25 timmar kvar

Jag städar, jag tvättar, jag solar på balkongen! Ja inte samtidigt som ni säkert förstår för jag har ju bara smarta läsare.

Imorgon kommer hon då, och denna gången var jag smart och startade redan dagen innan dvs idag med städningen, jag brukar alltid tänka att jag gör det samma dag, det hinner jag och varje gång har jag stressat ihjäl mig och förbannat för att jag inte gjorde lite dagen före. Så därför tog jag steget och började redan i morse och även igår. Imorgon ska jag bara dammsuga och torka golven och sen blir det la till att sitta och ha elefantfjärilar i magen, springa på toa och sprutlackera holken några gånger.

Jag var iväg och handlade lite förut också, jag har tänkt att färga håret, ja jag vet, jag gör det ofta och snart byter jag märke för det är nog inte meningen att jag ska färga två gånger i månaden men det är tvunget!

Jag påminner er om nu då att från 13.30 imorgon torsdag fram till tisdag samma tid kommer jag inte vara nån som uppdaterar bloggen ofta. Ett inlägg om dagen men då blir det ju också lite roligare inlägg kanske och om hon nu vill vara med på kort och jag får lov att lägga ut det så kommer det några såna också. Ni vill säkert ha ett ansikte på människan eller hur?! Precis!

Nu ska jag äta och kanske glo på nåt på play. Ha det göttans gött i solen!





Kommentarer
Postat av: ulle bulle :)

Hoppas nu att ni får riktigt kul:) du förtjänar riktigt roliga dagar nu med din goa "vän" ;) pöss på dig vännen.

2011-06-01 @ 15:03:55
Postat av: Åsa

Personligen tycker jag att det blir trist utan dina täta uppdateringar..........men....jag gläds för din skull...ha det gott!

2011-06-01 @ 23:35:03
Postat av: Sune...the girl

Svar till Åsa: Naaw söt du är, men då kan du ju göra annat än att du känner att du måste titta in här flera gånger om dagen ;) jag bjuder dig på den helt enkelt, bra va? Tack så mycket gumman. Kram

2011-06-01 @ 23:40:03
Postat av: Sune...the girl

Svar till Ulle bulle: Det hoppas jag också. Tack så mycket :) Pöss på dig!

2011-06-01 @ 23:40:49
Postat av: Fröken Frodig

Är likadan, skjuter upp städningen till sista stund och stressar ihjäl mej!



Ha det så kul i helgen :)

2011-06-02 @ 12:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback