Dagen kom verkligen!

Ja då är det dagen D då, dagen då jag ska möta renar, björnar, zebror och annat folk från norrland. Termobrallor, dunjacka, fårskinnsmössa och ihjältrampade marsvin på fötterna. Det är vad jag ska ta på mig på vägen, man vet aldrig klimatet däruppe.

Nu är det så här att jag har ett mobilt bredband, jag har också en kod. Den koden...minns jag inte. Så kanske blir det att jag inte kommer kunna blogga under dom här dagarna, kanske jag kan det via mobilen, det är lite si och så med det där tycker jag. Men jag ska ringa min bredbandsoperatör senare för att se om jag kan få ut koden den vägen.

Jag ställde klockan på 6.15, jag vaknade själv 6.05. Hoppade upp och ställde mig i duschen, nu 1.5 timme senare är jag inte så fräsch längre. Men men, jag får la duscha när jag kommer fram då.

Jag hoppas att ni kommer få en underbar dag, jag hoppas inte att hela Sverige är ute och reser idag, jag hoppas också att inget tåg går sönder, elen försvinner, ingen krock och heller inte ett helt dagis i samma vagn som mig!

Ja det var väl allt för nu. Vi ses hörrni!


Yeah right!

Eftersom jag sov dåligt inatt plus att jag hade tusen saker att göra och därför inte hade tid att sova nåt på dagen köpte jag mig en sån här.

1.5 liter och tänkte att jag kommer bli piggare än piggast. Vem sitter här och klipper med ögonlocken tror ni? Just det, JAG! Pyttsan att det där hjälper. Skulle jag nu vara en sån där person som lanar, ni vet, dataspelsnör..personer som spelar mot varann i ett och samma rum och inte sover på flera dygn..och jag hade köpt mig en sån så hade jag somnat efter 5 timmar, var så säkra!

 

Förövrigt så har jag städat, strykit och packat det mesta nu. Det känns så gött så man slipper jäkta ihjäl sig imorgon bitti när man är tvungen att gå upp klockan 5 för att man var en sån idiot idag att man inte tänkte på det tidigare. En sån idiot brukar jag vara men inte imorgon alltså! Jag är vuxen nu, snart..äldre.

 

 

 

 


Städ, städ och städ!

Ja då gjorde man sista dagen på jobbet för den här veckan då. Fick sluta tidigare också. Jag begav mig till min dotters lägenhet för att städa den. Jag hade ju lovat förra veckan och fick lite pengar för det så det var bara att kavla upp ärmar och ben och göra det.

På henne lät det som att det var jättestökigt och jag befarade det värsta men det där ordet "jättestökigt" verkar vi ha olika uppfattningar om faktiskt. Jag blev glatt överraskad.

Jag tänkte fota före och efterbilder men det blev bara förebilder och det är ju inte lika kul när ni inte ser någon skillnad.

Däremot ska jag fråga henne varför hon har en stafettpinne i necessären


Jag kan aldrig städa utan musik. Hon har dator med mobilt bredband och dit kunde jag inte koden så jag fick sätta i en skiva istället. Det fick bli Da Buzz första skiva..som dessutom fick gå på repeat tre gånger för att jag inte orkade leta efter nån annan skiva.

Jag skulle torka golvet det sista...

Jag kom ihåg att den nästan var av på mitten men tejpad 511 gånger ungefär, vem som haft sönder den? Hm..näe om man skulle ta och börja städa här hemma nu kanske...japp så får det bli.

 

 

 

 

 


Hur ligger det till?

I fredags ringde ju jag SJ och skrev sen det HÄR inlägget. Hela helgen och igår hade jag sån ångest över att jag inte hade råd med något bara för att jag var tvungen att punga ut 1883 kr på nya biljetter. Det sög verkligen getarsle.

Damen på SJ sa ju att det skulle ta 3-4 veckor innan jag fick tillbaka pengarna för dom gamla biljetterna. Idag tittade jag på kontot. HERREGUD efter 4 dagar är pengarna på kontot! Snabba bud där eller? Undrar om damen jag pratade med ringde upp till Östersund och berättade min historia om hur jag överhuvudtaget kunde åka till Sundsvall, om mina underbara vänner och att hon hörde på mig att jag var gråtfärdig över alltihop, hon måste fan ha gjort det eller också finns det någon på SJ reklamation som läser min blogg för så här kort tid efter brukar inte pengarna finnas på kontot det är jag nästan säker på.

TACK SJ, tack!

Idag skulle jag förövrigt vilja ha 28 timmar på det här dygnet, jag har hur mycket som helst att göra. Jenny sa att jag inte ens behöver ha med egen tandborste, jag skulle få låna hennes, snällt eller vad? Japp!

Nu dags att dra sig mot jobbet och beta av 4 timmar av dygnets 24. Ha det!



Guld var det här!

Jag älskar kantareller, jag älskar däremot inte att gå ut och leta själv, helst vill jag inte rensa heller.

Nyss kom mina föräldrar med 1 liter kantareller till mig.

Nu är jag ju tvungen att rensa och förvälla dom i alla fall. Måste man det? Kan man inte äta dom som dom är? Blir jag sjuk? Får jag rabies? Blir jag hetero? Blir jag det sistnämnda så ser jag fram emot att göra dom helt bakteriefria faktiskt.

 


Sponsrat inlägg


När jag var yngre och mina föräldrar hade semester så åkte vi ofta ut och campade, husvagn givetvis. Det tyckte vi var livet. Vi var oftast i Lysekil där det fanns en spelhall och en affär. Rätt nära till vattnet. Jag kan inte minnas att vi någonsin låg på hotell någonstans, faktum är att jag legat på hotell 3 gånger i hela mitt liv.

Har jag varit någonstans så har jag känt någon person i den staden och sovit över där. Så jag har ingen erfarenhet alls av hotell.

På den tiden fick man ringa och boka, nu gör man det oftast på nätet..som allt annat.




Detta handlar om hotell i Köpenhamn, sidan heter kort och gott "Hotell Köpenhamn". På sidan kan man läsa om historian om Köpenhamn, även vilka hotell som finns i Köpenhamn, inte bara det, du ser även hur många rum det finns kvar och om det blir slutsålt snart. Sånt är ju bra att veta så man inte tänker "Jag får fråga maken/makan när hon kommer hem om 8 timmar". Det finns kanske inte tid till det om det är just det hotellet ni vill tillbringa era nätter på. Ring maken/makan och boka sen direkt vetja!

Jag försökte att boka för 1 person, det gick inte, jag kan ha fel men det står oftast 2 vuxna, går det inte för bara en person så tycker jag sidan är rätt pissig faktiskt. Sen kan jag inte det här med danska och svenska pengar och på alla hotell i Köpenhamn står det i danska pengar, inte så bra enligt mitt tycke.

Men är ni 2 vuxna och några barn så går det utmärkt att boka så tryck på länken däruppe om ni är ute efter ett hotell i Köpenhamn och ha så trevligt!






Måndagen är gjord

I morse när jag vaknade hade jag något ondare i benet än igår, jag tittade på sidan av knäskålen.

Nämen hoppsan då, blåmärke minsann men det känns mer som att jag vred knät i fallet. Hoppas bara det är blåmärket som gör ont så jag inte får åka in akut på Sundsvalls sjukhus och bli gipsad för att hela benet är av eller nåt. Det skulle se ut det, många mil hemifrån och inte kan gå normalt.

 

Idag sa "Utropstecknet" att jag kunde få åka hem när jag var färdig med trappuppgången, ja i dag är det måndag och idag är det alltså ett höghus. Tur att man går uppifrån och ner för annars hade jag fått mer problem än vad jag har med benet.

Jag börjar undra om dom boende skaffar sig roliga skyltar och sätter på sina dörrar bara för att vi städerskor ska ha lite kul på jobbet. Idag hittade jag denna.

Det var förövrigt samma som hade textremsan nedanför. Dom har humor därinne!

 

Igår röjde ju jag i min klädkammare, stuvade in mycket skit i bilen och efter jobbet var jag till tippen med det. Så gött! Om en stund ska jag åka till tippen med Ewa, eller ja, med hennes skit. Hon har heller ingen bil så nu passar vi på!

Det känns som att jag har fullt upp fram tills jag sitter på tåget upp. Tvätt i eftermiddag, jobb imorgon, sen städa min dotters lägenhet, hem och städa hos mig själv och sen kommer jag somna ovaggad till "Bolibompa" för på onsdag ska jag upp tidigt, så när jag satt mig ner på första tåget kan jag pusta ut.

 

 


Sponsrat inlägg



När jag var liten och spelade kort med någon/några så blev det mest lätta där alla förstod och knappt behövde tänka. Poker däremot minns jag faktiskt inte om vi spelade, i så fall var jag nog så kass att jag har förträngt det. Jag minns inte heller om jag spelat det i vuxen ålder, finns ju så många andra kortspel.

Hade jag haft pengar och som jag dessutom hade haft råd att förlora så hade jag kanske gått in för att lära mig, just bara för att man även kan vinna pengar. Det finns oändligt med pokerspel och det finns även oändligt många saker man ska tänka på om man vill bli en bra och skicklig pokerspelare.

Numera finns ju även poker på nätet, ett hav av olika pokersajter. Om du vet med dig om att du har spelat poker men vill lära dig mer för att kanske så småningom faktiskt vinna över andra så kanske du ska ta och läsa på lite på en pokerskola . Det finns faktiskt en sån. Där kan du i lugn och ro läsa dig till en förmögenhet om nåt år eller två.

Sidan är stilren, inga krångliga länkar hit och dit utan allt finns tillgängligt på startsidan. Tryck nu på länken däruppe och lär dig mer IDAG! Lycka till.





Man föddes i rätt land

Hur det än är i Sverige så är jag fruktansvärt glad över att ha blivit född här. Här får vi sällan såna här katastroflägen som i andra länder. I USA härjar ju nu orkanen "Irene" och vad dom i nuläget vet så är det nio stycken som har omkommit pga ovädret. Så fruktansvärt att inte veta om man kommer att kunna flytta tillbaka till sitt hus/sin lägenhet efter att stormar och orkaner har härjat färdigt.

Vad dom tror kommer detta kalaset att kosta 75 miljarder, den är en förbannat hög siffra. 2 miljoner har fått lämna sina hem, elen har slagits ut och 8000 flygningar har ställts in. Hoppas innerligt att folk tar detta på allvar och att dom inte ger sig ut förrän orkanen är över.

Som sagt, i Sverige händer sällan eller aldrig sånt här, peppar peppar!





Det såg bra ut

Igår kväll när jag gick till Ewa så var det förjävla kvavt. Vi satt på balkongen och hade kul, sen kom två norrmän, den ene hade Ewa träffat förut, han hade med sig en kompis på kryckor. När vi satt därute så började det komma små droppar. När vi gick ut så var det uppehåll och sen öppnade sig himlen, det stod som spön i backen. Jag ramlade såklart i det här blöta för jag trampade snett (många hål i asfalten).

När vi gick in på ett gratis ställe så fick jag syn på mina föräldrar, dom är sällan ute någonstans så det var kul.

Dom har dans på det där stället och jag tog tag i min pappa och vi dansade. När jag är onykter så tycker jag att jag är världens bästa på att dansa, herregud vad det måste ha sett ut. Ewa tyckte det var så sött att hon bara var tvungen att fota.

Jag ser mer ut som en mongolid men..ja vi dansade. Sen gick jag, Ewa och norrmännen till ett annat ställe, ett ställe som inte alls är gratis.

 

Där jobbar dessa tre, hon till höger är dotter till...

 

...han till höger. Ja hon till vänster är en hon och är sambo med honom. Han äger stället vi var på. Det var inte mycket folk alls, vi satt mest utanför.

 

Vi gick hem till Ewa och käkade hamburgare, sen gick jag hem

 

Idag har jag ont i mitt ben, det var det som fick ta emot i fallet..när jag föll. Förövrigt kom jag ihåg att ta en Bamyl innan jag gick till sängs så idag uteblev huvudvärken. Göttans!

 

 


Röjafton!

Nu vill jag glömma dagens olyckliga händelser och göra mig själv lite glad. Jag dricker ett glas vin (det är 1.5 glas i flaskan).

Detta får räcka för ikväll. Man vill ju inte ligga hela söndagen.

 

Vad sa ni? Vadå inte räcker till mig på hela kvällen? Asså vad tror ni om mig egentligen? Ni tror vad som helst? Ni gör mig..äh!

 

 

Er går ju inte att lura i alla fall! Dessa små godingar är på kylning sen igår också! Japp ni hade rätt, det är öl!

 

Skål då för sjutton! Hoppas er lördag blir lika bra som jag hoppas att min kommer att bli. Puss på er!


Klantarsle!

Imorse 8.30 kom min dotter och hämtade mig för att vi skulle till grannstaden och släppa av henne. Hon åker med sin brukare till Spanien som jag skrivit om tidigare.

Jag tog bilen tillbaka och passade på att hämta ut tågbiljetterna samtidigt. Dom hade inga vanliga kuvert att lägga dom i. Men detta passade ju skitbra!

Eftersom jag fick biljetterna av mina underbara vänner.

 

Nu när jag skulle fota biljetterna fick jag se: 1 UNGDOM! Wtf?! Jodå då hade jag i all iver och chocken på nåt jävla sätt prickat i ungdom 20-25 år. Som tur var tittade jag på dom idag alltså. Jag slängde mig på mobilen och ringde upp SJ, jag förklarade min klantighet och visste väl inte hur dom skulle bemöta det. Efter många och men måste jag nu köpa nya biljetter för att få alla pengar tillbaka från dom gamla MEN det kan dröja 3-4 veckor innan jag får dom och biljetterna var ju dyrare än dom gamla såklart. Hej nudelmånad! Men hade jag inte bokat ny resa så hade jag inte fått ett öre tillbaka så det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas jag får pengarna om 2 veckor eller nåt för jag har absolut inte råd med nya biljetter egentligen men jag ville verkligen inte göra mina vänner som ställde upp så fantastiskt för mig så jag kunde resa besvikna. Och jag och Jenny vill ju så himla gärna ses nu när vi sett fram emot det.

Jag är ett klantarsle, jag är ett klantarsle, jag är ett klantarsle...sa jag att jag är ett klantarsle? GUD så bra!

 


Från besvikelse till ren glädje!

Igår skrev jag ju ett inlägg om att jag inte kan åka till Jenny på onsdag, om du har missat det så läs det HÄR.

Igår skrev jag detta som status

Jag hade sen möte på soc. Allt kändes inte lika roligt längre efter att Jenny hade konstaterat att hon inte hade råd med en resa upp till henne för mig. När jag ställde in cykeln i förrådet fick jag ett sms av Ulle, en kompis sen ungdomen och jag har även henne på FB. "Hej ser inte om du är inloggad på FB...men om du inte är det så gå in och kolla <3"

Jag ställde ifrån mig varorna som jag köpt när jag kom upp i lägenheten och satte på datorn. Jag fick då se detta.

 

Här satt jag och bara stirrade på skärmen, mina kinder hettade, jag blev tårögd men kom till sans..

 

Ja det var mycket längre än så här. Jag hade ingen talan tydligen. Jag ringde Jenny direkt och minns knappt vad jag sa men jag läste upp varje kommentar för henne. Ett tag trodde jag att jag tappat kontakten med henne (hon har dålig täckning i bushen) och när jag sa "hallå" så fick hon fram att hon var helt mållös, tårögd och gud vet vad samtidigt som hon hade mat i munnen och försökte att tugga ur.

Till slut så fick vi ge med oss då. Tänkte att, ja, jag tror på det när jag ser pengar på kontot. Jag tog det lite med en nypa salt. Dom tjatade på mig att ge dom mitt kontonummer. Sen under kvällen så tittade jag emellanåt på kontot och visst fan växte det, även idag!

 

Jag har jordens mest underbaste vänner helt klart! Herregud så tacksamma vi är jag och Jenny. Jag betalade själv 22 kr. Rätt billig resa upp till Sundsvall va?

 

Jag är fortfarande väldigt mållös måste jag säga, jag har inte smält det än. Vet inte vad jag kan göra i gengäld men jag och Jenny var ense om att hade det varit någon av våra vänner som hade en resa att se fram emot och det skulle skita sig så hade vi varit med om samma sak, vi hade med glädje skänkt en hundring var för där är vi väldigt lika, vi gillar mer att ge än att ta. Detta var enbart för att vi i 1.5 månad sett fram emot att få träffas igen och med bara några dagar kvar så sket det sig. Jag älskar mina vänner! Tack tack tack tack alla som gjorde detta möjligt för oss! <3<3<3 från mig och Jenny!

På onsdag åker jag ta mig fan!

 

 

 


Det är varmt!

Idag kom ta mig fan sommar´n tillbaka! När jag putsade en entrédörr så värmde solen rejält på min rygg.
Jag städade själv.. ja det där vet ni, men jag städade ett äldreboende alldeles själv. Det vimlar av korridorer, hissar och andra skrymslen. Jag TROR att jag klarade det utan att städa samma sak två gånger faktiskt. Var däremot tvungen att kolla i hissen så jag inte svabbade golvet en gång till.



Så här tex kan det se ut..eller ja, åtminstone på ETT av ställena.

 

Så här trevligt kan dom boende ha det, man kan sitta i en skön fåtölj, lägga upp fötterna (om nu inte gångjärnen i benen strejkar), läsa en bra bok, lukta på tygblomman och titta ut genom fönstret.

 

Lite extradörrar här och var skadar inte heller...tydligen

 

Jag hittade en liten söt dammsugare i vår städskrubb där i det huset. Jag tittade på den och undrade vad jag skulle med den till.

 

Jag hittade också en matta till en entré, en sketig matta ska tilläggas

 

Jag satte igång dammsugar´n och blev nästan döv på kuppen, att en sån liten sak kan föra sånt jävla oväsen är för mig en gåta men den måste väl hävda sig på nåt sätt nu när den var så liten. Ren blev den i alla fall..ja mattan alltså.

 

När jag skulle till kontoret gick jag förbi ett annat hus. Ja alltså, det bor knepigt folk på det här området.. en del dom ställer sina skor innanför dörren hemma och..ja..

 

..en del dom föredrar att hänga dom i buskarna utanför entrédörren

 

Det är helg nu, det är förbannat skönt! Däremot får jag inte större sovmorgon imorgon då dottern kommer och hämtar mig 8.30 för att ta oss till grannstaden. Jag ska poppa musik på högsta volym hela vägen tillbaka hem så jag inte somnar.

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 

 


Då och nu

Imorse när jag cyklade till jobbet så såg jag två killar, dom såg ut att kanske precis början 7:an eller 8:an. Dom verkade ha nya kläder båda två. Jättefina kritvita tennisskor, långa shorts och fina tröjor. Väldigt fina i håret var dom båda två. Jag fick för mig att dom kanske skulle ta kort idag i skolan och mindes då mitt eget skolfoto i 7:an. Jag minns att jag tvättade håret innan jag skulle lägga mig, mitt hår då var rätt yvigt så jag satte på mig en toppluva över natten.

Något gick helt klart fel.


Jag fick som ni ser inte ordning på kalufsen, mittbenan..var liksom inte i mitten, håret åt alla håll och japp, så såg jag ut på 7:ans skolfoto, jag blev inte mobbad men ja...jag fick heller inte diplom för skolans snyggaste frisyr...liksom.

 

 


Lite av varje

Ja jag städade ju själv idag och..ja jada jada jada, ni vet.

Jag såg en rolig skylt på en dörr idag igen.

Jag visade den för Iza som kan gå från min säng, ut i hallen och lägga sig pladask direkt, hon fnyste som sjutton och sa att det inte stämmer på henne. Ja vi har ju lite olika åsikter om det där då.

 

Idag var det även lite mer fingeravtryck på mellandörrarna, vet inte om dom försökt satt rekord eller nåt.

 

Ser ni alla fingeravtryck på den här dörren? Inte? FAN vad bra, då fick jag bort varenda en!

 

Idag har jag tvättat, förra veckan tvättade jag också men då funkade bara en maskin, jag förbannade det som fan. Idag funkade den, men vad fick jag se PÅ maskinen? Kan det vara..? JA det var det, det var MIN strumpa, nu tror jag varför..ja om man säger så här, min strumpa verkar ha orsakat maskinens sjukskrivning! Men hurra min strumpa liksom.

 

 

En del pensionärer sätter sina namn på sina rullatorer, sina kläder och annat, sen finns det dom som sätter sina initialer på dörrstopp.

 

 

Imorgon kanske jag berättar nåt, jag tror inte på det förrän jag ser det med egna ögon men först imorgon då så ge er till tåls, jag vill inte göra er besvikna om det inte blir så och framför allt inte mig själv så japp, vi får se imorgon då!

 

 


Jag hatar pengar!

Har just pratat med Jenny och det är bara att konstatera att vi båda hatar pengar eller avsaknaden av dom vill säga. Ingen av oss har gott om pengar och det märks mycket mer på vårt konto om det fattas en femhundring eller en tusenlapp. Det är det som har hänt nu. Jenny fick inte så mycket i lön som hon trodde och jag har ju verkligen inte mycket att röra mig med så nu blir det ingen resa för mig upp till henne. Det suger både getballe och elefantarsle ska jag tala om!

Det är detta vi har sett fram emot, ja resan alltså, inte avsaknaden av pengar. Vi har sett fram emot det i 1.5 månad! Jag hatar pengar mer den här månaden än annars. Tänk om jag kunde få ha tur i spel nångång men jag vinner ju ta mig fan aldrig.

Jaja min dotter blir ju glad i alla fall för då har hon nån som hämtar henne i grannstaden nästa lördag då hon kommer hem från utlandet. Just det, hon åker till Spanien en vecka på jobb. Hon har fått ett modellkontrakt och ska mata delfiner i nån sketen pool där..eller hur det nu var. Näe okej, hon ska dit med sin brukare så det blir mest jobb och mindre delfiner. Har hon tur kanske hon får slänga sig i en pool nån av dagarna, ja utan delfiner då.

Jaja, nu ska jag göra annat, gå och dö en smula eller nåt.


Så kan det gå!

Lagar man mat så ska man helst vistas i köket under hela matlagningen om man heter Sune. Man ska helst också stå och råglo på vreden på spisen. Varför? Ja om vi säger så här: Det kan bli åt helt fel håll annars!

 

 


Äntligen dåra!

Ja så har man fått lite pengar på kontot igen. Inte mycket men jag kunde i alla fall köpa mig en burk ravioli och det är fan inte illa. Det är gott, billigt och det går snabbt.

Har städat ett hus själv även idag. Det lugnaste huset på hela området. Det bor kanske, vad ska vi säga, 8 stycken och då är det 4 trappuppgångar. Det är ganska lovely men också lite spooky på nåt sätt. Man hör aldrig nån tvätta, man hör..ja ingenting. Ja förutom ett barn som skriker, gråter och har sig men det kan man stå ut med.

"Utropstecknet" kom förbi för det var en blombänk som var trasig så där kom han bärandes på en marmorskiva. Vi pratade lite och sen när han skulle gå upp till en lägenheten med den där sa jag: "Vad lång den är!" Han blev nog lite generad och jag skyndade mig snabbt att säga: "Ja blombänken alltså!" Där sprack hela hans stolthet över sin manlighet liksom, stackarn. Tur att han vet att jag är flata och att han är så förstående.

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker upp till Jenny och jag fick ledigt måndagen efter också. Att andas in norrlandsluft kan inte vara hälsosamt så det är bäst att jag stannar hemma en dag och riktigt andas in Väsköttaluft!


True talent - njaaa

Så var det äntligen dags, SOM jag har väntat på "True talent". Jag smsade Jenny om att hon inte fick missa det, jag skrev även ut det på Facebook. Rara och gravida Maria tackade mig och där satt vi. Jag med mobilen på magen, datorn på låren och skrev alltid nåt om dom tävlande.

Det blev inte orgasm av det måste jag säga, det pirrade inte någonstans faktiskt. När läktarna vändes för första personen så grät vi, andra också men sen hände nåt. Det var lite som att jag hade lämnat sängen med en het brud för att hon var så dålig i sängen, lite trist och dåligt. Var fanns kraften i rösterna? Visst kan man vara nervös men man får nog ge allt för man får bara en chans.

Imorgon är det dags igen, då är det säkert samma personer bänkade framför varsin tv, dator/mobil. Jag har alla tre sakerna. Kanske blir det orgasm imorgon istället då.


Så kan det vara!

Idag städade jag ett höghus själv igen, det gör mig inget. En trappuppgång innehåller 6 våningar, massa folk som bor där, massa folk som hälsar på, massa folk som åker hiss, flera som tar trapporna. Då borde det på en vecka bli rätt skräpigt om dessa är personer som skräpar ner.


Detta var det enda en trappuppgång hade att erbjuda. Fattar ni vad folk är rediga i detta huset eller? Skitrediga!

När jag som bäst höll på att torka golvet i källaren kom det ett äldre par (läs runt 70) som berömde mig, gubben (kille är lite fel tycker jag) tog mig på axeln och sa att jag skulle fortsätta så. Jag sög åt mig såklart. Bara för det så höll jag upp dörren när dom tog ut sina cyklar för en cykeltur. Sånt gillas! Mer sånt, då är det ännu roligare att städa efter andra.

 

Detta är då en lägenhet för gäster (jo det är sant), jag vet inte riktigt vad den är till för men kanske en lägenhet för gäster? Vems gäster? Kanske har Mr Halabala friat till den blivande Mrs Halabala? Och när dessa Halabala gifter sig så kommer det inte bara folk från stan, nej då för bövelen, det kommer inte heller bara Halabalafolk från Sverige utan från hela världen när Mr och den blivande Mrs Halabala ska gifta sig, då är det väldigt bra att ha en gästlägenhet, ja med tanke på att alla stans hotell är fullbokade av samma Halabalafolk som ska till bröllopet. Vet inte hur många rum den här lägenheten har men Halabalafolk dom är vana vid att tränga ihop sig, så säg att detta är en etta, då får det plats 10 personer härinne. Ja det är min teori...liksom.

 

Min dotter smsade förut och sa att jag inte behövde följa med till tandläkaren för en kompis skulle med. En-kompis-"vi-är-bara-kompisar-som-sen-visar-sig-om-några-veckor-inte-alls-vara-en-kompis-utan-nån-man-tillbringat-flera-nätter-med". En sån kompis är det. Genom hela hennes vuxna liv har det varit såna kompisar. Kompisar för mig är när man sitter och tittar på film, 3 meter ifrån varann och får skrika att den ena ska skicka saltet om det äts mat samtidigt till filmen, en sån kompis har jag många av. Förresten så är jag och Jenny bara kompisar.

Solen skiner, det är ju..bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen bra reklam

Om dom nu skulle göra en ny reklamfilm för "Din bostad" inifrån så borde dom nog tänka över på vilken tid på dygnet dom skulle göra den och vad som ska synas. Detta är INTE en bra idé.

 

Så här blir det när solen (värmen) lyser på våra fönster den här årstiden och tid på dygnet. Det är massa kall luft mellan fönstren och som ni vet sen tidigare så kan man aldrig sitta med t-shirt här på vintern. Funderar på att stå med "bössa" och samla in pengar till nya fönster...ja till mig själv alltså. Skamligt att "Din bostad" inte har råd att byta ut fönster här. Är det meningen att vi ska bylta på oss allt vi har i vintergarderoben?

 

 

 


True talent

Imorgon börjar tv3:s nya satsning "True talent". Ni har säkert sett reklamen på detta och blivit nyfikna?

Alex Schulmans show får man nu se en liten bit av vad det går ut på. Publiken ser inte personen som sjunger. Det finns 3 läktare med personer, varje person har en fjärrkontroll och man trycker då på om man tycker det är bra eller dåligt. När 50 % tycker att det är bra vänds då läktaren mot personen som sjunger. För att det ska bli godkänt måste alla 3 läktare vändas mot artisten. Kolla själva, jag fick ta mig fan gåshud! Vilken pipa tjejen har! Mäktigt när alla läktare med applåderande personer vänder mot henne!












Så kan man också göra!

Anna-Greta satt hemma i sitt kök, pillade lite på fransarna på den gulnande duken. Med en bekymrad rynka mellan ögonen tittar hon hon på mannen hon varit gift med i 45 år. Hon tänkte att han börjar på att bli långhårig, ja, det lilla som var kvar vill säga. Hon tänkte också på att dom inte hade råd att gå till frisören med honom den här månaden heller. Pengarna räckte nätt och jämt till deras räkningar. I kylskåpet stod det rester från grannens mat från gårdagen. Grannen Sven-Lennart hade varit kock men är nu pensionär sen några år tillbaka.

Anna-Greta tog sats och med en suck sa hon till sin man Knut-Allan:

-Vi måste flytta, vi har inte råd med något annat än till lite mat varje månad, räkningarna hopar sig och det skulle vara kul att göra något annat än att bara sitta här och titta ut genom fönstret och se alla arbetare från Samhall som gör så fint på området och inte tala om våra städare som städar trapporna, dom borde ha eloge men...

Knut-Allan avbröt sin fru och sken upp, tog sig för huvudet och reste sig hastigt upp, ja så gott det nu gick med hans ryggskada som han hade fått för 10 år sen då han föll handlöst ner från ett träd när han skulle såga ner en gren som satt lite i vägen.

-Att jag inte tänkt på det förut! Att jag inte kommit på den briljanta idén förut!

Anna-Greta tittade på sin man och undrade om det var dags att ringa 1177 (Sjukvårdsupplysningen) och kolla vad dom har för diagnos på honom.

Knut-Allan satte iväg med sin rullator till gästrummet där han hade sin makapär som man skriver text med. När han var klar med den visade han stolt sin fru vad han hade gjort.

Här är resultatet.

Anna-Greta började gråta av glädje. ÄNTLIGEN kunde dom göra annat, dom beställde en resa till Gotland för att hälsa på sin dotter och två av sina barnbarn på direkten!

 

 

 

 


Roligt roligt

Att Aftonbladet skriver om att vår kung och drottning blev nekade ett bord på en krog i Tyskland kan ju vara kul men jag älskar verkligen att läsa folks kommentarer under artiklar som tidningen skriver om. Kanske inte själva kommentarerna men sen kan ju folk kommentera vad andra har skrivit och det är DET som jag kan skratta mig fördärvad åt ibland. Det är ironi och man riktigt känner hur den som skrev första kommentaren blir helt tillplattad.

Och att en del inte alls läser artiklar är ju också skitkul för då kommenterar dom helt fel och vänder på hela artikeln.

Alltså, kungen och drottningen blev hungriga, åkte till en krog i Tyskland, krögaren kände inte igen dom, krogen var full och hänvisade istället paret till en pizzeria. Tror inte att dom hade några invändningar faktiskt. Kommer man oanmäld så kan det hända alla, det får man räkna med helt enkelt. När krögaren fick veta vilka dom var så skämdes han som en hund och ska nu be om ursäkt. Men vadå? Är det fullt så är det fullt liksom.

Jag vete fan om jag skulle känna igen några andra kungapar än våra egna. Jo kanske Norges och Danmarks då.

Har ni inget för er så läs kommentarerna under artiklarna..eller mer dom som får kommentarer, kan vara riktigt kul.






Jo men tjena

Jag var i valet och kvalet om jag skulle gå och lägga mig innan kl 2 då jag kanske skulle hämta dottern och skjutsa hem henne. Kl 00.47 kom det ett sms från henne och frågade om jag var vaken och det var jag ju. Hon ville bli hämtad kl 1.

Jag åkte dit och jag trodde jag skulle få träffa en dotter med håret på ända, sminket rinnande ner till knävecken, dyngrak och sluddrade men i stället blev jag mött av en lika söt tjej som jag lämnade i hamnen, inte så värst onykter (eller också spelade hon nykter) och slafsade på torggrillens hamburgare. Hennes kompis som jag skjutsade ner tidigare följde också med. Jag skjutsade hem kompisen och sen dottern. Jag kom hem och kröp ner i sängen och spelade lite på mobilen. Jag var nöjd med att dottern nu sov sött i sin säng..

Kl 2.44 kom det ett sms från henne: "Har du apelsinjuice hemma?". Jag tänkte först låtsas att jag sov och inte svara men det gjorde jag ändå. Jag svarade att det hade jag inte. Andra smset: "Vill du köpa det?" Eftersom jag hade hennes bil så tänkte jag att det kunde jag ju göra när jag lämnar bilen och frågade om det var apelsin hon ville ha, alltså med enbart apelsin. Tredje smset: "Nu alltså". Här förstod jag att så nykter som jag trodde att hon var förut stämde inte. Min dotter tror helt klart att vi bor i en större stad och har Seven Eleven runt varje gathörn där allt är öppet dygnet runt eller nåt. Jag svarade: "Nu? Är du galen? Nä det gör jag inte, jag ligger i sängen". Tänkte att här skriver hon om att hon bara skojade, säga godnatt och sen var det bra med det. Men nehe. Fjärde smset:"Meeeeeeen jo snälla då :)". Alltså jag är snäll men så jävla snäll är jag inte att jag kryper ur min varma säng för att jaga en sketen apelsinjuice och sen åka hem till min dotter som bor på andra sidan stan med den. Jag svarade: "Nä, sov istället nu, det ska jag göra. Godnatt". Då kom det femte och sista: "Hej då". Här ska tilläggas att säga "Hej då" tillhör min dotters ordförråd rätt ofta och det behöver inte alls betyda att hon lägger på i telefon. Ja det är lite internt det där som bara några få förstår.

Undrar hur hon mår idag och om hon fick NÅN till att köpa juice till henne "misch i naschen".

Idag är det söndag..igen! Men det är ta mig fan bara 10 dagar kvar tills jag sitter på tåget upp till Jenny och DET mina vänner är nåt JAG ser fram emot!



Som ett barn på julafton

Förut smsade min dotter och frågade om jag kunde skjutsa ner henne och en kompis till en båt i hamnen. Jag som ingen bil har blev ju glad såklart. Jag älskar att köra bil, lite synd bara att det inte blir så ofta. Just därför gillar jag det...liksom.

Kompisen körde till mig och till hamnen, jag tog bilen därifrån till Willys. Ewa hade köpt så god thaimat i låda till mig en gång och jag var SÅ sugen på det. Jag kunde känna smaken av det. Efter en kvart ringde jag Ewa och frågade var dom där lådorna skulle finnas. Jaha dom var tydligen slut för där låg dom inte. Det fick bli en sketen påse pommes istället. Skit också!

Hade jag nu inte varit tvungen att vara så koncentrerad på bilkörningen så hade jag spretat på pek och långfingret och tagit tungan emellan var så säkra!

Är jag vaken runt 2 inatt så ska jag nog ta och köra hem lite fulla folk till deras sängar. Jag gillar egentligen inte att vara fyllechaffis för då går tankarna till då jag själv var ung och satt i raggarbilar med musik högre än det högsta tornet..i stan och då förstår jag inte alls hur folk kunde köra omkring på fulla folk helg efter helg. DAMN vad jag beundrar dom nu.

 

 


Mobbing

För nåt år sen läste jag en bok, minns tyvärr varken författare eller vad boken hette men innehållet i den minns jag. En kille som på 70-talet blev mobbad av flera. "Ingen som såg", ingen som gjorde nåt åt det, ingen som fattade innebörden i vad den mobbade utsattes för, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Ärren försvann aldrig för honom, hela hans liv förstördes. Han bestämde sig för att hämnas på alla sina mobbare. Planerade ganska länge och gjorde slag i saken, en efter en fick smaka på olika redskap, skillnaden blev bara att han var den enda som överlevde.

Det får en att vakna upp, försöka sätta sig in i hur man själv skulle bli om man hade blivit mobbad. Mobbare säger ofta "Ja men det var ju så länge sen, vi var ju bara barn". Det stämmer men för den utsatte försvinner aldrig minnena. Tänk på det.

Jessica Möller blev mobbad hela sin skoltid och sedan även hennes son. Skolan sa att det inte fanns nån mobbing på deras skola för dom hade "Friends" (ett svenskt projekt som arbetar mot mobbning i skolor). Än idag ser fan inte lärarna! Vad är det för fel på folk egentligen? Detta är ju faktiskt ett stort problem i många skolor. Det är dags att agera och det är NU!

Jessica är en flitig bloggare och om du vill läsa den så finns den HÄR



Lördag

Här ser man fram emot att få sova ut när det är helg. Visserligen fick jag sova nästan en timme längre än vanligt men när min blåsa bestämmer sig för att jag ska upp och tömma den så kan man sällan ignorera, det var bara att kliva upp det.

Utanför låg Iza på hallmattan och var startklar till att gå in i sovrummet, döm om hennes förvåning när jag stängde dörren efter mig och sa att jag minsann skulle sova några timmar till.

Döm om MIN förvåning när jag inte kunde somna om. Jag spelade lite på mobilen (läs 2 timmar) och försökte sova igen. Det var lögn i helvete att det gick.

Utanför började Nogger vakna till liv genom att ta sats och slänga sig handlöst mot dörren. Varför jag vet att det var hon? Hade Iza gjort detsamma så hade dörren gått av på mitten. Nogger fick också tag på nätverkskabeln som jag klämmer i dörren, jag skrek till henne att ge fan i det där och se på fan, hon lydde, hon började istället att gräva sig ner halvvägs till Kina i kattlådan. Varför jag vet att det var hon? Hade Iza gjort detsamma så hade hon lyckats.

10.15 gav jag upp och gick upp för då hade blåsan bestämt sig för att andra vändan skulle tömmas.

Regnet är ett faktum ute och det är ju inte det roligaste men jag slipper i alla fall cykla 3.5 km till jobbet i det här vädret. Jag ska bara till ICA och köpa nåt gott, ett paket bacon till makaronerna, det är till att lyxa till det hela!

Vad har ni för planer idag då?


Gå in själv då!

Än är fan inte den siste idioten född det är ett som är säkert, en annan jubelidiot borde själv krypa in i micron och få några hjärnceller rätt i huvudet för i denna jubelidiotens hjärna går verkligen inte hissen ända upp.

Stephen Stacey dömdes i går till skadestånd, 16 veckors fängelse och även sex veckor utegångsförbud efter att ha kastat in katten "Come on then" (Kom igen då!) i micron och tryckte på start.

Katten överlevde men fick skador lite här och var och efter 7 timmar var den fortfarande varm men med ispåsar så kommer den nu att bli helt återställd.

Jubelidioten hade druckit hela dan och blev förbannad när hans flickväns katt klöste honom, därav illdådet. Idiot!






Vråla bara!

Runt 12.33 smsade Carro och frågade om jag ville vara barnvakt 1 timme åt hennes sötingar Josefine 3 år och Oliver 8 månader. Jag var trött men det var kris då dom skulle på urnsättning och regnet stod som spön i backen så jag tog dom. Josefine har jag ju haft massor men Oliver har bara träffat mig några gånger, det visade han också.

Han vrålade i en halvtimme i sträck. Jag bar, jag sjöng, jag försökte ge honom välling, försökte få honom intresserad av en liten boll som låter inuti men icke! Vråla var han bra på. Jag satte honom i knät så han skulle se Josefine men inte hjälpte det heller.

Till slut satte jag på "Bolibompa" och då tystnade han. Illbligade på det där och det var nog tur att Josefine var med för det var hon som fick honom att skratta genom att busa lite. Tack Josefine! En sak är säker, jag och Oliver måste träffas oftare om jag ska ha honom igen utan mamma och pappa. Undrar om han hämnas med att ge dom en bajsblöja som heter duga enbart för att dom lämnade honom hos tant Sune.

Nogger viskade nåt i örat på honom och då grät han inge mer sen. Får nog fråga vad det var hon viskade, nyfiken jag!

 

Dom blev polare och i soffan sen fick Oliver ett redigt tag om Noggers päls men det bekom inte henne.

 

Syskonkärleken gick inte att ta miste på. Dessa två var trygga med varann helt klart.

 

Jag sa till Josefine då Oliver skrek som värst i början "Jag går till vardagsrummet med Oliver så kanske han blir gladare". Varav Josefine svarar: "Ja gör det så kan du och jag leka i köket". Det skulle sett ut det. Stackarn som var alldeles utom sig av både sorg och bitterhet över att mamma och pappa lämnade honom bara så där hos nån han inte kände igen.

 

 

 


Fredag...äntligen!

Imorse var solen lite blygsam, sen blev det bättre och sen..ja vad ska vi säga..det blev skitväder!

Regnet stod som spö i backen och vem slutade jobba under tiden? Just det, jag såg ut som en dränkt katt på kläderna när jag kom hem. Jag trodde vattnet bara skulle lägga sig på byxorna, så fel jag hade, dom blev pisseblöta och gick igenom!

 

Nu hänger dom i badrummet och får torka

 

Det är i alla fall fredag, så gött!

 

 

 

 


Nya Robinson

Jaha fortfarande är det folk som söker på "RobinsonSanna naken" och kommer till min blogg. Det är 2 år sen jag skrev om henne för bövelen! Nu kommer det säkert bli fler framöver men då från nya "Robinson" där en tävling (kanske fler) med helt nakna killdeltagare kommer visas, jag är rädd för ormar, hur ska det då bli om jag får se ett helt gäng på en gång? Jag är flata och efter det kommer jag säkerligen att spy!

Ja det var väl allt för nu.



Nogger är lite FÖR ärlig

Efter att ha försökt att få tag på Nogger och få hennes klor klippta fick jag till slut fatt på henne efter många protester sen vet jag inte vad som hände med henne.

Jag öppnade balkongdörren, ut sprang hon, drog fram en stol, hoppade upp på den och ställde sig med framtassarna på räcket, så långt var det lugnt..som sagt så långt.

Nogger: -Hallå där nere, ja du med den sketfula röda plastväskan! Jag har fått mina klor klippta, visst är dom fina?

Jag vände mig hastigt om och såg henne åma sig, slicka tassen och rätta till morrhåren, jag sprang ut.

- Men herregud så kan du ju inte säga till folk Nogger!

Nogger: -Vadå? Jag HAR ju fått mina klor klippta!

Hon spretar med trampdynorna och visar.

Jag: -Ja jo jag vet men man säger inte till folk att dom har fula väskor, man gör inte det.

Nogger tittar på mig, tittar ner på gatan igen och får se en tjej med rött hår och visslar och vrålar:

-Gud vilken fin väska du har! Hon vänder sig mot mig och nickar glatt tittar ner igen och fortsätter -Men gud vilket fult hår du har!

Jag tar tag i Nogger och släpper ner henne på sovrumsgolvet och stänger balkongdörren och samtidigt vrålar hon:

-Men jag sa ju att hon hade fin väska, sa jag inte det kanske??!

Det här med vad man inte får säga kommer bli en lång historia var så säkra.




En tanke bara...

Läste i min lokala tidning idag om en tjej som jag vet vem det är, congratz tänker ni nu va? Eller hur? Att jag vet vilka folk är i min stad. Ja i alla fall, hon har blivit mamma och med foto och allt. Gullegull tänker man först, sen läser man hur stor barnet var, om vi säger så här, att föda ut ett barn som är långt över 4 kg och är 56 cm så känner man lite, vad ska man säga..ja AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! Sen tänker man lite längre och ser mamman spricka ända ner till fisringen. Två läkare har fullt schå med att sy ihop henne. Där hjälper inte 2-3 stygn inte, nej för helvete, 20 minst!

Dr Rigoletto: -Arne, ta hit björntråden!

Arne tittar storögt på Dr Rigoletto: -Äru dum i HELA hövvet? Näj för helvete, fiskelina, fiskelina ä dä enda rätta sörrö!

Japp så lät det säkert efteråt.

Mitt barn, ja hon som nästan flög ut av sig självt, hon vägde 3390 gram och var 48 cm lång, det var liksom lite mer lagom det. Inte ett enda stygn här *ler sketstolt!*.




Inte bara fet

Alltså, hur jävla lagligt dum får en människa bli egentligen? Tydligen hur dum som helst. Susanne Ekman är 32 år, väger 330 kg, inte bara det, hon är mamma och en mamma ska väl i alla fall tänka på sina barns bästa eller har jag fel? Den här mamman verkar inte tänka alls för hon är nu världens fetaste mamma och vill testa och se om en människa kan väga 1 ton. Alltså, man baxnar! Hon leker med döden, hon verkar vilja göra så hennes barn blir utan mor i framtiden för DET lär dom bli om hon fortsätter, allt för att kolla om det går.

Hon borde inte bara komma i Guiness rekordbok, hon borde få medalj för den mest idiotiska mamman i världen!

Den fetaste kvinnan genom tiderna är Carol Yager, som enligt Guinness Rekordbok uppskattas ha vägt 725 kilo som mest. Hon dog av njursvikt 1994. Damn!

Otroligt att skorna ens håller

 

 


Så underbart gott!

Så trotsade jag mig själv, tog tag i energin och orken, cyklade till ICA för att denna gång faktiskt komma ihåg vad det var jag skulle köpa.

Skogaholmslimpa med champinjonstuvning is the shit!

 

Efter det tittade jag på film. "Livsverket", så jävla fucking bra! Och som vanligt låg Iza och tryckte tassen och klorna i kinden på mig under tiden.

Det är inte skönast men oftast låter jag henne hållas, ja tills jag känner mig som ett durkslag då.

 

 


Minne har jag ..men inte när jag borde

Igår var jag sjukt sugen på macka med champinjonstuvning, jag kände smaken, jag blev nästan mätt av att bara känna det men det gick ju över snart. Idag när jag cyklade hem från jobbet tänkte jag att jag skulle gå in på ICA för att just köpa champinjoner och mjölk.

När jag kliver in på ICA går jag till kattmatshyllan, slänger i det i korgen, betalar och cyklar hem. Alltså, minnet det är JÄVLIGT bra på mig, men på helt fel ställe ibland, men GUD så gott det ska bli med Whiskas tycker jag, riktigt längtar till i kväll då jag ska mata mig och mina katter med det...verkligen!

Jag skulle kunna ta cykeln till ICA igen men nu orkar jag inte helt enkelt. Kanske innan dom stänger kl 21 eller nåt men då är jag väl ännu slöare än nu. Kanske ska göra en påminnelse i mobilen som ringer lagom när jag är några meter från stället? Ja så kan jag ju göra!


"Så in i Norden"

Jag har då aldrig sett någon som går in på en krog/pub/restaurang och lämnar sin bebis/sitt barn i en barnvagn i en timme utanför. Nu tror folk i USA att ALLA gör så här i Norden då en dansk kvinna var med sin amerikanske pojkvän som är pappa till barnet på en bar och satt där och hade trevligt. Polisen tillkallades då folk tog illa vid sig att se barnet vara ensam så länge utomhus och dessutom när klockan var över 21. Barnet blev placerat i fosterhem i några dagar innan det fick komma hem igen. Det gick till rätten men lades ner efter två år. Mamman fick skadestånd för att polisen inte hade informerat turister vad som gäller i USA.

Men hallå eller?! Sunt förnuft? Har man inte det över hela världen? Ska vi i Norden framstås som idioter eller att  vi kommer från Mars nu eller? Man gör bara inte så! Man går väl för fan inte ifrån barnet så länge och inte så sent på kvällen och till råga på allt i USA! Och vadå? Killen var ju amerikan, om nu alla vet att det är lag i USA att man inte gör så så borde väl han väl sett till att barnet följde med in? Hon skulle fan inga pengar ha.

Här i Sverige kan man ställa barnvagnen hemma på altanen just för den friska luftens skull men fan inte i stan! Det fattar ALLA om man inte har allvarliga fel i hjärnan och då ska man ju inte ha barn överhuvudtaget. Skitsnack att det är vanligt att man gör så.




Vet inte hur det är med er men

Ni vet ju att jag är en tänkande kvinna va? Ni vet också att jag har konstiga funderingar och annat för mig va? Bra då kan jag delge er nåt som jag inte alls skäms över att delge er.

Ibland, inte ofta, utan rätt sällan, men ibland om jag sitter på torget här i stan eller på annat ställe så kan jag undra om dom har nån sexuell böjelse för sig, ofta om jag ser ett par, kanske varit gifta ett tag. Då kan jag tänka, kanske han har sån där ful latexmask för ansiktet med enbart hål för ögon och mun, frugan hans kanske har en tendens att tända på när han häller stearin på hennes skinkor?

Eller om jag ser ett medelålders par som nyss har träffats, hur man ser det? Ja om dom håller varann i händerna, stannar och vispar runt i varandras munnar, ler och går vidare? Då kanske dom har träffats nyss eller? Ja vi kan ju fantisera i alla fall, då tänker jag, dom hade nog sex i natt dom där två, kanske varit på swingersklubb, haft en tredje med eller att någon av dom fick igenom sin önskan och fick bocka av det på den långa listan över saker dom vill göra i sexväg innan dom dör.

Alltså, nu tycker ni säkert att jag är pervers men jag kan ge mig fan på att jag inte är ensam över det eller hur? Själv har jag nog inga böjelser, rätt trist va? Så nu kan ni sluta att fantisera om mig och hur jag gör och inte.

Hur är det med er? Har ni några böjelser?! Näe skoja bara.

Ja det var väl allt för nu.




Himmelriket

Efter 31 timmar fick jag äta och JÄVLAR vad gott det var. Man kan jämföra det med när man inte fått mat på länge faktiskt.

Jag tog fram en flintastek innan jag åkte i förmiddags och den la jag in i ugnen och hade potatissallad till, helvete vad jag åt, jag trodde jag skulle kunna sätta i mig hela men se det gick inte. Sa jag att det var gott? Det var som att ha kommit i himmelriket!

 

 


JAAAAA!

Läste just på Aftonbladet att det ska bli tre nya säsongen av "Solsidan", enligt mig är det ett av Sveriges absolut bästa serier genom tiderna, i alla fall första säsongen. Fan vad glad jag blev nu! Jag älskar verkligen "Solsidan" och jag älskar Mia Skäringer (Anna).

Inspelningen till tredje säsongen börjar till våren 2012 så det kommer ju dröja innan det sänds på tv men den som väntar på nåt gott ni vet. Japp! Underbart!




Äntligen då!

Då var man hemma igen. Tacka gud för att det var tre kvinnor som gjorde undersökningen för det gjorde inte ens hälften så ont som förra gången då det var en hårdhänt karl som bara körde på i bak...med slangen (dock inte hans egen). Dom frågade hur det gick för mig under hela undersökningen och jag behövde bara morfin en gång och jag skrek inte en enda gång.

En kompis på FB sa till mig att göra som hon gjorde en gång då hon gjorde samma undersökning, när ljuset dämpades, det gjorde jag.

-Vad mysigt att ni släcker ner, nästan som på bio, skulle man kunna få popcorn kanske?!

Min kompis sa att hennes sköterskor inte alls hade humor, det hade mina, dom skrattade som fan och sa att det hade ju vart nåt förstås. Mina hade humor, det var ju bra.

Dom såg förövrigt inget som var allvarligt, dom knipsade av små bitar av tarmen och då är det små, inga stora skinnbitar alltså. Därför blöder jag nu ur arslet men hellre det än att gå hungrig ytterligare 29 timmar. Jag ska snart äta och vet ni hur jävla gött det ska bli eller? SKETGÖTT!

Detta ska jag skicka in till sajten "Snyggast.nu" tänkte jag...eller inte

 

I den blev jag lite hoho (mer än vanligt)

 

Min underbara dotter körde mig dit och hem, under tiden jag var inne på undersökning sov hon i baksätet på sin bil, hon jobbade inatt

 

När man har sovit och inte ätit sen igår så köper man en..jag menar TVÅ cheeseburgare för att trycka i sig under bilkörningen. Mamman blev utan för mamman vågade inte äta för skulle mamman skita på sig i bilen så skulle dottern kasta ut mamman i farten.

 

När man både har sovit och ätit kan man sjunga med till en mixad version av "Främling".

 

Sen kan man bli lite mätt så man nästan somnar igen

 

Mamman är mest bara glad över att undersökningen är över, fortfarande lika hungrig.

 

 

 

 


Till slut så!

Jag trodde aldrig det skulle komma. Kl 00.00 gick jag och la mig och kl 1 vaknade jag av att hela magen gjorde ont, av med snarkmasken, kastade av mig täcket, öppnade dörren, mötte en sömndrucken Iza som undrade om dygnets timmar nu gått ner i timmar, in på toa och DÄR blev det..ja vad ska man säga, skit...kul. Som Zeb Macahan (han gick alltid som att han hade skitit på sig men jag gick som man gör när man har en svidande fisring) gick jag in till sängen igen, stensomnade, vaknade kl 5.55 då jag hade ställt larmet eftersom andra påsen med lavemang skulle intas.

Kl 7.20 satte det igång och sen gick jag och sov igen, 2 glas vatten ska ju intas varje timme så det blir ett jävla springande.

Nåt jag är lite förvånad över är att jag inte är så hungrig som jag trodde att jag skulle vara. Antagligen låg maten från igår kvar länge i magsäcken, nu är det ju inte så mycket kvar hoppas jag så nu börjar jag på att känna att jag gärna skulle vilja ha en räkmacka, en vanlig smörgås med kaviar går bra också faktiskt.

Hoppas allt kommit ut innan jag sätter mig på bussen annars får jag nog ringa efter en helikopter...med toa i!

Det regnar idag, perfekt dag att få upp en slang i röven känner jag.


Otålig

Nu har det snart gått 4 timmar sen jag drack den där jävla lösningen. Tror ni att jag sprungit massor på toa efter det eller? Näe inte en enda jävla gång! Ska det gå så här sakta så kommer jag få vara vaken hela natten för bövelen och kl 6 ska jag ta andra påsen, tar det lika lång tid imorgon så kommer jag ju inte hinna ta bussen till Skövde för då kommer jag få ha en hel jävla ICA-kasse fastlimmad runt skinkorna. Nu är jag orolig, jag vill gå och sova, jag behöver all sömn jag kan få nu känner jag.

Eller också går jag och lägger mig och hoppas på att jag vaknar innan första laddningen kommer. Helskotta vilken tid det ska ta då. Så lång tid tog det inte när jag drack andra lavemang, men då var det ju fyra liter och inte 1.5 dl liksom.

Nåja, jag hoppas det kommer nångång för nu har jag tröttnat.


....och DÄR gick startskottet!

Det står på lappen jag fick med att jag skulle äta en lätt lunch, så typiskt att jag glömde att väga den då.

Eftersom jag inte får äta förrän tidigast 15 imorgon eftermiddag så gjorde jag mycket mat annars hade jag blivit som en rabiessmittad Pitbull och eftersom min dotter också har humör så tog jag det säkra före det osäkra, nog för att jag ska skita ut det snart igen men ändå.

Jag har tagit mycket lavemang genom åren och jag har bävat mer för att dricka det där än själva undersökningen varje gång. Jag kan äntligen sluta att göra det nu så länge jag får "Picoprep" för JÄVLAR vad det var gott! Jag skämtar inte, det smakade apelsin eller persika, har lite svårt att konstatera vilket det är.

Pulvret i kallt vatten stod det, sen skulle man röra om 2-3 minuter och det skulle bli varmt men att man skulle vänta tills det svalnade och det gjorde jag, svepte det där och ville nästan ha mer. ÄNTLIGEN har dom fått till det! Nu väntar jag bara på att det ska börja bubbla i magen och att det ska sätta igång. Det kommer sluta med en svidande fisring men det får jag stå ut med!


Favorit i repris från mars-09

Jag hade inte somnat än när det ringde på dörren, trodde att det var vaktmästaren som efter en vecka fortfarande inte kommit och fixat mitt gardinstångsfäste som han så slarvigt glömde att fästa ordentligt för 3 månader sen. (Jag anmälde det för en vecka sen). Öppnade dörren och därute står en 2 meter lång flaggstång med ett sletet block framför sig. Han presenterade sig som.. hm det minns jag inte för jag hade fäst blicken på det enorma överbettet karln hade. Han var från comhem visade det sig. Och jag har ju comhem, han bad om att få komma in och jag tuggandes på en macka bjöd in honom.

-Jag ser att du har comhem, säger flaggstången.
-Ja, detta är ju ett comhemhus, tuggar jag vidare
-Jag hade det på förra stället jag bodde på också, i 8 år, fortsatte jag.

-Jaha okej, säger flaggstången och glor på mitt modem som står i vardagsrummet men datorn står i ena sovrummet och han fortsätter. Vad är det där för grejer du har där? Ett modem? frågar han trevande och släpande.

-Ja, det är ett modem från Bredbandsbolaget, säger jag lite retligt.
-Varför har du inte modem från Comhem? frågar han hoppfullt och hoppas säkert få mig att ändra internetleverantör.
-Dels för att jag inte får ha internet via er och sen så krånglade det så mycket, retas jag ännu mer och har nu lyckats tugga ur men har brödsmulor runt hela käften.

-Jaha, men du vet att du kan få det om du betalar för ett halvår i taget, säger han ännu mer hoppfull.
-Jag har inte dom pengarna och jag är jättenöjd med Bredbandsbolaget, inget att klaga på alls där, säger jag och tittar på hans framtänder som ser ut att vilja krypa in i käften men att det inte går.

-Jaha men du hade bredband från comhem förut?
-Japp men det var min dotter som stod för det och nu har hon flyttat hemifrån och tagit med sig det.
-Va taskigt, säger han och tittar upp mot väggen där jag har två foton på min dotter och han fortsätter.
-Är det din dotter på väggen där? frågar han och pekar med ett av de smalaste finger jag sett tror jag.
-Ja det är det, svarar jag och undrar vad som komma skall nu.
-Okej, tittar du mycket på tv? frågar han hoppfullt igen i tron om att kanske få sälja nånting iallafall.
-Näe, jag tittar inte så mycket, det kan gå flera dagar utan att jag ens sätter på den, svarar jag sanningsenligt och fortsätter.

-Jag är nöjd med det jag har och har inte råd heller att slänga ut mer pengar på fler kanaler.
-Nähä, svarar han nu mindre hoppfullt men fortsätter.
-Men du har fast telefoni genom BB med då?
-Näe jag har ingen fast telefon, jag har bara mobil, det kostar mer med fast telefon idag än det gör med mobil.
-Vad har du för mobilabbonemang då om det är så billigt? Frågar han kritiskt.
-Jag har kontantkort, svarar jag och undrar om han inte snart fattar att här har han inget att hämta.
-Hur mycket laddar du på i månaden då?

-75kr i månaden och det klarar jag mig på, svarar jag och börjar sopa upp brödsmulorna från bordet.
-Jaha då ringer du inte mycket, säger han och skrattar.
-Man ringer ju nästan gratis till andra comviqanvändare så det behövs inte mer än så.
Leendet försvann och han frågar efter en penna. Tar upp blocket och sätter ytterligare ett X på folk som inte köpte nåt. Ska avslöjas att hela sidan var full med massa X. Han tackade för sig och jag stängde dörren.
Inte lätt att vara försäljare idag!

God gärning



När man är 9 år brukar man önska sig dockor, kläder och kanske en hundvalp eller kattunge. Rachel Beckwith var inte en av dessa. Hennes enda önskning var att alla hon kände skulle sätta in pengar på hennes insamling "Charity Water" på nätet som gick ut på att 2000 kr skulle samlas in för rent vatten till dom svältande barnen i Afrika.

På hennes födelsedag fattades det lite pengar och bestämde sig för att fortsätta nästa år och stängde ner sidan på nätet. Det tragiska är att Rachel aldrig får uppleva sin 10-årsdag. Hon var med om en bilolycka kort efter födelsedagen och dog tre dagar senare.

En präst tyckte att hon hade gjort ett så bra jobb att han öppnade sidan igen och kallade den istället för "Rachel's 9th Birthday Wish". Sedan dess har nyheten om Rachels insamling spridits via nyhetssidor och sociala medier som Facebook och Twitter. På kort tid hade tusentals människor lämnat donationer och mer än sex och en halv miljon kronor har samlats in till vattenprojektet.

Hon ler nog i sin himmel däruppe för hennes önskan blev ju uppfylld och lite till.




Dagen efter dagen före

Att vakna kl 8 dagen efter och enbart känna trötthet är hur underbart som helst. Jag hade ju vett att ta en Bamyl inatt innan jag la mig och det gjorde ju hela grejen.

Snart ska jag äta sista måltiden på 27 timmar, det känns ju lite sådär förstås, jag kommer gråta efter mat och annat och magen kommer krampa av hunger men FAN vad jag kommer äta imorgon när jag kommer hem, om vi ens kommer så långt, kanske ska ta med mackor och äta på vägen?

1.5 dl lavemang verkar verkligen väldigt lite att dricka när jag alla andra gånger varit tvungen att trycka i mig 4 liter av den där vidriga drycken. Hoppas också att detta smakar bättre. Sänd gärna en tanke eller två runt 18, det är då jag ska dricka, sänd gärna en tanke en timme efter också, det är då jag sprutlackerar toaholken inifrån. Notera gärna!


Oh dear

Ikväll har jag rockat röv, jag har rockat så mycket att min kamera i mobilen verkar ha slutat att fungera totalt. Det kallar jag en lyckad kväll.

Jag träffade på ett par flator, vet ni vad dom trodde jag hade för ålder? Håll i er nu, dom trodde jag var 65! Näe okej, inte helt rätt, 29 gissade dom på, herregud hela gänget verkar behöva förjävla starka glajjer. 29 liksom, när jag har en dotter på över 23. Dom trodde inte alls att jag var snart 42.

Jag har haft en förjävla rolig kväll, både hos Ewa och ute. Min dotter kom och hämtade Julia, en kompis som verkar ha haft en rolig kväll, vi dansade, både med varann och med...ja vad ska man säga..med andra.

Sen fick jag sällskap hem, den pratade inte så mycket men med följde den i alla fall.

Nu ska jag sova. Lavemangtime imorrn, längtar!



Jag bävar

Nu har jag varit på Apoteket och hämtat ut lavemanget. Läste pappret igen från mottagningen, det kommer inte bli kul imorgon. Kl 12 får jag inta en LÄTT lunch och inte äta ett skit mer före undersökningen, sa jag att den är 14.15 på måndag eftermiddag? Okej, det är kl 14.15 på måndag eftermiddag! Det innebär att jag inte får äta på mer än ett dygn. Imorgon kl 18 ska jag ta första påsen med pulver i 150 ml vatten och dricka upp det på en timme. Sen läste jag något som jag verkar ha hoppat över förut. Kl 6 på måndag morgon, jag skriver det igen, K L O C K A N  6 på¨måndag morgon ska jag ta andra påsen och dricka den på en timme. Sen måste jag dricka massa vatten fram till 2 timmar innan undersökningen. Jag hoppas innerligt att magen är helt tom innan jag ska sätta mig på bussen till grannkommunen där min dotter hämtar upp mig för att ta mig till staden där undersökningen ska göras. Annars kommer det bli problem!

Jag läste också¨nu att man ska undvika majs en vecka innan, oj då, vad hade jag i min köttfärssås igår tror ni? Just det MAJS! Det kommer bli problem.

Jag läste också vad biverkningarna kan bli och det är jag ju van vid men SMÄRTOR i magen, skitbra..eller inte.

Men nu blickar jag bara fram till kvällen för då ska jag och Ewa dricka alkoholhaltiga drycker och bli så där härligt...bortgjorda. Det är grejer det!


Skrämmande

Jaha nu har det hänt igen. Ett äldre par fick varken mat eller hjälp med duschning och påklädning. Att det ska ta en månad från det att dom fått bestämt att matlådor ska skickas ut till dom är ju förjävligt. Hur fick dom mat den månaden? Svärdottern lagade lunch till dom men har man ansökt om att få matlådor så ska det också komma!

Visst det är mänskligt att fela men att ingen kollade upp vilka som hade ansökt om matlådor på en hel månad är ju skrämmande. Vi får inte behandla vår äldre generation på det här sättet!

Nåt som jag undrar över, ringde dom eller sonen någon gång och tjatade om att få matlådor? Det framgår inte men det får vi ju hoppas och då är det ju ännu mer förjävligt.

Hoppas innerligt att när jag blir gammal så ska det gå klockrent med allt men det är väl för mycket begärt kan jag tänka mig.






Ny medicin

"Tidigare har det bara kunnat bekämpa virussjukdomar på två sätt; genom infektionsmediciner eller ett vaccin som förhindrar en infektion.

Den nya metoden kallar forskarna för DRACO och man tvingar virussmittade celler att förintas och därigenom stoppa infektioner, samtidigt som friska celler inte påverkas, skriver tidsskriften Time. Viruset hinner helt enkelt inte föröka sig."

Detta läser jag nu på Aftonbladet.se. Är inte detta rena drömmen för alla arbetsgivare? Inte en anställd som är hemma länge för en förkylning eller nåt annat virusartat. Hoppas bara att det funkar. Lite jobbigt att det kan ta upp till 10 år innan medicinen finns att köpa.

Det är på universitetet MIT i Boston som säger sig ha gjort stora framsteg när det gäller att bota virus snabbare.

 

 

 

 


Nu är det ta mig fan helg!

Fredag innebär inget trappstäd för min del men däremot kan man ta egna initiativ och ta det som man själv tycker ser förjävligt ut. Japp så fick det bli.

Det ser inte ut att vara så mycket men nedanför där ni inte ser var det mer. Mycket fjädrar från kajor måste jag säga.

 

 

Påsen var tom från början och sen vart den..ja rätt full men blev mycket finare!

 

Här är en del av allt

 

Jag gjorde ju det vanliga jag brukar göra på fredagar såklart, dvs, alla hissfönster, entrédörrar, speglar och även torka golven i hissarna. Dock räckte det med en gång, det finns dom som inte tänker till utan städar hissen på varje våning, inga namn nämnda.

Sen fick jag göra lite utearbete. Jag följde med två killar (läs EN kille och en lite gubbig kille) som hade huggit ner lite träd och buskar, mycket ris, grenar och skit blev det, det skulle på en skopa och sen upp på en vagn.

Kl 12 cyklade jag hem till mina föräldrar för att hälsa på, pappa var på benen men inte så mycket mer med det, han fick ju komma hem igår. Det bjöds på soppa och till efterrätt hemmagjord kräm på blandade bär. Det var gott.

Nu är det ta mig fan helg, det firar jag med att sova ett par timmar och inte en jävla klocka ska ställas, jag vaknar när jag är redo helt enkelt!

 

 



Vad är höjden?

Kan bara konstatera att jag nu har kommit på höjden av förvåning, det uppstod i morse när jag loggade in på Facebook. Jag har inte så många vänner, jag lägger inte till vem som helst, jag lägger heller inte till folk för att försöka slå ett rekord. Jag har vänner som jag vet vilka dom är, jag har heller inte så få vänner att detta har uppstått förut.

Höjden av förvåning är när man loggar in på Facebook och INGEN av ens vänner är inne! Nu kommer jag aldrig glömma den här dagen då jag blev helt tagen på sängen. Nu tänker ni, människan är 41 år och aldrig blivit tagen på sängen förut, vad är det för fel på henne? Snuskisar säger jag!

Förövrigt är det jag som köper en ny bh den 24:e, jag har tröttnat rätt bra på att skenan gjort hål i bh:n så den kör rätt in under bröstet, det är inte det minsta skönt. Andra använder plåster på sår..jag använder det för att försöka förhindra självoperation!

Fredag, möe sol ute och idag blir det en tur till pappa, han kom hem igår! Inflammerad galla är inte att leka med gott folk, inte alls!


Nogger är nog inte så smart

Jag hittade en ostboll på golvet, jag åt det igår så ni inte tror att den har legat där i månader.

Jag kastade den till Nogger som låg och sov i fåtöljen varav hon hoppar högt, ostbollen rullar längre ner i fåtöljen. Nogger sätter sig ner och råglor på den.

Efter en minut börjar Nogger på att bli otålig: -Du matte, jag tror den är död, den rör sig inte!

Jag: -Det är en ostboll Nogger, dom dör endast om man råkar trampa på den med en tung sko som tillhör en kropp som ser ut som..en människa.

Nogger lyssnar knappt och börjar prata med den: -Hörrö..ska du flytta på dig idag eller? Den här platsen är upptagen, det finns massa plats i soffan och i andra fåtöljen men du var skittvungen att lägga dig just på MIN plats?!

Nogger petade på den och då rörde den sig lite: -Men det var fan vad du var saktfärdig, kan du inte svenska? This seat is taken! Flöööö, försvinn, gå och döööö!

Morrhåren kroknade så mycket skrek hon, hennes ögon smalnade, tog sats och satte tänderna i den fort som fan.

- DÄR FICK DU!

Som sagt, Nogger är inte så smart.


Oh my

Om man måste ta till kirurg för att försöka se yngre ut så står jag nog över..ja om man nu kommer att se ut som mångmiljadärskan med det enormt långa namnet, vad sägs om Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva? Jösses, föräldrarna hade nog väldiga svårigheter att enas om ett namn, varför inte ta alla släktens kvinnliga förnamn i ett liksom?

Dessa två vill gifta sig. Hon 85 och han 25 år yngre. Hon äger massa miljarder och nu tror hennes barn att han bara är ute efter hennes pengar, ja med det utseendet kan man ju tvivla men hon kanske är en jävel i sängen eller väldigt snäll, kan laga mat och dammsuger helt naken, vem vet!

För att bevisa för barnen så ger hon bort alla miljarder till ungarna, om dom nu är övertygade att det är äkta kärlek? Näe tydligen inte för dom går motvilligt på bröllopet dom jävlarna. Herregud, detta kanske är äkta kärlek, dom kommer leva på kärlek och luft men äkta, det är det! Hade jag haft så mycket pengar så hade jag faktiskt skänkt massa miljarder till Afrikas offer, jösses vilken stor skillnad det skulle göra och vad glad JAG skulle vara om jag hade kunnat skänka så mycket.






Joråsåatteeee

Jag och Ewa gick på stan, först gick vi till Kappahl, där hittade jag nåt jag ska köpa när jag får pengar.

Öronmuffar såklart! Varma och sköna.

 

Sen träffade vi Annelie (hon med den frusna falukorven i pannan ni vet). Hon gillar mina shoppingkort sa hon. Synd jag inte tog kort när jag provade rafsettet då eller när jag sprang ut från provrummet endast iförd en illrosa bh, väldigt synd. Hon skulle till Göteborg för att shoppa, herregud inget undra på att våra affärer i stan slår igen liksom. Hennes syster gifter sig om två veckor, vad ska det vara bra för? Ett jävla slit med bröllopet verkar det vara, det ska in 80 gäster i ett 2-mannatält...eller hur det nu var.

 

Ja det var väl allt för nu.

 

 


Dagen så här långt

Eftersom det pissade ner regn igår kväll och vad jag tror inatt så tog jag för första gången på flera månader min jacka på mig när jag cyklade. När jag hade cyklat halva vägen så knäppte jag upp den. Kylan går inte igenom vad det verkar, jag var svett redan när jag kom till jobbet.

Vid frukost kom chefen aka "Frågetecknet" in i matsalen och meddelade att det idag skulle bli tårta, han skulle sluta, hurra sa vi. Näe okej, det är en jobbarkompis som fyller 60 idag. Han ser inte ut att vara en dag över...59. Det var Samhall som bjöd, jobbarkompisen började böla, han snorade i en av mina trasor jag skulle torka dörrfönsterrutor i, men hey man fyller bara 60 en gång liksom.

Detta kom födelsedagsbarnet och "Utropstecknet" med.

En jordgubbstårta (really?!)

 

Princesstårta. "Lappen" var gjord av choklad och den åt naturligtvis "Utropstecknet" upp.

 

Idag har jag förbannat mer än en gång på jobbet. Ja alla jävla björkfrön som kommer in i trappuppgången så fort nån öppnar dörren. Jag tog den där jävla sopborsten och sopade trapporna som finns utanför entrédörrarna plus att det kom med en och en annan spindel som inte hade vett att flytta på sig. Nu så, nu ska det väl inte bli så mycket inomhus, till nästa torsdag antar jag då det kommer vara lika mycket. Det är så fruktansvärt tacksamt jobb jag har..verkligen.

 

Nu ska jag gå iväg och valla Ewa på stan.

 

 


Hur naiv får man vara?

Skulle jag vinna 1.7 miljarder så skulle jag absolut inte berätta det för media, jag skulle heller inte gå ut med namn och bild på mig själv (inte på nån annan heller) och tro att du inte kommer få ett endaste brev eller telefonsamtal från folk du inte känner. Herregud hur naiv får man vara?

Det gifta paret Colin och Christine Weir gjorde just detta när dom vann den summan den 12 Juli och har nu fått fly landet för att det inte tog slut på tiggarbrev och folk som försökte luras. Ett ex: "Mitt namn är Colin Weir från Skottland. Jag och min fru vann 161 653 000 miljoner pund på Euromillion-lotteriet och vi har frivilligt beslutat att donera fem miljoner pund till dig. Om du har fått detta mejl i dag så är du en av de lyckliga vinnarna och allt du behöver göra är att ge oss dina personliga bankuppgifter så vi kan betala ut pengarna till dig”.

Folk skor sig på människor som har vunnit.

Skulle jag vinna så skulle jag knappt våga säga det till nån, jo min familj och mina vänner som har det svårt ekonomiskt såklart. Att ge är roligare än att ta.





Eh..

"Utropstecknet" visade mig en sak i frysen.

Jag blev lite orolig. Jennys dolme liksom, tänkte om jag hade missat nåt..

 

...men jag pustade snart ut när jag såg att det inte var nån dolme på tallriken, japp förpackningen är oöppnad. Dafgård, om en flata får välja.

 

 

 

 

 


Tänk dig att man får in en fluga i käften ...

Tänk dig att man får in en fluga i käften när man cyklar till jobbet, tänk dig då om man har sån livlig fantasi att man undrar om flugan hann skita i munnen på dig innan den spottades ut. Tänk dig att om man tänker så så blir man rätt spyfärdig och har rätt livlig fantasi. Stackars sate tänker ni. TACK säger jag!


Det knullar i munnen!

Ni vet, jag fick ju hem två kuponger på smaksatt vispgrädde från Arla som Smartson skickade till mig. Idag hämtade jag den ena med chokladsmak.

Så här ser den ut

 

 

Så här ser det ut på en matsked och vad ska jag säga att det smakade som? Kanske fet choklad, eller grädde med chokladsmak, japp så säger vi att det smakade.

 

Jag gick länge och väl innan jag bestämde mig för vad jag nu skulle ha till denna grädde med chokladsmak. Det fick bli Marabous marängtårta med mjölkchoklad och DEN kombinationen gjorde att det knullade i munnen, det var som änglar spelade en fin bit på fiol och nån annan som kompade på triangel, så smakade det. Supergott!

 

 

 

 

 

 

 

 


Äntligen!

Jag har väntat på denna kallelse!

Det var nu över två år sen jag gjorde den undersökningen sist och äntligen ska jag få göra den igen, SOM jag har längtat, eller egentligen inte för den är smärtsam trots stora doser morfin men ändå. Alltid bra att få tjocktarmen undersökt eftersom jag har Ulcerös Kolit.

 

Förut har jag alltid fått dricka 4 liter lavemang kvällen innan, dvs 2 dl var 5:e minut, nu är det tydligen annat. Både på kvällen och på samma dag jag ska göra undersökningen, eftersom lavemang har en tendens att göra att avföringen blir tunnare än vatten och jag måste ha en toa inom några sekunder så innebär det att jag måste ta ledigt från jobbet för det går ju inte att jobba i det där tillståndet. Hade jag haft en påse på magen som förvarar skiten så hade den blivit full. Hoppas bara att det smakar bättre än det gjort andra år för det är mer än sketäckligt ska jag be och få tala om. Saltvatten som är ljummet smakar det som, lite värre kanske. Jaja bara undersökningen visar att inga konstiga förändringar skett så är jag glad, då kan man genomlida det här.

 

 


Detta är en rubrik

Jag jobbade själv idag också och som ni vet så gör det mig inte ett skit faktiskt. Jag hann med det jag skulle plus att när jag putsade utsidan av källardörrens fönster så såg jag hur mycket frön, kärnor och löv det var utanför så jag gick och hämtade en borste i ett förråd där och sopade upp det mesta.

Det blev så fint så

 

Jag, en medarbetare och den ansvarige, ja alltså mitt nya namn på honom är utropstecknet ni vet pratade om hur det är på vintrarna med att städa och vad det finns för hjälpmedel så man inte trillar omkull på området. Utropstecknet hade svaret och demonstrerade själv.

 

Broddar såklart! Men jag undrar om inte dom ska vara på mitten av skon? Utropstecknet får enbart gå på tå! Han är lång och smal som ett utropstecken och på den här bilden ser det ut som att han har tre meter långa ben.

Han blev så till sig när jag sa att jag skulle ta kort och han vet att det hamnar på bloggen så han tog fram en stol fort och la upp fötterna på den bara för det. En del är verkligen medgörliga på det där jobbet.

 

 


Panikartat

Man vet inte vad ordet "PANIK" innebär förrän man tar tag i skithusrullen och inser att en ruta papper inte kommer räcka till att torka arslet med efter man har gjort nr 2. Man vet heller inte vad ordet "PANIK" innebär när man inser att det inte finns fler skithusrullar i lägenheten!


Nä det gick ju inte över då då

Jag skrev i söndags att min pappa fick komma hem, det fick han men sen kände han sig inte så bra, han fick hög feber och ville inte ha ett skit att äta. Allmänt dålig. Igår åkte dom in till akuten i grannstaden och se på fan, inget undra på att det inte gick över av sig själv. Han har en inflammerad galla antagligen. Han blev inlagd igen, dock inte på Hjärt-IVA utan en mer rätt avdelning. Antibiotika och dropp ordinerades och idag vet dom mer vad det är då farbror doktorn kommer att vara där på morgonen.

Kanske det blir att jag och dottern åker och hälsar på honom då, ja om han nu inte får komma hem idag förstås. Tar dom bort gallan så...ja då har han ingen sen. Det har inte jag heller ska tilläggas. Skönt att veta att han nu är på rätt plats och att det inte bara var vanligt magknip á la karl.

Sol idag igen! Göttans!


23 dagar kvar!

Japp som rubriken säger så är det 23 dagar kvar tills jag sitter på tåget upp till Jenny, enligt henne när jag nu pratade med henne i telefon är det 25 dagar kvar, inte EN enda gång har hon haft rätt på dagarna. Blir man sån däruppe? Bara undrar liksom.

Jag har gått igenom vad jag ska ha med mig. Detta är några saker.



Min hemmastickade baddräkt


Kunde inte välja så jag tar med båda




Ett norrländskt lexikon, nästan ett måste!


En musfälla? (Jag tar inget för givet)



Denna finns överallt dit jag ska

Ja jag är ganska förberedd faktiskt. 23 dagar kvar alltså. TJUGOTRE..dagar!





Som ett brev på posten!

Jag blev ju testpilot för Smartson igen, denna gång är det..ja ni ser ju själva. Smaksatt grädde! Jag har inte hämtat en sån än, gör det imorgon men nu är ju frågan då. Vad ska jag göra för att detta ska bli gott? Man kan ju inte gärna ha det i nån sås, kanske bara vispa och ha det till glass? För jag vill ju känna smaken liksom. Jordgubb eller choklad? Det är ju frågan! Får se vad det blir men spännande va? Japp! Blogginlägg blir ju självklart efter jag har testat detta, var så säkra!

 

 

 

 

 


Blir så fint så!

Idag fick jag ta ett höghus själv som ni vet så gör det mig inte ett skit faktiskt. Jag gillar att jobba själv och sen vet ju också folk vem dom ska klaga på om det inte blir ordentligt gjort, ja för fan, kasta skit på Sune vet ja, det var jag, det var jag, det var jag! Fast jag tycker inte det finns nåt att klaga på faktiskt. Förra veckan fick jag veta vad mer jag skulle ta, det har ingen annan sagt till mig förut, då är det inte lätt för mig att veta eller hur? Precis!

Så idag började jag med det.

Vet ni hur högt det låter om man kastar ner svep från sjätte våningen ner till källaren? Det vet jag därför sparkade jag ner dom istället, här är hela högen och är helt utmattade efter att ha dragits på golvet.

 

 

I källaren hittade jag en kompis, Malin döpte jag henne till, hon ville mest vara i fred. Tråkig Malin.

 

På en våning sitter den här, varje gång blir jag rädd när jag ser den i ögonvrån när jag kommer ner från trappan till den våningen. Jag VET ju att det sitter där men glömmer alltid vilken våning den är på, jag minns det inte än för när man städar trappor så vet man inte vilken våning man är på om man inte är så smart att man räknar, så smart är inte jag. Nu ska jag tänka på det nästa måndag om det är jag som städar där då också!

Det kom en förjävla stor regnskur runt 11, tur att det slutade då för solen kom fram lagom tills jag cyklade hem igen vid 12. Sen om fler på jobbet tyckte att jag kunde åka hem vid 11 spelar ingen roll, snällt? Inte ett skit, dom ville att jag skulle ut i regnet. Jag var ensam tjej med alla karlar, om karlar tycker att kärringar kacklar så vet jag nu att näe, det är fan ingen skillnad mellan könen!

 

"Du gör ett bra jobb tös! Dä ä annat än gubbera som lämnar gamle traser ätter säj!" Så sa en tant till mig nu i källargången. Det tackar jag för.

Ja det var väl allt för nu.


 

 

 

 


Så kan man göra

Här vill jag delge er ett sätt att få i sig något i magen på en söndagskväll.

Man tar fram två stelfrusna jävla vanliga skogaholmsmackor ur frysen och stoppar dom i micron

Medan man väntar på att dom ska tina upp kan man gå in i badrummet och kolla om någon av katterna har skitit

Sen tar man ur mackorna ur micron och kladdar på smör



Blir det för mycket så kan man ta bort lite av smöret



Om man har lite fantasi kan man skriva något på mackorna med randig kaviar, i detta fallet skulle det stå "Sune" på ena och "Flata" på andra, det misslyckades kan man säga



När det ändå misslyckas kan man lika gärna breda ut skiten istället



Man måste ju smaka om det smakade gott...



..och det gjorde det ju som synes!

Ja det var mitt tips till er från mig. Kom ihåg var ni läste det först!






Kommer inte på nån rubrik

Man vet när ingenting händer i mitt liv när det inte blir någon uppdatering här på nästan en dag. Men hoppsan, här kommer det ju ett. Innehållet däremot är väl inte det roligaste jag har skrivit men ändå kommer jag få besökare, men besökarna kommer sucka och tycka att dom hellre kunde ha gått ut med soporna, rest jorden runt, läst den där skittrista boken eller ringt någon avlägsen släkting bara för att man måste...istället.

Min pappa har fått komma hem idag förresten, DET var väl roligt, japp det tycker jag absolut. Smärtan i magen försvann. Läkaren som frågade honom igår om han hade skitit, japp exakt så frågade han..är säkert glad för nu kanske pappa har skitit, det vet jag ju inte, ska jag ringa och fråga? "Hej pappa, har du skitit idag? Jasså du har det? Gud så duktigt!" Pappa är inte 3 år, pappa är 69 snart. 

Idag har det varit bajsväder, regnat, regnat och regnat ännu mer. Jag har tvättat, DET var väl roligt? Det innebär att jag kommer till jobbet i nytvättade kläder, jag kommer lukta mumma, det gör jag varje måndag faktiskt, resten av veckan luktar jag skit..eller nåt.

Ja det blev ju ett inlägg idag också, hoppsan liksom! Yaaay!



Nehe?

Jag fick ett sms av min dotter: "Nehe hon var inge het ikväll alltså!" Jag fattade ingenting och smsade tbx: "Eh va?". Hon är hos en kompis ett antal mil bort och har börjat dricka diverse alkoholhaltiga drycker så trodde hon hade smsat fel. Men sen kom det ett MMS.

Det var sig själv hon menade. Het är ju inte rätt ord för en mamma att säga att ens dotter är faktiskt men jag har en snygg dotter absolut, håller ni inte med så låt inte mig få veta det. Hon kommer att sitta i ett hörn av lokalen och tacka nej till alla killar både till dans och....annat. Självklart!





Ja herregud

I förmiddags ringde min dotter mig och sa att morfar (dotters) ligger på sjukhus och åkte in i går kväll/natt. Jag åkte därför med hans fru dit och vi har nu varit där i några timmar. Jätteont i magen som går ut i ryggen, lite smärtor i bröstet också men efter ett antal tester så är det inte hjärtat i alla fall och det är ju skönt. Dom kunde också utesluta farliga saker så man kan pusta ut nu.

Nu ska han ligga där till måndag antagligen, han ligger på Hjärt-IVA men hoppas att han får komma in någon annanstans eftersom dom specialiserar sig just på hjärtat där och om det inte har nåt med det att göra så är det ju bättre han kommer dit han ska. Inga tabletter eller morfin hjälper, frustrerande att inte veta vad det är. Jag åkte buss hem medan hans fru är kvar nån timme eller två till.

Hoppas att han snart kommer hem.

Den där Harry Boy kan förresten gå raka vägen till soptippen nu. Han verkar inte kunna hästar, 3 helger i rad har han gissat helt fel på hästarna, tycker han kan bli sopgubbe istället jag!


Det är bögarnas fel

När jag hörde låten "Det är bögarnas fel" så asgarvade jag. Flera av mina manliga homosexuella vänner på Facebook la ut videon och garvade, fick medhåll av deras homosexuella manliga vänner, ingenstans har jag sett någon tråkig människa som varken har humor eller märker ironin i låten, trodde aldrig det skulle missuppfattas av nån faktiskt.



I tisdags besökte gruppen "Grotesco" Allsång på Skansen som ligger bakom låten. Då är det just en människa utan humor som har anmält programmet just för detta uppträdande. Rätt skrattretande faktiskt. Varför var det ingen som anmälde Johan Glans och Josefine Bornebusch när dom framförde låten "Mamma pappa barn" på QX-galan då? Ett helt hav homosexuella i lokalen och ALLA skrattade! Antagligen hade ALLA humor.

Anmälaren vill ha det till hets mot folkgrupp för han är själv bög och tog illa vid sig. Hallå eller, Grotesco är en humorgrupp! Jag skulle asgarva om samma låt gjordes om och fick titeln "Det är flatornas fel".




Att "komma ut ur garderoben".

Nu är det Pride och jag ser klipp från några kändisars "komma-ut-historier". Jag har ju skrivit om min egen men det är ju länge sen nu. Kan ju skriva lite igen då.

Kortfattat: Jag kom på att jag var bs (japp jag var ju det först) väldigt sent. Det var för 12 år sen som jag råkade på en tjej på en chatt och upptäckte att jag blev attraherad, vi träffades, det ena ledde till det andra och jag var i sjunde himlen, inte i just tjejen utan hela grejen. Pusselbitar föll på plats från hela mitt liv.

När jag var helt säker på att jag var bisexuell så var det dags att berätta för familjen. Jag dejtade en tjej då och hon frågade om hon skulle komma upp (hon bodde 22 mil ifrån) men jag sa att jag nog skulle klara det själv.

På mors dag 2002 när hela familjen var samlad ändå tänkte jag kläcka det. Jag var nervös, jag försökte få ett tillfälle till det hela, jag spelade upp vad jag skulle säga i huvudet. Mellan middagen och efterrätten ställde jag mig upp och berättade det. Jag pustade ut och inte var det många som var förvånade i alla fall. Det var positivt och pappa sa att han nog hade vetat det. Han hade ju märkt hur jag var när jag växte upp. Svarta träskor med motorcyklar på, ville hellre ha en cykel med "limpsadel" osv.

2005 träffade jag en tjej som är mitt senaste ex, vi var tillsammans i 1.5 år och under tiden kom jag också på att jag var flata. Jag kände att jag aldrig mer kunde ha ett förhållande med en kille, allra minst ha sex med en sån. Idag blir jag spyfärdig bara jag ser en "snopp" på bild.

Jag trodde jag var kär i killar på den tiden men efter några förhållanden med tjejer så vet jag idag skillnaden, det är STOR skillnad och jag är förbannat glad över att jag "kom ut". Jag pratade med en kompis som också är flata och hon stöttade mig och sa att det skulle kännas bättre om jag kom ut. Jag som trodde min familj skulle typ stöta bort mig stöttade mig från första dagen och det kändes som en hel befrielse att få berätta det. Jag mådde mycket mycket bättre efter det så jag råder alla "smygbögar och smygflator" att komma ut för familjen, är det negativt för dom så är det inte dig det är fel på, det är deras problem. Var stolt över vad du är!



Så var jag igång igen!

Efter att ha varit hemma i två dagar var det dags för jobb idag igen. Magen skötte sig galant, kan vara att jag inte vågade äta någon frukost kl 9 imorse, kan va!

Med ny chef som ser ut som ett levande frågetecken när man frågar vad man ska göra när man kommer på morgonen tänkte jag föreslå att få åka hem igen men nej då nej då, han ringde den ansvarige (han som mer har utropstecken än frågetecken). Det fick bli en liten runda i höghusen. Putsa alla hissfönster in och utvändigt, putsa entrédörrarna (dom boende verkar inte ha sett den bröstliknande saken man ska putta upp dörren med, jag gör det mer än oftast och ni förstår nog varför). Kollade golven i hissarna om det var skitigt, nepp det var ju inte det då! Det tog en timme allt som allt.

Frukost intogs ju inte men jag var där, alla andra moffade i sig diverse saker som yougurt, fil, mackor eller nåt annat ätbart. Jag frågade den ansvarige vad jag skulle göra och han frågade: "Vill du gå en promenad?". Jag såg bilden framför mig, han och jag på en promenad, på en undanskymd plats skulle han putta upp mig mot en vägg och göra diverse saker och jag...jag skulle pipa fram att jag minsann är flata och inte vill ha en enda karl. Innan bilden försvann helt sa han att jag kunde få gå skräprundan. Ja...ha! Okejrå, det gjorde jag.

Jag fick en alldeles egen plockepinne och jag roffade åt mig en soppåse och sen gick jag, gick och gick, plockade, plockade, förbannade folk som slängde massa skit omkring sig, gick, plockade och sen...gick jag lite till. När jag hade gått en timme så gick jag in till kontoret igen. Där satte jag mig och pustade ut en sväng, en ganska lång sväng förresten. Efter svängen gick jag ut en sväng till och sen kom regnet, då var det slut på svängandet och jag gick in igen. När jag hade suttit en stund till så fick jag åka hem. Nu jublar den ansvarige (jag vet att han läser min blogg), yeeees Sune har åkt hem, nu är det frid och fröjd! Japp jag såg dig allt hörrö!

 

Jag cyklade till Netto och eftersom det regnade så ville jag ha en regnkappa, min som jag fått låna av den ansvarige var naturligtvis hemma. Jag hittade en.

 

Det var en Barbapapparegnkappa, eller snarare Barbala, Barbaskön, Barbasnygg, Barbaurful..eller nåt. Jag började gråta när den inte fanns i min storlek, typiskt min otur!

Hittade dessa men inte heller dom fanns i min storlek! Jäfla fi fan Netto!

 

Sen tycker jag att Netto har väldigt konstiga "Första hjälpenkuddar" faktiskt.

 

Nu är det helg! Dottern ringde precis och hon kommer och hämtar mig om några timmar för då ska jag skjutsa henne till stationen och ha bilen över helgen, hämta henne på söndag kväll. Kul att ha bil! Särskilt när man inte har pengar liksom, verkligen...kul.

 

 



Haft dottern på besök

"När försvinner solen från din balkong?". Det var ett sms jag fick från min dotter. Jag svarade att här har jag ingen sol utan istället snöar det, är -35 och det regnar renar från lappland. Näe okej det gjorde jag inte. Hon kom hit, vi åt mat och sen bytte hon om till bikini och vi satte oss ute. Jag fick inte plats i solen utan fick sitta i skuggan, näe just det, min vänstra arm var i solen. Stor balkong? Inte ett skit.

Ungefär 511 gånger fick jag frågan "Har jag fått nån färg eller? Syns det nåt?".

Jag var tvungen att ta kort för att få henne att fatta att hon nu inte behöver fråga fler gånger.

När man är med min dotter så har man aldrig tråkigt. Hon har humor och ironi är nog hennes mellannamn. Så kul att vi kan umgås, ja om ingen annan ser vill säga.

Även idag var hon trött på att jag alltid tar kort på henne, var bara tvungen att ta ett till bara för det. Här med vattensprutan som jag fick fylla på en gång för att hon gjorde slut på vattnet.

 

När hon hade tröttnat på att vara ute i solen slängde hon upp en 20:a och sa att det nu är dags att betala tillbaka till sin mamma efter 23 år, ja för allt hon fått av mig genom åren. Jag blev sketglad, hurra, nu kan jag köpa mig en ny mobil!

 

 


Ja......ha!

 

Man vet att man är hörselskadad när man sjunger med på engelska..när låten är på danska.

 

 

 


Nya "2 1/2 män"

USA:s serie "2 1/2 men" ligger för mig bland dom tre bästa serier genom tiderna. Serien har hållit på sen 2003 och i höst kommer det bli lite förändrat, eller ja, inte så lite heller eftersom Charlie Sheen inte kommer att vara med längre. Han har liksom sig själv att skylla. Ingen kommer att ersätta honom. Däremot kommer det in en annan stjärna nämligen Ashton Kutcher. Han kommer att komma in som en miljardär med krossat hjärta.

Jag älskar Ashton Kutcher, han är nutidens Charlie Sheen, ja utan drogerna och alkoholen då. Sen att han är gift med en av USA:s absolut snyggaste skådespelerskor gör ju inte saken bättre, Demi Moore för dom som suttit isolerade dom närmsta 10 åren och inte vet nåt.

Nån mer som ser fram emot nya 2 1/2 män?! Jag gör det! Nya avsnitt spelas in i höst.

Angus T. Jones (Jake) är däremot min favorit i serien!



Bu eller bä?

Först när jag läste om den 11-åriga invandrartjejen som blev avkastad av SJ i Kumla som hade sin 22-åriga storasyster med sig som olyckligtvis var på toaletten just då och 11-åringen inte kunde visa upp någon biljett så tänkte jag, screw you SJ! Flickan var försvunnen och man målade upp alla möjliga scenarier.  Jag följde uppdateringen om henne och hon har nu kommit till rätta. En 66-årig kvinna hade tagit hand om henne då hon fann flickan storgråtandes i trappan till perrongen, tog med henne hem, gav henne mat och en natts sömn på soffan.

Jag läste Malin Wollins krönika om det hela, jag läste också kommentarerna hon fått på artikeln och jag går fram och tillbaka i mitt tänkande här. Nya synsätt på nåt sätt. Jag vet varken ut eller in men jag tycker ändå att det är förjävla fel av SJ att slänga av en liten 11-åring utan att vidta åtgärder och se till att flickan kommer i goda händer först. Dom påstod att hon inte pratade bra svenska men det dementerar kvinnan som tog hand om henne. Men hade det varit jag som tog med mig flickan hem till mig så skulle jag naturligtvis försöka få tag på nån direkt. Man vet väl att en 11-åring någonstans har någon anhörig som är orolig? Eller var det för att hon var mörkhyad som man tänkte att det inte är så noga?

Hur som helst så gör jag som Malin Wollin, jag hyllar den 66-åriga kvinnan för att hon såg det ingen annan såg vad det verkar, en rädd och förtvivlad tjej som var i en stad där hon inte kände någon.





Plötsligt så händer det

 

Här är kort på två stycken som med huvudbry om hur detta kunde ske. Men det är också två kort på två stycken som ser ut så här när Nogger ratade mat. Båda i chock!


Varför jag inte vill att Iza och Nogger ska vara i sovrummet när jag sover

Jag sov några timmar på förmiddagen dels för att min mage inte är bra och dels för att jag var vråltrött. Jag vet ju egentligen att jag inte ska sova med båda katterna i sovrummet men jag verkar ha glömt bort. Det gör jag inte nu. Varför?

Väckningar:

  • Vaknar av att Iza puttar på mig med nosen i armhålan, jag vänder mig och somnar om.
  • Nogger leker tjur och stångar min ena fot och hoppas att foten ska klia henne på huvudet och allra helst bakom hennes öron, jag viftar på foten och hör sen en duns på golvet, jag somnar om.
  • Vaknar av att jag känner morrhår i ansiktet och inser att det inte är mina utan Izas då hon är med bekymrad rynka mellan ögonen står med munnen i min mun och kollar om jag andas, jag skriker högt, vänder mig om igen och somnar om.
  • Vaknar av att jag känner att nån/nåt ligger på min mage. Ser Nogger ligga raklång där med en blick som säger att vi nu ska leka "arga leken", jag vänder mig om, hör en duns på golvet och somnar om.
  • Vaknar och känner två tassar stenhårt tryckta på min rygg, vänder mig om, ser Iza illröd i fejset och hon misslyckades just med att försöka putta ner mig ur sängen.
Jag gav upp men har nu skrivit med stora bokstäver över hela sovrummet: "DOM SKA UT FÖRST INNAN DU SOMNAR, BEGRIPS!"







...om magen får bestämma

När klockan ringde (en envis ringsignal på mobilen, ja en sån där signal som kan väcka upp döda, medvetslösa, idioter och mig) så slängde jag av mig täcket, sträckte på mig, tog av mig mitt blomrutiga nattlinne, vek ihop det så där fint som dom gör i affärer (om det nu inte har varit rea och 511 personer rotat runt och lika många plagg blir skrynkliga), la det under kudden och gick upp. Näe okej, inget nattlinne men det ser bra ut i skrift.

Jag hoppade in i duschen, fixade frillan, klädde på mig och gav katterna mat. DÅ säger inte min mage med mild röst "godmorgon" utan mer med panikartad röst med en släng av elakhet: "Hörrö, redo för lite fart?" Visst tänkte jag och skulle släppa ut lite luft, döm om min förvåning när jag hörde min mage asgarva åt mig och jag fick springa in på toa fortare än när en man från Nigeria springer 100 meter på ett OS!

Efter en kvart och en tom mage segrade den, jag fick ringa jobbet och sjukanmäla mig. Min mage vs Sune= 1-0.

Har ringt vårdcentralen också för att få fler tabletter, har jag tur så slipper jag ett läkarbesök, hoppas jag bara får ett recept som jag kan hämta ut fort som fan och sen hem igen.

Ja det var väl allt för nu.


Klart att det är en slump!

Den 31 augusti åker jag upp till Sundsvall, jag ska åka X 2000 två gånger dit. Jag vill gärna komma dit i tid, jag vill gärna komma fram utan missöden eller råka ut för "en slump" då ett av tågen havererar, jag vill gärna sitta på mitt säte i lugn och ro, glo på alla kossor, alla får och le åt allt vackert på väg upp, jag kan resa mig upp enbart för att gå och göra nr 1 eller nr 2 men sen sätta mig ner igen, luta mig tillbaka och bara njuta. Det jag inte vill är:

  • Höra att tåget har fått elfel och måste därför stanna
  • Få höra att till Sundsvall kommer jag inte...inte med det tåget i alla fall
  • Få kastat i ansiktet att jag minsann får lyfta på min feta röv för att till fots ta mig till närmsta stad/by/håla för att sen ta häst och vagn till min slutstation.
  • Få höra att "det aldrig händer annars" för det vet alla att det gör.

Hur det blir får vi se då men som sagt, nåt jävla "det är en slump" vill jag alltså inte höra den 31 augusti!





En bild säger mer än tusen ord...

...men för dom tröga kan jag skriva mindre än tusen ord och säga att denna maträtt ser..ja vad ska man säga..redan använd?



Ännu hetare dag

Idag är det inte bara varmt, det är hett! På morgonen följde jag med en tjej för att köpa läsk, det går åt mycket läsk på vårt jobb måste jag säga, japp jag är en av dessa som köper en läsk varje dag, obs, EN! Jag delar upp den på två gånger. 3 kr kostar den, helt överkomligt pris faktiskt.

Sen var vi i en butik som Samhall har samarbete med, där kan man köpa arbetskläder och skor. Jag hämtade ett par, "barnskor" kallade personalen dom bara för att det är storlek 38.

Här ropar fötterna efter luft

Dom är rätt tjocka och det är stålhätta i fram, men jag kan säga att det är aluminium och inte stål. Jag hade samma vikt på skorna när jag jobbade på Electrolux. När jag hade haft dom i en timme så kände jag att jag nog skulle tagit en storlek större, nu ropade fötterna inte bara efter luft utan nu började det även att krypa i dom. Jag lättade på snöret och då riktigt hörde jag hur dom flåsade av tacksamhet därinne. Jag ger dom en eller två dagar till, ja skorna alltså, inte fötterna. Är det samma sak om några dagar så får vi reklamera dom och ta en storlek större.

När jag gick en runda på området så satt det en äldre kille i en solstol i bar överkropp och solglasögon. Han hälsade och frågade om jag jobbade. Jag sa ja och då tittade han bara på mig, sa "din stackare" sen la han sig ner i solstolen igen. Hade jag haft en hink med iskallt vatten i näven så hade han fått det över sig. Ja vissa av oss måste ju jobba liksom. Men...jag trivs!

 


Pride Stockholm 2011

Ja då drar den årliga "Priden" igång idag då. Det som är nytt är att det är en "öppen" festival. Det är inte inhägnat utan öppen för alla. Undrar om det är en sån bra idé förstås. Det är större risk för attacker mot homosexuella men budskapet är ju bra.

Thomas Beatie talar i invigningen, ja ni vet han "den gravide mannen" som behöll den kvinnliga delen mellan benen för att hans fru inte kan få barn. Han har varit aktuell förut i "Pride Stockholm" men då har det varit att han snart skulle föda.

Varför inte jag är däruppe i år? Kan vara för att jag inte har råd med tåget upp, hem och allt omkring som kostar. Har inte råd med andra ord sen är det nåt speciellt när det är en inhängnad. Det är mäktigt att se "Paraden", den borde alla åka upp att se. Eller också är det bara jag som tycker det är mäktigt, ja..jag och alla andra homosar kanske.

Nåja, Pride Stockholm 2011 är nu igång!





Ännu en het dag

Då var det måndag igen och OJ vad jag har längtat...eller nåt sånt.

Varje morgon sitter det en våt kvinna och sprutar för fullt när jag cyklar förbi, hon är nog glad över att se mig. Hon sitter alltid på samma ställe och det är ju bra..annars hade det varit lite spooky faktiskt.


Hon är nog bisexuell för ibland är det en man där i illgula jobbarbyxor och packmoped, hon sprutar när han pillar lite på henne, jag är alltså väldigt utbytbar.

Idag kom det tillbaka flera stycken från sina semestrar på jobbet. Det innebar att jag fick jobba ihop med en kvinna, vi tog en trappuppgång var i ett höghus. Det tog ju inte så fasligt lång tid så sen tog jag och fixade i köket, karlar vet inte vad diskmaskin är för nåt, dom vet nog vad det är för nåt om en kvinna står och plockar ur den. Men det gör inget, då hade man lite att göra. Rulla tummar är jag också rätt bra på nu för det blev en del av den varan idag.

Jag åkte och tränade och OJ vad jag tränade, jag tränade så mycket att jag var tvungen att sluta efter 10 minuter, jag blev illamående. Jag är väl lite smått gravid eller nåt.

När jag cyklade hem flög det en helikopter i luften, tur att den var i luften och flög liksom. Jag tog fram kameran och då flydde den. Så typiskt eller också hade dom rea på Siba eller nåt som han/dom/hon/den/det ville flyga dit.

 

 

Helikoptern är i den röda och runda cirkeln om ni nu letar febrilt.

Nu blir det till att sova nån timme eller tre och sen står det väl som spön i backen alternativt haglar, snöar eller är orkan ute.