Har sommarn kommit tillbaka?

Medan jag var ute och cyklade en stund förut så kom jag och tänka på mina barndomssomrar då vi var i min familjs sommarstuga, frukost ute varje morgon, tjatandet från då jag och syrran slog upp våra ögon om att vi ville åka och bada. Jag i min turkosa baddräkt och min simring som jag tog på mig så fort det fanns tillfälle. Solen sken ta mig fan alltid! Jag minns inte dom där regniga och kalla sommardagarna. Lite mer såna dagar då vi var äldre och campade i en husvagn och satt då och spelade kort, yatzy eller Fia med knuff när regnet piskade husvagnsfönstren.

När jag var liten så älskade jag att bada, jag var ett vattendjur, mer under än över och det skulle kastas tennisbollar till varandra eller en fotboll och nåde den som tappade den i vattnet, då blev man "Gris", ja om man var sist med att tappa den i ordet "Gris" då alltså. Gris var jag ju ändå liksom.

När jag blev äldre blev jag lite rädd för vatten, i alla fall där jag inte kunde bottna, idag badar jag nästan aldrig men det har kanske andra orsaker men ändå.

Nån som inte är ett skit rädd för vatten och djupa bassänger är Therese Alshammar som idag vann en medalj av guld på 50 meter. Hon har nu gått till historien genom att vara den äldste (33 år) i världen som fått en guldmedalj i VM och hon vann rätt stort. Tiden stannade på 24.14. Hennes långa arm nuddade kaklet först, kolla på bildspelet får ni se. Hela hon är ju lång så varför inte. Hon åker hem med två medaljer, ett guld och ett silver och det var också det enda Sverige fick. Inte så bara förstås.

Mitt söndagsnöje

Idag skiner solen och medan andra kanske ligger på en mjuk sandstrand, solar eller kanske sitter och intar mackor med gårdagens sketna svampplockning på så har jag ett helt annat söndagsnöje.

Förra året gick min faster bort och hon satt i rullstol i ca 45 år och hade inte alls förmågan att göra det jag gjorde idag. Jag ärvde en matta av henne, en matta som säkert var fin när hon köpte den men när man inte har förmågan att dammsuga den ordentligt och om man bett om hjälp och den hjälpen inte heller dammsög så noga så blir den här mattan rätt dammig.

Nu har jag haft den i ett år och som ni vet har jag två håriga varelser, idag bestämde jag mig för för att knäskura den där förbannade mattan, den hade blivit grådaskig trots dammsugning. Jag ställde mig på alla fyra och drog med en tvättsvamp!


Uppe i vänstra hörnet har jag skrapat, ni ser skillnad mot nedre vänstra hörnet va? Hoppas innerligt det för nu har jag nästan tagit hela mattan och jag fick nog ihop till två katter plus en jävla massa damm. Det räcker inte bara med att dammsuga åbäket utan jag har bestämt mig för att göra så här en gång varannan vecka nu. Ska bara inhandla nya svampar!

 

Det lär gå åt en jävla massa såna i framtiden. Men under allt detta blev det liksom..vad ska jag säga, mer färgglatt!


Varning!

Jag såg just ett klipp som jag vill dela med mig av, så jävla sött och att vi härstammar från aporna råder det inga tvivel på alls!

När jag var liten hade jag en liten apa, ja i tyg med risstoppning, han hette Laban och honom hade jag med mig överallt, jag slutade med det förra veckan. Näe okej så var det ju inte då men i några år i alla fall.

Jag varnar just för att det är så sött! Varning för sötnötar alltså!

Sluta apa dig, ge hit flaskan!


Jag frågar - ni svarar

Ni vet ju det mesta om mig nu eller hur? Är det då inte min tur att få veta lite om er? Nej jag vill inte veta hur stor s**** ni har, ja om ni är killar alltså och jag vill heller inte veta vilken BH-storlek ni har, ja om ni är tjejer alltså.

Jag är bara nyfiken på er förstår ni väl? Bra, enkla regler. Jag frågar och ni svarar och nu vill jag att alla svarar som läser det här, det är inget jag för statistik över, jag skriver heller inte ner era svar, skickar inte en faktura och skrattar hela vägen till banken, bara nyfikenhet alltså, är ni med? BRA! Då kör vi.

1. När du var liten, vad ville du då bli när du blev stor?

Jag ville ta hand om cyklar på polisstationen för det trodde jag var den polisens enda uppgift (studiebesök på lekis och fick träffa en polis just där dom förvarar stulna/upphittade cyklar). Sen ville jag bli dagmamma men fick veta att det var så dåligt betalt av min egen dagmamma så det sket sig.

2. Blev du det som stor som du ville bli som liten?

Näe det kan jag ju inte påstå. Arbetslös är väl ingen som har drömt om som liten..hoppas jag.

3. Vad är det absolut bästa som hänt dig i ditt liv så här långt?

Helt klart när jag fick min dotter!

Bra då är det er tur och ni svarar med 1, 2 och 3. Ni behöver inte skriva in mailadress för jag vill bara läsa svaren, kul för andra också eller hur? Och vill ni inte skriva vad ni har för yrke idag så...ja då får det vara så. Det är helt frivilligt alltså.

KÖR!Det kunde ha gått

Jaha premiären av travspelet för mig och Jenny gick av stapeln från kl 18. 40 minuter senare kan vi konstatera att det inte gick så bra. Det blir varken en cykelpump, nya mobiler, ett hus, en bil till Jennys syster eller en resa till ön Lesbos. 4 rätt är ju som en pisstråle i Mississippi. Nåja, namnet Nantucket som sprang i sista löpet ska jag lägga på minnet för jävlar i havet vad han sprang, kan nästan tro att han ville hem och ta sig ett järn fort som fan.

På travbanor är det i alla fall ingen som kastar in knallskott på banan som nån gjorde på Swedbank stadion i Malmö idag. Malmö FF ledde med 1-0 när det skedde och domaren bedömde situationen som farlig och bröt.

Varför finns det så många idioter i världen? Varför kan man inte få gå och titta på nåt man är jävligt intresserad av utan att nån jävel ska förstöra det hela. Varför?! Vad är syftet? Vad får man ut av det? Stoppa in nappen och gå och lägg dig, idiot!

Förövrigt tänkte jag gå ut i dag, alkohol är på kylning men näe jag tappade lusten, det är några hårstrån på huvudet som inte alls vill lägga sig rätt så jag blir hemma. Dock behöver jag inte vara bakis imorgon och det är ju positivt.

Trött.nu

Note to self: Man ska inte gå ut med mobilen för att "titta" om man hittar nya spel på butiken "Ovi" kl 1 på natten, man ska heller inte ladda ner ett spel och spela det direkt kl 2 på natten, det blir liksom lite sent när man tycker spelet är jättekul för då inser man sen vad klockan är när man spelat klart eller när batteriet dör. Kl 4.30 slocknade jag. Nu har jag ju inget för mig direkt mer än att fixa en Harry Boy på V 75 till mig och raringen Jenny, men ändå liksom. 5 timmar senare var jag vaken igen, gick upp och möttes av en pöl på vardagsrumsgolvet. Trött jag blir! Dom fick två nya rena lådor igår, någon av dom kanske har gått i sömnen?

Jag möttes också av nåt jag faktiskt skäms över, jag har ingen anledning alls men när man är Sveriges stadsminister och när Sverige bor granne med landet Norge, landet som det är landssorg i och uteblir på manifestationer då skäms man som svensk! "Fredrik Reinfeldt var upptagen med annat", vadå annat? Vad är viktigare än att visa Norge vårt stöd? Många andra från regeringen var i Oslo! Inte på en enda manifestation har han varit och nej då han var inte borta av säkerhetsskäl sägs det men ingen avslöjar var han är, han är inte "hemma" i alla fall.

Idag blir det nog inte många knop här inte, trav som sagt sen får vi se.

Vad ska ni göra idag?
Den som väntar på nåt gott..eller?

För ca 2-3 månader sen såg jag en reklam på Facebook om att man fick en provflaska Sana, skitbra tänkte jag. Sen heter gruppen:

Ja lappen hade jag såklart knugglat ihop och slängt men vill man ha ett kort så får man snällt försöka veckla ut det igen. "Akta musen" heter gruppen.

Idag kom..vad jag trodde flaskan!

Javisst var det en flaska PÅ men det var ett sketen liten prova-på-påse! Snacka om att känna sig lurad. Jag testade det där och oj vad glad "Doris" blev, hon blev liksom lite mer, vad ska man säga...levande? Nu är det ju så att man inte alls behöver ha den just "där" utan man kan ha den över hela kroppen, det luktar kanongott ska tilläggas!

Nu film och nåt att stoppa i magen.


Ja...ha!

Jag är rätt ironisk ganska ofta men då vet jag att folk vet om att jag är det också. Man kan skriva på ett sätt som gör att även nya besökare fattar att det är ironi men nu läste jag på Aftonbladet om Kissie, jag har läst ett eller två inlägg på hennes blogg och näe jag får bara rysningar av denna tjej så jag låter bli. Men nu citerade Aftonbladets "Klick" Kissies blogg då hon nu var/är i Spanien och blivit tagna av spansk polis. Hur allvarligt det var vet jag inte men hon vill inte kommentera det skriver hon. Ändå skriver hon i inlägget "– Allt slutade dock inte lika bra, vi hamnade bak i en spansk polisbil. Mer om det vill jag inte berätta dock. Ångest! Alla här såg..? Men men, vi har roliga berättelser från resan sen att berätta. Dock inte här i bloggen, vill ju inte att mina 200 000 bloggläsare ska veta att jag satt i spanskt fängelse."

Ni som lusläser hennes blogg kanske vet om hon är ironisk? Sen förstår jag inte att hon verkar vara en förebild för många unga tjejer, hur ska det gå för dom om dom tror att allt Kissie gör är det rätta? Hua då lär Sverige få små barbidockssmala brudar överallt, glömde...med silikontuttar.
Nu är det helg!

Idag hade jag inga hus att städa, däremot fick jag i uppdrag att putsa entrédörrar plus alla rutor i hissdörrarna i fyra trappuppgångar á 6 våningar. Flera verkar tro att man måste stå tryckt med läpparna på dom där glasen för det är varje gång läppavtryck. Jag kommer också blogga och ta kort på om människan har tryckt till tungan däremellan, vem kan skryta med att ha hånglat med en hissdörr liksom.

Sen föreslog jag själv att jag skulle ta källargången i samma hus där vi utgår ifrån för det var sketigt som fan. Jag skurade och OJ vad jag skurade.

Detta var min bästa vän för dagen

 

Ser ni hur blankt det är?! Det bruna ni ser är att golvet flagnar, jag gjorde så gott jag kunde innan ryggen sa ifrån men FAN så mycket renare det blev efter jag var klar.


SEN kom den efterlängtade smörgåstårtan som jag skulle kunna gräva upp maskar till fiskmåsar för att få.

Detta var min bit

Eller näe okej, denna är med skinka...ja va fan ni är ju inte blinda så ni kan ju glo själva.

Med räkor. Klart man måste ta två gånger bara för att få smaka på båda.

 

Chefen gick ju i pension idag, han höll ett långt tal, grät, snorade på en anställds t-shirt, skitsamma liksom, han höll på att svimma när han fick ett års förbrukning av golvpolish, en bok med teckningar som vi ritat, Leif "Loket" Olsson kom och spelade och sjöng "Ja må han leva", vad det nu hade med pension att göra vet jag inte men. Sen kom även Silvia och sa nåt på tyska, vad hon gjorde där vet jag inte.

 

Näe okej, inget av detta hände, men det KUNDE ha varit så. Chefen pratade lite, vi käkade och sen cyklade jag hem.

 

Det är helg mina vänner, det är banne mig helg men ska tillägga att jag trivs på min arbetsplats!

 

 

 


Målvakten Nogger och tjuren Iza

Nogger är tokig i bollar i alla dess former men enbart om dom rör på sig eller om jag sparkar dom till henne. I denna tunnel ska jag då sparka dom små bollarna och på andra sidan fångar Nogger dom, antingen kastar hon sig handlöst efter dom och vrålar ut hur kass jag är på fotboll.

Nogger: -Matte, skjut en skithård nu, jag måste verkligen träna på att kasta mig åt sidan utan att slå ihjäl mig!

Hon gjorde sig i ordning genom att spotta i tassarna, rätta till pälsen vid knäna och stå och gunga fram och tillbaka. Jag sköt och hon kastade sig..men bollen gick förbi långt före.

Nogger igen: -Men va fan, du behöver la inte skjuta så jävla hårt! Det är meningen att jag ska hinna se den också!

Jag: -Men du sa ju att jag skulle skjuta hårt, jag har minsann spelat fotboll så jag vet hur man skjuter!

Jag gör mig redo att skjuta genom tunneln igen och precis då kom Iza lunkande, ställde sig bara på alla fyra framför tunneln på andra sidan och jag hade sparkat bollen precis då. Bollen gick inte ens under hennes mage.

Iza: -Ibland är det bra att vara ett fetto, jag behöver inte ens anstränga mig för att fånga en boll Nogger! Vad säger du nu då va?!

Nogger tittade storögd på henne och svarade: -Det är väl det enda som är positivt med dig då! Men i nåt jävla landslag lär du aldrig komma med i. Flytta på dig nu, gå och torka dig i skitan, du stinker!

Med det bestämde sig Iza för att lägga sig ner, tog sina två klor, riktade dom mot sina ögon och sen mot Nogger.

Iza och matte, två fetton som inte anstränger sig i onödan.Tack och lov att jag är så lugn

Detta klippet är ju gammalt så många har ju säkert redan sett det. Är ni så här när ni blir arga? Jag har nog aldrig blivit så arg att jag flippat ur så pass som den här tjejen. Men jag vet att jag skrattade rätt bra när jag såg det första gången. Hade min flickvän (om jag nu hade haft nån) visat såna här tendenser så hade jag nog tackat, bockat och nigit, satt på mig pansarklädsel och sprungit åta helvete därifrån och skrikit..MAMMA!

Killen som spelar in det verkar ju lugn men han är nog kanske van. Filmen blev i alla fall poppis på Youtube efter att han hade lagt ut det där.

Klippet!


Hungrig!

Som jag hade längtat efter smörgåstårta, jag hade klätt upp mig..i en nytvättat t-shirt, jag hade stått framför spegeln i timmar för att få till frisyren, jag hade sprutat parfym (Konsums egen) över hela mig m.m och sen när jag kommer till jobbet så pratade dom om smörgåstårtan...som kommer imorrn! Imorrn? Fattar ni vad det ekade i mitt huvud när jag hörde det ordet? Herregud, jag som var så hungrig, tog jag frukost med mig? NÄÄ jag gjorde ju inte det då liksom, jag ville ju ha smörgåstårta!

Det var bara att sätta på sig kepsen, ta på sig en svettig t-shirt, snora på ärmen och gå och städa det! Och SOM jag har städat sen, ja herregud, kan dom inte äta makrill och mos på det där golvet nu så vete fan. Det är rent!

Förövrigt så är det rätt kul att veta vad folket i dom där huset har för vanor. Tuggummisorter, ciggsorter, snussorter, vad folk har för färg på sina foppatofflor, ja den ena hemma och den andra under trappan..ihop med tuggummi (helt färdigtuggade), askar med tuggummin kvar i, ciggpaket, tomma och snusdosor. Det där folket vet inte vad ordet papperkorg betyder, dom vet tydligen inte heller vad ordet sopnedkast betyder, det är ju för fan det enda området i hela stan som fortfarande har sopnedkast för bövelen, släng där i då!

Annars älskar jag mitt jobb, det är rogivande, utom när stora hundar utan förvarning kommer ut ur hissar när jag är i mina egna tankar. Då svettas jag så det sväller över i tårkanalerna som dessutom gått upp dit i 180!

Ja det var väl allt för nu.Torsdag och smörgåstårta

Idag är det redan torsdag, dagarna flyger iväg och snart är jag pensionär och fattade inte hur jag kunde komma dit så fort.

Nåja, idag är det smörgåstårta på jobbet för på måndag kommer vår nya chef och vår gamla går i pension, trist som sjutton för jag gillar chefen, han kan babbla värre än  mig och DET mina vänner är helt otroligt.

När jag läste Aftonbladet nu så fick jag höra en rap som Dolly Parton gjort, alltså hon står på en scen och drar den och vad handlar den om? Sina bröst, jag skrattade, ja det lilla jag hörde. Hon kommer till Sverige snart och förhoppningsvis drar hon det även här. Så länge kan ni få lyssna på det här. Det är filmat med en amatörvideo/mobilkamera så det syns inte så bra men hon har humor!

Dags att dra sig mot jobbet och invänta smörgåstårtan som anländer runt 10.30. Gött!

Otroligt

Idioten från i fredags (nämner inte hans namn, det är fastetsat i minnet hos alla ändå) sitter och njuter i häktet nu, han har fått precis vad han vill, den uppmärksamhet han ville ha. Otroligt att det finns en sån hjärna som hans egentligen. Såg ett uttalande på nån sida på Aftonbladet där det stod "Han är störd", nähä? Really?! Åh faaan!

Man kan inte undgå att läsa om honom, någonstans! Såg klippet från en butik i Oslo som kommer från övervakningskameran där när explosionen var ett faktum och hur folk sprang för livet. Dom måste ju ha undrat och haft tusen tankar på en och samma gång. Vad hade då inte alla ungdomar på "Utöya" liksom.

Där jag städar bor det väldigt många norrmän och varje gång jag ser ett norskt namn på dörren så tänker jag tillbaka på idioten som lamslog en hel värld och främt i Norge och Norden. Jävla idiot! Och han har förstört för hela sin familj också. Mamma och hans halvsyskon har fått fly från sina bostäder. Ingick det i hans plan också? Att även dom skulle hata honom? Kan man älska en sån även som förälder? Ingen som inte varit med om det kan svara på frågan tror jag. Det går inte att sätta sig in i situationen.

Men idioten myser i sin cell. Nåt han inte skulle mysa av är om han blev satt på en avdelning med enbart invandrare. Det skulle JAG mysa av!
Lilla pattarklappardan

Ja denna rubrik återkommer lite då och men enbart på ondagar, varför det heter så? För att Gert Fylking kallar onsdagen för detta, tycker det är rätt fyndigt. Nu är ju inte Jenny här så jag kan inte klappa på hennes pattar men det är likt förbannat onsdag idag!

Idag har jag inte städat nåt höghus men däremot ett eget hus med fyra trappuppgångar. Där bor det knappt några alls för dom har just renoverat dom, känns lite onödigt att städa trappuppgångar som det inte bor en kotte i liksom men det gjorde jag ändå.

Detta låg under en trappa, en trasig crosstrainern någon? Ligger det massa skit under det där åbäket så får det väl göra det för flytta på skiten gjorde jag fan inte. Det är inte vårt jobb. Jag rapporterade det till chefen som sig bör så nu tar dom fingeravtryck, kollar avtryck på "sulorna" och så. Näe okej det gör dom inte men dom kör bort det till tippen i alla fall. Det är det vaktmästarna gör om det ligger massa skräp under. Förra veckan låg det en alkis och sov därunder, alltså, inget skräp under trappan! Han blev körd till tippen han också. Näe okej inte det heller och det låg inte nån och sov där, det är bara jag som har en sån enorm fantasi.

Förövrigt har jag ätit köttsoppa idag, det var...gott.En svensk flatfilm är gjord!

Efter att ha sett filmen "Patrik 1.5" som då är en sk "bögfilm" vill man ju naturligtvis som flata att en även en "flatfilm" ska komma ut och nu mina vänner är den snart här. Filmen "Kyss mig"  har premiär på bio på fredag, alltså den 29e juli! Göttans. Den är också till viss del självupplevd, eller ja, en av dom som skrev filmen är Josefine Tengblad. Hon lämnade sin man för att vara med en kvinna, det är det filmen handlar om. Gissa om hela flatvärlden i Sverige kommer gå på den plus killar som vill se lite kärlek mellan tjejer, eller helst vill dom väl se tjejerna nakna och hålla på och ha sig med varandra men alltså, en flatfilm behöver inte innehålla porr. Det är det många tror att homosexuella bara sysslar med. Nej då, vi äter mat, skiter, pratar, diskar och fikar ibland också, jo det är sant!

Synd att inte Jenny kommer till mig den här månaden för då hade vi säkerligen gått på den. Kanske den går i Sundsvall när jag är hos henne i slutet av augusti-september? Hoppas det!

Nogger vill inte vara sämre

När hon såg korten på min dotter i förra inlägget ville inte hon vara sämre. SOM hon tjatade, men skojig som hon är så ville hon göra tvärtom.

Hon ville skicka iväg detta till Buzzador...
..och visa upp sig från sin bästa sida för er.

Hon fattade tydligen inte grejen med Dovebalsamet, att tuben måste vara med på kortet för att det ska gillas. Ni ska bara vara glada över att hon inte särade på benen ska jag säga.Buzzat för dottern

Dagen på jobbet var som igår, ja varför ändra på rutinerna liksom, ännu ett höghus alldeles själv alltså. Jippie...eller inte. Men men jag ska inte klaga, jag får ju träffa folk, utrusande hundar från hissen när jag står i mina egna tankar och svabbar golv, jag får även höra hur fint vi gör det. Tänkte säga till kärringen att jag minsann gjort det ensam men orkade inte. Att torka trappor som ingen ändå inte går i är också nåt jag drömt om..verkligen.

Jag tränade lite idag också, rodde lite. Där satt jag i en eka mitt i Medelhavet och rodde som fan när jag tyckte mig se en haj långt bort men snart kom jag tillbaka till verkligheten och då orkade jag inte mer.

Dottern har precis vart här och ätit mat. Jag buzzade för henne, denna gången är det Dove balsam (heter nåt annat också men orkar inte gå och se efter vad det heter). Jag sa till henne att jag måste ta kort och skicka till Buzzador.

Så här får dom se det hela...
Och så här för er andra. Jag skulle skriva att hon är så fruktansvärt trött på att jag alltid ska ta kort så..ja nu har jag gjort det. Hon hade jobbat från 16 igår till 13 idag också så det kanske gör sitt till, kanske får jag ta fler kort när hon är ledig nästa gång..eller kanske inte, det återstår att se.Då var det på tiden!

Jag tror inte jag har klippt mig sen i maj, i juni hade jag inte råd med det men idag, idag då jävlar.

Från detta....
Till detta!

Så jävla skönt! Dottern hämtade mig strax efter jobbet och då handlade vi, jag köpte hårfärg såklart, fattas bara annat och ni förstår säkert varför också, jag har SÅ smarta läsare...visst?Ensam tjej reder sig själv

Om jag trodde att jag skulle kunna få det lätt idag på jobbet så hade jag ju haft en drömfantasi. Jag gillar att jobba själv men det gäller ett hus med fyra trappuppgångar med trappsatser det. Idag fick jag ta ett helt jävla höghus själv! Det innebär 7 våningar med trappsatser gånger 2 (två trappuppgångar), alla hissdörrar fram & baksida, räcken till alla våningar, dörrarfönster (20 st), källargången med dom dörrarnas fönster ut och insidan. Jag hann allt utom halva källargången och räcket i en trappuppgång. Jag var nästan helt slut men som sagt, jag gillar att jobba själv och inget krav att jag skulle bli klar idag heller och det tackar vi Samhall för, tack tack!Det är 7 våningar men hissen går inte upp till vinden tyvärr. Däruppe är det dessutom en sisådär..en jävla massa grader trots att det är ett stort fläkthelvete som dånar hela tiden.

Tänk om folk kunde öppna dörren med handtaget och ge fan i att trycka upp den med näven mot rutan i dörren så hade vi alla varit glada. Men men jag har ett jobb, eller ja, jag arbetstränar men jag har i alla fall en sysselsättning och det väger upp allt!


En överlevandes berättelse

Nu börjar flera av dom överlevande på ön Utöya berätta sina historien om det tragiska som hände i fredags 22 Juli. Man får tårar i ögonen, man tänker bara på vad som kunde ha hänt om dåren som sköt hade fått agera i fred, han hade ju mycket mer ammunion än vad han gjorde av med. Nu är det som hänt en väldigt stor tragedi ändå.

Jag har läst Prableen Kaurs blogg nu och hur hon kom undan med blotta förskräckelsen, om hur hon spelade död i en hel timme. Fruktansvärt!

Hoppas innerligt att den där dåren Anders Behring Breivik kommer brinna i helvetet!

Vad.fan.är.det.här?!

Jag fick för mig att jag skulle städa, gick och dammade och var i mina egna tankar. Jag torkade av teverutan...och fick se detta!

Ser ni alla runda ringar? I mitten är det en rund ring med ett plustecken i! Vad fan är det? Nån som kan tala om det för mig så vore jag förbannat tacksam! Det har inte varit där förut det är jag helt övertygad om! Det går inte bort heller, jag har torkat och torkat men näe, det är som att det sitter fast!


Samtal med Nogger om lögner

Jag köpte mig en LITEN chipspåse idag för att jag vet att jag bara är sugen några minuter och låter påsen sen ligga kanske flera veckor. Jag tog med påsen till vardagsrummet, öppnade den och gick sen på toaletten.

När jag kom tillbaka såg jag Nogger ha tassen i påsen men när hon hörde mig komma drog hon snabbt åt sig den och låtsades sova.

Jag: -Du vet att man frågar om lov om man vill ta något som inte tillhör dig va?

Nogger tittade med ett öga och låtsades vara nyvaken: -Vad menar du nu?

Jag tittade på henne men kunde inte utläsa nåt i hennes blick men fortsatte: -Ja alltså, om man tar nåt som inte tillhör dig så är det stöld, du vet det va? Du snodde ju nyss chips ur min påse!

Nogger tittar nu med båda ögonen på mig och lite vaknare: - Men vad fan menar du? Anklagar du mig för att sno? Gör du det? Du ditt jävla fetto, ha lite fakta och bevis innan du säger nåt du! Jag gillar inte att bli anklagad för att vara en tjuv, jag har legat här i lugn och ro och sen stövlar du in här och gormar om saker som jag blir väldigt sårad av. Du är ju fan inte klok!

Hon börjar snyfta och drar med tassen över nosen och jag riktigt ser hur hon försöker pressa fram tårarna.

Jag sätter mig bredvid henne och tittar djupt in i ögonen på henne och tar fram kameran.


Hon satte sig upp, satte tassarna i sidorna och utbrast sen: -Fan vad snygg jag är, visst..visst?!

Herregud, vad är det för nåt jag har här hemma egentligen.


Amy Winehouse är död

Jaha då har ännu en artist gått en för tidig död till mötes. Amy Winehouse blev bara 27 år. Hennes leverne gjorde väl att hon inte alls levde speciellt sunt. Sen att hon hade lungsjukdomen "Emfysem" gjorde ju inte saken bättre.

Så tragiskt att en människa inte kunde stå emot droger och sköta sig ordentligt. Detta var ju bara att vänta med alla löpsedlar, skandaler och annat som blivit under åren.

Detta var hennes mest framgångsrika singel.

V.I.F Amy!


Mina vänner stödjer Norge

Nu när jag gick in på Facebook så såg jag detta.Jag har fler vänner än så här men att så många på bara några minuter satte Norgeflaggan på sina profilbilder gör mig lite rörd. Jag satte den i förmiddags på mitt kort.

Jag tycker att det är viktigt att visa att vi stödjer vårt grannland i deras sorg och tänker på alla anhöriga som mist sitt barn eller förälder/föräldrar i detta tragiska som hände igår. Hur en idiot (kan finnas fler) kan släcka så många liv (runt 100 st) på bara en kort stund och njuta av det är för mig en gåta men han/dom är sjuka som fan!
Än är inte den sista idioten född!

Då var det dags med att buzza igen då!

Igår hämtade jag ut ett paket från Buzzador, denna gång är det detta som ska informeras om.

Ett balsam från Dove. Jag har inte använt balsam på flera år eftersom jag har så kort hår men idag testade jag och jävlar, det inte bara luktar skitgott, det blir silkeslent!

Nu ska jag bara hitta folk som jag kan buzza för också men det ska nog inte vara några problem tror jag.

Det är kanon att få hem sånt här gratis som man sen kan informera om och förhoppningsvis går folk och köper det sen.Sune är sketglad

Jag använder keps av två anledningar numera, jag har inte haft råd att klippa mig sen i maj=får ingen ordning på håret, eftersom jag inte haft råd att klippa mig så har jag heller inte färgat håret=tvåfärgat.

Idag på jobbet fick jag en keps, så här glad blev jag för den.

Den passar mig så...bra eller hur?!


Och så var det fredag igen då!

Idag var det trappstäd igen med en kollega, när jag kom upp till en våning såg jag denna dörrmatta.

Rätt kul faktiskt, det är säkert en ensamstående kvinna som bor där och bara vill varna för att hon inte hade råd med ett larm...eller nåt.

På fredagar får vi gå hem när vi är klara och vi tog bara en paus just därför så 10.50 var vi klara och jag gick och tränade istället.

Jag hittade ett häfte och tyckte det var skitbra..tills jag såg att det stod på finska, jag kan inte ett skit finska för fan!

Sen såg jag denna

Hittade denna broschyr som tillhörde redskapet, jag skulle antingen spräcka shortsen, välta med hela ställningen eller sträcka mig i ljumskarna och riktigt såg mig likna "Mr Bean" på den där och avstod just därför liksom.

Jag ställde mig på löpbandet istället och justerade nu hastigheten på den där så jag slipper springa som en jagad hare just för att rullbandet går för lätt. Nu var det mer som att jag gick upp för en backe, en lång ska tilläggas!

Sen tog jag av mig t-shirten när jag skulle duscha (jo det är sant) och fick se ryggen.

 

Det syns i alla fall att jag har tränat va, visst?!

 

 


Zzzzzzzzzzzzz

Om ni någon gång ser i min hjärna att jag tänker testa att sova utan snarkmask en vanlig vardag, stoppa mig! Jag testade inatt. Jag hade glömt hur jävla trött jag är utan att ha sovit med den. Att ha sovit 5 timmar utan snarkmask är som att skita men får avbryta mitt i, det funkar inte!

Tur att man bara jobbar 4 timmar. Jag ska träna efter jobbet också. Det får bli löpbandet hela tiden så jag håller mig vaken annars sitter jag väl och sover på roddmaskinen med huvudet på räkneverket och sitter jag så med ryggen en längre tid så lär jag inte kunna resa mig upp.

Nåja, det är fredag idag och jag kan sova hur länge jag vill när jag kommer hem, är inte det göttans så säg!

Det regnar ute också men nu har jag ju min regnkappa så bara halva jag blir blöt, alltid nåt.

Ha en bra dag så här långt så ses vi när vi ses och ses vi inte när vi ses..näe då ses vi inte.Here we go again Peter Wahlbeck

När jag gick på Komvux så gick jag med på att hoppa på ett ämne som hette "Informationsteknik". Det gick ut på att man skulle prata om ett ämne framför en grupp människor. Jag var blyg på den tiden, eller ja, det är jag fortfarande bland folk som jag inte känner men då i alla fall så hade jag lite fobi för att ställa mig framför folk så jag var i centrum. Jag gillar inte att vara i centrum egentligen, allas blickar på mig, det är lite obehagligt. Då när jag gick det där "Informationsteknik" så kom man liksom inte undan. Sket man i en lektion så var man tvungen att ställa sig där nästa gång. Det fick bära eller brista liksom. Vad jag pratade om första gången minns jag inte idag men det gick bra och jag kände mig säkrare. Näst sista lektionen sa vår lärare att sista lektionen var det helt frivilligt att prata om nåt om man ville. Den enda som gjorde det var jag, ja precis, helt koko men jag repeterade in ett ämne hemma, kunde det utantill och det var en hel kvart!

När jag kom dit så hade hon riggat upp en videokamera men den skulle jag dissa totalt, det gjorde jag och jag gjorde ett stand-up-nummer av det hela. Jag berättade om när jag fick en titanskruv inskruvad i huvudet, jag improviserade hur jag såg ut när dom tog fram borren och borrade i huvudet på mig, jag förstod hur en asfalt kände sig när en asfaltborr borrade igenom. Där stod jag helt gravallvarlig medan folket som jag som man ska, tittade på fram och tillbaka och dom visste inte om dom FICK skratta men till slut brast dom bara ut i ett asgarv, läraren skrattade så tårarna sprutade, det hade gått hem, precis som jag hade hoppats på alltså. Efter frågade läraren om jag hade funderat på att bli stå-uppare men det hade jag ju inte. Denna grupp gick ju bra att stå inför men hur skulle det bli om det var en större publik, då skulle jag antagligen antingen skita på mig eller springa ut och slita mitt hår.

För några veckor sen var Peter Wahlbeck här i stan och gjorde sitt stand-up, jag gillar verkligen inte honom, vet inte vad det är men nej tack! Han sågade ju sina stand-upkollegor för ett tag sen och där sjönk han ännu mer. Han tror att han är så jävla mycket bättre än alla andra. Jag vet SÅ många som är fruktansvärt mycket bättre men det är nog vad man gillar och jag gillar inte Peters humor på nåt sätt.

Nu kritiserar han även SVT och tycker att dom som arbetar där jobbar på ett frivilligt koncentrationsläger och att om han skulle vara chef där så skulle han kunna döda alla andra kanaler. Jag spyr! Nån mer självgod människa får man leta efter. Förresten var det bara 60 stycken som ville se honom när han var här, säger inte det en hel del?Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Innan jag åkte hemifrån tänkte jag ut en annan väg som jag skulle cykla istället än den jag alltid cyklar annars. Jag var helt säker på att det skulle gå fortare och var en kortare väg men tji fick jag när jag såg på min app i mobilen att jag cyklat 5.05 km istället för 3. Den vägen blir det alltså inte igen. Det tog 25 minuter dessutom, jag brukar cykla på mellan 13-18 minuter annars men 282.9 kalorier försvann i alla fall så det är ju positivt.

När jag kom till jobbet så fick jag i uppdrag att städa av golven i en tom lägenhet som ska få folk i sig till helgen. Jag tog med mig en microduk också och nåt medel i fall liksom. När jag kom in i lägenheten så förstod jag inte riktigt att ens nån ville flytta in där.

Hej 60-talet liksom. Golven var så fula och spräckliga att man inte skulle se om en hund hade skitit på det.

Bården i köket var inte heller det snyggaste jag sett och det satt inte längst upp på tapeten, heller inte i mitten utan ca 20 cm nedanför taket. Tapeterna var också det fulaste jag sett i mannaminne men när jag kom tillbaka fick jag veta att dom nya ägarna fick den billigt och skulle själva renovera. Varför jag då skulle torka golven är för mig en gåta men det var för att "välkomna dom", o...kej! Tur jag hade en sopborste med mig för överallt låg det döda bananflugor, till och med under badkaret. Dom var stendöda allihop och det var la en jävla tur det för annars hade jag trott att det låg en rutten banan eller en blomma i avloppsbrunnen eller nåt.

Dörrmattan innanför dörren fotade jag inte men den har nog legat där i flera år för när jag lyfte på den var det en gul fyrkant. Dörrmattan fick jag slänga, hoppas det inte var dom nya ägarna som nyss hade köpt den bara för då ligger nog Samhall pyrt till. Men i såfall är nog ägarna blinda för mattan var nog också bland det fulaste jag sett.

Jaja nu är det gjort och nu hoppas jag att dom känner sig välkomnade av både HSB och Samhall.

 


24 Juli 2011, ett historiskt datum

Ni vet att det inte är så lätt att kunna gifta sig om man är homosexuell va? I Sverige funkar det men det är långt i från alla länder som går med på det.

I New York är 24 juli 2011 ett stort och historiskt datum för alla amerikanska homosar. Det är nämligen då som det är lagligt och helt fritt att gifta sig. Så många som möjligt vill därför gifta sig just det datumet då men nu har dom gjort ett lotteri om det hela. 60 domare har anmält sig frivilligt för att viga, 2661 anmälningar har gjorts men "bara" 764 får bli dom lyckliga/lycklige om händelsen. Lotteriet görs för att slippa köer och besvikelser. Tänk dig att vara uppklädd till tänderna, köa i flera timmar, bröllopsbuketten vissnar, sminket rinner för att det regnar, dom manliga homosarnas skor är alldeles fläckiga för att dom kör som dårar i New York och skvätter lera hej vilt på dom tu, bröllopsgästerna tröttnar och efter 4 timmar får du gå därifrån...ogift. Därför tycker jag detta är ett rätt bra förslag. Och om du nu har turen att få gifta dig denna dag så lär du heller aldrig glömma datumet, det är bara att googla för det lär stå överallt, perfekt.

Grattis alla homosar som gifter sig 2011-07-24 i New York!


Då var man igång!

Idag när jag kom till jobbet så trodde jag i min enfald att jag skulle städa trappor idag igen men tji fick jag, idag fick jag vara med om att städa ur en lägenhet. Dom som ska flytta in ska in i veckan så vi var tre. Vi hade räknat med det värsta, fladdermöss i taken, kackelackor på väggarna, grisar på toaletten. När vi kom dit var det mest byggdamm, folk som håller på med att slipa, tapetsera, måla och sätta in nya spisar dom vet inte hur man städar efter sig, det är då Samhall får rycka in. Det skulle torkas överallt, det skulle sopas, det skulle putsas fönster och fönsterbleck. Det var vi då tre om. Jag började stå på alla fyra och torka lister tills en medarbetare stod lutad mot dörrkarmen, drog ut ett rosa tuggummi med nåt mer i, osäker på vad men där stod hon och påstod att det där brukade dom ta med svepen. Svepen är alltså det som sitter på moppen, det man blöter ni vet (jag tror inte alls att mina läsare är hoho).

Vi hann inte färdigt, kan vara för att den tredje medarbetaren satt och sket i 25 minuter på kontoret då, inte i lägenheten ska tilläggas. Men den andra kvinnliga medarbetaren (hon med det påhittade tuggummit som jag skrev om tidigare) skulle ta det efter lunch för då kunde hon ta en dag ledigt någon dag istället för hon hade redan två timmar sparade sen tidigare.

Efter det där skulle jag då äntligen få träna.


Ett löpband mina vänner, äntligen får jag träna på mitt jävla löpband. Det var dock inte ett löpband som gick av sig själv utan här fick man springa för att få igång och jävlar i havet vad jag sprang, hade jag sprungit i verkligheten så hade jag sprungit till affären, samma sträcka förstår ni, ca 100 meter om ens det. Sen var jag helt slut. Ta nu in också att jag har inte sprungit sen..ja sen sist tror jag bestämt.

Sen gick jag på denna mackapär.

Tror det är nån slags roddmaskin, den gillade jag för den har jag sett på bild på nätet att det ska vara bra för ryggen, ja om man nu sitter rätt vill säga. När jag satt där kom jag inte ihåg alls hur jag skulle sitta för att inte belasta ryggen men jag rodde ändå. Där satt jag och fantiserade om att jag satt i en eka mitt ute i Vänern, ljusblå himmel med inte ett jävla moln i sikte, nakna brudar som sprang omkring på små öar omkring mig och matade mig med rostbiff och potatissallad.

Jag hittade nåt annat som jag inte alls vet vad det är, jag testade det men det var trist som fan och jag höll på att stegra med skiten, då klappade jag på den och sa att jag ville kliva av. Jag ställde mig på löpbandet och sprang tillbaka från affären istället. Sen var jag helt slut och skulle duscha, när jag ålat av mig alla kläder och satte på duschen så fick jag en stråle som liknade en pisstråle utan "sprutt". Herregud, jag hade kunnat spotta på kroppen och det hade fått mer effekt. Det där får dom nog fixa. Jag duschade litegrann i alla fall sen åkte jag hem.

Snart är det tvättstugan, byggdamm all over mina kläder blandat med svett och andra saker jag inte kan identifiera.

Det var min dag så långt. Hur har er varit?Jippie!

Äntligen fick den ansvarige på Samhall träffa den ansvarige på HSB så nu jävlar får Samhalls personal utnyttja ett tomt gym på området jag jobbar på när som helst. Jag frågade den ansvarige på Samhall varför dom inte frågat förut och fick till svar att dom inte tänkt på det, tur dom har mig som kan tänka då för det var mitt förslag! Tacka mig gärna genom att ge mig en fast anställning, thanx! Jag börjar direkt efter jobbet runt 12, här ska tränas, här ska kilona rasa eller åtminstone få lite mer muskler i ryggen som gör att det kanske blir något bättre.

Jag har en sketen Nokia men jag kunde i alla fall ta ner en app där jag kan starta när jag cyklar hemifrån på morgonen, då ser man distans, kilometer, minuter, hur många kalorier som försvunnit och till och med en karta hur jag har cyklat. Kanon! Imorse cyklade jag 3.49km på 16 minuter och då var det uppförsbacke på två ställen, jag förbrukade också 114 kalorier. Nu när jag cyklade hem cyklade jag 3.67 km på 18 minuter (mer trafik och folk som inte flyttar på sig när man kommer bakom). Älskar den här funktionen! Helt gratis var den också, det tackar vi för!

Idag har det varit varmare och det har varit svettigt som fan men jag trivs!

Detta var upptejpat på köksskåpet.

Dom verkar i alla fall inte fatta för det står koppar i diskhon ändå trots att vi också har diskmaskin. Vem tog in dom där idag innan jag gick hem tror ni? Precis, jag! Dom ska fan vara glada över att ha mig på det där stället.

Nu ska jag sova en stund. Notera gärna!
Knepig dröm

Jag var bara tvungen att sova en stund när jag kom hem från jobbet, jag var helt slut. En knepigare dröm har sällan skådats och jag har fortfarande så tydliga bilder.

Jag spelade lite fotboll i en trädgård, bollen kom över på grannens tomt, där var min blogg och Facebookvän Maria med sin blivande sambo. Helt plötsligt var det midsommar och jag befann mig då hos grannen på ryggen hade jag en annan blogg (han har lagt ner den) och Faceboovän, Johan med sambo och deras son som snart är 4 månader, helt plötsligt ålade han sig ur sitt grepp på min rygg och SPRINGER iväg, när han kom tillbaka hade han blivit en tjej med flätor! Det var inget konstigt alls, ingen höjde på ögonbrynen.

Helt plötsligt var syrran med familj där, dom möblerade om i vardagsrummet, dvs flyttade på några mattor, en porslinssko mitt på golvet för där skulle den vara och det var heller inget konstigt. Sen skulle jag hämta en sak hos mina föräldrar i deras sommarstuga, helt plötsligt följde hela gänget med och där var det redan dukat till alla oss. Jag stod och pratade med syrran när Mikael Persbrandt kom med ett knippe dill och ett rivjärn, det var också självklart att han skulle ha ett rivjärn med sig.

Helt plötsligt skulle pappas fru åka in till stan och skulle ta bussen, bara det att man inte kunde köpa busskort annat än inne i stan och det var heller inget konstigt så pappa skjutsade henne in till stan för att sen komma tillbaka och hans fru tog sen bussen. Så weirdo så det finns inte.

Helt plötsligt så frågade jag syrran om jag fick åka med dom hem senare, ja inte hem till dom utan om dom kunde skjutsa hem mig, det gick bra för hennes sambo skulle köra, jag tittade på sambon och där satt han och skålade med Mikael Persbrandt och det var ju inget konstigt att han sen skulle köra.

Sen vaknade jag, så konstig i huvudet, kändes som om nån hade stått på det i några timmar, mer slut i huvudet än innan.

Hur och varför drömmer man sånt här? Fattar inte liksom.
Tjejerna är på svensk mark!

Efter fiaskot mot Japan där besvikelsen var stor så trodde dom inte att enda kotte skulle möta dom på Landvetter utanför Göteborg idag, istället var hela ankomsthallen full med fans i blågula matchtröjor och en jävla massa reportrar. Mot Frankrike vann dom ju och blev bronsmedaljöser, inte illa pinkat det inte!

I Tyskland firade dom lite efter bronsmatchen men ikväll blir det mer på "Lotta på Liseberg". Det kommer säkerligen inte bara folk som vill se Lotta Engberg där inte. Liseberg kommer vara fyllt med fotbollsanhängare och tjejerna är SÅ värda all uppskattning.

Några hälsningar från tjejerna finns i klippet i artikeln om ni nu vill se och höra dom (vill säga). Bl a från söta Josefin Öqvist.

Flest folk blev det nog ändå på Götaplatsen där även idrottsministern Lena Adelsson Liljeroth tog emot dom.På hög höjd

Jag äger inga regnkläder, jag har nästan inga pengar kvar heller så buss var ju inte att tänka på, cykla japp, utan regnkläder japp, dyblöt när jag kom fram check!

När jag kom in på kontoret så frågade dom om jag hade blivit blöt, det trodde jag att dom såg eftersom det droppade av mig ner på golvet. Jag fick en regnkappa av en av dom ansvariga. Helt plötsligt kände jag mig som 5 år och var på väg till "Mulleskolan" fast den här har luva, när jag var 5 var det en "sylvester" som gällde, hade jag varit tvungen att ha på mig en sån idag så hade jag vänt på klacken och gått kan jag säga.

Hur snygg som helst


Idag kom det tillbaka en kille från semestern, han och jag städade ett höghus med två trappuppgångar, 7 våningar, sammanlagt då 14 för den som inte är så snabb på att räkna. Kan säga så här, jag har ALDRIG någonsin gått alla trappor upp i ett sånt höghus förut, än mindre med en mopp och svep, eller rättare sagt 5 stycken svep för det går ju knappast att ta 1 till alla dom där trapporna plus alla korridorer. Kan också säga så här, jag tackar han däruppe om det nu finns nån att det var en jävla tur att det inte var sol och stekhett ute för då hade vi varit som två pölar, vi svettades floder ändå.

Ja det var väl allt för nu.


Man tager vad man haver

Jag var lite sugen på korv med bröd. Dessvärre hade jag inga korvbröd hemma men det fixade jag på mitt lilla vis.

Hönökaka är gott det också. Ett tips...liksom

Brödet gick av på mitten några sekunder senare och jag har slut på tejp men det gick ner ändå...liksom.


Blandat vare här!

Om någon okänd skulle ta mig i röven (både med en hand och annat ska tilläggas) så skulle nog min reaktion bli likadan som kvinnan på övervakningskameran. Jag skulle först fråga högt vad fan människan höll på med och sen skulle jag nog lappa till honom/henne. Min röv är min och ingen annans, ja om nu personen ifråga var okänd och jag inte hyste känslor för människan, men man har sällan känslor för nån man inte känner liksom.


Marie Hammarströms 2-1 mål kommer bli en snackis världen över tror jag. Här kommer det en tjej som inte gjort mycket väsen av sig på länge och sen går hon och avgör en match så Sverige får ett VM-brons. Det är stort, det är större för Marie är jag helt övertygad om. Hon blev nog mest chockad att den gick in i mål, tur hon inte sköt med höger för då hade den nog gått åt ett helt annat håll eftersom högern suger getstjärt tydligen. Hon tog vänstern och nästan upp i krysset. På bildspelet ser man hur hon tar i och det tackar vi för eller hur?! Precis!

Opus är en spermahund, ja han kan lukta till sig sperma på en plats där en liten droppe inte är synlig för det mänskliga ögat, så länge det inte regnar eller har fallit regn vill säga. Skitbra vid våldtäkter ju, men vilket jävla jobb! Han kan söka igenom en plats lika stor som en handbollsplan, inte mer. Fram för fler såna hundar! Hundar sägs vara människans bästa vän, men inte för våldtäksmän!
Likheten mellan pinknödig och batterier

Ni alla har säkert varit sådär fruktansvärt pinknödig och nästan pinkat i vasken i köket eller nån annanstans när människan inne på toa visar sig sitta och skita, läsa nya numret av "Allt om Trädgård" eller blogga? Så var det nästan för mig för en stund sen fast utan pink då.

Min hörapparat ger ifrån sig två tut-tut när batteriet är slut och jag nästintill är stendöv. Jag satt och tittade på film när det hände och jag vet inte men jag måste höra även om det finns text och vice versa. Jag trodde att jag hade batterier i ett par shorts som fanns i klädkammaren, jag hade nyckeln i annars går det inte att öppna, nu visade det sig att låset kärvade, jag fick inte upp dörren. Jag började bli rätt irriterad på tut-tutandet i höger öra och tänkte inte alls på att jag kunde ta av mig den. Jag slet i dörren, jag försökte att vrida om nyckeln medan paniken spred sig i min kropp likt pinket som nästan syns i ögongloberna hos en rejält pinknödig människa med benen i kors och händerna hårt tryckt mot underlivet.

Efter 10 minuter fick jag äntligen upp dörren, fick fram shortsen men där fanns det fan inga batterier. Paniken spred sig ännu mer likt en pinknödig som snart trodde att pinket skulle komma ut ur både öron och näsa. Jag stannade upp och försökte tänka, tinnitusen susade genom huvudet och jag fick för mig att ljudet var "Ha-ha-ha you are an idiot". Sen kom jag på det, jag la ju ur batterierna i byrålådan i hallen! När jag hittade dom och jag fick nytt batteri i apparaturen så var det som att äntligen få pinka, det var änglar som spelade Halleluja på både flöjt, munspel och mungiga. Underbart!VM-brons!

Ja men fan vad bra, jag glodde på fotbollen och ta mig fan, segern gick till Sverige trots att jag tittade liksom, herregud jag för inte otur med mig! Men kanske åkte Josefine Ödqvist ut med en ful spark just för att jag glodde lite för mycket på henne? Don´t blame me liksom för hon är snygg! Förlåt Jossan!

När jag hade vart ute i köket och börjat med maten och tittade på tv så trodde jag att hösten kommit jävligt fort till Tyskland för det var vad jag trodde gula löv överallt, nån sekund undrade jag hur länge jag hade varit borta egentligen. Skitsamma Sverige tog brons, ta mig fan, brons mina vänner!

Doldisen Marie Hammarström fick äntligen efter 12 landskamper känna på hur det var att näta och SOM hon nätade sen, så snyggt! Mer sånt Marie, mer sånt!

Grattis tjejer som fan!

 

 

 


Iza 3 år

Den här gången kom jag ihåg det, den 17 Juni fyllde Nogger 2 år och jag glömde totalt bort det, idag är det Izas tur  och jag glömde det inte. Jag hade köpt god mat på Ica och hade precis lagt upp det på två fat och ställt ner. Nogger var framme direkt och började äta, Iza gick sakta fram till sin och jag sa grattis och klappade henne.

Jag såg i ögonvrån att Nogger slutade att äta, hon drog efter andan och skrek:

Nogger: "Vad i helvete! Henne kommer du ihåg minsann men min födelsedag sket du i! Det är diskmening!"

Jag: "Vad hette det sa du?"

Nogger illröd i fejset och tog sats igen: "Diskmening, ja diskmening är det! Du favoriserar det där fettot, vad kommer härnäst? Skönhetssalong? Musjakt? Sova hos dig inatt?!"

Jag började skratta för jag har nog aldrig sett Nogger så arg: "Du, diskriminering heter det och jag favoriserar inte henne, jag älskar er båda lika mycket".

Iza fnissar, tar upp en tugga, bollar med maten på tungan, tittar på Nogger och smaskar sen högt.

Nogger: "Du ditt jävla inavel, du ska få!"

Iza slutade att äta, svalde och log: "JAG inavel? Vem är det som suger mina tassar, sticker in hela tungan i min fisring och pratar med låtsaskompisar, inte är det jag i alla fall!"

Nogger tittar med stora ögon på mig sen på Iza, springer in i sovrummet, snor min mobil och sen hör jag henne säga: "Hej jag heter Nogger och jag söker ett nytt boende".

Stackarn, nästa år måste jag nog sätta larm på hennes födelsedag.
Medalj eller inte?

Idag spelar det svenska damlandslaget sin sista match det här VM. Sverige hoppas såklart att det ska bli brons, det gör även Frankrike som är motståndarlaget, ja alla utom artisten Moussier Tombola, varför? Jo för det var han som uppfann dansstegen som nu Lotta Schelin och gänget gör när det blivit seger, ja alla utom Josefine Ödqvist då som inte dansar nykter.

Moussier Tombola spelade in en film som han via Sportbladet fick fram till tjejerna och till Lotta Schelin sa han "Jag älskar dig!" Det var ju ju just Lotta som instruerade dom andra hur dansen skulle dansas och nu hoppas Moussier att Sverige tar hem matchen för att han vill se dansen.

Jag skrev för några dagar sen att jag inte skulle se matchen men nu vete fan, måste nästan det känner jag!


Tobbe har fixat ny header!

Jävlar i min låda, som ni ser så har jag ny header, jag har verkligen en ny header, ÄNTLIGEN! Malin tog mig på chatten på Facebook och där dividerade vi om fonter, stilar, färger och massa annat som hennes gullige sambo skulle fixa till mig. Medan han trixade med det där så pratade vi vidare, så härligt att prata med henne igen, det var fan längesen nu! Vi som kunde sitta flera timmar på MSN och babbla om bajs och annat shit.

Visst är headern snygg?! Den är fan så mycket bättre än den jag gjorde innan, den är över 1 år gammal, dags att byta alltså. Tack snälla, goa, underbara Tobbe för detta och envis som få är du också (här skulle jag kunna sätta in en sketglad smilegubbe men eftersom det är smilegubbetabu i bloggen så skiter jag i det).

Nu syns mina katter lite bättre också, Iza till vänster som sitter och skiter på kortet och förövrigt idag lördag fyller 3 år! Grattis till min lilla snorkråka.

Ni som ännu inte gått in på Malins blogg får ta mig fan göra det nu! MagisterMutter alltså!
Goingarna Malin och Tobbe

I ca 2 år har jag haft kontakt med Malin, hur det började minns jag inte riktigt men det måste ha varit tack vare att vi båda bloggar. Hon har haft en humorblogg och har nu skaffat sig en annan, varför? Jo för att hon ska bli mamma, goa Malin kommer bli en helt underbar mamma är jag helt övertygad om. Hennes sambo och Malins stora kärlek Tobbe är minst lika go han. Genom hennes blogg har jag förstått att han är en helt underbar kille och är omtänksam som få. I december nedkommer det en liten kille som sammanlänkar dessa två ungdomar ännu mer.

Igår såg jag att Malin hade skaffat sig en ny blogg då och Tobbe hade gjort headern och så satans snygg sen, satan i gatan säger jag bara. Jag frågade om han kunde göra en till mig också och vet ni vad? Han gör det! Just i skrivande stund faktiskt, är han inte underbar så säg. Klart ni ska följa hennes blogg om bebisen och deras gemensamma liv. Hon är rolig och bloggar allra bäst när hon bajsar.

MagisterMutter heter hennes blogg så gå genast in på den nu, jo jag sa, gå in på den nu!
Ett nytt fynd funnet

Jag kan bara förundras över saker och ting, ja det finns det massor av. Det senaste är nu hur ett vrak kan ligga flera hundra år på botten utan att en enda kotte upptäcker det. HUR? Jag har aldrig dykt mer än 2-3 meter under vattenytan och då i badhuset här i stan. Jag har varken varit på Gotland eller Öland men jag har varit i Kalmar, räknas det? Näe okej.

Nu har det uppenbarat sig att ett vrak som troligtvis är från 1300-talet och ligger i Östersjön. Östersjön är sketstort det vet jag för jag har åkt färja över till Helsingfors (en resa jag aldrig gör om, kanske med mer alkohol i kroppen) och den gränsar till många länder men inte en enda alltså har sett vraket förut och då ligger det bara på 100 meters djup och helt intakt med mast och allt. Man ska tydligen lägga vrak i Östersjön öster om Öland om man vill ha det intakt för där är det syrefattigt, det är som salsgolv (ett slätt golv alltså..om det nu finns andra golv som inte är släta alltså). Finns det skatter så ska dom tas upp när vädret tillåter för nu är det tydligen skitväder (vad jag förstår). En robot ska ner och kolla läget (som sagt när vädret tillåts) sen får vi se vad det är för nåt. Spänningen är oooliiiidlig!

Jobbfredag

Fredagar suger tydligen gnustjärt enligt kvinnan jag gick med förrförra fredagen. Det städas inga hus utan det är mer städning på kontoret (8 rum och kök) istället och det är SÅ tråkigt. Det springer folk ut och in hela tiden och man får inget gjort och då blir det mycket dötid, jag gillar inte att bara sitta still och inte göra ett skit.

Sen är golven så slitna så man ser inte om det är skit eller är rent. Men jag fick det gjort i alla fall och det är jag glad över. Jag fick även lite kläder. Byxorna var för små så dom ska skickas tillbaka och jag ska få nya och större. Jag gillar inte byxor som får alla tarmar att sätta sig under brösten liksom, det ska vara ledigt i midjan, lår och bak tack. En höst/vinterjacka passade i alla fall, sen fick jag även en grönbrun T-shirt eller rättare sagt två. Kunde jag inte fått två olika färger? Det står inte Samhall på dom heller.


Nu ska jag sova en stund innan tvättstugan för jag är skettrött!

Btw så såg jag att "Ensam-mamma-söker-Emma" är singel igen. Hon har gjort slut med tjejen som hon för bara några månader tyckte var den rätta. Nu vill hon satsa på utbilning och karriär för det har hon tydligen inte kunnat göra förut. Får la se när kärleken kommer in igen och vilket kön det är på den människan.

Sova var det!


Jackpot 6000


Jackpot 6000 är en 3-hjuls, 5-raders spelautomat med jokerfunktion, ett spännande heads or tails-dubblingsspel, och inte att förglömma ett Supermeter-läge. Så börjar deras text på sidan. Jag spelade en gång och tyckte inte alls att det var så kul men det kan ju ni tycka som spelar det och ser detta som ett tidsfördriv. Man kan spela gratis om man vill, bara på skoj liksom men sen kan man även spela med riktiga pengar och kan vinna 6000 mynt per spelrunda.

Sidan är färgglad men det jag tycker saknas är hur man kontaktar dem på startsidan, det ser man först om man spelar med riktiga pengar och ska registrera sig. Där står det också flikar "Om oss", "användarvillkor" och annat. Lite oseriöst på nåt sätt känns det som.

Men om du nu känner för att fördriva semestern på Jackpott 6000 så kan du alltså spela gratis tills du känner för att slösa hela semesterkassan på spelet också. Go ahead!Vilken dag!

Imorse fick jag veta att jag skulle städa ett hus själv, den som brukar städa hade inte dykt upp och heller inte ringt. Det bästa med att jobba på Samhall är att det inte är ett krav på att man måste bli klar en viss tid. Många pauser är ett måste för oss med arbetshinder. Det var skitskönt att jobba själv, ta den takt man vill och bara tänka på annat än att försöka att höra vad min medarbetare säger.

Det är ett hus där det inte bor många. Dom har renoverat lägenheterna och därför står dom flesta tomma. Min arbetsledare varnade mig att det ibland kunde förekomma små bruna varelser där som rör sig snabbt, i samma mening sa han att Migrationsverket legat där förut. Jag funderade på vad dom bruna varelserna var för nåt bara för det. Nu såg jag inga alls tack och lov, det var kackelackor han menade. En lägenhet hade 4000 stycken (!) men det bekom dom inte alls. Alltså, hur är man funtad då?!

Däremot så fick jag se detta i en sidodörr.

Jag visade upp det för chefen och japp det var som jag trodde, kulhål och det hade vart där sen 2003!

Området har varit stökigt förr men nu är det bara bra hyresgäster som bor där och det är ju förjävla skönt.

I en trappuppgång var det inte en kotte som bodde, ändå såg jag detta. Spooky!

En barnhand inifrån på nedre rutan i dörren

 

Det har varit varmt, svettigt, lite stressigt men helt underbart att jobba själv. Hoppas jag får göra det fler gånger.

 

 


Ja men congrats då Japan!

För första gången detta VM satte jag mig för att glo på Sverige-Japan. Det var nog min sista match jag såg. Sverige kändes mer panikartade på nåt sätt. "Neeej en japan! Bort med bollen bara, skitsamma om det står en japan så passande just där bollen hamnade...varje gång!" Att sen Hedvig Lindahl gjorde tabbar gjorde ju inte saken bättre.

Det är bara att gratulera Japan till 3-1-vinsten för tekniskt sett var dom åt helvete mycket bättre. Dom tänkte före innan dom skickade iväg bollen, ingen större panik där utan mer genomtänkt.

Sverige kom rätt långt men det räckte inte. Kanske brons på lördag på sin höjd? Om jag ska titta? Knappast!Nya allsångslåtarna

Det här med att barn sjunger med i låtarna "Om sanningen ska fram" (vill du ligga med mig då) och "Jag kommer" är väl ingenting. När jag var yngre och sjöng glatt på låtar från både Gyllene Tider och Freestyle så var det ingen som sa nåt även om det inte var lika rakt som i dessa nya låtar. Så länge inga könsord eller tex "knulla" är med i texterna så är det inte så farligt. Herregud barn vet mer idag än vad vi tror. Vilket barn går på att det är storken som kommer med bebisen idag? Yeah right liksom. Dom vet att mamma och pappa ligger och tjofräsar i sovrummen.

Häng med i tiden people och var inte så jävla old! Det är nya tider på Allsång på Skansen nu.

 

 


Lite väl va?

Imorse när jag började jobba med trappstäd igen så fick jag syn på en toalett under trapporna i en trappuppgång. Inte bara det, det var både vatten och papper kvar i. Gubben jag städar med sa att det var inte den han använde men hade han vetat att den stod där så..eller nåt.

Det kom ut en kille från HSB från en dörr och jag frågade om han visste att det stod en toastol därnere och det visste han. Kunde han inte ha tagit med sig den då eller?

Det har vart varmt som attan i trappuppgångarna idag och att städa 4 uppgångar i ett 3-våningshus tar på krafterna. Det är inte bara trapporna utan ska även putsa alla fönster i dörrarna, ska ge förslag till att dom sätter upp plåtdörrar istället eller varför inte spika igen dörrarna helt. Nåja det går fort att jobba när man är två med många pauser.

När jag kom tillbaka till kontoret och gick in på toa tog jag av mig kepsen. I slutet av månaden är det jag som klipper mig eller vad säger ni?
Recept eller dylikt

Ja ni kanske minns att jag skrev förra veckan att jag skulle göra samma maträtt som jag fick på min systerdotters kalas? Det gjorde jag och jag fick höra av dottern att det till och med var mycket godare! Det är ta mig fan bra betyg för att komma från dottern ska jag be och få tala om!

Receptet då (eller dylikt)

Smörgåstårta 6 personer:

I paket hönökaka
1 paket bacon
1 bit purjolök (bestämmer själv)
10 färska champinjoner
3 dl creme fraiche
Liten påse gratängost
1 tomat (eller fler om du nu vill ha hela jävla tårtan full)

Klipp och bryn baconbitarna, skiva (efter du har sköljt av dom såklart!) champinjonerna (hacka dom om det inte duger att ha skivor).
Ta så jävla stor bit purjolök du nu vill, vill du ha hela jävla tårtan full så tar du en hel men gud vad det måste smaka peck.
Ta ner det tillsammans med creme fraichen och slabba riktigt ordentligt på varje del av hönökakorna, snåla inte.
På den sista biten (den som syns alltså) skivar du tomater (hur många du nu vill ha) och strö över gratängosten över hela skiten.

225 grader i en si sådär 15-25 minuter det beror alldeles på hur jävla bränd tårta du vill ha men osten måste ha smält. Det är sketgott!

Detta är inte smörgåstårtan men eftersom jag inte har bild på den så fick det bli detta som jag åt förra veckan. Jag åt det idag också fast jag bytte ut skinkan mot falukorv, det var göttans det också!


Klirr i kassan!

Nu har den nya lagen trätt i kraft. Nåde dig som skräpar ner nu för gör du det så får du punga ut med massa pengar, ja om farbror blå ser dig alltså. Om ingen tar upp mobilen och fotar dig, sätter namn på det och skickar till farbröderna med samma färg som jag tidigare nämnde.

I Skaraborg är dom snabba. Första polisen som fick upp blocket likt vid en pistolduell jobbar i Lidköping och Benjamin fick punga ut med 800kr för att han sparkade på en flaska. Om nedskräpningen fortsätter i Sverige så kanske det står "Höginkomsttagare" på skräpet vem vet.

Tänk er för nu för sjutton, släng skräpet i närmsta papperskorg och tänk att det alltid är någon annan som får ta upp skiten åt dig med tusen miljoner svordomar. Så vill vi ju inte ha det. Benjamin tyckte det var kul att vara först i Sverige att få den första böteslappen men att det var dumt gjort. Undrar om han hade tyckt det om han inte blev påkommen.

Ja det var väl allt för nu antar jag.Tur man vet!

Idag när jag kom så skulle jag städa trappor igen och skulle gå bort till ett annat hus och städa med samma som jag städade med igår. Städvagnen stod där den skulle men både moppen och gubben var borta. En annan medarbetare kom dit och undrade vart han var. 50 minuter senare kom gubben och då hade han suttit på en toalett och dörren hade gått i baklås. Han hade ringt till kontoret men eftersom toaletten var så liten och inga fönster så fanns det knappt nån täckning så chefen hade bara hört halva ord och eftersom gubben inte kommer från Sverige gjorde det sitt till också. Han pekade ut vilken toalett det var i ett hus och japp DÄR ska jag aldrig sätta mig alltså. Tur man vet!

Det hade varit skitvarmt därinne men han hade inte fått panik. Jag skulle banka, sparka, gråta blod och klättrat ut genom ventilationen om det hade funnits en sån och jag vägt en si sådär 70 kg mindre. Jag fick känna på hur det var att städa lite själv och det var...svettigt! Ute blåste det ju åtminstone men inte i trapphusen.

På väg hem träffade jag på töser som satt och såg förjävla roade ut på en lekplats med sina barn och grannbarn vad jag tror.

Pia närmast kameran och Micaela längst bort. Visst ser dom roade ut?


Har tagit en dusch och börjar på att känna mig som en människa nu i alla fall men känner att det går rätt bra med ryggen att städa trappor och vet ni vad?! Jag ska antagligen få tillgång till ett gym dom har där. Det är för dom boende men tror ingen skulle säga nåt om jag ställer mig där och tränar nån timme några gånger i veckan faktiskt. Vore ju helt underbart!


SJ har skitit i det blå skåpet

I söndags skrev jag ett inlägg om när Jenny åkte hem från mig och hon blev fast strax utanför Tierp ni vet då hennes vagn var strömlöst och dom inte kom iväg på nån timme eller två. Dom fick gå, gå och gå osv.

Idag läser jag i Aftonbladet att Trafikverket inte längre berättar varför det är förseningar för passagerarna för att SJ har bett dom Trafikverket att hålla tyst om det. Hur jävla fel är inte det eller? Här betalar man dyra pengar för att åka med dom och sen får man inte veta varför man inte får komma fram i tid eller varför man inte kan ta sig vidare till nästa hållplats.

SJ vet med sig om att det blir mer och mer klagomål på dom men orkar väl inte ta mer ansvar eller nåt.

I slutet av augusti ska jag upp till Sundsvall, häst och vagn är kanske att rekommendera?!

Bajs vare här!Detta fick jag av Lotta (hon med lamporna) på Facebook nyss. Kul när man förknippas med bajs!

Monsieur

Fler och fler köper saker på nätet istället för att springa benen av sig i affärerna. Du kan med några klick beställa i lugn och ro hemma efter att ha tittat igenom och bestämt dig för vad du nu vill ha.

Monsieur är en nätbutik, modeaccessoarer för män. Där finns det hur mycket som helst att välja emellan. Vad sägs om en plånbok, bälte, slips, klocka, slipshållare, manschetter, väska och dyl? Det finns både billigare och lite dyrare. Kända märken är det också.

Visst har du någon bror, pojkvän, pappa, svärfar, svärson eller varför inte till dig själv (först och främst om du är man) som skulle vilja ha en snygg klocka med märket Billabong eller Simon Carter? Avundsjukan bland dina manliga vänner skulle vara synlig, kanske skulle de vilja ha en likadan eller något annat från samma butik som du köpt klockan från? Sprid då nätbutiken Monsieur och låt de få ta del av deras accessoarer för män.


Med denna med märket Simon Carter skulle du aldrig komma försent någonstans då du kommer titta och beundra den flera gånger om dagen. Tid är pengar!


Städat vare här!

Idag cyklade jag till jobbet på en kvart i motvind dessutom, tur jag har benmuskler. När jag kom dit pratade jag lite med chefen och sen följde jag med en kille (läs man, äldre kille, gubbe, 55 år) och städade trappor.

Denna gång var det fyra våningar plus en extra korridor. Han är opererad i högernäven och kan inte ta i så mycket med den handen, tur han är gift då (långsökt jag vet). Fyra trappuppgångar och vi tog många pauser och babblade om allt och inget, mest nickade jag och höll med då han är från ett annat land (läs Bosnien) och jag inte riktigt uppfattade alla ord (läs dom flesta).

Hoppas ni ser alla trappuppgångar i dörrarna, tur det går att gå igenom så man slipper gå ut med vagnen med alla grejer.

Detta slapp jag göra idag men nån dag är det väl även min tur antar jag.


Ett av jobben som finns att göra är att borsta av alla moppar, den människan lär la varken få ner frukost ELLER lunch efter en hel dag med detta. Det är hår och skit (läs INTE avföring,bajs eller använd mat).

Det gick fortare idag, jag gör hellre sånt här än att hålla på i rabatter och buskar måste jag säga. Får la se vad det blir imorgon.
Måndag och jobb igen

Inatt hade jag svårt för att somna. Tyckte mig se massa skuggor i sovrummet som inte brukar vara där, skuggorna tyckte inte om när jag rörde mig i påslakanet, efter en kvart förstod jag vad det var. Det var skuggorna efter min egen hand i mobilskenet. Ja alltså, det är ju en blå lampa som ständigt lyser på min mobil efter vattenolyckan i handfatet. Jag fick värsta nojan och tänkte på Paranormal activity direkt och bara väntade på att någon skulle ta tag i mina fötter, släpa ut mig i trappuppgången. stänga och låsa dörren. En lampa fick vara tänd i några timmar tills det blev lite ljusare ute.

Somnade väl runt 3 och sen ylade klockan 6.30. Tur jag bara jobbar 4 timmar annars hade jag väl blivit väckt där jag stod mot en husvägg med en kratta i näven eller med ansiktet ner i en mopp.

Ni som har semester, njut!Bebislycka hos Beckhams

Imorse födde Victoria Beckham en dotter, en lillasyster till dom tre sönerna Brooklyn 12, Romeo 8 och Cruz 6 år. Det måste ju vara underbart att föda en liten tjej efter så många pojkar, att få klä bebisen i rosa eller också kommer dom att klä henne i blått bara för att inte känna sig utanför vem vet!

Nån som kanske blir avis nu är Magdalena Graaf som också har tre söner men kommer att få en fjärde om några månader. Eller näe kanske inte, man blir ju glad vad det än blir men kanske längtar man efter det motsatta könet, vad vet jag, jag har bara en dotter och där slutar det.

Grattis Victoria och David Beckham!


SJ i ett nötskal

Jenny ringde 18.46 och talade om att just i den vagnen som hon satt i hade blivit strömlöst så tåget kunde inte fortsätta framåt. Dom satt fast strax före Tierp och i tre minuter senare skulle dom vara i Gävle, det är några mil från Tierp. Jag skickade ett sms för ett tag sen och frågade hur det gick och fick tillbaka:

"19.40 kom nattåget mot Luleå-Narvik (proppfullt redan) så vi står 200-tal från vårt kappsejsade tåg som packade (inte fulla dock...eller kanske tyvärr) sillar med packning och allt längs med väggarna och gångarna. Ingen AC men öppna fönster så det blir korsdrag (YIIPPIIEE!) Nyss lämnat Tierp och i Gävle väntar 3 bussar som ska ta oss vidare. YEEES!"

Stackars satar men det är verkligen SJ i ett nötskal. Hon lär inte vara framme i Sundsvall i tid för att sen ta sig till Timrå där hon bor i tid men det fixar sig väl..på nåt sätt.

I augusti är det min tur att ta mig uppåt, med min otur får jag väl åka häst och vagn från Stockholm och 40 mil upp.Ja..vad ska jag skriva?

Jag har blåmärken på min högra underarm (läs gäddhänget) och jag får det lätt. Jenny tog tag i min arm vid ett tillfälle.

Igår bad jag henne fota armen och hon ba: "Vad ska du skriva att du har gjort då?". Jag ba: "Jag kommer nog på nåt". Japp, här är mina blåmärken som jag fick när jag sprang in i en dörr.Söndag hela dan

Jag åkte med Ewa och storhandlade på Willys, hon alltså inte jag. Jag köpte kattmat, majs och Bong såstjofräs!

Sen åkte vi och hämtade min dotter, hon var hungrig så hon ville följa med mig hem för att äta. Hon åt, pratade i telefon och sa till den människan att hon inte skulle åka från mig än, vet inte vad det innebär för henne men 5 minuter senare sa hon till mig att hon skulle åka. Det där med tidsuppfattning får jag nog ta tag i med henne tror jag bestämt.

Jag fick nyss ett sms från henne: "Vad ska du nu blogga om när du inte tog en bild på mig ;) eller vänta, du kan ju kolla i ditt arkiv efter 711 kort på mig ;) OBS detta är inte taget idag kan du ju skriva ;)". Jag smsade tillbaka: "Haha, jag har redan använt alla kort på dig så dom vet att det inte är taget idag. Jag kanske kan fota tallriken du åt på idag?"

Hon tillbaka: "Ja gör det :)"

Sagt och gjort.

Detta ÄR taget idag

Är du nöjd nu Emelie?

 

 


...och där var tiden ute

Ja då har dagarna tagit slut och jag är hemma själv igen. Jag har varit och lämnat av Jenny vid busstationen och nu är hon på väg hem till norrland igen.

Det har varit underbara dagar, vi har tagit vara på dagarna bra och gjort en hel del och jag hoppas att hon nu inte sitter på bussen och tänker att hon slösat bort sin sista semestervecka utan hellre velat ligga hemma i norrland och pillat naveln hela dagarna.

Imorgon ska vi båda börja jobba igen, hon 70 mil ifrån och jag..ja också 70 mil ifrån såklart. Nästa gång är det jag som åker uppåt men det får bli i slutet av augusti eller nåt sånt. Vet två som kommer bli skogstokiga om jag inte träffar dom medan jag är där, Jennys syster och Becka. Det får vi ju bestämma en dag såklart.

Jubla nu Åsa, jubla! I´m back!

 

 

 


Sista kvällen

Det var meningen att vi skulle umgås med Ewa ikväll men hon hade ont i benen efter att ha sprungit på Hova riddarvecka i några timmar så jag och Jenny åkte helt sonika till hamnen själva, där bjöd jag på en mjukglass med toppingen "Noisette".

Den verkar rätt god eller vad säger ni?

När vi hade vart där ett tag så bestämde jag för att visa henne vår camping, vi gick och gick ska tilläggas.
Var bara tvungen att fota en söt husvagn.

 

Detta är vår sista kväll på ett tag så snart ska vi klamra oss fast vid varandra för att se en skräckfilm, jag VET vad ni tänker. Jag se skräckfilm, japp men med hela lägenheten som badar i ljus efteråt såklart.

Ha det göttans därute!

 

 


Så här blev hon

Jo men färgningen blev kanon! Nöjd dotter, nöjd mor och på Jenny släppte nervositeten.

"Jamen vad fan, jag ser ut som ett åkerspöke som precis blivit överkörd av ett ånglok men ta då!". Så sa hon inte direkt men kunde ha gjort det.

Jag skulle skjutsa henne till en förfest men först skulle jag hämta henne hemma hos sig. "Jag är inte klar i ögonen alltså och tittar jag upp så tåras dom!" Japp nu vet ni varför.

 

Vi får ha bilen till imorgon, nu funderar vi på om vi ska åka till Pajala, köpa en mosbricka, ströga däruppe, räkna alla tjejer (vi pratar Pajala här liksom) och sen åka hem eller också tar vi bara bilen ner till hamnen och tar oss en glass.Det är på G!

Nu har dottern kommit och hon och Jenny är i badrummet. Jag står för fotandet..såklart som dottern uttryckte sig. Förstår inte alls vad hon menar.

Jenny var nervös när hon började, det ska gå från ljust till mörkt hår, dottern ser lite rädd ut eller hur?

 

"Har du nån färga-håret-t-shirt" frågade dottern, självklart tar vi en Electroluxtröja som vi kan skita ner hur mycket som helst utan att jag gråter. Jag har tre stycken till...som är lika färgade ska tilläggas.

 

Det blir nog bra det här. Foto kommer när det är klart.

 

 


Dagen innan hemfärd

Idag är det så där ostadigt väder, eller ja, mer sol eller inte sol. Jenny sitter på balkongen och hoppas på att bli lite brun eller åtminstone få lite annan luft.

Vi inväntar dottern som Jenny ska färga håret på är det meningen. Jenny sa redan igår att det är på egen risk. Det kan lika gärna bli halva håret eller fläckvist. Jag skulle aldrig våga färga håret på andra. Jag fick bannor av mitt ex sist så till slut så färgade mitt ex och min dotter håret på varandra och jag fick stå så långt ifrån som det bara gick typ. Så kan det bli när jag bara vill hjälpa till.

Idag blir det smörgåstårtan som jag skrev om i måndags som jag fick hos min systerdotter Angelica. Jag lägger ut receptet efter om det är så att det är ärtbart när jag själv gjort den. Den kan lika gärna smaka mormors hosta eller nåt.

Imorgon åker Jenny hem igen, så jävla fort det har gått och jag börjar jobba återigen på måndag. Hoppas att dagen idag går sakta och att nästa vecka går sketfort.

Ja det var väl allt för nu.Fredag

Dottern var uppe en sväng förut.

Hon har piercat sig i nacken. När jag skulle ta kortet:

Dottern: Ta ingen närbild nu, det måste se ut som att det är nacken!

Ja okej, detta är nacken och inget annat som inte är nyrakat. Annars är det rätt sällan att öronen sitter någon annanstans än på sidan av huvudet faktiskt.

Vi var på ICA, där träffade vi Ewa och vi ska hem till henne och fika senare. Jenny har gjort biffar.

Ta inte med ansiktet bara! Så sa hon när jag var på väg att fota ansikte och biffar, det fick bli vänsternäven istället, hon ville inte ha skärbrädan vid fotknölarna.

Åh hej och hå, kan det bli åska snart eller? Gärna lite regn, snö och drivis, det är varmt!Fredrik Backman

Varje morgon tar jag mobilen i sängen (om jag inte har en totalt full blåsa), går in på Facebook och läser allt som har hänt mina vänner...eller vanligvis inte hänt ett skit. Många har nu börjat lägga ut länkar som går till Fredrik Backman, en kille vars sätt att skriva är helt genialiskt och väldigt roligt. Jag läste för ett tag sett en blogginlägg och skrattade väldigt länge, tror det var en hel kvart faktiskt, ja om det var för att jag var trött, uttråkad eller bara kände för att skratta förtäljer inte historien MEN jag vill om ni nu inte redan fått upp ögonen för hans blogg, alltså jag VILL att ni ska läsa hans blogg för den är snudd på den roligaste och bästa jag läst faktiskt, ja om den inte är det.

Fredrik Backman alltså och läs gärna hans inlägg "Personligt meddelande", otroligt välskrivet och man får sig en tankeställare.

Förövrigt har jag ätit frukost idag också, det börjar på att bli en vana, men varför är det alltid godare att äta det med nån eller flera? Ensam smakar det inte alls lika gott, näst intill sketäckligt faktiskt. Nogger är lite chockad varje gång för där sitter hon nedanför och tigger, ja precis, tigger?! Igår blev det några bitar skinka men efter att ha släppt en otroligt illaluktande fis väldigt nära Jenny igår kväll (vi pratar fortfarande om Nogger) så tyckte inte hon att Nogger skulle få nån skinka idag. Tur att jag är så pass bra i magen numera så att inte jag blir utan skinka jag också.

Idag ska vi umgås lite med Ewa, om det blir en fika eller en tur till hamnen återstår att se under dagen.

Ja det var väl allt för nu.
Torsdag

Idag blir det en filmdag. Vi började titta på "Barnhemmet" men den sög lite arsle och att den sen är på spanska gjorde inte saken bättre. Nu ska jag se "Paranormal activity" igen, kan ni tänka er, inte nog med att jag sällan ser en film två gånger, jag tittar på en skräckfilm två gånger - frivilligt!

Jag vill se den igen för att visa den för Jenny som nästan bara tittar på skräckfilmer, vi får la se hur många blåmärken jag får idag, igår blev det fem...utan skräckfilm.

Hoppas att ni har det kanoners för det har vi!

 

 


Göta kanals början

Dottern hämtade oss för att ta oss till Göta kanals början, Sjötorp.

Dottern doppade fötterna...
...medan Jenny satte sig på behörigt avstånd för att bryggan rörde på sig
Här är Göta kanals absolut första sluss
Här stod Georg Rydeberg i filmen "Göta kanal" och skrek: "Jag fyller ååår idag" och öppnade därför inte slussen
Vi skulle äta glass. Hade jag vetat hur mycket det skulle bli för 44 kr så hade jag aldrig köpt den. Vad sägs om tre kulor med smak av "Dammsugare", "Delicatoboll" och "Baileys", maränger, mjukglass och toppingen "Noisette"?
Inget mer att äta idag alltså.


Jenny var lite smartare och tog en "Sjötorpssnäcka" med smak av "Delicatoboll och "Dammsugare", mjukglass och "Noisette".

När jag och Jenny var tillsammans för 8 år sen så hade jag ingen bil och vi minns inte att vi såg så mycket av min stad. Därför tog min dotter med oss till lika olika ställen i stan, bl a dotterns lägenhet och campingen. En trevlig utflykt och det blev kanonväder med mycket sol.

Tack för utflykten Emelie!

 

 


Onsdagen så här långt

Jenny lagade maten idag, eller ja, JAG lagade maten och Jenny instruerade (och betalade). Skitgott!

Broccoli, majs, rökt skinka, grädde och gratängos, i ugnen och bandspagetti till, supergott! Dock tyckte Jenny att det såg använt ut.

Efter maten var vi så sega och mätta att vi gick och la oss en stund, där fick vi inte ligga ensamma så länge.

Jag är helt enkelt brädad, av båda!

 

Iza gick iväg och vi stängde dörren för en stund, vad vi inte hade sett när vi låg där och pratade var detta.

 

Iza hade alltså inte gått ut utan var kvar i rummet och försökte att komma in i min dator, i vanlig ordning ska väl tilläggas alltså! Sen satt hon på skrivbordet och såg sketoskyldig ut.

 

 

 

 


Förtvivlan som gick över i lycka

Jag säger bara..vilken kväll, vilken natt och vilken morgon!

Eftersom jag vet vilka snuskläsare jag har så känner jag att jag här måste förklara närmare.

Igår kväll gick jag och Jenny och la oss ganska tidigt, ja efter att vi duschat alltså. När jag hade duschat så skulle jag ta i vatten i badkaret eftersom Iza gärna sätter sig och pinkar i det, samtidigt hade jag kranen på i handfatet, mobilen däremot låg på handfatskanten, vad händer då tror ni? Just det, mobilen åker ner i vattnet i handfatet så halva den blir blöt. Fort som fan tar jag upp den och jag såg att en droppe vatten hade kommit in i displayen. Tar bort skalet och torkar av, puh, nära ögat tänker jag. Lägger mig i sängen och där ligger jag och Jenny och pratar i några timmar när jag sen skulle gå ut en sista sväng på FB.

Då märker jag att det inte går att låsa upp helvetet och att lampan på sidan lyste hela tiden, panik! Jag tog bort batteriet och tror ni inte helvetet visade klockan plus att den var låst ändå eller? Jopp! Spooky mobil!

Jag satte på den och nepp den gick fortfarande inte att låsa upp, paniken steg och tänkte att ja, det var ju så jävla typiskt min otur att allt går sönder när jag inga pengar har. Jenny sa att jag kunde plocka bort alla delar så dom fick ligga separata över natten eller i detta fallet morgonen för klockan hade hunnit bli nästan 4 i morse. Jag gjorde som hon sa och tog fram min gamla mobil, som tur var hade jag inte sålt den, en skitmobil egentligen men den funkar.

Vi vaknade igen 10.30 och vad tänkte jag på först då tror ni? Ja precis, vädret! Näe skoja, klart det var mobilen. Jag hämtade alla delar, nej fel, Jenny gick upp och hämtade delarna, jag satte ihop det och höll alla världens tummar om att den skulle funka. Jag satte på den...och den var OFFLINE! Alla jordens svenska och en del utländska (mest engelska..eller okej alla) for ur min käft, den kände inte av simkortet, stängde av, tog ut batteriet, i med batteriet och satte på den igen, innan jag ens satte på den så lyste en lampa på sidan och ännu ett tecken på en spooky mobil. OFFLINE! Och här kände jag att det var kört, den var paj. Jag som är envis som synden tog ut batteriet, ut med simkortet och blåste en gång, här vet jag inte om det var min morronandedräkt som fick fart men när jag satte på den så funkade den! Den funkade klockrent! Ja förutom att lampan på sidan lyser hela tiden men där kan jag stoppa in en brödsmula eller nåt så man slipper få den där lampan i fejan hele tin.

Ja det var verkligen från förtvivlan till lycka. Turen var med mig den här gången men dagen är inte slut, nästa gång ramlar jag väl ner för trappan eller nåt.

Hoppas ni har det bra för det har jag!Det är så tråkigt!

Varför är alla måsten så trista? Så tråkiga att man hellre sitter vid datorn och sen nästan dör av andnöd när man väl sätter igång. Jag har visserligen gjort det mesta men just nu skulle jag bara vilja säga "Hokus pokus" så ska det vara skinande rent överallt, tjopp tjopp liksom men näe med min otur så funkar inte det heller.

Nu är det visserligen några timmar kvar men jag känner att jag bara inte orkar mer, vill bara att det ska vara städat och klockan är typ 16 då vi är hemma och sen gör jag inte ett enda handtag mer idag, helst inte på hela veckan men man kan ju inte begära att någon som åker 70 mil ska diska, laga mat, skita åt mig, duscha mig och sen bära in mig i sängen, eller? Kanske ändå när jag tänker efter. Nej då nej då, jag skojade bara..eller?

Just nu vill jag inte sätta igång att dammsuga för jag väntar på att dottern ska komma med min bordsfläkt och min mobil måste ladda batteriet så då hör jag inte den och hör jag den så blir det ingen fläkt och blir det ingen fläkt så kommer det bli så äckligt varmt i sovrummet i natt att vi mest bara vänder och vrider oss, ja med lakanet fastklistrade på våra ryggar, sen blir blåsan fylld och man måste fort upp och då snubblar man la på lakanet, slår i pannan i väggen, slår upp ett hål både i väggen och i pannan, åka ambulans och ligga där och få äcklig mat imorgon. Nepp bäst att jag sitter kvar här alltså.


Då var det dags!

Jag vaknade kl 8 och var superduperskettrött men i vanlig ordning kunde jag inte ligga kvar för att det skvalpade för mycket i nedre regionen, det var bara att gå upp.

Idag är det rätt mycket att göra. Det ska dammas, det ska dammsugas, det ska hängas upp kedjor, handbojor och läderremmar i taket. Speglarna där ska putsas och sammetsväggarna ska borstas. Piskorna ska ses över så dom inte går sönder vid första rappet, läderstövlarna och maskerna ska smörjas in med margarin. Videokameran ska ses över så batteriet är bra och så, sen ska jag duscha och hämta Jenny.

Det är inte så varmt idag och det är ju skönt. Dottern kommer hit med min fläkt runt lunch ifall det blir sketvarmt i rummet som sist.

Ja som sagt, mycket att göra idag. Hoppas att ni har det härligt vad ni nu gör.Kalaset

Så var man hemma efter kalaset hos systerdottern. Jättefin lägenhet där balkongen kunde agera som ett extrarum med inglasning och grön filtmatta. Dom köpte den för flera månader sen men har helrenoverat den och dom har gjort det bra!

Maten var gudomlig och det kommer jag att göra när nu Jenny kommer hit, hoppas bara inte hon spottar och fräser åt den för då får hon väl en hård macka med smör och vatten att äta, när jag gjort den själv lägger jag ut receptet.

Mycket presenter och hon önskade sig en gratängform som sagt och fick två plus en pajform och mycket annat. Som tur var regnade det när hon öppnade kubbspelet för annars hade vi säkerligen spelat än, istället blev det musiktävling där vi skulle sjunga en låt som Angelica (födelsedagsbarnet) skrivit på en lapp, sen skulle en ställa sig med ryggen mot och försöka att komma på vem artisten var, det var skoj.

Marangtårta med dajm och jordgubbar var också en höjdare. Ja det var väl allt för nu.

Så här glad blev Angelica över att bli fotad

 

 

 

 

 

 

 


Metallica

Igår när jag var på Facebook på kvällen så skrev vän efter vän efter vän statusar om hur dom rös, höjde volymen och annat för att dom tittade på Metallica på tv. Det var The big 4 och Metallica var sist ut (tror jag).

Jag har aldrig varit ett stort fan av Metallica, möjligvis deras ballader så som många andra hårdrocksbands ballader så slår det allt. Det andra "skränande" klarar jag mig utan men nu är jag rätt lättpåverkad. Jag var bara tvungen att kolla vad alla andra verkade titta på och framför allt lyssnade på. Jag ändrade inte uppfattning men kunde inte låta bli att tycka att det var mäktigt. Där stod 55 696 stycken på en och samma plats och sjöng med i varenda låt. Dåtidens tändare hade bytts ut mot mobiler och kameror. Många spelade nog in ljudet, andra tog kort (också).

Två av mina kusiner stod 5-10 meter från scenen och det måste ju vara mäktigt att vara nära Metallica, ja något som säkert kommer vara ett minne för livet, ja tills det dementa sätter in vill säga.

Mina vänner fortsatte att skriva statusar och se på fan, jag kände igen en låt! Nu minns jag inte vad den hette men den är rätt bra.

Jag själv skulle aldrig orka stå så länge innan min rygg skulle säga ifrån och inte tala om mina öron. Men som sagt. Det var nog rätt mäktigt att vara på plats.
Måndag idag igen

Ja herregud vad tiden går fort. Imorgon kommer då Jenny igen, jävla tjöt tycker ni säkert. Skiter jag fullständigt i faktiskt. Jag tänker lite på Åsa som tyckte det var SÅ jävla trist att jag bara uppdaterade bloggen en gång per dag och var SÅ glad över att jag var tillbaka på bloggen med fler inlägg per dag men nu förstår du Åsa, nu får du hitta på nåt annat, varför inte städa garderober, cykla ner till Skåne och hem igen? Då har ju tiden gått och jag är tillbaka, ja om du nu inte cyklar så där sketfort så du är tillbaka hem samma dag för då får du helt enkelt..ja..helt enkelt åka upp till norrland och tillbaka eller nåt.

Idag vaknade jag runt 8 första gången och blåsan superfull, den var så full att jag nästan kunde känna doften av pink i näsan faktiskt, det var bara att stappla upp. Katterna låg och sov fortfarande så jag gick in och la mig och sov till nåt oljud nådde mina nästan döva öron, det var alarmet. Jag förstod varför katterna inte gick upp där vid 8. Jag hade nämligen ingen snarkmask på mig inatt. Jag satte på mig den men sen nös jag rätt i den och det var ju mindre fräscht och sen blev jag täppt i näsan så jag bestämde mig för att inte ha på mig den en natt och helvete vad trött jag var när jag vaknade. Det är en enorm skillnad och jag har säkert snarkat så mycket att både katter, grannar och döda har väckts antar jag.

Jag har tvättat, jag har även cyklat och köpt en gratängform till min systerdotter som idag fyller 22 år. Grattis till henne och nu hoppas jag innerligt att hon inte läser min blogg för då lär hon veta vad hon får och sånt är ju.....kul.

Jag ska snart titta på film och äta köttsoppa, det är gott!

Mer inlägg kommer ikväll när jag varit på kalaset, så pusta ut du Åsa.Städhumöret som kom av sig.

När jag vaknade imorse runt 10 så kände jag mig peppad till att börja städa efter toalettbestyren. Jag diskade till att börja med...och där slutade det också. Ingen motivation alls alltså. Dammvippan står orörd i städskåpet, likaså dammsugaren.

Jag har lagat mat, ätit, gjort nr 2, tittat på tv4play där jag har gratis premiumvisningar på filmer och annat en månad. Jag hittade också fler avsnitt av "Vårt bröllop i era händer" och har sträcktittat på det. Herregud jag har bara legat på rygg hela dan alltså. Men nu tror jag nog det är dags att lyfta på röven för att gå in i vardagsrummet för att se film på tv! Åh heeeej, ååh hååå vad jobbigt!

Imorgon blir det däremot tvätt och sen sticka iväg några timmar för att fira systerdottern som fyller 22, mottagningen kommer ske i hennes och pojkvännens nya lägenhet som dom flyttade in i för några veckor sen. Ska bli spännande. Det kommer bli som alla andra dagar, jag kommer att städa järnet på tisdag innan jag i alla hast cyklar iväg för att hämta Jenny på stationen och sen kommer vi ligga som döda sillar i en dag ungefär. Jag efter timmar av städande och hon skumpande på 8 timmars tåg och bussresor.

Nåja, lyfta röven var det ja!Henke Larssons sommarprogramNär jag var sambo med en kille (japp ni läste rätt) från Helsingborg och vi åkte ner för att hälsa på hans föräldrar så åkte vi buss genom staden när vi skulle till stan, vi åkte förbi där Henke Larsson hade vuxit upp och det var min sambo tvungen att peka ut. Detta var -94 och Henke hade blivit riktigt känd i Sverige. Det var lite mäktigt att se området där en av Sveriges genom tidernas bästa fotbollsspelare hade bott. Min sambo berättade också att han och Henke hade slagits i skolan där Henke var ett år äldre. Det var lite som att "wooow min sambo har tagit på Henke Larsson" men däremot så tyckte inte min sambo så värst mycket om fotbollsspelaren för han var en bråkstake.

Jag har nu lyssnat på sommarprogrammet där Henrik berättar om sitt liv som proffs, sin sorg efter lillbrorsan som gick under av droger och som han försökte hjälpa både en och två gånger men misslyckades. Det var ett bra program och nu förstår jag också varför han slogs, eller åtminstone försökte försvara sig. Att vara mörkhyad i skolan var inte så vanligt. Dock har jag i alla år trott att han var adopterad men nepp, hans pappa kommer från västafrika.

Nu berättar han också att hans son Jordan är en riktigt bra fotbollsspelare trots att han bara är 14. När han var 6 år sparkade han in en straff inför 60 tusen åskådare i Celtic där Henke spelade. Snart fyller Henrik 40 och han är sen några år tillbaka i Sverige och är nu tränare för Landskrona BoIS.

Jag är inte så intresserad av fotboll längre, det var roligare förr då stjärnor som då Henke Larsson, Tomas Ravelli, Tomas Brolin, Klas Ingesson och Martin Dahlin stod för underhållningen.

Vill ni lyssna på programmet så finns det HÄR

Tack för ett bra program Henke!


Sketvarmt inne!

Jösses vad varmt och kvavt det har varit (och fortfarande är) idag. Jag har bara haft badshorts på mig idag, alltså bar överkropp och här kommer det en bild på det!Näe okej ni slipper. Jag har inte gjort så mycket idag, jag har mest legat på rygg med en skål ostbollar bredvid mig och tittat på "Vårt bröllop i era händer" på tv3play. Alla avsnitt typ. Fina bröllop minsann dock gillar jag inte riktigt Sven von Essen, han är lite för mycket bög på nåt sätt.

Ingen åska eller heller inte regn, det skulle behövas massa sånt nu faktiskt, jag hittar inte min fläkt. Jag tror faktiskt att min dotter har den fortfarande fast hon säger att hon inte har det. Den måste jag nog fråga efter igen.
The entity

Jag såg Paranormal activity 1 & 2 i veckan, även Paranormal entity som har samma stuk i sig. Jenny sa till mig idag att titta på Okänt väsen, eller The entity som den heter på engelska. Den är verklighetsbaserad också och den är från 1981 och det märktes ta mig fan. Fula frisyrer, fula kläder, inredningen är sketful och inte tala om när kvinnan ligger naken på sängen och man fick se den enorma busken, jösses, tur att jag inte föddes tidigare och att jag då var flata för det där vete fan om jag hade stått ut med. No bush, no bush! Det är min åsikt och jag gillar det inte så gnäll inte på mig för att ni kanske tycker om buskar som går att gömma saker och ting i. "Åh, DÄR var ju min penna, SOM jag har letat".

Förövrigt är det bara tre dagar kvar tills Jenny kommer hit, vad det nu har med saken att göra. Notera gärna!

Simon har skaffat sig en blogg!

Big Brothervinnaren Simon Danielsson har skaffat sig en blogg. Just nu sitter han med Martin Granetoft i Umeå och planerar sin färd genom Sverige.

Bloggen heter "Mitt liv efter Big brother", inte så otippat kanske. Vill ni läsa den så finns den HÄR!

Klart man vill läsa hur det gick sen för Simon eller hur? Precis!

Bilden är hämtad från Simons bloggLördag...

...gör jag ingenting!

Jag vaknade runt 5 först och att blåsan gjorde sig påmind men nehe du tack, inget toabesök så tidigt på morron. Jag vaknade 7.48 igen och då blev det bråttom. Inget bakis idag och det är jävligt skönt, man är bara lite seg och jag har suttit sen 8 och försökt ta mig in till duschen men det känns som jag vuxit fast i datastolen.

Idag blir det till att inte göra ett skit. Diska, laga mat, äta och diska igen på sin höjd. Så gött!

Imorgon blir det städning så slipper jag stressa med det på tisdag då Jenny kommer.

Vad gjorde ni igår? Vad ska ni göra idag? Vad har ni för väder? Här är det pissväder med regn. Men skitsamma!Åh helvete vad kul vi har haft

Detta är tjejerna grus hela kvällen.

Annelie, lika snygg som alltid

 

Lotta när hon är i sitt esse

 

Lotta och Ulle när det är som bäst

 

Vem var det som fick gå ut med Sigrid om inte Sune? Hon sket inte men pissa en jävla massa gånger


Okej här är jag, inna jag försvann i dimman!

Skitkul kväll! Detta får vi snart göra om töser!Andra dagen

Imorse när jag cyklade iväg regnade det men var ändå kvavt, jag var dyngsur när jag kom fram och det var inte bara av regn.

När jag kom dit så gick jag och hon från trappstädet igår en runda för att se om det låg massa skit lite här och var. Det såg bra ut, sen var det paus. Efter det dammsög jag 8 rum och vad det verkar har dom inte tagit listerna sen dom flyttade in där och det var en herrans massa år sen. Nu är listorna rena och ser man på, dom var vita under!

Det är sällan man ser en glad dammsugare men denna var väldigt glad
Förresten heter han Henry och är säkert bög, vilken kille suger annars så glatt?


Efter rast och frukostrast sög jag lite till, sen tyckte en kille att jag skulle hjälpa honom med en kärra till ett förråd. Folk skiter tydligen i att slänga skit dom har i sina förråd, vad sägs om fyra däck?

När jag hade burit dom däcken så såg jag ut så här. "Välkommen till den här branchen" sa han och skrattade. Tack och lov för diskmedlet Yes!

Nu har jag tagit en dusch och ska strax sova en stund, äta lite, duscha och sen iväg till Annelie för att hänga med tjejerna!

 

 

 

 


Nämen hoppsan!

Igår strålande sol och sketvarmt, idag spöregn!

Jag ser på Facebook att det tydligen har åskat inatt, fan vad gött att man är hörselskadad ibland för jag hörde inte ett skit. Värre är det att man måste cykla till sitt jobb som ligger på andra sidan stan i det här vädret, jag äger inga regnkläder, tror kanske att jag måste inhandla sånt nu, helst en hel dress och helst som det står "Hello Kitty" på, rosa!

Ikväll runt 18 hoppas jag att det har slutat för då ska jag iväg till goaste Annelie och umgås med henne, Ulle, Lotta med lamporna och kanske Ewa. Vi ska skratta massor hoppas jag. Kanske blir lite att dricka också, det återstår att se.

Men först ska jag jobba fyra timmar, antagligen blir det väl bara trappstäd idag, lite skönare väder att göra det i och hör och häpna gott folk, jag har inte träningsvärk! Woho jag är mer tränad än jag först trodde eller också ligger jag som en död sill imorgon och kan inte lyfta en enda kroppsdel!

Ha det gött tills vi ses igen.