Festis!

När jag åkte från jobbet stack jag in på Netto, där såg jag denna nya Festis.

Guava och banan, så jävla god! Det är nog den godaste festisen jag någonsin har smakat. Känner ni för att testa så köp den då för fan! Jag har inte sett den någon annanstans faktiskt men jag ska kolla efter den på annat ställe.


Första dagen

Oh my goood! Har jag inte träningsvärk imorgon så är jag mer tränad än jag först trott. Den här värmen tar kål på vem som helst och måste man då jobba ute så är det ännu värre. Tur att jag bara jobbar fyra timmar säger jag bara.
Men tiden går rätt fort i alla fall.

Jag krattade, rensade ogräs, först med händerna, ja rensade alltså inte krattade. Jag hade inte fått några handskar med mig ut och det påpekade en kille. Men det gick jag in för att hämta sen. Efter en timme var det frukost. En risifrutti fick det bli.

Efter det blev det trappstädning. Upp tre våningar, torka överallt, varje trappsteg, sopa undan skit som folk inte har vett att ta med in i lägenheten och slänga där, ja helst i sin egen papperskorg under diskbänken. Sen upp igen för att spraya med nåt medel på räcket, på alla våningar, upp i nästa trappuppgång osv. Jag var helt slut när jag var klar och då gjorde jag bara två trappuppgångar, genast beundrar jag vår städerska i mitt hus, det är fyra våningar utan hiss, congrats till henne liksom.Sen blev det till att kratta igen efter en paus. Det är en hel del pausar på det här stället men alla har ju nåt funktionshinder så det är väl tvunget och det passar mig utmärkt för min rygg gör ont men jag har inte jobbat på 1.5 år så det blir väl så.

En dag kvar sen har jag semester en vecka, jag kommer la ligga som en död padda i sängen när Jenny är här eller nåt.

Japp min praktik har börjat!  


Så var det dags!

Inatt var det inte en vanlig natt, vanligtvis brukar jag sätta på mig snarkmasken, lägga mig på sidan och somna. Inatt hann jag lägga mig på alla möjliga vis en si sådär 20 gånger innan min kropp gav upp och lät sömnen komma. Jag ska inte säga att det var för att jag idag ska åka iväg och jobba för första gången på 1.5 år, det KAN vara så men det kan också vara för att jag tänkte på Paranormal activity, det KAN vara så eller också var det en blandning av det hela. Det slutade i alla fall med att jag var tvungen att tända en lampa och ställa ner den på golvet.

Idag är det alltså dags, idag kan jag skriva under på att jag nu har en praktik, en praktik som går ut på att jag går omkring på ett område, rensar ogräs, krattar bland buskar och snår och det innebär också att jag kanske får städa trapphus. Jag ska få en fadder, undrar vad han/hon heter, vem det är, är det nån jag vet vem det är? Är det nån jag inte vill jobba med? Är det någon som kan svenska ordentligt? Jag har ingen aning, det är det som lite skrämmer mig måste jag säga. Mer får ni veta runt 13 då jag är hemma igen. Japp jag börjar med att jobba 4 timmar per dag, när dom andra går på lunch sätter jag mig på cykeln och cyklar hem. Det ska bli rätt skönt för jag antar att min rygg kommer att protestera rätt rejält ett par dagar innan den får in rutiner.

Ha det gott så länge så ses vi senare alltså.Paranormal activity

Jag tittar väldigt sällan på skräckfilmer, kanske två om året om ens det, jag gillar inte att bli så rädd att jag håller på att skita på mig och ligga vaken på nätterna för att jag tror nåt ont ska komma och skaka mig gul och blå. Vad gör jag tror ni? Just det, jag tittar på Paranormal activity, visserligen mitt på dagen men ändå, jag är nog en av dom dummaste som gått i ett par skor.

Måste säga att jag trodde det var en sann film tills jag gick ut på Facebook och frågade om det var på riktigt, det var det inte men är förjävla verklig, sånt som skulle kunna hända en vanlig människa. Jag gick ut och läste om den och fick då läsa att det inte alls var på riktigt, det ser bara ut så och dessa människor i filmen borde få pris och jag hoppas att dom har fått det för jag har då aldrig sett några andra spela så bra! Det är inget manus i detta, det kan vara det som gör det så verkligt då. Inga monster som har tre huvuden som äter råttor till frukost och bävrar till kvällsmat, ja den var VERKLIG!

Vet ni vad som är ännu dummare då? Jo jag ska se tvåan nu, jag måste vara riktigt dum i huvudet. Första dagen på praktiken imorgon och jag kommer ha runda ringar runt alla ögon inklusive det därbak, var så säker. Jag får skylla på solsting helt enkelt, enda vettiga förklaringen jag kan ge alla.


Då börjar jag imorgon då!

Happ då har jag cyklat bort en massa kalorier till praktiken och hem, välbehövligt måste jag säga, hoppas jag får upp flåset lite bättre så jag slipper se ut som att jag har cyklat flera mil när jag kommer dit.

Jag fick träffa personalchefen äntligen. Han var trevlig, tyvärr går han i pension den siste juli och det tyckte han skulle bli förjävla skönt sa han, tacka för det, hade jag haft tillräckligt med pengar nu så hade jag också gått i pension.

Imorgon kl 8 ska jag infinna mig på kontoret, jag ska få en fadder, vad hon/han heter vet jag inte men hoppas i alla fall att det är en svensktalande så jag fattar och hör vad hon/han säger, det hade ju sett ut om jag hörde "Do ska stäta rabatten", när det egentligen var "Du ska sätta rabarber", snacka om att känna sig iqbefriad redan första dagen liksom.

Två dagar mjukstart sen är jag ledig hela nästa vecka då Jenny kommer, undrar hur mycket träningsvärk jag kommer att ha när hon är här och då menar jag efter arbetet och inget annat. Jag har liksom inte jobbat på 1.5 år så alla muskler är ju helt vilande.

På vägen hem tog jag lite kort.

Dom håller på att rusta upp en bro här, det började dom med för 1 år sen om det inte är 1.5 år sen till och med. När den blir färdig vet ingen fan.

Dom renoverar även domkyrkan här, när den blir färdig vete fan ingen heller, ingen brådska där inte.

Residenset i bakgrunden, idag är det nog ingen som håller till där, tror man mest får hyra ut det för en större summa pengar om man tex ska ha fest eller nåt. Eller också står det bara och förfaller, vad fan vet jag.

Det är hett här idag och det var det redan kl 8 imorse. Förresten så ringde vaktmästaren på 8.12 imorse för att borra i brunnen under badkaret, tur jag var påklädd, trodde inte han skulle komma så tidigt men skönt att det är åtgärdat. Nu rinner vattnet ner som det ska.

Sola på balkongen är planen idag i alla fall.Googlesökningar

Jag säger inte att det är fel, inte fel alls men ibland undrar jag varför. Här har jag tre exempel på vad folk söker på och kommer till min blogg.
Hur intressant var det när Nickys mamma visade sig naken i BB-huset för ett tag sen? Tydligen väldigt intressant eftersom det är ett flertal varje dag som söker på det.Jag ljuger nog inte när jag säger att det är 10-15 stycken som söker på prinsessan Madeleine, hon är väl inte så intressant längre? Hon dissar ju till och med Sverige för att mysa med pojkvän och få röka ifred.Osså detta, alltså Robinson-Sanna? Hur länge sen var det inte hon råkade få med sina tuttar i tvkameran som sen sågs av folk hemma i tvsofforna? Hur intressant är det fortfarande? Detta söker säkert folk på 2-3 gånger per dag. Herregud, sök på nåt annat, sök på mig! Ja det gör ju många redan men jag tycker att ALLA kan söka på mig. Det vore kul. Dock kommer det aldrig stå Sune...the girl naken, det kommer heller aldrig stå prinsessan Sune...the girl men ändå.

Ja det var väl allt för nu. Godnatt.


Man ska inte klaga!

Ja idag har det inte varit läge att ha på sig varken dunjacka, ihjältrampade marsvin på fötterna eller heller inte lovikavantar om man säger så, det har varit hett, hett och HETT!

Min dotter kom och hämtade mig utanför ICA där jag hade varit och hämtat pengar innan färden mot Willys var ett faktum. Vi är så smarta jag och min avkomma, det var nästan inget folk alls där, att det var öppen en kassa och ingen kö vet jag inte om det någonsin har varit 12.30 en vanlig vardag, inte därinne i alla fall, möjligtvis på Pressbyrån.

Ewa ville bli vallad på stan så hon fick snällt följa med till AF där jag fick papper som jag ska ha med imorgon när jag träffar min samordnare och personalchef på Samhall. En jävla hög med papper så hade det varit vinter nu så hade jag suttit i vardagsrummet och värmt både händer och röv med dom. Jag ska dit imorgon och säga hej sen kommer jag börja efter att Jenny (människan från förr) varit här, hon kommer om en vecka och då har jag fått ledigt, sånt gillas! Man vill ju inte gå och lägga sig kl 21 när man har besök liksom, fast det hade i och för sig berott på vem det var. Hade det varit tex Usama Bin Ladin som nu är stendöd så hade jag nog gått och lagt mig mycket tidigare fast han hade i och för sig inte kommit innanför min dörr. Jaja det ska bli gött att kunna göra nåt på dagarna, åtminstone 4 timmar om dagen till en början.

Jag åt fast föda idag igen, korv, potatis och mimosasallad, sen somnade jag och sov en timme, när jag vaknade krampade det lite i magen och jag trodde det var kört igen men se fisringen bara skojade med mig, det kom inget mer än väder som kanske inte luktade hallon men ändå, det kom inte ut nåt annat! Det borde firas, ett glas mjölk får det bli.2 1/2 män

Jag gillar serien 2 1/2 män, tycker till och med att det är ett av USA:s bästa serier genom tiderna. Däremot gillar jag inte Charlie Sheen längre. Han har gjort bort sig mer än en gång och skapat skandal efter skandal. Jag gillar däremot Charlie i 2 1/2 män. Där är han briljant.

Skaparen Chuck Lorre vill se till att Charlie Sheen aldrig kommer tillbaka in i serien igen efter att han fick sparken. Charlie Sheen är en pina i arslet på dom flesta i den där produktionen. Hur han ska låta Charlie Harper kolavippa är ännu inte helt klart, det ultimata kanske vore om han dog av en hjärtattack medan han ännu en gång belägrar en kvinna, vilken gång i ordningen han belägrar i den serien är oklart.

Men sen tycker jag inte att serien är så mycket att ha utan honom faktiskt men att sätta in Ashton Kutcher kan ju vara ett smart drag, däremot kan han ju inte ta över rollen som Charlie Harper. Kan inte han bli älskare till hushållerskan? Det vore ju idé om nu inte hushållerskan är allt för flataktig vill säga.

Detta återstår att se och jag ser fram emot att se när det blir förändringar ändå.

Gillar du 2 1/2 män?


Men ser man på!

När jag vaknade runt 8.30 så tog jag som vanligt mobilen för att gå in på Facebook och glo, flera från min stad hade skrivit att det var underbart väder ute så jag loggade ut, tog av mig snarkmasken, drog upp persiennerna och dra på trissor, solen är här igen!

Hoppas att den stannar kvar till i eftermiddag så jag kan ligga på min balkong och bättra på brännan ännu mer. Kl 12 kommer min dotter i sin nya pojkvän Ford Focus, vi ska åka och storhandla, äntligen! Igår var det ju inte att tänka på för att min mage var sur och inte alls samarbetsvillig. Jag har druckit ett glas blåbärssoppa och nu hoppas jag att den håller sig lugn resten av dagen.

Förresten är det inte okej att ställa sig och hänga över balkongräcket med håret på ända och till sin förfäran se kvarterets snyggaste tjej gå till sin bil och dessutom titta upp mot mig. Hål i golvet hitåt tack!Skit äre mä´t!

Jag har inte gjort mycket idag heller, mina räjs på toa har sugit musten ur mig. Jag har mest legat i sängen, tittat på film och försökte få i mig lite mat men det kom ju ut bakvägen en timme senare. Iza har legat bredvid mig, klappat lite på mig, satt klorna i kinden på mig och varit allmänt jätte...gosig.

 

Jag har ömsom frusit och ömsom svettats men varit allmänt slö. Halsbrännan från helvetet har också varit min ovän idag.

Nyss vågade jag mig ut till ICA för att försöka hitta nåt som är tillräckligt milt för magen för att få behålla det.

 

 

Hoppas att detta är magens bästa vän så dom inte blir ovänner därinne för jag är väldigt hungrig men vågar inte äta/dricka nåt annat än detta just nu för imorgon måste jag försöka mig på att åka till Willys för att handla med dottern, det ekar väldigt i både frys och kyl tycker jag och så kan man ju inte ha det, förhoppningsvis handlade alla idag så vi är så gott som själva, men fler tänker väl som jag antar jag, as usual!

Nu har jag druckit lite blåbärssoppa och det är ju bara så gott, håll tummarna för att det behålls i magen också!

 

 

 


Jag hatar min mage

När man har Ulcerös Kolit som jag har så kan vad som helst hända när man allra minst att det ska hända saker. Idag är en sån dag, idag vill jag byta ut min mage mot en bättre fungerande, helst med magrutor på utsidan. Insidan får gärna ha vävnader och tarmar som aldrig varit inflammerade, dom får gärna bearbeta mat och annat utan problem och allra helst utan att spruta ut från fisringen hur trångt det än är. En sån mage vill jag ha. En sån mage har jag inte haft sedan jag var 15 år, då var min mage som alla andra tonåringars, lös vid maginfluenser och matförgiftning och normal alla andra dagar.

När man har den här sjukdomen vet man aldrig när det rättar till sig igen, det kan ta timmar eller dagar, det beror på situationen runt omkring. Just idag var en dag av lite nervositet, förväntan, förfäran och sviter efter helgens mat som jag egentligen inte skulle stoppa i mig, det resulterar i hastigheten...fort och i utseende...förjävlig. Det resulterar också i svidande mage, svidande fisring och en enorm hungerkänsla, konstigt vore det ju annars eftersom det inte finns nåt i. Jag skulle kunna spela trumma och folk skulle applådera för att dom tror att jag lärt mig spela bongotrumma på min mage.

Idag skulle jag på mitt första möte på Samhall, träffa min personalchef och även handläggare på AF, jag har ringt den sistnämda och samordnaren för min praktik som jag pratade in ett meddelande hos. Jag hoppas att hon lyssnade av luren innan hon for till min stad för det är inte här hon jobbar eller bor. Jag fick också surt meddela Försäkringskassan att jag nu är hemma idag, det innebär en karensdag, jippie liksom, jag som inte redan har dålig ekonomi. Nu får jag fläta korgar av färgat toapapper (läs brunt) och sälja på torget för att få ihop till denna dags pengabortfall.

Det suger illerbakdel att inte kunna göra som det är tänkt!
Nu betalas lönen ut

Ingen har väl undgått vad som drabbades dom SAAB-anställda i Trollhättan i förra veckan antar jag. Ja dom fick besked om att det inte fanns några pengar i kassan för att betala ut lön och hade inte en aning om när lönen skulle komma heller, det visste nog inte SAAB själva heller. Nu har dom fått en order från Kina som vill köpa 582 bilar som då ska ge drygt 120 miljoner i kassan och förhoppningsvis får nu alla anställda sin lön denna vecka.

Alltså, gud vad jag skulle vara orolig för att inte få pengar en månad, dom har ändå ett fast arbete. Kanske det är dags för alla anställda att se över om det finns andra arbeten att söka, ett arbete som ger pengar VARJE månad liksom. Jag med Ulcerös Kolit skulle göra på mig varje morgon pga stress och orosmage banne mig, det skulle inte vara okej att jobba på ett sånt jobb som man inte har en aning om hur dagen slutar.

Lägg ner och öppna IKEA istället föreslår jag!

Jag suger getpung på´t!

Imorgon ska jag till min praktik för att träffa personalchefen, kolla kläder och skriva på papper. Samordnaden som jag träffade tidigare i veckan beskrev på ett ungefär vart det var. Det ligger på andra sidan stan och nu när jag kollade på kartan och vägbeskrivning så ser jag inte riktigt vilket hus det är ändå. För det första så har dom gjort en förjävla omväg när dom beskrivit det hela, skulle jag cykla så så skulle det bli 3 kilometer extra eller nåt.

Jag tycker att dom ska skriva ut vad som finns i närheten, tex skriva "här finns jordens sämsta veterinär", ja då skulle jag veta vart det ligger istället för att bara sätta nummer på hushelvetena. Varför inte sätta loggan på huset så jag vet precis? Jag suger verkligen getpung på att hitta när jag tittar på kartor.

Tur att jag inte är ute och åker ofta för det skulle innebära att om jag skulle till Sundsvall så skulle jag bergis hamna i Östersund eller nåt.

Fram för mer klara kartor tack!Så sjukt!

Än en gång är jag glad över att bo i Sverige där båda könen är lika mycket värda. Här spelar det ingen roll för dom flesta av oss får för kön på våra barn, vi blir lika glada för vad det än blir.

I Indien görs flickor om till pojkar för 20 000kr. Själva hävdar dom att operationerna enbart görs på barn vars inre och yttre organ inte stämmer överens.

Detta är barn som inte har en egen önskan och detta är också barn som då blir infertila som män, deras rätt att bli pappor/mammor försvinner.

Men om nu sju läkare i en och samma stad (Indore) har opererat mellan 200-300 barn var så måste det vara förjävla vanligt att barn har könsorgan som inte stämmer överens, det där köper inte jag! Om man bara vill ha pojkar så minskar också antal barn i landet, det kanske är bra men just att barnen inte får bestämma själva är ju förjävligt. Dom blir totalt överkörda.

Idioti anser jag!
Det smälter som skit i mun!

Idag skiner solen för fullt och detta har jag ätit en del av...Det smälter som skit i mun som min pappa alltid brukade säga när jag var liten, jag tycker det låter lite äckligt men jag har tagit efter det av någon anledning. Gott var det i alla fall, inte lika gott som mycket annat men tillräckligt för att jag kände mig frusen efter och var tvungen att ta på mig mysbyxor, strumpor och huvtröja!Nämen usch..

Jag var på Ica för att försöka hitta nåt att stoppa i magen..detta var inte en av sakerna. Någon tyckte inte om bananen i alla fall.

...och där var den över

Igår gjorde jag inte många knop, dom högsta jag kom upp i var nog när jag fort som attan var tvungen att springa på skithuset. Min mage var i upprorstillstånd helt enkelt. 6 påsar Samarin på ett och samma dygn är lika många som jag häller i mig på en månad vanligtvis, det är inte okej. Idag är min mage okej igen, den har nog rättat till sig efter sillar, nubbar och andra saker den inte riktigt tycker om att få i sig.

Idag är det en helt vanlig söndag igen, midsommarhelgen är över för den här gången och dra på trissor, idag skiner solen! Då blir det nog att sitta på balkongen och sola. Herregud, solbrännan som en gång fanns är ju borta. Nya tag, nya brännor och nya soltimmar.

Inatt kom mina grannar hem och inte fan var dom nyktra i alla fall, då hade dom knappast suttit på balkongen och vrålat, tappat 511 saker i golvet eller heller inte smällt dörrarna i 180 där decibelnivån nådde upp till en otillåten ljudnivå i ett trapphus! Jaja dom är unga, midsommardagen var det och idag är dom desto lugnare tror jag. Congrats till dom med världens huvudvärk där hjärncellerna idag har dragit någon annanstans. NEJ jag vägrar bli en surfitta som ringer hyresvärden på måndag för att klaga. Jag är inte sån, jag bara tänker tyst och delar med mig på min blogg, så snäll är jag.

Ja det var väl allt för den här gången.


En riktig skithög

Mycket har man hört att män gör för att få se lite kvinnligt könsorgan men att gömma sig nere i en bajamaja är ju lite äckligt, eller inte så lite heller, han hade virat in sig i presenning för att inte få skit på kläderna.

Det var på en yogafestival som det hände, en kvinna lyfte på locket och såg att det var nåt som rörde sig, hon gjorde aldrig sina behov utan gick efter hjälp. En man kom dit och såg då en kille sitta därnere, vakt tillkallades och då låstes bajamajan inifrån och bajsmannen satt där i tio minuter innan han sen flydde, vakten sprang efter men fick inte tag på bajsmannen. En hel vecka gick utan att han blev fast. Han lär ju inte direkt ha doftat hallon så det kanske inte var så svårt att lista ut vem det var. Han blev fast för ett helt annat ärende egentligen.

Hade det varit i en bajamaja som jag besökte så hade jag tvingat honom att äta min skit men det tänder han väl på kanske.När jag var liten så hade man bara två kanaler, 1:an och 2:an (inte helt otippat att det hette så) och man tittade inte så mycket på tv men nåt jag minns var Colombo. Den förvirrade detektiven med den sunkiga rocken, kliandes i huvudet som man tyckte var rätt koko egentligen men väldigt smart. Det var ett av mina favoritprogram. Peter Falk som han hette egentligen avled i torsdags efter en tids sjukdom. 83 år blev han.

V.I.F Peter FalkMidsommarafton

Oj oj vilken trevlig och rolig midsommarafton det blev och min mage skötte sig nästan bra, värre är det idag men det gör inget, jag ska ändå bara vara hemma.

Jättegod mat, skittrevligt sällskap och visst det regnade ibland men vi satt i partytält så det gjorde inte så mycket.

Jag har tagit massa kort och orkar inte skriva så mycket så håll till godo.

Detta är bara en del av maten och det ser därför ut som det bara var en jävla massa såser men så var inte fallet alltså.

Det här var min tallrik i en salig blandning av det mesta. Jättegott!Jättegod marängtårta, en kaka och självklart en öl till detSen lektes det massor, här var det kålhuvudsbowlingMitt lag kom sistVi lekte även "Hela havet stormar" och Tobias (han som är närmast kameran) vann
Goa och söta Nattis och Anna myste
Ett fint kort på syskonen Anna och Johan
Jag och tadaaaa Anna igen då
Annas blivande man (dom gifter sig 27 augusti) och lille söte Ian
Söte Ian är son till......Johan och AngelikaJag och Akilles, ett sällsynt kort eftersom jag egentligen är livrädd för schäfrar men den här hunden är grymt snäll
Angelica och söta FlisanOch här har vi 2 mongos, jag och Annelie

Det blev ingen övernattning utan Jag, Annelie, Annelies son, Johan och Angelika tog taxi hem, det var rätt gött att komma hem men jag hade vansinnigt roligt. Roligaste midsommar ever tror jag minsann.

Hoppas ni hade en lika kul midsommar som jag!I had a nightmare

Jag drömmer ofta att jag kan flyga, det innebär att jag snart ska göra det..visst? Jag drömmer också mardrömmar ibland där jag krockar olika bilar och klarar mig varje gång, innebär det att jag ska cykla fortsättningsvis för att det kommer hända i verkligheten?

Johan Huibers i Holland drömde en mardröm 1992 där han såg att hela hans land skulle översvämmas, det var då han fick sin idé att bygga sig en "Noaks ark" så han var förberedd när dagen skulle komma. Idag är det mest en kul grej och hobby. Snart öppnar han "grindarna" till båten där allmänheten kan komma och titta för en liten summa.

Den gigantiska båten är 150 meter lång, 25 meter bred och 15 meter hög och han har försökt att göra den så lik den "riktiga" Noaks ark som finns i bibeln som möjligt.

Han vill med idén visa folket att det finns en bibel...jaha, men det vet vi väl? Sen att vi alla har olika åsikter om den där boken hör ju inte hit. Jag hoppas att det blir en hit i alla fall.

Själv ska jag nog bygga mig en krocksäker bil.

...

Ja då var det dags igen. Små grodorna ska härmas, dom ska förlöjligas och dom ska skrattas åt. Samtidigt som man häver i sig nåt drickbart med alkohol i, ja efter att man suttit och vräkt i sig massa sill, potäter, gräddfil, gräslök och annat tjafs.

När lekarna tar vid så ökas alkoholen ännu mer och den som däckar utanför gårdsplanen vinner, priset får man dagen efter i form av en spyhink alternativt ett helt tjog med Ipren.

Eller också gör man som jag, sitter tyst och försynt i ett hörn och smuttar på ett glas vatten tills vattnet är så fisljummet att inte ens hundarna vill ha det.

Eller också gör ni som jag (igen)..ljug!


Dagen börjar tidigt, jag blir hämtad av Annelie och hennes syster(systrar) sen bär det vad jag såg på Facebook iväg till deras andra syster, hennes oäkta hälft och deras grodor..menar döttrar. Där ska vi tydligen ha lite förfest innan vi sen ger oss iväg till systrarnas föräldrar där festen ska hållas. Sen är det i full gång hela dan/kvällen och natten, eller tills man är så trött att man står med ena benet i sillen och ansiktet i sillspadet.

Hoppas att ni får en förjävla bra midsommarafton och glöm för bövelen inte av att lägga sju sorters kakor under kudden, eller om det var blommor, lite osäkert där eftersom jag aldrig gjort något av det.

Ses vi inte i morgon så ses vi nån annan dag, var så säkra!


Visst ser den här stången lite Prideaktig ut?

Det var roligare förr

Jag har legat och läst igenom gamla blogginlägg som jag skrev för två år sen och kan bara konstatera att jag var fan så mycket roligare då. Och fan vad kul att läsa gamla kommentarer från folk, ja folk som inte längre kommenterar eller kanske inte ens läser min blogg längre. En hel hög är borta.

Jag kan också konstatera att efter att jag gick med i The Critics (som förövrigt inte finns längre) så tog jag faktiskt till mig vad dom skrev, en blogg ska inte innehålla smilegubbar om det inte är i kommentarer, det ska heller inte innehålla "hahahaha och asgarv" och dylikt och sist men inte minns så har jag efter deras kritik radbyten! Jag lärde mig jättemycket av dessa skribenter, synd bara att dom la ner den precis när jag skulle börja jobba där eller också var det just därför, lite osäkert.

Kanske blir bloggen roligare när jag börjar min praktik nästa vecka, då har jag lite mer att skriva om också. Det blir kanoners det!

Godnatt.

8 timmar senare...

...är den här så blöt och luktar ännu mer peck än innan den attackerades av två galna katter. Nu har den fått vila några timmar och verkar inte alls vara lika kul längre. Visst funkade den som kassörskan sa men hon glömde säga att det bara var dom tre första timmarna.


Så sjukt!

Vi har det rätt bra i Sverige som har högkostnadskort inom sjukvård och Apotek och vi kan få sjukvård när vi är arbetslösa. Så är det inte riktigt överallt. I USA tex får du ingen sjukhusförsäkring om du är arbetslös, i alla fall var det så för den blygsamma mannen som lämnade över en lapp till en kassörska på en bank i North Carolina: "Det här är ett rån, snälla ge mig bara en dollar".

Han visste att fick han sitta i fängelse så skulle han få läkarvård för sina åkommor som han annars inte hade råd att betala själv. Nu klassades det inte som bankrån då det inte var en stor summa pengar han begärde, det fick bli stöld men han har nått sitt mål, han får nu läkarvård i fängelset.

Det är ju fan att det ska vara så att man måste ta till såna här drastiska saker för att få vård, tack än en gång för att jag bor i Sverige och high five för högkostnadskortet!

James Verone, Martin Sheens tvillingbror?

Min dag så här långt då

Äntligen har jag fått mina tabletter, jag är SÅ tacksam för att jag har en sån underbar dotter som låter mig få låna pengar så jag kan hämta ut nya tabletter. Älskar dig Emelie! <3

Jag hämtade ut pengar på Ica och sen passade jag på att handla lite för jag såg att det var hysteriskt mycket folk redan runt 10 så hade jag handlat en timme senare så hade jag fått stå i kö i en halvtimme för att få betala mina saker som knappt täckte botten på korgen.

När jag gick upp till soc med mina räkningar tog jag upp kvittot på tabletterna, la det i kuvertet och gick. När jag precis skulle cykla iväg kom det en kvinna med andan i halsen: "Suneeehhh, Suneeehhh, du glömde dina tabletter!" Där stod hon med håret på ända, flämtande och skrek mitt namn..tycker mig känna igen det där men ja i alla fall. Tänk om jag hade lyckats cykla iväg, herregud jag hade fått vara utan tabletter över midsommar, jag hade fått stanna hemma eller haft en hink vid bordet för att skona dom andra när det är deras tur att gå på toa.

På vägen hem gick jag in på Zoo för att döva mitt dåliga samvete att kanske lämna Iza och Nogger ensamma över natten om det blir övernattning.

Direkt var dom där


När Iza gick var det Noggers turNär jag fick syn på denna så trodde jag det betydde att dom skulle låta saker och ting vara ifred om jag la den på nåt passande ställe, jag frågade hon i kassan om det var så men nej nej nej för bövelen, precis tvärtom, det är kattmynta i den så dom blir helt tokiga och att det faktiskt skulle funka. Jag var skeptisk eftersom jag haft många grejer med kattmynta i men jag köpte den i alla fall..
Dom slogs om den där, herregud dom blev verkligen tokiga
Nogger rulla runt med den, hon bar iväg den, hon kelade med den medan...

...Iza låtsades att hon hade den och var bara tvungen att knöla till mattan. Notera hennes ögon, hon ÄR galen!

Nu är den där mojjen så blöt att jag funderar på att stå med hårfön för att få den torr men är rädd att doften ska försvinna och få dom att förbanna mig resten av livet..eller åtminstone idag. Hade jag haft mer pengar hade jag gett dom varsin men nu har jag inte det men det får bli en annan dag.

Nu ska jag inte göra ett skit mer idag mer än att försöka få magen att förstå att den nu fått hjälp och att det är dags att rätta till sig för i morgon ska den banne mig inte dumma sig!Men godmorgon hörrni!

Igår eftermiddag fick jag (hoppas ni inte sitter och äter den där frukosten som ni så länge längtat efter, läs inlägget senare isåfall) ett anfall efter att ha ätit ärtsoppa så jag fullständigt fick springa på toa och där satt jag och sprutlackerade holken tills jag blev grön i ansiktet. Jag har fyra tabletter kvar och i morgon är det midsommarafton och jag ska tillbringa den med folk som jag vanligtvis inte umgås med, utom Annelie då, som det förövrigt inte heller har blivit så mycket umgänge med på senare tid.

Jag ringde därför vårdcentralen i går eftermiddag innan dom stängde igen för dagen. Rösten sa: "Vi kontaktar dig på telefonnummer xxxx-xxxxxx omkring fem.över.halv.fem.i.efter.middag." Då var klockan 16.10, jag väntade och OJ vad jag väntade. 17.30 ringde jag igen och har man då uppgett rätt nummer så ska rösten säga nåt i stil med: "Du.finns.redan.i.kön.lägg.på.din.dumma.fan". Ja nåt sånt. MEN dom sa inte så däremot fick jag en ny tid, 8.15 skulle dom ringa i dag på morgonen vilket skedde. Jag berättade då att jag inte har någon läkare som jag går till, det där lät ju skitdumt men i alla fall, det är sant. Jag åker bara och får en slang med kamera i häcken vartannat år ungefär därför trodde jag att det skulle bli svårigheter att få tabletter utskrivna.

Sköterskan var lite skeptisk men hon skulle fråga en läkare, skulle inte han skriva ut så skulle han höra av sig. Jag satt lite orolig i en kvart sen gick jag in via e-legitmation på Apoteket på "Mina sidor" och se på fan, receptet fanns redan inne! Gud så underbart, jag slipper sitta och oroa mig på midsommar att toan ska vara upptagen när jag måste sprutlackera holken efter sillen, midsommar är liksom räddad!

Vad ska ni hitta på för kul imorgon?Betsson Casino

När jag återigen fick ett uppdrag från Blogvertiser om att skriva om ännu ett Casino suckade jag bara men jag tackade ja i alla fall. Denna gång fick jag 25 kr att spela för så jag gav det en chans. Jag gick in och förvånad blev jag när jag upptäckte att jag redan hade ett konto där, någon gång i tiden har jag väl registrerat mig av någon anledning jag inte minns nu i alla fall.Jag är ingen Casinomänniska, jag ser mer ut som ett levande frågetecken när jag ser sånt där ute. Jag är skitkass på poker, jag är skitkass på allt som har med kort att göra så därför spelar jag aldrig varken på nätet eller ute på krogen.

I alla fall så gick jag in och testade lite olika spel, frågetecknet var kvar om än inte flera. Jag spelade det lättaste, som gick ut på att man skulle gissa på om det blev högre eller lägre än det som redan låg där. Jag spelade tills jag hade förlorat mina kronor. Det var lite kul men det blev ju inga stora pengar och jag kommer nog inte att göra om det.

Men ni som är haj på sånt här kan ju gå in på Betsson Casino och testa era färdigheter. Sajten är rätt stilig men det var rätt rörigt, om det var för att jag inte kan namnen eller vad det är för nåt vet jag inte men det finns MÄNGDER med spel. Så har du fått för mycket skattepengar och inte har ett skit att göra så varför inte, gå in vet ja!
...och där tog det slut?

Dom senaste två veckorna har vädret verkligen sugit bäverstjärt tycker jag. Jag har inte kunnat sitta på balkongen och solat en enda jävla dag dom här veckorna. Jo solen har kommit fram men sen har det kommit nåt molnhelvete och skymt i både en och två timmar. Så vill inte jag ha det, jag vill ha sommar, jättevarmt och så där härligt så man slipper ha jeans på sig, SÅ varmt vill jag ha det nu.

Det känns lite som att sommaren är över. Att vi kommer få sitta med motorvärmare som blåser åt vårt håll i partytältet på midsommar, dom som går utanför får låna fårskinnsfällar för att inte frysa arslet av sig.

Jag är positiv, ser ni det? Japp sån är jag!

Förövrigt så funkade tvättmaskinen idag..ja BÅDA och inte fan har dom bytt ut den som tillverkades 1930 heller. Det påminner lite om när jag för 5 år sen hade en spis som i sin tur hade två plattor som inte funkade, eller var fesljumna hur länge man än väntade. Spisen var gammal och jag trodde i min enfald att jag nu skulle få en ny spis. Så fan heller, dom kom med två plattor. Snåljåpar!


Bortglömd födelsedag

Nogger har varit lite tjurig och betett sig som en pina i arslet några dagar och idag fick jag minsann höra varför.

Nogger sprang fram och tillbaka framför fötterna på mig tills jag undrade vad fan hon gjorde.

Nogger: - Men alltså, jag är skitbesviken på dig!

Jag: -Jasså? Varför då?

Hon tittade på mig med stora ögon, sen smalnade dom och sen skrek hon så spott med substanser av morgonens mat flög på golvet: -Jag fyllde faktiskt år i fredags och du grattade mig inte ens, inte ens ett jävla grattis fick jag. Ingen tårta, ingen överraskning alls! Vet du hur jävla länge jag låg och sov räv den dan eller? Minns du?!

Jag tänkte efter och ja, hon visade sig ju faktiskt inte när jag öppnade sovrumsdörren, hon låg kvar i fåtöljen, rörde inte en min, hade slutna ögon och nu minns jag att hon till och med låtsades snarka men jag la inte så stor vikt på det då. Nu vet jag: -Men åååh fan! Förlåt! Men du minns förra året va? Hur du var då? Då var det du som gjorde mig besviken så nu är vi kvitt då?

Nogger såg ut att tänka väldigt men mindes detta och tystnade.

Japp, hämnden är ljuv.


Det finns hopp för människan

Jag låg och tittade på film när jag fick ett sms av Ewa: "Dom ringde från Ica, dom har ditt bankkort och sånt du tydligen har tappat, finns i för urinen". Jag började asgarva och började smsa tillbaka men var bara tvungen att ringa upp henne.

Det där med i urinen var hysteriskt roligt, hon hade inte reflekterat vad det var hon hade skrivit, japp hon använder T9 och har en Iphone och tydligen så kan det bli lite hur som helst. "I förbutiken" skulle det stå, ja det var ju jättelikt.

I alla fall så ringde jag förbutiken och eftersom jag är stamkund på Ica och även i förbutiken så sa tjejen i luren "Jag har letat överallt efter dig på nätet, det går ju inte att få tag på dig kvinna!". Eftersom det var hon som bodde i min lägenhet innan mig så visste hon vem jag var också ska tilläggas. Det roligaste är ju att dom ringde till Ewa, det betyder ju att även hon är stammis på samma ställe och att dom ofta ser oss ihop.

Det var en kund som hade lämnat in mitt busskortsfodral där jag förvarar korten, det hade legat UTANFÖR Ica, antagligen där jag hade ställt min cykel och trillat ur när jag tog upp nycklarna. Thank GOD för att det finns folk som är så pass snälla som den här kunden. Tänk om mitt Visakort hade hamnat i fel händer och jag fått hem paket med kondomprenumeration, penisringar och senaste numret av nån bögtidning. Det hade inte vart så.... skoj.

Jag hade inte ens märkt att det var borta och hade jag det så hade jag ju spärrat Visakortet och det är ju inte så smart.

Tack till du kund som lämnade in det, du är guld värd! (Inte för att jag tror att människan läser min blogg men ändå).Praktik/sysselsättning

Jag har nyss varit och träffat SnyggBirgitta och en samordnare från Samhall. Eftersom det gått så trögt för oss att hitta praktik för mig så får det bli Samhall. När man hör Samhall, eller när JAG hört Samhall förut så har jag sett "såna där" framför mig. Det är inte "såna där" enbart utan i modern tid så har det utvecklats otroligt. Det är väldigt många långtidsarbetslösa och vi med funktionshinder, ja precis, jag har ju tre stycken så jag får räkna mig till dessa.

Visste ni att Samhall faktiskt är Sveriges tredje största städföretag? Det har växt kopiöst under åren.

På måndag är det jag som ska träffa personalchefen för park och fastighetsskötsel och på tisdag ska jag stå redo att visa vad jag kan och inte. Det som är så skönt med Samhall är ju att man inte behöver ha krav på sig, man jobbar på i sin egen takt och man är inte ensam, man är fler om samma sak. Det "Sture" inte kan det tar "Lennart", imorgon kan det vara "Lennart" som inte kan och då tar "Knut-Arne" över den dan. Underbart att få komma ut, få jobbarkompisar, rutiner och få känna att man är behövd.

Hur det blir med anställning vet ingen i dagens läge, jag ska vara där i minst 3 månader, sen kanske jag kan slussas ut i arbetslivet om det inte blir något fast på Samhall.

Det finns fördomar, jag länkar till företaget så kanske några av era fördomar försvinner.

Äntligen händer det nåt!Bloggriket

Jag läste nyss min vän Wiilows blogg och där tipsade hon om att man kunde registrera sin blogg på nåt som heter "Bloggriket", vem regerar där då?


Men såklart...Wiilow! Grattis säger vi till henne! Varje gång ni klickar på bilden så får jag röster så nu tycker jag att ALLA som läser detta inlägg ska trycka på bilden och få upp mig, jag registrerade den nyss så ha tålamod om jag inte rör på mig från botten och upp inom en vecka. Tack på förhand!

Gamla kort

Jag rotade igenom mina lådor och fastnade såklart som alltid med album, jag har skrattat och fått flashbacks och saknar tiden då Emelie var liten, ja inte för att jag klagar på hur hon är idag men hon var alltid så glad och lättsam, det är hon nog fortfarande och jag klagar fortfarande inte men hon var speciell min Emelie. Sen är det lite kul att andra är med också. Folk som jag har lite kontakt med än idag, eller än...igen ska det väl vara mer.

Eh, ja, detta är inte min dotter men det är jag. Jag har haft humor länge som synes.
Detta är midsommarafton -89, min syster är höggravid men det ser man inte. Hon lånar min dotter så länge
Min dotter hade ett eget rum men hade även en leksakslåda i köket som synes
Pillan var min bästa vän under några år när vi gick i högstadiet, Emelie verkar vara skitglad över att hon är där
Notera gärna den enormt fula soffan som vi hade fått, jag har alltså inte valt den själv
Här är jag och min systers dotter -89, fattar ni NU varför jag klippte av mig håret? Det gör jag!
Detta är Ulrika som ni sett på kort några gånger tidigare i bloggen, och min dotter då -88 eller -89
Jag tyckte om att fixa till min dotter innan kort och hon är lika glad för det...med alla sina nappar


Eftersom det oftast var jag som höll i kameran så finns det inte överdrivet mycket kort på mig men ni har ju sett några i alla fall! Var inte min dotter söt som liten så säg!Vad har vinnarna gemensamt?

Svenska spel har försökt sen i lördags att få fatt på Boråskillen som hade vunnit 105 miljoner utan resultat. Idag fick han napp och naturligtvis var han bortrest och haft mobilen avstängd.

Det jag reflekterar över att många av dom som vunnit storvinster har varit bortresta och inte fått veta det förrän killen från Svenska spel ringt. Vilken slump!

Nu var det en familjefar som blev så chockad att han var tvungen att duscha och kunde inte prata mer förrän imorgon med Pierre Jonsson från Svenska spel. Duscha behöver han nog göra, eller åtminstone kyla ner sig för att få ordning på tankarna innan han berättar det för familjen. Han hade rättat raderna precis på nätet och fattade inte att det var sant.

Stolpe in kan man säga eftersom han tänkte byta rad men bestämde sig för att göra det på onsdag istället, sicken tur!

Alltid kul när folk som behöver det får pengar. Undrar när det är min tur.Försök till intrång

Igår fick jag ett sms av min dotter om att hon ville ha grynkorv till middag så jag var nyss på Ica för att köpa korven med gryn i, jag letade, letade och letade igen. Jag frågade till slut men nehe den var slut och dom får inte in mer förrän imorgon, dåligt, mycket dåligt då det är måndag idag och klockan bara är 11. Det fick bli fläsk med löksås och vad det verkar på dottern så gick det minst lika bra.

När jag kom hem och gick till datorn så fann jag detta.

Jag lämnade datorn utan att logga ut. Tur att jag har ett bra lösenord för någon har försökt att komma in i min dator! Jag misstänker att det är en fyrbent Iza, hur jag vet det? Kanske för att det på tangentbordet var en bit plast, plast av skyddet runt om skärmen, varför jag just tror att det är Iza? Kanske för att jag kommit på henne flera gånger med att sitta och tugga bort plast runt datorn? Kan vara så, kan vara! Tur att hon inte kom in i datorn då, så många nakenkort som jag har på mig själv, hon skulle packa och flytta på stört om hon såg dom, var så säker!Mobilbloggar i natten

Jag gick och la mig runt 23.30, smsade med Jenny 1.5 timme och sen skulle vi sova. Hon sover säkert sött men här ligger jag och kan inte för mitt liv förstå varför jag inte kan somna. Det börjar på att bli ljust igen och jag hör av någon anledning norrlänningarna säga: "Du ska icke klag, här går int sola ner på hela sommarn!" Och jag svarar på skaraborska: " Ja klagar fan ente! Män dä sulle va schönare om dä va lite mörkare när en sa sova!" Ja sen skulle vi dividera om det där tills ögera blör. Måndag idag då, sen 3 timmar tbx! Kanske skulle ta och försöka sova igen då...för 511:e gången. Godnatt/godmorgon!

Midsommar

I år är det första gången på många år som jag ska fira med några andra än mina föräldrar eller min syster. Min dotter har inte firat ihop med mig på några år så henne kan man inte räkna med och det begär jag inte heller. Hon ska nog dessutom jobba i år.

I år blir det till att fira midsommar med Annelie (hon med falukorven), hela hennes härliga familj, bekanta till dom och tre hundar (vad jag vet). Det blir på landet med det tradionella. Midsommarstång, små grodorna, små älgarna eller små barn eller hur det nu var. Sen blir det lekar. Sune älskar lekar, i alla fall lekar som jag är bra på. Vi får la se om det finns nåt jag är bra på då.

Hoppas det åtminstone är uppehåll så man slipper att sitta och trängas i partytältet enbart. Sen blir det några nubbar för min del, några öl på det och sen, ja sen får vi se vad jag minns dagen efter. Det blir till att sova över för på midsommar hittar man la ingen som kan hämta mig mitt i natten mitt ute i bushen antar jag. Hade inte dottern börjat kl 8 på morgonen efter så hade hon kunnat hämta mig men tyvärr.

Vad ska ni hitta på på midsommarafton?

Vuxenpoäng va?

Andra beställer kläder, sexleksaker, hundfoder, mat och trosor via nätet, jag beställer dammsugarpåsar! Det är väl ganska många vuxenpoäng för det eller?

Jag har i 1 år glömt/skitit i att köpa dammsugarpåsar, jag petar hellre ut skiten i den gamla påsen och fortsätter att suga. Nu skrev jag ut på Facebook att det nog måste inhandlas nya påsar och då kom det en vän som rekommenderade Dammsugarpåsar.nu, det skulle vara billigt och snabb leverans. Jag var nu inne och beställde och prenumererar på det så det kommer var tredje månad. Annars lär jag låta det gå några år igen innan jag införskaffar mig det var så säkra. 94 kr var tredje månad kan jag ju lägga ut på det plus att det kommer hem i brevlådan så jag slipper gå och hämta skiten också.

Tack nu kan ni kommentera om att det ÄR vuxenpoäng, tack på förhand.Nedräkning pågår tidigare än beräknat

Jag och Jenny pratade förra veckan om att hon skulle komma hit igen, hon frågade om jag ville att hon skulle komma ner i slutet av juli. Det lät väldigt långt men det fick gå för hon ville ju köpa dator denna månaden. Som det är nu har hon bara sin mobil att surfa på, hon har visserligen en Androidmobil men ändå, man kan inte göra allt på den. Det skulle alltså vara 5 veckor kvar innan vi skulle träffas.

Jag pratade med henne nyss och då kom vi fram till att hon kommer hit på sin sista semestervecka och är här i 6 dagar och det är bara 2 veckor och 3 dagar dit, herregud helt plötsligt så händer det! Hon ska ta sin väska och bege sig 70 mil söderut igen alltså, skumpa på tåg och bussar och se en del av Sverige genom rutan.

Jag kanske får en praktik efter midsommar, det vet jag mer om på tisdag då jag ska träffa nån, mer kommer om det efter jag vart där alltså. Men i början ska jag bara jobba 4 timmar eftersom jag inte jobbat på 1.5 år och min rygg måste få känna på lite arbete innan jag går upp i timmar. Men jobbar jag 4 timmar så är jag ju snart hemma hos Jenny igen. Helt fucking underbart! Jag får en hemmafru liksom, nån som lagar mat, bäddar sängen, masserar mina fötter när jag kommer hem...eller inte då hon har fotfobi precis som jag. Men jag kanske får städat, omtapetserat i alla rum plus att hon knäskurar alla golv! Toppen!

Nu tror jag att hon kommer med invändningar när hon läser det här inlägget men va fan liksom, hon får lite löööööve av mig, det borde la räcka som kompensation?!

PS. Hon kommer hellre hit än att köpa sig en dator! Det ni!


Hur många fler klubbar finns det?

Nu när Patrik Sjöberg avslöjade vad hans tränare utsatt honom för när han var yngre vid flera tillfällen så har det kommit fram fler som säger samma sak, det är skitbra. Man blir chockad, dels för att det inte kommit fram tidigare och dels för att det ens förekommer. Idag läser man om hur en annan manlig ledare förgripit sig på pojkar men denna gång inom handbollen. Man går tillbaka till sin egen idrottskarriär, eller ja, dom idrotter jag utövade. Nu är ju jag tjej och jag har alltid haft manliga tränare men jag varken såg eller hörde nåt så förhoppningsvis hände det inget i någon idrott jag utövat.

Men om nu kommit upp två idrottsledare, hur många till finns det då inte i Sverige? För det kan väl knappast "bara" vara dessa två? Förr var det ju inte så uppmärksammat men idag skulle man kanske se på sitt barn vad som är fel efter en träning och kanske se förändringen. Man kan inte blunda längre eller tänka "det händer inte mitt barn", det vet man inte. Och jag hoppas att barn idag pratar mer om det, men det är väl skammen som sitter i kan jag tänka mig.

Det är ju fan att barn inte ska få vara barn och syssla med det dom tycker är roligt utan att nån jävla pedofil ska få förstöra allt för livet.


Lördagsförmiddag

Imorse när jag vaknade så låg Josefine på madrassen nedanför sängen och pratade med sig själv eller om det var med gosehunden, svårt att uppfatta men när hon hörde att jag vaknade så satte hon sig upp och log stort. Kan hända att hon varit vaken en timme eller nåt för hon säger aldrig till när hon vaknar tydligen.

Hon fick frukost, macka med ost och mjölk. Efter tandborstning, blöjbyte och påklädning diskade jag, hon stod bredvid och babblade. Efter det gick vi till en lekplats lite längre bort än igår. Där var det massa barn och föräldrar så Josefine blev blyg och ville inte alls leka, jag hade gjort i ordning ett äpple och lagt i en burk. Dom bitarna höll hon på att äta i 1.5 timme.

När vi kom hem till mamma Carro så var bitarna bruna tack vare att det tog lite tid att få i sig hela. Tre bitar fick hon med hem för burken ville jag ha tbx

Lite osäker på vad detta är. Josefine sa att det var en val för den log i fram, jag frågade vart då ögonen var men det hade hon inget svar på alls. Hon gungade för glatta livet i alla fall. Vad ni tror är stenplattor under är plattor av gummi för att rullstolar ska komma fram, lekplatsen är nämligen rullstolsanpassad, bra där!

Jag lämnade henne hos mamma, pappa låg och sov, lillebror Oliver va vaken och bara flinade. Jag gick till ICA och slogs med alla verkade det som för det var fan vad folk det var. Jag gick hem och snart blir det mat och film.

Det var allt för nu.Timmarna med Josefine

Min dotter skjutsade mig till Josefine där jag skulle hämta upp henne. Hon hade tjatat i flera timmar och frågat när Sune skulle komma och äntligen kom jag då. Jag hade glömt min keps hos mina föräldrar men dom skulle visst på nåt partaj i stan så dom tog med den. Jag och Josefine var utanför på lekparken så länge.

Efter att ha försökt ta kort på den här damen men fått radera massor för att hon ser så sur ut sa jag att hon allt fick le lite, och SOM hon log sen!

Mina föräldrar dröjde och det började blåsa näst intill storm så vi gick upp för att hämta jacka och keps. "Jag stannar här på lekparken så länge", så fan heller, hade jag lämnat henne så hade jag säkert fått ett samtal från nån på andra sidan stan eller nåt så hon fick snällt stanna nedanför i trappuppgången istället.

Det här med vad som är fram och bak på en häst..det verkar inte hon inte riktigt fått koll på än. Jag skulle ta upp det vid godnattsagan men det glömdes bort. Bambi och en halv Lejonkungen fick det bli istället. Är det bättre väder imorgon så ska jag nog berätta vad som är fram och bak på en gnägghäst.

