis.

En kvinna var för sex år sen i Nigeria. Där blev hon antagligen biten av en infekterad fluga som blev larver och sedan en mask. Den här masken heter Loa Loa. Det tar ungefär 3-4 år innan den blir vuxen. Denna mask kan röra sig i kroppen och nu hade alltså kvinnan känt att det var nåt som rörde sig i ögat och sökte för det. Den var 2 centimeter och hade den fått leva längre så hade den kunnat bli upp till 5 centimeter.

Damn att den inte kunde leta sig ut genom det bakre hålet redan från början.


Snodd från samma sida som artikeln i vanlig ordning


Det skulle man kunna tro

Skulle det komma någon utomstående hit och titta in i mitt vardagsrum skulle denna person lätt kunna tro att jag antingen har dagbarn, småbarn eller barnbarn men nej jag har bara två katter som är i lekstadiet än (1 och 2 år).
Jag skulle nog behöva flytta in i en trea igen så alla leksaker får plats tror jag bestämt fast hade jag haft råd att bo kvar i min trea jag hade för några månader sen så hade jag naturligtvis bott kvar.


Och detta är ändå inte alla leksaker



Jävla skit!

Jag ringde precis till Hörcentralen och nej då, ingen apparat idag heller och inte imorgon för den här veckan är halva styrkan på utbildning så först på torsdag har dom en tid till mig. Så jag ska alltså gå utan hörsel tills dess. Kan dom inte ha sina jävla utbildningar på helgerna eller nåt? Eller varför inte bara lämna en apparat i receptionen på öron som ligger i anslutning till hörcentralen. Nej då, jag måste träffa en audionom innan jag kan få låna en apparat. Dessa har säkert inte hörselnedsättning och aldrig haft det heller. Besviken är jag absolut men det är bara att härda ut, jag kan ju inte göra nåt åt det.

Skittisdag!




Budapestbakelse

Jag fyller ju snart år och idag har jag varit sjukt sugen på en Budapestbakelse.

Det är ju bara så förbannat gott! Nu fick jag veta att Ewa som har gått en konditorutbildning kan baka just såna här. Så¨nu ska vi fan baka såna till mitt kalas som jag ska ha för familjen. Det blir kaniners det eller hur? Precis!
Men risken finns att jag kommer att köpa en sån före min födelsedag om inte suget försvinner. Imorgon kanske det är nåt annat, kanske en knäckrulle? Eller helt enkelt bara en sketen knäckemacka med ost. Vi får se. Det svänger fort för mig.


Plockar bara kantareller

Eftersom jag suger getballe i svampskogen vågar jag inte plocka något annat än kantareller om jag ens vågar det. Jag skulle aldrig i livet våga plocka något jag inte visste var det var. Det finns ju rutinerade svampplockare som verkligen vet vad varje svamp heter. Då är det ju bra.

"Vit flugsvamp innehåller cellskadande gifter, Amatoxiner, som kan orsaka livshotande skador på lever eller njurar." Det var vad en kärnfrisk 50-åring från Göteborg åt en liten bit av och avled. Det var den andra personen som dött av denna förädiska svamp på 2 år.

Tragiskt som sjutton såklart.




Nogger har bytt ut bebis mot mus

Jag och Ewa var ju hos hennes mamma i lördags och fick lite kattgrejer. Inte så lite heller kan tilläggas. Det var ett större klösträd än det jag har, massa leksaker, kattlåda, bur, tunnel, kattsand och kattmat. En av leksakerna var en mus, den har hon burit med sig nu i några dagar men mest lekt med. Hennes bebis som då är en rosa liten flodhäst har legat orörd från det musen kom in i vårt hem. Musen är numera utan svans.

 

 


Lady Gaga tog storslam

Inatt var det MTV video music award och på scenen stod vår egen Robyn och glänste.

Artisten som kammade hem många statyetter var däremot Lady Gaga. 8 av 13 stycken i dom hon var nominerad i blev hennes. Gagas prisregn föll även till viss del på stjärnregissören Jonas Åkerlund, svensken har regisserat Gagas och Beyonces låt ”Telephone”, som vann kategorin bästa samarbete.

Här är hela listan:

 

 

 


Näe det blev inget idag

I 1.5 timme försökte jag fylla på min mobil via internetbanken men näe det gick inte. Tiden gick och nu är telefontiden på Hörcentralen slut. FUCK! Så det blir en dag till i tysthet, ja inte helt då eftersom jag har tinnitus också. Håll tummarna för att det funkar imorgon för nu är jag så less på att inget höra. Varför ska det krångla just idag? Just nu. Jag lovar, det kommer snart att funka att fylla på men med min otur så ska det naturligtvis drabba mig när jag bäst behöver det. Jävla skit!



Orolig natt

Igår somnade jag runt 23.45, vet inte när jag somnade så tidigt sist särskilt som jag hade sovit nästan 2 timmar på dan. Hela natten har jag vaknat titt som tätt, antagligen för att jag var rädd för att kanske inte vakna av larmet på mobilen då jag är tvungen att ringa hörcentralen mellan 9-10. Jag vaknade runt 7.30 och då gick jag upp. Hellre det än att jag inte skulle höra när jag skulle upp på riktigt.

Nu kommer nästa dilemma. Igår ringde jag ett samtal som tog slut på mina pengar på mobilen, jag fyllde inte på igår för jag tänkte att det gör jag imorgon (läs idag), ja men vad händer då då? Jo men då funkar inte fanskapet via internetbanken! Så trött jag blir. Inget ska gå lätt förstår ni, nej då det ska krångla så mycket som det bara går absolut!


Den längsta helgen på länge

I vanliga fall brukar helgen gå väldigt fort men just denna har gått förjävla sakta. Varför? Jo för att jag inte hör. Jag hör men väldigt väldigt dåligt. På krogen var det ju bra för då var musiken hög och för att man ska kunna höra vad andra säger så höjer man rösten så det var väl det bästa på hela helgen.

Jag längtar tills kl 9 imorgon bitti för då ska jag ringa hörcentralen och se om jag kan komma dit akut och få en ny apparat. Tänk om det har ringt på dörren från nån som tänkt meddela mig att jag blivit miljonär? Eller Hon med stort H? Med min otur så kanske det är så, skulle inte förvåna mig.

Det känns lite som att jag befinner mig i en bubbla i en egen liten värld där alla andra står utanför. Det värsta är ju att jag knappt kan titta på teve eftersom jag då nästan måste ha ljudet på högsta volym. 4an går ju bra för dom har text-tv men trean och femman då? För att inte överrösta grannarnas val av teveprogram så låter jag bli att glo helt enkelt. Jag brukar ju inte se tv så ofta men just idag vill jag det och då är naturligtvis programmet jag vill se på en icke 4akanal!  Jag vill ha måndag NU!


Vårdnadshavare om jag dör

Nu har jag ju en dotter som är vuxen med sina 22 år men när hon var liten tänkte jag flera gånger på hur det skulle bli om jag dog. Vem skulle ta hand om min dotter? Eftersom hon inte haft kontakt med sin pappa på alla år så var det uteslutet att han skulle få ta hand om henne. Min syster hade jag i åtanke från första början. God ekonomi, barn i min dotters ålder, en trygg familj och inte problem överhuvudtaget. Men hade staten gått med på det? Det är inte alls säkert det. Mardrömmen var ju då att hon skulle tvingas bo hos sin pappa som hon inte kände ett skvatt. Men det är ju där det brister. Vi får inte välja själva vilka vi vill ha som vårdnadshavare när vi rycks bort, det gör staten över huvudet på dig.

Den här lagen borde nu ändras för barnens bästa. Hade det varit idag som min dotter var liten så hade jag inte tvekat att skriva under min sista önskan, min valda vårdnadshavare. Hade jag däremot inte haft syskon och min dotter var under 5 år så hade det inte alls varit säkert att hon fick bo hos mina föräldrar för då skulle dom anses vara för gamla. Det är ju helt sjukt att man inte ska få bestämma själv till vem man vill "ge" barnet om olyckan skulle vara aktuell.

Ändra lagen nu!



Nya tarmar tack!

Kl 12 skulle mina föräldrar komma och hämta mig för att ta mig med till deras sommarställe. Det sket sig rejält kan jag säga. Efter att ha druckit 1 liter vin 6 öl, 1 cider på två dagar satte min mage stopp för att jag överhuvudtaget ska komma utanför dörren idag. Det första jag fick göra när jag vaknade var att sprutlackera holken inifrån sen har det fortsatt. Mina föräldrars sommarställe ligger 1 mil härifrån och det är 1 mil för långt för min mage och hade jag chansat att ge mig iväg ändå så har vi nästa dilemma, utedass! Ett utedass som inte finns i hasorna på mig utan det är för många meter dit. Jag skulle ha klarat mig om jag hade haft dasset fastklistrat i häcken på mig men så är alltså inte fallet så jag blir hemma. Ingen god söndagsmiddag, ingen god efterrätt, ingen träff med mina söta brorsbarn som jag inte ser allt för ofta.

Jag fyller år om nästan 2 veckor och nu vet ni vad jag önskar mig va? Nej inte ett utedass men väl nya tarmar eller en helt ny mage tack. En smal mage och helst ska det vara magrutor på den utan bristningar sen är jag nöjd. Det är bara att börja leta den bästa presenten ni kan ge mig.



Sjukt mycket folk

Ja så är man hemma efter ännu en kväll på krogen. Karaoke stod på programmet och Ewa sjöng som aldrig förr. Hon hade övat hemma för mig som enda publik, jag klappade dock som en hel massa.
I början var det lite folk men sen vete fan vart allt folk kom ifrån för helvete vad folk det var! Krogen har nog aldrig varit så full som ikväll. Kul var det om man bara slapp idioter som egentligen inte borde vistas på denna sidan av jorden.

Kl 12 kommer mina föräldrar och hämtar mig imorgon för kalas. 3 timmar senare kommer resten. Hoppas innerligt att min kropp kommer att ställa om sig innan dess. Av med partykläderna och på med kråsblus och kortkjol imorgon alltså. Ut på landet och fira pappas fru!

Godnatt.



Det är lite segt att komma igång att drick...

bild139 (MMS)

Det är lite segt att komma igång att dricka så här dagen efter. Har vart här i över 1 timme och bara fått i mig en öl. Illa illa. Men det ger sig väl. Vad gör ni då? Skål!


Det som inte är planerat är oftast roligast!

Ja detta var ju inte planerat men jag och Ewa ska på krogen idag igen. Idag är det Karaoke som gäller. Ewa ska sjunga och förhoppningsvis sjunger hon så att min hörsel hoppar igång igen efter 18års hörselnedsättning.

Så snart är vi på G igen! Vänta inte uppe. Ha en trevlig lördag!



Vad är det för skit vi får i oss?

Jag drack ju rosévin igår, Rosie heter det. Jag drack så det stod härliga till, ja till och med utan att öppna käften flera gånger. Hela min vita tröja var rosa nästan. Nu skulle jag lägga den i blöt för att tvätta den. Vad händer då tror ni? Jo fläckarna blir gröna! Va? Vad är det för skit i det där vinet egentligen? Varför blir det grönt? Någon som vet?





Giraff, en Skype på hjul

När jag jobbade inom hemvården för ett antal år sen hade vi några vårdtagare som inte hade några anhöriga, eller barn som helt enkelt sket fullständigt i sin mamma/pappa. Dom äldres höjdpunkt på veckan var när hemtjänsten kom några timmar. Tragiskt men sant. Hoppas innerligt att min dotter och mina förhoppningsvis kommande barnbarn kommer och hälsar på mig relativt ofta, om dom nu blir kvar i samma stad som mig vill säga. Men om inte så skulle jag mer än gärna skaffat mig en "Giraff" så jag inte kommer känna mig så ensam.

En "Giraff" är en skype på hjul. En skärm på en lång hals som man kan ringa till om man vill ha kontakt med den äldre och upp kommer det en bild på den ringande. Jag kan göra samma sak om jag vill ha kontakt med tex hemtjänsten, anhöriga och andra. Eftersom den går på hjul kan man ha den som sällskap även när du rör dig i lägenheten. Tycker detta verkar vara en underbar uppfinning. Den tillverkas i Västerås och kommer om 2 veckor kunna användas inom äldrevården.

Lånat från samma sida som artikeln




Gårdagen

Det är tur att man umgås med folk som har en tendens att ha ganska hög och tydlig röst annars hade det inte vart lika kul eftersom min hörapparat gick sönder när jag skulle till Ewa.
I den här skithålan har inget öppet efter kl 16 på sjukhuset och inte hade dom någon i grannstaden heller. Sånt här borde finnas tillgängligt dygnets alla timmar tycker jag. Hörapparaten är visserligen pensionär och nu har den kolavippat totalt. Har haft den sen -92 så det var väl på tiden att kasta in handduken kanske.

Jag gick iallafall till Ewa och där blev det high life när Pernilla och hennes karl dök upp. Sen bar det av till krogen. En tjej frågade till och med om hon fick kyssa mig och jag är fan inte den som säger nej så ja det fick hon. Jag skulle få hennes nummer men sen kom det nåt eller nån emellan så det blev aldrig av. Men hon är från min stad så jag kanske får se henne igen vem vet!
Kul hade jag ändå och japp jag var full, inte dyngrak men inte nykter heller liksom.

Ikväll blir det till att åka hem till Ewas mamma och hämta lite kattgrejer då dom var tvungna att avliva sin lilla kisse som dom i flera månader trodde var en kille för det sa uppfödaren. Killar brukar ju ha pungkulor eller hur? Precis det hade då fan inte den här.

Nu ska nog jag och mitt huvud sova några timmar till.



Här är det nostalgilåtar som gäller! Scorp...

bild120 (MMS)

Här är det nostalgilåtar som gäller! Scorpions med Wind of changes tror jag det stavas. Shit samma. Sune är berusad o go! Skål! Pernilla o hennes nyfunna kärlek Åke har djup diskussion.


Rosie är lite överskattad tycker jag. Hon ...

bild124 (MMS)

Rosie är lite överskattad tycker jag. Hon är som dom flesta, ner i halsen utan någon som helst feeling. Hon är min för kvällen men med hem kommer hon fan inte. Får inte ny hörapparat förrän på måndag så det blir till att ha läppläsning tills dess. Skål ta mig fan!


Ja det är inte lätt alla gånger

Jag var på ICA förut för att jag hade slut på fryspåsar till alla mina fläskkotletter. Jag köpte även barnolja eftersom jag håller på att färga håret. Jag ställde mig i en kö som var någelunda kort. I kön bredvid min stod det två småtjejer som jag kunde uppskatta till 5-6 år med någon vuxen. Båda töserna synade mig uppifrån och ner och småtisslade. Jag tittade tillbaka och log. Sen kom det från den ena tösen som säkert lyssnar till namnet Olga eller nåt:

-Är du en tjej eller kille?

Jag log ännu mer och tittade på dom och svarade:

-Ja du får väl gissa, vad tror du?

Jag tänkte att dom kan ju inte se så fel, jag har ju bröst och det måste dom väl ändå se? Den andra tösen sken upp och utbrast:

-Du är en tjej!

Jag tittade igen och log och skulle precis säga något när Olga fortsatte:

-Ja för du har tjejröst!

Okej, dags att ta på sig kråsblus och måla läpparna alltså.




Skam den som ger sig!

Det finns dom som slår rekord efter rekord sen finns det dom som slår rekord och gör det omöjliga.

Aaron Fotheringham sitter i rullstol och är 19 år. Han är som ungdomar är mest, envis! Han har flera gånger försökt att göra en dubbelvolt med sin rullstol men gång på gång har han misslyckats. Efter att ha hamnat både på rygg, mage och slagit halvt ihjäl sig fixade han det till slut, det omöjliga som många säger att det är, inte för Aaron.

Kolla in videon.





Joråsåatteee

Det blir ju utgång ikväll då. Just nu känner jag mig mest som en urvriden trasa men det blir nog väl med det innan det är dags att ta på sig dansskorna.

Jag och Ewa har vart på Willys och handlat så nu har man fyllt frysen igen. Dock tog mina fryspåsar slut så jag får cykla till ICA och köpa nya sen när jag ändå ska till AF sen och lämna in aktivitetsstödspapper, dom ska in varje 10e i varje månad annars blir det inga pengar.

Jag måste färga håret idag också innan jag ser ut som Sune 72 bast i huvudet, just nu ser jag ut som Sune 54 men sen blir det Sune 32 igen! Skit sak samma om jag fyller 41 om si sådär några veckor. Jag ser iallafall inte ut att vara det? Eller? Ärligt? Ljug gärna!


Allvarligt alltså!

Nu vet jag med all sannolikhet att jag hör röster och ljud starkare när jag har headsetet i. Jag hade som vanligt i headsetet i vänster öra förut när jag hörde högljudda röster. Jag tog ur snäckan men hörde inget då, tittade på mina katter som båda låg i sängen bakom mig och båda reagerade på ljudet. Det måste varit mina grannar över för jag gick ut på balkongen och tittade där, ingen nedanför och ingen på balkongen över. jag satte i snäckan och så var rösterna där igen. Scary!

Ska nog ta och bosätta mig i en hydda i skogen.

Fredag imorgon! Då kanske det blir en sån här för första gången i mitt liv.

Det är nog det fjolligaste jag kommer ha i min hand imorgon!



Mästerkocken är igång igen

Idag har jag ätit igen, jo det är sant. En helt underbar måltid. Den smakade himmelskt! Jag kokade morötter (surprise), kokade potatis, la i lite fett i stekpannan och la också i bitar av lök, skulle bara kolla datorn lite snabbt, ni vet det där berömde "ska bara", Ewa tog mig på MSN och där satt vi i nån minut eller två, visst fan löken i stekpannan!

Ja ni ser ju hur aptitligt det skulle ha varit om jag åt det. Slängde ur det i vasken, i med nytt fett och lök, tog ur den nu jättetinade och nästan halvskokta köttfärsen  i fryspåsen från micron. I med skiten i stekpannan, viftade lite salt och vitlökspulver över. Slängde slafsigt i morötterna i pannan (stek i förnamn), skvätte lite ketchup, slevade runt, i med några ätliga majskorn och tadaaa!


 

Sunes egen slafs och skvätträtt! Kom ihåg vart ni läste receptet först hörrni!

 

 


Sant eller falskt om Britney Spears?

Nu har ännu en livvakt som jobbat åt en kändis trätt fram, i vilken gång i ordning detta är har jag tappat räkningen på.

Livvakten Fernando Flores har jobbat som just livvakt åt Britney Spears och nu har han gått ut med vad han vet om henne, eller iallafall vad han påstår. Vad som är sant och inte vet nog bara dessa två.

Han påstår att Britney slagit sina barn, vid ett tillfälle med Fernados skärp. Hon ska tydligen också ha blottat sig för honom, sätta sig i situationer där hon "råkar" visa sina vitala delar. Hon ska också ha tvingat barnen till att äta tills dom spyr och även haft sex med barnen i samma rum.

Detta är bara början på denna historia eller påstådda sådan tro mig.


Torsdag igen

Ja då var det torsdag igen, det känns som om det var det igår för sjutton.

Idag stod faktiskt min termometer utanför fönstret på 17 grader varmt så än är inte vintern här och det är ju förjävla skitbra!

Idag ska jag och Ewa frottera oss med folk ute på stan, vi brukar göra så ibland så vi inte ska bli folkskygga till slut. Ja i nyktert tillstånd alltså annars känner vi varenda jävel när vi är onyktra ska ni veta.

Inga mer avrivna bitar i köket för matte har kommit på ett skitbra knep. 3 nätter i rad hade Nogger rivit loss bitar från 2 olika ställen, mer och mer för varje gång. Inatt när jag skulle sova ställde jag helt enkelt citrussprayen på ena stället och vattensprayflaskan på det andra. Jag skulle vilja sett minen på Nogger när hon som längtat hela dagen på att det skulle bli natt och matte skulle sova att få gå dit och riva lite och sen WTF! Kanske blir det att rigga upp en videokamera inatt ifall hennes minne är som en guldfisks.

Vad hittar ni på då?


Den hemlöse bagaren

Om ni såg "Idol" ikväll så kanske ni även såg gotlänningen Olle Hedberg som bodde på sin segelbåt på land? Han titulerade sig som den hemlöse bagaren för juryn. Ja men eller hur. Han bor egentligen i en helt vanlig lägenhet i Stockholm och pluggar. Bagare kanske man kan kalla sig om man bakar några bullar om året vad vet jag.

TV4 ville i allafall ha det så, att det skulle verka som om han var hemlös. Här osar det bränt lång väg. På båten bodde han by the way bara en halv vecka i somras då han ändå skulle fixa i ordning den.

Osså skriker vi i kör då allihop: "BUUUUUUUUUUU".

Bilden har jag inte tagit själv, jag är sjösjuk men däremot är den från samma sida som artikeln



Det finns ta mig fan allt på QX

Jag är ju medlem på HBTQ-sajten QX eller Qruiser som det också heter. Jag hann vara därinne i 1 minut så hade jag fått ett intressant meddelande.

Rubriken började så sött med ordet "SLYNA". Meddelandet var kort: "Hej vill du att jag ska vara din slyna och att jag lyder dig?". Utan att blinka svarade jag tillbaka: "Nej tack". Så här i efterhand ångrar jag mig lite. Om hon nu skulle lyda mig, helvete vad jag skulle utnyttja henne. Hon skulle få gå ut med soporna, gå och handla, byta i kattlådan, ta upp allt bajs som katterna gör varje dag, putsa fönster som jag själv suger på. Ja det hade ju kunnat bli hur bra som helst. Tror ni det skulle funka? Om jag inte har sex med henne menar jag. Näe tror inte heller det var så hon menade men ändå. Tanken var god från min sida eller hur? Precis!



Inget hum om plagiat

Gör man en kampanj så får man nog tänka riktigt noga på hur själva logon ska se ut. En egen idé vore kanske på sin plats för att det inte ska anses som icke seriöst.

Jan-Emanuel Johansson kom på den smarta idén att "sno" Harley Davidsons logga även om han själv inte anser att det är just Harley Davidsons. Alla utom han då för jag förknippade den direkt med HD när jag såg den.

"– Jag tycker det är extremt osmakligt att han utnyttjar oss och försöker rida på andra på det viset. Det kan vara oerhört skadligt och kostsamt för vårt företag att bli hopkopplat med ett politiskt parti. Jag räknar med att Socialdemokraterna tar honom i örat." Sa Richard Nordén marknadschefen för HD i Sverige.

Jag håller absolut med.

Den här har jag iallafall snott på samma sida som artikeln


Robyn

I början när Robyn kom ut med sina låtar tyckte jag hon mest såg ut som en liten barnrumpa med den ljusaste och barnsligaste röst du kan tänka dig. Några år senare är hon en stor artist i stora delar av världen och nu slår hon sitt personliga rekord genom att ge ut 3 album på ett år, nämligen detta.

Jag har blivit helt såld på en låt från hennes senaste album "Body talk pt. 2

Förövrigt är hon allt annat än en barnslig barnrumpa och ser inte så ut heller längre. En kaxig och faktiskt väldigt fin tjej som bara kommer bli större och större som artist, tro mig.
Här är låten "Love kills", min nya favorit alltså.






En salig röra

Ingen har anklagat mig för att vara mästerkock men det gör inget. Den mat jag lagar lagar jag enbart för att jag själv tycker om det. Så också idag.


 

Jag tog det jag hade hemma. Dvs: Kokt ris från igår, räkor, grillkorv och självklart morötter. Curry, salt, en liten bit köttbuljong och även en bit grönsaksbuljong just för att köttbuljongtärningen var så liten. Det var sagolikt gott sen får ni tro vad ni vill!

 

 


Sitter i tvättstugan och somnar snart. Tro...

Sitter i tvättstugan och somnar snart. Trots Tomas Bolme i örat. Att höra tvättmaskinernas entoniga roterande är rätt sövande kan jag lova.


På tal om otäcka drömmar

Jag har i flera år drömt drömmar som ibland har fått mig att vakna med en andning som är betydligt fortare än normalt. Drömmar där jag är jagad, drömmar där jag inte hittar ut om jag springer omkring. Bara att jag springer är ju i och för sig positivt för det kan jag inte göra i vaket tillstånd knappt.

Jag har ingen aning om jag är en person som sparkar, slår eller skriker i drömmarna, ingen har sagt något iallafall.

Gör man det ofta kan det tydligen kallas det REM sleep behavior disorder och det kan vara ett tecken på en hjärnskada, Parkinsons eller demens, som visar sig senare i livet. Ja detta har det tydligen gjorts en undersökning av som så många andra saker. 27 personer valdes ut som hade just REM sleep behavior disorder 15 år tidigare eller som också fortfarande höll på så. 13 av dessa hade utvecklats till demens, 12 fick Parkinsons och 1 hade drabbats av en hjärnsjukdom som liknade Parkinson.

Så vet du med dig om att du uppträder våldsamt på nätterna när du sover så sök hjälp redan nu!





Onsdag

Ja så har vi hamnat där igen, mitt i veckan. Veckorna går fort som sjutton nu och snart är det fredag igen.

Inatt har jag visserligen sovit men har vaknat flera gånger av att jag hostat, torrhosta, rethosta. Ingen antydan till att det finns nåt i halsen utan bara ren och skär irritation. Annars är förkylningen på sluttampen. Ingen snorig näsa, ingen feber, ingen matthet i kroppen, bara att det hörs att jag är förkyld liksom.

Idag fyller pappas fru år, hurra hurra hurra hurra! Kalas på söndag ute i sommarstugan blir det. Säkert nån mat med kantareller i då dom har varit ute i skogen och plockat säckvis med dessa gula underbaringar, hoppas också såklart på att få en påse med mig hem. Den vuxna varianten av godispåse från ett barnkalas eller nåt.

Min dröm inatt mina vänner, det skrämde slag på mig ska ni veta. Den värsta mardrömmen på mycket länge, vad det var? Vet inte om jag borde berätta den ärligt talat men jag är inte ensam om detta så mycket kan jag säga. Näe jag håller nog på det för mig själv. Japp så får det bli.

Solen skiner ute och idag är det tvättdag!


Leif GW Persson

Jag lyssnar just nu på Leif GW Perssons bok "Linda - som i Lindamordet". Jag har aldrig läst en enda bok som han har skrivit och jag har heller aldrig lyssnat på Tomas Bolme. Jag har skrattat flera gånger. Dels åt ordvalen GW skriver och åt hur Bolme säger dom. "Vekpitt" är mitt favoritord för dagen. Men den här verkar bra och Tomas Bolme är en bra uppläsare har jag kommit fram till. Bra mycket bättre än dom flesta manliga uppläsare jag lyssnat på och somnat varje gång eller också har jag blivit så irriterad över hur dom har läst upp karaktärerna att jag helst skulle vilja se dom i nån annan roll. Som att sitta på en stol och glo på skithusrullar på ett band i en fabrik.

Tummen upp för både Leif och Tomas!


Familjebråk som heter duger

Tänkte på det dilemmat som kunde ha blivit och kanske fortfarande är i en del hem. Idag är det tre program som skulle kunna fått 80-talets familjer att bråka som aldrig förr. Förr hade man oftast en enda teve. Det hade min familj tex. Visserligen så var barnen ute mycket mer då än nu eller också skulle man gå och lägga sig direkt efter barnprogrammen som då var runt 18 har jag för mig. Jag kan inte riktigt minnas att det blev bråk om teven. Tänk om det hade varit 80-talet idag med flera olika kanaler och en enda teve. Jösses vilket bråk det skulle bli. Och eftersom fjärrkontrollen inte var uppfunnen så skulle hela familjen springa i skytteltrafik för att slå av och på olika kanaler på teven. Och tänk om då BRIS hade funnits, jävlar anåda vad samtal dom skulle få från barn som tycker att föräldrarna är taskiga.

Idag är det Maud Olofsson, fotboll med Zlatan i spetsen och Idol. Detta på 80-talet skulle ha fått familjer att kasta ut finaste porslinet i trädgården, puttekulor från barnen rätt i rutorna och pappan i familjen hade tagit handsågen och sågat itu det handgjorda pingisbordet nere i källaren. Tänk vad många skilsmässor det skulle blivit.

Himla tur att dom flesta familjer idag har flera teveapparater i hemmet då och sitter och smsar till varandra istället för att umgås på ett enda ställe men hey, familjen är hel!


Gamla nyheter intresserar läsare

Jag har ju tidigare skrivit om att jag ser från vilken sida folk hittar min blogg, det är alltid lika kul att läsa.

Det dom flesta söker på som kommer på min blogg och det är alltså flera gånger om dagen, dock inte samma besökare är:

1. Michael Jackson lever

2. En pussbild (väldigt ofta)

3. RobinsonSannas bröst

Den här pussbilden som folk söker på är ju alltid aktuellt men dom andra två då och allra mest Sannas bröst? Jesus säger jag bara. Det var ju för fan över 1 år sen Robinson visades med just det inslaget. Hur intressant kan det vara? Tydligen väldigt intressant eftersom det är säkert 10 besökare om dagen och då bara på min blogg som sökt på detta. Jag gillar också bröst men inte sjutton går jag in och tittar på klippet med henne. Jag såg det samma dag jag skrev inlägget och sen har jag inte sett det en enda gång.

Sen det här med att Michael Jackson leverklippet som en kille blev intervjuad för där han hävdar att Michael lever. Han själv kommenterade faktiskt i mitt inlägg, ja inte Michael då utan killen som blev intervjuad. Men jag säger så här: Ge upp, han lever inte! Så nu kan ni gå vidare med era liv.


Nogger kan verkligen inte jama normalt

Jag har ju skrivit förut att Nogger är en riktig pratkvarn. Det stämmer inte riktigt. Hon kraxar fram det hon vill ha sagt.


 

 


Idol har premiär ikväll

Så äntligen är det då "Idol" igen. Ja jag säger äntligen för det är väl ett av dom program jag ser på tv. Det är ju så här i början av säsongen som det bästa är. Ja okej jag erkänner, jag längtar efter att få skratta lite för det är ju verkligen folk som kommer dit som verkligen inte kan sjunga. Det finns folk som verkligen tutat i dom att dom KAN sjunga. Hur tondöva är inte dessa då?

Startfältet i år har tydligen rekord åldersmässigt då det är många mer äldre än det varit förut. Malin, premiärens stjärna är dock lite yngre och får dom bästa betygen av hela juryn.

Som sagt, ÄNTLIGEN är "Idol här!

Och bilden är som vanligt tagen från samma sida



Rooney Mara är i Sverige för att drillas till en Salander

Det är mycket som ska klaffa om man ska bli den amerikanska versioner av vår "Lisbeth Salander". Rooney Mara är i Stockholm för att bli så bra och lik Salander som möjligt i sättet att vara.

Aftonbladet hade sina utsända för att följa Rooney Mara (på avstånd antar jag) då hon åkte runt på olika uppdrag som har med Salander att göra.

Gym för att lära sig att slåss, språkskola (rollen ska vara på engelska med svensk brytning), köpte tyger m.m.

Jag ser verkligen fram emot när denna film kommer på bio!


Bilden har tagits från samma sida

 

 


Jo det gick vägen!

När jag gick och lade mig runt 2 inatt så var jag egentligen inte så där jättetrött men jag låg där i mörkret och gav mig fan på att somna. Jag gjorde en pappa, jag tänkte på absolut ingenting. Jo det går faktiskt, det har han gjort i alla år och jag har också fått förmågan så jag somnade efter ca 10 minuter, varför jag vet det? Jo för det att det börja hända saker och ting runt omkring mig och mina drömmar är alltid så knepiga så det var ju ett bevis på att jag var på väg in i drömmarnas land och oj vad jag sov, jag vaknade enbart en gång för att vända mig om sen vaknade jag igen när det var morgon, 9.15 så det känns bra.

Idag står det städ på schemat, det är nog bäst att ta dom där dammtussarna innan dom blir större än katterna och aggressiva.

Vad står på ert schema idag?


Då vet man

Hur vet man att man har fått luktsinnet tillbaka efter förkylningen?

Det fick jag erfara idag kan jag säga för jag släppte mig. Jag har förskonats från doften i flera dagar, tills idag då. Friden är slut och det har övergått till det normala.



Kul natt det här kommer att bli

Efter att ha sovit endast 3 timmar imorse och inget föregående natt så borde jag vara förjävla trött nu och ligga med högra kinden på tangentbordet men se det gör jag inte och jag tvivlar på att jag kommer somna än på några timmar då jag inte är trött. Precis, jag är inte trött! Normalt? Näe inte ett skit. Jag vet ärligt talat inte hur den här kroppen fungerar längre. Ena veckan är jag supertrött och kan sova flera gånger per dag och nästa vill den inte alls. Jag kommer nog aldrig bli klok på mig själv ärligt talat.

Men det är jag nog inte ensam om misstänker jag.

Undrar vad jag ska roa mig med inatt då? Inatt spelade jag Jeopardy, jag fick -2300 kronor, så clever är jag.

Kanske ska försöka att knacka lite koder om jag nu ska börja programmera men det slutar väl med att jag ingen dator har kvar och en trasig ruta.


Spikmattan har fått revansch

Jag har en spikmatta. När jag köpte den var det precis i början då den kom ut. Jag hade då både sömnsvårigheter och väldigt ont i ryggen.

Första gången jag låg på den höll jag på att dö, gud i london vad ont det gjorde. Jag hade läst i ett forum jag huserar på att man kan somna på den. Yeah right tänkte jag. Tredje gången jag låg på den somnade jag efter bara några minuter. Underbart! Ryggen gjorde inte lika ont heller efter att ha legat på den i en halvtimme.

Nu har spikmattan fått revansch då många tyckt att spikmattan bara var båg.

"Nu har den första vetenskapliga forkningsstudien presenterats. Anette Kjellgren, docent i psykologi vid Karlstads universitet, har lett studien där 35 smärtpatienter fått använda mattan dagligen i tre veckor.

Behandlingen med vila på spikmatta gav ingen mätbar effekt på vare sig sömn, stress, ångest eller långvarig, kronisk smärta. Däremot kunde man tydligt se att mattan gav lindring vid kraftiga smärtpåslag."

 

 

 


Jag har gjort min plikt

Jag blev väldigt trött imorse efter att ha vart vaken hela natten. Jag somnade runt 8.45 och hade ställt klockan på 12.15 men vaknade av mig själv redan 11.45. Jag kände mig som en urvriden trasa men fick inte sova längre eftersom jag skulle träffa min SIUS-handläggare kl 13. Åh vad jag gillar henne, ja som person såklart. Hon körde nåt liknande 20 frågor på mig och jag svarade snällt. Hon vet nu att jag har en blogg, ja vad fan skulle jag svara när hon frågade vad jag brukade göra på fritiden? Eller vad jag har för intressen? Jag kunde i och för sig hittat på att jag brukar väva mattor, knyppla och strypa katterna men då hade det ju inte varit sant.

Hon frågade om jag kan programmering. Jag har hört ordet förut sa jag. Hon kan kanske ha en praktik åt mig där man ska programmera olika saker. Skoj! Kanske inte för dom som ska lära upp mig. Dom kommer säkerligen slita sitt hår och stämpla "IDIOT" i pannan på mig men hey, det kommer på min meritlista i allafall.

Japp nu har jag gjort min plikt. Jag har varit och röstat idag! Yes det är vuxenpoäng på det men röstar man inte så ska man banne mig hålla käften om hur samhället är. Håll bara truten liksom. 

Ja det var allt för nu.


MSC Cruises

Jag har fått flera erbjudanden om att åka med på olika kryssningar till flera olika resmål men jag har varje gång svarat nej, varför? Jo för att jag blir så fruktansvärt sjösjuk. Det blir ingen rolig resa det inte.

Det finns ju tabletter som hjälper mot det men jag har inte vågat riskera det, förrän nu.

Msc Cruises har kryssningar där fartygen till och med skulle få en sjösjuk att vilja kasta sig ombord.
Deras hemsida är lätthanterlig, du ser direkt vad du ska göra och hur du ska komma till olika andra sidor i menyerna.

En sida med lite fakta för varje destination vilket är: Medelhavet, Nordeuropa, Transatlantik, Karibien, Sydamerika, Sydafrika och Nordamerika.

Åker du tex med kryssningar i Karibien kan du räkna med att få en upplevelse du sent glömmer eller vad sägs om att röra dig i oförstörd natur och kristallklart vatten? Bekvämligheterna ombord och de välplanerade utflyktsmålen gör att du sannerligen kommer att resa tillbaka, naturligtvis med Msc Cruises och kommer även att rekommendera resmålet för dina vänner och bekanta.


På hemsidan får du all information du behöver innan du bestämmer dig och kan till och med beställa en katalog, ja varför inte sitta ner med vänner och familj och njuta av alla bilder som resmålen har att erbjuda.

Visst låter det lockande? Ja men vad väntar du på, klicka på länken som finns högre upp vet ja. Trevlig resa!







Förjävligt!

Att få besked att man har cancer är en sak men att få strålbehandling och cellgifter för nåt som sen visar sig inte alls vara cancer är en annan och det tog nästan ett helt år innan dom berättade för patienten att det inte hade varit cancer från början.

Det är sånt här man är rädd för, att man ska få såna här besked men att det sen visar sig trots många tester att det inte alls är cancer är nog ännu värre. Att i nästan 1 år ha gått omkring och trott att man har cancer, den ångesten man säkert får, alla tankar som cirkulerar. Jag hade nog givit dom en rak höger på plats.

Sahlgrenska sjukhuset skyller på bland annat hög arbetsbelastning, att det var en oerfaren cytolog som begått misstaget och att postgången inom sjukhuset inte fungerat, skriver Göteborgs-Posten.






Got ya!

Eftersom jag nu varit uppe hela natten och brukar vanligtvis somna runt 2-3 så vet jag också vad mina katter brukar ha för sig då jag är i drömmarnas land och hörapparaten är avstängd.

Jag satt vid datorn, hörde massa ljud från köket, smög mig upp till dörren, öppnade försiktigt, gick sakta ut till köket och tände lampan i taket.

Nogger vände sig hastigt om mot mig medan Iza kisade med ögonen för att försöka få grepp på vad som hände.

Nogger släpper påsen med makaroner, börjar tugga sakta precis som att jag inte skulle höra hur det krasade i käften på henne.

Jag: -Och vad fan håller ni två på med då? Jag tittar på Iza som fortfarande kisar och har ena tassen över ögonen för att se ordentligt. Nogger stannar upp med tuggandet, spottar sakta ut dom halvtuggade makaroner på golvet och svarar:

-Och vad fan gör du uppe då?! Vi skulle ju överraska dig på din födelsedag, makaroner och bacon på sängen!
Hon tittar på Iza som nickar instämmande och trodde dom hade kommit på den bästa idén på länge.

Jag: -För det första är klockan alldeles för lite, för det andra fyller jag inte år förrän om några veckor och för det tredje så tror jag inte ett skit på er.

Nogger tittar på mig med spelad förvåning:
-Men va? Fyller du inte år idag? Nähä..

Iza börjar nynna på "Ja må hon leva" men kom bara till första meningen innan både jag och Nogger skrek: "Men ge dig kattarsle!"

Vi gjorde high five för att vi sa det samtidigt, städade upp makaronerna på golvet och sen gick dom in och lade sig i vardagsrummet.

Om detta beteende är vanligt på nätterna så förklarar det en hel del med öppna skåp på morgonen och den minskande mängden i makaronpåsen.





Skiter i att sova

Just nu känns det inte som att jag kommer att somna alls. Det är lika bra att vara vaken till ikväll och lägga mig tidigt istället, som om jag gjort det någon gång det senaste året då. Dessutom börjar mitt headset att ge sig. Går det sönder så rämnar min jord kan jag säga. Utan mitt headset är jag halv. Dit jag går går mitt headset, om jag inte ska på krogen förstås men annars ser folk mig alltid med headset. Inte för att jag ska prata i telefon utan för att jag måste ha musik i örat ständigt. Ja inte på nätterna, då har jag tinnitus så det räcker och blir över.

Nån som har ett headset som går till en Nokia 3110 C? Hojta till isåfall.


Nostalginatt

Här sitter jag som jag befarade när jag sov i några timmar förut och vaknade runt 18. Jag kan inte sova, har en hals som är oerhört aktiv och har Mix Megapol i vänsterörat. Där spelar dom gamla låtar som jag lyssnade på som tonåring och bara hade killar i huvudet. Den ena låten efter den andra förknippas med killar jag hånglat med till låtarna. Sten-Sture som helt enkelt trodde att man var tvungen att stoppa ner HELA tungan i halsen, Mats-Åke som absolut var tvungen att kupa sina valkinga händer runt mina myggbett till bröst (idag är dom iallafall som körsbärstomater i storlek), Örjan som hela tiden pratade samtidigt som hans tunga verkade agera tandborste, Lennart som nog innehar rekordet i att trampa på fötter vid tryckare. Ja ni förstår ju själva varför jag så småningom blev som jag blev va? Precis, flata!

När jag hostar blir jag påmind om en kompis hund. Det var en tax som inte kunde skälla, det lät lite som att han tog i för kung och fosterland för att få fram ljud. Så låter jag ungefär när jag hostar. Hur sexigt som helst. Hoppas jag inte tappat rösten tills jag ska träffa min SIUS-handläggare på AF imorgon. Det hesa skulle kommit då jag krossade tre skolkritor och tuggade i mig för att jag hade hört att man blev hes av det. Jag skulle redovisa nåt i skolan och jag hatade att stå framför klassen, det sket sig rejält kan jag säga. Ett tips: Kritor gör dig INTE hes, det blir bara vitt runt truten. Och nog fan fick jag ställa mig framför klassen. Jävla skit.

Näe om man skulle ta och slå ut väggen i sovrummet till köket nu när jag ändå är vaken. Vore kul att få se mina grannar hur dom ser ut i huvudet när dom sovit några timmar för jag lär ha alla utanför dörrn. Japp så får det bli.






Vem ljuger och vem talar sanning?

Och sagan om paret Anka verkar aldrig ta slut.

Anna Anka hävdade till Aftonbladets nöjesblad att det finns två uppgörelser när det gäller deras skilsmässa och storleken på pengarna som Anna ska få. Till Paul sa hon att Nöjesbladet bara hade hittat på allt, vilket finns bevis på att det inte stämmer eftersom hennes uttalande nu finns på band.

Paul Anka däremot hävdar att det bara finns en enda uppgörelse, det juridiska dokumentet. Där det står att Anna bara får en bråkdel av Pauls pengar.

Den som lever får se. Den dagen Anna Anka åker omkring i en Fiat årsmodell -73 och utan en enda fjäder på kroppen vet vi vem som ljög.






Skit i potatisen och få en dotter

När jag blev gravid bodde jag fortfarande hemma hos pappa eftersom jag bara var 17 när den där spermien letade sig fram till ett piggt ägg, jag skulle fylla 18 samma år och hade nästan precis tagit studenten. Min pappa jobbade skift och ibland orkade han inte laga några avancerade maträtter även om han var duktig på det, det blev potatis, bacon, blodpudding, korvkaka och såna lätta maträtter.

9 månader senare hade jag flyttat hemifrån och fött en dotter. En dotter får man tydligen om man skippar potatis, salt och bacon enligt en studie på ett universitet i Holland. Det verkar ju inte stämma i mitt fall då. Sen skulle man tydligen ha sex ofta om man ville ha en dotter, där hade dom visserligen rätt i den där studien. 17 år och killgalen. Jag vet att det låter otroligt för att vara jag men så var det. Så ni som kan komma med saker som "testa en kille så blir du nog omvänd" kan sluta med det för jag hade min tid i många år med killar så visst fan har jag testat alltid.

Det du tydligen ska äta för att få en dotter är yoghurt, hårdost, rabarber, spenat, tofu, broccoli, havregryn, apelsiner, bönor samt cashew- och paranötter. Så har ni 5 pojkar och vill ha en dotter och det stämmer mer för er så sätt igång och inhandla allt detta vet ja!





Så irriterande!

Efter att ha haft ont i halsen i några dagar har det nu övergått till rethosta eller torrhosta. Hade jag nu varit rökare så hade jag kunnat trott att det var för den skull men nu är det ju liksom över 9 månader sen jag slutade så det kan ju inte komma nu.

Jag hostar och eftersom det inte finns nåt att hosta så kräks jag nästan. Ja vassegod för att jag delar med mig av ännu en bantningskur om ni nu tänkt att sitta och äta. Nu slipper ni det. Jag dricker juice, vatten och te men inte blir det någe bättre. Näsans innehåll har inte heller slutat att påvisa sin existens kan jag tala om, där är det full aktivitet 24/7 numera.

Hoppas dock att det är borta till på fredag då det kanske blir krogen när Sveriges bästa trubadur kommer till stan igen. Vi får se hur det blir med den saken.


Så det kan bli!

Kalle kände sig lite hängig och frågade chefen om det var okej att han gick hem för dagen.
Javisst, det går bra, sa chefen.
Ta en tur med frugan också så känns det nog bättre.
Dagen efter kom Kalle tillbaka till jobbet, piggare och nöjdare än på länge.
Jag visste väl att det skulle hjälpa, sa chefen.
......Jaaa och så fint du bor...

Osså lite obutchigt och ograbbigt. HIHI och TIHI!



Jag har ett huvud i allafall

Jag har sällan huvudvärk, inte ens dagen efter en våt kväll men nu dom dagarna jag varit sjuk har jag haft ont i huvudet varje dag. Jag sov 2.5 timme nu och vaknade såklart med huvudvärk vad annars?

Så jag märker att jag har ett huvud i allafall, det är ju positivt.

Sen upptäckte jag även att köttfärssås inte gjorde min mage glad. Jag åt, var mätt, en halvtimme senare sved det, in på toa och så var jag lika hungrig som innan igen. Jävla skit!




Slipp blända mötande bilar

Det finns väl inget mer irriterande när den mötande bilen glömt eller skiter i att blända av till halvljus så man blir till hälften blind och risken finns att man har stora ljusbollar framför ögonen resten av resan. Det är då jag brukar sätta på helljuset igen strax innan bilen är förbi mig, bländar du mig så bländar jag dig typ.

Nu kan problemet vara löst då BeamAtic Premium-strålkastarna från japanska Ichikoh Industries blockerar en del av ljuskäglan. Det är en kamera i fronten som ser när du får mötande trafik och gör allt för att du mötande inte ska bli bländad men ändå har du inte slagit av helljuset för sig själv. Fiffig idé eller hur?

Detta kommer ske först och främst på framtida japanska bilar men får hoppas att det kommer att kunna köpas även till andra modeller.

Det vore ju bra om det skulle funka öven på framförvarande bilar som inte är så jättenära mig men ändå bländar i backspegeln. Det är sånt jag kan irritera mig på också, att man måste köra med halvljus när man har en bil 200 meter framför på en raksträcka.


Bilden är tagen från samma sida



Ny och fräsch musik

Jag lyssnar mycket på radio, ja alltså enbart Mix Megapol och Rix FM eftersom det är dom kanalerna jag får in på min mobil förutom dom vanliga trista kanalerna. Jag varierar mellan Mix och Rix beroende på vad klockan är och vilka programledare det är men dom har något gemensamt.

"Nytt och fräscht"! Så kan dom säga om en låt som har spelats på radio det senaste halvåret. Tror dom att det är nya lyssnare varje gång och som inte har hört dessa låtar? Och det är samma jävla låtar dag ut och dag in i flera månader. Hur står dom ut själva med detta? Jag skulle slita mitt hår, jag skulle ursäkta mig till lyssnarna att dom spelar samma låtar. Mix Megapol som också kör blandat nytt och gammalt, dom har väl större utbud än det som går ut? Det finns hur många gamla låtar som helst men nej då, dom håller sig till några stycken, samma!

Sen har det kommit lite väl mycket reklam, samma!

Jag lyssnade på Rix morronzoo i fredags som förövrigt är det bästa programmet Rix FM har. En lyssnare frågade då en av programledarna Roger Nordin varför dom måste ha så mycket reklam:

"Det är ju det som gör vår lön" svarade han. Jovisst är det det men har dom mer reklam så kommer folk att sluta att lyssna. Jag kom på mig själv med att mima en reklam från början till slut, jag kan dom utantill med andra ord. Variera er! Och en del reklamer läses upp så dåligt att man bara blir frustrerad. Snacka om att läsa direkt från ett manuspapper.

Ja ni undrar väl varför jag fortsätter att lyssna på dessa kanaler, ja det undrar jag också många gånger men programmen är bra, eller ja programpunkterna rättare sagt, som Rix morrozoo, Titti & Benji och Mix Megapol har radions bästa partylåtar på helgkvällarna. Såna mixar som inte går att få tag på verkar det som. Bra skit!


Jag kom till toppen, jag lovar!

Om man vill bevisa nåt så tar man en bild på just det stället, den saken, eller om man har klättrat upp på berget Kangchenjunga i Himalaya. Alltså då tar man kort som bevis på att man nått toppen, inte en bit ned för vad finns det då för bevis? Ingenting!

Den 44-åriga sydkoreanskan Oh Eun Sun hävdar att hon nådde toppen men var tvungen att ta en bild längre ner pga det dåliga vädret. Men om man nu har klättrat 8000 meter över havet och det tar nån sekund eller två att ta kortet så tar man väl för fan kortet på stället?! Vill man ha bevis så får man väl offra lite.

Dessutom har en av  Oh Eun Suns sherpor redan uttalat sig tidigare att dom aldrig nådde toppen just för det dåliga vädret.

Vad är det för mening med att gå ut och säga att man nått toppen när man inte gjort det? Vad vinner man på det personligen? Det är som med doping, hur kul är det att tävla genom att fuska?

Bilden på det som inte är toppen är tagen från samma sida som artikeln



Fattigare än innan

Näe Stryktipset gav ingenting, jag förlorade 32 kr istället på skiten. Det verkar bara vara folk som redan har pengar som vinner på det där. Chipsen jag fick till bongen smakade apröv och var så hårda och satte sig på tvären i truten att jag höll på att inte få nån luft alls eftersom jag knappt kan andas genom näsan. Spelar jag på stryktipset igen och dom vill ge mig den där påsen så kommer jag säga att den kan dom skicka till folk i Afrika istället och hälsa från mig.

Det var flera år sen som jag ens ägde ett Lipsyl men jag får nog ta och köpa mig ett imorgon innan det ser ut som om jag varit på en babian och slickat därbak (röd stjärt), får nog ta och sluta slicka mig själv. Ja runt munnen alltså för det är så man får nare.

Hoppas ni mår bra och haft en bra lördag hittills.



Valparna lever!

Jag är nog inte ensam om att ha sett videon där en flicka tar ur sex små valpar ur en hink och slänger dom en och en i en flod med starka strömmar.

Jag blev fly förbannad och videon har gått runt på Facebook och idioten till tjej filmade det hela och la ut på Youtube, hur jävla korkad får man vara eller?

Hon är från Bosnien och det framgår inte varför hon gjorde som hon gjorde men nu riskerar hon att få böta 45000kr och mår så dåligt att hon fått uppsöka psyk. Kanske för att det har uppmärksammats över hela världen.
Tacka fan för det!

Fem valpar av sex blev räddade tack vare att en gumma hörde hur dom gnydde och kämpade för sitt liv i det iskalla vattnet. Tack och lov!




FÄRDIG!

Eftersom min dotter alltid gör saker i sista minuten när det ska ske nåt så hann hon inte göra så mycket i hushållsgöra plus att hon hade jobbat 24-timmars så det där med leta kläder, packa och plocka ordning kläder det hanns liksom inte med. Nu tog jag inte kort på det, det var ju synd men det såg lite ut som om nån rensade garderober men inte plockat upp efter sig.

Nåja, jag städade och oj vad jag städade.

Nej, kortet är inte felvänt, det står en soffa på högkant, måste jag nog säga till dottern ifall hon inte märkt det menar jag.


Min dotter sa förra gången jag städade att man måste hålla hinken med fötterna när man pressar moppen, nämen oj då det hade jag visst glömt. Vatten över hela hallgolvet blev resultatet. Grattis Sune!

 

 

Det resulterade också i att Sune fick våta strumpor, strumpor som jag stoppade ner i en påse och jag fick cykla hem utan strumpor, fan om jag blir sjukare nu.

 

 

Disk till förbannelse var det iallafall. Jag smsade dottern att hon skulle vara hemma lite mer och se till sina husdjur. Tre levande tvestjärtar hittade jag i disken, dom är nu i sällskap med alla bajskorvar på reningsverket kan tilläggas.

 

 

Detta bord var full med papper, reklam och väskor, säkert resultatet av att dottern letade efter sitt kontokort som hon trodde hon hade tappat. Det hittades senare på ett fik. En plånbok var ett krav att hon skulle ha med sig hem från resan.

 

 

Här var det inte så farligt ostädat så när som på hela golvet full med Ikeapåsar med både tvätt och otvättat tror jag.

 

Sängen däremot var nog värst, fullt med kläder, jag tog högen och la under sängen men säg inget till dottern, det är en överraskning.

 

Min rygg är slut, min ork är slut, min näsa gör ont, kranen är inte avstängd utan är nog på på max (näsan för dom som är tröga).

 

 


Snus är farligare än rökning om du är gravid

Detta visste faktiskt inte jag. Att snus är farligt för fostret, jag visste ännu mindre att det till och med är farligare än om man röker när man är gravid. Det är ju säkert många som håller upp eller slutar röka när dom får besked att dom är gravida och tar till snus istället. Skit i det alltså. Sluta med allt sånt om du vill vara säker på att nikotinet inte skadar ditt kommande barn.

Jag är ju inte gravid och inte ska jag ha några fler barn heller för den delen så jag fortsätter att snusa jag men jag har dragit ner på det också, eller om det är för att jag är sjuk och det smakar appiss, vet inte.

Nu är det dags att fortsätta städa här hos dottern, blir intressant då lampan i badrummet inte funkar, det blir städning på måfå!




Gratis Strykchips får man om man spelar på...

bild125 (MMS)

Gratis Strykchips får man om man spelar på Stryktipset tydligen. Jag ska ju bli miljonär idag och då kan det vara bra att ha något att stoppa i käften när man inser hur rik man blivit! Dags att cykla vidare!


Ändrade planer

Jag skiter i Speed art design och cyklar hem till dottern för att städa istället. Hon är inte hemma i helgen så då har jag fritt spelrum så att säga. Jag kan lika gärna vara liggandes imorgon igen så det är bäst att passa på medan jag är någelunda pigg.

Mobilbloggar nog något därifrån senare. Jag i en hög med reklam som legat i skåpet sen 3 månader tillbaka eller nåt. Vadå pappersinsamling?

Hörs sen!


Yes jag mår bättre

När jag slog upp ögonen för en halvtimme sen låg jag på rygg med munnen öppen, ni som har sett filmen "Sunes sommar" kanske minns scenen där Sunes pappa ligger i en sjukhussäng och är fruktansvärt törstig, läpparna har klistrats mot tänderna. Ja det var så jag såg ut ungefär och kände mig.

Jag somnade som en klubbad säl när jag väl lade mig inatt, vaknade nångång runt 6 och hade en blåsa som var välfylld men jag låg så skönt så jag knep helt enkelt ihop benen som fan och somnade om. 3 timmar senare vaknade jag då och hur skönt jag än låg så kunde jag bara inte ligga kvar. Jag ska nog uppfinna nåt som gör att man kan tömma blåsan var man än är. En slang från urinröret till en påse som sitter vid benet eller nåt, sen kan jag sova hur länge som helst bara jag slipper ha en full blåsa. Jösses vad jag kommer bli rik på den uppfinningen för jag är nog inte ensam om att förbanna fulla blåsor!

Idag ska vi iväg på något som heter "Speed art design". Flyguppvisningar, snabba båtar ute i Vänern osv. Tina Thörner är här och kommer berätta sina minnen som kartläsare.

Nu har jag inte tid med er längre, jag ska konstruera min uppfinning. Förresten, vet ni om att det var jag som uppfann Post-itlapparna?! Japp 11 år gammal... eller inte.



Demi Moore

Sen jag första gången såg Demi Moore har jag tyckt att hon är fruktansvärt snygg och en bra skådespelerska. 47 år och 3-barnsmor har hon fortfarande en mycket snygg kropp. Att träna är nog ett måste för att få fler roller innan man blir för gammal. Jag tror faktiskt inte att hon ser så mycket äldre ut än hennes man Ashton Kutcher som är 32. Nu har jag ju inte sett hur hon ser ut på morgonen, ja jag har ju inte sett henne överhuvudtaget i verkligheten men hon ser ungdomlig ut för sin ålder.

Den typiska tanten är på väg att försvinna. Tack och lov! Då menar jag att bara för att man fyllt 40 så är det inte tvunget att ta på sig hatt, korviga strumpbyxor/knästrumpor och lägga håret.







Jaha jag som inte trodde jag var så full

På krogen jag brukar gå till tar kort och lägger ut på Facebook. Jag har lyckats undkomma kameran framifrån, det finns massa kort på mig bakifrån. Detta togs i lördags. Jag och Micke kom säkert och förstörde hela kortet för dom framför och ni, jag minns inte ens att han tog detta på mig, jag som hela kvällen tyckte att jag var ganska nykter men där ser man, i vissa stunder sviker minnet en totalt.





Min bloggfavorit är nominerad

Jag har skrivit förut om Alex Schulman men gör det gärna igen.

Snart är det Blog awards som Veckorevyn anordnar. Där bloggare får pris. Alex har lagt ner sin pappablogg "Att vara Charlie Schulmans pappa" tyvärr. det sörjer jag verkligen men nu skriver han att han är en bloggare och kommer att starta en blogg till, vem kommer att läsa den tror ni? Just det, hans fru. Skoja, jag såklart också!

Jag hoppas innerligt att Alex vinner för ingen skriver med så mycket värme, kärlek, humor och ironi som han.

Bilden har jag snott lånat från samma sida


Stationerad i sovrummet

Hur mycket snor finns det i en näsa egentligen? Jag har gjort av med två rullar skithuspapper på två dagar men det är bara vänstra näsborren som rinner medan den högra är täppt.

Jag pratade med en bloggbesökare i flera timmar idag, först på QX och sen bytte vi mailadresser och fortsätta prata. Vi båda är sjuka så japp vi har något gemensamt. ja okej, jag är jämt sjuk medan hon är det tillfälligt. Hon har flickvän så det blir inget så om ni nu tänkte ta fram tårta och champagne och fira.

Jag skulle se en film, den var säkert bra bara det att jag såg bara halva sen vaknade jag av mina egna snarkningar, bravo Sune det blir till att se om filmen alltså.

Nu ser jag "Kristallen" på TV4 på datorn och ligger så skönt under täcket i sängen så. Förresten äter jag lite godis också, det är ju helg och då får jag faktiskt äta det.

Vad gör ni?



Nickelback och huvudvärk

Här sitter jag med huvudvärk, vad sätter Sune på på Spotify då tror ni? Just det, Nickelback. Ni som vet vilka Nickelback är vet kanske att det inte är några lugna låtar dom kör direkt och volymen är ju inte heller direkt låg.

Iza springer omkring på bakbenen med framtassarna för öronen och skriker att jag ska stänga av medan Nogger ligger under soffan i vardagsrummet och nynnar med...i smyg.

Jodå vi är jättenormala i den här familjen.



Flincks attack mot Persbrandt

Jag vet inte men jag har svårt för Thorsten Flinck. Sen han var med i 3ans program "Baren" där han skulle göra nåt med deltagarna i en lägenhet, minns inte vad nu men han verkade ju helt vrickad och helt uppåt väggarna.

Nu anklagar han Mikael Persbrandt öppet att ha "snott" hans röst och att Persbrandt gjorde det tidigt i sin karriär och han är en dålig kopia av honom själv.

Nu vet ju inte jag hur Mikael Persbrandt lät innan men jag gillar rösten och jag måste då säga att Persbrandt gör den fan så mycket bättre än Flinck. En speedad och flummig i "Beckfilmerna" vore ju inte det bästa förstås, därför har ju Persbrandt också lyckats bättre än den totalt nerknarkade Flinck.

för Mikael och  för Thorsten helt enkelt!




Tanja och Emilie vill gifta sig i luften!

SAS hoppas bli det första flygbolag i världen att viga ett HBT par ombord. På flight SK903, från Stockholm till New York, den 6 december i år ska ett gaypar vigas i business-klass, paret får sedan bo på exklusiva Hotel W i New York i tre nätter för att sedan flygas vidare till Los Angeles där de bor ytterligare tre nätter. Därefter flygs bröllopsparet hem - i business så klart.

Mina vänner Tanja och Emilie har båda varit gifta förut (med varsin tjej) och kände när skilsmässorna var ett faktum att dom aldrig mer ville gifta sig...tills dom träffade varandra vilket dom gjorde med sina fruar i släptåg men det sa inte klick förrän 2 år senare.

Nu är dom med och tävlar om denna resa där dom får bröllopsresa och lyxboende på köpet.

Nu vill jag att ni ska hjälpa mig att hjälpa Tanja och Emilie att vinna detta (som tyvärr gör så att jag då inte blir bjuden på deras bröllop, jäfla fi fan). Rösta på dom, ni kan rösta varje dag. Visst har jag världens bästa läsare eller hur? Precis, så RÖSTA HÄRTear to vote står det blinkande till höger, tryck där! Dessutom har Tanja lovat mig att hennes son ska rita en teckning till mig om jag skriver om detta på min blogg så självklart ställer jag upp!

Bilden har jag snott lånat från Tanja på FB




Näe ingen Josefine i helgen

Jag är ju sjuk som sagt och jag skulle egentligen ha haft Josefine 2 år mellan fredag-lördag då hennes föräldrar jobbar och börjar tidigt men se det gick inte det. Hon har nyss börjat på ett nytt dagis och blir lätt sjuk så hennes mamma vill inte riskera att jag tar henne. Det kan jag förstå absolut men jag hade sett fram emot det så!

Josefine ska bli storasyster i januari och då ska jag ta henne när mamma Carro krystar ut knytet och pappa Magnus försöker att inte få en rak höger, om jag inte har jobb då vill säga vilket jag hoppas i första hand förstås.

I helgen är det tänkt att jag ska storstäda min dotters lägenhet, nej klart som fan att jag inte gör det gratis, vad tror ni? Det var hon som kom med förslaget. Jag behöver pengar så visst. Förra gången tog det 4 timmar. Hela F Y R A timmar att städa en sketen liten etta. Men då var det välstädat också. Hoppas att jag är så pass pigg att jag kan göra det. Ser ni en kärring på cykel på lördag eftermiddag eller söndag där svetten rinner från pannan, kittlar näsroten och in i munnen plus att jag har glömt att lämna kvar skurmoppen så är det jag.

Hon jobbar så mycket nu att hon inte hinner eller orkar städa när hon väl kommer hem så då rycker morsan in vet ni. Japp. Får se om jag även orkar gå upp till Ewa på lördag kväll för att äta varm smörgåstårta. Gott gott!




Ardi är rökfri

Minns ni Ardi som redan vid 18 månaders ålder började att röka och vid 2 år var storrökare med 2 paket cigg om dagen?

Han har iallafall slutat att röka tack och lov. Indonesiens motsvarighet till vårt socialtjänst hjälpte till. Ardi fick komma till huvudstaden för behandling. Pappan förstod inte problemet med att sonen rökte.
Jösses har dom ingen information överhuvudtaget i det där landet eller?
Hans små lungor hade tagit stryk redan efter några år om han hade fått fortsätta.

Efter all uppståndelse världen över ryckte alltså den lokala myndigheten ut och fick stopp på eländet.

Och efter en tids psykoterapi kan socialtjänsten nu meddela att pojken numera hellre leker än röker.

Inne i artikeln finns en video där han röker och drar till och med halsbloss.


Bilden är tagen från samma sida



Influensan har hittat till Sune

Det är väldigt många av mina vänner privat och på FB som ligger däckade i influensan. Min hals har ju vart knepig i några dagar nu men nu har jag alla symtomer på influensan. Att dricka juice smakar som kattpiss luktar, jag åt spenat, bacon och ägg förut, äggen smakade som om jag nyss hade pillat nån innanför fisringen. Det är inte okej, inte okej alls faktiskt.

Iza som vanligtvis jamar knepigt varje gång jag nyser får spelet varje gång nu eftersom det är oftare och har vart nära att ringa 112 flera gånger i tron om att jag snart ska dö. Halsen river och retar, jag hostar och då river det ännu mer. Kroppen känns som om jag bestigit Mount Everest trots att jag bara klivit över trösklarna här på sin höjd.

Jag som ska ha min favorittjej här imorgon till lördag, detta får bara inte hända eller hur? Håll tummarna för att jag ska vara någelunda pigg imorgon för att orka ha henne snälla. Tack!



Tur i oturen

Om man med all säkerhet vill ta sitt liv så borde ju ett fall på 122 meter vara det ultimata..om det inte hade varit en bil ivägen vill säga.

Den amerikanska skådespelaren Thomas M hade tidigare under dagen skrivit på Facebook att han hatade sitt liv. Nu vet ingen om han verkligen försökte ta sitt liv eller om det var en olycka men tur i oturen hade han iallafall ifall han ångrade sig på vägen ner.

Han landade på en bil, krossade rutan och föll med fötterna rakt ner i baksätet. 122 meter är ju en jävla massa meter kan man tycka och trycket av kroppen en massa kilon, detta måste ju vara ett bra betyg på bilen eftersom sätena klarade så många kilon utan att ge vika. Han överlevde fallet mirakulöst.


Bilden är tagen från samma sida som artikeln



Tyska Ebay

Klösträd för katter i Sverige kostar skjortan om man vill ha en rejäl och stor. I Tyskland däremot är det väldigt billigt.

1605kr från Sverige



250kr inkl. frakt från Tyskland


Nu är det ju så här då. I högstadiet valde jag inget språk utan tog istället ekonomi med maskinskrivning. Det sistnämda är jag väldigt glad över eftersom jag nu har det rätta tangentbordstekniken men nu vete fan om jag inte skulle tagit tyska ändå. Jag vill köpa en sån här på tyska Ebay men tyskan är rena rama grekiskan för mig nu märker jag. Jag har tydlligen redan registrerat mig där, minnet sviker mig så därför måste jag gjort det i fyllan eller nåt för då verkar jag kunnat tyska bättre än nu.

För 1 år sen ungefär fick jag en länk på hur man budar på tyska Ebay. Om ni känner för att gå in och glo där så är länken här. Nu utgår den från klösträd och skit eftersom jag då var intresserad av det.

Klart som fan jag vill ha ett klösträd från Tyskland, ja den dagen jag fattar tyska vill säga.



Nogger vaktar

Förra veckan köpte jag en strumpa som luktar mynta och en liten plinga på. Iza älskar myntagodis och blev helt tokig till en början i denna strumpa. Försökte att slita upp den för att komma åt myntan. Nogger som kan vara lite taskig lägger nu oftast beslag på den bara för att retas.


Jag sa till henne att hon kan väl vara lite snäll och ge Iza strumpan för att leka med.

-Och det tror du? Det här är skitkul!

Jag: -Men du leker ju inte med den, du ligger ju bara där med tassen på den.

Nogger: -Eh ja och? Min tass vill väl också vila skönt eller? Dessutom ser jag bara till att den är hel.

Jag: -Du menar att du aldrig sliter sönder saker och ting? Hur är det med tapeterna i alla rum?

Nogger tittar på mig, flinar och pekar mot badrumsdörren där Iza sitter i lådan och trycker.

Jag ler och lägger armarna i kors och fortsätter:

-Jag har tagit kort på dig i smyg på nätterna och har dig på bild när du gör det så du är avslöjad.

Nogger stirrar häpet på mig och fortsätter:

-Okej okej okej det var jag men herregud så fula tapeterna är!

Iza som fortfarande sitter och trycker i lådan asgarvar:

-Nogger, fan vad du är störd! Tänk för fan, tänk! Mattes kamera kan inte ta kort i mörker!

Nogger slår sig för pannan, slänger sig handlöst på golvet och dunkar båda tassarna på det.

Jag: - Got ya!



Final på fortet

Så var det då final på Fångarna på Fortet igår. Handbollslaget mot  Fortets mästare. Det räckte inte med att ett lag tog hem alla nycklar för sen var det äventyr för BÅDA lagen, det vinnande laget fick dock 5000kr i bonus. Medan Handbollslaget fattade ordet efter 2 ledtrådar hade Fortets mästare fått 5 efter att ha offrat 2 tävlande men fattade ändå inte vad ordet var. What? Det pratas om att Handbollslaget kanske var bakis efter att ha festat loss på öl och rosévin på natten men nu undrar man ju vilka hjärnceller det var som hade suddats ut, inte var det på handbollslaget iallafall.

Bakis eller inte, handbollslaget tog hem hela skiten ändå trots att dom morgonen dagen före var uppe 6.30, festade på natten och var tvungna att gå upp 6.30 igen, är inte det prestation så vete fan vad prestation är för nåt.


Min blogg har legat nere

Strax före 00.00 hände det nåt på Blogg.se som gjorde att min blogg lades ner. Ett tag trodde jag att jag hade skrivit något fel, skrivit något anusaktigt som jag inte fick för jag kollade andras bloggar som har blogg.se och deras funkade minsann men sen frågade jag en annan och hennes funkade inte heller men nu så. Nu är vi igång igen alltså. Jag fick även ett fel åtgärdat som jag själv irriterat mig på länge. Stor bokstav i början på varje ord i rubriken. Jag är medlem på Bloggdesign.nu och skickade ut frågan om hur jag skulle kunna åtgärda det och woho jag fick svar och nu ser ni va? Det är åtgärdat, gött mos!

När jag kollade imorse runt 8 hade jag inte en enda besökare tack vare att den precis hade hoppat igång igen och kände mig lite som för ett år sen då jag verkligen var en fis i rymden bland alla andra bloggare.

Solen skiner och Sune ska sitta i tvättstugan om några timmar. Som det ska vara alltså.



Oskar LInnros blev rockbjörnvinnare x 2

2010 är ett år som Oskar Linnros sent kommer att glömma. Efter att ha jobbat ihop med Snook som rappare, varit producent och nu popstjärna står han numera på egna ben och det går ju som på räls.

Igår fick han inte bara en rockbjörn utan två! Med det souldoftande debut­soloalbumet ”Vilja bli”, som släpptes i juni, har killen från Sundbyberg fullkomligt erövrat Musiksverige.

Han fick en Rockbjörn för bästa låt ("Från och med du") och årets genombrott.

Jag tror att vi kommer att få se Oskar mycket och med fler skitbra låtar framöver och det ser vi ju fram emot eller hur? Precis!

Bilden är tagen på samma sida som artikeln



Bra eller anus?

Nu har jag märkt att under en halvtimmes tid har det kommit besökare från Facebook till min blogg. Jag misstänker starkt att någon av mina besökare lagt ut min bloggadress på sin status och det är inte någon av mina vänner på FB för det skulle jag ju ha sett.

Vet inte om det är bra eller anus. Och som ett svar till fler som kanske undrar. Det ser ut som om det är stor bokstav på varje ord i överskriften. Det är inte jag som gör det så utan det beror tydligen på vilken webläsare man har. Så skyll inte på mig är ni gulliga.




Dottern inte nöjd

Jag pratade med min dotter i telefon förut, hon ringde när jag som bäst slevade in ravioli. Vi pratade lite om ditten och datten. Vi pratade om Blog awards och att två av mina vänner på FB ska dit, då kom det:

-Mamma, kan inte du bli vän med nån stor bloggare?!

Nu är det ju så att alla dom stora bloggarna kanske inte intresserar mig så värst mycket faktiskt. Eftersom min dotter följer Kenza, Blondinbella, Kissie och ibland Tyras blogg så har vi liksom inte riktigt samma smak men jag såg framför mig gå in på Blondinbellas blogg och fälla en kommentar som skulle på ett ungefär se ut så här och bara för att min dialekt är lite "bonnig" så kommer jag även kommentera på dialekt:

"- Häj Blondinbella! Jag ä en kvinna på 40 jordsnurr (ja okej snart 41 men skit i dä). Ja gillar vääärkligään ditt blonda hår. Ja har också en blogg, visserligen en fis i rymden om man jämför mä din...så dä behöver vi la ente göra va? Näe precis. Ja bara undrar, vill du bli min vän? Ente för ja tror att vi sölle ha någe gemensamt män ändå? Jo vi har någe gemensamt förrästän, det händer att ja också fotar mina maträtter, ja hemma asså ente på någe restaurang. Om du läser denna kommentar bland alla andra 511 kommentaren på just detta inlägg så hör av däj, okäj? Bra!"


Ungefär så skulle det se ut alltså. Skulle jag skriva detsamma till Kissie så skulle det antingen vara under pistolhot eller också skulle jag vara grymt förvirrad den dagen.




Skrämde just slag på en liten kille

När jag går hemma kan jag se ut hur som helst. Det är helt okej tycker jag. Så länge man inte öppnar dörren när det ringer på den vill säga.

Det ringde på dörren, Sune öppnade och därute stod det en liten kille som sålde jultidningar. Det var nästan så att han kom av sig i meningen där han frågade om jag ville köpa tidningar.

Där stod jag i en frisyr som skulle få en hårfrisörska att börja storböla. T-shirten jag har på mig är den jag bara har hemma eller sover i. Den har massa klorinfläckar på sig. När jag också går hemma har jag ingen bh på mig, sånt är obehagligt som fan. Jaja nu har jag iallafall skrämt skiten ur en kille som kommer sitta i skolan redan 7.20 imorgon bara för att inte missa en enda klasskompis att berätta för om sin skräckupplevelse.

Kanske borde sätta upp en skylt utanför dörren?

RING PÅ PÅ EGEN RISK!






Vad är skillnaden?

Fick ett mail från Bredbandsbolaget.

Vad är skillnaden? Jag har alla dom här kanalerna till vänster. Dom till höger kostar extra. Tror dom att jag är helt jävla koko som går på vad som helst eller?











Tur att jag inte är kräsen

När man är fattig som jag går det inte att vara kräsen. Idag står det Ravioli på menyn. Jag har kavlat upp ärmarna, tagit fram det jag ska ha i. Kommer slita som fan för att detta ska bli så gott som möjligt.

Nu så, nu tar jag fram....konservöppnaren och öppnar burken. I med skiten i kastrullen, späder ut det med lite mjölk och nu ska det bara koka upp lite sen är det klart! Slemmigt men mättande och skitgott!

Jag diskade förut och äter jag direkt ur kastrullen så är det bara den och skeden jag ska diska. Urbra eller hur? Precis!


Risk för stroke

Jag har sällan ont i huvudet eller någon annanstans och ännu mer sällan tar jag värktabletter. Jag har Ipren tack vare att den är skonsammare för magen men jag kan ha ett paket i ett år om inte mer så för mig är det ju inte så farligt. Det är värre för dom som tar Ipren varje dag en längre tid, flera gånger om dagen kan jag tänka mig.
Ju större dos desto större risk för Stroke. Det är inte bara Ipren som dom varnar för att knapra,
Brufen, Voltaren, Naproxen, Aspirin, Albyl, Magnecyl, Treo och Bamyl tillhör NSAID-preparatgruppen.

Danska forskare har tydligen gjort en undersökning på detta och kommit fram till ovan. Mer går att läsa HÄR







Vem är den skyldige?

Hela dagen har jag haft nåt som känns som om någon har haft ner ett rivjärn och upp i halsen på mig. Känns lite som när jag rökade och hade rökt extra mycket när jag festade (då man fick röka inne på krogar). Nu har jag ju faktiskt varit rökfri i exakt 9 månader idag faktiskt! Japp, ryggdunk och applåder till mig, presenter i form av ny dator, mobil, bil och massa pengar kan lämnas här.

Jag undrar bara, vem körde ner rivjärnet i halsen på mig? Jag var på krogen i lördags japp, jag vet att jag gav 3 stycken personer varsin puss, när man är onykter spelar det ingen roll vad personen har för kön på sina läppar så det slank med en kille också japp.

Tänk om det inte försvinner och jag får åka till akuten med detta och läkaren frågar om jag haft oralsex, vad säger jag då? Att det manliga könsorganet är det fulaste gud någonsin skapat? Att jag slutade med såna dumheter för 5 år sen? Att min sinnesförvirring var över och jag slutade upp med att snaska kotte? Ja varför inte, jag är ju Sune...the girl, jag kan säga såna grejer i tron om att alla har samma humor som jag. Kan säga att jag har fått erfara att så inte är fallet alla gånger.