Jag hatar pengar!

Har just pratat med Jenny och det är bara att konstatera att vi båda hatar pengar eller avsaknaden av dom vill säga. Ingen av oss har gott om pengar och det märks mycket mer på vårt konto om det fattas en femhundring eller en tusenlapp. Det är det som har hänt nu. Jenny fick inte så mycket i lön som hon trodde och jag har ju verkligen inte mycket att röra mig med så nu blir det ingen resa för mig upp till henne. Det suger både getballe och elefantarsle ska jag tala om!

Det är detta vi har sett fram emot, ja resan alltså, inte avsaknaden av pengar. Vi har sett fram emot det i 1.5 månad! Jag hatar pengar mer den här månaden än annars. Tänk om jag kunde få ha tur i spel nångång men jag vinner ju ta mig fan aldrig.

Jaja min dotter blir ju glad i alla fall för då har hon nån som hämtar henne i grannstaden nästa lördag då hon kommer hem från utlandet. Just det, hon åker till Spanien en vecka på jobb. Hon har fått ett modellkontrakt och ska mata delfiner i nån sketen pool där..eller hur det nu var. Näe okej, hon ska dit med sin brukare så det blir mest jobb och mindre delfiner. Har hon tur kanske hon får slänga sig i en pool nån av dagarna, ja utan delfiner då.

Jaja, nu ska jag göra annat, gå och dö en smula eller nåt.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Fan, vad trist för er!! Önskar det hade varit nåt man kunnat göra men mitt konto ser ut som ert, tyvärr. :(

2011-08-25 @ 16:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback