Så var jag igång igen!

Efter att ha varit hemma i två dagar var det dags för jobb idag igen. Magen skötte sig galant, kan vara att jag inte vågade äta någon frukost kl 9 imorse, kan va!

Med ny chef som ser ut som ett levande frågetecken när man frågar vad man ska göra när man kommer på morgonen tänkte jag föreslå att få åka hem igen men nej då nej då, han ringde den ansvarige (han som mer har utropstecken än frågetecken). Det fick bli en liten runda i höghusen. Putsa alla hissfönster in och utvändigt, putsa entrédörrarna (dom boende verkar inte ha sett den bröstliknande saken man ska putta upp dörren med, jag gör det mer än oftast och ni förstår nog varför). Kollade golven i hissarna om det var skitigt, nepp det var ju inte det då! Det tog en timme allt som allt.

Frukost intogs ju inte men jag var där, alla andra moffade i sig diverse saker som yougurt, fil, mackor eller nåt annat ätbart. Jag frågade den ansvarige vad jag skulle göra och han frågade: "Vill du gå en promenad?". Jag såg bilden framför mig, han och jag på en promenad, på en undanskymd plats skulle han putta upp mig mot en vägg och göra diverse saker och jag...jag skulle pipa fram att jag minsann är flata och inte vill ha en enda karl. Innan bilden försvann helt sa han att jag kunde få gå skräprundan. Ja...ha! Okejrå, det gjorde jag.

Jag fick en alldeles egen plockepinne och jag roffade åt mig en soppåse och sen gick jag, gick och gick, plockade, plockade, förbannade folk som slängde massa skit omkring sig, gick, plockade och sen...gick jag lite till. När jag hade gått en timme så gick jag in till kontoret igen. Där satte jag mig och pustade ut en sväng, en ganska lång sväng förresten. Efter svängen gick jag ut en sväng till och sen kom regnet, då var det slut på svängandet och jag gick in igen. När jag hade suttit en stund till så fick jag åka hem. Nu jublar den ansvarige (jag vet att han läser min blogg), yeeees Sune har åkt hem, nu är det frid och fröjd! Japp jag såg dig allt hörrö!

 

Jag cyklade till Netto och eftersom det regnade så ville jag ha en regnkappa, min som jag fått låna av den ansvarige var naturligtvis hemma. Jag hittade en.

 

Det var en Barbapapparegnkappa, eller snarare Barbala, Barbaskön, Barbasnygg, Barbaurful..eller nåt. Jag började gråta när den inte fanns i min storlek, typiskt min otur!

Hittade dessa men inte heller dom fanns i min storlek! Jäfla fi fan Netto!

 

Sen tycker jag att Netto har väldigt konstiga "Första hjälpenkuddar" faktiskt.

 

Nu är det helg! Dottern ringde precis och hon kommer och hämtar mig om några timmar för då ska jag skjutsa henne till stationen och ha bilen över helgen, hämta henne på söndag kväll. Kul att ha bil! Särskilt när man inte har pengar liksom, verkligen...kul.

 

 



Kommentarer
Postat av: Ingvar Gustavsson

Återigen, det roligaste jag läst på länge. :-)

Frågetecknet och Utropstecknet, nya namn på chefen och mig. :-))

Kram (trots att du är flata ;-) från mig.

2011-08-05 @ 20:28:03
Postat av: Sune...the girl

Svar till Ingvar: Japp, ni har numera fått nya nick men undrar vad chefen skulle säga om jag kallade honom för "frågetecknet", ingen anställning här inte! Kram (Trots att jag är flata) :)

2011-08-05 @ 21:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback