Som det vore igår

Så har man pratat i tele i 2.5 timme med människan från förr. Så jävla kul och nervös var man ju också. Efter att ha hyperventilerat i en brun papperspåse (det var hål i den, vilket dilemma) så ringde hon.

Det var som att det inte alls var 6 år sen utan mer igår eller nåt. Vi babblade på om allt och inget och hade vi nu haft samma mobiloperatör så hade vi nog kunnat prata i evigheter men jag ska till öronläkarn nästa vecka så det går ju inte.

Mycket blev uppklarat och det känns så fruktansvärt skönt. Pusselbitar sattes på plats och nu släpper vi inte vår vänskap igen för säger hon upp den igen så ska jag personligen lägga henne i en låda och skriva Alaska eller "Jävla Afrika" på. Där hör du! Jag vet att du läser min blogg. (Här skulle det kunna vara en flirtgubbe men som sagt, inga jävla smilegubbar i min blogg!).

Nu ska jag försöka sova och smälta allt som sades. Godnatt!


25 år sen

Idag är det då hela 25 år sen Olof Palme sköts på öppen gata i Stockholm. Helt otroligt att det fortfarande är ouppklarat.

Jag minns vad jag gjorde den kvällen. Jag var 16 år och var tillsammans med min dåvarande pojkvän i hans gröna Volvo 142:a. Det var fredag och jag tror att vi hade med oss några av mina kompisar också i bilen. Senare skjutsade han mig hem och han åkte hem (han bodde 7 mil från mig).

På morgonen efter vaknade jag som vanligt tidigt och ville då se något som hette "Gomorron Sverige", ett program som man kunde ringa in och vinna massa saker plus att det var gäster osv. Per Ragnar var programledare. Pappa var redan vaken och satt framför teven. När jag tittade på teverutan så var det inte alls "Gomorron Sverige", istället såg jag nyheter där det visades bilder på Olof Palme, vår stadsminister på den tiden. Jag frågade pappa vad det var som hade hänt och han mumlade nåt om att Olof Palme hade blivit skjuten kvällen före.

Hela den dagen var det nyheter och det var vad alla pratade om en tid framöver och nu är det alltså hela 25 år sen.

Minns du vad DU gjorde denna dagen då Olof Palme sköts?Tidig kväll - tidig morgon

Igår gick jag och la mig efter Big Brother, trodde jag skulle få ligga länge och väl innan jag somnade men jag spelade på mobilen en kvart sen tog jag på mig snarkmasken, vände mig om och stensomnade på två röda.

Jag vaknade 5.40 av en full blåsa, gick upp och tömde, kollade så katterna hade mat och gick och la mig igen men denna gång kunde jag inte somna om. Utanför stod Nogger och illvrålade om att jag skulle öppna dörren men tji fick hon när jag vrålade tillbaka att hon skulle gå och lägga sig.

Lördagen måste ha tagit mer hårt på mig än vad jag först trodde. Eller också är jag bara inte van, det får bli oftare nu alltså.

Vad händer idag? Jag ska väl hoppa in i duschen så småningom och gå till banken för att få ett bevis på vad elen ligger på sen till kommunhuset för att lämna papper till soc. Sen ska jag bara vänta på ett telefonsamtal från människan jag "pratar" med. Jo vi har pratat i tele förut men det var herrans massa år sen. Det ser jag fram emot.


Text tack!

Jag har aldrig vart med om en Big Brothersäsong med så många skåningar i. Jag borde vara van efter att ha varit sambo i flera år med en skåning men han pratade inte så bred skånska i och för sig men när det är så många som har svårt att höra vad skåningar säger så borde tv 11 för fan texta! Det gör att man tappar orken och lusten att fortsätta titta.

Jag som hörselskadad får stora problem när det är flera stycken som pratar samtidigt och sen skåningar på det. Det är jobbigt! Tv 11, TEXT TACK!Dagen efter

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har sovit lite och sen har jag bara legat på rygg i sängen och glott på film. Trött som en gnu men ska väl gå och lägga mig rätt tidigt ikväll istället. Varför blir man så jävla slö dagen efter? Jag är inte bakis längre men seg och orkeslös. Jag är nog för gammal för att springa ute men i och för sig så gick jag upp tidigt igår och höll på att städa. Det är väl kroppens sätt att säga ifrån att nu jävlar Sune ska du inte städa förrän till jul!

Men vi hade kul i alla fall det är huvudsaken.

Vad har ni gjort idag?
God morgon Sverige

Ja jag vet, klockan är åt helvete för tidigt men jag vaknade av någon anledning väldigt tidigt, jag som inte kom i säng förrän 4 eller nåt, hade inte så stor koll på klockan faktiskt.

Gårdagen var skoj och denna gång var jag inte fullast, jag var inte så full alls faktiskt. Vi var ute på krogen men klockan sprang iväg till kvart i 1 innan vi klev in. När jag skriver vi så var det bara jag och Annelie, inte samma som i "hon med gipset" utan en annan. Ewa skulle gå i förväg men därnere var hon inte i alla fall. Vete fan vart hon tog vägen. Men jag och Annelie hade kul ändå. Vi dansade...och dansade...och pratade med folk. Det var inga "Åh Sune är DU här!" Utan mer "VAR ÄR EWA!" Så poppis är man alltså.

Vi såg Melodifestivalen också. Det var jättebra, dock minns jag inte nu vilka som gick vidare.

Jag är trött, jag är bakis och ja.. jag är bara glad. Don´t ask.


.....

Not to self: Ha inte tummen nära rakbladen när jag rakar mig!

En bit av tumnageln rakades bort.

Ändrade planer

God morgon! Klockan är 9.36 i skrivande stund och jag har redan varit på ICA, MED ränder efter snarkmasken i fejset. Det var nödvändigt, ja inte att ha ränder men att jag gick dit så tidigt. Jag vill inte stressa sen.

Människan jag"pratar" med har bara tid att prata ett tag och jag vill finnas tillgänglig just då så jag gick iväg tidigare.

Det har blivit ändrade planer. Det är bara en som ska hit till mig ikväll, dom andra kunde inte komma ifrån och med tanke på hur väglaget ser ut idag med underkylt regn då jag hade det väldigt jobbigt med att gå till ICA så är jag glad över att vara här. Närmare krogen dessutom. Är man då lite berusad och ska gå på det underlaget så kan inte jag garantera att jag stannar på mina fötter på backen eller att jag inte bara slänger mig handlöst åt sidan och vägrar gå mer.

Så får det bli och det kan ju bli kul ändå. Den här tjejen som kommer hit, hon och jag har aldrig festat själva förut så det kan ju bli kul. Hon är en rolig prick, jag omger mig oftast bara med roliga prickar. OPA!


För första gången på...gud vet när

Ja då var det bestämt då. Imorgon kommer mina grannar får höra att jag bor här, att jag har vänner, vänner som kan röja och röja kommer vi nog att göra.

Jag ska ha FEST, jajjemensan, när jag hade fest sist minns jag inte ens. Det måste varit... ja det minns jag som sagt inte. Vi har alltid varit hos andra av den ena eller andra anledningen. Men nu så. Nu ska jag ha serpentiner i taket, konfetti i hela lägenheten, damma av mina ölglas (om jag inte sålt dom på Tradera), göra rum i kylen för alla våra öl, inte så svårt eftersom det ekar rätt tomt därinne ändå.

Jag måste städa också och det är det jag gjort, ska göra, borde äh, gör det senare. Nu finns ingen återvändo. Jag har en laptop med en högtalare anno 1839 men ändå, det kommer ljud ur den och det är det enda som behövs, just det, jag har Spotify också. NU är det fulländat för en fest hos Sune!

Imorgon alltså, då smäller det!
Rock n´roll mina vänner!

Fredag och jag är glad. Är ni sega, trötta eller bara allmänt deppiga. Sune har lösningen!

Underbara Status Quo som jag hörde mycket på i min ungdom och idag återupptar jag lyssnandet.

Lyssna och njut god damn it!

 

 


Fredag igen då

Jag vaknade vid 8 och önskade bara att klockan skulle bli 12. Det är tvättstugedags och sen måste jag städa. Javisst låter det som en helt underbar fredag?

Imorgon är det fest, vi får bara se var, det beror lite på hur saker och ting artar sig så att säga. Rasande kul kommer det att bli i alla fall det är jag helt övertygad om. Krogen blir det och den bästa trubaduren kommer vara på plats, jag ska kompa på triangel, om det blir min egen eller en lånad för tiden utvisa eller hur många procent det kommer vara i min kropp vill säga.

Igår skulle jag få jeansen jag köpte på Tradera, jag har samma storlek på ett par andra men dom jag nu fick var för små. Skit också! Ja då får det helt enkelt bli mysbyxor eller Helly Hansendräkten...IGEN! Jag är trött att vara snyggast klädd på krogen, jag får alla på mig då och det är jobbigt som fan. Det brukar sluta med att jag får stå där utanför när det stänger och köra "Ole dole doff" med vem som ska få hänga med mig hem.

Ja det var väl allt för nu.


Säg den lycka som varar länge

Jag som lugn och harmonisk skulle gå och lägga mig, tji fick jag när jag fick ösa vatten med en jävla liten burk från brunnen under badkaret! Inte en gånger utan säkert en 50 gånger.

Okej låt oss ta det från början. Ni vet ju att jag häromdagen tyckte att jag var så duktig för att jag hade fixat "proppen" i brunnen under badkaret, det gick kanske två dagar sen var det likadant igen. Jag tog ett bad tidigare och när jag skulle tappa ur vattnet upptäckte jag pölen på golvet igen. Satan i gatan! Just då hade jag inte tid att fortsätta så jag lät vattnet vara kvar i badkaret.

Nu är det så att jag har två katter som skulle kunna hitta på vad som helst medan jag sover så det skulle säkert sluta med att när jag går upp imorgon upptäcker antingen båda katterna drunknade eller också hänger en över kanten med en provisorisk livboj runt halsen medan den andra hänger i klädstrecket och inte kan komma ner.

Just därför var jag tvungen att få ur vattnet. Och som jag öste, och som min rygg skrek av den ställningen jag stod i, nej det var inte ens alla fyra, det var en konstig variant som jag aldrig kommer att testa igen, tro mig!

Nu ligger jag här på mage i sängen och flåsar och ojar mig. Ni ska se att jag måste ringa den där jävla vaktmästaren i alla fall för att fixa det eller också skiter jag helt enkelt i att duscha, det är ju en variant jag kan använda mig av om jag inte vill ha nån efter mig på lördag!

Ja det var allt för idag gott folk. Godnatt!Eller hur var det nu det va?

Jag gjorde en helt underbar soppa idag. En Thaisoppa med bönor och kyckling i. Den var som nykommen orgasm i gommen banne mig. Jag såg stjärnor, jag skrek att jag skulle bli nunna bara jag fick mer, mer, mer av denna soppa. Hur jag gjorde?

Eh, ja hur gjorde jag nu då? Äsch!


Nehe inte det

Jag gick till ICA förut (ja visst är det chockerande) och handlade diverse saker. Jag gick och smsade med en vän och log, folk trodde säkert inte jag var klok men det är det vanligtvis ingen som tror heller så det kvittar ju. Jag skulle handla mat, vet ni vad jag gjorde? Jag gick förbi all mat sen när jag kom vid godiset så kom jag på att det inte är så himla gott att dricka Ajax faktiskt och inte heller att äta torrfoder för katter. Jag fick vända om och denna gång fick mobilen ligga i fickan. Piiip lät det och jag plockade upp mobilen igen men nehe då var det inte den utan nån fan stod och scannade sina varor en bit bort. Jag ändrade smssignal och trodde jag skulle slippa bli förvirrad men förvirringen kom återigen ute då det lät klick-klick precis som min smssignal, jag tog upp mobilen igen men inte heller denna gång var det nåt sms, då hörde jag det där klick-klick igen och upptäckte att tanten bakom mig hade bråddar på sig.

Ja herregud, jag ska banne mig ta ner en signal där en ko råmar, ser jag då en ko på ICA så vet jag åtminstone att köttet är färskt!

Förresten så träffade jag på några som var rasande lik mig, det lär ni också tycka.Finally!

Jaaa det BLEV torsdag till slut, herregud som jag har väntat.

Jag gick och la mig kl 23 och somnade kl 1, helt underbart, dock vaknade jag 7.19 imorse men va fan, det gör absolut inget för idag är det torsdag och tack och lov. Tjofräs vad jag gillar denna dag. Pengar på kontot, pengar bort från kontot kommer senare men då har jag i alla fall fått bevis på att jag får bo här en månad till, får bredband och lamporna funkar och att jag får vara med i facket ännu en månad. Sen är det inte mycket pengar kvar men det gööör inte så mycket för idag är det torsdag! (som sagt).

Vad ska ni hitta på idag? Jag ska nog handla lite och bara njuta.Hur dum får man vara?

Det finns dumma människor, sen finns det urbota dumma människor. Hazel Cunningham från England tillhör den sistnämnda kategorin.

För det första, varför i helvete går man på socbidrag om man inte behöver? Ja jag vet, det finns dom som har pengar men bara vill ha mer - giriga jävlar. Det är för såna man inte vill vara en skattebetalare som betalar hela kalaset.

Hazel hade i flera år stått som ensamstående mamma hos soc och var därför berättigad pengar därifrån, hur kunde dom ha missat att hon hade en sambo som hon sedan gifte sig med? Nu vet jag inte riktigt hur det går till i Sverige men jag antar att man har lite koll på vilka som bor i hop osv.

Jag som faktiskt går på socbidrag (inte hela min inkomst) är inskriven där för att jag behöver pengar, att jag låg under existensminimum ordentligt! Jag skulle aldrig i helvete komma på en sån idé att försöka lura den här myndigheten. Dom är enbart till för folk som jag!

I alla fall. Hazel gifte sig med denne sambo och eftersom alla gäster inte kunde komma så ville hon visa alla hur fin hon var som brud, vad gör man då? Jo den underbart urbota idén att lägga ut det på Facebook! Ja men eller hur, helt underbart...eller inte. Fotot kom i händerna på soc s å k l a r t! Nu ska hon betala tillbaka alla 155 000kr plus att hon hamnar 120 dagar i fängelse. Surt sa räven, ha ha ha ha ha säger jag!
Seg och trist dag

Ja idag har det varit som rubriken lyder. Jag vaknade alldeles för tidigt, Nogger hade hittat ett papper på bänken som hon rivit och bitit i tusen bitar i hallen, tydligen tyckt att tapeten i vardagsrummet var nåt groteskt ful att hon bitit loss flera bitar och såg helt oförstående ut när jag undrade varför hon hade gjort så. Återigen en tass som helt oskyldigt smekte mattfransarna.

Har i och för sig fått lite sms som gjort mig glad, alltid nåt. Jag var på ICA och handlade kattmat, det var gott, fastnade i tänderna dock. Legat på rygg och pillat...tittat på film menar jag.

Det var länge sen som jag tyckte att dagarna segade sig fram, veckorna brukar gå i samma takt som X2000, ja alla resenärer som åkte i den stränga kylan för ett tag sen med SJ håller säkert inte med mig men tänk på X2000 en sommardag så vet ni vad jag pratar om. Men just idag, just denna onsdag, denna lilla pattarklappardagen går det förjävla långsamt.

Hoppas att jag somnar tidigt ikväll så det blir torsdag nån jävla gång!

Ja nu vet ni. Vad har ni gjort hittills?Nogger undrar

Jag satt framför datorn i sovrummet när Nogger kom och hoppade upp på skrivbordet, satte sig ner och råglodde på skärmen.

Jag: -Hej hjärtat, ville du nåt?
Nogger gjorde en ansats att säga nåt först men ångrade sig och fortsatte att glo på skärmen.

Jag: -Ja? Ville du säga nåt?

Nogger: -Asså, jag vill också ha en blogg. Kan inte jag få ha en blogg som jag kan skriva ner allt jag vill i?

Jag tittade på henne och funderade men sa sen:
-Och vad skulle det stå i den då? Vad du åt till middag, att du bråkade med Iza, att du idag gjorde en korv som såg ut som Usama bin Ladin?

Nogger tittade på mig, pekade på min blogg som jag just då hade uppe:

-Ja precis, det är ju sånt du skriver om. Fast jag skulle skriva om hur misshandlad jag blir, hur du tvingar i mig mat jag inte vill ha, tar mig i svansen och svingar mig upp i takkronan och hur du handgripligen slänger ner mig för balkongen!

Jag: -Men det kan du ju inte skriva! Det är ju inte sant nåt av det, varför ska du skriva sånt?

Nogger tittade på mig, klickade fram kategorin "Samtal med Iza och Nogger", pekade och vrålade:

-Som om något av detta skulle vara sant då! Vadå samtal med Iza och Nogger? Vi kan ju inte ens prata! Dumma människa och det går dina besökare på?

Hon hoppade ner från skrivbordet, vände sig om och pekade med den längsta klon hon hade och sprang iväg.

Visst tror ni på tomten också? Visst?Tisdag gott folk

Visst går dagarna väldigt långsamt om man väntar på nåt? Jag väntar till på torsdag, då kommer det pengar och då får jag även "prata" med en liten trevlig människa igen. Vi behöver inte gå in på den biten mer än så. Och nej, det är ingen tjej som jag ska dejta så börja inte spekulera redan nu är ni snälla. Hon är bara en go och mycket rolig tjej som jag har trevligt med lite då och då.

Jag väntar också till på lördag för då är det fest! Jaaa det var länge sen jag var på fest eller hur? Hela två veckor sen var det eller om det var tre, minns inte riktigt. Men den här gången ska vi ha med oss en tjej som var där för 13 år sen, höggravid och minns inte om hon varit där efter eller hur det nu var. Hon ska få uppleva krogens roligheter när det gäller mig och Ewa! Så ja, jag hoppas veckan går fort, men först fram till torsdag då.Tadaaaaa

Jag var så innerligt trött på att det rann ut vatten på golvet från brunnen under badkaret så fort jag lät en gnutta vatten hamna i hålet så jag tog återigen fram gummihandskar, en plastpåse, en flaskrensare och hittade avloppslösning under diskbänken, hoppsan Kerstin hade jag sånt?!

Rädslan för kloakråttor blandades med ilska så jag trotsade rädslan och viftade i hålet där vattnet rinner igenom (eller det som SKA rinnas igenom) med flaskrensaren och fick fram svart vatten, jag illglodde så jag inte missade nåt djur, dött som levande, nej då det var bara svart! När började sotaren att sota i vattenledningarna?!

Jag hällde avloppslösning rätt ner och väntade på att det skulle bubbla och ha sig och i min fantasi såg jag också en råtta som kom upp, spottade och fräste och vrålade att jag skulle sluta med den där äckliga lösningen. Ingen råtta kom och inget annat hände heller. Det var då helvete! Fan flög i mig, tog duschslangen och sprutade med kokhett vatten in i hålet på högsta styrka dessutom. Jag tog även fram den där sugproppen eller vad fan man nu kallar den där sugmojängen för. Jag stötte hårt och bestämt, inget slurp nu heller.

Jag spolade länge och väl och upptäckte att, tjo flöjt! Vattnet flöt ju inte upp och inte på golvet heller. Tadaaaa Sune fixade det själv! Ingen vaktmästare ska komma hit och säga att jag inte kan fixa saker och ting själv. Vad det nu var som stoppade upp det hela.. DU är besegrad! Gött!

Men hoppsan...

Jag rakade mig därbak förut, det verkar ha grånat det också.

Måste man ha rubrik på allt?

Jag var på ICA för en stund sen och den kylan som har varit dom senaste dagarna verkar ha blivit avverkade för det var inte alls lika kallt ute nu.

Jag gick och la mig 23.15 igår kväll, då kände jag mig lite trött. Jag försökte somna, försökte lite till och gjorde verkligen en kraftansträngning men inte fan kunde jag somna. Jag låg och spelade på mobilen, spelade lite till, sen hämtade jag datorn och låg i sängen med den, spelade lite spel där men var fortfarande inte trött.

Kl 5 började folk att vakna till liv på Facebook så jag sa godmorgon till alla dessa och sen vaknade det lite mer folk och då var klockan 5.30. Jag tänkte vara vaken men när jag la mig, la datorn på golvet inloggad lite här och var så somnade jag. Jag sov till kl 10.07, Jippie liksom, hela 4 timmar men jag är inte trött. Får la se om jag somnar i soffan lagom till Bolibompa eller nåt.

Jag skulle egentligen till öronläkaren 9.20 imorse men jag hörde inte klockan så jag sov nog djupt.

Måndag idag mina vänner. Vad hitts på?!
Big Brother

Ja då har man sett första avsnittet av det nya Big Brother då. Snygga rum och mycket hemligheter bland deltagarna. Två av dessa är ett par men det ska inte någon i huset få veta om. En är transexuell, Vanessa, hon föddes som pojke men opererade om sig som 20-åring till tjej. Får se när hon kläcker det för dom andra.

Mycket intriger kommer det säkert bli som vanligt men när jag läste Aftonbladet för ett tag sen så stod det att det inte skulle vara så mycket alkohol med den här gången men läser idag och då står det att det nästan är obegränsat med alkohol, antingen har dom ändrat sig eller också så var det någon som ljög.

Jag var inte beredd på att jag skulle få se BB eftersom jag inte har Tv 11 men fick en länk av en FB-vän och där kan man se på nätet. Underbart! Kl 22 kommer jag att vara bänkat framför datorn alltså (som om jag inte skulle vara det ändå då liksom).

Har ni sett det? Vad tycker ni så här långt?
Lena Ph

Säga vad man vill om Melodifestivalen men att Lena Ph är en otroligt skön tjej är nog inte många som inte håller med om. Hon imponerar som fan. Igår när hon skulle uppträda sa hon att hon skulle göra en cover på en låt som världens bästa artist hade gjort..det var hennes egen låt. Jag skrattade som fan. Bra var den i alla fall och jublet ville aldrig ta slut från publiken.

Den som missade det kan se det här.

Lena Ph <3<3<3Big Brother börjar ikväll!

Under några dagar har man kunnat läsa på Aftonbladet.se om Big Brother, man har kunnat ta sig runt i huset för en titt hur det kommer att bli och hur det kommer att se ut för deltagarna som kommer kliva in där ikväll.

Jag såg hos Egoina att hon varit därinne som journalist. Hon är nog mer känd som bloggare. Hon hade i alla fall filmat runt och lagt ut på sin blogg. Jag tyckte inte riktigt om lokalen. Ingen hög mysfaktor där alls. Sovrummet finns det bara ett av där alla ska sova och sängarna står huller om buller. Jag får lite panik av sängar som står mitt på golvet utan vägg bakom mig, jag skulle inte fixa det. Så den deltagare som vinner hela skiten kommer jag ge applåder till för hon/han antagligen kommer vara ett nervvrak.

Tänk om alla vill ut tidigare? Kanske hittar på att dom har tvättstugan, lovat att gå ut med grannens hund/katt/vandrande pinne. Jag hade inte stått ut mer än ett dygn utan en brun påse att hyperventilera i.

Åsa Linderborg har varit där och skriver om det hela.
Tillfälligt?

Flera dagar i rad nu har jag somnat på två röda när jag har satt på mig snarkmasken och vet ni hur jävla skönt det är eller? Skitskönt! Att jag går till sängs sent är en sak, jag har ju varit trött förut men inte kunnat somna. Nu lägger jag mig, spelar lite på mobilen, sätter på mig masken, vänder mig om till höger och stensomnar!

Hoppas bara att det inte är tillfälligt, jag vill kunna somna så fort jag blundar, en normal sömn alltså.
Inatt somnade jag 2.10 och vaknade runt 9. Jag känner mig inte trött när jag vaknar och det är huvudsaken. Min blåsa är likadan men det får la vara så då.

Idag är det så kallt ute att inte ens katterna går ut på balkongen, då är det illa. Nogger skakade på tassen och sprang och tog på sig mockasinerna och sa att helvetet verkade ha frysit till is. Kanske det kanske!Min lördagskväll

Det som skulle bli en lördagskväll själv med Melodifestivalen blev mycket trevligare. Ewa frågade om jag ville komma dit och se på festivalen med henne eftersom hennes pojkvän skulle sova hemma hos sig inatt. Självklart ville jag det så jag packade ner min dator och gick dom 100 meter som det är dit.

Vi satt med varsin dator i knät och kommenterade alla låtar och vi hade samma smak. Eric Saade skulle absolut direkt till Globen och sen ville åtminstone jag att Shirley Clamp också skulle dit men så blev det ju inte, typiskt men hon vinner nog i "Andra chansen" istället får vi hoppas.

Hennes internet försvann mitt i alltihop, jag som har mobilt bredband var den enda i hela lägenheten som hade ett fungerande internet. Båda sönerna var lite smått hysteriska för Tele 2 krånglar som fan. I somras räckte det med en liten åsksmäll så förvann det i några dagar sen. Tele 2 suger getarsle alltså! Tur man har Telenor som verkar funka i alla väder. Jag har även Bredbandsbolaget till den stationära. Eller ja den jag har ställt i en garderob men det fasta betalar jag ändå för. Det kan vara bra om det mobila skulle sluta att funka en dag/kväll/natt/morgon.

Sen tittade vi på Qx-galan också, det var kul som vanligt såklart.

Vad har ni gjort?I can walk!

Jag har ju som bekant ont i mina fötter om jag går längre än 100 meter. Idag gick jag ut och trotsade både kylan och smärtan. Jag gick ut för att fota. Jag gick flera kilometer! Ja precis, applåder på det tack.
Efter två kilometer började nästan min mobil att strejka av kylan och jag kände inte mina lår längre. Jag var varm på övre delen men nedre delen var av is. Suspensoar och långkallingar till nästa gång. Hade fett försvunnit vid minusgrader så hade jag vart pinnsmal nu. Snyggt eller hur?

Lite foton då.

Isen på ån Tidan är nästan borta
Här kom en människa med två brön men bröd fanns det inte en tillstymmelse till från mig
Det hade nån annan tänkt på men den här var stelfrusen, den som picka hål på den här får en applåd
Jag gick på den rätta stigen i alla fall
Här bor jag, näe okej jag skojade. En del av residenset är det
Fråga mig inte vad det här är för jävla träd men ett träd är det i alla fall
I en hamnstad ska det finnas båtar, denna hade dock gått på grund
En del av båthamnen, taget från andra sidan
En del av Gamla stan


Sen skyndade jag mig hem innan låren och mobilen helt började att strejka. En halvtimme senare har jag fortfarande inte fått varma lår.3 minuter

Jag vaknade och såg solen utanför fönstret, log i t-shirt utan bh och öppnade balkongdörren. Vips så försökte båda brösten krypa inåt och bröstvårtorna höll på att trilla av. Satan i gatan vad kallt det var.

Nogger kom trippandes, glad i hågen för att få komma ut och sätta sig på bordet på balkongen med arslet. Hon gick ut på golvet och skrek "Helvete vad kallt!" Sprang in, satte på sig mockasinerna, sin fårullsjacka och virade en handduk om röven och gick ut. Hon var ute i en minut men kom in igen och bara gormade att jag skulle stänga balkongdörren.

Ja det var vår första stund på morgonen, hur har er varit?Joooråsåatteeee

När jag ligger ner i soffan eller i sängen med datorn i knät/på magen så kan det hända att jag ser suddigt, ju fetare jag blir desto mindre ögon får jag. Hur jag vet det?
För att när jag ser ut så här ser jag alldeles utmärkt. Så ser ni mig på stan så här så har jag sett er också.Det var då faaaaan!

I förra veckan vann jag ett helt nytt skal till min mobil. Jag var sprudlande glad och såg framför mig hur kameraknappen skulle funka helt perfekt utan att jag behövde ha en jävla massa tejp för att hela skiten skulle hålla ihop.

Idag fick jag skalet, glad i hågen bytte jag ut det mot det gamla, så fint det blev. Funkade det bättre? NÄÄE! Det funkar mycket sämre än det jag hade innan. Knappen fick man trycka på så nästan hela fingret gick av men några kort blev det inte för det och knappsatsen lyser inte alls. Jag fick byta tillbaka allt annat utom det som är för displayen så nu är den lilasvart istället. 88 spänn åt helvete alltså. Det kunde jag ju få en jävla massa avokados för istället!

Det är inte så svårt

Jag vaknade kl 6 imorse och gick upp för att tömma blåsan. Glad i hågen kom Nogger och Iza till toan och trodde i sin enfald att det var dags för mig att gå upp. Så fel dom hade.

Jag har fortfarande inte somnat och kan ignorera deras jamande utanför hur lätt som helst. Vet ni hur? Jag sätter inte på mig hörapparaten helt enkelt! Enda jag hör är mitt enformiga Tinnitus och det kan jag stå ut med. Jag vet att katterna har mat och vatten, det är balkongen dom vill åt och inte tänker jag ligga här i sängen soom gud skapade mig med en öppen balkongdörr med massa minusgrader utanför, no no.ritsch ratsch filibombombom

Igår fick jag några räkningar, jag öppnade dom, läste och la ifrån mig dom på sängen för att jag hade lite bråttom ut till ICA för att mitt blodsockervärde var lite dåligt så jag darrade hela jag.