Mina föräldrar kom med kepsen och vi var kvar på lekplatsen en timme till ungefär sen gick vi in. Så här kaxig kan man se ut. Undrar om stormen blåste rätt genom öronen på henne och fick henne att göra sånt här mot en chockad Sune

Jag gjorde bandspagetti med korvstroganoff med majs i. Det som föll damen i smaken var enbart korven och majsen. Hon blev mätt i alla fall sa hon.

 

Nu sover hon sött sen en timme tillbaka och jag känner att jag nog inte är så långt borta till sömn jag heller.

 

 


Några timmar hos päronen

Min dotter lovade att åka och visa upp bilen för mina föräldrar. Dom bor nu i sin sommarstuga på en ö så vi for dit. Om bilen var fin utanpå så var den lika fin inuti, förra ägaren har verkligen vårdat den väl.

Varför dom ville se bilen vet jag inte för dom var ju med och åkte i den i fredags, jaja minnet på dom är inte det bästa. Vi fick burkskinka, färskpotatis och en jättegod kall sås dom gjort själva.

Här kommer lite kort därifrån.

Ska du fota så ska du fota min fantastiska pelargon sa pappas fru, ja okej då, jag ser en röd blomma i en kruka, det är allt.

Åh smultron fanns, ja jag hittade ett men ändå. Nom nomNu är deras friggebod färdig, det tyckte svalorna var perfekt och flyttade in under taket men där fick dom inte vara kvar tyvärrDet finns plats för 4 personer, efter såg jag spegeln, ja det var där blixten tog
När vi hade ätit skrek dottern i högan sky och tårarna sprutade. En enorm bålgeting hade hittat in. Min pappa han jagade den så svetten lackade. Den hamnade i en hink full av vatten sen tog han skopan dom dricker vatten ur och tog död på den med nåt annat. Gissa om jag någonsin kommer att dricka ur den skopan liksom.


Det blev inga fler bilder på bilen. Min dotter fick den nytvättad igår, när vi skulle gå till bilen såg vi att oj då, den var inte alls lika ren, inte ren alls faktiskt och den ville därför inte vara med på bild överhuvudtaget!Gynning har slipat bort sin skånska!

Jag har egentligen inget emot den skånska dialekten, det finns en annan dialekt jag inte tål riktigt men som sagt, det är inte skånskan, om den nu inte är så grov att man inte hör ett skit. Jag har själv haft en fd sambo som kom från Helsingborg och en annan pojkvän från Malmö, jag hörde vad dom sa hele tin.

När Carolina Gynning har pratat på tv i olika sammanhang så har det liksom skurit ända in i själen på något sätt, kanske det inte är dialekten alls men ändå.

Nu har hon gått hos en röstcoach en gång i veckan i ett halvår för att få in stockholmskan som hon ska/har pratat i filmen "Blondie" som hon har en roll i. Den kan ju bli lite kul att få höra och se den filmen, just för att höra Carolina prata stockholmska såklart.

Hon säger att hon nu pratar stockholmska hela tiden och tänker inte på det. Gött för henne liksom..och kanske för alla andra i hennes närhet.

Dottern har köpt sin första bil

Dottern ringde mig förra veckan och sa att hon nog skulle köpa en bil som hon sett på Ford här i stan och hon sa också: "Mamma, bli inte ledsen nu..men det är en Ford Focus". Historien till denna mening var att jag under några veckor då jag jobbade åkte förbi Ford varje dag och suktade efter en ljusblå Ford Focus och drömde mig bort att jag en dag skulle äga en sån, en dag var den borta och jag grät floder, jag snöt mig i tröjan, i byxorna och jag tog till och med av mig trosorna när dom andra kläderna inte räckte till. Näe okej inte riktigt men nästan.

Idag skulle jag följa med henne och hämta den där jävla Focusen men då var den inte inne, den var på tvätt och säljarna var på lunch. Jag skulle träffa SnyggBirgitta så jag hade inte tid att vänta till kl 15.

När jag kom upp till Ewa vid 16, vi satt på balkongen och pratade bajs som vanligt. Hon gick in på Facebook och eftersom hon är vän med min dotter där och inte jag så visade hon mig bilderna min dotter lagt ut på sin bil. Nu delar jag dessa med er. Min lilla bebis har blivit bilägare. Första bilen och inte fan är det en skitbil heller. -05 föddes bilen, en enda ägare som dessutom servat den var 1000:e mil och behandlat den som sin egen bebis.

Imorgon ska jag få sitta i den, köra den är väl för mycket begärt antar jag.


 

Tack och lov är den inte ljusblå men väldigt fin ändå eller hur?!

 

Mer bilder kommer nog imorgon..när jag ligger på motorhuven så där sexig som man ser på filmer...eller nåt.

 

 


Har du 6 miljoner över?

Ingen har väl missat reklamen med Grumme tvättsåpa som gick på 1990-talet? Om du nu har det så kolla här.Den där ön är nu nämligen till salu. Har du 6 miljoner över så varför inte köpa denna idyllö med två tillhörande kobbar? Det hade nog jag gjort bara för att liksom.


Så kom den!

Ja vid det här laget vet ni ju om att jag vann en bloggtävling, ni vet också att jag fick välja en lampa på sajten "Uttaget" för högst 500 kr. Idag kom lampan jag valde. Jag kan tyvärr inte sätta upp den än för den ska skruvas fast i taket och någon borr har jag inte men det var både plugg och skruv med, tack för det. Jag måste nog säga att den var snyggare på bilden när jag såg den än i verkligheten och jag är lite osäker på om det kommer ge så mycket sken då det är detta i vägen för glödlampan.

Dom är tunga och hoppas innerligt att dom sitter på plats annars lär jag ha både krossade knäskålar, bruten rygg och hål i huvudet om jag nu far runt när jag sover.

Nu är kulorna på plats men det är rejäla doningar dom sitter i så det ska nog inte vara någon fara på taket.

Här är en av dom hängande. Undrar om man kan dekorera med nåt i hålen, typ till jul, stoppa i nåt glitterhelvete eller nåt. Ja det återstår att se...OM jag nu får upp den någon gång.
Här vare orm, orm vare här!

När man köper gamla hus så är man lite rädd för att det ska spöka eller springa råttor både i väggar, under sängen eller stå öga mot öga med en sån när man vaknar. Det är ju ingenting mot vad Ben Sessions och hans fru Amber fick ha omkring sig i sitt nya hus som dom köpte, där kryllade det av ormar!

En orm hade man kanske kunnat ta ut men Ben dödade 42 stycken på en dag som mest.

När dom flyttade in 2009 så hade dom hört att huset var angripet av ormar men mäklaren som bara ville sälja det sa att det var en påhittad historia. 3 månader senare flyttade Ben, Amber och barnen ut igen, det fick vara nog.

Detta huset vill nog ingen bo i om det så blir gratis, vem vill vakna med en orm mellan benen liksom men likt förbannat ligger huset för försäljning, dock inte av Ben och Amber. 

 


Ja men komsi då för helvete!

I vår tvättstuga finns det två tvättmaskiner, så långt är det skitbra. Jag tog in tvätt i båda, satte på programmen och start, så långt var det också skitbra. Jag satte mig vid sidan av den äldre maskinen (det finns en träpall där) och började spela på min mobil, så långt är allt jättebra. När det hade gått en halvtimme lutade jag mig åt sidan för att se hur lång tid det var kvar innan tvätten skulle vara klar, då såg jag att det blinkade "NOT" mellan varven, jag reste mig upp och glodde på detta "NOT" och fattade inte NÅT. Jag stängde av strömmen, satte på det och då öppnades luckan, det var knappt blött! Då har maskinhelvetet gått utan att knappt ta in vatten. Men helt fucking jävla skitObra! Inte ens strumporna var blöta, det var bara att vänta tills den andra fungerande maskinen skulle bli klar så jag fick tvätta om det där som inte blev tvättat.

Jag ringde min hyresvärd och sa som det var och hon skulle säga till vaktmästaren att han skulle komma ner och kolla på det där. Han hade inte varit där när jag hämtade tvätten så hoppas att den som skulle börja tvätta kl 17 fick två fungerande tvättmaskiner då.

Jag sov en stund förut och när jag vaknade kände jag mig lite som en potta med skit. Snoret rann och i kroppen känns det som det är virus som inte alls ska vara där om det nu är några virus som är välkomna vill säga. Jag vill inte bli sjuk, i morgon ska jag träffa SnyggBirgitta för sjutton. Ut med skiten då så jag slipper sitta på midsommar och huttra i dunjacka, pälsmössa och lovikavantar medan alla andra är näst intill nakna.

Trött jag blir

Idag när jag drog upp persiennerna så såg jag solen, så underbart! Väntade på att den skulle komma till min balkong, den kom och ... gick. Va fan, när den väl får plats på min balkong så har den beslutat sig för att inte vara där så länge som jag velat, den velar, den velar verkligen fram och tillbaka och nån jävla kurragömmalek har jag inte lust med. Antingen får den försvinna helt eller stanna för gott! Sicka barnsligheter och leka tittut med mig.

Är sommaren över för den här gången? Ska jag ta fram dunjackan, näbbstövlarna och den fejkade marsvinsmössan igen eller? Det var inte riktigt vad jag hade beslutat mig för att ha på mig på midsommar faktiskt. Vi kanske inte ens får ner midsommarstången i backen utan jag som utböling i Annelies midsommarsällskap får stå och hålla den hela dan/kvällen och natten. Kul!

Förövrigt ska jag tvätta idag, gött att det nästan inte är något långärmat denna gång, inte så tungt liksom.

Jaja, får hoppas att solen läser detta och bestämmer sig för att vara snäll mot mig.Oj en naken badande pojke!

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta till denna anmälan. En 48-årig man stod och tittade på studenterna när dom åkte genom stan på sina flak och reflekterade över att det var en naken 1-årig kille på en skylt som badade och anmälde det till några poliser som var i närheten.

Polisen såg inget brott och det lades ner. 48-åringen menar på att det kan väcka anstöt när det gäller barnen som stod och tittade på. Men va?! Ska inte små barn få vara nakna på stranden heller längre då? Barnporr? Herregud!

Varför ska det alltid vara sexualiserat när man ser nakna människor? Antagligen så var väl den lille pojken någon som stod på flaket och såg det som en kul och gullig bild. Jag skulle inte ha reagerat på nåt annat vis om jag fick se det och jag tvivlar ju på att någon annan normal människa skulle göra det heller.

..och det var den här lampan jag valde

Nu har jag bestämt mig, det får bli denna som jag ska ha i sovrummet hade jag tänkt. "Globen Kulan" heter den och den finns på sajten Uttaget. Riktigt fina lampor finns det där så den sidan kan jag ju tipsa er om, ja för er som har råd med lampor vill säga för billiga var dom inte direkt. Men jag får den ju gratis och jag har just pratat med en trevlig kille på det där stället och det blir antagligen att dom skickar den idag. Göttans!

 

 

 

 

 


Jag vann!

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om lampor HÄR och att jag var med i en bloggtävling och vet ni vad? Jag VANN! Woho! Jag vann en valfri lampa (högst 500 kr) på websajten Uttaget! Så underbart ju för lampor är det inte gott om här inte. Jag fick ju tre lampor av goa Lotta, en fb-kompis men jag behöver fler då Nogger inte verka tycka om mina lampor, hon är inte så lysande den där katten.

Snart får jag rabattkoden per mail och då ska jag välja ut en fin lysande sak som jag hoppas jag får hem snart.

Jag såg igår på min statistikmätare att någon var inne på bloggen och gick direkt till det inlägget där tävlingen var och kände på mig att det hade med tävlingen att göra och gud så göttans att jag hade rätt.

Nu ska jag gå och göra nr 2 bara för det!Livmoder från mor

Transplantationer har ju gjorts i ett antal år av olika organ. Nåt som bara gjorts en enda gång i världen förut är att ge bort en livmoder.

År 2000 i Saudarabien fick en kvinna en livmoder men den slutade att fungera efter 3 månader eftersom den inte hade kopplats ordentligt.

Eva 56 år kan nu vara världens första kvinna att donera sin livmoder och hon ska göra det till sin egen dotter Sara 25 år som föddes helt utan. Hon fick veta som 16-åring att hon ingen hade och alltid haft sorg att inte kunna få egna biologiska barn i framtiden. Nu kan det kanske bli verklighet.

Ett internationellt forskarteam på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg planerar att göra världens första livmodertransplantation mellan mor och dotter. Dom har tidigare gjort detta på råttor, får och apor och nu kanske även på människor om det går vägen.

Om det lyckas och om Sara blir mamma om några år återstår att se. Jag säger bara, lycka till med livmodertransplantationen!

Sol? Bah!

Efter att ha haft regn i flera dagar hade vi full sol igår, det var så underbart, så skönt och jag fick låna en solstol av Ewa, den hade jag tänkt att sitta i nästan hela dagen idag. Jag vaknade runt 8.30 och slog upp balkongdörren, den där solen, den fanns ingenstans, den har tagit semester från min stad! Den där solen ska jag ha ett snack med, vadå ha mage att visa sig en dag och sen försvinna igen för att åka till nåt roligare ställe, istället är regnet tillbaka, kan bara säga att det är inte detta jag vill ha besök av, tänk om det har flyttat in för gott? Schaaas säger jag!

Tisdag idag, precis som för en vecka sen alltså. Midsommar närmar sig och det ska bli skitkul!

Förövrigt har jag ont i ryggen efter att ha legat i samma ställning hela natten, det mina vänner, det suger getstjärt!


Josefines födelsedag

I förmiddags var jag hos Josefine, det var hundra år sen jag träffade henne kändes det som. Hon var sjuk, hade haft 40 graders feber men var som en duracellkanin efter lite flytande alvedon. Jag hade köpt paket. "Dä har ja hemma!", så sa hon om två paket av tre. En minigolfklubba storlek liten, 3-4 bollar och ett hål med flagga, ett hopprep och såpbubblor.

Fika blev det, cola, kakor och tårta. Tårtan och kakorna hade pappa Magnus bakat, colan hade dom nog köpt på Ica. Gott var det!

Nej, det är inte bara jag som ätit av denna tårta om ni trodde det!


Födelsedagsbarnet med en nyvaken pappa Magnus, han hade jobbat natten men var ändå uppe 11.30, han misstänker att han har halsfluss och kunde därför inte sova längre.

 

Oliver har just fått gröt och är mätt och glad

 

Josefine hade fått en "dagbok" och här visar hon upp nyckeln till hänglåset hon fått av pappa, varför jag vet det? Kanske för att hon tjötade om det en si sådär 20 gånger!

 

På fredag ska jag hämta henne så hon får sova hos mig, det ville hon och jag hoppas att vädergudarna är med oss så vi slipper sitta i sandlådan i hällregn, hagel och snöstorm!

 

 


Sveriges absolut sämsta lag?

Jag är inte riktigt med det klara med om detta bara gäller Stockholm eller hela landet men cyklister kan komma att få köra mot rött och cykla på enkelriktade gator. När jag läste det så började jag skratta och började leta i huvudet om det var 1 april men nej då, 13 juni är det och japp Stockholmspolitiker vill tillåta cyklister att göra detta för det är ändå så många som gör det. Men herregud, det var väl ändå det absolut sämsta jag har hört, alla kör ju inte mot rött idag men blir det lagligt så lär alla göra det och blir det inte KAOS då? Men som sagt, jag är lite osäker på om det bara gäller i Stockholm eller överallt.


Efter 73 år har Stålmannen kastat kallingarna för att se lite tuffare ut och inte se ut som en skridskolöpare. Hur skönt är det att ha hela paketet fritt under dräkten då? Och vilket paket han fick sen! Har någon sagt att han ser ut som en skridskolöpare? Har jag ALDRIG tänkt på. Nåja, förändring är väl bra och vi får la se om vi får läsa framöver att han tar på sig kallingarna igen för att han blev antastad av nån kvinnlig seriefigur som Brummelisa eller nåt.Jenny har humor!

När Jenny var hos mig i 5 dagar så fick jag ofta skrattanfall som inte ville gå över, det händer inte så där jätteofta men hände flera gånger dom dagarna. Nu smsade hon nåt som fick mig att asgarva som fan.

Hon åker bussen tidigt på morgonen och imorgon skulle hon ta en senare buss för att slippa jävla Afrika (internt skämt) och jag frågade varför. Och då kom detta: "Jävla Afrika kan vara xx (ett namn), mygg och även negern vid busshållsplatsen som är lite sugen på att rulla nergerbollarna (hans) i nåt vitt (mig) och jag tror bestämt att jag avstår denna gång, ja för all evinnerlig framtid faktiskt".

Hon har humor bruden! Ja det förklarar varför vi har vart ett par kanske för jag vill då rakt inte ha humorbefriade tjejer, den saken är säker. Detta kanske inte var så kul för er men jag fick ett anfall i alla fall.

Nu är det dags att stänga igen dom blå och försöka att sova. Godnatt!


Ps. Varken jag eller Jenny är rasister, vi är bara flator som varken vill ha vita, bruna, svarta, gula, röda, gröna eller blå karlar och negerbollar FÅR man säga så det så!Josefine 3 år idag!

Tiden den flyger verkligen iväg, det var inte länge sen som jag satt och tittade på när min systerdotter öppnade sina studentpresenter. Jag tog fram mobilen eftersom jag hade satt på ljudlöst för att inte störa. Jag hade fått ett missat samtal från privatnr. Tänkte inte mer på det förrän jag fick ett sms: "Passar det inte när man ringer från KSS?". Det var från Magnus, en fd jobbarkompis. Jag smsade bara: "Ring igen!". Han ringde upp och då visade det sig att han och Carro, också min fd jobbarkompis hade fått en tös några timmar tidigare. Josefine, lilla stumpan! Fredag den 13 var det och det är ju inte alls en otursdag för hon är världens bästa, roligaste och goaste Josefine!

Magnus mms:ade detta till mig och jag har sparat det sen dess och det kommer aldrig att raderas! Jag har haft henne ett antal gånger genom åren och vi har haft kul. Den lilla damen livar upp mig varje gång.

Idag fyller hon 3 år, herregud, t r e år! Snart börjar hon skolan, springa efter killar, ta sin första fylla, gråta ut hos mamma eller pappa då Sven-Sture har gjort slut, eller också ringer hon mig vem vet! Hoppas att jag får följa henne många år till, Sunes lilla stumpa!

Grattis Josefine på 3-årsdagen, tant Sune kommer och grattar dig snart! Puss puss!


Världens kortaste man

För att få komma in i Guiness rekordbok som världens kortaste man måste man vara 18 år, det fyller Junrey Balawing från Filippinerna idag. Han är 55 cm lång/kort och ska idag det verifieras av Guiness rekordbok tre gånger! Går han in i den så slår han därmed den nuvarande rekordhållaren Khagendra Thapa Magar som är 67 cm.

Han talar om att han har testat på öl och han gillade det men han kan bara dricka lite.

Jag tycker att dessa kortvuxna har ett säreget utseende men Junrey är riktigt söt och ser "normal" ut, kan man skriva så? Det gjorde jag nyss.

Han är ju man nu och hoppas han blir firad ordentligt, inte bara som världens kortaste utan som vilken 18-åring som helst!

Grattis på födelsedagen Junrey och även till rekordet!
Och äntligen kom dagen

Det känns som att det har regnat i flera veckor eller åtminstone varit mulet men idag, idag då har solen hittat hit igen, så välkommet så. När solen kommer till min balkong ska jag sätta mig där och bättra på solbrännan som just nu är som en fis i rymden, bleknat radikalt på dessa dagar, inte bra inte bra, hoppas att det håller i sig nu några dagar bara.

Igår var det en riktigt slappdag efter att jag kom hem från Annelies mamma, jag gjorde inte många knop. Jag sov, jag åt, jag gick på toa, jag tittade på en halv film och sen på tv. Inte mycket alltså.

Idag är det söndag igen, herregud, är det inte det väldigt ofta nu eller? Nästan varje dag känns det som och snart är det midsommar och sen går vi mot mörkare tider igen men sommaren ska komma ordentligt först och sen kan det bli höst i november, vinter i december och sen kan våren komma i januari, ja nu när klimatet ändå är lite hur som helst så kan det väl ändå ändra så mycket när det ändå håller på liksom.

Vad ska ni hitta på idag då?Sicken tur då!

Jag och Annelie (japp hon med falukorven i pannan) och hennes syster Sandra var på Willys och handlade mat, en sväng till Jysk för att Annelie skulle köpa nya och tunna täcken och sen for vi ut med Sandra till deras föräldrar ute på landet.

Jag som sen jag var 16 varit livrädd för schäfrar då jag blivit biten av två fick nu se en Schäfer komma emot bilen och höll på att göra i byxan, jag satt och funderade på om jag skulle kliva ur bilen eller sitta kvar. Nu är det ju så att det är där jag ska var på midsommar så det var lika bra att tjuren vid hornen och gå ut. Han kom emot mig men med en tennisboll i käften. Han släppte den nedanför mig och jag skulle då kasta iväg den. Han brukar tydligen inte göra så med folk han inte känner men han kände kanske min rädsla och ville få mig att visa att han är snäll, eller också försökte han invagga mig i  nån slags falsk trygghet och äta upp mig när jag fått lite i mig på midsommarafton istället.

Simba, damen till vänster är en skrevluktare, Annelie skyndade sig att säga det att hon gör så på alla så jag inte skulle känna mig ensam...eller nåt. Akilles till höger med en släppt boll, men så fort man skulle ta den så tog han den före, lite ego den där killen.

Det var kul att komma ut dit för där har jag inte varit sen i högstadiet och kan ju vara bra att veta lite hur det ser ut innan man fått diverse alkoholhaltiga drycker i sig liksom.

Det är inte så där hemskt varmt ute och jag trotsade det genom att bara ha t-shirt på mig och under hade jag en trasig bh, den gick sönder igår och hade jag nu haft silikontuttar så hade jag säkert punkterat höger då bygeln gått av i mitten och det är inte så där jätteskönt att få en vass stålbit rätt in i bröstet faktiskt, ny bh måste införskaffas när nya pengar kommer alltså!
Marcus student

Så var man hemma efter min systersons student. Vi hade väntat oss att dom sprang ut klockan 12 men nej då, 40 minuter senare klev första klassen ut till bra musik. Vi såg Marcus redan i dörröppningen visslande i en visselpipa och sen var det hans klass tur. Då kom regnet och SOM det öste ner sen. Paraply upp och sen kom han, glansig i ögonen av ja inte var det av lyckotårar inte, heller inte annat gråt överhuvudtaget men när det är student så ska man dricka!

Kortege runt stan och tillbaka igen en timme senare med glada studenter.


Medan vi väntade på att dom skulle komma tillbaka tog jag detta kort på min dotter och min syster.

Vi åkte sedan vidare hem till gårdshuset där syrran med familj bor. Marcus kom en halvtimme senare eftersom han först skulle till två gravar där två av hans bästa bardomsvänner ligger sen två veckor då båda omkom i en bilolycka, dom skulle också ta studenten idag men så blev det alltså inte.

God mat, alkoholen flödade, mest för Marcus men som sagt, det är studenten en gång i livet så varför inte. Han är en rolig och härlig kille min systerson och han höll låda. Att läsa upp kort till paketen är en utmaning med alkohol i kroppen men han klarade det galant trots att han fick läsa upp flera kort flera gånger.

Det här är en chipsskål som jag och min dotter köpte, det var även med fyra snapsglas och en godisskål i samma stil som denna.

Några timmar senare och flera små snapsglas med whiskey senare försvann han till en förfest och sen utgång i Skövdes uteliv.


Efter regn kommer solsken hoppas jag!

Inatt låg jag vaken till kl 3, sånt är kul, särskilt som man har en tid när man ska upp. Varför jag var så pigg vet jag dock inte. Kl 7.40 vaknade jag, 20 minuter innan klockan skulle ringa, sånt är ännu roligare. För att slippa ha ALLA ränder kvar i fejset när jag cyklade till ICA så tog jag av mig den och sen var jag för rädd för att somna och inte vakna i tid så jag gick upp.

Mulet var det, det var ju jätteväntat, inget regn....än. Grannstaden som jag ska till brukar alltid ha sämre väder än vi så där regnar det säkert, jätteregnar liksom. När nästan alla ränder gått ur cyklade jag iväg, köpte studentbukett och letade efter ett paraply men inte ett enda hade dom och inte jag heller.

Jag ringde mina föräldrar för att kolla när dom hämtar mig och pappa sa att ta med paraply..om jag hade. Näe jag hade ju inte det då men dom hade MINST två så det går nog bra ändå.

Om en timme blir jag hämtad och kommer vara borta en jävla massa timmar så ni får klara er utan mig till ikväll, göttans eller hur? Precis!


Min egen student

Imorgon (läs fredag) ska jag på studenten, min systerson tar den och jag kan inte låta bli att gå tillbaka till min egen.

Kjol ratade jag men istället hade jag ett par vita finbyxor, en lite finare vit t-shirt, en kort tjejkavaj med guldknappar och vita pumps (ja ni läste rätt). Denna dag hade man sett fram emot länge. På min tid fanns det "linjer" som var 2-åriga, det var en sån jag hade gått, Konsumtion. Det var nog mer 50-50 med från och närvaro under hela tiden men skitsamma studenten tog jag.

Klockan 7 hade vi champagnefrukost hos en klasskompis. Hennes pappa hade lövat sin jeep och nu pratar vi jeep och inte såna som finns idag utan en som hade tyg som tak om man ville ha det och rutorna var av plast. Jag hade fått en liten champagneflaska av.. nån. Det smakade fan men va fan det var studenten och då skulle man dricka.

Kl 9 eller nåt sånt var vi i skolan, hade avslutning där, en i parallellklassen satt framför mig och hade däckat och jag tänkte att jösses vad hans föräldrar skulle vara stolta över honom om han ens kom till stan.  Sen var det lunch, räkcocktail i glas med avocado. Det var mums. Sen blev det helt plötsligt väldigt mycket dödtid. Någon i klassen tog fram 2 vinare ur sin väska och detsamma gjorde en annan. Vi var enbart 10 tjejer i klassen och oj vad vi drack. Ner på stan för det var fortfarande dötid (här vet jag inte om vi frågade någon att köpa ut åt oss), tillbaka till skolan och drack mer. Samling vid skolan för att försöka gruppera oss klassvis, det gick ju sådär då många stod vid buskarna och försökte urinera upprätt, jag var dock inte en av dom. Till slut fick vi ordning på oss själva och sen gick vi hela vägen ner till stan. Det tog väl 1.5 timme, ganska lång tid då sträckan enbart var 3 kilometer. Mitt plakat såg jag på håll. Det var en stor buss på och lite foton. På bussens ena fönster (på den här tiden var det klasskompisarna som gjorde plakaten och föräldrarna fick hämta dom på skolan) var det överstruket med svart tuschpenna. När min mormor frågade varför det stod stön och stånk på hittade jag på nåt eller också sa jag att mina kompisar är väldigt roliga kompisar, kan meddela att jag sa upp bekantskapen med allihop sen. Näe inte riktigt men jag hade kunnat göra det om nu plakatet inte kom i rätta händer i tid.

Överlämning av blommor och en sketstor Rosa Pantern som var uppblåst hängdes runt min hals och sen var det tack och adjö till dom övriga och sen hem. Lite kalas och sen bytte jag om till jeans, jeansjacka med en si sådär 150 autografer på ryggen och studentmössan och sen åkte vi jeep hela kvällen. Om jag hade tänkt efter nu innan jag la mig i sängen så skulle jag tagit kort på min studentmössa. Den VAR vit, när jag kom hem var den inte det längre. Nån bal var det inte tal om, det fanns säkert nån men ingen i min klass gick på den.

Ja det var min student det. Hur var din?Tokyo beef teriyaki

Jag är ju testpilot för Smartson och idag fick jag hem kupongen för Findus World Selection.


Jag gick till ICA och köpte en av tre maträtter som finns i den här kategorin, eller ja, i alla fall vad vårt ICA hade.

Jag trodde att förpackningen skulle vara något större men det fick duga som aptitretare för det här matvraket. Jag blev dessutom glatt överraskad måste jag säga.

Det var skitgott! Inte så smaklöst som många andra färdigrätter heller och det är jag väldigt glad över. Vad det är i? Äggnudlar med nötkött, vattenkastanjer i sojasås och grönsaker i en salig blandning (beror på hur mycket du rör om). Den ska vara i micron mellan 7-8 minuter. Jag rekommenderar den. På mitt ICA kostade den 29.90 och betalar man (som jag nu slapp) så finns det även en kupong med 5 kr rabatt bredvid. Skitbra eller hur. Testa den vet ja!Precis så skulle jag ha kunnat sagt

Jag läser en bok, "Otrogen på öppen gata" av Belinda Olsson. Jag skrattar så jag kiknar ibland för hon är så jävla lik mig, ja inte Belinda men tjejen i boken.

Inatt läste jag några sidor och då kom det en klockren kommentar som jag SÅ kände igen mig i, exakt så skulle jag kunnat säga själv. Jag ska citera en del av texten. Agata är på en mammagrupp med sin några månader gamle son Alex och nu har hon gått dit för första gången och passar inte riktigt in bland dom andra mammorna och deras snack, en mamma börjar.

"-Han äter hela tiden och bajsar!" En annan mamma kommer in i samtalet. "Det gör Oliver också men idag var hans bajs lite grönt." Första mamman: "Oj då, ska bajset var grönt redan? Vi har gult fortfarande". Andra mamman: "Men jag blev bara så glad, eftersom han varit förstoppad och så, att det var så fint. Senap". En tredje mamma lägger sig i: "Nico har faktiskt inte haft så ont i magen. Han har bara knorrat lite. Men inte så farligt.". Andra mamman: "Nä men det har inte Vilda heller. Det var bara nu."

Och här kommer alltså Agatas inlägg: "Själv är jag nöjd med mitt bajs, det är brunt i fall ni undrar". Det är detta som lika gärna kunnat ha vart jag! Ett försökt till ett skämt som kanske inte alltid går hem och i fall ni undrar så gjorde det inte det hos dessa mammor heller. Torrbollar!

Om ni vill läsa boken och få er ett gott skratt rakt igenom så köp den eller låna på bibblan.


Samtal med Nogger om dom senaste dagarna

Jag låg och tittade på film förut, Nogger hoppade upp till mig, satte sig nära, tog ett djupt andetag och skulle precis börja säga nåt. Jag tittade åt hennes håll och väntade. Hon släppte ut luften men tog ännu ett andetag och började:

-Du matte, den här människan som var här i 5 dagar..

Jag: -Ja just det, tack för att du var så duktig på att sköta dig, du måste gilla henne väldigt va?

Nogger tittar på mig stort: -Vadå gilla? Vadå sköta mig? Jag var ju en pina i arlset på henne hele tin.

Jag: -Det var du ju inte, du var ju hur gosig som helst, det gillar människor vet du.

Jag fortsatte att titta på filmen när jag ser i ögonvrån hur Nogger dänger tassen i pannan på sig själv och utbrister:

-Men va?? Gillade hon det?!

Jag skrattade till: -Ja vad trodde du? Hade du däremot busat, bitit henne i tårna och betett dig som en idiot kanske hon inte skulle komma tillbaka vet du.

Nogger: -Men åååh varför sa du inte det från början! Hon kommer tillbaka alltså?

Jag: -Jajjemensan det kan du ge dig på och nu kan du ju inte ändra dig nästa gång vet du, nu måste du fortsätta annars kanske hon ringer katthemmet och då kommer du till ett ställe där katterna kanske har både nitbälten, knivar instuckna i tassen och gör allt annat än luktar dig i baken.

Nogger spärrar upp ögonen och springer iväg.

Vi lever inte i samma värld vet jag nu.Iza har tagit sitt första sommarbad

Båda mina katter hårar massor men mest Iza. Idag tog jag henne i badkaret och stängde dörren. Hon stod där, tittade på mig några gånger som att det var mest synd om henne i hela världen. Hon pep, hon pep mer och sen skulle hon hoppa över kanten, tog tag i min tröja och nu är det 4 stora hål i den. Tur att man tog på sig en t-shirt som jag ändå aldrig använder ute, jag visste ungefär vad som komma skulle liksom.

Jag kammade, jag berömde henne, hon pep och förbannade mig och kallade mig både det ena och det andra men jag gav mig inte. När jag var klar var det som hon tappat hela sin päls.

Hon har nu att göra hela kvällen och natten och förhoppningsvis har hon blivit lite svalare.

Jag sa till henne att posera det finaste hon kunde, och SOM hon gjorde det sen!Imorgon är det Noggers tur. Ska bara invagga henne i falsk förhoppning att få slippa först. Sune=Smart.Böter för fortkörning - på cykel.

Jag har cyklat i hela mitt liv, haft bil 1 år annars har jag cyklat och åkt buss. När jag var liten cyklade man överallt, det var inte tal om att fråga föräldrarna om dom kunde skjutsa eller hämta. Ja förutom när jag utan lov i 5an cyklade till min dåvarande pojkvän 1 mil bort då, jag orkade inte cykla hem men annars har man cyklat.

Nu är det ju så att man får inte cykla för fort, ha inte raket i röven för då blir det böter. Det fick en 17-åring erfara då han cyklade 58 km/h. Han hade aldrig hört talas om att det var böter på att CYKLA för fort. Då undrar ju jag. Dom som tävlingcyklar då och tränar inför en tävling eller bara är ute och söndagscyklar? Då ska det la vara böter på alla dom? Har jag aldrig hört talas om att dom fått för dom sitter ju knappast och filar naglarna under tiden liksom.

Ska nog ta och skaffa mig en hastighetsmätare till min cykel tror jag bestämt.
Dagen

På fredag tar min systerson Marcus studenten i grannkommunen. Jag och Jenny träffade ju hans föräldrar i lördags och då berättade syrran att hon gått med på att köpa en slips och fluga till honom, så långt är det ju bra, sen talade hon om priset på dessa. Slipsen kostade 699:- och flugan en hundring billigare eller om det var tvärtom. Alltså va?! Vad gör dessa prydnader? Kan man flyga med dom? Kan man ringa? Byter dom färg när man trycker på en knapp? Näe dom är helt vanliga! Jag tror att mina föräldrar bytte ut min syster på BB helt klart. Han fick ju för fan en slips av mig för en femma från Second hand! Den dög men inte på studenten eller balen. Jag hade aldrig gått med på att köpa så dyr slips eller fluga. Hade jag gjort det så hade det blivit nudlar resten av två månader eller nåt. Jösses!

Idag ska jag och min dotter träffas för att köpa present. Jag kan inte tänka mig att Marcus läser min blogg så därför kommer jag nu tala om vad vi ska köpa. Ett luktsuddegummi får det bli. Jag kan sticka till syrran en hundring så jag kan vara med på slipsen istället kanske.

Idag blir det tvätt också. Det går åt mycket kläder i värmen så idag får jag gå naken till stan. Folk kommer kasta sig åt sidorna.

Ja det var väl vad som är planerat för dagen. Idag är den tryckande värmen borta och det är mulet. Gött!Vem?

Det är tomt här. Vem ska jag nu blåsa i fejset med snarkmasken (den blåser ständigt ut luft)? Vem ska jag nu be om ursäkt för att min röv ger ljud ifrån sig utan förvarning? Vem ska jag nu få ge ett leende så fort jag vaknar? Vem ska nu ge mig mattips och dessutom laga den? Vem ska nu ge mig komplimanger trots att jag ser ut som en påse med hundbajs eller har ränder i hela fejset? Vem ska nu klappa mig på magen och undra hur långt gången jag är? Näe okej det sista var inte sant men ändå.

Vi har ungefär samma humor, eller ja, hon skrattar åt mig...och jag med fast vi är rätt olika till sättet. Hon är lugnet själv medan jaq är lite som en duracellkanin eller en pajas. Jaja vi får se hur det blir.

Jag saknar henne i alla fall.Jag kommer att sakna Big brother!

I 106 dagar har jag suttit framför dumburken och glott på Big brother, sista veckan köpte jag 24/7. Jag och Jenny satt och tittade på gamla klipp idag och när Simon Danielsson klev ur huset, upp för trapporna och sen mötte publiken som en vinnare. Det var magiskt!

Vad ska man nu glo på kl 22? Jag kommer sakna Big brother som fan!

Idag åker Simon hem till Umeå efter att knappt sovit på två dygn. Det är nog inte färdigfirat för honom inte, vänner och bekanta kommer säkert att fixa nåt för honom om jag känner en blogg och fb-vän rätt.

Grattis igen som fan Simon!
Jahapp det var dom 5 dagarna det

Nu sätter jag ett namn på "människan från förr". Hon heter Jenny och är mitt ex alltså. Vi var tillsammans 2002-2003, sista gången vi träffades var 2004 och alltså nu i 5 dagar. Det har varit 5 helt underbara dagar. Vi har pratat, skrattat, umgåtts och bara känt av läget. Inget är jobbigt med henne. Inget snack om att hon är gäst så därför ska hon heller inte hjälpa till här. Hon har lagat mat på eget bevåg och nu har jag fått nya mattips, jag har lagat mat och näe hon fick nog inga tips från mig men hon tycker om mig ändå.

Vi går långsamt fram, inte rusa in i nåt för då kan det bli hur fel som helst. Hon har precis kommit ur ett 8 år långt förhållande/äktenskap så hon vill heller inte rusa in och säga att jag nu är hennes flickvän. Det är skönt att veta, det får inte bli stressigt av det hela.

Självklart ska vi ses igen, det är ju trots allt 70 mil mellan oss och resorna är ju inte billiga heller. Vi får se när det blir helt enkelt men hoppas det inte går allt för lång tid mellan.

Iza och Nogger har varit som två iglar på henne/oss, kan hända att det är av svartsjuka, att typ "happ happ, släpp varandras händer nu för skråen!". Osså buffade dom händerna och skulle lägga sig emellan.

Det är tomt här, i 1.5 månad såg vi fram emot dessa dagar och nu är dom över...för den här gången.

Ja det var väl detta inlägg ni har väntat på eller hur? Precis. Nu är jag tillbaka så fler inlägg per dag blir det igen, vad sägs om det?! Saknat mig? Japp ni får ljuga!Varmt varmt varmt

Idag har det ta mig fan vart skitvarmt. Klibbigt och blåsigt. Trodde ett tag att det skulle bli åska men inte fan har vi sett nåt av den inte.

Får se om det går att sova inatt, fönstret kanske får vara lite öppet idag, lite dumt att vägen går precis utanför bara.

SMHI har utfärdat en klass 1-varning och att det kanske kommer både åska och tromber men det blåser inte alls lika mycket nu så vi får la se.

Värmerekordet har slagits 5 gånger idag och Göteborg har rekord för dagen, 30 grader. Man tror oftast att det är mer grader än det är.

Nåja, sista kvällen och natten med "människan från förr", tiden har gått helvetes fort men det har varit helt underbart.

Godnatt.
Sällsynt

Igår var jag så trött på eftermiddagen efter flera solningar flera dagar i rad så jag somnade. Och naturligtvis gjorde ju inte "människan från förr" det. Hon lyckades även fånga en väldigt sällsynt bild. Iza brukar aldrig sova bredvid mig när jag själv gör det men båda mina katter har vart extra gosiga dom här dagarna av nån anledning.

Detta är inte fejk, detta är den vidriga sanningen! Nu har ni sett när jag sover också, kul va?
Grattis Sverige!

Idag är det Sveriges Nationaldag ta mig fan. Det är då den fina svenska flaggan ska svaja överallt i vårt avlånga land. Vi ska kunna sjunga nationalsången utan att "nysvenskar" ska titta snett på oss och tro att vi är rasister.

Vi bor i Sverige, vi lever i Sverige och här har vi seder som ska följas på svenskt vis. Man tar helt enkelt seden dit man kommer och passar inte det, näe då har man nog inte i Sverige att göra. Man får gå till sig själv om man kommer till ett land. Jag skulle aldrig kräva att det landet tar bort eller sätter dit seder jag är van vid, aldrig i helvete kan man säga.

Så, som sagt. Grattis Sverige!
Jaaaaaaaaaaa!

Jävlar i havet, han tog hem det! Han vann verkligen! Killen som jag höll på redan från dag 1 eller åtminstone 2, Simon Danielsson i Big brother. Ingen av dom andra kunde mäta sig med honom, en mer neutral deltagare har sällan skådats! Så fucking underbart!

Otroligt vad man kan fastna för en dockusåpa egentligen. Sista veckan nu köpte jag 24/7 och har följt dom 4 sista deltagarna ganska mycket och nu från att jag och "Människan från förr" vaknade satte vi på liven så vi inte missade nåt som var intressant att se inför finaldagen.

Men att Martin kom ut som tredje finalisten var lite av en chock. Det trodde jag faktiskt inte men jag är satans i helvete glad att Simon tog hem hela skiten. Det är du ta mig fan värd! GRATTIS som fan!


Man blir trött av solen och...andra aktivi...

20110605394 (MMS)

Man blir trött av solen och...andra aktiviteter och tydligen är det samma för Iza, det är ovanligt att hon sover med mig. "Människan från förr" var den som inte sov och roade sig med att ta kort på oss.


Gårdagen

Igår kom ju dottern på besök då och drack lite cider med oss.
På eftermiddagen så satt jag och "människan från förr" på balkongen och kände hur trötta vi blev efter några timmars solande då ringde min syster och frågade om vi skulle med ner till hamnen och ta en glass och min syster och "människan från förr" har ju inte heller träffats på 8 år så det ville vi ju självklart. In i duschen och fixade till oss och ner till hamnen.

Det var soligt och blåste litegrann men inte som det störde. Det kändes lite som att sitta utomlands på nåt sätt och japaner som vi verkar vara med våra kameror så var vi ju tvungna att ta kort också såklart.

Min systers sambo till vänster, jag, det levande stopptecknet i mitten och min syster till höger. Behöver jag säga att jag bränt näsan? Näe precis, den är illröd än idag.

För en timme sen kom min dotters kompis Marre och köpte min motionscykel som jag ganska länge försökt att sälja och hon köpte även kattklösträdet eftersom hon också har två katter. Så jävla skönt att bli av med dom sakerna men nu ekar det lite tomt i vardagsrummet men ett jävla dansgolv!

Ikväll är det äntligen finalen av Big brother och vi har tittat lite på BB-live nu och dom verkar ha lite trist, bara väntan men idag ska dom äntligen få komma ut alla tre.

Och som vanligt så hejar vi på Simon eller hur? Precis! Heja heja heja heja!Besök av dottern

Ja då har halva den här dagen gått snart och idag hade vi besök av min dotter. Det är ju 8 år sen som "Människan från förr" och dottern träffades sist och det blev ett kärt återseende.

"Människan från förr" lagade mat, tacogratäng med pasta blev det och fy satan vad mätt vi blev alla tre. Efter det blev det häng på balkongen med varsin cider och Eddie Meduza i Iphonen.

Vi turades om att sitta i skuggan för det fanns bara en plats där, det var sketvarmt och vi svettades men ack så gött det var i solen.

Dom gamla takterna sitter i för det var så här hon gjorde andra dagen för 8 år sen då vi var ett par men då på Konsum.

Dottern har åkt hem och vi fortsätter sitta på balkongen men nu är det lite mer skugga. "Människan från förr" sluddrar lite grann efter 1 cider Glow 6 % och en Mariestad Old Ox 6.9. Detta blir säkert kanon och hon lär somna lagom innan dom tidiga nyheterna på TV4 börjar.

Hoppas ni har det bra för det har jag!


Efter många skrattanfall

Efter många skrattanfall när vi tog kort så enades vi om detta kortet som vi skulle lägga ut på bloggen.

Många har sett "Människan från förr" från min sida på Facebook men ni andra som inte har mig som vän där får nu glo på henne.

Vi är trötta, vi skrattar mycket och vi har det toppen!

Hoppas ni inte saknar mig FÖR mycket bara, I´ll be back tomorrow! Ha det göttans.Godmorgon!

Medan andra äter lunch eller middag nu så har vi just intagit frukosten. Gott gott!

Två skivor italienskt lantbröd med bredbar leverpastej och ost, Provivas blodapelsindryck och en kopp cappuccino.

Dags att göra sig i ordning för att gå ut en sväng, ja om ni undrar så mår vi båda bra!Skaffa spionprogram vet ja!

Vill man se vem som snott ens dator så kan man installera ett spionprogram i sin dator, hur vet jag inte men det gjorde i alla fall en datorägare och kunde i lugn och ro se på när tjuven surfade på datorn och ägaren hade en fjärrkontroll där han kunde ta kort lite överallt där datorn var. Programmet registrerar på vilken adress tjuven befinner sig och sen går man till polisen, ja om dom har tid att hjälpa till vill säga.

Har du själv tid kan du sitta där och tycka det är spännande, poppa popcorn också, men sätt inte dom i halsen om det visar sig att tjuven handtrallar, det är ju mindre kul eller hur?! Precis!

Joshua Kaufman i Oakland, USA startade en blogg, la ut bilderna på den och sen tog det skruv för dom icke hjälpsamma poliserna.

Så har ni tänkt att sno en bärbar dator så kan ni lägga dom tankarna på hyllan för det kan finnas spionprogram. Och vem vill hamna bakom galler? Inte jag!Dagen D är ta mig fan här!

Ja så kom då äntligen dagen, dagen som jag väntat på och längtat efter i 1.5 månad. Det var då vi bestämde datum när "människan från förr" skulle komma ner till mig. Då kändes det som en hel evighet, flera år innan det skulle ske men nu är dagen D ta mig fan här!

Jag har dock inte sovit så många timmar då grannarna över bestämt sig för att har man fest då ska man också sitta på balkongen och väsnas, en normal samtalston är inte att tänka på, helst ska man känna nån som går nedanför på gatan också och då ska man också stå och vråla efter personen och det ultimata är också att slå lite löst med något på utsidan av balkongen, då är det fest sörrni. Och när man väl går in ja då ska det tappas massa saker i golvet i sovrummet, då är det fest!

Nåja, jag är uppe och "människan från förr" smsade förut att hon nu sitter på tåget från Sundsvall, yes liksom!

Då ska jag bara vakna till liv lite mer och sen fortsätta städa lite. Återkommer nog med ett inlägg till innan jag stänger av datorn för idag.

Ha en förjävla underbar Kristi Himmeslfärdsdag vad det nu innebär.Då var det klart!

Ja jag köpte ju BB live för 19 kr som det kostade för sista veckan, därför såg jag redan igår live vem som fick lämna Big brother som blev utröstad redan i söndags. Jag har ju inte velat blogga om det, inte ens skrika ut i en status på FB eftersom jag är en BB-medmänniska. Mina vänner hade stenat mig om jag hade avslöjat vem som fick gå. Men nu jävlar har det avsnittet visats på TV 11.

Att Sara Jönsson fick gå var det bästa. Jag har från dag 1 hållit på Simon så självklart blev jag glad över att han nu är finalist nummer 3! Yaaaay!

Både Sara och Simon trodde inte riktigt att dom var klara för final för dom reflekterade över att dom inte hade blivit gratulerade till finalplatsen så det blev inte riktigt den chock som kanske var meningen.

Jaja nu väntar vi bara på finalen på söndag, jävlar vad jag hoppas att Simon Danielsson tar hem hela skiten!

Go Simon go Simon go Simon!


Ja varför inte

När jag läste artikeln om kärnkraftverket i Fukushima så tänkte jag först, men din dumme jävel men sen tänkte jag om. Yasuteru Yamada är 72 år, pensionär och vill offra sig själv att gå in i kärnkraftverket för att stabilisera det istället för unga som har hela livet framför sig. Om Yasuteru får strålning i sig så tar det upp till 30 år att uveckla cancer och då är ju han död antagligen så varför inte. Nu vill han ha med 200 stycken i sin egen ålder för att hjälpa till. Det är en fin tanke som jag hoppas går igenom. Tänker jag fel eller? Hur tänker du?


Joråsåatteeee

Jag sitter med färg i håret, varför jag behöver göra mig snyggare vet jag inte, ja bilden talar för sig själv tycker jag.


Grrrrrrr
25 timmar kvar

Jag städar, jag tvättar, jag solar på balkongen! Ja inte samtidigt som ni säkert förstår för jag har ju bara smarta läsare.

Imorgon kommer hon då, och denna gången var jag smart och startade redan dagen innan dvs idag med städningen, jag brukar alltid tänka att jag gör det samma dag, det hinner jag och varje gång har jag stressat ihjäl mig och förbannat för att jag inte gjorde lite dagen före. Så därför tog jag steget och började redan i morse och även igår. Imorgon ska jag bara dammsuga och torka golven och sen blir det la till att sitta och ha elefantfjärilar i magen, springa på toa och sprutlackera holken några gånger.

Jag var iväg och handlade lite förut också, jag har tänkt att färga håret, ja jag vet, jag gör det ofta och snart byter jag märke för det är nog inte meningen att jag ska färga två gånger i månaden men det är tvunget!

Jag påminner er om nu då att från 13.30 imorgon torsdag fram till tisdag samma tid kommer jag inte vara nån som uppdaterar bloggen ofta. Ett inlägg om dagen men då blir det ju också lite roligare inlägg kanske och om hon nu vill vara med på kort och jag får lov att lägga ut det så kommer det några såna också. Ni vill säkert ha ett ansikte på människan eller hur?! Precis!

Nu ska jag äta och kanske glo på nåt på play. Ha det göttans gött i solen!

Mitt minne är skitbra!

Nu har jag kommit på lösningen på varför jag jämfört med många andra i min omgivning har bättre minne.

Det är sant, jag verkar ha bättre minne än många andra jag umgås med för ingen minns nåt från min barndom, ungdom eller gemensamma minnen.

Eftersom jag är hörselskadad och hör bättre med headset till mobilen om jag pratar med så har jag ju också haft mobilen på ett avstånd som andra kanske inte har haft. Varför jag tar upp detta?

"Han jämför strålningen från mobiltelefoner med den från en mikrovågsugn - fast betydligt svagare.

– Strålningen från mobiler gör i enkla termer samma sak med hjärnan som strålningen i ugnen gör med maten - den värmer upp den. Utöver cancer kan vi tänka oss en hel rad andra effekter av mobilanvändning, exempelvis sämre minnesfunktion, säger Keith Black doktor i neurologi vid Cedars-Sinais medicinska centrum i Los Angeles, till CNN."

Ja det har med cancer eller icke cancer i mobiltelefonstrålning att göra alltså. WHO har ju hävdat att det inte finns nån risk för cancer av mobiler förut och nu har dom gjort en helomvändning.

Under 10 års tid ungefär har jag pratat med folk, bl a mina ex flera timmar per dag eftersom det då varit gratis av en eller flera anledningar och då i headset. Nu vet jag varför jag har bättre minne alltså. Eller också har det inte alls med det att göra. Det återstår kanske någon dag att se!