Jag var borta i tjugo minuter, tittade in i sovrummet och vad fick jag se då? Jo två av kuverten till räkningarna var i tusen bitar och utströdda över hela sängen. Nogger nästintill stod med en pappersbit i munnen men såg så där jätteoskyldig ut, drog lite försiktigt med tassen på en mattfrans liksom.

Om hon ändå vill strö ut nåt över min säng så kan hon väl för fan gå och köpa rosblad! Som sagt, inte romantisk alls!


Finn felen

Ja min dotter var ju här i förrgår och åt middag. Då påpekade hon en sak, kan ni se vad?


Tankarna har kommit på plats

Ja detta är en fortsättning på inlägget från i förrgår då tankarna verkligen inte var ett helt pussel, ja inte ens en liten del av det.

Men nu har tankarna kommit på plats och både min hjärna och hjärta har lugnat ner sig. Hjärtat är fortfarande inte i tusen bitar och det känns skönt som fan.

Ni som har undrat så har det inte varit nån fara på taket så, det är mest en liten del av mitt förflutna som har kommit upp igen men det är kolugnt nu så ni behöver inte sitta där och tro att jag ska dö, att jag har blivit hetero, att jag blivit vräkt eller nåt annat hemskt. Jag mår bra! Nu vet ni det. (Här kunde jag satt in en jätteglad smilegubbe men eftersom det är tabu tabu, jättetabu att göra smilegubbar i min blogg så låter jag bli även denna gång).

Nu har jag diskat, blött ner hela mig (i vanlig ordning) och fått min smssignal som tinnitus eftersom jag suttit och smsat med en tjej i en veckas tid typ, det tinnituset (nytt ord?) behåller jag gärna så länge hon smsar.

Vad har ni gjort så här långt?Snyggast i stan

Visst har ni inte sett en snyggare visp va? Visst?!


Jag är teknisk på många saker men att fixa till en visp har jag lite svårt för. Denna har hängt med sen jag var liten så kvalité är det ju! Ja tills nu i alla fall.


Inte romantisk alls

Ja ni kanske minns inlägget jag skrev om mina nyinköpta toarullar med olika kärleksbudskap på?

Förut gick jag förbi badrummet och hittade det här

Kul eller?I hallen stod Nogger och garvade och väste att nåt jävla kärlekstjafs skulle inte finnas i vårt badrum inte!På några sekunder

Från att ha varit lugn som en filbunke till ett nervvrak på två röda. Jag tänker inte berätta om vad det gäller men det hände nåt igår som fick min hjärna att gå på högvarv och mer förvirrad än någonsin. Men än vet jag inte riktigt hur jag ställer mig till det hela eller hur jag ska göra än, tankarna går i alla fall bara runt runt. Jag har jobbat som satan med att bygga upp saker och ting i mitt inre men är fortfarande inte hel så jag vet inte.

Det återstår och se om tankarna kommer på plats någongång. Håll tummarna för det.Kan Coca-Colareceptet ha läckt ut?

Hur många gånger har man inte funderat på hur man gör Coca-Cola, läsken som nog fortfarande är populärast i världen. 1979 verkar receptet ha publicerats i en tidning men ingen lade någon större vikt på det..förrän nu.

"1887 köptes receptet av Asa Candler, som av konkurrensskäl såg till att det aldrig skrevs ner. Han tog bort alla etiketter från burkarna och såg till att de viktigaste ingredienserna i stället fick namnet 7X, rapporterar Daily Mail".

Aftonbladet skriver nu ut receptet på sin sida, men vem vet om det är det äkta receptet. Det lär bli ramaskri världen över antar jag.Dottern på besök

Igår smsade jag min dotter och frågade om hon ville komma och äta middag hos mamsen och det ville hon gärna. Jag somnade 2.30 och hade ställt klockan på 10 men i vanlig ordning vaknade jag långt före innan klockan ringde, ja precis, min blåsa i vanlig ordning, en tom saccosäck ska inhandlas för att sy fast som blåsa istället, det ni! Då slipper jag åtminstone rasta Doris mer än en gång om dagen och jösses hur mycket jag skulle kunna få gjort här då och jösses så länge jag skulle kunna sova på morgonen.

Jag fixade lite hemma och beslöt mig för att gå till banken för att ta ut mina sista pengar eftersom jag fick veta igår att pengarna från soc äntligen är på väg. Jag gick sen till ICA för att inhandla lite grejer till Chipslådan som jag tänkte det skulle bli till middag. Hemma hade jag en burk tonfisk, lök och kechup så det var inte så mycket mer jag behövde handla. På vägen hem smsade dottern och frågade vad det skulle bli för mat. Jag smsade tillbaka vad det blev och jävlar i havet, det hade hon tänkt på inatt att hon ville ha, tänkte smsa om det men sen blev det försent, tankeöverföring mellan dotter och mor alltså!

Hon kom, vi åt och hon blev spymätt. Hon åt mer än mig och jag blev lagom mätt. Av en form blev det detta kvar.

Detta är en liten assiett så det är inte så mycket mat kvar som det ser ut men det är vrålgott. Här är receptet igen om ni som inte testat det kan göra det.

Chipslåda
Sms från min käre far

11.52 skickade jag ett sms till pappa där jag önskade honom en helt underbar Alla hjärtans dag.
Min pappa är 68 år och så här skulle det kunnat sett ut innan jag fick sms tillbaka 16.59.

11.52 piper mobilen till, han som sitter och tittar på teve hör ljudet men förstår inte vad det är som låter då mobilen ligger på bänken i hallen. 12.15 går han ut i hallen då det har ringt på dörren, grannen står utanför och vill bara prata lite. Grannen är en pratkvarn så 12.35 går pappa förbi mobilen igen men denna gång tar han upp den, ser ett kuvert på den, tar upp den, trycker fram meddelandet efter många om och men. Han har inte glasögonen på sig, går och hämtar dom i vardagsrummet, kommer tillbaka till hallen och mobilen, ser fortfarande inget, fel glasögon alltså, går till köket där han har dom andra, går tillbaka till hallen. Tar upp mobilen (att ta med sig mobilen dit han ska är inte att tänka på), ser nu vad det står.

Det är här det jobbiga börjar. Han trycker på nån knapp, nej det var fel, trycker på en annan, nej även denna var fel, får av en slump upp menyn, trycker på kuvertet och ska börja skriva. Hur sjutton får man till ett "J"?? Jo där ja," J", puh..får till ett "a". Frugan kommer in genom dörren, han lägger mobilen på bänken och tar in matvarorna som hon kom med till köket, plockar in varorna i kyl och frys. Går tillbaka till hallen och mobilen (mobilen kan fortfarande inte tas med), tar upp den, fortsätter med bokstaven "g", nöjd att han fick till ett "Jag". Vart var det nu mellanslaget satt? Pillar lite här och var, yes mellanslag hittat, vi gör två tycker han. Frugan frågar vad han håller på med och han talar om det, där står dom nu två stycken och försöker få till ett sms. Frugan ger upp och börjar med maten. Efter att ha fått till ordet "får" är maten klar och han lägger ifrån sig mobilen på bänken igen.

Disken är avklarad och han antar utmaningen med mobilen igen, han SKA få iväg det före 00.00. Han får till ett "önska" på 10 minuter och känner sig nöjd, toa nästa.

Efter att ha bläddrat i Augustinumret av "Allt om trädgård" går han ut från toa. Klockan är nu 16.01. Han tar upp mobilen igen, rättar till glasögonen, skulle precis börja med ordet "dig" när mobilen ringer. Det är en väninna till frugan då hon så passande glömt sätta på sin mobil och hemtelefonen är urladdad. Frugan och väninnan har massa att prata om, 15.30 får han mobilen igen och denna gång tar han faktiskt med den till vardagsrummet...för att tända en lampa och stå under den. Han får till ett "detsamma" och då är klockan 16.45. Han pustar ut, hur skickade man iväg det nu igen? Han lägger ifrån sig mobilen för att gå till datarummet, letar efter instruktionsboken till mobilen, bläddrar, ser inte vad det står, går ut till vardagsrummet där han har andra glasögon, lägger i dom han hade på sig först i asken i köket, tar instruktionsboken igen (den kan man inte heller ta med sig), ser något bättre och hittar till slut hur man skickar iväg ett sms. 16.59 får jag då smset: "Jag får önska dig detsamma".

Stackarn är helt utschasad så ikväll sover han i soffan redan innan Aktuellt har börjat.

MEN jag fick ett sms från min älskade pappa i alla fall och det är det som betyder något! <3


Sagt och gjort!

Detta fick jag igår av en go och trogen läsare. En av över hundra får mig att göra som en enda begär. Jag lägger ut fler kort på mig själv i denna stund, mäktigt eller hur Anette?

Efter duschen och hjärtat i halsgropen då jag trodde att jag skulle försättas i undra världen av en kloakråtta glömde jag helt av att ens fixa håret, det fick torka som när jag gnuggade med en handduk i huvudet men eftersom jag inte ser normal ut i vanliga fall heller så gör det inte så mycket eller hur?

Skyll inte på mig, det är inte jag som har köpt kuddarna
Här skulle jag inte ens kunna övertyga en blind om att jag är snygg
Ja som sagt...har jag sagt att jag är singel?


Sådär då Anette, nu fick du ett helt inlägg tillägnat dig, det är ju trots allt Alla hjärtans dag! Puss pårej!

TILLÄGG: Ja men tack till den som har skickat ut länken till det här inlägget på Facebook då.
Alla hjärtans dag

 

 

Detta är dagen då man antingen kan älska eller hata den. Många våndas den här dagen också det av olika anledningar. Det kan vara ekonomi, eller saknaden av den, det kan vara av ensamhet då man inte har någon att varken ge eller få något av. Har man någon så kanske denne mottagare har för stora förväntningar på vad som komma skall. Varför inte visa uppskattning varje dag istället? Alltid finns det väl någon? Grannen, bästa vännen, hyresvärden (om denne nu inte är en pina i arslet vill säga), tjejen/killen i kassan på ICA. Ge ett leende till någon och förhoppningsvis får du ett tillbaka.

Jag själv vill ge er alla en JÄTTEKRAM för att ni är ni och ni ger mig glädje varje dag och även en JÄTTEPUSS till er som kommenterar var och varannan dag, det betyder, NI betyder.

Ha nu en bra alla hjärtans dag med er och ge lite av dig själv, om inte ett leende så en käftsmäll eller nåt.

Ja det var väl allt för nu.
Jag som bara skulle ta en dusch

Ni vet ju att jag har fantasi och det kan ibland vara ganska jobbigt psykiskt för mig.

Jag tog en dusch, när jag skulle ta handduken och torka mig så såg jag en mindre pöl nedanför. Aha stopp i avloppet igen under badkaret. Kul eller inte! Jag gick ut i köket som gud skapat mig, tog fram gummihandskar, två plastpåsar och en gammal diskborste som jag använder för såna här ändamål.

Rota runt lite med näven i det stående vattnet, inget hår eller nåt sånt. Tog duschslangen och fyllde på för att se om det skulle minska men nej då, det stannade där. Längst ner på sidan finns det ett hål, det är här min fantasi kommer in. Jag fick för mig att jag skulle stöta på en kloakråtta som stoppade upp. Jag rotade runt med diskborsten och hjärtat var i halsgropen men det var tomt, inte ens en liten husmus fanns det, eller också gömde den sig när jag kom med min stora och gröna diskborste, väntade att den skulle hugga tag i borsten och dra ner mig i den undre världen där jag fastnar och får leva där resten av mitt liv eller nåt. Jag hällde i lite klorin i vattnet och spolade igen..det blev ju renare i alla fall men får nog köpa hem Kaustiksoda nästa gång.

Ja det var min lilla dusch jag skulle ta.Ja vad säger man...

Förra lördagen var jag på fest och såg bara en kortis på Melodifestivalen. Ikväll har jag suttit och glott och förbannat alla låtar, ja nästan. Alltså, vad har Sveriges låtskrivare för idétorka egentligen? Den ena låten sög efter den andra och hela konceptet på programmet sög ännu mer.

Att Sanna och Brolle gick vidare var ju nästan uppenbart, klart dom är förhandstippade redan från början, det är två namn som folk gillar. Sanna var bra men resten sög verkligen getarsle.

Hoppas att det blir en riktigt bra låt som vinner hela skiten annars vete fan om man inte skäms över att vara svensk.

Får se om jag tittar nästa lördag eller om jag hellre skurar badkaret.

Turkiet

För 1.5 år sen var min dotter och hennes dåvarande pojkvän i Alanya i Turkiet och sa att det var väldigt fint där och dessutom rätt billigt att leva. Jag har sett kort därifrån och dit skulle jag kunna tänka mig att åka. Turkiet gränsar till inte mindre än åtta olika länder så man skulle kunna passa på att åka över till ett annat land när man ändå är där.

Vill man inte bara ligga på stranden/poolen och pressa så finns det ju saker att både göra och se. Tex i Alanya finns då en stor borg uppe på en klippa som tydligen ska vara sevärd. Vill man bli ompysslad så ska man prova på ett äkta turkiskt bad, Haman sa min dotter att det kallas och där blir det bastubad, ordentlig skrubbning av döda hudceller och rengöring i största allmänhet, man kommer aldrig känna sig renligare än då man varit med om ett sånt.

Gillar du äventyr så ska du i Alanya ge dig på forsränning, med eller utan flotte.

Sugözu Cad är ett ställe där dom har marknader där du kan hitta massa billiga saker som kött, kläder, smycken, fetaost och mycket annat. Gå dit tidigt på morgonen, antar att det är för att det inte är lika mycket folk då eller nåt.


Visst låter det lockande?Det blir sällan som man tänkt sig

Jag såg att en FB och bloggvän skulle ut och fota i det vackra vädret, där fick jag en idé, ja att jag skulle göra detsamma. Jag tog på mig varmt och gick ut, jag var peppad, jag skulle ta mig ner till ån och ta kort på när änderna vaggande fram till mig i hopp om att jag skulle ha med mig nåt. Tji skulle dom få när jag inte ens äter bröd!

När jag hade gått ca 100 meter så började det bubbla i magen, så jävla typiskt, hela idén med änderna gick i stöpen. Jag gick ca 100 meter till, försökte tänka på annat men sen gick det inte. Jag tog lite sketna kort men inte alls dom jag hade tänkt, jag kom inte ens utanför centrum för fan. Där finns det ju inget fint. Jag gick in på ICA, in på toa, köpte sen kattsand och gick hem, vågar inte gå ut mer idag kan tilläggas. Imorgon är det säkert snöstorm och 45 minusgrader eller nåt annars går jag ut imorgon!

Första sketna kortet, grushögar täckta med snö (guuud så vackert...eller inte)Däremot är systembolaget ett vackert kort eller hur?

Jaja det var mest för att visa att jag faktiskt var ute och försökte att fota fina kort men en promenad på 200 meter blev det i alla fall plus att jag har städat idag. Känns som jag varit lite nyttig i alla fall.Jag ska bara....

Jag skulle bara damma lite i köksfönstret och på köksbordet för att jag trodde att jag hade en duk som passade men det var ju fel. När jag ändå var i gång så packade jag ner den stationära datorn, skärmen och alla sladdar, stuvade in det i en garderob, dammade av skrivbordet och satte laptopen på. Det blev väldigt tomt men fan så mycket lättare att damma nu.

Jag tog fram dammsugaren och dammsög överallt, bakom möbler det inte händer så ofta att jag drar fram. Sen tog jag moppen och drog den över golven. Ja jag hade pausar däremellan för min rygg sa ifrån både en och fyra gånger men nu är det gjort i alla fall.Visst ser det tomt ut? Så skönt! Det som är skönt också är att jag haft öppet balkongdörren i två timmar. Det är full solsken utanför och det värmer lite.

Nu kan jag vila med gott samvete när jag jobbat så hårt tycker ni inte det? Ja precis!Envis som få

Ja ingen kan anklaga mig för att ge upp i första taget. Igår kväll trixade jag och hade mig för att få fram min ordinarie framsida som så fult blev helt fucked up. Jag råkade radera viktiga saker i koderna men antagligen för att jag var så trött. Jag orkade inte hålla på mer.

Idag satte jag igång min stationära (sicken tur att jag inte städade bort den igår). Hittade en kodmall från för ett halvår sen, det stämde inte riktigt med det jag har idag men jag letade koder från dom andra sidorna och jämförde, kopierade hela skiten, klistrade in och tog bort det som jag inte har idag, satte dit koder och trixade. Nu är jag så gott som klar förutom att "Sune...the girl" satt i headern och när jag tog bort det så försvann det även som namn på listen som det stod förut, nu vet jag inte hur jag ska göra för att få dit det men skit samma. Huvudsaken att menyn ser ungefär likadan ut OCH jag har lagt in framsidans koder i anteckningar så nu kan det få hända igen utan att jag får psykbryt.

Förövrigt skiner solen idag. Får la se om jag går ut, det var förjävla halt igår kväll när jag gick till ICA.

Vad ska ni hitta på idag?

Tillägg: Jag hittade där jag skulle ändra så ni nu har Sune...the girl på knappen igen, bra va?Tack så jävla mycket

Jag skulle lägga in en kod i kodmallar, enbart det på alla sidor på min blogg. När jag gick tillbaka till framsidan så såg det helt fucked up ut. Man såg inga inlägg alls. Det var förstört! Jag gjorde en systemåterställning, näe det hjälpte inte, jag fick gå till standardmallar och försöka återskapa alla grejer i menyn och det är ett jävla jobb ska jag säga. Nu har jag försökt att få in allt men det är en del grejer som inte funkar alls som förut. Vad less jag blir på blogg.se! Jag tog inte bort nåt, jag la bara dit en kod det var allt och då strulade det såklart.

Hade inte blogg.se varit så lätt att lägga in saker och ting i så hade jag med en gång bytt till nåt annat än blogg.se. Jag fixar med koderna mer imorgon så tycker ni att det fattas saker i menyn så vet ni varför.Så det kan bli

Igår kväll sa jag till mig själv att imorgon (läs idag) skulle jag storstäda här hemma, jag skulle även plocka bort min stationära och alla tillbehör från skrivbordet eftersom jag inte så ofta använder den längre och den verkar ha blivit lite sur på mig just därför för den är otroligt jävla seg numera och känner inte alls för att samarbeta. Jag skulle även rensa avlopp överallt.

Jag vaknade 9.18, jag var inte så trött men jag satte mig framför datorn, satt där till 11.40 då jag gick ner till tvättstugan, satt där i 2.5 timma bara för att jag inte orkade gå upp i vanlig ordning. När jag väl kom upp kände jag inte alls för att storstäda eller plocka bort datorn för helt plötsligt hittade jag inget ställe att ställa skiten på. I klädkammaren finns det för mycket skit så det måste jag fixa ordning först. Det jag gjorde istället var att diska, häva ur lite restmat från igår på en sketen tallrik, in i micron, sätta på en film, äta maten, glo på filmen i sängen och sen blev det kväll. Nu sitter jag i soffan med laptopen i knät och glor på teve. Imorgon kanske jag orkar, ja vi får hålla tummarna för det helt enkelt.Elaka jävlar

Jag gick fan i taket när jag läste artikeln om den sexårige pojken som blev mobbad, slagen, puttad, nedputtad från klätterställningar och fick ta emot glåpord redan på dagis bara för att han gillar att ha rosa kläder på sig, gillar nagellack och gillar balett. Vart fan är världen på väg?! När min dotter gick på dagis så hade nog ingen av barnen ett hum om att det oftast skulle vara så att det bara var flickor som skulle bära rosa och pojkar allt annat än rosa, det verkar ha ändrats.

En lärare hade tydligen sagt nåt i stil med "man får vara beredd på att bli mobbad om man bär rosa kläder". Stopp och belägg för fan! Det är här läraren ska gå emellan och säga att det inte alls är konstigt att killar har rosa kläder på sig och inte spä på det hela.

Föräldrarna har anmält skolan till Skolinspektionen då sexåringen hade fått en matkniv i nacken. Personalen gör ingenting utan "skyddar" dom som håller på. VA?! Vad är det för jävla folk skolorna tar in egentligen? Där skulle inte jag vilja att min dotter gick i skolan.

Han får nu vara hemma från skolan tills han placeras om till en annan. Många tycker nog att föräldrarna ska förbjuda honom att ha rosa kläder, ta på sig nagellack och gilla balett bara för att slippa bli mobbad. Så fan heller! Det är inte han som eller dom som gjort fel, det är dags att sätta ner foten och bara vråla i vilket århundrade vi lever i nu.

Teveprogram

Sen jag fick min laptop så sitter jag mycket mer i vardagsrummet och glor på teve. Förut när jag enbart hade min stationära så kollade jag kanske på teve 2 timmar i veckan.

Nu följer jag allt möjligt. Måndag kl 21: Spårlöst, Tisdag kl 20: Sofias änglar, kl 21: Den hemlige miljonären, Onsdag kl 20:Sveriges mästerkock, 21: Fuskbyggarna, Torsdag kl 20: Sexlingar i familjen, Fredag om jag är hemma blir det Let´s dance kl 20, Lördagar brukar jag sällan se på teve då jag inte heller är hemma oftast. Söndag kl 20: Solsidan!

Däremellan kan jag slötitta på lite av varje, jag zappar hit och dit och låter det vara om det är nåt kul. Till sommaren hoppas jag att jag inte varken sitter för mycket vid datorn eller tittar på teve utan sitter någonstans i roligt sällskap med en öl i näven OM jag nu inte får praktik för då lär jag inte vara utomhus förrän efter kl 17 skulle jag kunna tänka mig.

Vad följer ni på teve varje vecka?Scandic Kungens Kurva

Jag är med i en tävling för bloggar där man ska skriva om sitt favorithotell i Stockholm.

För 1.5 år sen åkte jag upp till Stockholm för att gå på bröllop. En del hade åkt upp redan dagen före och tagit in på lite olika hotell. Ett var då hotell Scandic Kungens Kurva och de sa att det var så fint och att det verkligen var för alla åldrar.Blir det någongång att jag ska ligga på hotell i Stockholm så är det här jag vill tillbringa min natt/helg. Inte bara för att det ligger på promenadavstånd till IKEA och det stora köpcentrumet Heron City utan också för att det ser så mysigt ut.
De har 260 gratisparkeringar, bara det är ju ett stort plus så man slipper att punga ut med massa pengar bara för att man ville ta bilen.

Det bästa är ju ändå att av hotellets 257 rum är 240 av dessa rökfria.

Hotellet har både inomhusbad och bastu. Vill du träna så finns det även ett gym.

Hotellfrukostar brukar ju vara en ren fröjd och även på detta. KRAV-märkt mat i en salig blandning. Du lär nog inte sakna något på frukostbuffén.

Priset är helt överkomligt då man kanske vill göra lite annat än att bara bo när man äntligen kommer upp till huvudstaden. Från 802kr/rummet.


Lite love till sin röv och mutta

Ja då är det Alla hjärtans dag på måndag och Lambi har tänkt till lite. Till och med röv och mutta kommer att få lite love av mig.

Ja det stämmer ju med min röv, solen skiner aldrig där och den är med mig varje stund. Så vackert att jag nästan tåras.Däremot så vet jag inte vilket av det jag ska tillägna detta. Det är inte oftast mina delar jag tänker på utan andras.Heller inte detta, fast jag vill ju hellre ha mutta än en dick liksom
Minnespiller snart här

Hur många gånger vill man inte glömma vad man gjorde i helgen, kanske då du snubblade framför ställets snyggaste kille/tjej och bara vill radera det ur minnet. Nu kommer det snart piller som gör att man tar bort proteinet i hjärnans rädslocentrum. Främst har man tagit fram pillret för personer som har vart med om traumatiska upplevelser som krig och saker som aldrig kommer försvinna ur hjärnan och därigenom inte kan leva ett normalt liv.

Egentligen borde man ju ge pillren till folk man inte vill ska minnas mig och mina pinsamma situationer, det vore ju det ultimata. Sen borde det komma ut ett piller som gör att man glömmer idioter man haft förhållanden med.

Men först och främst kommer pillret då vara för personer med traumatiska upplevelser alltså.
Detta är inte okej

Igår cyklade jag, jag cyklade och jag njöt av vårsolen som hela vägen till Stefan och Ewa kittlade mitt ansikte med sina strålar. Jag hade visserligen vantar på mig men min vårjacka. Bar backe nästan överallt, ljuvligt!

Idag däremot är det inte alls ljuvligt. Solhelvetet lär inte visa sig på hela dan, den där förbannade bara backen lär inte heller visa sig för det har kommit snö! Snöhelvetet kunde inte hålla sig borta, nej då, ner med skiten bara, ja då. Cykla? Näe då det går för fan inte det heller. Vill ha VÅR!


Tejp var det här!

Det var inte alls länge sen jag vann en Traderaauktion på en begagnad mobil. Jag var jättenöjd med den, kameran är kanon..tills jag var på Statt och Magnus Carlsson, då stod jag och filmade när någon råkade putta till mig så jag tappade den rätt i golvet, efter det är den sig inte lik. Skalet åkte av och kameraknappen gick sönder. Nu funkar den 6/10 gånger. Jag har tejpat men det hjälper inte. Nu har jag lagt ett bud på ett nytt skal. Hoppas det funkar bättre då och att jag vinner det såklart!

Den här bilden är tagen med webcamen och ljuset är inte det bästa men ni ser silvertejpen va? Det är det viktigaste!Lilla pattarklappardan

Ja då var det onsdag idag igen då, precis som förra veckan. Lillördag och lilla pattarklappardan. Spelar egentligen ingen roll vad det är för dag, dom flesta dagarna ser likadana ut men just idag ska jag hem till Stefan och Ewa, nej dom bor inte ihop men när Ewa är barnledig så är hon hos honom så idag ska jag dit och fika. Jag gick nyss in på Facebook och sa godmorgon. På två röda var Stefan där och sa att jag skulle dit på fika. Kan man kanske få bort ränderna ur fejset efter kudden? Tack. Solen väckte mig med sina strålar rätt i ansiktet på mig, jag vände mig om och självklart gjorde sig blåsan påmind då. Det var bara att ge sig upp men det gör inget, jag somnade runt 1.30 inatt och det har jag inte gjort på länge.

Jag har ont i ryggen och är stel men det ger sig la lite under dagen får vi hoppas.

Vad ska ni hitta på idag?Dom skulle skriva en sexberättelse

Hur fan kan en lärare ge betyg i hur man skriver en sexberättelse? Ju mer inlevelse desto högre betyg? What? Att skriva en sexberättelse överhuvudtaget när man är 14 år är väl lite för mycket och ska dom då göra det som en uppgift i skolan tycker ju jag då att det bara är snuskigt. Man är byxmyndig när man är 15 år och då ska ju helst ingen ha gjort det innan trots att det är massor som gjort det.

Totalt oetiskt enligt min mening. Hade min dotter kommit hem som 14-åring och sagt att dom skulle skriva en sån berättelse så hade jag direkt ringt upp läraren och frågat hur i helvete människan är funtad!

Ska då läraren sitta där och gotta sig i barnens hemliga drömmar, fantasier och annat och hon/han sen ska betygsätta det, ju gottigare det är desto högre betyg blir det. Aldrig i hela mitt jävla liv att jag skulle gå med på det som varken förälder eller som elev. Dessutom var ämnet för uppgiften "Första gången". Vadå första gången? Där är det ännu mer oetiskt, byxmyndig enligt lag hallå?? Och hur många är det inte som har traumatiska minnen vid första gången och det kan till och med ha varit en våldtäkt.

Skämmes för fan!

Åsa-Nisse

En del filmer kan det vara roligt om dom görs om men en del ska fan ha vattenstämpel på sig eller åtminstone vara förbjudna att ens tänka på att göra om. Åsa-Nisse är en av dom.

Åsa-Nissefilmerna gjordes i 20 år, mellan 1949-1969, svartvita och rätt roliga. Det var min favorit när jag var liten och jag kan än idag höra Åsa-Nisses skratt och hans korkade vän Klabbarparn som jag egentligen kunde känna igen mig i.

Den nya Åsa-Nissefilmen som gjordes förra året spelades av Kjell Bergkvist som Åsa-Nisse och jag har nu sett ett klipp från den och jag måste säga att filmen suger verkligen åsnebak! Så gör aldrig en tvåa på filmen!


Det är till att äta gott

Jag var på ICA förut (jooo det är sant!). Jag köpte kattmat, portionpåsar i olika smaker och sorter. Whiskas har kommit med nåt nytt tydligen. Nåt med fågel i. Jag la upp dom på bandet vid kassan. Bakom mig stod min fd granne som jag hade från -88 till -93. Då var han gravt alkoholiserad och minns nog inte mig så värst mycket men jag fick lotsa in honom i sin lägenhet flera gånger då han hade däckat i trappuppgången. Jag fick även plocka in varor då han hade handlat och varorna hade rullat lite här och var. Detta minns han nog inte heller. Idag är han däremot en nykter alkoholist sen flera år tillbaka. När han stod där och såg när jag la upp kattmaten så sa han "Det är till att köpa god mat till sin katt"..jag tittade på honom och då såg han min hörapparat och upprepade fast tydligare och saktare "D e t  ä r  t i l l  a t t  k ö p a  g o d  m a t  t i l l  s i n  k a t t!" Jag hörde första gången men ändå. Jag svarade: "Jag har ingen katt, det är till mig". Han såg ut som ett rövhål med munnen och visste inte vad han skulle svara. Jag skrattade till lite och sa att jag skojade. Han såg lättad ut.

Framför mig stod det en tant som tittade på min kattmat, sen på oss och då tänkte jag nog samma sak som fd grannen, detta var inget skämt för henne. Hon stoppade nämligen ner en likadan påse i sin "dramaten". Ja pensionärer har det inte fett inte. Påsen kostade 10 spänn och det var nog dagens lunch.


John Blund kom till slut

Den där John Blund kommer ofta väldigt sent till mig numera, vet inte om han tröttnat på mig men efter att ha skrivit en dikt om honom på Facebook kunde han väl inte med annat än att komma och då var klockan nästan 4.

"John Blund John Blund var håller du hus, har du glömt att du på mig ska kasta grus? Här ligger jag naken och har på mig masken, kommer du inte snart så sparkar jag dig på tasken".

Så skrev jag och då masade han sig hit minsann, att det ska behövas hårda ord för att karlar ska förstå att man menar allvar. Helt otroligt!

Jag vaknade med ont i ryggen och en sprickfärdig blåsa så idag blir det nog second hand för att försöka hitta två nya organ/kroppsdelar. Eller också syr jag en saccosäck och sätter mellan benen eller nåt, då borde jag ju sova till middag i alla fall tycker jag.

Måndag är det också men veckan går ju fort så snart är det helg igen.


Vilken lycka

Här har jag haft halsbränna sen jag vaknade imorse typ. Allt det jag drack igår är verkligen ingen bra kombination om man har lätt för att få halsbränna kan jag säga. Det har bränt från tårna och upp till hårrötterna!

Förut letade jag efter en penna i en låda och vad fick jag se? Jo en Samarinpåse som ropade "Ta mig och du blir tillfredsställd på stört!" Och ATT jag blev. Nu kan jag åter somna med ett leende på läpparna.

Dagens lycka: En Samarinpåse!
Gary Moore har avlidit

Nu dör kändisar på löpande band och inte är dom speciellt gamla heller. Gary Moore dog i sömnen på en semesterresa i Spanien. Han blev bara 58 år.

När det var fest på 80-talet så var det ofta denna video som sattes på då det är en sjuhelvetes jävla bra låt.

R.I.P Gary Moore!


 

 


Peter Forsberg gör comeback

Tillbaka, skadad, tillbaka, spelade för MoDo, skadad och trodde då att hela karriären var över men skam den som ger sig. Denne kille spelar inte för pengarna, han har nog mer pengar än han kan göra av med så dom som påstår att han gör det för pengar kan gå och sätta sig i ett mörkt rum och försöka spela fia med knuff.

Peter Forsberg har tränat för Colorado Avalanche och kommer att skriva på ett kontrakt för dom och är då åter tillbaka i NHL. Sveriges stolthet när det gäller ishockey is back! Kan dom inte gipsa honom så han slipper skador?


Slö slö slö

Jag är inte bakis ett dugg efter gårdagens fest men jag är förbannat slö. Jag har legat på rygg i sängen och har nu legat på rygg i soffan i nästan 2 timmar. Teven är på och datorn likaså men jag orkar bara slötitta på båda. Man är ingen ungdom längre men ändå var jag hemma 2.30 inatt och gick upp kl 8, det är nog därför jag är slöare än vanligt kanske. Det var faktiskt inte kallt ute inatt och det var inte för att jag hade alkohol i kroppen för det hade jag inte när jag gick till festen runt 18 och då var det lika skönt ute.

Jag tog kort på ett utedass som jag såg på vägen.

 

 


Danny vidare

När Singstar inte funkade som vi ville så slog vi då på Melodifestivalen till Tobias stora glädje. Det var Danny Saucedo, vi satt där och tittade på varann, tittade på Danny och tyckte att fy fan vilken tjatig låt. Bra var den inte heller och då höll alla sju med men tydligen så har vi inte schlageröron nån av oss eftersom han gick direkt till Globen vad jag fattar det som. Då vet jag inte om jag vill höra resten av låtarna från gårdagen, dom måste ju ha sugit hästarsle allihop.

Kanske får jag ta och se reprisen idag om jag orkar.

Såg ni Melodifestivalen? Vad tyckte ni?


Tjej(en kille)festen

Ja som jag misstänkte så blev det en rolig kväll hos Annelie och Sandra (två systrar som bor ihop). Vi var sex tjejer och en kille och vet ni vad. Det var inte vi tjejer som satt och ville se Melodifestivalen när Singstar inte funkade som vi ville utan Tobias! Nej han är inte bög, han ska gifta sig i augusti.

Hur det gick för mig i Singstar? Första gången jag sjöng så vann jag faktiskt, vad det var för låt? Herregud ni begär inte lite ni, det minns jag inte. Nej jag var inte full, bara lite salongsberusad till skillnad mot någon annan som fick dricka två flaskor med vatten när det var halvtid in på festen.

Skitkul var det i alla fall tills den första ville hem redan kl 22 och två andra strax efter tolv, Sandra gick och la sig så jag och Annelie satt kvar i soffan och pratade. Hon och hunden Sigrid följde mig hem på halva vägen.

SchlagerTobias och jag som höll på att brista ut i ett asgarv
Ulrika och Anna sjunger SingstarSigrid hade däckat efter tre liter vinSystrarna och sambosarna Annelie och SandraSystrarna Ulrika och MarikaEva som mer än gärna är mellan benen på tjejer utan att vara ett dugg flata, hon är barnmorska


En salig blandning av öl, cider, Tequila rose, Sambuca och en liten mugg Jäger blev det i min strupe men den sista dricker jag aldrig igen, det var det vidrigaste jag någonsin har druckit.

Tack töser för en underbar kväll!Det är inte lätt när det är svårt

Jag sov en sketen halvtimme igår på dan, det brukar gå bra men inte inatt. Herregud jag gick och la mig runt 1, läste lite, spelade på mobilen, var inne på datorn och spelade ännu mer, försökte somna, lönlöst, spelade på mobilen igen, läste lite, in på Facebook och såg att ingen var inloggad, sånt är förjävla kul, jag kände mig ensammast i hela universum medan alla andra låg och snarkade.

Jag somnade i alla fall runt 6, vaknade runt 11 och var dötrött. Ute regnade det och festhumöret var som bortblåst. MEN det kommer bli kanoners på både det ena och det andra sättet. Har satt på Spotify för att få lite partystämning i min hjärna. Får la se hur det går.

Snön är nästan helt borta här och det är förjävla positivt och jag hoppas det inte kommer ner mer skit.


Ska bli så jävla kul!

Det var länge sen jag såg fram emot en fest som jag gör med den som är i morgon. Det är vi från förr igen. Denna gång ska vi stanna inne, förra gången var vi ju på Magnus Carlsson. Denna gång är det vi själva som ska vråla i mikrofoner. Singstar ska vi visst syssla med. Det har jag aldrig sysslat med förut. Ge mig en 75:a så kan jag inte sjunga en ton rätt...då heller.

Det är första festen på jättelänge som inte Ewa är med, hon fick ingen barnvakt tyvärr men jag får helt enkelt klara mig utan henne och det funkar nog det också. Foton utlovas som alltid. Kanske en och en annan film också, dock inte på mig, eller ja, det får vi se.

Vad ska ni ha för roligt för er imorgon?Lena Nyman död

Visst blir man lite chockad varje gång en kändis går bort? Jag är väl inte direkt chockad över att hon gick bort men däremot trodde jag inte att hon bara var 66 år. Lena Nyman har funnits med i rutan lite då och då i hela mitt liv i stort sett. Hon var underbar i "Släpp fångarna loss det är vår" och även i "Morrhår och ärtor" och inte att förglömma, som Lovis i "Ronja Rövardotter". Henne kommer jag minnas som rök och whiskeyrösten. Man hörde direkt att det var hon utan att ens titta upp på teverutan.

Hennes sista film var 2006. "Att göra en pudel".

Hon avled inatt efter en längre tids sjukdom.

R.I.P LenaKärlek@första.träffen

Jag har börjat läsa boken som rubriken heter. Den är rolig och författarinnan Jane Moore beskriver olika saker som jag själv skulle ha gjort. Jag låg inatt och asgarvade åt en del saker. Älskar den och ska försöka få tag på fler böcker med henne. Hon är en författare i min smak helt enkelt, ja om hon skriver lika roligt i dom andra vill säga.

Att dejta med folk som man hittat via dejtingsidor på nätet kan ju vara både bottennapp och det bästa du gjort liksom. Tjejen i boken går igenom en del och det är det som är så kul. En del ser inte alls ut som på fotot osv.

Vill ni läsa en bok som är kul så läs då "Kärlek@första.träffen".Tv-kväll

Idag började jag titta på teve kl 18 och har tittat på olika program tills nu. Två program handlade om maniska samlare. Samlare som har så jävla mycket grejer i totalt hela huset att det inte går att gå någonstans. I det senaste programmet var det två kvinnor som till och med hade både hund och kattskit lite varstans som varit där hur länge som helst. Hur vill man leva så? En kvinna hade två barn varav tonåringen skämdes som en hund och tyckte att det var hans fel att det gick så långt utan att han gjorde nåt. Ska en tonåring vara den som städar? Visst han kunde ha hjälpt till men mamman var ju en samlare och skulle inte låta honom slänga någonting. Fruktansvärt att barn ska behöva bo så.

Det är en sjukdom javisst men om man vet om att man är sjuk så skaffar man väl hjälp till sitt beteende. Det är säkert lätt för en annan att säga så men ändå.

Ett annat program var om en familj som har sexlingar, jag såg när hon var gravid med dessa små knyten och det finns inga ord för hur stor hon var. Alla barnen överlevde och i detta avsnitt skulle hon få hjälp med att operera magmusklerna för maghuden såg ut som på en 90åring. Slapp hud till max och hennes bröst fanns knappt efter att ha ammat alla sex i åtta månader, hon fick inlägg till en normalstorlek. Sexlingarna är nu två år och så jävla söta.

Jag har i stort sett suttit i soffan mest hela tiden, ja om jag inte har rastat Doris då förstås.Pitacassi på Facebook

Man kan varna hur mycket som helst när det gäller företag som lurar folk, inte bara på Facebook utan överallt. Facebook är ju ett enormt stort forum där en jävla massa folk har ett konto. Det är inte bara vuxna utan också barn. Barn är mer naiva och förstår inte farorna med tester och skit på nätet. Men please kan varenda förälder nu sitta ner och tala om för sina barn vad det finns för faror som lurar där ute?!

Vi vuxna borde ju förstå att ska man lämna namn, adress och personnummer till nåt på Facebook så är det nåt lurt men många är fortfarande naiva.

Företaget Pitacassi härjar på Facebook där man ska uppge uppgifter så man kan göra ett test, dessa kostar pengar. Det är massor som har fått fakturor hem, en del ganska hotfulla där det står att bla bla händer om man inte betalar och bla bla. BESTRID såna! Betala inte för sjutton gubbar!
Dödsstrålen

Medan andra 19åringar sitter inne och spelar dataspel, hänger ute på stan och härjar så uppfann Eric Jacqmain en grej som kan få det mesta att strålas sönder. På en gammal paranbolantenn har han fäst 5800 små små speglar som då samlar in solens strålar.

Efter att han gjorde videon där han demonstrerar maskinen brann den upp då skjulet den stod i fattade eld men han ger sig inte. Nästa gång gör han ännu fler små speglar. Får hoppas att han berättar för alla vad det är för nåt så ingen ställer sig mitt framför den och får ett stort hål i sig. Coolt men rätt dödligt.Utan mask

Inatt sov jag utan mask för ibland är det den som håller mig vaken med sitt blåsande i höger öga, det vänstra vill ju inte vara taskig och somna i från sin kompis liksom så det är vaket det också. Därför testade jag utan. Jag låg och läste mig trött och nångång runt 2 somnade jag. Jag vaknade inte förrän runt 9 men var för trött för att gå upp så jag somnade om till 10.19. Underbart och jag var inte alls lika trött som vanligt när jag ingen mask har på mig.

Jag fick ett sms från min kära syster för en stund sen. Hon har bokat in en kusinträff för oss kusiner på min mammas sida. Ja man kan inte anklaga min syster för att boka med kort varsel i alla fall. 17 September ska vi infinna oss i en lokal, eller ja, det är egentligen ett stort ställe där vi ska leka och ha oss, vi är allt mellan 24 år upp till min syster då som är äldst, 44 i maj! Sen mormor och morfar gick bort har vi inte träffats. Ja jag tror fan inte vi har träffats sen morfars begravning för 4 år sen. Det är bara jag som bor här i stan av oss alla, resten är utplacerade över hela vårt land och en bor till och med i Norge och har bott där dom senaste 15 åren och jag kom nu på att en av dom faktiskt bor på Hawaii. Hon lever verkligen inget liv i lyx utan träffade sin man då hon var missionär där borta. Levt i en hydda utan varken el eller vatten i flera år nu. Det ska bli kul och se hur många som kan komma.

Förövrigt tror jag våren är på ingång, visst det blåser väldigt ute men det är så skönt och det är nästan ingen snö kvar alls, bar mark och jag kan återigen cykla!Gratis tampongerJag hittade en sida där man kan få gratis tamponger. Just det, SNYGGA tamponger vad det nu har för betydelse. Man lägger ju inte direkt fram dom på hallbyrån så alla kan se dom det första man gör och man visar ju inte gärna upp en tampong för alla bara för att den är snygg! Man stoppar upp den sen efter några timmar spolar man ner den i toaletten, hur snygg måste den då vara?!

Ja vill du också ha gratis tamponger så kan du gå in HÄR och registrera dig.
Vad fan är det som händer?

Man ska nog inte avfärda alla teorier om att jorden går under snart ta mig fan! Det känns lite som om att det kan bli en möjlighet med alla naturkatastrofer som händer på vår jord.

Inte nog med att Australien blev en stor jävla sjö nu ska en monsterstorm husera där också. Cyklonen Yasi är på väg med stormsteg (vitsigt jag vet). Kan det inte bara vara nog nu? Vi får nog skylla oss själva för det är med all säkerhet människornas fel att det blir så här, det är vi som tagit allt för lätt, skitit i miljön och varit egoistiska.

Vad kommer härnäst?
Till slut så

Jag vände och vred mig bra länge tills jag kom på att jag skulle prova att ligga på rygg och försöka somna. 3.30 somnade jag, japp på rygg, om jag vände mig nångång? Tror fan inte det för jag hade förjävla ont i ryggen när jag vaknade. Så hade någon sett mig hade jag sett ut som nån som låg på sjukhus med syrgasmask eller nåt. Hett så det föreslår.

Jag vaknade 9.19 av vad? Ja ni vet ju, blåsan! Ska nog fan inte dricka nåt på hela dan så får vi se när jag vaknar imorgon.
Solen skiner ute och det är plusgrader. Jag skulle ju till stan idag men vet inte om jag orkar det. Halsen gör inte ont men jag känner mig allmänt hängig ändå och snorig. Väntar nog till imorgon tror jag bestämt.


Nu är det en sån där natt där jag vänder o...

Nu är det en sån där natt där jag vänder och vrider på mig, flera gånger per sida, räknar får, kameler, gråa hårstrån och kastar nötter i luften för att tyst säga: hur många barn får jag när jag blir stor! Eftersom jag är en bra nötfångare (kofångare?) blir det många nötter och så många barn orkar jag inte med att ha. Jag har försökt läsa, spela på mobilen och tänka på vad jag ska göra imorrn. Det funkar inte! Hatar såna här nätter! Ja det var bara det.


Den hemlige miljonären

Jag gillar programmet "Den hemlige miljonären". Undrar om dessa rika knösar tog kontakt själva eller om produktionen tog kontakt med dom. Spelar ingen roll egentligen, pengarna kommer från egen ficka till bättre behövande efter en vecka. Förra veckan var det en kille som skrev böcker om metoden GI och denna vecka är det miljardärskan Wonna I De Jong som ska spela något fattigare än vad hon är för att sedan se vilka hon vill skänka pengar till.

Är man rik så är det nog jävligt svårt att veta vilka ens riktiga vänner är eller om det bara är vänner som hänger med henne för hennes pengars skull så där är det nog bra att hänga med folk som har ungefär lika stor plånbok som en själv och samma är det väl när man ska leta partner som hon nu gör. Hon vill ha en man, inte bara en man utan en stilig man utan jeans, har sett sig om i världen och har då, en stor plånbok.

Får la se om hon hittar kärleken.Skit i mig bara

Jag är ju inte så kry så jag har legat i sängen och tittat på film och sen somnade jag.

I drömmen åkte jag och Ewa till en motorgård på ett ställe som jag aldrig sett förut. Det var ingen där mer än vi två. Jag hade med mig en flaska rödvin till mig själv. Efter en halvtimme var den slut och det var inte jag som drack ur den utan Ewa! Hon hånflinade åt mig och undrade hur vi skulle ta oss hem. Ingen av oss kom i håg hur vi ens hade kommit dit. Jag var helt nykter men minnet verkar svika mig ändå.

Det konstiga i halsen gjorde sig påmint, jag kunde knappt andas, jag låg på golvet och kippade efter luft medan Ewa fortsatte titta ner på mig och läppja på rödvinet i en svart blommig klänning. Så bitchig är ju inte Ewa i verkligheten som tur är. Sen vaknade jag. Antagligen hade jag svårt att andas även på riktigt annars hade jag inte vaknat.

Är jag inte bättre i halsen imorgon så ringer jag VC för det är nåt som inte står rätt till. Det känns som inget saliv rinner ner, att det är alldeles torrt för jag har torrhosta.


Nej nej inte nu!

Jag vaknade i morse och kände mig som en överkörd snorig grävling. Rivjärnet var kvar men sen var jag snorig till max. Det får inte hända nu, nej nej vänta till på söndag åtminstone tycker jag, då kommer jag väl ändå ligga till sängs och må som en potta med bajs i huvudet, varför inte i näsan också liksom.

Men jag kommer väl gå omkring och känna mig lite väck i huvudet hela veckan för det är sällan det bryter ut helt på mig. Men SKA det bryta ut så får det gärna göra det nu så jag är frisk till festen. Jag ska ju för fan sjunga Singstar för första gången i mitt liv! Ja efter det kommer alla andra uppsöka öronläkarn för diverse åkommor som Tinnitus, bortsprängda trumhinnor och andra slagverk.

Håll tummarna för att jag inte är sjuk till helgen, okej? Bra!Är du lite hungrig?

Hur hungrig måste man vara för att få i sig en burgare som väger 3 kilo, innehåller 5000 kalorier och kostar 200 kr? Ganska hungrig va? OM man nu får ner den vill säga. Monsterburgaren innehåller åtta hamburgare, 16 baconskivor, ost och ja just det, lite sallad emellan, tre olika sorters dressingar och lökringar!

I Bristol har dom denna monsterburgare och det är tre stycken som har testat men ingen av dom fick i sig den. Detta är ju inget för nån som har magkatarr eller magsår antar jag. Usch jag skulle må hur illa som helst efter en tredjedel av den och inte tänker jag testa heller om jag nu skulle komma till England nångång.

Aptitlig? Inte det minsta!